Üvöltöttem vele, de nem ütöttem meg

2009. november 27. 07:13 - Panni CsP

„Azelőtt mindig feketében járt, de amint összejöttünk, kezdett kinyílni, virágozni, nő lenni, szép lenni, egyre többet mosolyogni.” – Levélírónk annyira jól ismer egy lányt, ahogy még magát se. Úgy érzi, soha életében nem szeretett még így bele senkibe. Embernek érzi magát mellette. Mégis, a fiú nagyon nehezen éli meg saját érzéseit, mert otthon azt tanulta, hogy a férfiak nem sírnak. Egy ledöfött bika szürreális tombolása következik, költői képekkel.

 

Sziasztok! A történetemhez hozzátartozik, hogy az előző kapcsolataim mind úgy értek véget, hogy azonnal jött a következő, és mind évekig tartott. Aztán negyedikként - és egyben utolsóként, megjelent Ő. Kicsit (nagyon) más volt, mint az addigiak, eltérő volt a véleményünk, okos volt, és láttam benne valamit, amit soha nem mondtam neki, és sokáig nem is tudtam megmagyarázni magamnak, mi is az. Ismertem már régről, de annyira más volt, visszahúzódó, kevésbé harsány, mint én, hogy nem sok szót váltottunk egymással. Én még mással voltam, mikor évekkel később újra láttam őt, egy liftben, és akkor tudtam, éreztem - mint oly sokszor életemben - hogy lesz valami. Aztán, ahogy telt az idő, egyre biztosabb lettem abban, ő lesz a feleségem.

De ne szaladjunk ennyire előre. Padlón voltam, mikor egy társaságban összefutottunk, és én nem csak érzelmi, hanem munkahelyi problémákkal is küszködtem. Olyan helyen dolgozok, ahol emberek életével játszunk, és akkor épp az enyémmel szórakoztak. Segített nekem, tartotta a lelket bennem. Dohányzott, amit én sohasem szerettem, de valahogy toleráltam, nem tudom, miért, pedig azelőtt kizáró ok volt nálam. Tetszett, hogy van szíve. Egy, tulajdonképpen ismeretlen emberrel foglalkozott, törődött velem, és ápolgatta a lelkem. Naiv volt. Időközben kiderült, voltak kamaszkorában problémái, amik egy öngyilkossági kísérletben végződtek, szerencsére sikertelenül. Ezt akkor tájt tudtam meg, amikor is egy számomra teljesen idegen és leírhatatlan dolog történt vele, amivel én akkor szembesültem életemben először.

Összeomlott, ez a legjobb szó, és teljesen kifordult magából.

Összetörte magát, lelkileg és testileg, kénytelen voltam hozzá mentőt hívni, de kibeszéltem a pszichiátriáról a dokival, mert neki az állása ment volna rá. Kiálltam mellette. Felépült, rendbe jött, segítettem neki, mert úgy gondoltam, megérdemli. Addig mindig feketében járt, amikor összejöttünk, kezdett kinyílni, virágozni, nő lenni, szép lenni, egyre többet mosolyogni.

