Egy hónapig szórakozott velem

2010. november 18. 07:31 - csajokespasik

„Eljött a második találkozó, amelyre egy barátnőjét is magával hozta. Ezen igencsak megdöbbentem, nem értettem, minek és miért” - a tegnapi történet férfi megfelelője következik az érzelmeit a neten élő társadalom egyik nőstény képviselőjével a fókuszban. A lány teljesen lóvá tesz egy srácot, aki hiába álmodik vele egy őszinte kapcsolatról. Csak msn, sms, és Facebook…. semmi több.

 

Sziasztok! Szeretném elmesélni nektek a történetemet. A közelmúltban megismerkedtem egy szép lánnyal az interneten. Beszélgettünk msn-en, és már itt kezdődtek a problémák. Azt állította, hogy egy héten csak szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap tud 1-1 órát fent lenni, ami a mai modern világban elég hihetetlen. Később valahogy a többi nap is ment neki. A ritka és kevés jelenléte miatt elhúzódott az ismerkedés, nem szerettem volna elkapkodni, így jó két hónap msn-ezés után találkoztam vele először. Kérdezgettem, hogy mit szeretne csinálni, fölvetettem a bowlingozást is, erre azt mondta, hogy nem igazán szereti. Két héttel ez után, vidáman újságolta, hogy milyen jó volt a bowling a barátaival…

Tudni kell, hogy én pesti vagyok, ő pedig nyíregyházi, de a távolság nem volt probléma, egyrészt elszántságom miatt, másrészt mert Nyíregyen tanulok. Pont akkor volt a születésnapja, így gondoltam meglepem valamivel. Sütöttem muffint, melybe ott egy gyertyát tűzve és meggyújtva boldog születésnapot kívántam neki. Eddig minden szép és jó volt, azonban feltűnt, hogy nem nagyon érdeklődik felőlem. Írtam neki egy e-mailt (msn-n nem volt), hogy tulajdonképpen mit szeretne, azonban egyértelmű választ nem adott. Gondoltam jó, előbb-utóbb úgyis kiderül. Mindeközben nyelvvizsgázott, valamint pályázott egy erdélyi útra, és én biztattam, hogy sikerülni fog neki, mert tudtam, hogy okos (végül össze is jött neki).

A második találka előtt közölte, hogy csak egy órája van rám, mert egy sürgős beszámolót kell megírnia. Én ezt megértettem, elfogadtam. Eljött a második találkozó, amelyre egy barátnőjét is magával hozta. Ezen igencsak megdöbbentem, nem értettem, minek és miért. Hármasban bementünk egy nagy plázába, ott leültünk egy padra a folyosón, a barátnője pedig bement egy könyvesboltba. Mondhatom, igen romantikus volt. Azon már nem is csodálkoztam, hogy közben megjelent egy másik barátnője, aki szintén a könyvesboltba ment. Kb. háromnegyed óra után a két barátnő kijött a boltból, és közölték, hogy megunták a várakozást, és hogy most már menjenek. Erre a mellettem ülő lány felpattant, meg sem álltunk a buszmegállóig, puszi-puszi, szia. Mikor ezek után este feljött msn-re, vígan elújságolta, hogy a beszámolója címéig jutott, majd a barátnőivel facebookozott. Ez elég rendesen arcon ütött, hisz míg én az összes elfoglaltságom ellenére egy egész napomat rááldoztam (~8 óra utazás a lakhelyemtől nyíregyig), az állítólagos beszámolóra hivatkozva lelépett szórakozni, és ezt még vigyorogva el is mesélte. Ennek hangot is adtam egy újabb e-mail formájában, amelyben arról is érdeklődtem, hogy tulajdonképpen mit is szeretne, csak barátkozni, vagy komoly kapcsolatot is. Erre megint semmi egyértelmű válasz nem érkezett.

Következett a harmadik találkozó. Még mindig ugyanazokról a semleges témákról dumálgattunk mint eddig, és még mindig semmi érdeklődést nem mutatott irántam. Harmadszor is feltettem neki a kérdést a találkozó után, most msn-en és ilyen formában: "Mit gondolsz, lehet köztünk komolyabb kapcsolat is a jövőben?" Erre kibökte, hogy szerinte nem passzolunk össze. Erre a válaszom az volt, hogy nem is ismer, és még érdeklődni sem érdeklődik irántam, ami pedig nem is párkapcsolat kérdése. Semmi válasz, majd ahogy szokott, hirtelen egy gyors "megyek, szia"-val elköszönt és kilépett. Ezt minden egyes alkalommal, mikor msn-eztünk megcsinálta, de most ki is bújt a válaszadás elől. Írtam neki egy sms-t, hogy nézzen már magába, hogy szépen kihasznált, erre kibökte, hogy belezúgott egy másik srácba, aki rá se néz, és nem boldog hogy végül így kellett döntenie. Kellett? Egyébként megérdemli, hogy rá se néz az a másik srác. Én igazán mindent megtettem, hogy összejöjjön. Akkor mentem nyíregyre amikor jó volt neki, ha a telefon egyenlegére hivatkozott, megoldottam. Mindent azért tettem, hogy neki jó legyen, és tessék, ezt kaptam. Ráadásul egy hónapig szórakozott velem.

 

 
589 komment
Címkék: msn sms csaj ribanc

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr892456384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2010.11.18. 07:48:38

Felhúzott a laptop amiről írok, nem pötyögöm be megint.
De lényeg, hogy ilyen hülye lúzer srácot még nem láttam. Ha vágta végig, hogy a csaj konkrétan szarik a fejére, akkor minek ringatta magát bele mindenféle baromságokba, és tesz fel olyan önalázó kérdéseket, mint a komoly kapcsolat lehetősége zok után a megalázó találkozók után, amiket megélt a lánnyal. Beképzelt, bizo9nytalan kispicsa, valszeg sose akart semmit a sráctól, csak még tapasztalatlan, vagy sose lesz elég EQja normálisan koptatni valakit. De nem hitegetett, nem jelzett semmit, amiből a srác hiú ábrándokat szőhetett volna. Ő kavarta bele magát

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 07:59:11

Balfasz, ott kellett vón hagyni a vérbe, meg elhajtani. Hülyepicsa.

Barry Kent 2010.11.18. 08:04:25

Reggelt.
"mindig ugyanazokról a semleges témákról dumálgattunk mint eddig, és még mindig semmi érdeklődést nem mutatott irántam."

Kb. ez volt a sztori lényege. Mit kell ezt tovább ragozni?
Ezt a "lehetne-e komolyabb..." kérdést meg nem is értem.

Nutshell 2010.11.18. 08:06:44

Hogy milyen kitartó emberek vannak. A fene utazgatott volna 8 órákat azért, hogy ne érdeklődjenek utánam.

Barry Kent 2010.11.18. 08:09:39

@Nutshell:
Pláne, hogy ez utazgatás nélkül is pontosan látszott.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 08:12:11

@Nutshell:

Nyíregyháza azé' nem 8 óra út Bp-ről. :) Max 2-3 óra. Lehet személyvonattal járt! :)

indapass90210 2010.11.18. 08:14:41

"A ritka és kevés jelenléte miatt elhúzódott az ismerkedés, nem szerettem volna elkapkodni, így jó két hónap msn-ezés után találkoztam vele először."

Ezt a problémát én úgy szoktam feloldani, hogy kb. a 3. levélváltásnál elkérem a telefonszámát. Ha nem adja meg, akkor hagyom a faszba, mert idióta ribancokra nincs időm. Van annyi nő a világon, hogy bármelyik önjelölt hercegnőt nyugodtan leszarhatjuk, még akkor is ha nagyon szépek.

Nutshell 2010.11.18. 08:14:42

@Kedves Nard: Vagy biciklivel.
2-3 órát sem utazgatnék semleges beszélgetésért :)

De a srác miért nyomult ennyire még akkor is, ha semmi bíztatást nem kapott?

Barry Kent 2010.11.18. 08:14:43

@Kedves Nard:
Biztos valahol leszállt gyertyát venni a muffinba :)

x0 2010.11.18. 08:19:43

@Kedves Nard: oda-vissza lehet ennyi: pesten belül egy órát simán el lehet utazni, pest-nyíregy pedig 3 óra ic-vel: 1+3+3+1=8

kóristalány 2010.11.18. 08:20:47

Nem kell mindjárt lúzerezni szegény fiút. Tetszett neki a lány, és tényleg komoly kapcsolatot akart. Ilyenkor az ember nem adja fel az első nehézségnél.
Ez viszont jó lecke volt, hogy ilyen viselkedésű lányokkal többet ne próbálkozzon.

2010.11.18. 08:36:01

Érdeklődés hiányából arra következtetek, hogy a lány már a kezdetektől fogva nem akart tőled semmit. Jó volt neki, hogy valaki koslat utána, utazgat stb. stb. Viszont azt nem értem, hogy miért nem tudta megmondani, hogy bocsi, de mint pasi nem kellesz. Bár lehet a polcon akart tartani, hogy ha szüksége lenne valakire aki növeli az egoját stb. stb. akkor csak úgy levesz a polcról.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 08:36:03

@Nutshell:

Mert enyhén pszicho.

@x0:

Oda-vissza igen, de itt 8 órás odaútról volt szó :)

@kóristalány:

Ha túl görcsösen próbálkozik, akkor gáz. Itt meg ez játszott be. Túlságosan látszott rajta, hogy mit akar, a csajoknak meg ez nem bejövős. Kicsit le kell szarni, hogy több érdeklődést váltson ki. Nem volt kihívás, ahogy az a pasi volt, akibe beleesett a csaj, aki le se szarta, az után meg saját nyálkáján csúszott (hiába). A postíró tuti hogy nem hejjespasee.

indapass90210 2010.11.18. 08:47:02

"Én igazán mindent megtettem, hogy összejöjjön. Akkor mentem nyíregyre amikor jó volt neki, ha a telefon egyenlegére hivatkozott, megoldottam. Mindent azért tettem, hogy neki jó legyen, és tessék, ezt kaptam. Ráadásul egy hónapig szórakozott velem."

Teszkóba elvitted, te szerencsétlen? Szerintem tuti nem pakol a hüje ribanc.
Ráadásul szerintem meg sem ütötted. Amikor már ennyire nem működött a dolog, de még mindig látsz benne fantáziát (ami alapvető hiba, hiszen eddig nem szabadna eljutni), akkor legalább jól pofánverhetted volna. Elvégre nem lehet mondani, hogy a csaj nem érdeklődött, hiszen foglalkozott veled egy hónapig. Lehet, hogy tudat alatt végig erre várt. Erre te meg kislányt játszol és siránkozol, ahelyett, hogy jól megütötted volna.

Barry Kent 2010.11.18. 08:48:40

@kóristalány:
Annyiból mindenképp lúzer, hogy miközben ez a vonat meg sem állt az állomáson, ő még mindig ott üldögél a peronon és azon filózik, hogy mi lett volna ha felszáll rá.

@Zsu0805:
Nem volt egy eq-bajnok, de nem hiszem hogy talonban akarta tartani. Nekem az jön le, hogy alapból nem lehetett baja a sráccal, viszont a heti három óra msn-nél többet nem akart. Bíztatást posztolónk max. saját magától kapott.

kóristalány 2010.11.18. 08:49:43

@Kedves Nard: Abban igazad van, hogy nem szabad görcsölni, meg az se jó, ha látszik rajta, hogy nagyon odavan a lányért. Az ilyen korú lányok (tisztelet a kivételnek) igazán dögök tudnak lenni, ha nem egy hejjespasee közeledik feléjük.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 08:52:00

@kóristalány:

Az idősebbek sem különbek amúgy, csak azért mert már öregebbek, nem kevésbé idióták :)

@Dövan:

Az erőszak nem megoldás, de szórakoztató :)

x0 2010.11.18. 08:52:33

@Kedves Nard: akkor rosszul fogalmazott :D, de nem is az a lényeg, hogy mennyit pontosan, hanem hogy sokat

ezt te megmondod innen, hogy nem hejjespasee :D

2010.11.18. 08:58:01

@Barry Kent:
Polcon szerintem azért tartotta, mert így volt egy állandó msn partnere, akiről jól tudta, hogy szinte bármit megtenne érte, és ez fényezte az egoját. Kiét nem fényezné (abban a korban amiben szerintem vannak)?
Viszont most őszintén, az emberek hány százaléka vágyik arra, hogy egy olyan pasival kezdjen aki x km távolságra él tőle? Aki miatt 3 órát kell utazgatnia? Mikor amúgy biztos talál a közelben is valakit.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 08:58:23

@x0:

Ha hejjespasee lenne, a kiscsaj már dobta volna szét a lábait, és az ágyhoz bilincselné.

indapass90210 2010.11.18. 08:58:46

@x0: aki hejjespasee, annak nem kell 8 órát utaznia, hogy szóbaálljon vele egy nő.

kóristalány 2010.11.18. 08:58:54

@Barry Kent: De legalább a következő vonatnál már okosabb lesz. :)

Nutshell 2010.11.18. 09:01:11

@Kedves Nard: Mindhárom hozzászólásoddal egyet kell értsek :)

Barry Kent 2010.11.18. 09:01:37

@kóristalány:
Ez nem korfüggő. Jólneveltség kérdése, hogy valaki dögként viselkedik vagy normálisan építi le a nyomuló, ámde esélytelen versenyzőt.

Barry Kent 2010.11.18. 09:07:26

@kóristalány:
Csak ne akarjon minden átrobogó vonatra felugrani, mert előbb-utóbb a nyakát töri :)
Várja, meg hátha valamelyik megáll a kedvéért.

Hurri Kán 2010.11.18. 09:08:32

Hát, barátom te nem vagy egy sikeres ember. Finoman fogalmazva rávittek a vékony jégre. Kevésbé finoman egy f;&@sz vagy...

bagolybagoly 2010.11.18. 09:09:16

Kedves szerző, akivel egész életed folyamán összesen kétszer találkoztál, az egy idegen. Attól nem várjuk el, hogy naponta órákat MSN-ezzen, hogy hagyja a fenébe a barátait, akiket évek óta ismer. Szabad örülni annak, ha sok időt szán rád, és sokat vagytok kettesben. De egy idegenre ne sértődjél már ekkorát, ha nem úgy csinál mindent, mint ahogy azt te elvárnád.

dr. gernika 2010.11.18. 09:10:50

@Kedves Nard: Úgy értette, oda-vissza. Ha nem IC-vel ment, lehet annyi, főleg ha még a buszozást is beleszámolja a városban.

Barry Kent 2010.11.18. 09:11:29

@Zsu0805:
Ennyire szerintem nem bonyolította a csaj. Egyszerűen lehet, hogy amúgy a csóka jó társaság volt, csak mint pasi nem kellett neki. Valószínű ezért is cipelte el a második randira a behemót barátnőjét is, ami az én időben még azt jelentette, hogy öreg, itt bizony max. barátkozás esete forog fenn.

Hurri Kán 2010.11.18. 09:15:02

@Kedves Nard: Egen. Tipikus szűzkurva...

dr. gernika 2010.11.18. 09:19:23

@Dövan: Rutintalan még a srác. Nem nagyon ismerkedtem még msn-en, de akkor 2-3 beszélgetés után már mi is a találkozót egyeztettük, ahhoz pedig megadtam a számomat. Ha két ember akar valamit, akkor megoldja és tud egyeztetni, a folyamatos nemérekrá kifogás egyértelműen a szándék hiányát jelzi.

Hurri Kán 2010.11.18. 09:22:36

@Nutshell: Tegnap rossz kislány voltál :DD?

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 09:23:41

Ez tenyleg a tegnapi sztori parja. :S Itt sem jott be, ennyi. Minek a nagy semmit ragozni.

dr. gernika 2010.11.18. 09:23:59

@Kedves Nard: "Oda-vissza igen, de itt 8 órás odaútról volt szó :) "
Lehet, hogy nem is Pesten lakott, hanem mondjuk Cinkotán. Onnan a Nyugatiba bebumlizni kábé egy fél munkanap...
:P

bajtárs 2010.11.18. 09:24:03

Szerintem magából indult ki a fiú, és úgy gondolta, hogyha ő rendes és tisztességes, akkor mások is azok! Meg kell látnia, hogy bizony kevés rendes lány és fiú van! Sajnos vannak, akik sportot űznek abból, hogy a másikat becsapják! Az is szemét dolog volt a lánytól, hogy nem mondta el a véleményét, csak hitegette a fiút! Szerintem túl fiatal is volt a lány, ezért gondolta azt, hogy neki mindent szabad!
Azt ajánlom neked, hogy Pesten, vagy annak közelében keress egy rendes lányt, én sok ilyet ismerek!!!

