Májusra várjuk első netbébinket

2009. december 04. 07:02 - Panni CsP

Igazi sikersztori következik, amely bebizonyítja, hogy a neten igenis lehet komoly kapcsolatra bukkanni. A lány megismer egy jóravaló fiatalembert. Az illető amolyan csetlő-botló, de mégis nyíltszívű fazon, talán olyan, amilyennek minden férfinak lenni kéne. Nem felel meg a Férfi idealizált és elérhetetlen eszményképének... és ez a szerencséje. De ennek a remek embernek van egy másik nő is az életében.

 

Huszonhét éves lány vagyok és inkább magamnak, de nem utolsó sorban Nektek, szeretném elmesélni (vagy összegezni) a velem történteket. Előre szólok, hogy az akcióra, szakításra, pofonokra és vérre vágyó kommentezők éhen fognak maradni. Aki szereti a könnyed romantikát, és a boldog befejezést, az jól fog szórakozni. Pár évvel ezelőtt egyik barátnőm tanácsára regisztráltam egy társkereső oldalon. Ügyetlenül összeraktam a profilomat, ami szerintem nem sikerült valami fényesre: a fotó béna volt, nem tudtam egy értelmes mondatot összehozni a Magamról-részhez - könnyű kérdés, nehéz válasz. Mit írjak, hogy ne legyen nagyképű, de üres se? Nem akartam valami közhelyes idézetet, se vicceskedő banalitást: végül beírtam egy kávéreklám szlogenjét.

Azóta sem tudom, miért, akkor valahogy jó ötletnek tűnt – ahogy mondani szokták. Teltek-múltak a napok és – mivel nem jött semmi üzenet - már el is felejtettem az egészet. Egyik péntek este beesett egy levél. Megnéztem a fiú profilját: Péternek hívták, nagyon aranyos volt, ragyogó, lelkes barna szem, sötét haj, izgalmas vállak. Mindezek ellenére valahogy mégis szomorúnak tűnt az arca, vagy legalábbis ez az érzés alakult ki bennem. Persze, lehet, hogy csak személyes projekcióm szólt közbe. Levelezni kezdtünk: sok közös téma, az érdeklődési körünk pedig...khm...hát, nagyon fedték egymást.

Elárulta, hogy ő nem jár ismerkedni, pedig rettenetesen vonzó férfi volt, legalábbis nekem. Elmondta, hogy egyszerűen nehezen ismerkedik, személyesen alig bír magáról beszélni – ezért hálás a netnek. Megbeszéltünk egy randit: ő volt ott előbb, már messziről kiszúrtam. Leültünk, csevegtünk és egyáltalán nem tűnt zárkózottnak. Ez a tény ő magának is feltűnt, mert miután elváltunk, este felhívott és elmesélte. A héten beiktattunk egy mozit és két kínai büfét. Mindketten imádtuk a kínai konyhát. Ám szép lassan kiderült, hogy volt egy másik nő is az életében. Hetente háromszor valóban egy nőhöz járt. A 80 éves nagyanyjához. Felelősséget érzett az öreg hölgy iránt, hiszen Péter volt neki az egyetlen támasza. Amúgy a fiú egyedül élt és annál a banknál dolgozott, ami egy egész országgal utáltatta meg Jamiroquai Dance! c. slágerét. A néni még el tudta látni magát, nem kellett otthonba dugni, de elkelt nála a segítség. Néha elködösült ugyan a tudata, végülis 80 év az 80 év, hallucinált, és soron kívül is magához rendelte Pétert, mert úgy vélte, valaki a ház körül ólálkodik. Miután Péter megnyugtatta, hogy senki sem settenkedik ott, hazajött. Szerencse, hogy csak pár utca választotta el őket egymástól.

Amikor ezt elmesélte, felajánlottam, hogy szívesen segítek a mamának, ha igényt tart rá. Péter szabadkozott, mire én azt mondtam, hogy nem tűrök ellenvetést,: következő hétvégén átmegyek és összedobok hármónknak valami fejedelmi ebédet. Gondolom, házhoz szállított szocikaján él, úgyhogy örülni fog a változatosságnak. Péterem is jól főzött, de a nyomomba se ért...: )

Meg is jelenek nála a megbeszélt időpontban, bemutat a mamónak, majd berakja neki a nappaliba a Hofi összest és kivonulunk a konyhába. Ő is el van, és mi is – mondta Péter. Olyan gyengéden bánt a mamóval, hogy majdnem elríttam magam. Persze, nem, nehogy azt higgye, valami bajom van. Eszembe jutott, hogy nem csak az izéje teszi a férfit, hanem az embersége is, érzései és viszonya a többiekhez. Innen tudtam, hogy Péter egyáltalán nem volt antiszociális. Nehezen ismerkedik, na és? Ki nem??

Kapcsolatunk egyre jobban elmélyült, egy idő után már nem is tudtam rá másként gondolni, mint páromra, leendő férjemre, gyermekeim apjára, családfőre...és nem utolsó sorban Szerelmemre.  Egyik nap kitalálta, hogy kiránduljunk egyet. Lementünk kocsival Répáshutára, de az Istenért sem akart útbaigazítást kérni, pedig rendesen eltévedtünk – megvolt benne ez a tipikus férfibüszkeség, hogy nem kell segítség, megoldom magam is - már későre járt, amikor végre megtaláltuk a turista házat. És itt történt meg az első együttlétünk. Most már tudom, hogy így tervezte az egész hétvégét, meg akarta adni a módját, annak a pillanatnak, amikor ágyba kerülünk. És meg is érte, mert csodálatos volt. Kis ház a falu szélén, reggel tehénbőgésre ébredtünk, este szalonnát sütöttünk és megittunk egy üveg tequilát...aztán hancúroztunk! Szóval ezek voltak az első együttlétünk körülményei. Hogy hol tart most a kapcsolatunk? Májusra várjuk az első netbébinket... Mert ha nincs a net, akkor most ő sem lenne útban. : )  

 

 
305 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr91561286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erásss 2009.12.04. 07:32:03

Ködmentes reggelt mindenkinek!
Love story!:)

Girgesz 2009.12.04. 07:56:45

Szép reggelt!

Hát igen... mindig mondom, hogy nem a diszkóban kell ismerkedni... az igazság pedig mindig a háttérben, a jelentéktelennek tűnő dolgokban rejlik -mint látjuk, az is lehet jó szerető, figyelmes férj, aki nehezen csajozik.

boss888 2009.12.04. 07:57:46

Guten day!

"végül beírtam egy kávéreklám szlogenjét."<--- chibo, a legtöbb mi adható! Vagy mit írtál be?
A másik amit nem értettem az a "annál a banknál dolgozott, ami egy egész országgal utáltatta meg Jamiroquai Dance! c. " OTP vagy melyik bank?

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.04. 08:01:45

@boss888: A kávés szlogen engem is érdekelne, viszont a bankos teljesen egyértelmű (a 2 betűs), és a mesterien finom körülírást ezúton szeretném jelképesen aranyba foglalni és bekeretezve kirakni a faliújságra! :)

kóristalány 2009.12.04. 08:26:23

Egy igazi romantikus történet, bár nekem egy lehelletnyit túl rózsaszín.
Azért jó olvasni egy happyenddel végződő történetet.
Sok boldogságot kívánok!

Tjuca 2009.12.04. 08:32:06

szép. gratulálok! sok boldogságot a továbbiakhoz!

(de aki nem tiszteli az öregeket, az maga sem kap majd tiszteletet-> othonba dugni, mamó stb. tanulni pedig sosem késő, ott a példa a posztoló előtt)

Tjuca 2009.12.04. 08:34:39

@kóristalány: az én történetem is nagyon hasonló, fordulatokban szerény, de már 9. éve :-)

Tjuca 2009.12.04. 08:40:59

@boss888: www.youtube.com/watch?v=7Uav_gdTAA0 szerintem ebből beugrik a kép is, egy csaj meg fickó táncolt rá, ugráltak, meg kalapot dobáltak. kb. 1-2 éve vetítették, mert én egy éve nem néztem tv-t, de ez rémlett.

Girgesz 2009.12.04. 08:42:45

@Tjuca: "A lassú víz partot mos..."

(Meg mély és piszkos, de az már már tészta :DDD)

Girgesz 2009.12.04. 08:47:39

@Tjuca: Szerintem nem tiszteletlen a poszt írója nem tiszteletlen. Mint írja, nincs más támasza a néninek, íg ha nem tudja, ellátni magát, akkor tényleg jobb megoldás az otthon. A "mamó"-t én is szoktam használni azokra az idős nénikre, akikkel jó a viszonyom -ez inkább kedveskedő, mint sértő. Szerintem. (Az öreglány, nyanya, stb.már annál kevésbé!)

De a srác valóban jó példa a gondoskodásával.

kóristalány 2009.12.04. 08:48:48

@Tjuca: Akkor a te boldogságodnak is örülök :)
Az utóbbi időben kissé cinikus lettem, de titokban magamnak is ilyet kívánok.