Amit addig csak éreztem, sejtettem, valóra vált. Beleszerettem. Soha életemben nem szerettem így bele senkibe. Láttam, ha gyenge, ha erős, láttam a hibáit, gyengéit, láttam az erényeit, és így szerettem bele. Embernek éreztem magam mellette, mert emberként tudott viselkedni. Én azonban nagyon nehezen élem meg az érzéseim, ezt többször megkaptam tőle, nehezen tudok elvonatkoztatni attól a képtől, amit otthonról hoztam: a férfiak nem sírnak. És nem is ismerem be hibáimnak ezt a felét. Szerettem a magam bárdolatlan módján, erős voltam mellette, miatta, és neki. Tudtam, szüksége van erre, és bíztam benne, ha erős leszek, megerősödik mellettem, és támaszom lesz, ha nekem is úgy hozza a sors, hogy szükségem lesz rá. Nem csaltam meg, nem ittam, nem gépeztem, nem csavarogtam, soha nem is tettem, otthonülő típus vagyok, igyekeztem a problémáinkkal és a jövőnkkel foglalkozni. Férfi lettem, igazi családfő. És eljött az idő, mikor én kezdtem gyengélkedni. És megjelentek a problémák. Félbeszakított nyaralás, aztán a problémák megbeszélése, majd folytatása. Munkahelyi zűrjeim, a váltani akarás, bezárkózásom, mivel mindig azt tanultam, a férfiak megoldják, nem beszélnek róla. Eltávolodtam tőle. Ő próbált hozzám simulni, foglalkozni velem, de akkor a problémák, amikkel foglalkoztam - és kettőnkének éreztem, de egyedül akartam megoldani - súlyosabbnak tűntek. Nem magam miatt foglalkoztam a helyzettel, hanem kettőnk miatt. Mindenünk sínen volt, és gyereket akartam tőle, feleségnek akartam, azonban eltávolodtam a barátaimtól is, miközben csak kettőnkkel foglalkoztam. Pár hétre elvonultam a saját fejembe, és nem engedtem be senkit, őt sem. Nem bolondultam meg, egyszerűen magamban kerestem a megoldást, csendben. És ő egy nap azt mondta (aznap, mikor már egyre tisztábban éreztem) hogy megvan a megoldás, és boldog voltam, hogy ezt elértem, és el akarom neki újságolni: azt mondta, elég, és kilépett. Sírt, zokogott, hogy szeret, de ezt nem tudja tovább csinálni.

Elfogadtam.

Albérletet kerestem, testvéreimmel, barátaimmal beszéltem, hátha hozzájuk léphetek, próbáltam minél hamarabb lezárni az egészet. Pár nappal később újra az előzőekben leírt összeomlás jelentkezett nála. Szerettem és aggódtam érte, ápoltam, és szégyelltem, hogy nem láttam a jeleket. Gondoskodtam róla. És ugyanúgy, mint első alkalommal, másnap most sem emlékezett semmire. Féltettem, és azt hittem, belehalok, ha baja lesz. Azt hittem, meg tudjuk beszélni. Elmondtam, hogyan megyek el, mit hogyan hagyok neki - mindent - és mikor tudok elmenni. Nem értettem, miért, mert sírt, zokogott azon az este, hogy miért megyek el, nem bírja ki, hogy már csak pár napig simulhat hozzám, szeret....És ezt láttam is rajta, mindig, láttam, fáj neki, és nem értettem, hogyan léphet ki az életünkből. Életemben nem fogom elfelejteni a tekintetét. Azt hittem, kibírom, míg lezajlik ez az egész. Féltem, itt a vége. Egy nap megjött, és elkezdett rendezkedni, épp egy lakkberendezési áruházban volt, és pakolászta az új szerzeményeit, és megkérdezte, mikor megyek már el...? Elrobbant az agyam. Rángattam, bedobtam a sarokba, fenyegettem, üvöltöttem, de nem ütöttem meg. Valahol a tudatom legmélyén jött egy hang, és kidobtam inkább az ajtón. Remegtem az indulattól és a helyzettől, amiben addig éltem, éltünk. Elindultam egy barátomhoz, segítsen, mert nem akarom bántani, de nem vagyok ura magamnak. Ott volt, ott sírt. És megint elborult az agyam, takarodjon, üvöltöttem, a barátaimhoz semmi köze. Remegtem az indulattól, és könnyeimet nyeltem. Nem tudtam kilépni az egészből, mert nem volt időm. Főiskola, tanulás, vizsga, és ezek a dolgok, sok volt.

Elment.

Másnap visszajött, és megpróbáltam beszélni vele, de nem ment.

Elment újra.

