Az ex-pasijának legalább 300 nője volt

2010. február 18. 07:24 - csajokespasik

„Megírta egy barátnőjének, hogy egy barom vagyok. A dologban az a legszebb, hogy véletlenül elküldte a levelet nekem is.” – A srác egy eltévedt levélből ébred rá, hogy ideálisnak hitt kapcsolata csak egy vicc volt. Legalább nem hagyta magát és férfiasan visszavágott a kétszínű csajnak. Most megtudhatod, hogy a harag néha jó tanácsadó.

 

Nem lesz hosszú, viszont súlyos. Tavaly novemberben történt a dolog. Az akkori barátnőmmel közel 1 évig voltunk együtt és nem is sejtettem, hogy a hátam mögött rühell engem. Szolnokon élünk, egy olyan kis közösségben, ahol mindenki ismer mindenkit, különösen a fiatalok. Hétvégén buli, vagy egyszerűen csak összegyűlünk a téren és kitalálunk valamit. Barátnőm neve legyen B, bár simán megérdemelné, hogy beírjam az összes adatát és elérhetőségét, de én úriember vagyok. Sokáig okos, rátarti és talpraesett nőnek gondoltam, de kiderült, hogy tévedtem. Szőkeként viselkedett, pedig barna volt…de a barnák közt is a legszőkébb! : )

A legszomorúbb az volt, hogy amíg együtt voltunk, semmi jelét nem adta, hogy elégedetlen velem. Csendes, mosolygós volt, nem beszélt fölöslegesen. Ezért vágott mellbe, amikor megkaptam azt az eltévedt levelet. Ugyanis megírta e-mailben egy barátnőjének, hogy egy barom vagyok, és siralmas az ágyban stb. A dologban az volt a legszebb, hogy véletlenül elküldte a levelet nekem is. Valahogy bekerültem a másolatok közé.

Rajtam kívül még 2 másik ember is megkapta. Amikor este számon kértem, ő boci szemekkel nézett és az arca olyan ostobán megnyúlt, hogy pofon tudtam volna vágni. Szerencsére nem tudta tagadni, hiszen a munkahelyemen kinyomtattam és most az orra alá dörgöltem. Amikor szembesült a saját hülyeségével, egy darabig nem szól, rám sem nézett, majd sírva fakadt és bezárkózott a fürdőszobába. Hagytam békén és leültem vacsorázni, majd bekapcsoltam a tévét. 1 óra múlva előmerészkedett és megpróbált meggyőzni, hogy nem úgy gondolta és csak túlzott, meg vicces akart lenni a barátnője előtt: „Tudod hogy van az, lányok között?”. Nem, nem tudom. Felszólítottam, hogy vagy ő csomagol most, vagy én. Ő ment vissza a szüleihez.

Később megtudtam, hogy az előző barátját is kitárgyalta, de legalább róla azt terjesztette, hogy 300 nője volt, rólam meg csak annyit, hogy siralmas vagyok az ágyban. Szerintem B. volt a siralmas. Na, mindegy. Másnap én is írtam egy mélt, és az összes közös barátunkat beraktam Címzett másolatba „véletlenül”. A levél tartalma annyi volt, hogy barátnőm immár szabad és aki szereti, ha a háta mögött kibeszélik az intim titkait, most beszerezhet egy ilyen nőt. Erre nincs bocsánat. Mire hazaértem, ő már elköltözött. Pár holmi maradt csak utána, de a hűtőn talált levél szerint még a héten elviszi. Gyerekes volt a bosszúm, tudom, de olyan jól esett!!

 

 
333 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr151768028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frankee 2010.02.18. 07:53:49

Hááááááááááááááát ecsém nők már csak ilyenek! de mi nem ugynezt tesszük?
Azért ne add ki a telefonját.

Szufla 2010.02.18. 08:00:43

Nem az a gáz, hogy "semmi jelét nem adta", hogy valami nem stimmel? Ehhez vagy jól kell színészkedni, vagy nem kell észrevenni, hogy mi a helyzet. Egy éven át.

A bosszú meg valóban gyerekes volt :P

Erásss 2010.02.18. 08:19:09

Jó reggelt mindenkinek!

Kedves postíró, hogy te milyen gyerekes vagy!?!?!Hihetetlen!
Én is megbeszélek mindent a barátnőimmel, MINDENT!! mégsincs ebből probléma...a pasik is ugyan ezt teszik. Vagy te még nem voltál úgy, hogy azt mondtad az egyik haverodnak, hogy: -Te a tegnap esti kiscsaj nagyon király/nagyon rossz volt az ágyban??? Szerintem biztos mondtál már te is ilyet...tehát kibeszélted.
Szerintem neked nem ezzel van a probléma. Hanem azzal, hogy nem volt jó veled a szex. Ez bántotta az egódat és ezért volt ez a kicsinyes bosszú. Ne haragudj, de nevetnem kell a gyerekes viselkedéseden...:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 08:36:30

Lehet tényleg siralmas volt a pasi az ágyban.

@Erásss:

Tényleg? Mindent?

S0und 2010.02.18. 08:36:57

@Erásss: Te beszélsz meg vele mindent, és nem ő veled. Mi a garancia hogy ő is ennyire őszinte? Mondjuk te nem gyerekes vagy, hanem k. naív.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 08:40:18

@S0und:

BiSZtos, hogy ő is _mindent_ elmond neki! :)

Erásss 2010.02.18. 08:42:42

@S0und:
Az őszínteségre soha nincs garancia....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 08:47:58

@Erásss:

Mi a garancia arra, hogy ő is őszinte? :) Vagy hogy te az vagy?

vendriner aladár 2010.02.18. 08:49:10

Tiszta ovi, csak felnőttek között...

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 08:53:14

@Erásss: Ez a csúsztatás kicsit erősre sikerült. Van egy árnyalatnyi különbség aközött, ha valaki a tegnap esti kiscsajt tárgyalja ki a haverokkal, vagy a barátnőjét, akivel egy éve él együtt. (Főleg, ha a tegnap esti kiscsaj hivatásos szerelmi szabadfoglalkozású. Akkor tulajdonképpen tippeket adnak egymásnak, hogy kihez érdemes menni és kihez nem.) Lehet, hogy tényleg gyatra volt a fickó az ágyban, de akkor miért volt vele együtt? Vagy leginkább miért nem vele akart erről beszélni első körben? Akárhonnan nézzük, az ilyen embernek látszó élőlény súlyos gerincbántalmakkal küzd. Az viszont szintén gigantikus hurkalé, aki nem veszi észre egy év alatt sem, hogy valami ennyire nem kerek a párkapcsolatában.

Kósza 2010.02.18. 09:02:17

Elég hüjegyerek módjára viselkedtél, de azért megvígasztallak, ne vedd a szívedre azt, amit az ágybeli teljesítményedre mondott liba, a sértett nők nagy része ezzel próbálja megalázni a férfit.

Kósza 2010.02.18. 09:05:17

De leginkább pálinkás jóreggelt mindenkinek!

Frucsasz 2010.02.18. 09:12:23

Háááát, posztoló, hülye vagy.
1. a nő direkt csinálta. Nem volt elég bátor egy közvetlen szakításhoz. Nem szép dolog, de van ilyen.
2. ha az előző barátjáról 300 nőt terjesztett, rólad meg csak annyit ,hogy béna vagy az ágyban, akkor nem tudom, miért hiszed azt, hogy te jobban jártál :) Ha már terjesztenek rólam valamit, az inkább az legyen, hogy olyan ellenállhatatlan vagyok, hogy 300 nőm volt.
3. a bosszúállásoddal magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt. Remélem, minél több nőismerősöd megkapta, így ők tudni fogják, hogy szakítás esetén nem tudsz felnőtt ember módjára továbblépni, leragadtál az ötévesek szintjén.
4. nem azért nem írsz adatokat, mert úriember vagy. Nem vagy az, sőt a bosszúleveleddel a szememben egy utolsó rongy vagy. Azért nem írsz adatokat, mert nem teheted... tudod, személyiségi és adatvédelmi jogok miatt csúnyán rátolnál. Szóval, ne fényezd magad feleslegesen.
5. ettől még nem dícsérem meg a csajt sem. Ezt hívják passzív agressziónak, el kellene gondolkodnia, miért is nem képes rendesen szakítani... Amit meg a levélben írt, ne vedd feltétlenül kp-nek, mert ismétlem, a levéllel tuti az volt a célja, hogy megkapd és emiatt szakíts.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 09:12:35

@Kósza:

A béna/impotens/egyperces férfiak pedig ezzel vigasztalják magukat, a minyimális önvizsgálat elkerülésével! :)

alumi 2010.02.18. 09:13:55

Agyam megáll, hogy van olyan itt, aki ezt a hülye, buta picsát védi!

Kósza 2010.02.18. 09:13:55

@Kedves Nard: remélem ezt komolyan gondoltad, mert viccnek kissé erős!

alumi 2010.02.18. 09:15:45

Ó igen!
látom egyre több hülye van itt.

Az, hogy a csaj elküldte x számú ismerősnek a levelet (gyakorlatilag körlevélben) a pasija szexuális sivárságáról az rendben van. A pasi pikírt visszavágása szánalmas?

Mérlegeljünk már kicsit basszus!

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 09:27:08

@Frucsasz, az őzikelány: Miből gondolod, hogy a nő szakítani akart egyáltalán? A reakciói azt mutatják, hogy egyszerűen csak lebukott, mint a vizicsirke. Másrészt nem értem, miért kellene nagyobb bátorság a közvetlen szakításhoz (ha van másféle is egyáltalán), mint ilyen körlevelek szétküldéséhez. Egy korrekt szakítás legfeljebb szomorkodásra adhat okot, az ilyen summantás viszont orbitális tockosokra is - bár nem ismerem a posztíró vérmérsékletét.