Tjuca 2009.12.04. 08:50:03

@Girgesz: igen. elolvastam még egyszer. határeset, ha jó kedvemben olvasom :-) ha nem, nem. nekem van benne él.

Girgesz 2009.12.04. 08:50:24

Egy "nem tiszteletlen"-t vegyetek le az elejéről...
Asszem megyek kávézni, hátha felébredek tőle.

kóristalány 2009.12.04. 08:51:27

A mamó szerintem se bántó, inkább kedves.
Le a kalappal a srác előtt, hogy ilyen türelemmel gondoskodik a nagyanyjáról. Tapasztalatból tudom, hogy ez nem egyszerű.

kóristalány 2009.12.04. 08:52:32

Ja, és szerintem nagyszerű apa lesz belőle.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 08:53:55

na, beleszerettem ebbe a posztpasiba.:-)) Szerzek magamnak egy ilyet haza.:-)

Tjuca 2009.12.04. 08:54:18

megyek én is dolgomra. nagyobb most randizik a mikulással, de nem mehetek, mert a tesó nem mehet. első gondolatom az volt, hogy sünt a fenekükbe. aztán már sokat szelídültem, de továbbra is :-(((, úgy szerettem volna látni. pláne, hogy tavaly sem láttam, mert akkor meg kisebbel voltam a kórházban tüdőgyulladással.

nem is rontom itt tovább, mindenkinek szépet, hétvéget meg még szebbet!

kóristalány 2009.12.04. 08:54:47

@Girgesz: talán a korral jár...meg hát itt a tél... meg pár rossz tapasztalat...

Igazság Atyja 2009.12.04. 08:59:59

Bevallom, a "netbébi" szó olvasásakor megijedtem, hogy a teveklub, hősemberképző és más virtuális tamagocsik után itt az online bébinevelés lehetősége is. Szerencsére nem. :)
Két fiatal, értelmes, független, nemsummantó ember megismerkedik, egymásba szeretnek és hosszú távú, érzelmi alapokon álló párkapcsolatban gondolkolkodnak. Lassan szokatlan lesz, hogy ezt így is lehet. Sok öömet, bódottágot! :)

Girgesz 2009.12.04. 09:01:33

@kóristalány: a tél szép, a rossz tapasztalat meg felejthető... :D

Girgesz 2009.12.04. 09:03:29

@Igazság Atyja: Felüdülés ilyet olvasni :D

vendriner aladár 2009.12.04. 09:06:19

Sziasztok.

Péter vagyok és van egy titkos énem. Én vagyok Pókember. Néha azt képzelem, mikor a fiókigazgató ordít velem, hogy kiugrok az ablakon és megmentem a világot. Úgy is élek, mint a filmben, példásan gondoskodom a nagymamámról, aki felnevelt.

Esténként fákon ugrándozom, ez persze kimerül a cseresznyefa és körtefa között távolságra. Ilyenkor Pókember jelmezbe öltözöm és tudok hálót is lőni, ami kínai utánzat, de nekem tetszik.
Sajnos magányos voltam, mint sok szuperhős, ezért feltettem magam egy társkeresőre. Milyen szlogenje volt az egyik csajnak ott: "A klasszikus a roma", pedig nem is volt dzsipó. Ez a csinos csaj válaszolt is a levelemre és hát találkoztunk.

Mondtam neki, hogy nehezen nyílok meg, mert nagy terhet cipelek. (nyugi nem mondtam el neki, hogy a helyszínt a randira Batman biztosította) Megértette és nekem ez tetszett.

Gyengéden bántam vele és elvittem faluhelyre is, ahol max Robin Hood zavarhatta meg az első együttlétünk nyugalmát, de neki juttattam némi kenőpénzt. Így egy tökéletes estén megkaptam a lányt. Azóta már eltelt egy év és jön a kis Superman.

csillag× 2009.12.04. 09:06:35

Szépjóreggelt Mindekinek (immár otthonról) :)

Kommokat olvasva asszem én is elolvasom ezt a posztot :)

vagány csaj 2009.12.04. 09:12:32

Jó reggelt! :))

A netbébi szó olvasásakor én is megijedtem, sőt szerintem nagyon béna kifejezés. Kapásból nem a gyerekre asszociáltam én sem... :)
De a történet nagyon aranyos és kedves, szép zárása a hétnek. Gratulálok és sok boldogságot kívánok! :))

vagány csaj 2009.12.04. 09:13:01

@vendriner aladár: Ezt már nagyon hiányoltam! :)))

Girgesz 2009.12.04. 09:15:04

@vendriner aladár: Még egy pesszimista... :DDDDDDD
Mi van?Te már nem hiszel a tündérmesékben ?:P:)

csillag× 2009.12.04. 09:16:08

hát valóban egy könnyű reggeli volt :) pont a lelkemnek való :)
És énis sok boldogságot kívánok (a netbébihez)! :P

Néha én is mamó-nak szólítom a nagyit :) Sztem olyan mint a mami megszólítás :)

vagány csaj 2009.12.04. 09:16:32

@Erásss: Szia Szivike! :))

@Girgesz: Helló! :)

Szerintem is nagyon aranyos a srác, ahogy a mamójával törődik, pedig tényleg nem egyszerű sajnos az idős emberekkel foglalkozni. Nagyon nagy türelem és szeretet kell hozzá. Én is tapasztaltam. :( :(

vagány csaj 2009.12.04. 09:17:13

Mármint nem arra :( jel, hogy tapasztaltam, hanem hogy aztán elveszítettem a mamókámat... :(

Igazság Atyja 2009.12.04. 09:18:04

@Panni CsP: A mesterien finom körülírással nagyjából jóvátette a szarvashibát, amit a netbébi szó beiktatásával elkövetett. ;)

Girgesz 2009.12.04. 09:21:12

@vagány csaj: Viszont mennyit tanulhatsz tőlük az életről...

vagány csaj 2009.12.04. 09:22:53

@Girgesz: Hát én már semennyit. Legalábbis a nagyszüleimtől... :(
De egyébként igen, igaz! :))

csillag× 2009.12.04. 09:25:54

@vagány csaj: óóó :( már egyik papid, mamid sem él? :$

Kósza 2009.12.04. 09:26:29

Szép dolog a szerelem,.... :) Pálinkás jóreggelt mindenkibe! TGIF :)

Kósza 2009.12.04. 09:28:16

amúgy ez a sztori gondolom egy pénzügyes tollából származik, az alapötlet pedig egy EC/MC reklám,... ugye. De azért szép, jó volt elolvasni.

Girgesz 2009.12.04. 09:28:45

@vagány csaj: Hát a nagyszülők közül nekem is már csak egy nagymamám él, de én nagyon szeretek idősekkel beszélgetni, így aztán van pár olyan nénike/bácsika, akikkel rendszeresen találkozom.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.04. 09:31:17

Jó az ilyen történeteket olvasni :)

vendriner aladár 2009.12.04. 09:32:50

@vagány csaj: ennyire már nem lehet tökéletes, muszáj volt valamit kezdeni vele:)

vagány csaj 2009.12.04. 09:34:35

@Girgesz: Régebben én is többet beszélgettem velük, amikor még élt a mama és kijártam hozzá falura. Most sajnos nincs a közelemben idős ember a városban. A munkahelyemen szoktam beszélgetni az idősebb bácsikkal. Sőt, volt egy akit imádtam (már nyugdíjba ment), vele olyan bensőséges kapcsolatom volt, majdnem mintha a második apám lett volna... Imádtam. :))

Glg 2009.12.04. 09:34:52

"a boldog befejezést"-én szeretem-különösen a masszázs szalonban :D:D:D

vagány csaj 2009.12.04. 09:36:48

@vendriner aladár: De-de, hadd legyen tökéletes! :))
De azért ez a parodizálás már nagyon érett. Igen passzív voltál mostanában! :))

kóristalány 2009.12.04. 09:36:49

Nekem mindig a nagyszüleim házassága volt a példakép. Azóta sem láttam két embert, aki ennyire szerette volna egymást. Nem mentek el soha egymás mellett egy mosoly, vagy simogatás nélkül. Pedig nem volt könnyű életük. Papi hihetetlenül gazdag szókinccsel és nagy adag életkedvvel rendelkező harsány ember volt, de soha nem emelte fel a hangját haragból.Minket unokákat is imádtak, mindent megadtak nekünk, ami széppé teheti a gyerekkort.Ami hiányzott anyagiakban, azt szeretettel pótolták, és azt hiszem ezzel adták a legtöbbet.
Na, máris elérzékenyültem...

csillag× 2009.12.04. 09:38:12

nagyon nagy szeretet tud az idős nénikből, bácsikból áradni :) meg az az élettapasztalat.....meg a régi dolgok :)...
Meg van egy idős..már lassan 90felé baktató rokonom :) hát ő meg olyan pajzán,h én szégyellem magam, de annyira "jófej"..mármint ha lehet egy idős emberre ilyet mondani :)

Glg 2009.12.04. 09:38:56

"elríttam" :D:D wtf-ne haragudj kedves posztoló de használd inkább az elsírtam magam kifejezést :D

vagány csaj 2009.12.04. 09:41:03

@csillag×: Az expárom papája volt olyan. Már alig látott, de a jó nők után mindig megfordult! Annyit szoktam rajta nevetni!

vagány csaj 2009.12.04. 09:44:11

@csillag×: Jaaj, igen! Ugye milyen jó a régi világról hallani, életképeket látni? Én mindig úgy élveztem mikor el szokták mesélni, hogy mi volt, hogy volt, pasizások, bulik, stb...
Anyuval is elmeséltettem az összes sztoriját. Nagyon élveztem! :))

vendriner aladár 2009.12.04. 09:45:37

@vagány csaj: nem sok fantáziát láttam a posztokban, ennyi. Ebben legalább volt valami. Még sok ilyen posztot, az kell a népnek!

