A saját ágyamban kurváztak le

2010. augusztus 06. 07:12 - Panni CsP

„Ákost egyre kínzóbban gyötörte a gyanú, hogy a nő szimplán hülyének nézi. Sorban virrasztotta át az éjszakákat Vanda mellett és egyre kimerültebbé és ingerültebbé vált...” – szokásos pénteki sorozatunk hetedik epizódja következik, aki pedig végig szeretné kísérni az eddigi fejezeteket a ’Szappanopera’ címke alatt megtekintheti az előzményeket.

 

Amennyire tartott Ákos a gyerekekkel történő találkozástól és viszont, olyannyira simán átvészelték ezt a "próbatételt". Már azon a hétvégén összebarátkoztak. Ákos nem akart a pótapa szerepében tetszelegni, nem akart felnőtteskedni; igyekezett természetes modorban fordulni a gyerekek felé, és sikerrel is járt. A gyerekek ugyanakkor nem valamiféle ellenséget láttak benne, hanem elfogadták egyfajta nagyobb testvérnek vagy havernak. Játszottak együtt, tanultak, a férfi időnként rájuk szólt, és szót fogadtak neki - meglepően zökkenőmentesen vették ezt az akadályt.

Este, miután a nő lefektette aludni a fiúkat és a gyerekszobából visszatért a nappaliba, a férfi, aki közben már elnehezült szemhéjakkal pislogott a tévére, felemelkedett a kanapéról, odalépett hozzá és fáradtan megölelték egymást.

- Úgy örülök, hogy ilyen jól kijöttök a kölkökkel - rebegte Vanda. - Még Geri is milyen gyorsan megnyílt, pedig aztán nem szokott ilyen lenni.

- Okosak a gyerekeid - suttogta a férfi. - Elevenek, de nem rosszak. Legalábbis így egy nap után. Bárcsak az én lányom is ilyen lenne... - Azzal megcsókolta a nő orcáját.

Vanda eltolta magától a férfi felsőtestét, hogy láthassa a tekintetét.

- Milyen lányod? - kérdezte fojtott hangon, játékos hevességgel.

- Ja, nyelvbotlás volt - somolygott a férfi. - A lányunk.

A nő ajkai széles mosolyba szaladtak.

- A lányunk?! Nekem nem kell lány!

- Hogyhogy? Melléjük már inkább egy harmadik fiú nem kéne.

- De lány? Az nem jó... Az visít...

- Tessék? - ugrott fel a férfi szemöldöke. - Miért, te talán visítottál? Vagy nem is lánynak születtél?

- A fiú jobb...

- Aha. Anyám is fiúkat akart, és nézd meg... Meg szinte alig ismerek olyan nőt, aki lányt akart volna. Én nem is értem. Szerintem általában inkább a férfiaknak számítana, hogy legyen trónörökösük. Én meg ezért nem rajongok.

- Hogyhogy?

- Szeretem a gyerekeket, kivéve a kisfiúkat.

Nevettek.

- Látom az unokaöcsémet felnőni - folytatta a férfi. - Imádom, az vitathatatlan. És látom a kislányokat, a barátnőit. Sokkal könnyebb egy lányt nevelni, mint egy fiút. Vagy, ha a fiút könnyű, az már régen rossz.

- Mért lenne könnyebb lányt nevelni? Ugyanolyan.

- Hát, azért nem. Egészséges fiút és lányt összehasonlítva, a fiú sokkal elevenebb, fokozottabb figyelmet igényel. Több veszélynek van kitéve. Ha meg agyonkorlátozod, azzal nem csak a gyerekkorát, de az egész életét elszúrhatod.

- Amint látod, eddig két fiúgyereket sikerült fölnevelnem.

- Azért a fölnevelés az még kicsit túlzó kifejezés. Mindegyik kisiskolás.

- Hát én nem értem. Ha nincs bajod a fiaimmal, akkor én nem értem, amúgy meg miért mondtad azt, hogy bárcsak a lányod is ilyen lenne?

- Mert ha ilyen lenne, mint a srácok voltak ma, akkor éppen elég elevenség lenne benne. Amúgy meg egy nap alatt szerintem még nem mutatták ki a foguk fehérjét.