Mivel fenyegettem, visszajött egy kollégájával, mert félt tőlem, összepakolt, és elment. Szisztematikusan elkezdtem kitörölni a közös emlékeinket, és minden képet töröltem, összetéptem, eltüntettem. Megtaláltam azokat a képeket, amiket nekem készített magáról. Majd mikor elköltözött, mondtam neki, dolgozz, míg szeretsz, mert a képek, ha felkerülnek a netre, biztos nem fogsz ott tovább dolgozni. Persze nem tettem fel, de élveztem, hogy bánthatom. Pokolian fájt. Nem beszéltem vele, nem zaklattam, szerelmes SMS-eket küldtem neki, mikor nem tudtam aludni, a közös kuckónk hűtőjére írtam fel a gondolataim, fájdalmam, de nem zaklattam. Éjszakákat nem aludtam át. Barátról barátra jártam, és sírtam, mint egy gyerek. Körbetelefonáltam a családját, barátait, mert aggódtam érte, mindig csak annyit akartam hallani, jól van. Féltettem. Szerettem. Nem akart hallani rólam, azt mondta, csalódott bennem, mert nem vagyok olyan erős, mint amilyennek ő hitt és én hiszem magam. Nem tudtam elhinni, hogy ezt Ő mondja nekem. Szenvedtem, kutya módon, tele voltam kérdésekkel, és a válaszokat csak tőle remélhettem. Aztán felhívtam, nem bírt hallgatni, éreztem, szeret, nem tudta mondani, hogy nem. Hogy nem hiányzom, hogy nem vágyik rám. Nem hisztiztem, kérdeztem. Sírtam és kérdeztem. Miért zaklatom a környezetét? – kérdezte. Letette. Visszahívtam. Én csak annyit kértem, hallgasson végig, mert ezeket hallania kell. Eddig látni sem akart, most találkozni akar velem.

És most itt tartunk.

Ma nem zokogtam, nem ezzel keltem fel, mint eddig minden reggel.

És őt akarom minden percben, minden nap, minden órában, mindig.

Szeretem.

Nem tudom, hogyan lesz tovább.

 

 
457 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr361545386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.11.29. 19:38:09

ázze, mennyit írtatok :) nem fogok mindre reagálni, de Zsu-nak üzenem: bolognai spagettit csináltam ma, teljesen alapanyagokból, semmi csupros-szósz!

ja és: nem akkor értem haza amikor kommenteltem, legalább egy órával korábban :) na de senki nem engedte hazavitetni magát :)

csillag× 2009.11.29. 19:49:49

@bazmegbazmeg: hoppá jut eszembe :) Korábban még úgy volt, azt nyilatkoztad, h "begyűjtesz" :P :D

csillag× 2009.11.29. 19:58:22

@Devil2: irigyellek is a röpködés végett :)

@Erásss: látom a nagy részleteket még nem sikerült kiderítened :P :))

Devil2 2009.11.29. 20:05:58

@Erásss: A gesztus jobban tetszik. :)

Erásss 2009.11.29. 20:08:28

@csillag×:
Csillagom!Ami késik,nem múlik.Ezt Devil is tudja.Csak hagyok Neki egy kis időt,hogy összeszedje a gondolatait.:)

Erásss 2009.11.29. 20:09:03

@Devil2:
...hogy Te milyen kultúráltan tudod azt mondani,hogy nem tetszik!:)

Erásss 2009.11.29. 20:09:42

Megettem egy tábla csokit és most teljesen kész vagyok!:(

csillag× 2009.11.29. 20:11:41

@Erásss: pedig béta endorfint termel!! vagy nálad ez nem így működik ?:P

Erásss 2009.11.29. 20:13:27

@csillag×:
Jelenleg nem termel semmit.Csak fekszem az ágyban,ölemben a laptop és nem bírok megmozdulni.:)

Devil2 2009.11.29. 20:15:36

@Erásss: Mi is volt a kérdés? :)

Erásss 2009.11.29. 20:20:36

@Devil2:
Jaajjjj!Hát menten eldobom az agyam!Azt mered mondani,hogy nem emlékszel?Te kis huncut!Tudom,hogy tudod,hogy mire gondoltam!Nem menekülsz a válasz elől...:D

Devil2 2009.11.29. 20:25:45

@Erásss: EEEzt a kíváncsiságot, úgy szorítasz mint egy anakonda. :D

Devil2 2009.11.29. 20:35:52

@Erásss: Én nem tudom miért vagy ennyire kíváncsi. :))

Erásss 2009.11.29. 20:45:00

@Devil2:
Most már tuti eldobom az agyam!Na jól van,nem nyaggatlak tovább ezzel a témával.Igaz a kíváncsiságom nem lett kielégítve...,de nem baj.Aludni sem fogok tudni,de ez sem baj.Holnap fáradt leszek és nyűgös.Ez még mindig nem baj.A lányommal is türelmetlen leszek...:)

Erásss 2009.11.29. 20:45:52

@Devil2:
Soroljam még Ördögöm?