@primu: Valószínűleg úgy gondolták, hogy a visszavágás szánalmasan gyengére sikerült. És valóban, nem intim titkok kibeszéléséről, hanem hüvelygombáról és tripperről kellett volna szólnia az újabb körlevélnek. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 09:38:08

szép majdnemtavasz-reggelt mindenkinek!:-) A bosszú ronda dolog, de teljesen érthető olyan emberekkel szemben, akik nem tudják a játékszabályokat. De ettől nem fogják megtanulni, csak felhúzzák az orruk, épp ezért értelmetlen.:-)

Kedves Panni! Tőlem véss egy jelölést erre a posztra, köszi.:-)

2010.02.18. 09:38:42

Hmmm végülis egy olyan pasi után aki 300 nővel volt lehet tényleg rosszabb a szex...
A visszavágás nem volt szép, de az se amit a kiscsaj csinált. Ok hogy beszélünk róla, meg ok hogy megosztjuk a barátnőinkkel ha gond van, DE nekem még egyszer se jutott eszembe az, hogy ezt e-mailbe közöljem a barátnőimmel. Ilyet max a közeli barátnőimmel (és ők velem) osztok meg, akikkel találkozok annyiszor, hogy azt személyesen meséljem el. Ha meg ilyen gondok vannak és nem nah 1x-2x előforduló alulteljesítés akkor azt megbeszélem a másikkal, hogy figyelj...
A visszavágás se szép... mindenkinek megfordul a fejében 1x-1x hogy fuuu de visszavágnék, de ez maradjon meg fejben. Viszont megértem hogy a nagy mérgedben megtetted, szerintem nem te vagy az egyetlen. Az ötlet adott volt (ugyebár a lány is mailt írt), begépelni egy levelet, címzetteket mellékelni és elküldeni nem vesz sok időt igénybe. Szerintem ha átgondoltad volna nem küldted volna el...

AutosVilli 2010.02.18. 09:39:06

Mindíg kettőn áll a vásár.

2010.02.18. 09:40:35

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:
Majdnemtavasz? Nálunk jó nagy köd van, és az a grrr idő... :( De gondolom felétek szép az idő... :) Jó neked! :)

indapass90210 2010.02.18. 09:46:07

@Zsu0805: 300 nője azért is lehet valakinek, mert aranyos a pofija, viszont dugni nem tud, így aztán mindenki egyből leépíti...

parrre 2010.02.18. 09:46:21

"Véletlenül elküldte" :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 09:47:54

@Kósza:

Nem vicc.

@primu:

Szerintem itt mindegyik szereplő gusztustalan. Megérdemelnék egymást, ha pasi nem lenne annyira balfasz az ágyban :)

2010.02.18. 09:51:15

@Dövan:
Áááá mint már láttuk jópár esetben, ha helyes a pofi a nő nem építi le a pasit (tisztelet a kivételnek), kirakatbaba effektus a nőknél is üzemel. El lehet dicsekedni a barátnőknek, hogy nézd milyen helyes pasim van, és jobbesetben sose derül ki, hogy milyen gáz az ágyban...

Kósza 2010.02.18. 09:51:49

@Kedves Nard: nos, akkor csak annyit kívánok neked, hogy legyen igaz mindaz, amit volt, jelenlegi, és leendő barátnőid a hátad mögött, vagy a szemedbe minősítésként mondanak rólad!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 09:52:01

@Zsu0805: itt is köd van és ború, csak átragyogja az optimizmusom.:-))

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.02.18. 09:53:17

Le kell sz#rni az ilyet, ha nem egyéjszakás kapcsolatokra vágysz, akkor a jövőben senkit nem fog érdekelni a csaj levele,a reakciólevél érthető, védhető, de felesleges.
Az ilyennel nem kell foglalkozni. Menj igyál vmit és keress másik nőt, aki tényleg szeret. pont

2010.02.18. 09:56:03

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:
Abból küldhetnél nekem is egy adaggal. Nálam az pozitív max annyi, hogy kezd kinyílni a játszintom... :)

2010.02.18. 09:56:35

sorry jácint. :)

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 09:59:14

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Jó reggelt neked is. Látod, ha a fickó nemcsak a szavakra, hanem a jelekre is odafigyel néhanapján, nem veszteget el egy teljes esztendőt egy rüfire. Ráadásul bosszúra sincs szükség, mert kirúgja a francba idejében. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 10:03:59

@Kósza:

Höhö! Már ha a szexuális teljesítményemről van szó, rendben legyen igaz. Arra nem volt panasz soha :)

summerstorm 2010.02.18. 10:05:34

szépjóreggelt minden kedves kommentelőnek...

"gerincbántalmakkal" küzködőket néha ér egy kicsit basztatni :)
de szerintem inkább közvetlenül, semmit bele a blogvilág szép nagy világába... de ez mindenkinek egyéni szoc döntési joga...

2010.02.18. 10:07:08

@Kedves Nard:
Az hogy hozzád nem jutott el nem jelent semmit... :)

Kornelka 2010.02.18. 10:07:36

A csaj így akart szakítani szerintem. És annyira nem gáz amit tettél, érthető, hogy elveszítetted a józan ítélőképességed..

walker57 2010.02.18. 10:11:18

@Zsu0805:
Hagyjuk a körlevelet!!
De ami nálad kezd kinyílni, az nem játszint, hanem jácint:Hyacinthus orientalis
remélem ez iy eléggé pozitív :)

Kósza 2010.02.18. 10:12:49

@Kedves Nard: tudod, jó öreg Bánhidi Laci bácsinak volt egy idevágó mondása,... Akinek rendben van az emésztése, az nem beszél a szarásról!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 10:13:17

@Zsu0805:

Dehogynem. De arra nem volt panasza egyiknek sem, sőt :)

2010.02.18. 10:15:48

@walker57:
Utána javítottam...

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 10:15:48

@babuska86: Magyarul a szakításnak külön módszertana van, és ezen belül egy konkrét, standard technika a másik lejáratása olyan formában, hogy az vissza is jusson hozzá? Odaállni és megmondani a frankót, az nem pálya, vagy csak nem trendi már manapság? Érdekes.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 10:17:00

@Zsu0805: szívesen, marad nekem épp elég.:-)

@Primitív Állat: Mégis milyen jeleket kellett volna észrevennie?

walker57 2010.02.18. 10:17:13

@Zsu0805:
Később láttam, elnézést :)

2010.02.18. 10:17:40

@Primitív Állat:
Én amit már asszem fent sugalltál... félnék egy oltári nagy fülestől. Mármint ha azt csinálnám amit a csaj.

kóristalány 2010.02.18. 10:17:44

Ugye nem én vagyok az egyetlen nő(ember), aki nem beszéli ki a szerelmi életét SOHA?! Feláll a szőr a hátamon, ha hallom, hogy valaki a tegnap esti partnere ágybeli teljesítményét taglalja(főleg nyilvános helyen, ahol akárki hallhatja).
A hiba az én készülékemben van?

kóristalány 2010.02.18. 10:19:17

@Kósza: Ezzel a mondással csak egyetérteni tudok :)

Kósza 2010.02.18. 10:21:17

@Kedves Nard: persze hogy nem te hoztad fel a témát, hanem a poszt írója, te csak ostoba, nagyképű kommentekkel kíséred.

kóristalány 2010.02.18. 10:24:04

@Primitív Állat: "Magyarul a szakításnak külön módszertana van, és ezen belül egy konkrét, standard technika a másik lejáratása olyan formában, hogy az vissza is jusson hozzá?"
Tiniknél még csak-csak elnézhető ez az óvodás értelmi/érzelmi szint, de felnőtt embereknél hányinger.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 10:24:11

@Kósza:

Nem nagyképű. Tényeket közöltem. Neked miért fáj? Csak nem te írtad a postot? :)

2010.02.18. 10:25:59

@kóristalány:
Persze nem részletekbe menlőleg kell megtárgyalni, de egy-egy info néha csepegtethető, ha esetleg a másik felhozza a témát, mert valami gond van. Vagy ha esetleg valami vicces van. Persze tényszerűleg nem kell, hogy igy meg úgy, ennyi meg annyi... dehát ezt minden ember másképp gondolja. :)

atila68 (törölt) 2010.02.18. 10:27:23

"Valahogy bekerültem a másolatok közé."

Az vagy, nyugi az vagy, másolat.
Ezen percekig röhögtem.

kóristalány 2010.02.18. 10:30:32

@Zsu0805: Így van, ez is emberfüggő. Nem is kritikának szántam.

tárhejj · http://atarhely.hu 2010.02.18. 10:31:50

Ez tetszett :)) Már bocsánat :))

2010.02.18. 10:34:55

@kóristalány:
Én se támadásnak. Amúgy is elöbb értek veled egyet mint azokkal akik a részletekbemenlőleg mindent kitárgyalnak. Maradok középen, de a te oldalad felé húzódva. :)

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 10:37:55

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Mindig vannak jelek, amik azt sugallják, hogy valami nem kerek. Kurtán-furcsán befejezett mondatok, megváltozott reakciók ugyanazokban a helyzetekben, látszólag indokolatlan hangulatváltozások, csökkenő lelkesedés az ágyban, és még sorolhatnám. 12 hónap alatt ezek mindig felszínre kerülnek valamilyen kombinációban. Ha valaki ezeket nem veszi észre, az hurkalé. Aztán vannak olyan, sokkal finomabb rezdülések is, amelyeket már tényleg nem mindenki vesz észre. Ezekre már nem tudok példát mondani: vagy rendelkezel ezek megérzésének képességgével, vagy nem. A nulladik perctől kezdve elvárni azt, hogy a másik mindig őszinte legyen és mindig megmondja, ha baja van, kb. olyan, mint egy cápától elvárni az első találkozás alkalmával, hogy ne egyen meg, mert te vegetáriánus vagy. Ha te mindig egyenes és közvetlen vagy, érthető, hogy ugyanilyen társat keresel. A probléma ott van, hogy mivel az emberek 90%-a lelkileg hulladék, bizonyos típusú bizalmat nem lehet alapból megadni. Akármilyen mörkösen is hangzik, azt ki kell érdemelni. Lehet, hogy a másik is ilyen, lehet, hogy nem. Ha igen, jöhet az említett jellemzők 'de facto' feltételezése a továbbiakban. Ha nem, akkor lapát - nem pedig egy év tözsölgés.