- Na, mindegy, ezen fölösleges vitatkozni - szögezte le a nő. - Úgyse mi döntjük el, hogy fiú lesz-e, vagy lány...

*

A nő nehézkesen keze ügyébe kerített egy gumit, majd a férfira nézett, aztán kis tétovázás után könnyedén az ágy mellé hajította a kis csomagot.

- Erre már nincs szükség - mosolygott halványan.

- Hogyhogy? - lepődött meg a férfi.

- Már mindegy, nem? Eleget voltunk együtt védekezés nélkül.

- És? Talán terhes vagy?

- Ki tudja? - vonta meg a vállát a nő játékosan. A férfira nem ragadt át a nő könnyedsége. Úgy tűnt, a nő már tudhatja.

- Ha nem biztos, akkor azért nem ártana védekezni. Amikor nem védekeztünk, az olyan napokon volt, amikor minimális volt az esélye, hogy teherbe essél. Vagy mindenképpen teherbe akarsz esni tőlem?

- Legalább tudnám, hogy attól van a gyerek, akit nagyon szeretek - felelte a nő negédesen, Ákosnak viszont nem voltak ínyére hallottak. - Miért, te nem akarod?

A férfi kereste a szavakat. - Akarok gyereket, de még nem vagyok rá felkészülve. Nem vagyunk felkészülve. Nem ártana, ha kicsit rendeződnének a dolgok.

- Mire megszületik, addigra rendeződnek majd. Vagy félsz a kötöttségtől? Ákos arca egy pillanatra kelletlen grimaszba rándult. - Nem a kötöttségektől félek. Tudod, hogy mindig is normális családra vágytam. És persze saját gyerekre. És tudom, hogy nálad jobb anyát nem találhatnék a gyermekemnek...

- Ez szívből jött?

- Persze, hogy szívből jött! Mér', neked nem mindig szívből jön, amit mondasz?

Vanda félre pillantott, aztán egy másodpercre lesütötte a szemét.

- Van úgy, hogy okosabb akarok lenni saját magamnál - felelte, aztán ismét a férfi szemébe nézett. - Akkor előfordul.

Ákos bensője belesajdult, ahogy a nő szavainak értelme becsapódott az elméjébe. Az őszintesége lefegyverző lenne, ha nem éppen arról beszélne, hogy nem mindig őszinte - így inkább hatásvadász. A sorok között Ákos azt vélte meglátni, hogy korábbi gyanakvása Vanda viselkedésével kapcsolatban nem volt alaptalan. Van úgy is, hogy másoknál akarsz okosabb lenni, tette hozzá gondolatban keserűen.

*

Ákost egyre kínzóbban gyötörte a gyanú, hogy a nő szimplán hülyének nézi. Sorban virrasztotta át az éjszakákat Vanda mellett és egyre kimerültebbé és ingerültebbé vált. A nő pedig, mint aki nem látja vagy nem érdekli, hogy a férfi miatta kezd kikészülni, feszítette a húrt; Ákosnak nem kellett sokáig várnia a nő újabb szeszélyére, s hogy ennek következtében kételyei tovább gyűrűzzenek.

- Geri itthon akar veled maradni - tájékoztatta a nő, amikor Donáttal zeneiskolába indultak hétfőn kora este. - Pedig máskor mindig jönni akar. Nem is értem.

Ákos kényszeredetten tudomásul vette a helyzetet. Lehet, hogy én értem...

- Tényleg itthon akartál maradni velem - kérdezte a kisfiút később, miközben kettesben tűzifát cipeltek a cserépkályha melletti tárolóba -, vagy anya mondta, hogy maradj itthon? Az egyébként sem bőbeszédű fiú csodálkozó képpel a férfira pillantott, aztán leszegte a fejét, és lassan megvonta a vállát, de nem szólalt meg.

*

Kedden reggel munkába menet félúton hiányolni, majd zsebeiben keresni kezdte a nő házának kulcsát, de nem találta. Vibrált az aurája idegességében.