Devil2 2009.11.29. 20:47:42

@Erásss: Ó jaj, bűnbak lettem.. :)

Devil2 2009.11.29. 20:48:46

@Erásss: És nem is leszek itt holnap, hogy lecsillapítsalak.. :)

Devil2 2009.11.29. 20:51:23

@Erásss: Lora, légyszi holnap kíméld a Mamit! :)

Erásss 2009.11.29. 20:52:03

@Devil2:
Persze,mert megint el leszel havazva.Írtam már Neked,hogy kezdek hozzászokni.:)

Erásss 2009.11.29. 20:53:38

@Devil2:
Remélem kímélni fog.Húúú ma nagyon hisztis volt.Teljesen leamortizált.Voltunk anyunál,és mire hazasétáltunk esküszöm 10 évet öregedtem.Egyfolytában le akart lépni mellőlem...

Devil2 2009.11.29. 20:57:16

@Erásss: az alma nem esik messze.. :)

Erásss 2009.11.29. 20:58:59

@Devil2:
Ez most szíven ütött!:) Vagy az apjára gondoltál?Én már említettem,egy angyal vagyok!Egy egoista angyal....:D

Devil2 2009.11.29. 21:00:02

@Erásss: El leszek havazva, de tudod hogy ez nekem sem öröm.

Erásss 2009.11.29. 21:01:39

@Devil2:
Tudom Szivi!Mikor kelsz reggel,mikor indulsz dolgozni?

Devil2 2009.11.29. 21:04:31

@Erásss: 7 kor kelek, és kb fél 9 kor indulok.
Neked milyen programod van holnap?

Devil2 2009.11.29. 21:08:09

@Erásss: Nem szeretek kapkodni reggel, van egy menetrendje a reggeleimnek, felkelek, reggeli torna, tisztálkodás borotválkozás, öltözés, reggeli, aztán még leülök a gép elé kicsit.

Erásss 2009.11.29. 21:08:38

@Devil2:
Én 6kor kelek.Tudod a szokásos kutyasétáltatás,míg a lányom alszik.Igazából semmi extrát nem terveztem holnapra.Szokásos:takarítok,főzök,jó idő esetén játszótéren vagyok.Adj valami ötletet,hogy mit főzzek holnap légyszi.Elképzelésem sincs.
Meddig dolgozol,mikor érsz haza.Látod,megint csak kérdezek.:)

Erásss 2009.11.29. 21:12:17

@Devil2:
Neked van lelki erőd reggel tornázni?Én még a 2. bögre kávé után sem vagyok észnél.Pedig akkor már 2 dl kávé és egy energiaital van bennem.Nem szoktam reggelizni,helyette iszok egy energiaitalt és elszívok egy cigit.Én délben eszek először,meg általában utoljára.Este inkább nasizok.:)

Devil2 2009.11.29. 21:16:27

@Erásss: Megsütöd a csirkemellet natúron, nem erősen fűszerezve, aztán teszel rá befőtt őszibarackot, megszórod reszelt sajttal és azt még beteszed kicsit a sütőbe, amíg a sajt rásül egy kicsit. Aztán lehet hozzá rizst, vagy krumplit is enni, meg esetleg párolt zöldséget.

Devil2 2009.11.29. 21:17:47

@Erásss: Uhh, ez már kész önpusztítás.

Devil2 2009.11.29. 21:19:54

@Erásss: Megszoktam már a tornát, mert egyrészt gyorsabban magamhoz térek, másrészt hiányzik később ha nem csinálom. Elkezdeni persze általában nehéz, de megvan már hogy hogy a legkevésbé fájdalmas. :)

pkrisko 2009.11.29. 21:20:50

@Devil2: Ez volt nálunk a mai menü!Krumplipürével! :D

Devil2 2009.11.29. 21:21:13

@Erásss: Este 8 ig tart a meló, és olyan 8:20 körül érek haza, aztán kaja, és megint ülök a gép elé.

csillag× 2009.11.29. 21:25:05

@Devil2: hm... óó ilyet már csinált mamám is....aszem hétvégére ezt rendelek anyától, ha hazaérek :))

Devil2 2009.11.29. 21:28:20

@csillag×: szerintem én is fogok enni a jövő héten ilyet, mert gyakran van ez menüben, mikor melózni vagyok. :)

Erásss 2009.11.29. 21:28:34

@pkrisko:
Szióka!
Régen láttalak!:)

Erásss 2009.11.29. 21:29:13

@Devil2:
Miért önpusztítás?