Lobelt 2009.12.04. 09:49:29

Szééééééép nyári nap! :D

Bravo! :)

alumi 2009.12.04. 09:53:31

Ez tök "romi"! :)

Azért a tehénbőgés nálam nem kifejezetten a romantikázás része, de ízlések, és..:)

Kósza 2009.12.04. 09:54:20

nektek miből derült ki az, hogy a srác egy csetlő-botló valaki? Meg az, hogy nehezen nyílik meg, nehezen ismerkedik? Abból, h ezt állította magáról a netes ismerkedés elején? Mert az első randi után profi módon pörgette a témát, ahogy kell. Őszintén, ki kezd úgy ismerkedni a neten, hogy én vagyok az alfahím, járuljatok elém sorban?! :) Nekem ez mese, egy szép mese!

Glg 2009.12.04. 09:54:47

@boss888: hát k&h-én már okádok ha meghallom azt a zenét-104 ezer éve ugyanaz a szarrágó reklámjuk van-és náluk van számlám:S-át is megyek máshova

@Igazság Atyja: de igen-facebookon van valami hasonlo

@vendriner aladár: ez kivételesen nemvolt rossz.

csillag× 2009.12.04. 09:55:15

@vagány csaj: apai papám még olyan kis huncut :P meg nagyon vagánynak érzi magát. Tavasszal például szaltózott a traktorról....igaz eltört 3bordája :) De ő bizonygatta, h megtud állni a mozgó járművön. :D
Nah, igen a szülők sztorijai is jók szoktak lenni, bár nálunk ebben apa viszi a pálmát :D a májusfa állításaival, bandázásaival, mikor pl. több napig miattuk nem volt villany az utcában :P

Lobelt 2009.12.04. 09:55:40

@Kósza: Vagy csak simán egy megkeseredett ember vagy. :D

Glg 2009.12.04. 09:58:00

"megittunk egy üveg tequilát...aztán hancúroztunk"-lényegében leitatta a csajt aztán megdugta-fasza :D:D-télleg idilli-főleg a bokáig érő szarban tehénbőgés közepette :D:D

Girgesz 2009.12.04. 09:58:07

@vagány csaj: És mi lesz, ha egyszer majd neked kell elmesélned a történeteid, az emlékeid?
Én azért megpróbálok úgy élni, hogy majd rám is azt mondják 50 év múlva, hogy "de jó fej -de azért tudott élni" :D

Bellagio 2009.12.04. 09:59:59

Gratulalok Nektek, de ez a netbebi kifejezes kibaszottul gaz

Girgesz 2009.12.04. 10:03:00

@csillag×: "bár nálunk ebben apa viszi a pálmát :D a májusfa állításaival, bandázásaival, mikor pl. több napig miattuk nem volt villany az utcában :P"

Te nem lehetsz a gyerekem! :D
(Húú, mit kaptam én a páromtól másnap, mikor az egész utca minket szidott! :D Még szerencse, hogy az egyik rokonom bejáratos a szolgáltatónál és soron kívül megcsinálták...)

vendriner aladár 2009.12.04. 10:05:23

@Glg: Ezt is megértem. Az előbb ilyen nurumassage-re gondoltál?

boss888 2009.12.04. 10:07:07

@csillag×: Engem a papám mindig baszogat a cigi miatt. Mindig azt mondja, h neki volt annyi esze, hogy leszokjon magától, amikor megszületett a gyereke. Egyszer aztán ezt meghallotta a mama. Mondta az öregnek, hogy "Dehogy volt annyi eszed! Kijártál a kinti wc-be cigizni télen és elaludtál a budin. Aztán két hétig tüdőgyulladással feküdtél otthon." Akkor szokott le a cigiről. Azóta nem baszogat.:))

Glg 2009.12.04. 10:09:47

nah végigolvastam. ez a történet 2 bárgyú ember 1másratalálását mutatja be. kb lila hányinger az egész-semmi kaland, vadulás (bár az üveg tequila után kitudja :) ), szenvedély-csak langyos híg nyál. szép és jó az egész csak rosszul vagyok tőle. nekem nem adja :)

Igazság Atyja 2009.12.04. 10:09:51

@primu: Nem is használta a 'romantikus' jelzőt. Ez dőlt betűs csodálatos volt - mint Edit és Dániel akciója. :)

csillag× 2009.12.04. 10:10:52

@Girgesz: illetlenség rákérdezni az éveid számára?:$

Sztem apáéknál ez nem derült, h ők szakították le a vezetékeket :P Még az a sztorija tetszett, amikor májusfa állítás közben beszakadtak a tyúkólba....és következő nap vették észre,h a frissen ültetett epres közepébe rakták le a fát :))

Ezeket olyan jó hallani, mert ha valami rosszaságot csinálok, akkor a szemükre tudom hányni....h ti is voltatok fiatalok :D

Glg 2009.12.04. 10:11:59

@vendriner aladár: ja-thai masszázs boldog befejezéssel :)

csillag× 2009.12.04. 10:13:55

@boss888: :D:D ezdejó... :D
Jah, igen ezek ismerősek, amikor valaki bizonygatja, h ő végül jó útra tért aztán kiderül, h az biz nem ám úgy vót :P :D
Így volt ez mikor megtaláltam apa bizonyítványát :))))

Szelid sunmalac 2009.12.04. 10:16:28

Ez mind szep es jo...tenyleg! Orulok nekik! Na de most kerek egy masikat, amiben k*rvalkodas, pofan veres, lehuzas, lakasbol kidobas, gyilkossag, csi meg minden ilyesmi van.

indapass90210 2009.12.04. 10:17:33

" megittunk egy üveg tequilát...aztán hancúroztunk!"

Egy üveg tekila után milyen volt a hancúr? Az egyik leborult a nagy fehér porcelánisten előtt, a másik meg rakta hátulról?

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 10:19:29

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: a hírekben találsz ilyet, úgy sejtem. Vagy lehet, hogy ma még nem gyilkoltak meg senkit?

vendriner aladár 2009.12.04. 10:21:24

@Glg: asszem nekem is elkélne egy ilyen kellemes élmény:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 10:21:58

Nahát, kivételesen van egy nő, akinek, ha azt mondja a férfiember, hogy kötelessége(i) van(nak), akkor nem hisztizik.

Girgesz 2009.12.04. 10:22:11

@csillag×: éveim száma? Hát... kevés -de én nem bánom:)(27)

Van pár sztorink nekünk is a locsolkodástól kezdve a májfa állításon keresztül a sima névnapozásokig mindenről... nem szerettünk unatkozni a haverokkal :D

(Nálunk is csak a párom tudta, meg a rokonom, hogy mi voltunk...)

Glg 2009.12.04. 10:24:10

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: majd írok neked egyet...bestialitás is jöhet ? ;) :D:D

csillag× 2009.12.04. 10:26:12

@Girgesz: hm...5évesen télleg nem lehettél még aktív :D :P :))
De jó is lesz majd azokat mesélni a gyerekeknek..unokáknak, akik majd adják tovább és nevetve mesélik, h mennyire tudott élni az öreg :))

Szelid sunmalac 2009.12.04. 10:28:53

@csillag×: Tudom, tudom...de az orom ma mar megvolt, most hadd legyen valami karorom is.

@tarquin (főkrampusz lesz): Hirek! Nekem emberi tragediak kellenek elobol. A tv-t max otthon magamnak kommentalhatom. Nem azert jovok ide, hogy lelkesen bologassak, ohgy hat de szep is az elet!

@Glg: Barmi! Ne fogd vissza magad!

Erásss 2009.12.04. 10:30:06

Halihó Mindenkinek!
Most értem haza...
@vagány csaj: Szia Szivike!Nem küldtem el az üzidet!:) Pedig várom ám!:) Hogy halad a meló?