Kósza 2010.02.18. 10:38:09

@Kedves Nard: én kérek elnézést, hogy egy ilyen nagysikerű emberrel, mint te vagy, esetlegesen vitába keveredtem! Kérlek ne is fáradj a továbbiakban azzal, hogy szerény kommentjeimet válaszra méltatod!

FlybyWire 2010.02.18. 10:39:22

@Frucsasz, az őzikelány: na, a múltkor írtam, milyen jókat írsz.
Minden visszavonva!

kóristalány 2010.02.18. 10:39:40

@Zsu0805: :) az a bizonyos arany középút...jó is az, csak néha unalmas :)

FlybyWire 2010.02.18. 10:40:34

@Kedves Nard: Hogy is volt az a megjegyzésed a megmondóemberekről? :D

@Kósza: Előbb-utóbb úgyis szűrni fog, illetve azt mondja majd :D

Calogero 2010.02.18. 10:41:20

A lényeg annyi, hogy kiderült, hogy egy nulla vagy az ágyban és ahelyett, hogy ezek után fogtad volna a csajodat és jól megdugtad volna úgy hogy a szeme is felakad, te inkább behisztiztél és kidobtad. Tehát úgy tűnik igaza volt :)

2010.02.18. 10:43:10

@kóristalány:
Bizonyos dolgokban tényleg unahlams, de bizonyosokba pont megfelelő. :)

kóristalány 2010.02.18. 10:44:03

@Primitív Állat: "Mindig vannak jelek, amik azt sugallják, hogy valami nem kerek."
Ez így igaz. Az (átlag)ember nem tudja megjátszani magát hosszú ideig. Előbb-utóbb minden a felszínre kerül. Csak figyelni kell a jelekre, hogy inkább előbb.

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 10:44:29

@Zsu0805: @kóristalány: Öregek vagyunk e módszer természetszerű elfogadásához, úgy tűnik. :)

2010.02.18. 10:44:40

@Calogero:
Ha nagyon bunkó akart volna lenni ez is egy bosszú lett volna, hogy elöbb megd-ja aztán közli vele, hogy csá. :)

csicskulátor 2010.02.18. 10:46:40

@Erásss: Én soha sem mondtam el a barátaimnak, hogy a barátnőmmel milyen az ágyban. Pedig azért be szoktak próbálkozni, hogy megtudják. Bevallom tetszik is hogy eszi őket a penész. :) Én úgy érzem ez a tisztességes, csak rám tartozik és a barátnőmre. Lehet hogy a barátnőm "kibeszél" de kurvára leszarom, mert az a lényeg hogy a saját elveimhez hű vagyok. Így ha megtudom hogy "kibeszélnek" a hátam mögött, legalább büszke vagyok arra hogy én nem tettem és ez által is több vagyok.

kóristalány 2010.02.18. 10:46:55

@kóristalány: Másrészt, ha az ember nem elég határozott és magabiztos, nehéz kimászni a langyos f**ból a jelek ellenére is.

Kósza 2010.02.18. 10:50:09

@kóristalány: langyos f@sz, vagy langyos fosch? :)

summerstorm 2010.02.18. 10:50:36

@atila68:

"nothing's what it seems to be, I'm a replica...."?

@Kósza:

én már énekelgetek, csatlakozz inkább hozzám :)

kóristalány 2010.02.18. 10:50:45

@Primitív Állat: Ja, bár az öreg jelző egy kicsit érzékenyen érint(talán mert igaz), mondjunk inkább gerincest. Az még hízelgő is :)

2010.02.18. 10:51:52

@kóristalány: @Kósza:
maradjunk a sz*rnál. :) Ami ugyebár büdös-büdös, de legalább meleg. :) És ugyebár sz*rból nem lehet várat építeni. :)

kóristalány 2010.02.18. 10:52:30

@Kósza: Na ez van, ha az ember finomkodni akar! :D
Értsd tetszés szerint.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 10:52:31

@FlybyWire:

Én itt nem voltam megmondóember. Csak magamról közöltem tényeket.

summerstorm 2010.02.18. 10:53:05

@Primitív Állat:

ma is tanultunk tőled egy új szót :)

FlybyWire 2010.02.18. 10:54:28

@Kedves Nard: Dehogynem. "A béna/impotens/egyperces férfiak pedig ezzel vigasztalják magukat, a minyimális önvizsgálat elkerülésével! :) "

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 10:55:47

@FlybyWire:

Ja, hogy erre gondoltál. Miért, nem így van? :)

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 10:56:52

@kóristalány: Ugyan már, nem kell szó szerint venni. Csak jeleztem, hogy ilyen vonatkozásban tagadhatatlanul más generációhoz tartozunk már. Zsu is, pedig ő a legfiatalabbak között van szerintem. ;)

@mooon:): Neked meg boldog születésnapot így utólag is. :)

@Calogero: Ha a csajod szex közben ezzel hozakodik elő: "...nem csak a finom mömögést szeretem ám.. jöhet a vadseks is néha.. húzd a hajam, és hágj meg, te csődör!", arra megoldás lehet a módszered. Ha lejárat a hátad mögött - akár vélt, akár valós okból - ott már nincs miről beszélgetni.

kóristalány 2010.02.18. 10:57:10

@Zsu0805: @Kósza: Erről eszembe jutott, mikor a lányom beszélni tanult. A homokozóban ásott éppen, és megkérdezte: anyu mi ez? Mondom: gödör. Vödör? Nem gödör. Három visszakérdezés után felderül az arca és azt mondja: luk!

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 10:57:42

@Zsu0805: Jól ráéreztem, hogy itt sürgősen korrigálni kell. Lásd fentebb. ;)

FlybyWire 2010.02.18. 10:58:10

@Kedves Nard: ezt nem tudom, hogy így van-e, mert nem ismerhetek mindenkit, de ha valaki így jelent ki bármit (amit amúgy nem ismerhet), akkor az nem megmondóember? Csak a terminus technikus tisztázás miatt kérdem.

Persze látom én, hogy az önfényezés felvezetéséhez kellett csak, de azért gondoltam, szólok, hogy gerenda forog fenn :D

kóristalány 2010.02.18. 10:59:51

@Primitív Állat: Értem én, nem kell mentegetőzni :)
(persze tudom, nem mentegetőzésnek szántad :D)

2010.02.18. 11:03:15

@Primitív Állat:
Ohhh, most elpirultam. :)

Kósza 2010.02.18. 11:03:17

@kóristalány: akkor ha jól értem a gyermek kezdeti szókincsének kialakulásában jelentős szerepe volt a Star Wars-nak? :)

FlybyWire 2010.02.18. 11:03:31

@Kedves Nard: ez a létező legdurvább önfényező szöveg :D

Kósza 2010.02.18. 11:04:38

@mooon:): rendben, mit tölthetek a dalos jókedvedhez? :)

2010.02.18. 11:07:15

@Dövan:
Valakinek meg. Nekem spec nem érné meg, de másnak lehet... :)

summerstorm 2010.02.18. 11:09:22

@Kósza:

hüüümmm, ezért Muha egyszer megkövez :)... most egy pohár jó bort... :)

Kósza 2010.02.18. 11:11:47

@mooon:): egy friss muscat lunel-t ajánlanék,a Gróf Degenfeld pincészetből.

summerstorm 2010.02.18. 11:12:12

na egy kis zene a résztvevőknek...
szakítósszám :)

www.youtube.com/watch#v=G1zkXdqcajk&feature=related

I need you
Less and less

imádom ezt a dalt :D

BARI 2010.02.18. 11:13:51

véletlenségiből elküldődött az a levél neked is posztíró?! :D

Kytia 2010.02.18. 11:14:06

Helllóóóó!

"Később megtudtam, hogy az előző barátját is kitárgyalta, de legalább róla azt terjesztette, hogy 300 nője volt, rólam meg csak annyit, hogy siralmas vagyok az ágyban."

Hát valószínűleg azért, mert az exének 300 nője volt, Te viszont siralmas voltál az ágyban.:)

summerstorm 2010.02.18. 11:15:26

@Kósza:

te kommenteltél a konkurenciánál...?
őőőő, szóval muhácska odavalósi... mindig együtt "sörözünk"

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2010.02.18. 11:16:50

Lényeg: siralmas vagy az ágyban. A többi csak blabla.

Kósza 2010.02.18. 11:17:46

@Kytia: héló héló,... de akkor honnan ered a közmondás, mely szerint nőnek csak akkor higgy, ha már ló legelész a sírján?

2010.02.18. 11:18:47

@Kósza:
Ezt a mondást is tutira egy sértett férfiú találta ki. :)

Kósza 2010.02.18. 11:19:14

@mooon:): milyen konkurenciánál nem kommenteltem? És mikor? :) És mit nem mondtam? :)

summerstorm 2010.02.18. 11:20:28

@Zsu0805:

kösziii :))...

@Kósza:

honnan tudtad, hogy a száraz fehérborokból a kis könnyű, gyümölcsösebb típusokat kedvelem...?

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 11:22:22

@Kytia: Spártaian egyszerű megközelítés. Tetszik! :) Ne feledd: nem csak annak lehetett 300 nője, aki annyira ellenállhatatlan, hanem aki minden nőnél csak egyszer szerepelt (le). Meg aztán mitől vehető készpénznek, hogy a másik fazonnak 300 nője volt? Mert ő azt mondta?