Erásss 2009.11.29. 21:31:11

@Devil2:
Nem eszek nagyon gyümölcsöt,főleg nem hússal.Nekem valahogy nem jön be a kettő együtt.Látod,nem vagyunk egyformák.Valami más ötlet?Legyen valami lightos,mert 2 napig rakott karfiolt ettem és teljesen kivagyok.

Erásss 2009.11.29. 21:32:46

@Devil2:
A képemen is látszik,hogy megemelem a kalapomat előtted a reggeli torna miatt.:)

Erásss 2009.11.29. 21:34:18

@Devil2:
Tehát este 9 körül várható vagy!:)

csillag× 2009.11.29. 21:36:13

@Erásss: fúú..én meg nagyon gyümis vok :) most toltam le két narancsot :P ...Esetleg borsófőzi tükörtoji :))) ..csak hirtelen 5let :P

Devil2 2009.11.29. 21:37:36

@Erásss: Vagy palacsinta, valamilyen formában.

Devil2 2009.11.29. 21:39:31

@Erásss:
"A képemen is látszik,hogy megemelem a kalapomat előtted a reggeli torna miatt"

Az én képemen is látszik hogy ennek örülök. :))

csillag× 2009.11.29. 21:39:38

@Devil2: hm...hortobágy húsos...nyam... Vagy sajtos tejfölös... vagy fahéjjas :))) nah a kettő utsó nagyon összevágott:D

Erásss 2009.11.29. 21:40:09

@csillag×:
Mind a három ötleted tetszik.Lehet,hogy a főzeléket választokm.Kedves egészségedre a narancshoz.

Erásss 2009.11.29. 21:41:56

@Devil2:
Vagy dödöllét fogok csinálni.Az egyik kedvenc ételem a lasagne mellett.

Erásss 2009.11.29. 21:42:28

@Devil2:
Örülsz neki?Tényleg?

csillag× 2009.11.29. 21:42:49

@Erásss: hát majd megálmodod :) Csak szórjuk itt az leteket, de a döntés a tied:)))
Oh..köszönöm :))) finom is volt :))

Erásss 2009.11.29. 21:43:33

@csillag×:
Elkezdtél már tanulni a vizsgákra?Nekem ez az első karácsonyom évek óta,amikor nincs vizsgaidőszakom.El sem tudod képzelni,milyen jó érzés!:)))

Erásss 2009.11.29. 21:45:18

@csillag×:
Most már tudom.Dödölle lesz!:)

csillag× 2009.11.29. 21:47:25

@Erásss: hát még csak zh-k jönnek. Vizsgák majd csak januárban. Tudod most végeznek az első bolognások és most lesz nekik sazkdoga védés + felvételi a mester szakra...és nincs több terem /tanár...stb :)
De most is tele vagyok könyvekkel jegyzetekkel kerítve és próbálom kibogózni, h melyik feladathoz miért ezt a képletet használjuk :P :))

csillag× 2009.11.29. 21:48:35

@Erásss: nah szuper, akkor ezen már nem kell agyalnod az éjszaka folyamán :)))))

Devil2 2009.11.29. 21:50:24

@Erásss: Ahham, 9 körül már várható vagyok.

Erásss 2009.11.29. 21:50:56

@csillag×:
Hát már megint kezded!Egyre huncutabb vagy!:) Hát ezen tényleg nem kell agyalnom,de máson IGEN!!:)Nem baj,ha nem alszok,és holnap nyűgös leszek...:)

Devil2 2009.11.29. 21:52:31

@Erásss: Na most képzeld hogy én hogy várom azt a 9 órát, már napközben.

Erásss 2009.11.29. 21:53:20

@csillag×:
Annyira jó,hogy az Én időmben nem volt ez a rendszer.Sokkal egyszerűbb volt a régi.Szerintem!
ÁÁÁÁ jegyzethalmaz...mennyire utáltam!:)Hát sok sikert a ZHkhoz.