@Tjuca: Az Én lányom ma reggel megiledt a Télapótól.Egy ideig csak bámult rá hülyén,majd üvöltött!Ez sem lesz a kedvenc ünnepe...:)

Girgesz 2009.12.04. 10:30:32

@csillag×: "De jó is lesz majd azokat mesélni a gyerekeknek..unokáknak, akik majd adják tovább és nevetve mesélik, h mennyire tudott élni az öreg :))"
Én mondtam, hogy ezen dolgozom... de azért közben én sem unatkozok :))))

Erásss 2009.12.04. 10:31:04

@vagány csaj:
Úr Isten,mit írok?Te nem küldtél Nekem üzit!!!:D Még kora van!:)

csillag× 2009.12.04. 10:31:10

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: annyira rosszmájú vagy :( nem tudsz mások boldogságának örülni :(
Ejj..ezért nem is szeretlek :P

Kósza 2009.12.04. 10:37:04

@Erásss: jó reggelt! Mire jutottatok a gyermekorvossal?

Glg 2009.12.04. 10:37:45

@Kósza: akire ez igaz is :D:D. a csajt is pörgette gyanítom rendesen az üveg tequila után. ha csak nem hányta el magát a mélytorkozás közben a sok piától már az elején.

Girgesz 2009.12.04. 10:37:57

@Dövan: Mi van?Te még nem hívtál meg soha egy csajt egy üveg tequilára? :P

Amúgy nem írta, hogy mennyi idő alatt itták meg azt a mennyiséget... Mert ha apránként, akkor akár tényleg el is fogyhatott annyi.

Glg 2009.12.04. 10:38:39

@csillag×: dehogynem tud-csak ő is rosszul van ettől a habcsókos puncsos nyáltól amit mindenki úgy magasztal ma :)

Szelid sunmalac 2009.12.04. 10:39:36

@csillag×: Most mit vagy oda? Amugy se szeretesz, tudom en aztat jol! Amugy meg tudok en neki orulni! De ezen mar tulleptunk es ennyi. Szep volt, jo volt, koszononjuk! Most toltsem azzal a npom, hogy orulok valakinek aki osszejott valakivel?
En mondom teneked, meglasd, s par minutum idointervallumon belul nem lesz itt tobb ON.

Szelid sunmalac 2009.12.04. 10:40:20

@Dövan: Ni! Egy Dovan! Jol felhivtal mikor itthon voltal, mondhatom!

2009.12.04. 10:47:23

Aranyos story! :) Nekem tetszett. :)

Szelid sunmalac 2009.12.04. 10:47:51

@csillag×: Kulonben sem tudnad elrontani a mai napom, mert tegnap este edzesen megkaptam a plussmacit! Bezony am! Mer en edzettem a legkemenyebben! Most egy hetig nalam van! Ezt nem kapja am meg mindenki!

Glg 2009.12.04. 10:48:10

@Zsu0805: jaj nemááár-szerintem annyira bárgyú. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 10:49:51

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: ez most épp egy happy epizódja a CS&P valóságsónak.:-) Semmi dráma, semmi vér. Néha kell ez is.

csillag× 2009.12.04. 10:49:59

@Glg: nem magasztalunk, csak tényleg jól esik olvasni, h nem csak az erőszak meg a brutalitás vesz minket körül :$
Vagy lehet, h csak én gondolom így? Lehet, h csak én hiszek a mesékben csodákban, tündérekben, boszorkákban, hercegekben, őszinte és hűséges férfiakban és már...efféle mesebeli lényekben?:P

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: szóval te akkor érzed jól magad, ha látod, hogy más mennyire elcseszte az életét? mekkora lúzer?....
És igazad van tényleg nem szerettelek..nem is tudom mér írtam :P

min 2009.12.04. 10:51:09

Egy kedves női ismerősöm sok évvel ezelőtt egy texes chaten ismerkedett meg a párjával akivel a mai napig boldogan él és már egy kisgyerek is megkoronázta a kapcsolatukat.
Vannak ilyenek is....

Szelid sunmalac 2009.12.04. 10:53:17

@tarquin (főkrampusz lesz): @csillag×: Jajj mar! Olyan izek...na...CSAJOK vagytok! Most oszinten? Ebbol mit lehet tanulni? Semmit! Boldogan elnek, mig meg nem csaljak egymast!

Kulonben is, a ti optimizmusotokat ellensulyozni kell valamivel, kulonben hova lesz az equilibrium?!

Inkabb nezegessetek ezt! fekvovizsla.blog.hu

a kozepe tajan a legjobb....

indapass90210 2009.12.04. 10:56:08

@Girgesz: ja, apránként nem üt akkorát. Pláne ha közben zsíroskenyeret eszel. Különben is, csak az első meg utolsó fél decit nem szabad meginni. Az elsőnek rossz az íze, az utolsótól meg megy az ember okádni.

2009.12.04. 10:56:57

@Glg:
Gábor! Olyan romantikátlan vagy... :P

indapass90210 2009.12.04. 10:56:59

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: bakker, először nem volt kocsim, utána meg az ocsmányirodával ment el 3 napom. Azt jöttem vissza.

Szelid sunmalac 2009.12.04. 10:59:39

@Dövan: Attol meg szolhattal volna. Adtam volna kocsit, vagy vittelek volna en. No de most mar mindegy. mikor jossz legkozelebb? Amugy meg kulonben is! mi ujsag veled?

Girgesz 2009.12.04. 11:00:03

@Dövan: :)))
Én még azt tanultam a piálásról, hogy mértékkel és tartózkodással kell inni :)
De a te elméleted sem rossz :D

csillag× 2009.12.04. 11:01:53

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: te sem tudod elrontani a napom :PPP<- ezt neked! Nemsoká' megyek krampuszkodni, mikulás csomagokat csinálni vasárnapra a falu aprajának-nagyjának :))

Nem muzsáj mindenből tanulni. Ha én olvasok ilyet, akkor simán jókedvem lesz :))ami meg kihat a környezetemre :P :)...bbllaa.. :D

Caddy 2009.12.04. 11:21:24

Mikor lesz már vége ennek a napnak. ZombiCaddy van ma.

Glg 2009.12.04. 11:24:08

@Zsu0805: ez így ebben a formában nemigaz :). csak rosszul vagyok az ilyen cukormázas nyálas édibédi sztoriktól.

vagány csaj 2009.12.04. 11:25:55

@csillag×: Szegény... :) De inkább így, mint magába roskadva! :)

@Girgesz: Ha nekem kell majd mesélnem a gyerekeimnek, unokáimnak (ha megérem), garantáltan nem fognak unatkozni! :))
Remélem majd én is jófej nénike leszek... :DD De azért még éljünk, hogy később ne fogyjunk ki a sztorikból! :DD

@Erásss: Nem jó a wiw... :( De küldeni fogom! Addig küldj Te! :))
Merre jártál?

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 11:33:33

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: nincs optimizmus bennem ma semmi.:-( Épp ezért jól esett ez a mese.:-)

Girgesz 2009.12.04. 11:38:45

@vagány csaj: óóó -élek én! :DDDD Nem szerettem soha unatkozni.

Szelid sunmalac 2009.12.04. 11:39:57

@tarquin (főkrampusz lesz): De jol mondtad. Ez MESE! A valosag kegyetlen, veres es eroszakos! Az optimizmusod hianya mindossze a helyes hozzaallas ahhoz, ami rad var!

Nem ez a nevem 2009.12.04. 11:40:39

Gratulálok neked. Óriási mázlid volt. Arra az esély,hogy viszonzott szerelmet találj a neten,nagyon csekély...Én már csak tudom...

vagány csaj 2009.12.04. 11:43:19

@Girgesz: Én sem! És nem is szabad! Mindenben megtalálom én is azt ami feldob. Tegnap este pl 10 óráig társasjátékoztunk otthon. De tök jó volt! :))

csillag× 2009.12.04. 11:45:19

@vagány csaj: hát akkor nagyon megijedtünk, de aztán ki sem várta kötelező fekvési időt...pár hét múlva már a szőlőben kapált :P Nagyon tud szorgoskodni :) Ma meg hnap pl. egész nap a pálinkafőzdében dekkol és főzeti a "pár" deci is pálinkáját :))

vagány csaj 2009.12.04. 11:47:48

@csillag×: Hajaj! :)) Milyen kár, hogy nekem nincs pálinkafőző papám... Örökbefogadhatom a tiédet??? :DD

2009.12.04. 11:50:47

Pálinka? Nyami. :)
Ja és gratula a babához.

Girgesz 2009.12.04. 11:51:54

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Erről jut eszembe egy szakállas vicc:
Mi van a pesszimista sírjára írva?
"Na ugye, én megmondtam!"
És az optimistáéra?
"Még itt sem jártam."