Nutshell 2010.11.18. 09:24:36

@gyvy: Ez csak természetes :)

dr. gernika 2010.11.18. 09:26:57

@Dövan: "Ráadásul szerintem meg sem ütötted. Amikor már ennyire nem működött a dolog, de még mindig látsz benne fantáziát (ami alapvető hiba, hiszen eddig nem szabadna eljutni), akkor legalább jól pofánverhetted volna."
Oké, szerintem most gyere haza Odesszából, túl sok időt töltöttél már ott. :DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 09:27:46

@Drága IV gernika:

Mondjuk a sztoriban Nyíregyháza szerepel, Tirpaland fővárosa :)

Devil2 2010.11.18. 09:27:50

Sablonos történet, ez van ha többet látunk bele a dologba, mint amennyi van. Na meg ha időben nem vesszük észre az árulkodó jeleket, illetve ha nem akarjuk észrevenni.

fumerin 2010.11.18. 09:29:42

Napot!

Én úúúútálom az ilyen picsákat, de férfiban sem jobb!

Felnőtt ember képes legyen döntést hozni időben, nem pedig játszani mások idejével, érzelmével és persze pénzével!

A csajnak nem volt szimpi a srác, mert a plázában nem vásárolt ész nélkül az úrnőjének! És még kajolni sem hívta meg.

Csaj keresett egy nagyobb balekot, így a történetünk hőse kukázva lett!

Hurri Kán 2010.11.18. 09:29:58

@Nutshell: Akkor olvass :)) Igazán szép népmese...

indapass90210 2010.11.18. 09:30:03

@Drága IV gernika: Ez a komment nem feltétlenül jelenti azt, hogy én ütnék. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a poszt toló nem tett meg mindent :D

dr. gernika 2010.11.18. 09:30:43

@x0: Én is megmondom seggbedugott kézzel. Tuti, hogy csak max. átlagos. Ha hejjes lenne, a barinők is inkább őket kukkolták volna a könyvesbolt kirakatán keresztül és idegesen vihorásztak volna, nem húzzák a szájukat egy óra után, hogy most már menniük kell.

Devil2 2010.11.18. 09:31:26

@Kedves Nard: Viszont naggyon szemrevaló lányok "teremnek" arrafelé. :)

Devil2 2010.11.18. 09:35:09

@fumerin: Nem igazán balekot keresett a csaj, hanem egy hejjes rosszfiút, aki persze le se sz.. vagy inkább le... Na akkor aztán megindulnak a nagybetűs érzelmek bizonyos beállítottságú csajoknál.

indapass90210 2010.11.18. 09:35:14

@Drága IV gernika: szerencsére az élet meg a természet valahol igazságos. Ha valaki tud élni a lehetőségekkel, pl ha bejött a posztolónak később az élet, majd 50+ évesen kúrogathatja a szájhúzogató barinők lányait. Meg ugye pénzes hejjespasee is nagyságrendileg kevesebb van, mint akik ilyet szeretnének.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 09:36:26

@Devil2:

Az lehet, de nincs az a kurvaisten, hogy odamenjek :)

Barry Kent 2010.11.18. 09:37:41

@bajtárs:
Hol volt itt hitegetés? A posztoló álomvilágban élt, és még mindig nem józanodott ki, pedig már tudja hogy kezdetektől reménytelen volt a helyzet.

dr. gernika 2010.11.18. 09:37:55

@bajtárs: Meg vannak olyanok is! Akik nem ismernek más! Mondatvégi írásjelet!!! Mint! A !!!! Így olyan, mintha minden gondolatuk! Olyan rettenetesen fontos!! Lenne! Hogy feltétlenül! Ordibálni kell! Mondom! Oridbálni!!!!!

@Kedves Nard: Nyíregyháza király hely, imádom.

@Dövan: Perszepersze, ellested a grúzoktól a nőkezelési trükkjeiket, valld csak be. :P

Hurri Kán 2010.11.18. 09:38:33

@fumerin:

Már miért vásárolt volna?????

Nekem már ott megbukna az illető a vizsgán ha plázába hív találkozni...

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 09:40:23

Nem jött be barinőknek a posztíró?:-)

tugezőőr uuuii uuillö 2010.11.18. 09:42:12

Én azt sajnálom, hogy a srácnak ráment pár hónapja egy eleve halott kapcsolatteremtésre. Milyen jó lenne, ha az első 5-10 másodperc elég lenne ahhoz, hogy kiderüljön az érdemesség.

Nutshell 2010.11.18. 09:43:10

@gyvy: Ez valóban tanúlságos volt, köszönöm :D Bár vizuális vagyok, így a bundabugyis-szagos részek picit kezdték leverni nálam a biztosítékot... :)

dr. gernika 2010.11.18. 09:43:38

@Dövan: Nem kell addig várni, sok tinikorban nyomi srác érik be 30 körülre is. Van, akinek tényleg jól áll az öregedés, a tapasztalat apró szarkalábai. Tudomtudom, te a pénzességre gondoltál, de annyi más tényező van még.

Hurri Kán 2010.11.18. 09:44:08

@Nutshell: Azt úgy mondják életszagú :))))

indapass90210 2010.11.18. 09:44:24

@Drága IV gernika: Az a vicc, hogy még csak ki sem kell lépni az országból, hogy olyan nőt találjunk, aki csak arra néz fel, aki megveri :) Hány ilyen történetet hallottam....

2010.11.18. 09:44:44

@bagolybagoly:
Azért ha valaki x órát utazik csak azért, hogy velem találkozzon csak megtisztelem azzal, hogy a barátnőmet nem rángatom el a randira, sőt nem is egyet, hanem mindjárt kettőt. Vagy manapság ez a divat, és én csinálom rosszul? "Én ráérek, de várj megkérdezem a barátnőmet, hogy ő ráér-e aznap..."? A csaj egy idióta volt és pofátlan.

Barry Kent 2010.11.18. 09:44:50

@Drága IV gernika:
Gondolj bele, ha a caps lock is működne a billentyűzeten ;)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nanáhogy, nem vitt nekik gyertyásmuffint. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 09:45:29

@Drága IV gernika:

Jó a hely meg minden, csak sok a köcsög. Meg rendőr.

2010.11.18. 09:46:53

@Barry Kent:
Még ha csak barátkozni akarok a sráccal, akkor sem cipelem el a barátnőmet. Itt ütközik ki, hogy a lány szerintem igencsak a tizes éveit éli. Bár én még akkor se voltam ennyire...

Hurri Kán 2010.11.18. 09:48:18

@Drága IV gernika: NeKEm Is néhA MEgbokroSOdik A cAPS-lock :))

Devil2 2010.11.18. 09:49:07

@Drága IV gernika: Bezony ám, van akinek sok-sok szopókört kell végigfutni, mire nagyjából kezdi látni, hogy merre van az arra. Ez sajnos nem mindenkinél veleszületett adottság. Honnan tudom? Hát úgy mondták.. :)

fumerin 2010.11.18. 09:49:07

@Devil2: Vagy túl fiatal a csaj, vagy ostoba liba. A srác meg nem jól mérte fel lehetőségeit.
@gyvy: Rengeteg fiatallal vagyok körbe tűzdelve. Többször veszek részt középiskolai rendezvényeken, kirándulásokon (jól tudok kiabálni, félelmetes külsőmmel riogatni:D).
A fiatal lányoknál nagyon érdekes szempontokat ismertem meg, ami számukra fontos egy kapcsolat kialakulásánál is. Nem hiszem, hogy meglep, de első helyeken minden vonalkódos!
Érzelmeikről sem tudok sokkal összetettebbet írni. Aki igazán normális, azt már ki is marják maguk közül.

Hurri Kán 2010.11.18. 09:49:14

@Zsu0805: és ez az állapot szinte a sírig elkísér sokakat...

2010.11.18. 09:50:06

@fumerin:
Nah pontosan. Francért nem képes megmondani szerencsétlenkémnek, hogy figyelj, max haverkodhatunk, ha akarsz eljöhetsz, de ennél többre ne számíts. Meg azért randira barátnővel érkezni....

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 09:50:27

@Zsu0805: nem manapság: apám is nővel ment anyámmal megbeszélt első randijukra:D

Barry Kent 2010.11.18. 09:51:06

@Zsu0805:
Mindketten tinik szerintem.

Nutshell 2010.11.18. 09:53:21

@gyvy: Örülök, hogy nem férfinek születtem... :)

indapass90210 2010.11.18. 09:54:16

@Drága IV gernika: nem feltétlenül pénzességi kérdés, de vagy hejjespasee valaki, vagy pénzes, különben sok jó megjelenésű fiatal csajnál nem lehet labdába rúgni.

2010.11.18. 09:54:23

@Barry Kent:
A srác is max a tiniévei végét vagy a huszas évei elejét taposhatja. Gondolom fősuli/egyetem.

Hurri Kán 2010.11.18. 09:55:30

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nem irigylem szegényt. Férfi létére gardedámmal mászkálni...

Devil2 2010.11.18. 09:57:20

@fumerin: A fiatal kor itt nem szükségszerűség, az ostobaság már az. Később is lehet valaki pont ilyen egységsugarú, de már kicsivel cizelláltabb formában játsza ezt a játékot. És itt már egyre kevesebb az esély a "teljes gyógyulásra".

Hurri Kán 2010.11.18. 09:57:53

@fumerin:
Mondjuk úgy hogy a most felnövő generáció derékhadát látva elég borús a jövőképem...

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 09:59:15

@Zsu0805: igen, meglátta anyámat, adott a másiknak két puszit, hogy menjen haza. Utána pedig anyámnak adott két puszit,nehogy hazamenjen.:-)

dr. gernika 2010.11.18. 10:00:47

@Dövan: Azok általában sérültek, és/vagy kisebbségiek. Attól még, hogy gyerekkorukban rosszul kondícionálták őket, nem kell kijelenteni, hogy a nőknek ez kell.

Engem nagyon ritkán ütöttek meg gyerekkoromban, szóval nem maradt bennem különösebb nyoma. Férfiakból meg arra nézek fel, aki olyan szellemi fölényben van, hogy azt fitogtatnia sem kell.

@Barry Kent: Ne adj neki ötleteket! :D

@Kedves Nard: Vidéken a rendőrök is jobb fejek. Velem legalábbis. :)

Hurri Kán 2010.11.18. 10:01:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Rafinált volt az öreg! Mesterségesen fenntartott érdeklődést generált maga körül, hogy még kapósabb legyen! :)

Nutshell 2010.11.18. 10:02:45

@Devil2: Pl furcsán néznének rám, hogy szeretem a rózsaszínt :)
Egyébként pedig nem szeretnék lányokkal szexelni és elviselni a hisztijüket :D

Hurri Kán 2010.11.18. 10:03:48

@Nutshell: Rózsaszín szeretete van már ahol elfogadott :DD

Devil2 2010.11.18. 10:04:26

@Zsu0805: Nyíregyen fősuli van.

Barry Kent 2010.11.18. 10:04:39

@Zsu0805:
Szerintem egyikük sem játszott nyílt kártyákkal, valószínűleg a posztoló is csak kerülgette a forró kását, a csaj meg miért mondott volna ilyet, ha amúgy azt hiszi, csak barátkoznak?
Most gondolj bele, kétszer-háromszor beszélgetsz egy pasival, és fel sem merül benned hogy bármit akarnátok egymástól, te mondanád neki, hogy ugye tudod, hogy max. barátok lehetünk? Ha ő sem akar többet, akkor valszeg hülyének néz.

bagolybagoly 2010.11.18. 10:05:22

@Zsu0805: Fogalmam sincs, manapság mi a divat. Ha azt kérdezed, én mit tennék, akkor nem utaznék 4 órát egy vadidegenért.
Simán lehet, hogy a csaj egy kis gyökér, de minthogy a posztoló nem ismeri egyáltalán, nem értem, miért érzi magát becsava azzal, hogy egy tök ismeretlenről kiderül, hogy gyökér. Kb. úgy csinál, mintha neten katalógusból lehetne rendelni az embereket, és akkor "Eh, én beikszeltem, hogy csendes, magányos, odaadó, alázatos, aztán tessék! Visszaapénzemetazonnal!"

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 10:05:38

@Zsu0805: ehhez képest még bírják.:-) A posztbéli falka sokkal durvább, szerintem.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:05:40

@Drága IV gernika: Szerintem aki 30 eves korara erik be, abban mar megmaradnak a nyomisag nyomai. Egy pasi ne 30 evesen akarjon csajozni, akkora mar le kene nyugodnia. ha tizen-huszonevesen nem tudott, akkor ilyenkor mar ketsegbeesetten bizonyitani akar. Pottyet szanalmas.

2010.11.18. 10:05:52

@Nutshell:
A rózsaszínnel semmi gond nincs. :)

Devil2 2010.11.18. 10:06:55

@Nutshell: Hínnye Nutty, ezt hogy kombináltad ki? :D
Én viszont nem szeretem a rózsaszínt, szeretek lányokkal szexeleni. Egy dologban azért egyetértünk, a hisztiben. :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:08:03

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Azert fura dolgokat lehet megtudni az osokrol. :O Nekem is sikerult meglepodnom.

@Barry Kent: Na ja. Ez a tipikusan nem merem felvallalni mit akarok, mert akkor kenyelmetlen helyzetbe kerulok esete. Nyomisag.

Es valszeg meg a szomszednak se takaritott!

2010.11.18. 10:08:42

@Barry Kent:
Én alapjáraton tudom, hogy pasi és csaj között nincs barátság. Ha meg mégis van, és csak miattam utazna x km-t, akkor azért csak tudom, hogy miért teszi. Ha felveti az ötletet biztos előállnék a farbával. Ha érdekel jöjjön, ha viszont utána érdektelen lesz (nem jön be ő vagy a szitu) akkor meg ha rákérdezt (és a posztban én arra emléxem a srác megkérdezte), akkor megmondom, hogy bocsi, de csak haverok. De nem hagyom hogy még 1x lejöjjön csak miattam.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 10:09:02

@Drága IV gernika:

A szar is mindenhol büdös, a rendőr is olyan mint a szar, attól hogy vidéki, nem lesz kevésbé büdösbunkó korrupt retard.

Devil2 2010.11.18. 10:10:26

@Frigyesur: Az ilyen pasi szedjen tudatmódosítót, vagy végezzen el valami agykontroll tanfolyamot, netán kasztráltatnia kéne magát? Ötlet?

Hurri Kán 2010.11.18. 10:11:30

@Devil2: Állítólag a Hortobágy IC is megbízható munkát végez.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 10:13:14

@gyvy:

A metró is, és ott van cuki erősáramú kábel is, birkózógépnek is kiváló, ha a metró nem lett volna elég erős :)

Nutshell 2010.11.18. 10:16:20

@gyvy: @Zsu0805: Jaja, van már egy csomó erre specializálódott bár... :)

@Devil2: Te miért nem szeretnél nő lenni? /Márha persze nem szeretnél... :)/

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:16:22

@Devil2: ??? :S

@gyvy: @Kedves Nard: Vannak nalam kedvesebb emberek is itt. :D

dr. gernika 2010.11.18. 10:17:42

@Dövan: Mert ti pasik megpróbáljátok a dobozaitokat ránk erőltetni, de úgyse fog menni. Igenis, még egy kétbites mai tinilánynál is több szempont alapján lehet labdába rúgni. Ott van a népszerűség, ami nem függ feltétlenül a hejjességtől-pénzességtől, lehet hogy csak nagy pofája van a srácnak, vagy jó humora, esetleg különleges valamiben.
Lényeg, hogy ha többek figyelme ráirányul, akkor az már vonzóvá teszi sok lány szemében. Ugyanígy megnöveli a presztízsét, ha volt már tapasztalata, vagy van is barátnője - ha másnak is kell, valamit csak tud alapon.
A magukba forduló uncool srácok is megmozgatnak egy bizonyos réteget, a megmentőset. Kihívás nekik, ha beférkőzhetnek egy megközelíthetetlen intimszférájába.

@Devil2: :)
@gyvy: Néha én is belefutok mostanában, mert a munkahelyi programba AZZAL KELL ÍRNI. Aztán mikor nem figyelek, szegény Nard fejét üvöltöm le vele g-chaten. :D

Devil2 2010.11.18. 10:19:10

@Nutshell: Nuttyka, nem jó felé megy a beszélgetés. :D

2010.11.18. 10:19:55

@bagolybagoly:
Nem tudom a posztoló mit érez, hogy becsapva, átverve érzi e magát, de...