Kósza 2010.02.18. 11:24:21

@mooon:): örülök, ha beletrafáltam,... bár talán van már egy röpke "előképzettségem", ami arra késztetett, hogy ne álljak elő egy Unicum-sör kombóval :)

Kósza 2010.02.18. 11:25:03

@mooon:): Nem emlékszem, mikor szóltam ott hozzá.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.02.18. 11:25:15

Még egy sötét ribanc. Javaslom a következő körímélt
Egy iszlám vallású országban tedd meg!

summerstorm 2010.02.18. 11:27:10

@Kósza:

főleg mivel borra szavaztam :D

nem tudom miért rémlett úgy, mintha régen láttam volna ott kommented... na mindjárt megyek, és jól megnézem az aktivitásod :D

Kytia 2010.02.18. 11:27:32

@Kósza: Ez politikusokra mondják, ne keverjük a szezont a fazonnal.:PPP

@Primitív Állat: Tudjátok meg egyszer és mindenkorra, hogy a nő (és a férfi is) mindig igazat mond...a hátatok mögött.:))) Ezért nagy kincs egy ilyen eltévedt levél, mert csak ebből szűrheted le, mit gondol a másik a valóságban. Már, ha egyáltalán le akarod szűrni...:P

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 11:27:58

@Primitív Állat: és vannak a profi hazudozók, és az orgazmusszínlelő nők, simán elhiszem, hogy nem volt jel. A liba ugyanúgy lefeküdt vele anélkül, hogy húzta volna száját egyszer is. Mondani akart valamit a barátnőjének a színes szexuális életéről.

Kósza 2010.02.18. 11:27:59

@mooon:): ne fáradj, dec kettedikén böffentem ott be utoljára.

OmegA404 (törölt) 2010.02.18. 11:28:36

Te makker elküldted minden majomnak, hogy szar avgy az ágyban?
Öcsém idje rászoknod magadra.

Kytia 2010.02.18. 11:29:31

@Primitív Állat: Ja, az meg, hogy 300 nővel képes volt lefeküdni, már önmagában is teljesítmény. Ne legyünk gonoszak, értékeljük ezt is.:) Az, hogy egy másik versenyszámban leszerepelt, mert hamar kiderült, hogy büdös a lába, már más tészta.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 11:31:33

@FlybyWire:

Mondom, nincs szükségem fényezésre, itt meg főleg nem :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 11:33:03

@Kytia:

Lehet a 300ba azokat is beleszámolta, akiknek megbámulta a seggét, vagy a mellét :)

dr. gernika 2010.02.18. 11:33:05

@Kósza: Hehe, a voltak utólag is az ajtaját kaparták, a jelenleginek alapelve, hogy rosszat csak szakítás után említ barátnőnek, addig csak a célszemélynek jelez vissza (ha van mit egyáltalán), leendő barátnője meg nics. :)

0123evian (törölt) 2010.02.18. 11:36:14

szia, bármilyen kicsinyes volt is a bosszú, szerintem megérdemelte.
aki meg a hivatalos párját kibeszélni bárki előtt, arra nincs mentség. sem a nőknél, sem a férfiaknál. igazi buta, paraszt hozzáállás.
van, ha elmondom a barátnőimnek, hogy esetleg megbántott a párom, de a szexuális életünk a miénk, nem tartozik sem barátnőre, sem volt pasira, de még anyukámra sem.
aki mindent megbeszél a 'barátnőivel', az nem felnőtt, gyenge, ócska... ez a véleményem.

dr. gernika 2010.02.18. 11:36:35

@Kósza: Te kezdted el sértődötten lereagálni. :)
@FlybyWire: Látsz itt szűrés gombot, Okoska? :)

summerstorm 2010.02.18. 11:36:45

@Kósza:

most mondod, hogy megnéztem....:)))?
és símán letagadod... na szép :D :D
mondtam én hogy láttalak :)

Andissekai 2010.02.18. 11:38:19

"úgy gondolta és csak túlzott, meg vicces akart lenni a barátnője előtt: „Tudod hogy van az, lányok között?”. Nem, nem tudom."

Nem, nem így van, ezért nem is baj, ha nem tudod. :)

Kytia 2010.02.18. 11:38:54

@Kedves Nard: "Mondom, nincs szükségem fényezésre, itt meg főleg nem :) "

Na mivan, már Te is kezded, amit Fly tegnap.:)) Ezennel én is kijelentem, hogy sokkal jobb vagyok annál, mint hogy itt, veletek beszélgessek.:))

"Lehet a 300ba azokat is beleszámolta, akiknek megbámulta a seggét, vagy a mellét:)"

Á, nem hinném. Akkor a szám inkább több ezer felé tartana.:)))

Kósza 2010.02.18. 11:38:56

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): mondják, hogy a szerelem vakká tesz,... Nnna de ennyire?! :)

Makkasz 2010.02.18. 11:39:11

Egy újabb aspektus, nehezen elképzelhető, hogy valaki egyedül béna az ágyban. Különösen egy egyéves kapcsolatban, ahol van idő megbeszélni, játékosan fejleszteni teljesítményt, ill. jó csaj szárnyakat ad, míg a béna lelomboz.
Sztem ez a csaj széttett lábbal 0 szexuális kultúrával várta a jószerencsét. Más lenne a véleményem, ha egy hónap múlva szakít, nade egy év nyünyörgés? Szánalmas megalkuvó és gerinctelen leányka lehet.
A fiú helyében azért nem küldtem volna szét a teljesítményemre vonatkozó részt komment nélkül.

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 11:40:22

@Kytia: Dehogy akarom leszűrni. Csak dugni akarok esténként és felezni a rezsit. Ha netalán a nőnek is van orgazmusa, nem sajnálom tőle. Ez az élet, Babolcsai néni! :)

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: A profi hazudozó sem marad sokáig makulátlan, ha profi jelfelismerővel hozta össze a véletlen. Persze sokakban eleve a szándék sincs meg, hogy odafigyeljenek a jelekre, sőt, jelzésekre. (Vagy mivel ők sosem summantanak, automatikusan ezt feltételezik a másikról is. Őket szívatják meg legtöbbször / legjobban.) Az jó kérdés, hogy a barátnőjének mit akart mondani ezzel a levéllel tulajdonképpen. Hiszen ha együtt van valakivel, akivel csapnivaló a szex, azzal saját magát (is) minősíti. Két variáció van: a barátnő is hasonló problémákkal küzd, és csak osztozni akart a bánatában - elvégre a gerinctelen élőlények is a hasonszőrűek társaságát keresik. A másik, hogy a szexet kivéve megfelel neki az együttélős felerezsi-langyi, ezért az ordasrüfke barátosnétől kér tippeket diszkrét dugópajtik tekintetében.

summerstorm 2010.02.18. 11:42:25

@Kósza:

az ég világon semmi :)
csak annyi, hogy nick-et is csak azért írtam abba a hozzászólásba, mert arra gondoltam, hogy "tudod" ki az...
de tényleg semmi más...

dr. gernika 2010.02.18. 11:43:27

@FlybyWire: Ugye most tudod, hogy olyasmibe kötöttél bele, amit te magasfokon produkálsz? :)
Mi lenne, ha minden egyes komment elé odagondolnánk, hogy "szerintem" és akkor tök fölösleges ez megmondóemberséggel meg általánosítással való vagdalkozás. Nard így gondolta, amit írt, eddig így tapasztalta, csak baromi lusta ahhoz, hogy ezeket a felesleges cafrangokat odaírja. Pont.

2010.02.18. 11:46:21

Mondjuk nekem a posztban ez a rész tetszett:

"Amikor szembesült a saját hülyeségével, egy darabig nem szól, rám sem nézett, majd sírva fakadt és bezárkózott a fürdőszobába. Hagytam békén és leültem vacsorázni, majd bekapcsoltam a tévét. 1 óra múlva előmerészkedett..."

:) :) :) :)

Kósza 2010.02.18. 11:46:21

@mooon:): akkor tisztáztuk, hogy fogalmam sincs ki Muha, s pláne nem tudom, hogy hol lakik?! :)

Snowmass 2010.02.18. 11:48:51

Ez bosszú? Leírni a másikról, hogy hajlamos megszellőztetni az intim titkokat? Vagyis, hogy nem eléggé diszkrét? Hát szerintem ez sokkal inkább nyilvános beismerő vallomás.:S

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 11:49:02

@Zsu0805: A fürdőszobában pityeregve SMS-ben kért válságkezelési tanácsokat a hozzá oly közel álló barátnőjétől. :)

2010.02.18. 11:49:54

@Primitív Állat:
Ez igaz...
"Az jó kérdés, hogy a barátnőjének mit akart mondani ezzel a levéllel tulajdonképpen. Hiszen ha együtt van valakivel, akivel csapnivaló a szex, azzal saját magát (is) minősíti. Két variáció van: a barátnő is hasonló problémákkal küzd, és csak osztozni akart a bánatában - elvégre a gerinctelen élőlények is a hasonszőrűek társaságát keresik. A másik, hogy a szexet kivéve megfelel neki az együttélős felerezsi-langyi, ezért az ordasrüfke barátosnétől kér tippeket diszkrét dugópajtik tekintetében."

Plumper 2010.02.18. 11:50:17

NEM gyerekes volt a bosszúd, hanem igazságos.
írtad volna még azt is, hogy a csajnak büdös a vaginája, pattanásos a háta és korpás a haja. az ágyban pedig mindig fingott, azért lombozódtál le.:-D

@Zsu0805: mit lehet átgondolni azon, hogy a nő egy utolsó pics@, átvágta és kibeszélte a háta mö

Kytia 2010.02.18. 11:51:37

@Makkasz: Azért ez nem ilyen egyszerű. A nőknek nem a legfontosabb a szex, ezért kompromisszumot kötnek, ha arról van szó. Másrészt tényleg nagyon nehéz nem elújságolni mindent a legjobb barátnőnek.:)) Nem a másik bántása a cél, hanem a feszültség csökkentése. Egyszer olvastam, hogy a nők túlélési stratégiája azért sokkal jobb, mert amint valami bajuk van, rohannak egymáshoz. Ezért nem kapnak infarktust, meg rákot olyan hamar. És ez tényleg így van. Az meg eléggé mese habbal, hogy majd a pasival ezeket meg lehet beszélni. Biztos van ilyen is, de én még sosem láttam.