Azért az élet nem olyan véres, kegyetlen és erőszakos, csak a média ezt sulykolja belénk. Persze előfordulnak sajnálatos esetek és történhetnek bárkivel rossz dolgok, de ha valaki eleve úgy áll az élethez, hogy az sz@r, akkor gyorsan öngyilkoja meg magát, hogy még véletlenül se szaporodjon...(csak ne, úgy mint az egyik posztíró :D)

Girgesz 2009.12.04. 11:56:20

@csillag×: tisztára mint az én nagymamám-a bátyámék esküvőjén eltörte a lábát(rosszul lépett), erre mit mond a dokinak?"Úgy gipszelje be, hogy este nekem még táncolnom kell!" :)))

Amúgy ő is örökmozgó -tuti, hogy legalább két duracellt tettek bele, mert egyfolytában kapál, gyomlál, szöszmötöl, havat söpör, stb. Nem bír egy helyben maradni. Azt szokta mondani, hogy pihenni ráér a sírban is :D

csillag× 2009.12.04. 11:58:41

@vagány csaj: hát sajnos nekem is ez az egy db van belőle :))
De annyira bírom, mikor pl.: egyik hétvégn odasomfordáltam hozzá, h hát izéé..papi ..szal kéne egy kis pia, mert hát tudod elindul a suli, és lesz egy kis összejövetel nálunk és szeretnék vinni egy kis házi páleszt az egyetemi srácoknak...bbllaa.

Én kb olyan fél literre gondoltam...welkome drink gyanánt..és úgyis csak kevesen jönnek, meg arra számítottam, h majd papának kikerekedik a szeme, h hát mi lett az ő kis unokáiból :P :))

Erre papa csak annyit mond: "két liter elég lesz, vagy több üveget szeretnél vinni?" :D

Girgesz 2009.12.04. 11:59:42

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: gyorsan szaladj ki, mert a klaviatúra nem hányás-kompatibilis :DDD

Kósza 2009.12.04. 11:59:53

OFF, help pls
a következő elfoglaltságok az ezotéria fogalomkörébe tartoznak? csakraterápia, reiki, névmisztika, elholt lelkek hazasegítése

Girgesz 2009.12.04. 12:01:48

@csillag×: Lehet ő is volt egyetemista :DDD

csillag× 2009.12.04. 12:04:55

@Girgesz: imádom, mikor a kis öregek így fogják fel az életet. Anyai mamám, aki mellettünk lakik, ő is annyira optimista és (bár van neki elég baja) mindig tud mosolyogni :) , saját hibáin nevetni:) még ha szét fociztuk a virágágyást, akkor is el tudtuk vele poénkodni a dolgokat :))

gonosztojás (törölt) 2009.12.04. 12:06:14

@Kósza:
Nem, kérlek alássan..
Ezek mind a szemfényvesztő balfaszság kategóriáját feszegetik..

Erásss 2009.12.04. 12:08:12

@Kósza:
Szia!Kap oltást.Majd csak jövő héten csütörtökön,mert 3 héttel ezelőtt kapott egy kötelező oltást és az oltások között legyen meg a 4 hét.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 12:08:17

@Kósza: nem, a hitvány bűvészmutatványok témakörébe.

Glg 2009.12.04. 12:08:41

@csillag×: de ez akkoris annyira nyálas. ha megfilmesítenék freddie pr. junior játszaná a főszerepet. nincs a sztoriban semmi izgalom. ez tipikus búza romantikus csajsztori. az bizt h én ezt a csajt nem viselném el.

csillag× 2009.12.04. 12:09:39

@Girgesz: inkább "elemista" :P

@vagány csaj: de ha úgy vesszük, sztem neki meg sem kottyan, h egyel több vagy kevesebb unoka :D Sőt, inkább örülne:) téged is befogna szőlőt kapálni, tetejezni, szüretelni :D...fúúú..szüret, ott is denagyon kínálgatta a tavalyi bort:))

Girgesz 2009.12.04. 12:11:32

@csillag×: Nekem az tetszik még nagyon, amikor azt mondja, hogy "megállj büdös kölök, egyszer úgyis kiporollak!" És ott áll ellőttem a 140centijével... persze mindig elneveti ő is, mert stokira állva sem érne fel :))))

Kósza 2009.12.04. 12:13:06

@tarquin (főkrampusz lesz): mér, az ezotéria nem ugyanafféle mutatvány? :)

Stupidella 2009.12.04. 12:13:35

Ez a kivétel, ami erősíti a szabályt. Mert attól még, hogy akad ilyen is, az esetek többségében a netes társkeresés legtöbbször kudarcba fullad...

Szelid sunmalac 2009.12.04. 12:13:36

@Kósza: Egyebkent meg igen. Legalabbis reiki es a csakra-tudomanyok igen! A holtlelkes cucc vudu! Azzal vigyazzal, mert masnapra tele lesz az agynemud csirkeverrel es meg domestossal sem jon ki!

blacklord 2009.12.04. 12:16:06

Én is szeretem az ilyen sztorikat. Mééééég! (pasi vagyok, és heteró). Még ilyet...

Erásss 2009.12.04. 12:16:08

@vagány csaj:
Dokihoz vittem a Lorát.Oltás miatt.
Mit tervezel hétvégére?

Kósza 2009.12.04. 12:16:28

@tarquin (főkrampusz lesz): megtalált egy ismerős a ziwiwen, hogy ilyen továbbképzéseket tart,... a skizofrénia prodromális tünetegyüttesére hívtam fel a figyelmét válaszlevelemben.

Erásss 2009.12.04. 12:16:55

Mindenki!!!
Akinek 30as telója van,tudtok telefonálni,vagy csak Kanizsán halt meg a térerő?????

Kósza 2009.12.04. 12:18:34

@Erásss: fexik a T Mobile az egész országban

Stupidella 2009.12.04. 12:19:01

@Erásss: a trémobil az egész országban szar most, a hiba elhárításán dolgoznak, egy órája jött az egyetemünkön a körlevél (a vonalas telefonjaink is a trénél vannak).

Erásss 2009.12.04. 12:20:04

@Kósza: @Stupidella:
Köszi!Már majdnem földhöz csaptam a telóm!:)

csillag× 2009.12.04. 12:22:56

@Girgesz: iggggeeeen :D:D dettó...ill. öcsém kb 185 centijénél hangzik jól :) és a mi nagyink is a 140et veri :)

jaj,de milyen vagy...itt előhozd az emlékeket :P :'( :$ egy éve még azt hittük, h mami már nem kel fel az ágyból. Most meg már itt sürög forog...
Még a doki is a naykába ugrott mikor megjelent a rendelőben...ő sem hitte volna, h egyzser mama a saját lábán besétál oda...:)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 12:23:12

@Kósza: Ügyes:-)) Lehet, hogy elég lett volna elmesélned, hogy a te csi-d a legnagyobb a világon.:D
Ne kérd tőlem, hogy csoportosítsam ezeket, nem tudom a halmazaikat.

Erásss 2009.12.04. 12:25:32

@Stupidella:
Hát kíváncsi leszek arra a kötbérre.... Egész nap becsipog,nem tudok sem fogani,sem kezdeményezni hívást...

csillag× 2009.12.04. 12:27:23

@Erásss: jaja, nekünk is gondok vannak:P nálunk mindenki témobájlos. Így marad a vezetékes meg a szkájp :D

Erásss 2009.12.04. 12:28:22

@csillag×:
Még jó,hogy van egy Vodás telóm is és nem vagyok elzárva teljesen a külvilágtól!:)

Girgesz 2009.12.04. 12:32:27

Kiszúrják majd a szemünk valami olcsó dumával, de én tudom, hogy eljött a világvége!-megmondták a hangok. :D

Girgesz 2009.12.04. 12:36:38

@Erásss: Miért?Nem úgy kezdődik minden katasztrófafilm, hogy az USA néger elnöke nem ér senkit telefonon? :D

Már nem is kell 2012-ig várni :D A H1N1 vírus megfertőzte a T-xxx gépeit is és most lázasan dolgoznak, hogy kiprüszköljék a hibát :DDDDDD

(Látod, nem csak szex terén tudok kombínálni :D)

csillag× 2009.12.04. 12:36:55

@Erásss: ez a hozzászólás tetszett :D "Itt ülök bent a t-mobile központban, itt sem tud senki semmit, de mi sem tudunk telefonálni"

@Girgesz: inkább világbéke :D nem csörög telefon :P nyugalom és csend honol :P

Girgesz 2009.12.04. 12:42:01

@csillag×: hát igen...volt élet a mobil előtt is(hogy utálom ezt a kis kütyüt...)

csillag× 2009.12.04. 12:49:00

@Girgesz: de azért néha milyen kis hasznos tud lenni:)

Kósza 2009.12.04. 12:50:32

@tarquin (főkrampusz lesz): mi van az én csimmel? Te beszélőviszonyban vagy vele? :)

Girgesz 2009.12.04. 12:55:35

Néha tényleg hasznos... csak az emberek jelentős hányada nem tudja hogyan kellene/illene használnia. Ezért is találó a bunkofon elnevezés :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 12:57:28

@Girgesz: "hogy utálom ezt a kis kütyüt..." ne is említsd.