1. "Sütöttem muffint, melybe ott egy gyertyát tűzve és meggyújtva boldog születésnapot kívántam neki. Eddig minden szép és jó volt, azonban feltűnt, hogy nem nagyon érdeklődik felőlem. Írtam neki egy e-mailt (msn-n nem volt), hogy tulajdonképpen mit szeretne, azonban egyértelmű választ nem adott."
--> Muffint süt nekem a szülinapomra, aztán megkérdezi, hogy én mit is szeretnék. Én kapásból levágnám, hogy akar valamit a srác. Ergo ha nem akarok tőle mint pasitól semmit, akkor megmondom, hogy aranyos és kedves, de nem az esetem, sorry.

2. "A második találka előtt közölte, hogy csak egy órája van rám, mert egy sürgős beszámolót kell megírnia. Én ezt megértettem, elfogadtam. Eljött a második találkozó, amelyre egy barátnőjét is magával hozta....érdeklődtem, hogy tulajdonképpen mit is szeretne, csak barátkozni, vagy komoly kapcsolatot is. Erre megint semmi egyértelmű válasz nem érkezett."
--> Pofátlanság netovábbja a csajtól, hogy ha egy órája van a pasira arra elcipeli egy barátnőjét. Ha a srác nem Nyíregyen tartozkodott, hanem pestről utazott le pusztán egy óráért, akkor egy jó nagy mamlasz, hogy ezt megteszi. Viszont a végén megint ott van a mit szeretne és a barátkozni/kapcsolatot rész, amire ismételten nem jött a csajtól normális válasz.

3. "Következett a harmadik találkozó...Harmadszor is feltettem neki a kérdést a találkozó után, most msn-en és ilyen formában: "Mit gondolsz, lehet köztünk komolyabb kapcsolat is a jövőben?" Erre kibökte, hogy szerinte nem passzolunk össze."
--> Végre valahára kibökte a kiscsaj. Eddig mért nem tudta ezt elmondani?

Aláírom, hogy a srác is hülye volt, hogy ezt eddig tűrte és hagyta magát hintáztatni. De a csaj meg... hát tipikus hp.

Hurri Kán 2010.11.18. 10:20:10

@Frigyesur: Helytelen szóhasználat. Nálam csak kedvesebb stb. :D

Rebelde 2010.11.18. 10:20:28

kár volt már először elutazni hozzá, ugyanis ha annyira szimpi lett volna a lánynak a neten keresztül is, akkor nem jelentette volna be az elején a fiúnak,hogy menetrendszerűen hetente, hétfőn szerdán és pénteken tud egy órát csevegni vele...és kinek kell ez? ja hát annyira szép volt... hagyta magát megjáratni, ennyi

ezt bármelyik fickó leveszi, akinek volt már nő az életében és nem csak tv-ben látott

tipik picsogás, én mindent megtettem, ő meg??? ugyan már

Hurri Kán 2010.11.18. 10:22:54

@Drága IV gernika: megmentős réteg ha jól dekódolom az, amelyik maga is segítségre szorul.. Vak vezet világtalant tipikus esete...

Ezek szerepelnek néha a Blikk újságban, hogy a szomszédok elmondása szerint csendes, visszahúzódó életet éltek, fényevők voltak és semmi jel sem utalt arra hogy rituális, közös öngyilkosságot fognak elkövetni.

Devil2 2010.11.18. 10:23:35

@Frigyesur: Hát jah, mit is vártam.. :S

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:23:35

@gyvy: :DD Hogy allsz az unalmas szexszel? :))

Barry Kent 2010.11.18. 10:23:46

@Zsu0805:
Nem tudom, nekem erről más a véleményem, igaz, nekem mindig is voltak barátnőim, akik tényleg csak barátok voltak. Egyszer előfordult ilyen, hogy az egyik gondolt egyet és elémállt egy ilyen szöveggel, no én akkor nyomtam meg az ignore gombot. Halálosan idegesít ha egy nő azt hiszi, hogy azért barátkozok vele mert meg akarom dugni. Nagyon kellemes társaság volt, szerettem vele dumálgatni, rengeteg közös témánk volt, de bocs, ne az alapján itéljen meg amit ő elképzel rólam, vagy amit a barátnői hisznek, hanem az alapján amit mondok, vagy ahogy cselekszem.

@Rebelde:
Egyetértek, már az elején látnia kellett volna, ha akarja.

Nutshell 2010.11.18. 10:24:11

@Frigyesur: Mondja ezt egy mizantróp... :D

@Devil2: Elnézést, nem akartam érzékeny pontra tapintani :D

indapass90210 2010.11.18. 10:26:02

@Drága IV gernika: na igen, csak akinek 30 körül kezdődik az élet, az nem biztos, hogy egyből családot akar alapítani :)

Devil2 2010.11.18. 10:26:06

@Nutshell: Ez a te érzékeny pontod, nem az enyém. :D

Hurri Kán 2010.11.18. 10:26:10

@Frigyesur: Ezt azoktól kéne megkérdezni akiknek van ilyen irányú tapasztalatuk ;)

@Nutshell: :DDDD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:28:14

@Devil2: Ugy gondolom, hogy akit a nyomisaga kesobb 'bosszuallova' vagy szanalmasan bizonygatova tesz, az jah, nem sikeres ember. Realis onertekelest es hibainkkal szembenezest tobbre tartom, mint a felsoroltakat. Velemenyem azert meg lehet, nem?

@Nutshell: Tekintve az emberek donto hanyadat a mizantropia megalapozott es jogos eletszemlelet. :D

indapass90210 2010.11.18. 10:29:00

@Drága IV gernika: az biztos, hogy csajozni akkor lehet, ha nővel megy az ember diszkóba :D

Hurri Kán 2010.11.18. 10:30:39

@Frigyesur: hát most maradjak utána még 2 hétig ébren?

Kytia 2010.11.18. 10:31:35

"Erre kibökte, hogy szerinte nem passzolunk össze. Erre a válaszom az volt, hogy nem is ismer..."

Ezt a fordulatot hogy rühellem, bammeg!! Posztoló, egy nagy valagba rúgást érdemelsz, azt. Mit erőszakoskodsz, ha már egyszer visszautasítottak??? Nem kellesz, nem kellesz, kész. Ha nem tart vonzónak, a BKV-bérletét is megveheted, akkor sem fog beléd szeretni. A csaj is egy hülye picsa, ráadásul tippem szerint 20-nál nem lehet sokkal több, de az ilyen erőszakos pasiktól is kiver a víz.

Egyszer randiztam valakivel, aki nem annyira jött be. Utána hívott, hogy találkozzunk ekkor és ekkor, mondtam, nem érek rá (tényleg nem értem). Legközelebb, amikor hívott, mondtam, megismerkedtem valaki mással. Válasz: "Szóval, neki ráértél, nekem meg nem."
Igen, bazmeg, neki ráértem!!:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 10:31:40

@Zsu0805:

Zserbóval és focizsebkönyvvel kell téged meghódítani. Tudomén :)

@Nutshell:

Én is az vagyok, és egyetértek @Frigyesur: eme hozzászólásával :)

Hurri Kán 2010.11.18. 10:33:51

@Kedves Nard: és kacsacsőrű emlőssel :)

dr. gernika 2010.11.18. 10:33:54

@Frigyesur: Nem azt mondtam, hogy addig semmit ne éljen meg, csak van, aki külsőre -stílusra akkorra éri el a fénykorát.

@Kedves Nard: De.

2010.11.18. 10:34:58

@Kedves Nard:
Maradjunk a Maoamnál. :)

indapass90210 2010.11.18. 10:35:09

@Frigyesur: "Egy pasi ne 30 evesen akarjon csajozni, akkora mar le kene nyugodnia. ha tizen-huszonevesen nem tudott, akkor ilyenkor mar ketsegbeesetten bizonyitani akar. Pottyet szanalmas."

Persze, az nem szánalmas, amikor meg akarjuk mondani valakinek, hogy hogyan éljen, és mit is kellene csinálnija, hogy SZERINTÜNK mi a normális. 30 évesen már mindenki üljön otthon, és lesse anyuci minden kívánságát (akinek nem mellesleg ketyeg a biológiai órája).

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:36:21

@Drága IV gernika: Szemelyes tapasztalatok alapjan nem tartom fenykornak. Altalaban nagyon hamar elobukkanak a problemak. Foleg a nogyulolet teren.

Hurri Kán 2010.11.18. 10:36:57

@Frigyesur:
Abszolút elhibázott szemlélet. Tisztában vagyok szervezetem működésével és szükségleteivel. Ezeket maradéktalanul meg kell neki adni mert csak így képes a megfelelő, kiegyensúlyozott működésre. Ebbe semminemű beavatkozást nem engedek. :)

Barry Kent 2010.11.18. 10:37:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Akkor elég sivár szerelmi élete lehet :)

@Kytia:
Ezen én is jót röhögtem :)
Bezzeg ha hajlandó lenne megismerni a postolót, tutira beléesne :D

Nutshell 2010.11.18. 10:39:04

@Devil2: Nekem nem, én bátran vállalom, hogy szeretek nő lenni :)

@Frigyesur: @Kedves Nard: Ez teljesen összeegyeztethetelen azzal a nézetemmel, hogy minden ember alapvetően jó. :D

Devil2 2010.11.18. 10:39:35

@Frigyesur: Igen, lehet véleményed, de nem úgy mintha ez lenne az etalon a témában, még ha közben ezt is gondolod. Illetve ha fikázni kezdesz bármit, vagy bárkit is, mindig előbb a saját házad táján nézz szét előbb, hátha te is "nyomi" vagy valamilyen szemszögből.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:40:03

@Barry Kent: Naugyehogyugye, van ferfi-no baratsag. Jofejeknel legalabbis.

@gyvy: Termeszetesen ez is jogos. Ugyanakkor nem szolgaltat cafolatot a teoriamra, ilymodon igaznak tartom.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:41:08

@Devil2: Valakinek az elevenebe tapintottam. :)

@Nutshell: Hany embert ismersz, te lyany?! :D

bagolybagoly 2010.11.18. 10:41:28

@Zsu0805: Ahogy Kytia, már hosszabban kifejtette, ez a kedves posztoló csak az általa előre megírt forgatőkönyv alapján mozog. Ha őt visszautasítja valki, az nem is ismeri. Felháborító. Ő muffint süt egy ismeretlen, és elvárásai vannak, oké. Nagy valószínűséggel korábban is voltak a visszautasításnak jelei. A csak egy óráűm van (= ne utazz 8 órát), is ennek egy burkolt formája.

Lobelt 2010.11.18. 10:42:34

Reggelt!

@Zsu0805: Azért van ilyen is... Kis százalék, de van... :)

Hurri Kán 2010.11.18. 10:42:42

@Frigyesur:
attól mert valamit nem cáfolnak, az önmagéban nem bizonyíték a teória helyességére.

Egyébként amíg reggel az ágyamtól a számítógépig mentem, hétszer volt igazam :))

@Nutshell: teljesen érthető, ha az ember bővülő tapasztalatai birtokában időnként revideálja a nézeteit ;)

Barry Kent 2010.11.18. 10:43:39

@Frigyesur:
Szerintem van. Persze csak akkor működik, ha ezt mindketten így gondolják.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 10:44:07

@Nutshell:

Téves nézeteid vannak.

@Drága IV gernika:

Nem győzöl meg, a szar is büdös és mindenhol van, a rendőr=szar. Mindenhol van, és mindenhol szar. Főleg most hogy azoknak a semmirekellőknek megy a magánnyugdíjpénztárakból elsikkasztott lóvé is. Költsék mind gyógyszerre meg a családjuk temetésére.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:45:25

@gyvy: Az ingerszegeny kornyezet csokkenti az ebersegi szintet. Az ebersegi szint csokkenese vagy CO2 tuladagolasra vagy ingerszegeny kornyezetre utal. Ha esetleg a faradtsagra celoztal, akkor megemlitenem a testmozgas elenkito hatasat az formatio reticularis reven. :)

Nekem mar annyiszor volt igazam, hogy nem is szamolom. *legyintes*

Nutshell 2010.11.18. 10:46:19

@Frigyesur: Ez az elméletem nem a gyakorlati tapasztalataimon nyugszik :D
Csupán egy világnézet, amit percről-percre megcáfolnak és romba döntenek, de én kitartok mellette :)

Devil2 2010.11.18. 10:46:27

@Nutshell: Oké, akkor minden stimmel, csak a ténymegállapításod volt fura némileg. :)

indapass90210 2010.11.18. 10:46:43

@Devil2: Frigyesúr úgy gondolja, ha valaki 30 éves koráig nem tudott fuck around, akkor örüljön az első nőnek aki hajlandó vele, és ne akarjon más pinákat is kipróbálni, mert az szánalmas és különben is éseztígyhogy...

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:47:11

@Nutshell: Mondanam, hogy erre mi a popularis kifejezes. :)) De nem mondom, mert hibaid ellenere joarc vagy.

Devil2 2010.11.18. 10:48:11

@Frigyesur: Elméd éles mint a borotva, ennek örülök. :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:49:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Kifejtem. Kaptak pofonokat az elettol. Mire olyan helyzetbe kerulnek, megprobaljak visszaadni, mert megkeseredette vallnak (valamennyire). A felulemelkedes kepessege sajnos nem sajatjuk. Igazabol csak olyan kiveteles emberekke, mint Nut. :)))

Rebelde 2010.11.18. 10:49:43

"Szerintem aki 30 eves korara erik be, abban mar megmaradnak a nyomisag nyomai. Egy pasi ne 30 evesen akarjon csajozni, akkora mar le kene nyugodnia. ha tizen-huszonevesen nem tudott, akkor ilyenkor mar ketsegbeesetten bizonyitani akar."

fricikém, azért ez túlzás, nem gondolod? és ha nem állapodott meg, akkor mit csináljon? fogadja el a tudatot, hogy neki elvileg már be kellett volna érnie, mert apukája ilyenkor már beért?
vagy mi?:)

x0 2010.11.18. 10:50:09

@bagolybagoly: szerintem a postoló jogosan van kiakadva, hisz ha egyszer feltett egy kérdést normálisan, magyarul, érthetően, akkor illik rá ugyanígy válaszolni, és ráadásul mindenkinek egyszerűbb lett volna: ha az első megkérdezésre azt monja nem jössz be, akkor a srác sem utazik annyit, és a csajnak is lesz ideje mással törődni

Egy darab kérdés és egy darab válasz nem forgatókönyv.

Nutshell 2010.11.18. 10:52:06

@gyvy: Ez egy alaptézis nálam, sajnos nem tudom módosítani :)

@Devil2: Úgy látszik ma ilyen fura vagyok :D

@Frigyesur: Ez nem vitás :))
Nyugtass meg, hogy a mai napod jobb, mint a tegnapi.

Hurri Kán 2010.11.18. 10:52:25

@Frigyesur:
Ez az érvelés abszolúte zavaros. A fáradtság egy ciklikusan előjövő teljesen normális inger.

A túlzott testmozgás pedig inkább káros, erről tudok küldeni egy remek összefoglalást.

Mondják pl. hogy az úszás karcsúsít. Hogyne, nézzük meg a bálnákat pl...

Nem kell egyből bedőlni mindennek.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 10:55:12

@Rebelde: Nem egeszen a megalapodas szuksegessegerol beszelek, hanem ennek igenyerol. De teny es valo, hogy egy kor utan mar ölég gyanus, ha valaki nem allapodott meg: biztos van valami defektje. (Felreertes ne essek, ezeket magamra is igaznak tartom/tartanam, de nem projektalok, mielott ezt is megkapom. :))

Azert kell beerni, mert ez jelenti, hogy elegendo tapasztalatot volt kepes begyujteni es levonni a tanulsagot. Fogd fel ugy, mint egy sulit: ha valaki nem vegzi el, hanem 2. osztalyban ragad, az lemarad, nem fejlodik...

bagolybagoly 2010.11.18. 10:55:36

@x0: Szerintem ez is egy fajta forgatókönyv. Valamelyest természetesen az enyém is meg van írva. Abban ez a kérdés egyáltalán nem szerepel. Én ezt még soha senkitől nem kérdeztem meg, nem is áll szándékomban. Figyelem a jeleket, amiket felnőttként illik észrevenni.
A másik oldala a dolognak: ha tőlem kérdeznék, az ismertésg ilyen korai szakaszában .... valószínűleg csak nemet tudnék válaszolni.

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2010.11.18. 10:56:39

Az a baj kedves posztíró, hogy egy kicsit pincsikutyává váltál, miközben meg szeretted volna hódítani a választott lányt. Egy pincsikutyába meg nem lehet bele szeretni, egy ilyen pici cukiság pedig nem tud hódítani. Sokan meg egyszerűen kihasználják... örülj, hogy addig nem jutottatok, hogy ajándékokat vettél volna neki.

2010.11.18. 10:58:22

@Barry Kent:
De itt tök egyértelmű volt, hogy a srác akar valamit a lánytól.

2010.11.18. 10:59:53

@Lobelt: Szép jó napot! :)
Mármint milyen van?