Pont most volt egy nagyon vicces sztori. Legjobb barátnőm kiakadt a pasijára, de nagyon. Bunkó volt, ráadásul rajtakapta, amint a telefonjában turkált (mármint a srác turkált). Megpróbálta megbeszélni, de amaz csak bámulta a tv-t és az volt ráírva az arcára, hogy hagyjál már békén, bazze. Erre átment a másik szobába a barátnőm, és felhívott engem, de még a telefonba mondta, hogy már most látja, hogy az lesz, hogy a srác ezt a telefonbeszélgetést végighallgatózza, majd odamegy, és akkor már majd meg lehet vele beszélni. És BINGO! Pont így lett. Szóval, érdekes, hogy a szemtől szembe a legritkább esetben működik, bezzeg, ha a háta mögött, akkor vagy felháborodás, vagy megenyhülés, de legalább valami történik.:))

A jó öreg Hope 2010.02.18. 11:53:25

@Zsu0805: nem mindegy mit akart kérdezni? aki olyan "okos" hogy egy emailt képes plussz 3 embernek is "véletlen" elküldeni, az automatikusan leves...

jó hogy nem egyből egy levlistát csinált a témának..:-)

Cs@tLós 2010.02.18. 11:54:51

@Plumper: Ez milyen okos gondolat...és kicsit sem magát minősítené azzal, hogy ilyennel járt 1 évig. Egy ilyen mélre vissza is írnám, hogy apám, elég nagy lúzer vagy, hogy ezek ellenére 1 évig toltad...grat.

2010.02.18. 11:55:12

@Primitív Állat:
Áááá lelki szemeim elött látom, ahogy a kiscsaj bevonul a fürdőbe, a srác szép komotosan megterít, vág egy szelet kenyeret, megvajazza, husit rá, kicsi zöldség, és szép komotosan megeszi. Utána lehörpinti az üdítőjét, feláll, megsimizi a hasát (de jól esett a vacsi címszón), odacsoszog a kanapéhoz, felveszi a távirányítót, leheveredik a kanapéra, bekapcsolja a tv-t és kapcsolgat míg jó műsort nem talál... :)
Ezalatt meg a csaj a wc-t ölelgetve vagy a fürdőkádat bömböl és várja hogy a pasi nyalizzon és kopogjon az ajtón... :)

Ez mekkora kib*szás. :) Hát ha ott lettem volna biztos feküdtem volna a röhögéstől. :) :) :)

Plumper 2010.02.18. 11:55:59

Elnézést, technikai kérdés. Ha ez egy másik nick-em a fő nick mellett, akkor ehhez hozzá lehet rendelni képet? (a másiknak van) Már szétnéztem, de nem találom.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 11:56:20

@Snowmass: valóban ráférne egy kis továbbképzés.:-)

@Primitív Állat: a hazug ember nem elég gyors, tartja a dakota mondás.:-)

kóristalány 2010.02.18. 11:56:25

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): "Mi lenne, ha minden egyes komment elé odagondolnánk, hogy "szerintem""
Ennek eleve így kéne működnie. Mindenki a maga véleményét mondja el, magából indul ki. Természetes, hogy nem értünk egyet, de megsértődni és sértegetni (szerintem) fölösleges. :)

2010.02.18. 11:56:53

@Plumper:
A bosszúra gondoltam az átgondolást, nem a szakításra.

dr. gernika 2010.02.18. 11:56:57

@Kósza: Teljesen jó a látásom, köszönöm szépen. :) Jobban ismerem nálad a hibáit.
Bár az igaz, hogy veled szemben vannak negatív előítéleteim, már csak a nicked miatt is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 11:57:39

@Plumper:

Gondolom te is hallottál ilyesmit magadról (hímneműre fordítottat) azért tartod jogos bosszúnak :)

dr. gernika 2010.02.18. 11:58:16

@kóristalány: Így van, ez máshol már szóba került ugyanígy, csak eddig itt nem (vagy nem voltam itt).

summerstorm 2010.02.18. 11:59:02

@Kósza:

nnaaa, már te sem érted a viccet....?

@A jó öreg Hope:
:D :D :D :D
sziaaaaaa

2010.02.18. 11:59:41

@A jó öreg Hope:
??? ezt nem tudom melyik kommentemre írtad. Lécci segíts. :)

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 12:00:01

@Kytia: Szemtől szemben tényleg a legritkább esetben működik, HA bunkó a párja - de biztosan nyomós oka van rá, hogy együtt maradt egy bunkóval, nemdebár? Szerintem felesleges rinyálni, hogy nem kapott a kecske mellé káposztát is.

Snowmass 2010.02.18. 12:00:19

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Életvezetési szempontból magam is így látom.:)

NickyOnline 2010.02.18. 12:02:10

Nem nevezném férfias visszavágásnak, sztem inkább zsák és foltja történet, két éretlen hisztis vitája, amit ráadásul a barátok nyakába is varrtak.

Makkasz 2010.02.18. 12:03:15

@Kytia: hát igen, ez a tipikus "mocskos" kompromisszum, amiben mindkét fél vesztes. A szakítás előzmény nélkül az vesztes-vesztes vagy győztes-vesztes. A nyerő ha együtt dolgoznak mondjuk egy hosszú hétvégén az "ügyön", utána még mindig lehet dönteni.
A kompromisszumot még értem, de abból milyen a jövőkép, mit akar később? Szerintem leányok, ne kössetek kompromisszumot, ha nem megy akkor tudatosan dolgozni, ha kell váltani, mert eldobott évek lesznek.
Na én is megmondó lettem.

Kósza 2010.02.18. 12:04:12

@mooon:): bocs, de ezt a fonalat egyáltalán nem értettem.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 12:04:34

@Kytia: azért ne vegyük már egy kalap alá az általad leírtak megbeszélését barátnővel, vagy annak kitárgyalását, hogy milyen a kedvesed az ágyban.

2010.02.18. 12:06:05

Most komolyan ezt a szakítottunk levelet ti bosszúnak tartjátok? Ez nem bosszú, csupán egy elég gyér próbálkozás, amivel inkább magát égette le a közös ismerősök között.
Ha bosszút akarunk állni akkor szerintem arra biztos vannak jobb módszerek.

NickyOnline 2010.02.18. 12:07:02

Posztíró esetleg megkérdezhette volna szakítástól függetlenül is akár, hogy mi volt vele a baj az ágyban és másutt, ill hogyan lehetett volna jobb? Mondjuk ahelyett, hogy még egy blogon is szidja az exet. (Még jó, h nem írta be az adatait és nem pofozta meg, az már nagyon durva lenne.)

Plumper 2010.02.18. 12:07:19

@Kedves Nard: semmi ilyesmit nem hallottam magamról, eddig minden bnőm meg volt velem elégedve (és én is magammal). ismertem őket annyira, hogy nem jártak volna velem, ha bajuk van velem.

Kósza 2010.02.18. 12:08:34

@mooon:): jó jó, ugorjuk,... De hova jársz Te sörözni? :)

hszabcsi 2010.02.18. 12:09:53

LOL
nincs véletlenül eltévedt levél. vagy nagyon hülyének kell lenni hozzá

Kytia 2010.02.18. 12:10:01

@Primitív Állat: Igazából nem bunkó. Olyan nincs, hogy valaki állandóan bunkó. Néha szuperkedves, néha szuperbunkó, mint amúgy a legtöbben. Ezért sem érdemes azt firtatni, miért nem rúgja már ki. Amúgy imádják egymást, de hát mit tehetsz, ha az amúgy imádott barátod egyszer épp iszonybunkó pillanatában van, és ezt nem lehet vele még megbeszélni sem, hiába próbálod. Még mindig a legjobb, ha elmeséli valakinek, aki meghallgatja, és megérti. Miután a srác kihallgatta a beszélgetést, odament, és megvigasztalta, és onnantól nem volt gond. Csak azt nem értem, miért nem vette ezt komolyan akkor, amikor neki magának a szemébe lett mondva. Szerintem azért, mert azt gondolta, amíg neki puffognak, addig ez csak egy ártatlan hiszti, ami majd elmúlik. Gondolta, nem kell erre annyi energiát fordítani. De ha már mástól kér vigaszt a másik, akkor ott fennáll a veszélye, hogy kegyvesztett lesz, és attól már beparázott. És ez még csak nem is bunkó, csak egy átlagember.
Mellesleg szerintem a posztban szereplő srác pont az a típus volt, akivel nem lehetett ilyeneket megbeszélni. Lásd: reakciója a levélre.

A jó öreg Hope 2010.02.18. 12:10:27

@Zsu0805: nem konkrétan a te kommentedre értettem, bocs, csak hogy onnan kezdve, hogy onnan kezdve, hogy milyen mail küldési képeségei vannak a lánynak és milyen okos lehetett, kit érdekel mit is akart mondani a barátnőjének pontossan...

2010.02.18. 12:11:01

@Cs@tLós:
Az biztos, hogy ha egyik barátnőm ilyet írna (mint a srác), hogy "Te normális vagy?".

A jó öreg Hope 2010.02.18. 12:11:04

@Zsu0805: ja pl megdugod a barátnőit...:-)

Kytia 2010.02.18. 12:12:46

@Makkasz: Viszont, ha nem kötünk kompromisszumot, sosem lesz komoly párkapcsolatunk.:)
Én egyébként irigylem azokat, akik nem kötnek kompromisszumot, mert biztos boldogabbak. De ez nem mindenkinek megy.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 12:13:04

@A jó öreg Hope:

Így esélyt is adhatnak a fickónak arra, hogy cáfolja a rágalmakat, ja :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 12:13:41

@mooon:): az első Indás ismim!!:-))) *boldogörülnagyon*

A jó öreg Hope 2010.02.18. 12:14:53

@Kedves Nard: tiszta lapok és mindenki megtudhatja az igazságot, és a legendákból igaz történetek lesznek...:-):-)

2010.02.18. 12:14:54

@A jó öreg Hope:
Igazándiból a stroy jó lett volna, vagyis számomra tök korrekt (járás, kiderült dolgok, balhé, szakítás), ha a végén nem szerepelt volna az a visszavágok levél rész.