"[...] A kulcsodat bent hagytad a lakatba. Eltettem ,úgyis előbb érünk haza, a kaput meg nyitva hagyom neked. [...]" - írta reggel Vanda, aztán máris a lényegre tért. - "[...] Ma is pihenést tervezünk jó? Meg lazítást, de ma én leszek a masszőr , és jól elalszom a végére. [...]" Nem egyszeri eset volt hát, amiben eddig bízott a férfi; a nő ismét mail-ben terjesztette elő, hogy Ákos ne számítson este együttlétre. Hihetetlennek tűnt a férfi számára, hogy a nő így látja szükségesnek és normálisnak ennek a dolognak a rendezését, arról nem is beszélve, hogy egyébként sem szeretkeztek minden este, emiatt végképp nem kellett volna reggel bejelentenie - különösen írásban. Pedig felesleges volt a nő ilyetén előrelátása. A férfi kimerültségében a legkevésbé sem akart este mást, mint pihenni. Csak éppen egyre kevésbé látott rá esélyt, hogy képes is lesz rá, mert már reggel pattanásig feszültek az idegei.

"[...] Kb. félúton kezdtem keresni a kapukulcsot, és bíztam benne, hogy a lakatban maradt, és megtaláltad.

De ez még nem volt elég. Megint bezártam a kocsikulcsot a kocsiba, mint nálad... Nagyon kész vagyok. [...]"

A nő aznap negyed tizenkettőkor küldte el az utolsó levelét, holott hivatalosan fél négyig dolgozott.

*

A gyerekek apja szombat reggel nyolcra jelentkezett be Vandához. Ákos pénteken este az albérletében akart megszállni, mert se találkozni nem akart Zalánnal, se korán kelni, de Vanda olyannyira marasztalta, hogy végül mindketten viselték a második variáció kellemetlenségeit. Többet is, mint amire számítottak.

Amióta a gyerekek otthon voltak, a felnőttek általában nem siették el a lefekvést. Miután az anyjuk már ágyba dugta a fiúkat, szoktak szép kényelmesen lezuhanyozni, hogy mire felmennek, a kicsik már aludjanak, bár ez nem minden esetben alakult így. Azon az estén viszonylag zökkenőmentesen zajlott az esti szertartás, tíz óra körül már mind ágyban voltak. Éjfél körül érkezett el a levezető beszélgetés ideje. Elég hosszan beszélgettek, úgy tűnt, egyikük sem készül aludni a másnapi korai ébresztő ellenére.

- Mi az a két gumi ott? - kérdezte egyszer csak Ákos.

- Ez? - kérdezte a nő a könyvespolcon a könyvek előtt fekvő két különböző fajta, az általuk addig használttól eltérő márkájú gumira sandítva. - Ez most nem fog tetszeni... - folytatta némi hatásszünettel, miközben felült a sarkaira. A férfi, ha másban nem is, ebben egészen biztos volt.

- Azóta hordtam őket magammal, mióta másodszor találkoztunk, és most, hogy rendet raktam a táskámban, kitettem őket.

A férfi gyanakodva, de látszólag közömbösen méregette. A nő fölkészültnek bizonyult ezzel a válasszal. Kis hallgatás után végül a férfi törte meg a csendet.

- Igazad van, tényleg nem tetszik. Különösen az nem, hogy két darab különböző gumiról beszélünk. Mert ha egy egész csomag lenne, még akár kussolhatnék is. De hol van azokból a csomagokból a többi gumi? - A kérdés költői...

- Ezek régről megmaradt gumik, amiket nem használtunk el Zalánnal. Lehet, hogy a többi is megvan... - erőlködött a nő. Idegesen elkezdte a könyvespolcon kihúzkodni majd visszatologatni a könyveket. A férfi bizalmatlan-egykedvűen várt.

- A könyvek mögé dugtuk a gumikat, hogy a kölkök ne találják meg őket.

- Fölösleges keresgélned - torkollta le Ákos. - Nem érzed, hogy mennyire gáz ez az egész?... Egy nagyobb adag könyv mögött éppen akkor talált a nő két másik gumit, ami az először talált páros egyikével azonos volt.

- Tessék, ebből meg is van a három. A másiknak is biztos itt van valahol a párja... - Azzal a következő magasabb polcon folytatni kezdte a keresgélést.

- Hagyd már abba! - rivallt rá fojtott hangon a férfi. - Egyrészt fölösleges, másrészt kicsit csodálkoznék, ha a legfölső polcon dugdostátok volna ezeket, és a meghitt együttlétek előtt mindig létráról kellett volna leszedni a célszerszámot...