Barry Kent 2010.11.18. 11:00:23

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Az én szitumra gondolsz? Először köpni-nyelni nem tudtam :) Aztán elkezdtem elmagyarázni neki, hogy mennyire nincs képben, de rájöttem, hogy tök felesleges. Valahol sajnálom, mert elég szar lehet egy nőnek akire az összes férfi ismerőse rá akar mászni :D

@x0:
"Írtam neki egy e-mailt (msn-n nem volt), hogy tulajdonképpen mit szeretne, azonban egyértelmű választ nem adott. Gondoltam jó, előbb-utóbb úgyis kiderül."
Tehát önszántából ment bele a játszmába.

2010.11.18. 11:00:32

@bagolybagoly:
Burkoltan nem fogalmazunk, ha azt akarjuk, hogy a másik ne zargasson minket a jelenlétével. :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 11:00:34

@Nutshell: Oszinten: k*rva sz*r. De majd elmulik. Tulelesre jatszom. :D

@gyvy: Igen, de te a szex szundikalasra keszteto hatasarol beszeltel. Namarmost, ez a nexusrol szolt. Az alvashoz pedig szukseges megfelelo allapot es kornyezet.

A tulzott testmozgasrol kerek osszefoglalot!

A testmozgas onmagaban nem elegendo, avagy a balnak nem ernek be az effektive zsiregeto zonaba, ezert maradnak balnanyiak. Ha megnezed, hogy a Fold legnagyobb elolenyie, megis milyen lasan haladnak, lathatod, hogy a testmozgast nem viszik tulzasba. Avagy egy hangyanak nem ugyanolyan konnyu lepest tartania veled, mint egy gepardnak. A gepard reszerol ez meg setanak is lassu.

Lobelt 2010.11.18. 11:03:45

@Zsu0805: Hát olyan, hogy 3 órát utazni valaki miatt. :) Még akkor is, ha helyben találna mást. Találna persze, de az nem olyan, a 3 órányira levő meg olyan :)

Rebelde 2010.11.18. 11:05:17

@Frigyesur:

ezt nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy elve gyanús az, aki nem tapasztalt eleget(mihez képest?), nem él kapcsolatban, vagy éppen igénye sincs rá, és nem azért mert én sem állapodtam meg kvázi:)

defektje mindenkinek van, a legtöbb gyerekkorban alakul ki, és ezekből felnőttkorban próbálnak kigyógyulni
a szembenézni a problémákkal bármikor lehet, a 30 nem hiszem hogy lélektani határ lenne, illetve kinek hogy?
ráadásul mindenki egyedi eset,és nagy szó, ha valaki bevallja igen vannak problémái elsősorban magával
de ne bélyegezzünk meg senkit, én azt mondom:)

x0 2010.11.18. 11:07:16

@bagolybagoly: Na jó, de nem azt kérdezte, hogy akkor most azonnal mennek-e házasodni. Ha valami netrandis felületen ismerkedtek meg, akkor abból indult ki, hogy komoly kapcsolatra törekszik a csaj, de nem látta az érdeklődést, ezért megkérdezte, hogy akkor mit is akar.

Nutshell 2010.11.18. 11:07:29

@Frigyesur: :(
Ezt szomin hallom. De holnap péntek, sálálálálááá :)

Hurri Kán 2010.11.18. 11:08:42

@Frigyesur: Összefoglaló ment.

Én nem önmagában a szex szundikálásra késztető hatásáról beszéltem, ez tévedés. Szex utáni szundikálás teljesen normális reakció. Szex közbeni szundikálás, az nem normális reakció.

dr. gernika 2010.11.18. 11:09:45

@Kytia: :DD
@Dövan: Nem is kell. Akkor alapítson családot, mikor vágyik rá, különben mindenkit csak megszivat vele.
@gyvy: Ő dolguk, én nem tartozom közéjük.
@Frigyesur: Nem hát, soha. :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 11:10:14

@Rebelde: Tovabbra is a sulit tudnam peldakent felhozni: aki 24 evesen erettsegezik, az le van maradva. Belyeg? Belyeg tkp. De attol meg a kepesseg hianyat jelzi.

Es itt most nem az egyforma eletrol papolok. Hanem arrol, hogy onmagan nemigen lep tul senki. Aki nyomi volt, az nem tunik el nyomtalanul. Meg ha a penzenek koszonhetoen x not is fel tud mutatni. (Konkretan tobb informatikusnal lattam, hogy bena kis nyomi volt tizen-huszonevesen, es mire penze lett indokolatnul nagyarca. Gaz.)

Es elsosorban a realis ontertekelesrol beszeltem en is.

indapass90210 2010.11.18. 11:10:31

@Rebelde: "30 nem hiszem hogy lélektani határ lenne, illetve kinek hogy?"

Én már elmúltam 30, megállapodni nem igazán akarok még, és gátlástalanul letagadok akár 5-6 évet is, ha csajozok :D

fumerin 2010.11.18. 11:11:56

@Rebelde: Nem a szüleink gyerekkori defektjei is ránk hatnak ki?

Nem kigyógyulás a szép szó, hanem az, ha szembe tudunk nézni és korrigálni a hibáinkat, problémáinkat.

Jóvannna, nem értek én ehhez, csak én így gondolom:D

Rebelde 2010.11.18. 11:11:56

@x0:

ha nem látom az érdeklődéstaz annyit jelent, hogy nem érdeklődnek, nem szivatom még magam azzal, hogy megkérdezzem bú vagy bá, amire majd megkapom a mindenki számára nyilvánvaló választ, hogy...
a végén pedig nem kérem ki magamnak, max a homlokomra csapok, hogy mekkora egy hülye voltam, ennyi

2010.11.18. 11:12:50

@Lobelt:
Tudod, hogy én nem hiszek a távdolgokban. :)

indapass90210 2010.11.18. 11:13:48

@Frigyesur: te nem tudsz reális képet alkotni az informatikusokról, mert mindig csak befürödsz velük.

Barry Kent 2010.11.18. 11:13:54

@Zsu0805:
Tudni kéne pontosan mi történt és hogy hangzott el a kérdés.
Persze, adhatott volna egyértelmű választ is, de azért egy randi után nekiszegezni a kérdést valakinek, hogy akkor ásókapa-e, nem valami bölcs dolog. Pláne hogy minden jel arra mutatott, érdeklődés hiányában a kapcsolat elmarad.

Rebelde 2010.11.18. 11:16:09

@fumerin:

azok is, nem mondtam mást én sem amúgy:)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 11:16:24

@Nutshell: Holnap konferencian leszek, de jo lesz! :DD

@gyvy: :DDDDDDD Megkaptam. Ismertem, de tenyleg nagyon jo. :D

Mondanam, hogy megsemmisito ervek, ugyanakkor a szex utani szundikalast abszolut unalmi jelzesnek tekintem tovabbra is. erre utal az 'elalduni rajta' kifejezes is.

Hurri Kán 2010.11.18. 11:17:50

@Frigyesur: Nem közben, utána, és nem egyből :DD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 11:19:27

@gyvy: Tekintve, hogy az utojatekot is a szex reszenek tartjak tkp. beszelhetunk kozbenrol is.

Barry Kent 2010.11.18. 11:19:36

"a végén pedig nem kérem ki magamnak, max a homlokomra csapok, hogy mekkora egy hülye voltam, ennyi "
Esze ágában nincs tanulni ebből, egyszerűbb ha a másik viszi a balhét, hiszen "én igazán mindent megtettem".

indapass90210 2010.11.18. 11:20:56

@Drága IV gernika: na igen. Szerintem mindenki csináljon amit akar. Ne amit mások akarnak. Mindjárt kiderül, hogy aki már 30 éves korában házas (persze mellette még kúrogat itt-ott) az a normális, aki meg nem képmutató, az defektes.

2010.11.18. 11:23:11

@Barry Kent:
Hát igen, ezekbe belelátni nehéz.
Én mondjuk akkor is a tiszta helyzetek híve vagyok. Ha nem, akkor megmondom, hogy nem. Ha válaszra vagyok kíváncsi én is felteszem a kérdést, amire egyértelmű választ várok.

Kytia 2010.11.18. 11:24:27

@Dövan: Tegyük hozzá, hogy a házasságnak, családalapításnak komoly anyagi feltételei vannak, amit manapság a 30 körüliek nem biztos, hogy már meg tudtak teremteni. És ez sok esetben nem az ő hibájuk.

Lobelt 2010.11.18. 11:25:12

@Zsu0805: "A hit a hitetlenek esetében csak tapasztalás kérdése" :) Én sem hittem benne sokáig, de most annyit lazítottam az elvemen, hogy van az a helyzet... Bár abban igazad van, hogy ritka, mint a fehér Zorro... :)

Rebelde 2010.11.18. 11:28:08

@Frigyesur:

ezzel nem értek egyet

a reális önértékelés szembenézést jelent, amit megtehet bármikor az ember, ha sosem teszi az probléma
ha valaki gyermekkorában nyomi volt és felnőtten már nem az, abban legalább van küzdőszellem

nem hiszem, hogy attól mert valaki nem követi 18 évesen az érettségi, 23-24 évesen első diploma forgatókönyvet azt már nyomizni kellene, lehet, hogy nincs olyan képesség birtokában, mint te, de biztosan van olyan neki, amivel te nem rendelkezel

ha valaki a pénzével vág fel az kompenzál, amit mondasz az sem igaz minden infósra, különben meg értelmes ember rájön, hogy a több pénz egy ideig talán boldogít, de hosszútávon bizony nem

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 11:30:47

@Kytia: egységnyi időn belül hintáztatott, a nő által potenciális udvarlónak tekintett férfiak halmaza.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 11:32:02

hintáztatott talán nem is kell a definícióba

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 11:36:15

@Rebelde: Pont ezt mondom, hogy nem realis szembenezes? Miert nem? Mert a fiatalkorat akarja potolni. Ahelyett, hogy a jelenre koncentralna.

Mar leirtam, hogy nem egyforma eletrol beszelek, ne szivass. :( De ha nem kepes leerettsegezni idoben, akkor valszeg szellemileg hatranyos helyzetu (most johetunk extrem peldakkal, hogy dolgoznia kellett, satobbi, de nem ez a jellemzo).

Engem meg ne keverjunk bele. Nem en vagyok a tema. Hogy en miben es mennyire vagyok nyomi, az mas szempontjabol irrelevans. Ahogy az enyembol is az ove.

Ki mondta, hogy mindre igaz? De tobbet lattam, aki nyomi volt, es most ezt teszi. Aki nem volt nyomi, az meg nem akar ennyi idosen bizonygatni. Ennyi.

A penz boldogito hatasat hagyjuk, szerintem is lenyegtelen szempont egy bizonyos szinten (a minimalis szintnel picit tobb) tul. :)

indapass90210 2010.11.18. 11:38:10

@Rebelde: Szerintem itt Fricibá konkrétan arra gondol, hogy a kis nyomik 16 évesen nem tudtak egy szót sem szólni egy csajhoz, nem volt jó dumájik, csak tolták a gémeket a gépteremben a kis szemüveges görények. Most meg már mit akarnak egyetem után, örüljenek, hogy nő szóbaáll velük.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 11:41:24

@Barry Kent: oh! Valóban létezik, akinek felesleges az ilyet magyarázni.:-(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 11:42:46

@Rebelde:

Én tök nyomi vagyok, mert infos vagyok és mégsem vagyok túl gazdag :(

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 11:44:16

@Kedves Nard: Te nem voltal nyomi es nem is kompenzalsz. Te csak a light cola miatt vagy nyomi. :D

nosce 2010.11.18. 11:47:18

@Dövan:
azt hogy pina, ma mondtad már ? :)

Hurri Kán 2010.11.18. 11:47:39

@Frigyesur: figyelmesebben kéne olvasni... Ez az állandó elveszés a részletekben...

tuli _ 2010.11.18. 11:47:47

A kis nyomik csak lehet, hogy nem néztek ki jól tinikorukban, utána viszont vagy meghejjesedtek, és attól jött meg az önbizalmuk, vagy az eszükkel sikeresek lettek, és attól. Nem kivételes az sem, hogy mindkettő játszik. Attól, hogy később kezd el csajozni, nem biztos, hogy sikertelenebb lesz a nők körében hosszú távon, mint a 15 évesen már a legjobb csajokat ágybadöntögető hejjespasi.

Kytia 2010.11.18. 11:48:00

@Frigyesur: De nem biztos, hogy a saját hibájából maradt ki a fiatalkora. Lehet, hogy iszonyatosan szegény volt, vagy családi nehézségei voltak, esetleg extrémronda, pattanásos kamasz volt. Megoldotta valahogy, de nem akar utólag sem mindenből kimaradni. Miért ne pótolja utólag legalább egy töredékét az élményeknek? Ha nem gázol ezzel át másokon, szerintem nincs baj vele.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Thanks. Így már értem.:)

Rebelde 2010.11.18. 11:50:59

@Dövan:

a legtöbb 16 éves ilyen, aztán mégis viszonylag normális felnőttek lesznek idővel:)

@Frigyesur:
"De ha nem kepes leerettsegezni idoben, akkor valszeg szellemileg hatranyos helyzetu (most johetunk extrem peldakkal, hogy dolgoznia kellett, satobbi, de nem ez a jellemzo)."

jaj, ezt ne, szellemileg hátrányos helyzetű?? nem egyet ismerek aki diplomás és komoly beosztásban van, illetve, aki nem diplomás, de semmiképp sem dömdödöm, mert nem 18 évesen érettségizett
jelzem én 18 évesen érettségiztem, de nem érzem magam húde kvalifikáltnak

amúgy nem kevertelek bele, csak egy átlagos orvosi alapképzési életutat írtam le, és látom ötösre kollokváltál általánosításból:)

nosce 2010.11.18. 11:51:08

@gyvy:
"Ez az állandó elveszés a részletekben..."

az "elveszést" elsőre élvezésnek olvastam (Freud :) )

bagolybagoly 2010.11.18. 11:51:15

@Rebelde: Jaj, ne is mondd. Nekem is volt már olyan ismerősöm, aki képes volt elmondani azt, hogy "észrevettem, hogy nem szívesen beszélgetsz velem". Igen. Ez a jelen pillanatra is vonatkozik. Ha nem szívesen csinálom, és ez mind a kettőnknek világos, akkor miért is muszáj?

Rebelde 2010.11.18. 11:52:00

@Kedves Nard:

most végiggördült egy könnycsepp az arcomon:))

Rebelde 2010.11.18. 11:53:20

@bagolybagoly:

az ilyen mindenképpen helyre akar menni még a vagy kétszer a lóf*szért:))

indapass90210 2010.11.18. 11:53:24

@nosce: pina nekem már nem jár, nyomi vagyok, különben is csak kompenzálom az elveszett egyetemista éveket.

Hurri Kán 2010.11.18. 11:54:11

@nosce: Freud egy geci, ez köztudott :DDD

Hurri Kán 2010.11.18. 11:55:12

@Rebelde: Van, kinek lételeme a lelki aszkézis :))

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 11:56:05

@nosce: köszönöm. Nagyon igyekeztem.:-)

@Kytia: szívesen.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 11:59:43

@Rebelde: "látom ötösre kollokváltál általánosításból:) "

Most muszaj szemelyeskedni? :x En egy tipusrol irtam. Aaa, mindegy, hagyjuk. Biztos mindenki hudeokos, akinek 18 evesen nincs erettsegije, es mindenki hudejofej, aki huszonevesen se tudta kicsajozni magat. En maskepp latom, de te nyugodtan lasd ugy, hogy a vilag tele van kivetelekkel. Mert ugye a koverekbol is minden beteg, meg veletlenul sem az, hogy zabalnak es nem mozognak. Aaa dehogy.

nosce 2010.11.18. 12:00:21

@Dövan:
elvesztek az egyetemista évek ? hü b+ , be kell öket scannelni az megmarad, vagy kalitkába zárni h el ne repüljenek nagygyorsan :)

Nocomment... 2010.11.18. 12:01:59

Így jár aki neten keres komoly kapcsolatot. Ha pár nap üzi után gyertyás muffinnal jelenne meg nálam valaki megijednék :-)
szegény csajszi

Rebelde 2010.11.18. 12:02:48

@Frigyesur:

nyugi doktornéni:)
igen, a világ tele van kivételekkel, nem hiszem, hogy újat mondtam:)

Hurri Kán 2010.11.18. 12:04:13

@Frigyesur: sokan nincsenek birtokában alapvető, helyes életviteli ismereteknek :DD

@nosce: de még mennyire! :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:04:51

@Rebelde: Nem kell nyugtatni, csak nem gozom nincs minek kevered bele a szemelyeskedest. Az szerinted erv, ha valakire azt mondom, hogy nyomi, akkor azzal josz, hogy 'te is biztos nyomi vagy valamiben'. En nyomiknak tartom ezeket az embereket, megha egyeseknek elevenebe is vag. Nem izgat.