Kytia 2010.02.18. 12:15:36

@Kósza: Tudtam, hogy kiszúrod.:P

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 12:17:33

@NickyOnline: szia!:-) Azért elég nyugisnak kell lenni ahhoz, hogy ilyen esetben úgy forduljon a másikhoz, hogy "Drágám! Mit változtassak?" Ha meg nem küld posztot, nem tudnánk olvasni és csámcsogni rajta.:-))

2010.02.18. 12:18:22

@Zsu0805:
Korrigálnám a () jel után: megkérdezném tőle,
Az biztos, hogy ha egyik barátnőm ilyet írna (mint a srác), hogy "Te normális vagy?".

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.18. 12:25:11

T. szerző, a bosszúd nem gyerekes volt, hanem béna. Legalább azt terjesztetted volna róla, hogy a szakításotok oka az volt, hogy összeszedett valami egzotikus nemi betegséget egy filippínó törpétől...

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 12:26:34

@Zsu0805: vannak, hogyne, de azért erősebbet nem ért ez a szabálytalankodás.:-)

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 12:28:01

@Kytia: "Néha szuperkedves, néha szuperbunkó, mint amúgy a legtöbben." ==> Nem örülnék, ha főleg ilyen emberek vennének körül. :) Aki "néha" szuperbunkó, az bunkó, úgy általában. Nyilvánvalóan egy bunkó ember is nyájas, vagy minimum kevésbé bunkó azokkal, akiktől akar valamit - de alkalmasint még velük szemben is megereszt ezt-azt, ha rossz napja van. Ehhez nem kell pszichológia PhD fokozat. Ez olyan, mintha az őszinteséget boncolgatnánk. Józsi néha kurva nagyokat hazudik és summant, mert így kényelmes és így tudja legegyszerűbben elérni, ami jó neki. Ettől eltekintve, ha nem ellenkezik az érdekeivel (az esetek 90%-ában!) igazat mond. Őszinte ember Józsi?

A posztban nem látom, hol volt kezdeményezés a nő részéről a beszélgetésre a probléma kapcsán - tehát nem tudok arra vonatkozóan következtetéseket levonni, hogy mit lehet a posztíróval megbeszélni és mit nem. Mondjuk eleve nem sok derült ki az együtt töltött egy évről, így ez valószínűleg homályos folt marad. Még arra sem jött rá a srác, hogy a háta mögött rühelli a csaj, bárhogy is kell azt "titokban" csinálni. Egy Jászai Mari-díj azért dukálna érte. :)

dr. gernika 2010.02.18. 12:29:48

@NickyOnline: Rám vonatkozó kérdésedre válaszolva: nem baszogattalak és semmilyen intrikának nem váltál áldozatává, egyszerűen lecsaptam egy magaslabdát, amit történetesen te dobtál fel. Bárkivel megtettem volna, ettől nem kell különlegesnek érezni magadat, és miután kijelentetted, hogy nem érdeklünk, kilóméternyi e-mailekkel spammelni Nard postaládáját.
Azért én írok, mert neki az utolsó szösszeneted elolvasása után idézem: "leolvadt az agyam", és nem tervez válaszolni, a korábbi levelezési szokásaid ismeretében pedig végképp nem.
Sőtmitöbb, elővigyázatosságból szűrést is állít rád, mivel -szintén tapasztalatból- feltételezi, hogy jelen kommentem újból elindít nálad egy percenkénti levélküldésben megnyilvánuló hisztirohamot, válasz hiányára való tekintet nélkül.
UFF

2010.02.18. 12:32:01

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:
Ha valami bosszúért kiált az erőset kiált, és hogy ez azért kiáltott e azt a posztoló érzi. Viszont ez amit csinált... ezzel tényleg csak magát minősítette.
Ha ilyen levelet kapnék egy ismerősömtől biztos lenne hozzá 1-2 kérdésem... én márcsak ilyen vagyok... :)

uhhh (törölt) 2010.02.18. 12:34:02

szerintem óriási különbség van egy nő-nő és egy pasi/pasi "kibeszélésnek".
Most tartós kapcsolatról beszéljünk,ne egyéjszakásról.
Soha életemben nem beszéltem meg részletesen a csajaim ágybéli dolgait.
A maximum a nagyon jó vele,jó az ágyban,stb.
Míg egy nő aprólékosan kibeszél mindent(és most nem csak a szexről van szó,hanem akár más dologról is,amihek másnak semmi köze)
Ezt mindig utáltam.
A veszekedésekről sem beszélek soha,csak ha már a szakítás megtörtént.

uhhh (törölt) 2010.02.18. 12:36:17

és a bosszú király,ha megérdemlik.
Ez a luvnya meg megérdemli,mert egy csepp tiszteletet nem adott az embernek 1 év után(pedig ez a lányok alap elvárása ugye)

2010.02.18. 12:39:05

@Klájd:
Az ágybeli teljesítmény rész szerintem is így jó... jó volt, nagyon jó stb. stb. kb. ennyi. Hogy mi merre hány méter (cm :)) szerintem senkire nem tartozik.
Ám a veszekedős részt (ha olyan nagy) akkor megosztom a legjobb barátnőimmel. Hogy reális választ kapjak, hogy "ez egy pöcs" "Zsu te hülye vagy". És ugyebár barátok elött szépítésnek helye nincs. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 12:40:33

@Zsu0805:

Pedig ÁLTALÁBAN (az esetek túlnyomó többségében) a kozmetikázott, a másik fél hibáit jobban kidomborító verzió szokott eljutni a barinőkhöz! :)

Plumper 2010.02.18. 12:40:37

@NickyOnline: ez faszság. mi az hogy férfias visszavágás? tűrje el tovább, vagy diplomatikusan rendezze? egy nagy szar. én még fel is képeltem volna. az a férfias.

jaffandi 2010.02.18. 12:42:24

Aludni kellett volna egyet erre a dologra, hátha elmúlik az inger, hogy a posztoló megírja azt az e-mailt. Úgy sikerült volna valóban úriemberként kiszállni a kapcsolatból.
Na nem mintha a lány nem érdemelte volna meg, de lehetett volna okosabban is, ha mindenárom bosszút akar állni.

2010.02.18. 12:43:13

@Kedves Nard:
A tényközlés egy dolog... utána lehet boncolgatni a hibákat. :)

summerstorm 2010.02.18. 12:45:31

Hűű de aktívak voltatok amíg nem voltam itt....

Makkasz 2010.02.18. 12:46:45

@Kytia: Bár tévednék Kytia, de te megkötötted ezt a kompromisszumot, ill. pasid nem hallgat meg.
Szerintem nem voltam félreérthető, de még egyszer, amennyiben nem a fehér lovag jön, és nem jól teljesít az ágyban, nem dobni kell, hanem együtt dolgozni az ügyön, ha egyébként megéri a kapcsolat, ez nem kompromisszum, hanem egy okos kapcsolatfejlesztés.
A kompromisszum az, ha gyenge a pasid, és csöndben várod a csodát, évekig.

Peetee 2010.02.18. 12:47:22

Erre tényleg nincs jobb megoldás: VÉGE, ennyi volt PONT.

Egy kapcsolat a bizalomra épül, ezzel a leány a bizalom égő tüzét kb. egy óceánnyi vízzel eloltotta egy életre előre.
Ennyi

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 12:52:41

@Zsu0805: a bosszú már csak ilyen, minősíti az embert. Ez az alapja, hiszen erős kifejezése annak, hogy "Eddig, és nem tovább!":-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 12:53:14

@Makkasz:

Aztán ha megtudja a pasi, vagy netán közli vele a nője, hogy :

"Papa, szar vagy az ágyban, hozzádképest egy nyúl egy latin szerető, és az előjáték fogalmát is úgy érted, hogy előtte tetrisezel kicsit"

Akkor a átlagbalfaszpasinak nem az lesz első gondolata, hogy "Jaj hogyan lehetnék jobb?", hanem az, hogy ez lehetetlen, ő Mr Tökély.

papamaci1 2010.02.18. 12:53:54

MNK. De sokuk még hülye is.....

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 12:56:08

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): nem bírok magammal, de már annyira vártam az alkalmat: kilométer az, te!:-DDDD

uhhh (törölt) 2010.02.18. 12:57:37

@Zsu0805:
nem szoktam,nem akarom,hogy rossz színben lássák esetleg azt akit szeretek.
Ha valóban komoly a szitu,akkor én is kivesézem/a szexet akkor sem.

2010.02.18. 13:01:15

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:
De ha már minősíti az embert, akkor végezzen minőségi munkát, ne holmi csip-csup e-mailes bosszú legyen. :) Adja meg a módját. :)

dr. gernika 2010.02.18. 13:03:28

@Kedves Nard: Azért így a bunkóbb nők sem szokták jelezni a problémájukat, hamar megtanulják, hogy a férfiak szexuális önbizalmát kesztyűs kézzel kell simogatni.
"Jajj, olyan jól nyomod, el bírnám még viselni akár 15 percig is" stb

2010.02.18. 13:04:05

@Klájd:
Szexet annyira nem illik kivesézni. Minden részletet nem osztunk meg, max a tőinformácikat. :)

uhhh (törölt) 2010.02.18. 13:05:13

@Zsu0805:
hossz,vastagság,perc,óra?:D

dr. gernika 2010.02.18. 13:10:14

@Kedves Nard: Azért így a bunkóbb nők sem szokták jelezni a problémájukat, hamar megtanulják, hogy a férfiak szexuális önbizalmát kesztyűs kézzel kell simogatni.
"Jajj, olyan jól nyomod, el bírnám még viselni akár 15 percig is"
stb
@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: :D Tudom, csak sietségemben elírtam. :)

NickyOnline 2010.02.18. 13:11:05

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: szia :) van benne valami :)

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): sztem állj be egy hideg zuhany alá és kopj le rólam végre a ropsszindulatú sötétségeddel. és hiába próbálsz sarazni, amit csinálsz, téged minősít. innentől pedig nem is válaszolok neked, egyszerűen annyit sem ér a hisztid. remélem, fel tudod fogni.

uhhh (törölt) 2010.02.18. 13:11:48

mondjuk a srác meg most ország-világ előtt megosztja,hogy szar az ágyban.:-)
Biztos az iwiwen is ott van a magamról résznél:szar vagyok az ágyban.

uhhh (törölt) 2010.02.18. 13:12:40

@Klájd: a biztonság kedvéért ezt ma az összes blogra bemásolom.

psychotic (törölt) 2010.02.18. 13:12:52

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): a nőkét talán nem? nincs ebben különbség, zokognak ha kiderül hogy fogaznak

psychotic (törölt) 2010.02.18. 13:13:51

@Kedves Nard: nem fog írni ha megkérded szopjon le. nekem működött nála :)

Kósza 2010.02.18. 13:15:13

Mi a túró van itt, nagyszünet van valamelyik ámítástechnikai középiskolában?