A nő visszatelepedett az ágyra.

- És miért fölösleges? Nem hiszel nekem?

Ákos egy pillanatra hitetlenkedő vigyort vágott.

- Ha! Kicsit furcsák a dolgaid...

- Milyen dolgaim?

A férfi nem óhajtotta részletezni.

- Játszhatjuk azt is, hogy nem tudod, miről beszélek. Csak tudod, sok fájdalmas tapasztalatot sikerült gyűjtenem. Nem várható el attól a férfitól, hogy higgyen a nőknek, akinek az anyja is kurva volt...

- A te anyád nem volt kurva!

- Ne-em volt... még most is az! Aztán ott volt a többi... csajom. Egytől-egyig mind szajha volt, de hát már meséltem ezt-azt. Egyedül Patrícia volt kivétel, de belőle is mi lett... Nyolc év együttélés után férjhez ment, utána meg fél évvel később elvált... És neki volt új párja, nem az exének! Meg a kapcsolatuk közben is volt neki, meséltem már... Hát, köszönöm szépen! Vanda elfordult tőle, sírdogálni kezdett, tenyere élével törölgette a szemét. - Azért ez egy kicsit erős! - nyöszörögte szipogva. - Ezt is megértem. A saját ágyamban kurváztak le...

A férfi kénytelen volt megvigasztalni.

 

 
120 komment
Címkék: szappanopera

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr742202654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 10:36:42

Nekem van, csak egy másik blogon már publikáltam :)

Kósza 2010.08.06. 11:07:20

@Kedves Nard: akkor ma ezt kommenteljük, itt? :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:10:02

@Kedves Nard: Uuu, telleg, most latom, hogy mondtad is. Miert pont Andrea lett a dog? :D Haat, fura volt visszaolvasni. Viszont vegul milyen pozitiv lett vegkicsengese maganeletednek. :)

Kósza 2010.08.06. 11:10:27

@Kedves Nard: egyszer én is kerültem egészen hasonló helyzetbe, igaz idősebb fejjel,... az én orrom is vérzett utána :)

Hopi Bond 2010.08.06. 11:11:34

Hát ez egy remek kis történet, köszönjük.

Caddy 2010.08.06. 11:11:39

@Kedves Nard: mennyire más a stílus, óóóó. Pedig az két éve volt "csak". Azóta nagy megmondóember lettél. :)

Hopi Bond 2010.08.06. 11:12:14

@Kósza: Miért, neked is megjött? :D

Szöszi 28 2010.08.06. 11:12:18

@Kedves Nard: Téged is lekurváztak a saját ágyadban? Vagy más ágyában?:D

Hopi Bond 2010.08.06. 11:15:05

@Kata1987: Nem, ő más ágyában mást kurvázott le. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 11:15:06

@Frigyesur:

Azért mert az ABC A-val kezdődik. :) Praktikus okokból :) Igen, szerencsére sokkal jobb lett :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 11:19:02

@Caddy:

Nemigazán, régebben sokkal durvább troll voltam :)

Szöszi 28 2010.08.06. 11:21:31

@Kedves Nard: Igen, a stílus nekem is furcsa, nem ezt szoktam meg a kommenteknél:) Tökéletes példa arra, hogy a nők is mekkora gerinctelen tetük tudnak lenni...
Ezért mondtam kedves Kósza, hogy néha nem becsülöm semmire sem a női nemet.

Hopi Bond 2010.08.06. 11:22:40

@Kata1987: Milyen igazad van Kata! Csak a női igen számít. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 11:23:34

@Kata1987:

Az a stílus áll közelebb valódi énemhez, de nyilván nem az igazit fogom közzétenni a neten :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:26:18

@Kedves Nard: De ott az Anna, Aniko, Amalia, Adel, Adrienn, Alexandra, Anasztazia, Antonia etc. :D

:) Cserebe viszont megvernek neha! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 11:27:19

@Frigyesur:

Jó de az Andrea névben benne van az elementális genyaság.