S0und 2010.11.18. 12:06:00

Nem szoktam egyértelmű jelzőkkel illetni a postolókat, de öcsém, te egy k. b. idióta vagy.

""Mit gondolsz, lehet köztünk komolyabb kapcsolat is a jövőben?" Erre kibökte, hogy szerinte nem passzolunk össze. Erre a válaszom az volt, hogy nem is ismer, és még érdeklődni sem érdeklődik irántam, ami pedig nem is párkapcsolat kérdése."

Erre a setét postra, egy hasonlóan színvonalas példát fogok hozni. Tudod kiskölök koromban, nagyon utáltam a borsófőzeléket. Mit ad isten, 20 év alatt, sok-sok próbálkozás után azért csak megszerettem annyira, hogy most már szívesen fogyasztom. Persze, próbálkozni, kínlódni lehet, de ha az első alkalommal nincs meg a szikra...

A legviccesebb az egész storyba, hogy a csávó olyan mértékben meg van győződve az "igazáról", hogy símán kitálal ország-világ elé. Hö amikor a túlzott önbizalom a naivitással párosul...

Barry Kent 2010.11.18. 12:06:04

@Zsu0805:
Persze, jobb lett volna ha kerekperec megmondja, de szerintem ugyanez lett volna a helyzet akkor is: "Erre a válaszom az volt, hogy nem is ismer, és még érdeklődni sem érdeklődik irántam".
Az a baj, hogy eldöntötte, márpedig ebből kapcsolat lesz, és minden más opció kilőve.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Jaja, létezik sajnos.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:06:39

@Kytia: Gyerekkent nem kaptam meg csomo jatekot, amire vagytam. Most koltsem erre minden penzem?

Rebelde 2010.11.18. 12:08:23

@Frigyesur:

1.nem írtam, hogy te is nyomi vagy valamiben :)

2. önmagadat nem választhatod el teljesen a véleményedtől, mivel nagyrészt mindenki magából indul ki

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:08:50

@Kytia: Amugy tolem potolja. En csak azt mondom, hogy nyomi marad. Ahogy a hulyebol se lesz eszleny, ugy a szemelyiseg jegyekben sincs radikalis valtozas.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:10:40

@Rebelde: "lehet, hogy nincs olyan képesség birtokában, mint te, de biztosan van olyan neki, amivel te nem rendelkezel"

Idezet toled.

Eppenseggel de. Nem oltem, ennek mi koze van a gyilkossagrol alkotott nezetemhez?

fumerin 2010.11.18. 12:11:01

@Frigyesur: Ne!

Gyűjtsed inkább! Ráérsz akkor elkölteni, ha lesz gyereked:)))

2010.11.18. 12:11:26

@Lobelt:
Ismerem magam, és tudom, hogy nem nekem ez nem menne. :)

nosce 2010.11.18. 12:11:27

@Frigyesur:
"Ahogy a hulyebol se lesz eszleny"

dehogynem, Nash ? :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:12:13

@fumerin: Jaja, sok jatek kell neki. ;) Pl. egy hintalo feltetlen. :)))

nosce 2010.11.18. 12:12:58

@Frigyesur:
"Ahogy a hulyebol se lesz eszleny"

dehogynem, Nash ? :)

tuli _ 2010.11.18. 12:14:26

@Frigyesur: én gyerekkoromban nyomi voltam, mert randa voltam. utáltam mindenkit, és engem sem szerettek. kevés emberrel volt jó kapcsolatom, éltem a magam kis világában, olvastam. aztán kinyíltam. nem érzem nyominak magam, viszont sokkal érzékenyebb vagyok arra, ha valakiről azt mondják, eleve elrendeltetett, hogy nyomi marad. nagyon sokan pont ebből építkeznek, saját maguknak is megmutatják, hogy ők valakik. nem készen kapták az önbizalmat, megdolgoztak érte.

Lobelt 2010.11.18. 12:16:06

@Zsu0805: Értem én :) De tudod: senki sem olyan, egészen addig, míg olyanná nem válik :)

Na, mai bölcsészkedés befejezve. :) Megyek utamra :)

fumerin 2010.11.18. 12:18:30

@Frigyesur: A hintaló az jó és kész!

Erről nem nyitok vitát! Tessék venni!

Kiképzést az életre már gyermekkorban el kell kezdeni:D

nosce 2010.11.18. 12:19:11

@fumerin:
azért a hintalovat addig is megveheti vagy egy szép zafirral kirakott markolatú fénykardot :)

Rebelde 2010.11.18. 12:20:30

@Frigyesur:

az én olvasatomban ez nem jelent nyomizást még burkoltan se, de gondolom mivel nem értek most veled egyet annak veszed, te dolgod:)
arra gondoltam amúgy, hogy pl. egy víz -gázszerelő, olyan dolgokhoz ért, amihez te nem és fordítva, ettől sem nyomi senki

van egy tippem, hogy miért látod így a dolgokat, de az nem tetszene ha leírnám:)

2010.11.18. 12:21:15

@Lobelt:
Persze, értelek téged is, de valahogy ezt nem próbálnám ki. :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:22:17

@tuli _: De tuli. A kompemzacios csajozas nem kinoves. En errol beszeltem. Meg hogy van egy adott kor, ami felett a gyerekkori seruleseket illik feldolgozni. Es nem a felnottkor utan 10 evvel.

Masreszt mar lattam luzereket nagy arccal osztani embereket. Neha nem art eszukbe juttatni, hogy ok is azok... ;)

De az egesz innen indult ki:
Frigyesur 2010.11.18. 10:05:40
@Drága IV gernika: Szerintem aki 30 eves korara erik be, abban mar megmaradnak a nyomisag nyomai. Egy pasi ne 30 evesen akarjon csajozni, akkora mar le kene nyugodnia. ha tizen-huszonevesen nem tudott, akkor ilyenkor mar ketsegbeesetten bizonyitani akar. Pottyet szanalmas.

Ebben szerintem nincs semmi vallalhatatlan, ha egy nyomi idejott ugyanugy osztva lett. Altalanossagban leirva valamiert megis tobben kikeltek ellene. :S

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:23:38

@fumerin: Nanahogy. Veszek majd.

@Rebelde: Nem. Annak vettem, hogy irtam valamit, erre te irod, hogy masban meg en nem vagyok jo. Mennyire relevans? :S

Ird csak. Max. leirom, hogy tevedsz. :))

indapass90210 2010.11.18. 12:27:59

@Frigyesur: mitől kompenzációs a csajozás? Az fel sem merül, hogy valaki csak egyszerűen így szeret élni, és kész?

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 12:28:39

@Frigyesur: azért, mert a kompenzációs csajozós sportot könnyű összekeverni kívülről a párkereséssel.:-)

vázkulcs 2010.11.18. 12:31:23

Te is az a típus lehetsz aki azt hiszi csak egy lyuk van a világon. Inkább bontottál volna egy sört, és néztél volna meg egy jó meccset.

www.youtube.com/watch?v=CYryevHIZGw

Hurri Kán 2010.11.18. 12:31:32

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Tessék. Tegnap kényelmes szex, ma kompenzációs csajozás... Egyre feszültebben várom a holnapi napot :DD

nosce 2010.11.18. 12:34:18

@gyvy:
"Egyre feszültebben várom a holnapi napo"
vezesd le közben a feszkót egy kis sexxel, az a biztos :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:34:41

@gyvy: Az a nem leszek gepkozelben nap lesz. :D

Hurri Kán 2010.11.18. 12:34:44

@Rebelde:
Nem akarok a vitátokba belefolyni, mindössze egy megjegyzés: attól, hogy bizonyos létező, élő problémákkal nem foglalkozunk mert kényelmetlennek, esetleg "inkorrektnek" tartjuk definiálni őket és foglalkozni velük, attól ezek még léteznek és hosszú távon a halogatás sokkal rosszabb lesz...

tuli _ 2010.11.18. 12:36:32

@Frigyesur: le kéne nyugodnia... naja, ha általában vesszük, akkor ez a tendencia. de van olyan ismerősöm, aki valóban nem volt sikeres a nők körében, az egész környezete leírta, 40 éves korában rátalált egy tök jó fej nőre, azóta gyerek, család, nyomiságnak semmi jele. :)
nem minden pasi hajkurássza a nőket csak azért, hogy gyakoroljon :) abszolút emberfüggő, hogy ők nyomik maradnak, vagy nem. ugyanúgy, ahogy a nők körében sikeres pasik között is vannak nyomik, legalábbis én azokat, akik család mellett sem tudják abbahagyni a hajkurászást, én annak nevezem.

Barry Kent 2010.11.18. 12:38:34

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Pont az jutott eszembe, hogy az ember fia addig "kompenzációs csajozik", amig nem talál olyat aki mellett már semmi szüksége kompenzálásra :)

Hurri Kán 2010.11.18. 12:39:13

@tuli _:
fordítva ülsz a lovon... Random előfordulhat, hogy hajkurászás közben az ember családot alapít :DDD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:42:08

@tuli _: Persze, ok is nyomik, ok is kompenzalnak. De latni lehet a hozzaallason es megnyilvanulason, valamint a kapcsolatokon is, hogy valaki az igazit keresi, vagy csak csajozik.

Nezd, vegyunk egy alapvetoen intorvertalt szemelyiseget. Kinyilhat o is, kvazi, ahogy te irtad, de levetitve a mostani temara, amirol en beszelek az azt jelentene, hogy kenyszeresen el kezd szerepelni, kozeppontban akar lenni, ahelyett, hogy elfogadna mivoltat es nem a nagy bulizasokat potolna, hanem vinne tovabb rendesen az eletutjat. Lehet, hogy bena pelda, nyuzott vagyok. :)

nosce 2010.11.18. 12:45:13

@Rebelde:
Frigyesúrnak nincs feltétlenül igaza sehogyanse, se víz –gázszerelő esetén, se entellektüel esetén, se utóbb lángész esetén, sok esetben a nyomiság vagy annak nézés, fejlődési lemaradás miatt is lehet, az a kérdés ez egy végstáció vagy fejlődési (és nem leépülési) állapot ?

Nutshell 2010.11.18. 12:46:30

@Frigyesur: Akkor te mit csinálsz szex után?

Caddy 2010.11.18. 12:46:43

Aha hogy itt vagytok! :)
Néztem is, hogy a szakítóson halál van, de lehet a Halálcsillag téma miatt. Itt bezzeg még on a buli.

tuli _ 2010.11.18. 12:46:46

@gyvy: az más. az normális :)
de ha van család, nyugodjon mán le, mert belerúgok :)

@Frigyesur: azt magyarázom, hogy van ilyen is, olyan is. erre írtam, hogy emberfüggő. ha nem sérült a személyisége, akkor nem feltétlenül kompenzál, hanem elfogadta, hogy addig az volt, utána pedig, amikor eljött az idő, akkor éli rendesen az életét tovább, barátnővel, akár családdal. hidd el, mindkettőre van példa. személyiségfüggő a dolog.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 12:47:25

@Barry Kent: nem. A kompenzációs csajozók nem érhetik be eggyel, hiszen a "több" számít náluk értéknek. Úgy tűnik, mintha egyet keresnének, de valójában nem ez a céljuk, ugye.:-)

Hurri Kán 2010.11.18. 12:48:13

@Nutshell: :DDDDDDDDDDD

@Caddy: Igen. Tegnap volt szó a kényelmes szexről, most a nyomisággal kombinált kompenzációs csajozásról, érdeklődve várom a holnapot :)

tuli _ 2010.11.18. 12:48:40

@nosce: "a nyomiság vagy annak nézés, fejlődési lemaradás miatt is lehet, az a kérdés ez egy végstáció vagy fejlődési (és nem leépülési) állapot ?" valami ilyesmit akarok nyökögni :)

@Caddy: gyere, igyál velünk :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 12:49:40

@Frigyesur:

Lájtkóla nem nyomi. Értve? Netes gyíkarc vagyok akit mindenki elver. :(

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:50:04

@nosce: He? :D

@Caddy: A buli mindig ott, ahol en. Fontos resze szoktam lenni a vitatkozasnak. :D Bar a Halalcsillag jobb. :D

@tuli _: Na de en a serult esetekrol beszeltem. :D Es jo esellyel serul. Es ha serul, ne magyarazza mar meg, hogy nem serult, csak ilyen.

Csaladot alapitani meg nem 40-50 evesen kell. Erre teljesen logikus ervek vannak.

Caddy 2010.11.18. 12:51:34

@gyvy: ezt már most nem értem. :D:D:D
Mi az hogy nyomisággal kombinált kompenzációs csajozás?

@tuli _: hát értelmesebb itt, mint ott. :D Egészségedre!

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:52:30

@Nutshell: En termeszetesen nem szexelek. Onmegtartoztatasommal peldat mutotatok szuzies leanyomnak, sukar Muhaszitanak. :D

@gyvy: Te ne nevess, vagy raduszitom Kiszel Tundit. :D

@Kedves Nard: Koztudott, hogy a netes gyikarcok a light colafogyasztok kozul kerulnek ki. A fagyifogyasztas meg sulyozottabba teszi. :P

nosce 2010.11.18. 12:53:52

@Frigyesur:
írtam neked ellenpéldának Nash-t de füled botját se mozgattad, biztos a sisak miatt :)

Hurri Kán 2010.11.18. 12:56:20

@Caddy: Én sem értem, de itt csupa írástudóval vagyunk körülvéve, majd ők megmondják :DD

@Frigyesur: csak akkor ha tudod hogy mit csinál szex után..:)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:56:40

@nosce: Na de az egy pelda. Most mi'csinaljak vele? :D Aszondod en nem fejlodesi allomasnak fogom fel a dolgot, az a baj? Inkabb ugy mondanam, hogy a lassu fejlodes ranyomja a belyeget a kesobbi fejlettre allapotra. De ezt mar 8felekeppen leirtam, aszem tobbszor nem kell, nehogy pom-pom baratunk elszunditson.

Barry Kent 2010.11.18. 12:56:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
De ez visszafelé is igaz: úgy tűnik mintha kompenzációs csajozna, miközben alig várja, hogy végre megtalálja azt az egyet, aki valóban értékes számára :)

nosce 2010.11.18. 12:57:01

@Frigyesur:
maszti sincs ? huh de kemény vagy :)

Nutshell 2010.11.18. 12:57:36

@Frigyesur: Tény, hogy van, hogy szex után tele lesz az ember energiával és megváltaná a világt, de ott a másik véglet is, amikor jó átölelve elaludni :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 12:57:49

@gyvy: Elmondasok alapjan. Gorcso ala veszem az emberek viselkedeset.

Caddy 2010.11.18. 12:58:17

Ezt kínszenvedés volt végigolvasnom.
Fiatalember kicsit jajj, semmi határozottság, semmi konkrétum, csak a szarakodás. Valaki bírja az ilyeneket, én kivagyok ettől. Amőba pasi.
Ja és eszembe jutott, hogy nekem is volt olyan, hogy többen mentünk találkozni egy sráccal. Barátnő nem akart vele kettesben. Valószínűleg itt is erről van szó.

Hurri Kán 2010.11.18. 12:58:30

@Frigyesur:
aki szexet említve Kiszel Tündére asszociál az számomra megszűnik emberi méltóságát birtokolni :DDD

nosce 2010.11.18. 13:01:20

@Frigyesur:
"Inkabb ugy mondanam, hogy a lassu fejlodes ranyomja a belyeget a kesobbi fejlettre allapotra"

elmondtad 8x is , de attól még nem feltétlenül igaz pl. Einstein se hasított a középsuliban de még egyetemen (fősulin) se, tudom ez is csak egy példa és le van szaarva :), a lemaradást bőven kompenzálhatja h sokkal hosszabb ideig és sokkal dinamikusabban fejlődik…még, más van a génekben...

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:03:01

@nosce: De en azt mondom, hogy nem jellemzo, hogy a 8 ev alatt vegzi el altalanos 4 evet jo esellyel Einsten-i baberokra predesztinal.

Barry Kent 2010.11.18. 13:03:32

@Caddy:
"Ja és eszembe jutott, hogy nekem is volt olyan, hogy többen mentünk találkozni egy sráccal. Barátnő nem akart vele kettesben."
Akkor minek találkozott vele? :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:03:44

@Kedves Nard: Csak szeretne, de a rozsaszin moped sosem indul es lemarad. ;(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 13:03:51

@nosce:

Einstein 1 azaz 1 db példa. Elég szar cáfolat :)

nosce 2010.11.18. 13:04:35

@Kedves Nard:
Nash volt az első, és az már kettő :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 13:04:46

@Frigyesur:

Nem a mopedes gyíkarcra gondoltam, hanem a nyugdíjasbántalmazóról! :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:05:49

Na jo, feladom: ki hogy ertelmezi azt, hogy "at time of sg"? Idejekor, vagy ideje alatt? Elvileg a during lenne az utobbi, nem?