Erásss 2009.11.29. 21:54:44

@Devil2:
Érzed,hogy képzelem?:)

Erásss 2009.11.29. 21:56:37

@Devil2:
Na jól van,tudom,hogy nem várod a holnapi melót.Csak egy kicsit szívtam a véred.:)

Devil2 2009.11.29. 21:58:59

@Erásss: Szerencsére van elég vérem. :)

boss888 2009.11.29. 21:59:29

@Erásss: Ha valami lightosat akarsz, akkor halat ajánlok.. pl.: Egy részeg tőkehal, vagy bujtatott lazacot.

csillag× 2009.11.29. 22:04:12

@Erásss: most épp 7kupac közepén ülök és próbálok kiollózni a hasznos infókat :D

Engem annyira nem zavarna a rendszer..csak ez idegesítő, h tényleg senki nem tud semmit...míg korábban muszáj volt a tesi...le is úsztam 2félévet...erre mikor be kellett mutatni, akkor közölték, h most kapták a hírt, h feles leges volt. Végül is nem bánom, mert imádok úszni, de azért nem kétfillér a buszbérlet +stb.. De ez csak egy pl a sok közül.

@boss888: csajodnak beadtad már az esti pálinkát? vagy énekeltél neki ?:)

Erásss 2009.11.29. 22:04:21

@boss888:
Sajna nem eszek semmi olyat ami a vízben élt.:) Az összesnek iszapíze van.Senki nem tudja megmagyarázni,hogy nincs,szerintem van!:)
Most gondolj bele,hogy a tengerparton is pizzát eszek az éttermekben,vagy spagettit.:) Ezeket senki nem tudja elrontani.

boss888 2009.11.29. 22:06:45

@csillag×: simán elaludt! Reggel hatkor kelt, szóval nem volt nehéz dolgom az altatás terén.

Erásss 2009.11.29. 22:07:02

@csillag×:
Állítólag bontották az államvizsgán a szóbelit is.Mikor még én államvizsgáztam,akkor rögtön a szóbeli után kellett megvédenem a diplomámat.Most ezeket 2 külön napra tették.Ezt hülyeségnek tartom,mert legalább egyszerre letudtam mindent.

csillag× 2009.11.29. 22:07:31

@Erásss: óóó..pedig finom a halhúsi :) DE ízlések és pofonok :)
Vannak ilyen emberek :)) Egyik ismerősöm is így "érez". Pedig szeret horgászni, így néha mi kapjuk meg amit kifog :P

Erásss 2009.11.29. 22:09:16

@csillag×:
Én horgászni sem szeretek.Unalmasnak tartom.Meg undorodok a kukacoktól is,meg a halakat sem szívesen tapogatom.Tehát ez nem az én sportom.Inkább maradok a kosárlabdánál.:)

csillag× 2009.11.29. 22:15:33

@Erásss: ezzel egyetértek énis unalmasnak tartom a horgászatot :) Bár ez végül is társaság meg hely függő...(este, csónak, Balaton)
Nálunk csak öcsém a "nayg"horgász... meg nyáron apa ha elkapja a hév :D és lent tölti az estét :)) De akkor teli van a hordó :)

Devil2 2009.11.29. 22:16:39

Jó éjt mindenkinek! Nekem fellőtték a pizsamát. Holnap bírnom kell a strapát. :)

csillag× 2009.11.29. 22:18:42

Egyébként tudja valaki, h miért nincs sztori??? Kifogytunk a posztokból?? Vagy Panni szétrúgta a netet??

csillag× 2009.11.29. 22:19:50

@Devil2: kellemes ádventi álmokat :) !!

Erásss 2009.11.29. 22:23:27

Én is csatlakozom @Devil2: hez és megyek aludni.Mindenkinek nyugodalmas,jó éjszakát!:)
@csillag×: Remélem holnap már lesz post!:) Pörögni akarok mások hülyeségein.

csillag× 2009.11.29. 22:25:26

@Erásss: akkor Neked is szép álmokat :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.29. 22:57:45

@csillag×: Ha tudtad, akkor miért kötözködsz mindig?:P Amúgy a Keletiből miért megy vonat a Balcsihoz?

csillag× 2009.11.29. 23:34:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak tesztellek :))
Hát te sem tudhtsz mindent, ezért beavatlak, h nem a Balcsihoz jöttem :) Kicsit délebre :) Pár napja elég sokat szerepelt ez a város a médiában :(

Nikica21 2009.11.30. 08:16:53

@csillag×: De remélem nem voltál ott mikor az az ominózus esemény történt....?

csillag× 2009.11.30. 08:33:54

@Nikica21: pár km-rel arrébb volt órám...és mikor vége lett, akkor első kézből kapni az információkat...részletesen...uhh... Nem hittem el, h ilyen eset tőlem egy köpésre, de még most sem hiszem. ÁÁhh...
Megtudni, h némely ismerősöm, milyen kapcsolatban állt vele :'( ..