@Kósza: nem tudok róla, csak ez olyan ezoterikusan hangzik.:-))

vagány csaj 2009.12.04. 12:57:42

@csillag×: Ohh, oké! :)) Jövök! :D

@Erásss: Ja, értem Szivikém. :)
7végére? A szokásos. Barátnőzés, babázás, light-os buli... Semmi extra! :))
S Te?? Lesz buli?? ;)

blarke 2009.12.04. 13:06:42

imádom, amikor keverik az antiszociálist a szociopatával... de sebaj.

Erásss 2009.12.04. 13:26:05

@vagány csaj:
Hát Én ezt a hetet kihagyom,mert a Balázs nem jön haza.Majd jövő hétvégén megyek...

alumi 2009.12.04. 13:31:55

Az jutott eszembe, hogy szépek az ilyen hepi end sztorik, de pl. én nem írnék be ilyesmit egy blogba. Dicsekvésnek érezném.

vagány csaj 2009.12.04. 13:34:56

@Erásss: Akkor ez nyugis 7vége lesz... :) Néha kell ilyen is.
Írtál wiw-en?? Mert akkor átfutok megnézem. :)) ÍRJ!!!

@primu: A boldogság nem dicsekvés! :))

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 13:36:52

@primu: hol van még ennek a heppi endje, ugyan.:-) (Én sem írnék le ilyet, nem szeretek kirakatban.)

vagány csaj 2009.12.04. 13:39:31

@primu: @tarquin (főkrampusz lesz): Lányok! Olyan negatívok vagytok! :)) Több optimizmust! :))

A történet hatása rám: újra elkezdek társkeresőzni! :DDDD

Kósza 2009.12.04. 13:43:00

@vagány csaj: én nem ismerkedem, pedig rettenetesen vonzó férfi vagyok. Egyszerűen nehezen ismerkedem, személyesen alíg bírok magamról beszélni. Mit tanácsolsz? :):):)

csillag× 2009.12.04. 13:44:12

@vagány csaj: és mien szlogennel? sztem a milka reklámból vedd :D " a leggyengédebb kísértés..." :P

Girgesz 2009.12.04. 13:45:24

@Kósza: a kérdés nem nekem szólt, de...
Regisztrálj egy netes társkeresőoldalra vagy ha ez nem válik be,akkor egy videotéka, meg pár magányos 5perc :P :DDD

Kósza 2009.12.04. 13:46:36

@Girgesz: olvasd el a posztot megint, addig is egyes, leülhetsz!

vagány csaj 2009.12.04. 13:46:56

@csillag×: ÁÁÁÁ, ez k**va jó ötlet! :DDDDDDDD
Esküszöm beírom!!!!!!!!!! Bazz, röhögnöm kell! :DDDDD

@Kósza: "rettenetesen vonzó férfi vagyok" :DD
Ohh! És milyen szerény! :P :DD
Ne beszélgetni járj el akkor, hanem... :P :DD

vagány csaj 2009.12.04. 13:48:03

@Kósza: Ja, és az alkohol oldja a feszültséget! :PP

Kósza 2009.12.04. 13:49:56

@vagány csaj: talán tudok szerezni tehénbőgéses falusi vendégházat, de a tequillát Te hozod :)

Igazság Atyja 2009.12.04. 13:50:08

Ha vérciki, exalázó szakításokat le lehet írni, miért ne lehetne egy ilyet is? Arról nem is beszélve, hogy pont azoknak a nagy része szól arról, hogy a posztoló mekkora májer, és ehhez képest milyen hulladék csajokat / pasikat sorolt az útjába a "véletlen". Csajok és Pasik, ez a blog témája - vagy nagyon benéztem valamit már megint. Elolvasnám a sztorit Péter szemszögéből is, de enélkül is úgy tűnik, ezeknek az embereknek legalább van esélye a boldogságra.

csillag× 2009.12.04. 13:50:24

@vagány csaj: de most aktuális a T-mobil: "mindig veled" :P
ááááhh... ráizgultam a témára..keresek még :D

Girgesz 2009.12.04. 13:55:46

@Kósza: Elolvastam, ezért írtam első megoldásnak, hogy regelj egy társkeresőre...

csillag× 2009.12.04. 13:56:46

@Kósza: :D:D:D jaja :)
de pl. t-mobil "jobb veled a világ"
otp "megbizunk egymásban"
calgonit "világelső a mosogatásban" :)

vagány csaj 2009.12.04. 13:56:53

@Kósza: Ne! Már megint egy pasi, aki alkudozni akar velem... áááááááá!!! Megőrülök!!! :DDDDDDD

vagány csaj 2009.12.04. 13:58:20

@csillag×: Még-még-még!!!!!!!! De az első a favorit még mindig!! :DD

Girgesz 2009.12.04. 14:00:06

@Kósza: Sky Travel? "Egyet fizet, kettőt kap." :P:D

Girgesz 2009.12.04. 14:01:16

@Kósza: ok-megnyomtam :DDDDDDDD

vagány csaj 2009.12.04. 14:02:44

@Girgesz: ...legalábbis amekkora darab vagyok, simán kiteszek kettőt!... :DDDDD

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 14:04:53

@vagány csaj: rendben, kaptam kölcsön, csak nem tudom még mihez kezdjek vele.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 14:06:45

@Igazság Atyja: ugyan, ne is foglalkozz a negatív szólamainkkal.:-)

csillag× 2009.12.04. 14:07:11

@Kósza: aztat nem tom :( nem jut eszembe. Viszont imádom a reklámban a pici sárgát, ahogy ártatlan arcal mondja, h a hó néa sárga :)

(nem tom mennyire vagy pletykás): Hvg " hírek szünet nélkül"
pécsiközgáz "ahonnan a karrier indul" :P
mazda "szabadnak született" :)

Igazság Atyja 2009.12.04. 14:08:11

@tarquin (főkrampusz lesz): De! Méghogy dicsekvés! Csak irigyek vagytok! Ti! :)

vagány csaj 2009.12.04. 14:08:50

@tarquin (főkrampusz lesz): Mosolyogj sokat! :)) Kezdetnek nem rossz. Utána meg úgyis jó kedved lesz, és feltalálod magad! :)))

Kósza 2009.12.04. 14:09:18

@csillag×: csoki csak a szádban olvad, nem a kezedben :)
pécsiközgáz? ott végeztem :)

Kósza 2009.12.04. 14:12:02

@vagány csaj: a kákán is csomót keresek :)

csillag× 2009.12.04. 14:14:38

@Kósza: jaj télleg :))) így már beugrott :)
én most koptatom ott a padokat :)

Erste "nálunk ön az első"
dm "mert itt érzm, h fontos vagyok"
sportszelet "ha kell egy kis energia" & be indítja az agyad"
médiamárkt :)))...."mert hülye...."...úgyis ismeritek :P

Girgesz 2009.12.04. 14:17:40

@csillag×: Szerintem a monogrammom a legjobb :D
LG -Life's good.

Kósza 2009.12.04. 14:17:46

@csillag×: akkor igyál ma egy korsóval a Szopcsiban (Sophianae) az egészségemre :)

vagány csaj 2009.12.04. 14:18:48

@Kósza: Akkor nem megyek Veled 7végére! :P :))

Kósza 2009.12.04. 14:19:25

@vagány csaj: mert nem tudod hogyan kell a kákán csomót keresni!

Girgesz 2009.12.04. 14:20:25

@vagány csaj: félsz, hogy rajtad is talál? }:)

Kósza 2009.12.04. 14:21:30

Tehát a kákán úgy kell csomót keresni, hogy olcsón kell venni, drágán eladni, sokat.

vagány csaj 2009.12.04. 14:25:09

@Kósza: Csak nem meg akarod mutatni... ?? :D

@Girgesz: Találok én rajt olyat... Rajtam nem fog ki senki! :DD

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 14:27:40

@Igazság Atyja: Már megbocsáss, de ez nem igaz.

@vagány csaj: Optimista lettem: tuti, lesz valahogy.:-))))))))))

Igazság Atyja 2009.12.04. 14:29:11

@tarquin (főkrampusz lesz): Természetesen nem. Tréfáltam, amint látható.

csillag× 2009.12.04. 14:33:03

@Kósza: nah, erre a Szofira majdnem mondtam vmit :P
Egyébként ma tuti nem jön össze a dolog, mert hazajöttem 7végére:)

ui: amúgy meg inkább Pelle :)))

Kósza 2009.12.04. 14:35:21

@csillag×: működik még azért az a koszfészek? A Pellét nem ismerem.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.04. 14:35:51

@Igazság Atyja: ennyi felkiáltójellel tréfálkozni pont olyan, mintha egy tábornok humorizálna a közlegényekkel:-) Bocs, félreolvastalak.