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:06:40

@Kedves Nard: Ja, o mas. Eselyed sincs. Bar o nem nyomi. Talan a light cola inditja be a katalizist. :x

tőzegmalac 2010.11.18. 13:07:31

@Rebelde: (nekem megsúghatnád) :)

fumerin 2010.11.18. 13:07:44

@Kedves Nard: Lájtkóla? :DDDD

Tegnap leszóltad a sörissza nőket, most én mit mondhatnék arról a férfiúról, aki ilyen italt fogyaszt? :)))

Hurri Kán 2010.11.18. 13:12:35

@Frigyesur: idejekor, idejében. Egy adott időpontban, nem folyamatosan, ez a lényeg.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:13:40

@gyvy: Kosziszep nektek, tovabb nem tokolok rajta. Csak egy fordito bekavart. :S

dr. gernika 2010.11.18. 13:14:15

@Kedves Nard: em akarlak meggyőzni, én tudom itt a legjobban, hogy milyen meggyőzhetetlen, előítéletes fafej vagy. :P Csak jeleztem, hogy nem értek egyet, mert nincs igazad. Az nekem van. Mindig. *lassú íves kézmozdulat a szemed előtt*
@Frigyesur: Mondom van, aki. Mindenkinél más és más az az idő, amikor a fénykorát éli.

Hurri Kán 2010.11.18. 13:14:40

@Frigyesur: Lehet ő is veled együtt Kiszel Tündére gondolt éppen.

Caddy 2010.11.18. 13:14:46

@Frigyesur: az a baj, hogy vita sincs. Téma van,de pl. engem nem érdekel se a Halálcsillag sorsa, se a SW, sőt a lájtkóla sem, de pláne muha borotválkozása. Van mikor ez buli meg szupercukiság, csak tényleg szétoffoljátok. Az meg egyenesen csodálatra méltó, hogy uralsz két blogot is. :D

@gyvy: na hát legyen így. :)

Hurri Kán 2010.11.18. 13:15:58

@fumerin: Egyetértek, sörivás az nem nőies :DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 13:17:41

@Barry Kent: nem egészen: aki a többcsajúságot preferálja, az miért is keresne egyetlen egyet?:-)

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 13:19:13

@gyvy: Nem baj, ő mással kompenzálja ezt a "nyomiságát" :)

Caddy 2010.11.18. 13:19:52

@Barry Kent: hát a srác többet szeretett volna. A barátnőm meg csak kihasználta mert hozott neki valamit. :) Ilyenek a nők.

Hurri Kán 2010.11.18. 13:20:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Segítek egy kicsit mert látom nem érted ;-)

Lehet, hogy egy már volt neki. Most ki akarja próbálni hogy milyen az ha több van. Így lesz összehasonlítási alapja, és eldönti hogy melyik verziónál marad. Esetleg lehet egy harmadik megoldás, hogy inkább egy se legyen :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 13:21:37

@Caddy:

Az egész galaxist uralja. A KVCG meg hogy mit fogsz zabálni, meg hogy mi van melóban nálad, az tényleg ontopic hozzászólás! . Van mikor ez buli meg szupercukiság, csak tényleg szétoffoljátok.

Hurri Kán 2010.11.18. 13:22:32

@Dr. Jula Watson: Nem azt mondtam hogy nyomiság, hanem ezt, hogy szerintem nem nőies. :DD

Barry Kent 2010.11.18. 13:22:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
De nem preferálja, csak úgy tűnik, mintha :) De nem, inkább feladom, anyuuuuu segíts :D

@Caddy:
Kedves teremtés lehetett, ismeretlenül is bírom :)

tuli _ 2010.11.18. 13:22:55

@Frigyesur: nyilván nem akkor kell. de azért nem kell lelőni azt sem, akinek akkor sikerült. na.

egyesek sérülnek, mások nem. mondtam, hogy személyiségfüggő. punktum. :D

@Caddy: koccc :)

@gyvy: lehet, hogy nem nőies, de a hideg sör jóóóóó :)) innentől fogva kit érdekel, hogy egyes netes gyíkarcok minek titulálják? :D

Hurri Kán 2010.11.18. 13:24:52

@tuli _: véleményemet továbbra is fenntartom :DD

Caddy 2010.11.18. 13:25:03

@Kedves Nard: neked írtam ma valamit, csak mert nem emlékszem rá. :D:D:D:D

@Barry Kent: nagyon édes egy teremtés. Bírnád. :)

nosce 2010.11.18. 13:25:30

@Frigyesur:
"De en azt mondom, hogy nem jellemzo, hogy a 8 ev alatt vegzi el altalanos 4 evet jo esellyel Einsten-i baberokra predesztinal."

jó de most nem a cigánykérdést vizsgáljuk :), mert amúgy ez is érdekes az tuti h ha 8 év alatt végzi a 4 osztályt, ott se a képesség hiányzik, hanem a motiváció, lehet később világbajnok zárszakértő lesz  Amúgy ha már a témánál vagyunk mondtad régebben nem élnél így-úgy meghosszabbított életet, inkább hagyjanak meghalni. Élnél akkor Hawking helyében vagy elaltattad volna magad már 30 évvel ezelőtt ? hmmm ? 

fumerin 2010.11.18. 13:25:52

@gyvy: Nem nőies, kész, tudom!

De ez van! Nem vagyok nagy italos, néha a társaságban jól esik egy-két pohárral. Azért, hogy nőiesen igyak miért is kéne leeregetnem a torkomon undorító maró folyadékokat?

És attól a mennyiségtől, amit képes vagyok benyelni még simán haza tudok kerékpározni úgy, hogy közben nem kígyót kergetek! :D

Hurri Kán 2010.11.18. 13:28:18

@fumerin:

Nem kell undorítóan maró folyadékokat eregetni!

Esetedben teljesen érthető a benyelt mennyiség kordában tartása, bele se merek gondolni hogy estére kicsit megkótyagosodsz és az utánpótlásnak Gőgös Gúnár Gedeon helyett mondjuk a Dekameronból olvasol fel... :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 13:28:42

@gyvy: köszönöm, de ilyen esetben az ember fia inkább még önmagát keresi (30 körül?), nem kompenzációs csajozik (=most bezzeg x nőm van, idesüss!:-))

Hurri Kán 2010.11.18. 13:31:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Ha azért gyűjti őket hogy elmondhassa hogy ennyi van, akkor meg kár csajozni.

Akkor lehet gyűjteni szarvasbogarat vagy birkacsontvázakat is kb.

Szerintem...

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:33:33

@Drága IV gernika: Okééé. Inkább egyetértek, nehogy megverj. :D

@gyvy: Én inkább nem gondolnék, csak büntetésnek használom. Főleg gyereknevelésben.

@Caddy: Ezt általában azok szokták írni, akik még annyit sem mondanak (és nem írnak!), mint mi. ;)

@Kedves Nard: ;)))

@tuli _: Jó, legyen punkt. Alkeszekkel nem vitázom. Mert agresszorok, akárcsak gernika. :D

tuli _ 2010.11.18. 13:33:44

@fumerin: csak szólok, 30 ezer Ft:)
@gyvy: mingyá' elsírom magam, önértékelési zavarom esetén te fizeted majd a pszichiáteremet. a sörről viszont nem mondok le :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:34:56

@Drága IV gernika: "Csak jeleztem, hogy nem értek egyet, mert nincs igazad. Az nekem van. Mindig. *lassú íves kézmozdulat a szemed előtt*"

Buszke vagy Nard, amikor ezt latod? *konnycseppet a szem sarkabol kitorol*

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 13:35:17

@gyvy: Tudom. :) De ebben a környezetben most így kellett volna írnom. Amúgy a hátrány szót használtam volna. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 13:37:36

@Frigyesur:

Igen, csak nem fogja fel, hogy az elmetrükkök nem hatnak rám, csak a pénz :)

Barry Kent 2010.11.18. 13:38:15

@Caddy:
Kb. 16-17 éves koromban tetszett egy csaj, párszor randiztunk, asszem a 3-4. alkalommal elhozta a barátnőjét is. Nagyon bíztam benne hogy ez egyfajta célzás, mert a barátnője még nála is jobban tetszett :D

Hurri Kán 2010.11.18. 13:38:24

@tuli _:

Szerintem egy jó hideg sör nem ér annyit hogy önértékelési zavarod meg bűntudatod legyen tőle :DDD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:39:09

@nosce: Aki nem motivalt, hogy a suliban vigye valamire, pontositok, elvegezze a kozepiskolat, az valszeg az elet mas teruleten se onti el az ambicio. Avagy sulit lehet valtani, de a kuzdoszellem, talpraesettseg megmutatkozik. De nem is ez a lenyeg. Aszondod a 16 eves nyomik nem motivaltak a csajozasban, azert csak 30on tul uzik? Muhahahhaa. :D (A suli csak parhuzam volt, nem egyenlosegjel, hogy minden aspektusbol lekepezi a helyzetet.)

A valasz egyertelmu.

tuli _ 2010.11.18. 13:40:07

@Frigyesur: te pedig vagy a visszafogott, szerény, finom úrhölgy :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:40:22

@tuli _: Vajon hanyszor buntettek mar meg. *elnezo mosoly*

@Kedves Nard: Meg parszor meg kell neznie a Baljos arnyakat.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 13:40:30

@gyvy: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ja.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 13:43:11

@tuli _: Es tenyleg. Hanyszor lattal engem kozonseges temakat feszegetni? :) Magamat dicserni poenbol szoktam. Miert ne lennek ezek? Igazabb ram, mint nalad az alkoholizmus. :)

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 13:46:25

@Barry Kent: És mi lett a végkimenetele a történetnek? :)

nosce 2010.11.18. 13:46:42

@Frigyesur:
lehet h van ambíciója csak az nem a suli elvégzése, és olyan is van h nem derül ki az h mihez lenne kedve, ezért nem is motiválja. Csak majd ha olyan inputot kap az élettől (a középsulit eleve se te választod )...a csajozásnál is vannak későn érő típusok ha muha ha muhaha :) pl. Casanova, tudom faaszom a példákba :)

"A valasz egyertelmu."
és mi az konkrétan? mert nálad soha nem lehet tudni :)

tuli _ 2010.11.18. 13:47:05

@gyvy: egy nem is, de kettő-három... :DD
@Frigyesur:
annyiszor, mint jómagam :))

Engem még nem, de az egyik ismerős meló után letette a kocsiját, és elment biciklivel a kocsmába meginni egy (tényleg egy) sört. No, őt :D

Barry Kent 2010.11.18. 13:49:54

@Dr. Jula Watson:
Összefutottam egy volt osztálytársnőmmel, és mellette döntöttem :)

Devil2 2010.11.18. 13:53:23

@Dövan: "Frigyesúr úgy gondolja, ha valaki 30 éves koráig nem tudott fuck around, akkor örüljön az első nőnek aki hajlandó vele, és ne akarjon más pinákat is kipróbálni, mert az szánalmas és különben is éseztígyhogy..."

Hell yeah, man. Igen, én is így dekódoltam a dolgot. :)
Holott azért nem egészen ez a helyzet, ami engem illet, de úgy éreztem, hozzá kell szólnom.

IndaMuncher 2010.11.18. 13:57:04

@Kedves Nard: Röviden szólva: rohadj meg.

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 13:58:01

@Barry Kent: Szóval ilyen határozott voltál akkoriban? :)

Hurri Kán 2010.11.18. 13:58:44

@tuli _: kettő-három-négy után meg pont leszarja a zember az önértékelési zavarokat :DDD

Sanity 2010.11.18. 13:59:08

Túl sok energiát fektettél a lányba, feleslegesen. Semmi nem garantálja, hogy ez a hihetetlen mennyiségű befektetés valaha is megtérül. Megérte 8 órát utazni, stb? Nem. Ezt valld be magadnak is. Ezzel a módszerrel ennél a lánynál (meg a többi 90%-ánál sem) fogsz semmit elérni. Ráadásul azt érezheted, hogy nem adtál bele mindent, még több időt/energiát/pénzt kell befektetni. NE tedd, csak az ellentettét fogod elérni.

Caddy 2010.11.18. 14:00:29

@Barry Kent: óóó! szerintem ez egyértelmű célzás. De mi lett a történet vége? :)

@Frigyesur: általában azok. A többiek valószínűleg azért nem szólnak mert nem akarnak vihart az állóvízben, de persze ez csak egy tipp.Most szóba került reagáltam.Semmi több nincs ebben, úgy egyébként én is némán tűrök. :)

Barry Kent 2010.11.18. 14:04:17

@Caddy:
Megléptem egy volt osztálytársnőmmel :) Mondjuk így volt a legjobb, asszem mindenki megúszta komolyabb sérülés nélkül. Legalábbis én biztosan, ők meg (hacsak nem folytatták a hármasban randizás gyakorlatát) remélhetően :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:04:25

@Caddy: Tudod ez olyan dolog, ha valaki a temahoz akar hozzaszolni, megteheti. Ha meg csak az offolasra vilagit ra, igazabol nincs mondanivaloja. De lehet, hogy ulni kene es varni vajh jon valaki, aki mond is valamit.

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 14:04:57

@Barry Kent: De remélem, azóta kinőtted :D

IndaMuncher 2010.11.18. 14:04:58

@Frigyesur: Pedig én pont ebben a cipőben járok, köszi.

fumerin 2010.11.18. 14:05:33

@tuli _: Tudom:)

De a rendőr nem ismeri az én kerülő utaimat, ha mégis, autóval járhatatlan:D
@gyvy: Most Hauff meséivel kábítom őket:)

Barry Kent 2010.11.18. 14:10:18

@Dr. Jula Watson:
Hát, azóta kétszer annyi idős lettem, rondább is, nyomibb is, szóval nem nagyon maradt más választásom :D

dr. gernika 2010.11.18. 14:11:23

@Frigyesur: Na én az utójátékot határozottan elutasítom. Mindenkit meg csak nem unhattam életemben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 14:16:08

@F.house:

Befutott az első tirpák! :D Kérlek, mondjad azt, hogy robotgép, vagy Margit-híd :D

tuli _ 2010.11.18. 14:21:38

@fumerin: és a motoros rendőrök? :)
különben divat a kocsma környékén igazoltatni, úgyhogy ésszel :D
öcsém mesélte, hogy egyik piás ismerősét elkapták, ő is fizetett rendesen, ezek után, napok múlva kocsiba ült, azzal is igazoltatták. asszem ott meg lejárt műszaki játszott, úgyhogy egy hét alatt repült 100 ezer :D

@F.house: ne higgy neki, én már láttam teljesen jó fej, ilyen cipőben surranósat is. nyugimán. Tirpákiáért meg ne húzd fel az orrod. :)

@gyvy: ugyehogy ugye? a sör jó. :D

Caddy 2010.11.18. 14:21:39

@Barry Kent: micsoda Don Juan! Azt hiszem jól döntöttél,bár ezt nyilván te jobban tudod. :)Szerintem csak akkor mennek duplázva ha újfent leépítésről van szó. :)

@Frigyesur: komolyan mondom,nem kötekedésből írtam. Ma ez szemet szúrt, azzal kezdtem. Szakítóson 50 komment, és a fent leírtak, itt 250 komment és még simán a témához. MONDOM nincs ebben több, csak ennyi. :)

Hurri Kán 2010.11.18. 14:27:10

@tuli _:

Ezért kell otthon leülni az embernek és ott leinni magát nyugodt körülmények között!
@Drága IV gernika:
Előző hozzászólásomból nem következik hogy a sör jó lenne :DDD

Akkor fogadjunk te a varázsló-szexet se ismered :DD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:28:47

@F.house: Nincs mit.

@Drága IV gernika: Szexuális kihasználó vagy.

@Caddy: Atmentel kiraba. :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:30:06

@gyvy: :D Hogyne ismerne. O talalta ki. :D

IndaMuncher 2010.11.18. 14:30:27

@Kedves Nard: Heh. Benézted azt ponthogy Zalában mondják úgy lol.

Hurri Kán 2010.11.18. 14:32:03

@Frigyesur:

Elképesztő. :DDD

Az a határozott vélemény kezd bennem kialakulni hogy én vagyok itt az egyetlen normális ember. Mondjuk ez eddig sem volt kérdéses.

fumerin 2010.11.18. 14:32:05

@tuli _: Nem fognak meg és késssssssz!
Balatonon igen érdekes lenne, ha elbasznák a rendőrök a szezon estéit azzal, hogy minden söröző állampolgárt igazoltatnak:D
Ilyenkor meg a fiatalabb generációt szopatják.