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 13:17:50

@Kósza: Kapitány, baj van: eszembe jutott valami.:-) Kérhetek?:-)

NickyOnline 2010.02.18. 13:19:31

@psychotic: rácsodálkoztam a poénodra, annyi, mondjuk a nickedhez illett

dr. gernika 2010.02.18. 13:20:14

@psychotic: :D Neked is küldöt magáról aktképet? :)

psychotic (törölt) 2010.02.18. 13:20:53

@NickyOnline: ez nem poén, bár a levelezésünk nem szeretném bemásolni ennek igazolására mert nem illik. maradjunk annyiban hogy nem poén csak a memóriád rövid :D

NickyOnline 2010.02.18. 13:21:19

@Kósza: ja, úgy fest :) kár, hogy vannak, akiknek dolguk van, és nem tudják tovább élvezni a nagyszerű társaságot. sziasztok

psychotic (törölt) 2010.02.18. 13:21:47

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): lehet hogy túl gyorsan zártam rövidre? :(((

legalább csúnya?

NickyOnline 2010.02.18. 13:22:42

@psychotic: hát nagyon rövid, de ha te modod, biztos úgy volt :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 13:23:28

@Zsu0805: de ebből tisztán látszik a fiú fantáziája.:-)

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): Azért csak úgy siess, hogy odaérj:-)))

dr. gernika 2010.02.18. 13:24:04

@psychotic: Nard példányán nem látszott az arca, de kérdezd MP-t, ő asszem másik képet kapott.
Nem csúnya amúgy, ha bejön a csontos szőke.

psychotic (törölt) 2010.02.18. 13:26:46

@NickyOnline: tavaly volt még március körül de kikereshetem. nagyon gyermeteg stílusban írtál, untattál ezért egyetlen talán használható vetületedre kérdeztem rá :)

Kósza 2010.02.18. 13:28:05

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: nnamost akkor mit kérsz tőlem? Türelmet? :)

2010.02.18. 13:30:14

@Klájd:
Olyanokat nem. Bár volt barátnőm aki "szakítás" után elmondta rá jópár hónapra, hogy nem volt éppenséggel nagy a szerszám. De pl. a mostani pasijáról semmi ilyen infot nem tudok, max hogy jó és eszembe se jutna faggatni a részletekről. Ha valami gond van vagy valamit meg akarnak beszélni nem küldöm el őket, de nem faggatom...

dr. gernika 2010.02.18. 13:31:38

@psychotic: Emlékszik ő szerintem csak nyilvánosan letagadja, mert kínos neki. Én sem adtam volna ki, de azután a pszichés őrjöngés után, amit priviben művel, aztán itt meg játsza a disztingvált áldozatot, elfogyott a türelmem...

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 13:33:06

@Kósza: :-) Miért, van?:-) Adhatnál kölcsön.:-)

summerstorm 2010.02.18. 13:35:28

@Kósza:

húúú nagyon :))
mondtam már hogy haspók vagyok :DDD?
fánkot is vettem :))))

Francekellregisztralni 2010.02.18. 13:35:37

Ti hánykor keltek, hogy ilyenkorra Háború és Békényi komment van? :)

Posztolo kedves egeszsegere a bosszut, szerintem egy teljesen egeszseges reakcio volt.

@mooon:): Neked meg kosz a számot párszázzal feljebb jot tett a KV mellé.

@Primitív Állat: "mörkös" ááááááááááááá :D

Kham 2010.02.18. 13:38:39

Még nem olvastam végig, de igazán nem szép hogy nekiugratok Nardnak, csak mert nincsenek soha szexuális problémái. Én palotai srác vagyok, mindenféle önfényezés nélkül csak tényszerűségeket közölve bevallom, hogy nekem vannak. Például folyton áll és ezért az a munkám, hogy építkezéseken állványzatot támasztok vele, a szabadidőmben meg bambuszerdőt írtok. Ja meg a barátnőim is csak a pofonból szokták érteni, hogy most már elég volt a hancúrból:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 13:40:23

@Kham:

Elfelejtetted, hogy diót is azzal vered le a fáról! :)

Kósza 2010.02.18. 13:42:00

@mooon:): pedig tegnappal vége a farsangnak, már nem divat a fánk, lassan jöhet a tojás :)

microlas (törölt) 2010.02.18. 13:42:21

"Sokáig okos, rátarti és talpraesett nőnek gondoltam"

ez a három jelző csak nekem idegen így együtt? :D okos és rátarti, nem túl pozitív :D

summerstorm 2010.02.18. 13:43:45

@Francekellregisztralni:

nagyon szívesen :D

@Kham:
jajdehülyevagy:D :D :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.18. 13:46:09

@microlas:

Az okos szerintem pozitív jelző. A rátarti alatt lehet, hogy a határozottat értette, de azért ne várjunk el nagy, és megértett szókincset ettől a postírótól :)

summerstorm 2010.02.18. 13:46:13

@Kósza:

elmondom hogy mi a divat, jó?:
császármorzsa, aranygaluska vaniliasodóval, baracklekváros tekercs, lekváros fánk, túrós batyu, csokoládé....

summerstorm 2010.02.18. 13:48:36

@mooon:):

kihagytam a smile-t a végéről... szóóóval
:))

Plumper 2010.02.18. 13:51:19

@Kedves Nard: és tényleg. mily meglepő, az internetes fórumokra nem csak meggyötört, beteg, hajlott hátú, gyenguci és frusztrált emberek írogatnak.:-)

summerstorm 2010.02.18. 13:58:37

nem... de valahogy most szénhidrátéhségem van...
minden nap veszek mostanában valami ilyet...
de volt rendes ebéd is.

Kósza 2010.02.18. 13:59:18

@mooon:): és mi a helyzet a tejfölös lángossal? :)

summerstorm 2010.02.18. 14:04:08

@Kósza:

énekeljünk :))
egyébként azt is szeretem...
sok fokhagymás izével :D....

Kósza 2010.02.18. 14:05:42

A rátarti önmagában nem negatív jelző, pláne, ha van mire annak lennie.
Tudni illene a szó jelentését.

Francekellregisztralni 2010.02.18. 14:06:32

@microlas: A rátarti nem at jelenti hogy nem egy konnyen befolyasolhato. Lehet hogy en se tudok magyarul;)

summerstorm 2010.02.18. 14:06:38

fogadjunk, most mindenki assziszi, hogy moon egy kis telihold :)

Kósza 2010.02.18. 14:07:58

@mooon:): Lángos, tejföl, kisfröccs, Életem ennyi kell! :)

SZDSZPistike 2010.02.18. 14:10:55

Ha van akciós képed a csajról, küldjed a napiszarra!!!

Legfeljebb rajtad is röhögünk, egyébként is lúzer vagy

Kósza 2010.02.18. 14:11:35

@mooon:): miközben Te mooon vagy, és nem moon! :)

microlas (törölt) 2010.02.18. 14:11:53

aha, tehát a "nagyképű" is pozitív jelző, pláne ha van mire annak lennem. nos, szerintem a nagyképűség ultragáz, akkor is, ha a nagyképű ember a legjobb feltaláló a világon.
a "rátarti" jelentésén nem vitázok, mert a rátarti jelentheti azt is, hogy negédes, ami szintén nem pozitív jelző. mindenesetre megközelítés kérdése, ezért nem érdemes rajta vitatkozni :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 14:12:17

@mooon:): szinte éreztem: országomat egy székelykáposztáért.:-) Fogadjunk, hogy nem hiszik, ropiseggű!:-D

Kósza 2010.02.18. 14:13:32

@microlas: okos, büszke, talpraesett,... ehhez mit szólsz?

summerstorm 2010.02.18. 14:15:44

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

nade ezt egy csomóan nem olvasták :D :D :D

@Kósza:
lángos, tejföl, egy jó fröccs: emberek ennyi kell...

húúú, és elírtam a saját nevem... na akkor most kell a kávé... :)

kóristalány 2010.02.18. 14:19:50

Látom közben több szálon fut a téma, nem is tudom melyiket szeressem. :) Talán a kajás részleghez csatlakoznék.
A sajtos-tejfölös lángost én is imádtam, de nemrég olvastam valamit, ami elvette az étvágyam.
Most inkább az édesség.