Erásss 2009.11.30. 11:01:17

@csillag×:
Nem tudom,hogy 3 éve Pécsett tanultál-e,akkor meg szatírt fogtak az orvosin.Ezek az orvostan hallgatók nagyon keményen nyomják!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.30. 16:49:03

@csillag×: Vigyázz, mert ha én is tesztellek... :P
Tényleg, Pécsre a Keletiből mennek az IC-k. Néha én is vonatozom azon a vonalon, de nem Pécsig és nem IC-n.
Az én fejemben vmi keleti egyetem, vagy győri volt.

csillag× 2009.11.30. 17:37:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): fúú..kíváncsi lennék, mit mutatna az indikátor? :)
Így vágod a vonalakat? én nagyon ritkán vonatozom, egy évben egyszer kb... de lehet, h így is sokat mondtam :))

Keleti egyetem?? Pekingben ? :P

Nikica21 2009.11.30. 21:17:03

@csillag×: Durva lehetett!:D Még jó, hogy hozzátok nem tévedt be!:(
Nekem is tanul ott jó pár ismerősöm!:(

Nikica21 2009.11.30. 22:52:52

Bocsi most vettem észre az első smile jelnél rosszat tettem....szal: -:D, + :(

csillag× 2009.11.30. 22:59:16

@Nikica21: semmi baj :) Furcsa volt elsőre :) de így sem éreztem azt, h kárörvendő lennél :)

Nikica21 2009.11.30. 23:07:50

Képzeld csillag oldalt látom amit írtál itt meg nagyban nem jeleníti meg...na szal ilyenben még véletlenül se lennék kárörvendő!:)

csillag× 2009.12.01. 00:06:55

@Nikica21: jah velem is szokott csinálni ez a mocsok rendszer :S Hát elég borzalams téma :( Ráadásul itt még "felejteni" sem tudunk. Lépten - nyomon belebotlunk :( feketeszázló...sms-ek a karról, h hol lesz megemlékezés :( ... ma pl az egyik órán csak a hallgatók 10%-a jelent meg. Nem beszélt senki az esetről....mégis a jelenlevők mind feketében voltak. Kicsit szívszorító volt végignézni rajtuk.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.01. 11:36:15

@csillag×: Indikátor? Pécsen nincs is vegyi kar :D A terhességi teszt is indikátornak számít?:P :D

Nem ismerem én annyira a vonalakat, de ismerősök, munkatársak vannak sokfelé, így tudok néhány "járatot".

Ne reménykedj, téged max., Moszkvába küldünk el, de az is lehet, hogy csak Kijevig:D

csillag× 2009.12.01. 11:59:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): sztem annak számít :)
Hmmm... Moszkva?...ott sok a hóóóó :) lehet, h bele is egyeznék :D DE amúgy ,ér beszélsz többes számban? ki az a "mi"?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.01. 16:06:30

@csillag×: Akkor arra még nem tesztellek :P
Most jó a sok hó, vagy nem? A "mi" az vagy királyi többes, vagy Nikica nevében is beszélek :P:D

csillag× 2009.12.01. 19:09:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): imádolom a havat :))) Lehet hóangyalkát csinálni :P :))

Nikica21 2009.12.01. 20:53:56

@csillag×: Elhiszem!:( Remélem több ilyen eset nem lesz!

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.12.02. 16:28:05

Lehet, hogy csak én fordulok meg a nem megfelelő helyeken, de tapasztalataim szerint kb. minden második csaj ilyen.
De ha választani kell, inkább egy ilyen ön- és közveszélyes pszichopata, mint egy diszkópicsa.

hopp-hopp 2010.02.09. 20:28:43

EZ AKKOR MOST EGY FÓRUM????
VAGY MI VAN:??? ITT???
süti beállítások módosítása