Most forralt bort illene különben is inni, de én azt nem szeretem:(

IndaMuncher 2010.11.18. 14:33:57

@tuli _: Tirpákia király hely, csak ugrok arra ha valaki bárkit aszerint ítél meg, hogy hol lakik. (akár poénból is) Seriously wtf?

@Frigyesur:
Jól van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 14:34:39

@F.house:

Tirpákok mondják th-val a t-t :) Mondjad, hogy Tahitótfalu! :D

Barry Kent 2010.11.18. 14:35:32

@Caddy:
Don Juan? Én?
Ez jó, felírtam :)

Viszont az igazi célzás az lenne, ha a hölgy egy másik pasit vinne magával a randira. Igaz, az nem lenne ennyire vicces :)

Hurri Kán 2010.11.18. 14:36:29

@Barry Kent:
Mondjuk úgy hogy ma már egyre kevesebb dolog van amin meglepődünk :DD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:39:37

@gyvy: Ezt mar en is ereztem. :D

@Kedves Nard: Emlekszem, hogy o egyszer ezt igy, szinte szo szerint beirta. :D

fumerin 2010.11.18. 14:40:21

@F.house: Ne baszogasssssad a zalai parasztokat, ha kérhetlek:D

tuli _ 2010.11.18. 14:41:07

@F.house: tréfálkozni bármivel lehet. velem az őzéssel szoktak, igaz, szánalmasan csinálják (ugye frici? ;))

@fumerin: azt én sem :( ha be akarnak szedni egy rakás pénzt, akkor a frekventált helyekre mennek. jobb, ha hiszel nekem :)

@gyvy: jaja, otthon, meg szórakozóhelyen, meg bárhol, kivéve az utcán, mert az nyomi :D

IndaMuncher 2010.11.18. 14:41:10

@Kedves Nard: Pedig az ténlyeg Zalában van. Emlékszel BB Zsanettre? Ő sem szabolcsi volt.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:43:34

@tuli _: Hehe. Lassan feladom, hogy megtanitsalak a helyes özésre. Nyilvanvaloan antitalentum vagy nyelvileg.

@F.house: Ejjel-nappal BB-t nezett. :))

Hurri Kán 2010.11.18. 14:45:14

@fumerin:
Persze, hiszen ők rendkívül érzékenyek rá, ellenben fenntartják a jogot hogy ők bárkin köszörülhessék a nyelvüket :))

@tuli _: utcán is lehet kulturáltan. Kuka tetején (terítővel persze), meg bárszékkel ha bent nagyon meleg van :DDD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:46:04

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Jah. Meg a kerdes is serto, hogy ne emlekzne. Olyan mintha azt kerdezne emlekszik-e a '48-as forradalomra. Hathogyafenebene.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:46:59

@tuli _: Kocsmaban csak a nyomik isznak. A nemnyomik a konyvtarban. (igaz, tuli? ;))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 14:47:10

@F.house:

Leheth nem otth lakotth, de nyíregyi volth! :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 14:50:36

@gyvy: Te pom-pom, szakerto vagy: lehet almosnak lenni szexeles nelkul is? Mingya'lefejem a makosgubat. *hopityipu*

fumerin 2010.11.18. 14:50:49

@tuli _: Erre jó a turista által nem ismert hely:) Van bőven:)

@gyvy: Nem is vagyok zalai, csak ide sodort a szél;p

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 14:51:28

@Frigyesur:

Nem azért mert néztem, hanem gernika emlegette :)

www.youtube.com/watch?v=5MYV-2bGOMg

4:22-nél kezdődik :)

Barry Kent 2010.11.18. 14:52:09

Én még sose ittam BB Zsanettet.

Hurri Kán 2010.11.18. 14:54:29

@Frigyesur:

Az egészséges, rendszeresen végzett szex természetesen átmozgatja az izmokat, serkenti a keringést, ezért az álmosság ellen hat.
A kora délutáni álmosság egyértelműen ennek hiányára utal, továbbá Kiszel Tündéről való ábrándozás az agy oxigénhiányos állapotára is utalhat, alapos kivizsgálás ezért mindenképpen indokolt :DD

@fumerin: persze, de a nyelvköszörülés másokon az eredeti lakóhelyen is ment :DDD

tuli _ 2010.11.18. 14:58:45

@gyvy: hátizé, melléképzeltem a szagokat, én nem igazán vágyom rá :D

@Frigyesur: a nemnyomik a könyvtár nevű kocsmában :D arra gondolsz, hogy könyvek mögött a polcon ott a dugipia? Volt olyan kolléganő :P
Az őzés nehezen tanulható, ezt Móricz Zsigmond sem tudta megtanulni. A Rózsa Sándor c. regényében addig a pontig őztek helyesen, amíg Bálint Sándor javította a szöveget, onnantól kész káosz. A tévéfilmmel ugyanez volt a helyzet, a szegediek hülyére röhögték magukat rajta.
Ráadásul, valahogy úgy jártunk, mint az amerikaiak a némettel.A legenda szerint az akadémiai szavazáskor egy vokson múlott –, hogy az őző helyett a felső-tiszai e-ző legyen az általánosan használt „irodalmi" nyelv.
Kiselőadásomat olvashattátok :DD

@Kedves Nard: :DDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:02:41

Az alap baj az, hogy kislánnyal kezdtél, kedvesem.

A kislány jól elhintáztat, szédítget, udvaroltat, aztán letiplizik a falurosszával, aki csak ránézett, és gerincre vágta.
Ez már csak ilyen.

Nőkkel kezdj, és olvass a jelekből.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:06:19

@bagolybagoly: ezt a marhaságot.
társkeresőzött a csaj. ismerkedni kezdtek. azért nehogymár ne tudjon a pasira rászánni némi időt, ha meg akarja ismerni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:10:55

@alfonzina: "társkeresőzött a csaj" nonono, msn az társkereső?:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:12:30

"Szerintem aki 30 eves korara erik be, abban mar megmaradnak a nyomisag nyomai. Egy pasi ne 30 evesen akarjon csajozni, akkora mar le kene nyugodnia. ha tizen-huszonevesen nem tudott, akkor ilyenkor mar ketsegbeesetten bizonyitani akar."

Igaz. MInden 30-on felüli szingli pasi gyorsan lője főbe magát, vagy kösse fel magát az első radiátorcsőre.

Nard, Te is, mert mikor Gerni jött, már te is túl vótá a 3.X-en.:)

Caddy 2010.11.18. 15:12:40

@Frigyesur: ezt nem is értem. De szerintem hagyjuk, nem szoktunk mi, ezek után se leszünk közös nevezőn.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 15:13:40

@Caddy:

Fricinek tökre igaza volt, hogy átmentél kirába :) Suttyomban pedagógus lettél mondd? :)

2010.11.18. 15:18:35

@alfonzina:
Az a jó, ha a 30-as pasikat már így elássa, mit gondol akkor a 25 fölötti nőkről?

2010.11.18. 15:19:22

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nem tudhatjuk, hgoy hol ismerte meg a lányt. Nem derül ki a posztból, hogy társkereső v sem. :)

Hurri Kán 2010.11.18. 15:21:59

@tuli _: @Zsu0805:
Összefoglalom: aki 30 éves koráig nem csajozik be/ állapodik meg, az nyomi.
Aki elmúlt 30, mindegy mit csinál, nyomi. :DD

2010.11.18. 15:22:51

@gyvy:
És mi van azzal aki becsajozott és kapcsban élt x évig, de 30 felett különmentek? Az már kapásból nyomi?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:22:59

@Zsu0805: természetesen mindnek pasija van. komoly kapcsi.
érted.
ha meg nincs, akkor az selejt... :) ennyi.

Még jó,hogy van egy ilyen okos, tökéletes életű minta ember, aki megmondja nekünk nap, mint nap a tutit.:) Én spirituális tanokért csak a csp-re járok már!

És persze ezt csak és kizárólag a sárga irígység mondatja velem.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:23:08

@Zsu0805: tudom, csak meg akartam ingatni alfonzina meggyőződését, no.:-)

Rebelde 2010.11.18. 15:23:33

@gyvy:

aki mondja, az a nyomi, még hozzá a legnagyobb:)))
frici, vedd fel ezt az inget;)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:23:37

@gyvy: éljen! nyomi vagyok!

szerintem megalapítom az első magyar nyomi pártot!
EMNYP! Hajrá!:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:24:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: oszt miért? neszójjábe!:)))
az a szerep itt már ki van osztva..:)

Hurri Kán 2010.11.18. 15:24:49

@Zsu0805: Természetesen. Ha nem lett volna az, nem mennek külön. Egyszerű ez :)))

@Rebelde: nekem nincsen ingem :DDD

2010.11.18. 15:25:29

@alfonzina:
Én azért vitába szállnék az ilyen gondolkodású emberrel. :)
Bár én múltkor azt tartottam gáznak, hogy megismertem egy 33 éves pasit, akinek elmondása szerint még sosem volt fél évnél hosszabb kapcsolata...

Rebelde 2010.11.18. 15:25:51

@gyvy:

nem baj, frici talál egyet:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:25:54

@alfonzina: nem szóltam be, finom úrilány voltam.:-)

Hurri Kán 2010.11.18. 15:26:02

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Elmagyaráztam. Nyomi és kész. Hát nem érted :DDDD?

Te se csajoztál be 30 éves korodra. Nyomi vagy :))

2010.11.18. 15:26:39

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Jah... de utánaolvastam, tuti interneten ismerte meg (első bekezdésben van). Ergo vagy társkereső, vagy valami közösségi portálon csak úgy ráírt/lelopta az msn címét a csajnak. :)

Hurri Kán 2010.11.18. 15:27:36

@Zsu0805:
Azért, mert nyomi volt. Mivel megismerted, te is nyomi vagy. Ez tök logikus :DD

2010.11.18. 15:27:49

@gyvy:
Had foglaljam össze: Akkor a 30 év feletti emberek 99,9% nyomi. :)

Hurri Kán 2010.11.18. 15:28:42

@Zsu0805:
Végre valaki aki rövid idő alatt meglátta a lényeget. :DD

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 15:29:56

@alfonzina: Most nem ertem, hogy itt mindenki funkcionalis analfabeta, vagy keptelen elvonatkoztatni a 30tol, mint szamtol, hogy mondjuk ez jelenthet 31et is, kvazi korosztalyt jelol, ami a szovegkornyezetbol kiderul. Mintahogy az is, hogy 30on felul nem a par pillanatnyi hianya a donto, hanem inkabb ennek igenye, vagy legalabbis ne a viragrol-vilagra szalldosas tortenjen. De lathatoan bonyolult a mondatok osszekapcsolasa, es ennek reven a szovegertelmezes.

(Koszi alfonzina, hogy kiemelsz, ujfent nem nekem cimezve, hanema koznek. :))

Amugy ja: a harminc feletti egyedulallo csajok szotak azzal jonni, hogy mennyire jo egyedul. Ja, es ha nem lenne senkim, akkor is igy gondolnam. Ugyhogy jah, velemenyem tartom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 15:31:44

@alfonzina:

Visszamenőlegesen főbe lövöm magam! :)

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 15:32:08

@Barry Kent: Szóval mindezt csak kényszerből, és nem saját meggyőződésből. Na szép! :)

Barry Kent 2010.11.18. 15:33:05

@alfonzina:
Szeretnék párttagkönyvet igényelni, mindjárt kettőt, mert én annyira :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Kinyitni? Ott kezdődik, hogy meg se találtam, pedig mindent tűvé tettem miatta :D

@Zsu0805:
Persze, afelett már minden nap ajándék.

2010.11.18. 15:35:05

@gyvy:
Én még nem töltöttem be a 30-at. Még van időm. :P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:35:10

@Zsu0805: jó, persze, vannak szintek. én is ismerek 37 évest, aki sosem volt nős, nincs gyereke, de voltak női hosszabb-rövidebb ideig. aztán megismertem jobban, és kiderült, hogy írtózik a kötöttségektől. hát ennyi. az a szép, hogy harminc magasságára, már van annyi tapasztalatod (jó esetben!),hogy könnyebben ki tudod szűrni azokat, akikkel nem passzolnál hosszabb távon.

az igaz,hogy 30 éves kor felett már mások a prioritások egy ismerkedésnél, és egyre rugalmatlanabbak az emberek, de a mai világban nyíltan ítéletet mondani egy olyan jelenség felett, ami egyre nagyobb társadalmi méreteket ölt, és minden bizonnyal a jövőben inkább ez lesz a meghatározó, nagyvonalú, és szűk látókörre utal.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:36:02

@Barry Kent: oké-oké. megkapod.

Első nyomigyűlés holnap!:)

2010.11.18. 15:36:31

@gyvy:
Látod-látod. :) Gyorsan vág az eszem. :P

Madpapa 2010.11.18. 15:36:54

Igazából a főhősünk egy jóindulatú, tapasztalatlan fiú. Te voltál az aki, többet képzelt az egészről mint ami volt. Belezúgtál egy szép lányba aki igazából semmit nem akart tőled. Pusztán egy ismerős voltál, egy alkalmi beszélgetőpartner. Ezt a lány már az elején, ha nem is konkrétan, már jelezte feléd azzal, hogy ritkán van fent MSNen. Ha akart volna téged, nyilván többet lett volna fent. Rögeszméssé váltál és futottál a szekér után, ami csak nem akart felvenni és hülyét csináltál magadból. De remélem leszűrted a megfelelő konklúziót.

nosce 2010.11.18. 15:37:43

@tuli _:
az US-nak nincs hivatalos nyelve :)

Barry Kent 2010.11.18. 15:38:02

@Dr. Jula Watson:
Meggyőződésem, ebben a korban már rákényszerülök hogy ne nagyon ugráljak :D

Hurri Kán 2010.11.18. 15:38:55

@Zsu0805: becsajoztál már? Nem? Nyomi vagy, ez van :))

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:39:09

@Zsu0805: köszi.

@Frigyesur: na végre. Ugye. Mondom én, hogy jól olvastam.:-) *ügyestarki*

@gyvy: nem tagadom én a NYOMIságom.:-) Csak kiemeltem, hogy friciúr azt írta, hogy ne 30 évesen jusson eszébe a férfiembernek, hogy nem alapít családot, mert még fél Magyarország leányai kimaradtak a mókából:-)

tuli _ 2010.11.18. 15:39:40

@Frigyesur: én funkcionális nyomianalfabéta vagyok :D

2010.11.18. 15:40:07

@alfonzina:
Bizonyos kor és "tapasztalat" után az ember fia/lánya tudja, hogy neki mire van vagy mire nincs szüksége egy kapcsolatban. Ha ezekben a másikkal nem egyezik, akkor vagy beszélne róla, hogy min kéne változtatni vagy nem. Viszont úgy gondolom hogy egy nem minden esetben van értelme annak, hogy megpróbáld a magad igényeire változtatni a másikat. Bár az embereket megváltoztatni nem szabad. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:40:26

@Frigyesur: mindig a retorikai képességekre hegyezed ki a dolgokat, amikor valaki vitába száll veled.

elmondanám a nagy titkot: nem a retorikával van a hiba, vagy akkor itt elég sokan (ahogy elnéztem a mai, veled egyet nem értő kommenteket) retorikai nyomik (is!!:))

pusztán arról van szó, hogy ez a büdös világ már csak olyan, hogy az embereknek van saját véleményük is, és az nem feltétlenül egyezik a Tiéddel.

írom ezt én, a valójában rém boldogtalan, megkeseredett, nyomi, retorikai analfabéta harmincas.:)

maradok tisztelettel.

Rebelde 2010.11.18. 15:40:37

@Frigyesur:

mivel te kezdted a nyomizást:)

forest gump anyukája után szabadon, az a(bántó megjegyzés tetszés szerint behelyettesíthető),aki mondja:PP

2010.11.18. 15:40:42

@gyvy:
Hát én még nem csajoztam be... nem is nagyon szeretnék. :)

Barry Kent 2010.11.18. 15:40:43

@alfonzina:
Ott a helyem, járókeretet le tudom tenni a bejáratnál?
Kövezés is lesz?

Hurri Kán 2010.11.18. 15:41:17

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Persze. Hiszen Magyarország összes leányát megd..ögönyözni úgyse lehet. De megpróbálni igen :DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:41:31

@Frigyesur: te. Tudom. Nem is értem a felháborodást, csak nézek.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:41:54

@Zsu0805: én senkit sem szoktam megváltoztatni.
meglátják az ostoromat, és változnak maguktól..:)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 15:42:23

@tuli _: Ere amugy nem gondoltam. Foleg azert, mert ugy mas us negszerezheti. ;)

Tudom, hogy az özes nehezen megtanulhato, veled 2 eve dolgozzunk rajta, es semmilyen fejlodest nem mutatsz. :)))

Az amerika-nemet, szavazos resz nekem homaly.