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 14:21:17

@microlas: Nem jelenthet ezt vagy azt, negédeset pláne. :) A "rátarti" természetesen negatív jelző. Az önérzetesség túlcsordulása, még precízebben: www.kislexikon.hu/ratarti.html

Kósza 2010.02.18. 14:21:25

@kóristalány: nyithatunk új témát: Hajrá Építők! :) Szombaton voltam a hófúvások ellenére, és megyek vasárnap is, már zsebben a belépő :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 14:24:47

@kóristalány: ejj, mit olvastál? Így nem ér mondani.:-)

Kósza 2010.02.18. 14:25:22

@Primitív Állat: büszkeség, kevélység, fennhéjázás,... van pár jelentése

kóristalány 2010.02.18. 14:26:43

@Kósza: Abban az időben képes voltál meccsre menni? Egy igazi elhivatott szurkoló. Vagy csak annyira unatkoztál? :)
Vasárnap talán normálisabb idő lesz. Ki tudja, talán még össze is futunk... :)

kóristalány 2010.02.18. 14:28:17

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Nem akarok reklámot csinálni. :) Meg talán csak nekem túl érzékeny a gyomrom ehhez.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 14:28:19

@mooon:): egy dal sem jut eszembe, amiben szerepel a székelykáposzta. *gondolkodik*

venala 2010.02.18. 14:35:02

Az, hogy az ex-pasijának 300 nője volt, az nem kínos egy férfira nézve. De ha valakire azt mondják, hogy katasztrófa az ágyban...finoman szólva kellemetlen. Ráadásul,ha valakinek ilyen megalázóan ér véget a kapcsolata,akkor ne írja meg ezt még a barátainak is. Ez nem a lánynak volt kínos,pedig tényleg alattomos egy nőszemély. Ide valami extrém bosszú kellett volna, pl a "nemibetegséges dolog" teljesen jó, de szerintem elég lett volna,ha a posztoló csak simán becsajozik a kedves párja mellett.

venala 2010.02.18. 14:39:10

RÁTARTI: gőgös – büszke, kevély, rátarti, dölyfös, kivagyi, fennhéjázó, felfuvalkodott, pöffeszkedő, hetyke, kényes(kedő). NEGATÍV!!!!!!!!!!

summerstorm 2010.02.18. 14:42:07

kávéból back, azt megint lemaradtam...
hát komolyan mondom, mi van emberek, ma mindenki ennyire unatkozik :D :D?

Kósza 2010.02.18. 14:45:17

@mooon:): MKB Veszprém-Löwen kézilabda BL meccs

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 14:46:27

@Kósza: Inkább az utóbbi két negatív zöngéjű jelző szinonimája ez.

@microlas: Hogy az eredeti kérdésedre is válaszoljak: tényleg furcsán mutat így együtt, de a férfiak egy részének ez nem negatívum, hanem vonzó tulajdonság egy nőben. Elősorban a papucsállatkák azon csoportja ez, akiknek imponál, hogy be tudtak vágódni egy olyan nőnél, aki kevélységéből eredően - szerintük - kényes ízlésű is egyúttal. A standard papucstól eltérően azt hiszik, hogy ők viselik a kalapot a kapcsolatban, de minden kívülálló számára egyértelmű, hogy Miss Rátarti rángatja az orruknál fogva őket. A posztíró is egy ilyesféle lehet: egy évig büszkén fürdött a híg langyiban, nem jött rá, hogy valójában utálja a csaj, és a lightos bosszú is erre utal. Hurkaság.

Francekellregisztralni 2010.02.18. 14:47:25

@venala: a buszke is negativ? ...nekem ez sose volt negativ...hulye-e vagyok?

Az azert negvan ugye, hogy ha mi csinaljuk akkor az hatarozott, elszant, magabiztos, mig ha mas csinalja akkor kevely, ratarti es hetyke, ha meg nem ert velunk egyet, akkor felfuvallkodott es kivagyi....(ugyan az a viselkedes.)

kóristalány 2010.02.18. 14:52:11

Gyertek el minél többen a meccsre és máris megrendezhetjük a kommentelőbulit is :)

Kósza 2010.02.18. 14:52:34

@Primitív Állat: elismerem a negatív zöngét, ugyanakkor emlékeim szerint a népies használatban pl. a rátarti leány általában irigylésre méltó volt, jó anyagi helyzetű szülőkkel, stb...

summerstorm 2010.02.18. 14:54:08

@Kósza:

én meccset akkor szoktam nézni, ha a kollegáim játszanak :))

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 14:55:43

@Francekellregisztralni: A 'büszke' csak a régi magyarban, elsősorban faluhelyen volt negatívum, azaz a többi felsorolt jelzőhöz hasonló kicsengésű. Manapság tágabb értelmű, lehet megalapozott és megalapozatlan, ráadásul elsősorban az érzést értjük alatta - ellentétben a rátartisággal, ami főleg viselkedésforma. Saját magával szemben nyilván majdnem mindenki sokkal elnézőbb, de ez a jelzők jelentését nem befolyásolja. :) A hetykét meg a ciciből szeretjük, bár az eredeti jelentése a beképzelthez áll közelebb. :)

Makkasz 2010.02.18. 14:59:25

@Kedves Nard: talán a megfogalmazás lehetne az, hogy kitaláltam új dolgokat, próbáljuk, benne vagy? És nem sérül az önérzet, mint az általad említett "Szar vagy az ágyban" beszélgetésnél. Ha így sem jó, és külső segítség kell, az már biztos sérti az önérzetet, dehát van ami van. De innét inkább mérlegelni kell, mi a fenének az a pasi?

Plumper 2010.02.18. 14:59:35

@venala: mennyire hihető, hogy a 2. pasijáról azt írja, hogy katasztrofális az ágyban (közben 1 évig vele van a csaj!), az 1. pasijáról meg azt írja, hogy annak 300 nője volt?!
ezen nem gondolkodott még el senki, hogy:
1. kamu az egész
vagy
2. a csaj kamugép

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 15:00:22

@Kósza: Így van, de nem a rátartiságát irigyelték, hanem a vagyont - tehát maga a jelző ettől még nem veszít negatív erejéből. A rátartiság ilyen esetben csak azt jelezte, hogy nem minden alap nélkül hordja fenn az orrát a kisasszony. Amúgy meg lehet, hogy egy teljesen szerethető ember volt, hetyke cicikkel. :)

summerstorm 2010.02.18. 15:01:31

@mooon:):

de kiabálásban meg kereplőzésben, ja és bekiabálásban is jó vagyok...

Kósza 2010.02.18. 15:14:45

@Primitív Állat: a további elemzéshez hiányzik a bölcsésztarisznyám, de talán érthető, hogy miért nem akadtam fenn a jelzőn, két egyértelműen pozitív jelző közé beszúrva?! A szövegkörnyezet alapján vettem a legkevésbé rossz jelentését, és máris plasztikussá vált a csaj. :)

summerstorm 2010.02.18. 15:15:24

mennyünk meccsre :))?

Father Justice (törölt) 2010.02.18. 15:19:36

@Plumper: Sok nő akár évtizedekig is együtt van olyan férfival, aki katasztrofális az ágyban. Az már más kérdés, hogy rajta kívül még kikkel kufircolnak, akikkel jó is.. Ezek azok az információk, amiket a barinőkkel szoktak megosztani. Ebben a posztban nem látom pontosan, miért volt együtt a nő ilyen sokáig a fickóval, de nyilván volt rá oka. Általában a pénz az ok, de nem minden pénzes arcot lehet az orránál fogva vezetni - így meg kell találniuk az optimális kombinációt vagyoni helyzet és papucsság tekintetében. :) A másik pedig (Mr. 300) önigazolás lehetett: azzal kenegette a máját, hogy ő huzamosabb ideig meg tudott tartani egy pasit, aki akkora szoknyavadász, mint a spártai harcos.

Ettől függetlenül persze még simán lehet fék az egész.

summerstorm 2010.02.18. 15:23:08

:) hát amennyit én ma ontopic voltam :)...
további szép napot mindenkinek.

Kósza 2010.02.18. 15:25:32

@mooon:): hát erre nem fogsz már jegyet kapni :(

Plumper 2010.02.18. 15:26:31

@Primitív Állat: vagy fék, vagy hatalmas lódítás, túlzás. nem kell készpénznek venni semmi ilyesmit, ami csak úgy felkerül az internetre.

Kósza 2010.02.18. 15:26:32

@mooon:): kellemes estépítést

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 15:36:34

Viszkó ventillátor, hogy mik vannak!:-))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 16:00:29

Épp megtaláltam, melyik csatornán adják a kommentelő bulit.:-) Viasat 3

Kósza 2010.02.18. 16:03:22

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: könnyen megismersz, piros mezben leszek, nyakamban a csapatsállal :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 16:05:22

@Kósza: nyugodt lehetsz, esélyem sincs eltéveszteni.:DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 16:13:13

@Kósza: ebben a lányok is benne vannak, vagy neked elárulták a jegyvásárlók ivararányát?:-)))

blackbarika 2010.02.18. 16:20:08

Érdekes ez a levél, nem igazán értem hogy nem lehet észrevenni 1 éven keresztül azt, ha a másiknak baja van. Ez a kör e-mailes kibeszélőshow meg nevetséges, de a bosszú is hasonlóképpen az. Eléggé hihetetlen nekem ez a sztori, mind a két fél bal*sz volt.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.18. 16:34:46

@Kósza: ugyan, csak javítottam a melléfogási esélyemen.:-)

Kósza 2010.02.18. 16:37:08

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: ügyes :) Lépek, szép estét, szia! :)

Kósza 2010.02.18. 16:38:09

Kelemes estépítést, sziasztok!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.18. 17:28:08

Ejj hogy mindig a végére érek ide... pedig micsoda finom csetepaték mentek itt!

dr. gernika 2010.02.18. 18:06:15

@piréz vitéz / plüssmacsó: Direkt finoman csináltuk, hogy mindenkinek jó legyen. :)

csillag× 2010.02.18. 19:21:39

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): fúúú, akkor milyen lehet amikor mindent beleadtok?!...húha..:)

dr. gernika 2010.02.18. 19:34:49

@csillag×: Öhöhöhö, olvass vissza szakítóson pár hónapot. :)

csillag× 2010.02.18. 21:27:14

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): majd utána matatok.. :)
(előre félek) :P

Nikica21 2010.02.18. 21:45:02

Hmm....baj van baj....az ilyen emberekkel!:D

Nikica21 2010.02.18. 21:46:14

Mizus amúgy veletek?:D

mijáú 2010.03.09. 17:36:25

Néha jó a gyerekes bosszú :D Semmit ne szégyellj, ami mosolyt csal az arcodra ;) (mondta ezt egy bölcs barátom:))
süti beállítások módosítása