Igen, megvernek, mert nagyon szeretnek :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:30:27

@Kata1987: Ugyan, a rufkeket nem kell semmire becsulni, de ehhez semmi kozuk nincs tobbi noknek, a noi nemnek. Meg ha tortenetesen sotetbarna hajuk, szurkes szemuk van, es Andreanak hivjak oket, ugyebar.

Kósza 2010.08.06. 11:30:56

@Kata1987: ugyan, a nők édesek, aranyosak, imádnivalók. Nekem a nőkkel sosem volt problémám, mindig csak a nővel. Ha érted hogy értem! :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:31:03

@Kedves Nard: Marmint az eltartott kisujjat, amikor whiskeyt iszol? :))) Nard am egy igazi urino! :D

Kósza 2010.08.06. 11:31:46

@Kedves Nard: ez valami sajtos genyaság? :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:32:01

@Kedves Nard: Nincs is benne. :P Szerintem tok jo nev. Es ferfias! :D

Szöszi 28 2010.08.06. 11:36:12

@Frigyesur: De nekem is barna a hajam és szürkés-kékes a szemem, naaa:) Igaz nem hívnak Andreának:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 11:39:06

@Frigyesur:

Amúgy valójában nem is Andreának hívják. :) De az Andreák genyák.

@Kata1987:

És fiatalabb is vagy.

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:39:16

@kiraaaaa: En szivesen beszelek Nardrol. Tudok rola ezt-azt. :D

@Kata1987: Bocs, de diszkvalifikalva vagy akkor. :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:40:04

@Kedves Nard: Jah, lattam, hogy nem, ezert nem ertettem ezt az alnevet, ami megteveszto, mert az Andreak aranyosak. multkor is megszavaztuk. Te meg duplan is :D

Szöszi 28 2010.08.06. 11:44:24

@Frigyesur: Várj, várj! Nem vagyok gyönyörű, szóval nem lehetek ő!:D Akkor maradhatok?:)

Amúgy azóta nem úgy állsz a nőkhöz, hogy büdös ribanc mindegyik?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 11:46:53

@Frigyesur:

Nem, az Andreák nem aranyosak! Undik és gonik. :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:46:57

@Kata1987: A gyonyoruseg eleg szubjektiv azota, hogy lattam ki tartja magat annak, vagy kire mondjak masok :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 11:47:39

@Kedves Nard: Jol ertem, hogy azt irod, hogy viccesek es intelligensek? Koszi :)))

Kósza 2010.08.06. 12:00:03

@Frigyesur: @Kedves Nard: nos, mindkettőtök véleméynét alátámaszthatom :)

Szöszi 28 2010.08.06. 12:06:03

@Frigyesur: Jó, nekem megmondta a 30 éves kebelbarátném, hogy amúgyis nézzek végig magamon, mert egy olyan fiú, mint Mr. Kamu örüljek, hogy szóva állt velem...:DSzóval bisztos rusnya vagyok:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.06. 12:07:42

@Kósza: :)

@Kedves Nard: Jaj, nem kell ennyire kardoskodnod, teljesen egyetertek a pozitiv velemenyeddel. Le is zarhatjuk. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 12:10:54

@Kata1987:

Szóval te kategórilyán felüli hejjespaseera hajtottál.

Szöszi 28 2010.08.06. 12:15:30

@Kedves Nard: Igen, így igaz:) Elismerem:D Azóta is minden nap hálát adok az égnek, hogy járhattam egy ilyen tökéletes fasszal!:)

JoSé 2010.08.06. 12:31:58

hali...marha jó.Következő.

Ákos mindent túlbonyolít, a nő nem érti.fantasztikus.

Komolyan ha ekkora a bizalmatlanság a felek közt akkor minek erőltetni az egészet, és nem egyedi eset.Mindegy.. úgyis hamarosan véget ér a rémálom :P

továbbjutott a Győr :!

dr. gernika 2010.08.06. 12:52:36

Ok, Ákos nem csak töketlen, hanem súlyosan sérült. Ha beigazolódik a gyanúja, a nő ordas MNK, de az ő szemszögéből látjuk, és a kákán is csomót keres. Ott csinál problémát, ahol nincs. Egyáltalán mi volt ez a meddő vita a lány és fiú gyerekekről? Hogy melyik jobb? Pont mint a kutya vs. macska vita, teljesen értelmetlen.
A kisgyerek kétértelműen viselkedett, de az is lehet, hogy csak megbántódott Ákos kérdésétől.
A gumira meg szerintem életszerű választ adott a nő. Akármi lehet, de az utolsó kirohanásból ítélve a pasi nagyon nem kóser agyilag.

dr. gernika 2010.08.06. 12:56:05

@Frigyesur: Mert az Andreák MIND gonoszak.