Kósza 2009.12.04. 14:36:07

@vagány csaj: cöcöcö,... lomis? De nem devecseri lomis :)

Kósza 2009.12.04. 14:37:41

@csillag×: amúgy régen a Szofi a cigi volt, a Szopcsi meg a vendéglő a 2*2 sávos túloldalán :)

Kósza 2009.12.04. 14:39:59

@vagány csaj: Bp, de nem Devecser a híres lomis település? Útban Sárvár felé, a Somló hegy előtt nem sokkal. :)

csillag× 2009.12.04. 14:40:11

@Kósza: hát nagy átalakításon ment keresztül...akkor azt hittük, h night club lett :P de aztán megint variáltak rajta vmit és sztem nem rossz hely :)
Café Pelle: ott van tőle egy köpésre:) kb 10m. Kis pici kávézós,teázós, üdítős, koktélozós, forró csokizós,netezős, beülős :D Nah, ezt jól körül írtam :)))))

vagány csaj 2009.12.04. 14:41:57

@Kósza: Ahha, azért kérdeztem, mert nagyon képben vagy. Azt hittem Te is nyugati vagy. Olyan kevesen vagyunk nyugatról...

csillag× 2009.12.04. 14:42:31

@Igazság Atyja: paradicsom levet szürcsölök :)))) ezt muszáj volt megosztanom veled :P

@Kósza: meg szabad kérdezni, h kb hány éve végeztél?:)

Kósza 2009.12.04. 14:42:41

@csillag×: egyemistákra nem érdemes night clubot alapítani. Akkor az a Pelle pár méterrel beljebb a városközpont felé van, ahol van egy kis beugrás, kis terecske, törés a beépítési vonalban?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 14:45:49

@vagány csaj: Milyen alapon? Tegnap még jól karban voltál tartva :P
Úgy-úgy, ahogy csillag mondja: a leggyengébb kísértés:D

Igazság Atyja 2009.12.04. 14:45:54

@csillag×: Ne feledd a meghívást! Egyébként mi volt ez a "nem rázott velem kezet, tehát nem érvényes" próbálkozás? Online fogadásról hallottál már? Egyre népszerűbbek mostanában, és ott sem kell kezet rázni a szerverrel. ;)

Girgesz 2009.12.04. 14:46:38

@csillag×: te ma nagyon kíváncsi vagy ezekre az évekre :DDDD

Kósza 2009.12.04. 14:46:57

@vagány csaj: megjegyzem merre járok, mit látok,... Pl teccik a Polgármesteri Hivatal előtti szőkőkút, késő nyáreste megvilágítva, harangjátékkal :)

Igazság Atyja 2009.12.04. 14:48:22

Ha 1993 éve végzett, alighanem nyugodtan szólíthatod öregapádnak. :)

Kósza 2009.12.04. 14:50:52

Drága Blogger! Kaptál egy új fület az adminon: Közösségek - Kattints ide és olvasd el a posztunkat, hogy képbe kerülj.
WTF?

Kósza 2009.12.04. 14:52:19

@csillag×: tehát 16,...de ugye ezt kitaláltad az 1993-ból is, ugye ki, mond, hogy igen :)

Girgesz 2009.12.04. 14:53:30

@Kósza: Nem tudom mit szólnál hozzá, ha ezek után tényleg így szólítanának?! ;)))

csillag× 2009.12.04. 14:54:26

@Kósza: nem:) Pelle az egyetem fele van. :) szophi-egy lépcsőház ajtó- pelle :) Te gondolom a másik irányba gondoltad. Szophi a sarkon van mellette van az a beugró rész, ami parkolóként funkcionál :P

@Igazság Atyja: jó-jó nem felejetem... (de nincs valami elévülési idő?) :)
De online fogadásoknál nem is mondják h kezetrá:P vagy ha igen, akkor gondolom reagál rá a másik. Mi esetünkben te elmulsztottad, kedves:)

@Girgesz: jóvan naaa :)had élvezzem már, h fiatal vok :PP De csak arra voltam kíváncsi, h mióta üzemelhet...nemhittem h már akkor is így működöttt :)

Kósza 2009.12.04. 14:54:47

@Girgesz: megtiszteltetésnek venném, hogy egyáltalán megszólítanak :)

csillag× 2009.12.04. 14:57:03

@Kósza: nem hozok rád szégyent :P nagypapi :D

vagány csaj 2009.12.04. 14:58:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hátha valaki jobb karban tartana... :DDDDDD

@Kósza: "teccik"?????????? Á, Te nekem gyanúsan képben vagy! Ez nem Bp! :PP

Kósza 2009.12.04. 14:58:49

@csillag×: :) beugrott az a kávézó, de sztem azt nem így hívták a korai pleisztocén korban :)

Igazság Atyja 2009.12.04. 14:59:34

@csillag×: Nem elmulasztottam, csak nem láthattam a pacsira vonatkozó felkérést, mert szólított a kötelesség. (Boroznom kellett a haverokkal.) :)

csillag× 2009.12.04. 15:00:36

@Kósza: hát az lehet, h Kr.e. más neve volt :P

Kósza 2009.12.04. 15:01:23

@vagány csaj: az Erzsébet hídon áll a forgalom Pest felé, miközben Buda felé a forgalom zavartalan. Ezt látom az ablakon kitekintve. :)

Girgesz 2009.12.04. 15:02:24

@csillag×: élvezd is, mert már csak párév van belőle hátra :DDDDD

vagány csaj 2009.12.04. 15:05:22

@Kósza: Akkor is gyanús vagy! Különben is, mondani mindent lehet! :P

Én is szólíthatlak nagypapinak? :)))

csillag× 2009.12.04. 15:05:23

@Girgesz: hm...csak az irigység beszél belőled...(bbllaa..nem hallgatok rááád) :P

Girgesz 2009.12.04. 15:06:38

@Kósza: ezt most mondták be a rádióban... ;)

Kósza 2009.12.04. 15:07:57

@vagány csaj: persze kislányom :) Miért gyanús, ha az ember fia emlékszik arra, hol brűgölt pár napot a melegvízben?

Girgesz 2009.12.04. 15:08:41

@csillag×: irigység? A férfi olyan, mint a jó bor -idővel csak tökéletesedik.
A nő pedig olyan mint, a narancslé -frissen a legjobb :DDD

vagány csaj 2009.12.04. 15:11:54

@Kósza: Rossz válasz! Öregapámmal csak nem randizok! :PP
Áhhá, jó hely az a fürdő... :DD

vagány csaj 2009.12.04. 15:12:43

@Girgesz: Micsoda hasonlatok! Pff! :DDDDDDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 15:13:08

@vagány csaj: Akkor gyere, épp most izmosítottam be a karom :DDD

Kósza 2009.12.04. 15:15:17

@vagány csaj: nem az a lényeg, minek szólítasz, hanem hogy minek érzel! Már ha érted hogy értem :)

vagány csaj 2009.12.04. 15:24:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Jaaj, Te kis huncut! Csak nekem??? ;) :DD

@Kósza: Hógyne érteném!! Szóval érezni akarsz! :DD

Kósza 2009.12.04. 15:42:58

lassan kiürülnek a munkahelyek?

vagány csaj 2009.12.04. 15:48:37

@Kósza: Lassan. De én még itt vagyok... :D

csillag× 2009.12.04. 15:48:50

@Kósza: nálam nincs minek kiürülnie :P

Kósza 2009.12.04. 15:49:29

@vagány csaj: kitöltjük a helyet, teret, időt? Ezért hálás a bloggazda? :)

Kósza 2009.12.04. 15:50:03

@csillag×: nna igen, aki lóg az iskolából :)

vagány csaj 2009.12.04. 15:51:45

@Kósza: Azt nem tudom miért hálás vagy miért nem... :DD

Kósza 2009.12.04. 15:52:48

@vagány csaj: nem a kommentek száma alapján kapja a fizetést? :)

csillag× 2009.12.04. 15:56:54

@Kósza: nem lógok!! oké!!! :D lehet, h Kr.e. még minden nap volt tanítás az egyetemeken, de ez most már nincs így:)) értve vagyok?? :P

Kósza 2009.12.04. 15:57:48

@csillag×: persze, a pofámat befogom :)

vagány csaj 2009.12.04. 15:58:29

@Kósza: Fogalmam sincs... :D:D
Nem bírom ki!!!!!!!!!!! Mégsem megyek többet társkeresőre!!!!!!!!! Már megőrülök!!!!!!! Megtalált az összes idióta szexéhes buzi!!!!!!!!!!!!!! Úgy felhúztak!!!!!! Most idegességemben zabálom a mikuláscsokimat!!!!!!!

Girgesz 2009.12.04. 15:58:41

Jó hétvégét mindenkinek!Én húztam, mint a vadlibák, amik hajnalban várnak rám... :D

Kósza 2009.12.04. 16:01:04

@vagány csaj: dicsekszel, vagy panaszkodsz? :)

Kósza 2009.12.04. 16:01:45

@vagány csaj: Gyere, mondd el, mi a baj bébi,figyelek rád.
Előttem ne legyen titkod, én nem vagyok az apád. :)

csillag× 2009.12.04. 16:02:41

@Girgesz: kellemes péntek estét :) szijjaa

vagány csaj 2009.12.04. 16:02:49

@Girgesz: Szia neked is! Szép 7végét! Sokat ne vadássz! :P

vagány csaj 2009.12.04. 16:04:13

@Kósza: Panaszkodom... Agyilag leamortizált a sok majom!