Lúdtalp 2010.08.06. 12:56:40

Mi ez a fos? Az augusztusi Júlia?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.08.06. 12:58:28

a zöldszemű szörnyeteg...

rettenetes -- skizofrénné teszi az embert.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.08.06. 12:59:12

@Drága IV gernika:

akár beigazolódik, akár nem, a féltékenykedés kártékony.

dr. gernika 2010.08.06. 13:02:03

@Mészáros Laci: Az ég pedig kék, és a fű is zöld.

dr. gernika 2010.08.06. 13:18:18

@Kedves Nard: 0 fokig. Onnantól kemény lesz.

phaszfej 2010.08.06. 13:20:08

minek ír, aki nem tud

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.06. 13:29:06

@Frigyesur:

A nyugdíjasokat is sanyargatják keményen, ezt elfelejted folyton! :)

Airhead 2010.08.06. 14:00:26

nagyon gáz ez az írás....mondjátok, ugye nem beszélnek így egymással emberek, ugye nem? mint egy rossz színdarab

tőzegmalac 2010.08.06. 14:03:42

@Caddy: hehe:)
engem nem visel meg ennyire... (igaz még egyet se olvastam el)

megitális rózsa 2010.08.06. 14:19:22

Tényleg van olyan hülye, aki ezt olvasta?

Besz@@@@@@@@@@@@@@@rááááááááááááááááááááásss.

biopszia 2010.08.06. 14:26:24

amúgy ez hány részes lesz?
nyár végéig tart?

blacklord 2010.08.06. 14:36:30

Ajajaj. Ekkora egy nyomit. Már az első picit is ideges este után simán beszerezhetett volna több infót a nőről (telefon, email, esetleg szabadnapot kivesz és megnézi, hogy mit csinál). Ekkor:
1. Végleg megnyugszik
2. Rajtakapja valamin és lezárja

A sztori szerintem elég egyértelmű. A nőnek kell egy megbízható balek, és közben rá van kattanva egy alfahímre, aki őt csak használja időről időre (és aki esetleg maga is házas pl.).

summarygloss 2010.08.06. 14:37:08

Mi a szar ez a szar? Ez a nyálopera? Ez az első, amit olvastam, de az utolsó is.

biopszia 2010.08.06. 14:45:50

"Csajozni, pasizni jó. De nem mindegy, hogyan csinálod. Itt megtudhatod, mit érdemes és okulhatsz mások hibáiból is, vagy akár te is hozzáteheted a magadét. "

ezt azért egy picit túlzásnak érzem

Kósza 2010.08.06. 14:47:39

@biopszia: mármint azt érzed túlzásnak, hogy te is hozzáteheted a magadét?

Piszok Alfréd 2010.08.06. 14:49:16

Nem akarok több pénteket!!! Le ezzel a szar modoros varnyogással! Remélem a vége tömegmészárlásba fordul, ahol a magából kivetkőzött hallgatag Geri egy láncfűrésszel feldarabolja az összes többi szereplőt...

biopszia 2010.08.06. 14:56:15

@Kósza:

"okulhatsz mások hibáiból" részt érzem túlzásnak, konkrétan erre a szappanopera sorozatra vonatkoztatva.

ehhez én nem tennék hozzá semmit..

Csirke72 2010.08.06. 15:08:48

Na megint 1 zöldfül kolléga...

Hát ez nagyon ciki, hogy a férfiak ennyire naivak...

Olyan egyértelmü, hogy a nö szinészkedett elsö perctöl fogva és a mesterkélt elökészítések a sexmentességhez....

A gyerek apja már megvolt csak a pali nem akinek a nyakába kell varni. Ismerös álltalában más az aki felneveli és más az aki legyártja a gyereket, mivel a nö tudja kitöl legyen a vérvonal de azt is tudja kitöl lessz a gyereknek mindene meg az életben. Az a ritka esetek egyike ha éppen a gyártó kimagasló, stabil existenciával rendelkezik....