"...látom van valami ami a szívedet nyomja,
talán az élet súlya, talán a világ gondja"

Tankcsapda

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 16:05:57

@vagány csaj: Csakis kizárólag neked :) Mire vagy kiakadva? Karbantartást akartál, akkor miért baj, hogy megtalálnak?:D

Kósza 2009.12.04. 16:06:12

@vagány csaj: az hát :) Talán nem kéne komolyan venni?!

vagány csaj 2009.12.04. 16:08:35

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Bébibogyó! Azért az nem mindegy, hogy ki tart karban? Mindenféle jött-ment embernek felöltözve sem mutatom meg magam.... :))

@Kósza: Nem! Abból nem sül ki sok jó! :))

vagány csaj 2009.12.04. 16:11:18

Na kis drágáim lassan én is lelépek!
További jó szórakozást! És szép 7végét kívánok mindenkinek! Hétfőn re! Legyetek rosszak!!!

Ui: Kedves posztoló! Tedd össze a két kezed, hogy megtaláltad azt az egy embert az ezer közül, aki normális egy társkeresőn! Nekem ez nem megy... Lehet bennem van a hiba... ?? :DD

Kósza 2009.12.04. 16:12:41

@vagány csaj: ne vedd komolyan a posztot! :)
Kellemes hétvégét!

vagány csaj 2009.12.04. 16:17:09

@Kósza: Kösz-kössz! Neked is! :)))

csillag× 2009.12.04. 16:28:46

@vagány csaj: szép hétvégét neked is:) És mivel nem vagy netközelben ezért boldog Mikulást kívánok :P

Kósza 2009.12.04. 16:39:59

@csillag×: jó hétvégét, jó Mikulásozást kedves majdnem tankörtárs :)

csillag× 2009.12.04. 16:47:33

@Kósza: neked is szuper hétvégét kívánok :) papiiii :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 17:04:10

@vagány csaj: Itt valami hiba lesz, hiszen én is látok képet rólad. Másrészt társkeresőn úgy van esélyed, ha képet is töltesz fel, így bárki láthat téged:D

Nikica21 2009.12.04. 19:16:54

Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek!
Gtaulálok a bébihez neten ismerkedős párocska! :)

Nikica21 2009.12.04. 19:17:55

@Erásss: készek a sminkes képek! Most töltöm majd fel....majd megmutatom!:)

Devil2 2009.12.04. 21:06:23

@Nikica21: Szia! Úgy tűnik megjött az éjszakás műszak. :)

Devil2 2009.12.04. 21:08:08

@Nikica21: Erásss most biztos kekszet kapálni van, vagy talán elment borért. De nem tudom vitt e magával kannát, mert ha nem, akkor még vissza kell jönnie. :D

Devil2 2009.12.04. 21:09:47

@Nikica21: jajj én is kíváncsi vagyok ám a párduckára. :))

Erásss 2009.12.04. 23:40:21

@Devil2:
Húúúú,de későn érkeztem.Barátok voltak nálam...tudom,nem mentség!:)

Erásss 2009.12.04. 23:41:54

@Nikica21:
Csajszi,nagyon ügyes vagy!Jó lett!:)

Nikica21 2009.12.05. 15:42:26

@Erásss: Köszike!:)
@Devil2: Már nem bírtál várni látom....na majd megnézed később!:D

Nikica21 2009.12.05. 15:52:50

Már unom a nagytakarítást valaki igazán írhatna ide is!:D

2009.12.06. 04:23:43

@Nikica21:
Szya Drága! Fuuu e fáj a lábam és fuuu de utálom a bubikat. :( Éljen a twist és a csókkiály. :) Asszem ledőlők szundítani...:)

Devil2 2009.12.06. 08:22:17

@Nikica21: Megnéztem, eszméletlenül extravagáns. :)) Nem akármilyen buli kell ahhoz hgy valaki ilyen sminkben egyszercsak beállítson. Minimum egy operabál szintű. :))

Devil2 2009.12.06. 08:25:10

@Nikica21: Mennyi időt vett igénybe a kis párducfoltocskákat kialakítani? Gondolom ezalatt a modellnek már tyúkszem nőtt a fenekén. :D

Devil2 2009.12.06. 08:26:32

@Zsu0805: A jelek arra engednek következtetni hogy fergeteges buliban voltál. :))

csillag× 2009.12.06. 08:39:07

Boldog Mikulás Nektek :))))
@Devil2: Hmm...szeretnéd te kezelni azt a tyúkszemet!!!! :P

boss888 2009.12.06. 11:16:10

Csókkirálynak hívnak a hátam mögött...:D Annyi alkoholt fogyasztottam tegnap, hogy azt hittem sosem fogy el:D

csillag× 2009.12.06. 11:35:03

@boss888: óóó....lám-lám, valaki álmodozik? ;)

2009.12.06. 12:34:44

@Devil2:
Jaja, jó kis buliba voltam, csak annyit nem kellett volna inni. :) Aztaleborult, de fáj a gyomrom és de bagó és pia szagom van... ááá. :( Mst egy ideig nem iszok.

@boss888:
Látom Nálad is volt piálás. Én is úgy éreztem néha, h sose fogynak el a piák...

Devil2 2009.12.06. 20:09:19

@csillag×: mindenesetre megnézném hogy nem ártott e meg a sok ülés annak az ominózus fenéknek. Aztán ha kell akkor persze jöhet a kezelés is. :DD

Devil2 2009.12.06. 20:12:50

@Zsu0805: @boss888: rátok úgy hat az ital mint a bikára a vörös posztó, mi? Ami a szemetek elé lerül azt el kell pusztítani. :D

Erásss 2009.12.06. 20:47:44

Halihó Fiatalság!
Kinek mit hozott a Mikulás?:)
@Devil2: Hellóka elveszett ember (ördög)!:D

2009.12.06. 21:04:08

@Devil2: :P :) Max ha fekete színe van, van benne citrom és jégkocka és Bacardi kólának hívják. :) :P Bár @boss888: -ra teljesen igaz amit írtál. :)

@Erásss: Csokit, amit már tovább is passzoltam. :)

Nikica21 2009.12.06. 21:11:16

@Devil2: Az első próbánál 3óráig kisérleteztünk....aztán mindig kevesebb, de a modellem élvezi!:)
Boldog Mikit mindenkinek!:D

Erásss 2009.12.06. 21:18:53

Én is kaptam sok-sok csokit.Már meg is ettem egy 300gos Milkát.:) Úr Isten,hogy lehetek ekkora csoki fan? :)

csillag× 2009.12.06. 22:46:08

@Erásss: fúú..ne is beszéljünk csokiról meg mikulásról :P Mert minnyá célba veszem megint a konyhát :)) (bár úgyis kell az energia az esti tanuláshoz) :P
Alig tudtam az utazó tatyómba belepaszírozni a csokikat :)Persze a buszon meg vigyáztam rájuk, mint a hímes tojásra:P nem is raktam ám be a csomagtartóba:D

2009.12.07. 12:21:09

@Erásss: @csillag×:
Mérgesek lesztek ha azt mondom, hogy a Milka mikulást amit a beugróhoz kaptam letettem a bárpultra és mentem inkább kikérni az első kört? :P :D
Hmmm engem most inkább az mozgat, hogy a mekibe házikrumpli van és gordon b-s csirkés szendvics. Nagyon-nagyon király. :)

boss888 2009.12.07. 15:21:22

Én csak nyavadt mikulást kaptam..:( De láttam Mikit lemászni a Kecskeméten a nagytemplom tetejéről. :) Utána meg egy bevásárló központban is láttam. Aztán megyek haza felé kocsival, akkor láttam egy kocsiban, megelőztem. 2 kilométerrel később megint megelőztem, de közben kocsit cserélt Miki..:) Elég gyors ember..:D Azért este megettem a lányom néhány csokiját, amit kapott.:)

csillag× 2009.12.07. 19:02:25

@Zsu0805: hát ha fekete csokkkki lett vna, akkor mérgesebb lennék, de így csak csúnyán nézek :P

Nikica21 2009.12.07. 23:45:29

@boss888: Szegény kislányod....! Nem sírt a csokiért?:D
@Zsu0805: Az se lehet rossz!:D

boss888 2009.12.08. 03:10:53

Boldog szülinapot magamnak! Próbáltam nem túl korán elkezdeni az ivást, ezért nem keltem fel éjfélkor, csak most. Nos akkor igyunk!:D

@Nikica21: Nem tudja, h felzabáltam... Szerintem észre sem veszi.

csillag× 2009.12.08. 13:02:43

@boss888: próbálod ünnepeltetni magad, közben meg itt rád sem hederít senki? :))

Nikica21 2009.12.08. 21:16:09

@boss888: Jó ivást és Boldog Szülinapot!:D Azért remélem hagytál is kicsit neki!:D
süti beállítások módosítása