Csirke72 2010.08.06. 15:11:34

Tanulság:

Sose higgy 1 nönek csak használd a testét mert a nö számító és minden gondolata mögött van 1 hátsógondolat amit elöszeretettel komplikálnak és mindemellett a hazudozás és mübalhék mesterei!

Csirke72 2010.08.06. 15:12:48

Ha 1 nö nem akar szexet, az sem igaz csak nem veled.
Persze ezt ugy adja elö, hogy még benned legyen lekiismeret furdalás....

biopszia 2010.08.06. 15:16:30

@Csirke72:
... mint az Isaura óta köztudott

Kósza 2010.08.06. 15:27:34

@Madpapa: khmmm,... asszem sejtem hogy érted!

biopszia 2010.08.06. 15:27:54

@Kósza:
ha a mikrofon baszta meg, akkor a keverő/erősítőnél volt a testzárlat.
bár így is fura.
RIP

Csirke72 2010.08.06. 15:32:04

@biopszia:

Hát ja. Amugy nagyon szép tud lenni a nö, de csak szolgálja a férfit és ne kombináljon mert ott valami nem stimmel....

Persze ha az autóban nöi hajat talál akkor egyböl kiakad és hisztizik de azt ö nem tolerálja, hogy 1 másik nötöl volt ö elötte a haj az autóban....

Kósza 2010.08.06. 15:38:51

@Csirke72: Mint az köztudott, a lehúzott ablakon fújja be a szél az utcáról a mindenféle hajszálakat, ezen nem érdemes cirkuszolni!

kiraaaaa 2010.08.06. 15:46:17

@Piszok Alfréd: egyetértek.

@Kósza: és abból lesz a porcica:)))és nem azért mert nem takarítasz:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.06. 16:28:04

Egy századmásodpercet sem szipogtam volna Hanta helyében, hanem Ákukát zavartam volna vissza az albérletébe hamargyorsan.
Viszont egyre kíváncsibb vagyok a gyerekkel lasszózás-képlet valóságtartalmára:-)
Ákuka nyelvbotlásai nem kis hintapalinták azért, profi játékos.:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.06. 16:28:43

@Kósza: szia, Kapitány!:-) Hallom, erős szél volt arrafelé.

Kósza 2010.08.06. 16:30:52

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: bizony bolond idő volt reggel, de már elmúlt.
Gyengusz a mai poszt. Vagy mi ez.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.06. 16:32:56

@Kósza: ez IMMÁR minden pénteken borzalom:-) Az a baj, hogy most már érdekel, mi lesz a vége, ezért muszáj végigolvasnom.

Kósza 2010.08.06. 16:34:04

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: nekem ez volt az első,... de nem hiányoznak az előzmények :)

LisbethSalander 2010.08.06. 16:39:58

Úúú.. hát ebből se fogok filmet csinálni.
Nagyapám szerint igen szélsőséges vagyok, de eddig még mindig bevált, hogy aki csal, otthagyni, akiről feltételezed, arra figyelni, ha meg nekem viszket, szintén otthagyni, mert ha elkezdődik, akkor már valami gebasz van. Nem kell megvárni, hogy gerinctelenné vágyakozza magát az ember más iránt.
Occam borotvája, aszt' csókolom. Vagy én vagyok egyszerű.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.06. 16:46:27

@Kósza: neked is:-) Nekem pedig jó 2 hetet.:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.06. 16:47:12

@kabátnyúl: szevasztavasz!:-) Mi ez a tiszteletlen stílus?:-)

JoSé 2010.08.06. 16:55:48

Ahogy látom a tegnapi posztot ami nem is igazán poszt volt, több érdeklődés övezi mint ezt :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.06. 17:27:27

@kabátnyúl: ohh.:-) Fogok továbbra is, két hét holiday lesz.:-))

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.06. 17:47:12

@kabátnyúl: éppúgy, mint én.:-) A szabadság jó.:D

Törböly (törölt) 2010.08.07. 00:25:32

Mikor jön már az a rész amibe megszületik a KirályfING?
süti beállítások módosítása