2010.11.18. 15:43:10

@alfonzina:
Én a lovaglópálcára esküszök... ;-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:43:23

@gyvy: természetesen, 30 előtt, utána erre hajtani NYOMISÁG.:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:43:28

@Barry Kent: perszehogy. már ki is néztem egy igazán szánalmas szingli harmincast. feleslegesen szívja a levegőt a sok sikeres kapcsolatban élő ember elől.
követ neki.:)

járókerettel behajtani tilos.:)

Hurri Kán 2010.11.18. 15:44:41

@Zsu0805: előbb tárgyaltuk hogy megismerkedtél egy nyomival. Nem folytatom :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 15:44:48

@Kedves Nard: majd üvöltök helyette, hogy a szemem is kiugrik.:)

@Zsu0805: az is tud hatni, az fix.:)
a hereszorító még istenkirály!

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:47:43

@Barry Kent: mondtam, hogy a szénakazalban nem lesz egyszerű.:-)

2010.11.18. 15:47:50

@gyvy:
Nem is eggyel... :P

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 15:47:59

@alfonzina: Miert, a vita nem a retorikarol szol? Igen, szerintem fontos, hogy az ember kepes legyen megvedeni az allaspontjat es ne menekuljon tulzasokba, szemelyeskedesbe. Van ugy, hogy a vita elfajul, de azert latok kulonbseget akozott, hogy valaki egyatalan fel tud-e mutatni epkezlab ervet.

Azt meg vegkepp nem ertem, hogy minek josz a sajat velemeny dologgal. En leirtam, hogy latom, ti meg felhaborodtok, mert talalva erzitek magatokat. Ha nem erint, nem kell bizonygatni. Nem rolad, nem Rebirol, nem F.houserol, nem Devil2rol irtam, hanem egy jelensegrol. Ahogy te is szoktal velemenyt formalni. Mert az en igazsagom mas, en mar rogton raakarom kenyszeriteni a velemenyem mindenkire es dobozokban elek? Te miert nem?

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 15:48:53

@gyvy: addig fiatalságbolondság-nyomiság.:-)

Hurri Kán 2010.11.18. 15:51:24

@Zsu0805: ajjajjjjjjjjj... nagyonnyomi... :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.18. 15:52:33

@alfonzina:

Bezzeg az öngyújtót elrontottad! :) A rúdonpörgőset! :D

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 15:52:37

@Barry Kent: fájnak már a térdeid, nehezen megy a mozgás? :)

Barry Kent 2010.11.18. 15:56:52

@alfonzina:
Akkor nem is megyek :P
"a hereszorító még istenkirály!" Ehh, amúgy sem nekem való hely ez :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
mondtad-mondtad, akkor szóltál volna, mielőtt belemásztam :P

Nutshell 2010.11.18. 15:58:24

Valaki döntse el legyen szíves, hogy akkor most nyomiság 30 alatt is pár nélkül lenni, vagy csak fölötte az? Hát nem tudok így rendesen dolgozni... :)

Barry Kent 2010.11.18. 15:58:37

@Dr. Jula Watson:
Gyenge már az én szívem, ráadásul akármit is mondanak a reklámok, a protkóragasztók szart se érnek ;)

Caddy 2010.11.18. 15:58:37

Megállapítom, hogy én is NYOMI vagyok.
Alfi,van jelentkezési lap? Mit kell kitölteni? :D

Rebelde 2010.11.18. 16:00:01

@Frigyesur:

hol vannak az épkézláb érvek, mert nekem nem tűntek fel, vagy az számít érvnek, hogy szerinted így van?:)

jaj ne már, a kijelentésed nem nem egy kellően megalapozott tudományos tétel, hanem a te szubjektív véleményed, pláne egy ilyen kérdésben, amire nem hiszem, hogy lehetne vagy kellene érveket sorakoztatni

én nem vettem magamra ezt a harmincas dolgot, annyira nem érdekel, sulis képességes párhuzamod viszont elég degradáló volt, ráadásul csúsztatás, ennyi:)

Barry Kent 2010.11.18. 16:00:15

@Caddy:
Nyomisági bizonyítványod van-e? :D

Hurri Kán 2010.11.18. 16:03:12

@Nutshell:
Egyébként se tudsz. :DDD

Joe69 2010.11.18. 16:03:49

@alfonzina:
Pont jókor néztem be, témánál vagyunk. A sztori max. 16-18 körüli fiatalokról szólhat, a szomorú azonban az, hogy a harmincas, sőt negyven felé járó szinglicsajok is ezen a roppant szofisztikált szinvonalon pasiznak, mint a posztbéli kiscsaj, aki még elvan minden mással,nem érzi semminek hiányát, a szinglike viszont atkozza az egész rohadt világot, és 5 diplomával sem érti, miért szarják le, miért nem veszik komolyan a pasik..mert momentán ő sem veszi komolyan őket, azért. Gyerekkoromban én is ilyen darabos voltam, mint a posztíró srác, és húztam a semmit, mostanában 1-2 ilyen dobás után kuka, még akkor is, ha még őnekik áll feljebb, és én vagyok lebunkózva. Felnőtt emberek vagyunk, ne pazaroljuk egymás idejét. Nagy térbeli távolság esetén meg súlyosbító körülmény az ilyesmi. Városon belül még elmegy, a kvázihaverkodó pasifelhőzés zajlik, nívós publikációimat e téren jól ismerik rajongóim:))

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 16:03:50

@Barry Kent: dehogynem. Remekül be tudják ragasztani az ember száját. :) Családi tapasztalat.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 16:04:00

@Barry Kent: jaj, de hát úgy akartál menni, nem volt szívem visszatartani.:P

@gyvy: ámen.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 16:04:39

@Rebelde: Azert en egy pottyet tobb mindent irtam, mint azt, hogy 'a vilag sokszinu es tele van kivetelekkel'.

Leirnam, hogy vegig a sajat velemenyemrol beszeltem. Vagy nem jott le? Odairtam, hogy altalanos orokervenyu igazsag? Az faj, hogy ragaszkodom hozza? Lehet ervek nelkul beszelgetni, csak igazabol mi ertelme. Leirom, hogy en ezt, te azt, aztan megtapsoljuk egymast, hogy okosak vagyunk? Mindenfele interakcio mar tudomanyos szintre valo emeles igenye?

Aham. Csusztatas. Ja jo. Ezzel most alaposan megcafoltal. ;)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 16:04:47

@Nutshell: erről új vitát kellene nyitni.:D:D:D

Barry Kent 2010.11.18. 16:09:29

@Dr. Jula Watson:
Inkább vettem egy turmixgépet, oszt nem kell rágni se :))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Mindegy most már, legalább aznap józan voltam :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 16:11:19

@Zsu0805: szóval az rendben van, hogy interneten, de pl. rám is írnak szkájpon naponta a kötschögtörökök, hogy "ik mökte dik kennenlernen, baby" - pedig csak dolgozom. Annyit merek tehát kijelenti, hogy összehaverkodtak msn-en.

Caddy 2010.11.18. 16:11:49

@Nutshell: nagyon kemény kérdés, vitassuk meg! :D:D:D:

@Barry Kent: nekem ne lenne? :) Sőt én halmozottan hátrányos nyomi vagyok, az jó pont, nem? :D

Hurri Kán 2010.11.18. 16:12:33

@Nutshell: @Caddy:
Alapvetően attól függ, hogy milyen gyorsan alszol el szex után :DDD

tuli _ 2010.11.18. 16:13:18

@Frigyesur: lehet, hogy városi történet, de elég elterjedt:
www.angoltanszek.hu/TUT/tut.php?tid=1583

Hurri Kán 2010.11.18. 16:14:03

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
kell neked ilyen hivalkodó képeket feltölteni. Aztán persze megy a sírás :))

De hát aki nyomi annak hiába magyarázom :DDDD

Caddy 2010.11.18. 16:15:49

@gyvy: az attól függ. Hajnal háromkor viszonylag gyorsan. :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 16:16:13

@tuli _: Tudod miert varosi legenda? Mert a nemetet senki se valasztana, plane nem ugyanannyian, mint az angolt. :D

Ich hasse Deutsch, ich hasse Deutsch,
wie hasslich deine Sprache. :D

Hurri Kán 2010.11.18. 16:17:51

@Caddy: :DDD Olyankor azt kell mondani a kedvesnek: tedd a dolgod, ha végeztél, fordíts az oldalamra :)

Barry Kent 2010.11.18. 16:20:08

@Caddy:
Majd a párt elnökasszonya eldönti, de vigyázz, mert mindenféle kinzóeszközei vannak neki :) Én ezért is léptem ki, egyszerűen nem bírom ha bántanak.
Viszont alapítványi formában folytatom a tevékenységem, 1%-ot és adományokat elfogadok.

Rebelde 2010.11.18. 16:27:09

@Frigyesur:

szerintem én sem homályos, indiai bölcseleteket mondtam ám, és tudom, hogy ez a véleményed:)
annyit írtál, hogy aki nem érettségizik le időben az mehet a levesbe, ez azért érv nélkül van, de vitaalap az tény
tényleg van, aki későn érik be, számos író, filmrendező, nem érettségi után alkotta a nagyot, de nem is zseniket kell említeni
az ilyen olyan késztetés hiánya sem jelent abszolút lúzert, azért szaladgál pár kulcsár attila az országban, bár ő talán nem jó példa, de pl. kétlem, hogy be fog iratkozni a gimibe:)

mondom érvet nem láttam, csak bántóan általánosítottál
ragaszkodj az álláspontodhoz nyugodtan, szerintem idővel talán 30 fölött rájössz, hogy nem volt igazad, visszatérve a kiindulópontra:))

Caddy 2010.11.18. 16:27:14

@gyvy: jajj de akkor hol marad az élvezet? :)

@Barry Kent: szerintem engem bevesz. :D:D:D Te meg csak a lóvéra mész, mi? :D:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 16:28:26

@gyvy: dehogy, mióta raktam ki képet, teljesen békén hagynak.:D:D:D

Barry Kent 2010.11.18. 16:31:40

@Caddy:
Aranyozott járókeretre gyüjtök, no meg egy új fogsor se ártana.
Szóval sok beruházás áll előttem, ezért most van igazán szükség pénzre. Megfelelő összeg esetén akár korrumpálható is vagyok :)

tuli _ 2010.11.18. 16:35:25

@Frigyesur: én sem választanám :)
de akkoriban még sokan beszélték. :)

Nutshell 2010.11.18. 16:37:50

@Caddy: Egyértelműen nem nyomiság :)))

@gyvy: Mikor hogy. Mostmár lehet tudni végre, hogy nyomi vagyok-e? :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 16:43:55

@Nutshell: azt nem lehet tudni, ezt a tudást kell keresned egész életedben.:D

@Caddy: :D:D:D

Nutshell 2010.11.18. 16:44:19

@kabátnyúl: Bolyhos nyuszifarok, hát beszóltál? :D

Barry Kent 2010.11.18. 16:45:13

@tuli _: @Frigyesur:
Azért el tudom képzelni Louis Armstrongot, ahogy előadja a "Was für eine wunderbare Welt"-et.
Nem, inkább mégse. :)

Hurri Kán 2010.11.18. 16:49:17

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
akkor mit sírsz itt ? :DD

@Nutshell: a válasz: egyértelműen igen :DD

@Barry Kent: :DDDDDD

A Star-Wars trilógia címe is remekül hangzik németül egyébként...

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 16:50:29

@Rebelde: Hm, tenyleg nem tudsz szoveget ertelmezni. :x :D

Oke, gyk.: mindvegig arrol beszeltem, hogy egy adott eletkorhoz illik egy adott erettsegi szintnek tartoznia. Lehet, ha 24 evesen kozepiskolaba jarni, de ez altalaban azt jelenti, hogy az illeto csokkent kepessegu, popularisabban hulye. Az esetek 99%-ban. Az, hogy szerinted minden bukott ember kesobb sikeres lesz, de legalabbis kesobb bontakozik ki, demagogia. Nyilvan vannak kivetelek, de attol meg nem altalanos. 30 evesen nem azzal kell menozni, hogy hany embert tudtam felszedni. Lemaradas. Legalabbis ha valaki akar csaladot. Ez kb. olyan, mintha valaki egyetemen azzal kerkedne, hogy tud osszeadni. Es minek lett ez leforditva? Hogy minden 30 feletti egyeduallo nyomi. Meg veletlenul sem annak, amit irtam, hogy a korai sikertelenseg kompenzalasa regressziot eredmenyez az egyenben.

Ooo, a korkartya. Hany evvel vagy idosebb? 3-4? Biztos forradalmi valtozasokon megyek keresztul ezido alatt. :))

Jo, oke nem lattal ervet. Most erre mit mondjak. Szerintem semmi sem szamitana neked ervnek.

tőzegmalac 2010.11.18. 16:51:47

@Nutshell: áááá dehogy:) csak ugrabugrálok itt... :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 16:52:38

@tuli _: Nem is ertem, hogy alakulhatott ki ilyen randa nyelv. Biztos ahogy az ottani randa nok. ;))) (Ja bocs, csodaszepek, ez igy banto :)))

@Barry Kent: Csak neked a zasszony egyik kedvence:

www.youtube.com/watch?v=4CkGnP5dWus

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 16:56:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DDDD 10 pont. :D

@gyvy: Most kiderul, hogy kik hallgatnak agyament zeneket. :D

Hurri Kán 2010.11.18. 17:00:04

@Frigyesur: de hát ha egyszer rondák... Igazság takargatása.. Ehhhh....

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:00:11

@tuli _: Deigen. Ugyis csak erre vagyok kepes. :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.18. 17:00:31

@gyvy: ááááááááááááááááá :D:D:D

lépésindulj, sziasztok

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:05:43

@gyvy: Ilyet nem szabad irni. Mindenkiben van valami szep! A belso szepseg szamit! A kulso nem minden!

Hurri Kán 2010.11.18. 17:07:39

@Frigyesur: akkor fordítsd ki b...meg :DDDD

és egy "ultimate" megtorlás:

www.youtube.com/watch?v=ax35v2z9LxM

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:08:18

@gyvy: :DDDDDDDDDDD Honnan szedsz ilyeneket??? :O

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:10:44

@gyvy: A youtube-nak eleg sotet oldai vannak. :O

Hurri Kán 2010.11.18. 17:14:11

@Frigyesur:
Ez biztos? :))))))))))))))

tuli _ 2010.11.18. 17:14:29

@Frigyesur: @gyvy: van német rokon testvérpár, csudaszép lányok. igaz, hogy az apjuk magyar :)

Barry Kent 2010.11.18. 17:15:33

Most azon gondolkodom, hogy vajon angol nyelvterületen is ilyen jól szórakoznak, ha meghallgatják a youtube-on valamelyik világsláger magyarított változatát? :D

Hurri Kán 2010.11.18. 17:15:37

@tuli _: Nagy átlag szempontjából nem releváns...

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:18:59

@gyvy: Buszke lennel a hatasra.

@tuli _: Hogyne lennenek. Az angolok is csodaszepek. Ferfiak, menjetek nemet foldre es angol honba csajozni, ott teremnek a sukar viragszalak.

Barry Kent 2010.11.18. 17:20:23

@tuli _:
Jó, hát nem minden német nő ronda, csak túlnyomó többségük. A maradék pedig erősíti a szabályt :)

És ugyan nyelv szempontjából jobb a briteknek, no de a felhozatal ott se jobb :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:21:29

@Barry Kent: Nem hinnem, mi sem nevetunk minden nyelven. A nemetre viszont csak egeszen betegek izgulnak. De keriteni kene egy angolt, aki alatamasztja. Szep nyelv a mienk, csak nincsenek itt olyan nehezbombazok, mint Deutschelandban. :D

tuli _ 2010.11.18. 17:21:43

@gyvy: ez igaz. de tudod mi az érdekes? hogy a német fiúk helyesek. de ugyanezt látom az amerikai fiúknál/lányoknál. olyan rusnya nőket, mint az amerikaiak, legalábbis, akik ide jönnek tanulni, ritkán látni. a fiúk pedig nagyon jól néznek ki.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 17:22:13

@Caddy: van egy úgynevezett nyomiséma. azt töltsd ki kérlek. majd találkozunk, és odaadom.
ha kitöltötted a nyomisémát, akkor kapsz egy NYOMIGAZOLÓ OKLEVELET, amit kitehetsz a faladra, hogy mindenki lássa, milyen büszke NYOMI vagy!
És persze van nyomiavató ünnepség, aminek keretén belül a többi tiszteletbeli nyomi harmincassal együtt felvételre kerülsz a pártba.
A párttagsággal különféle kedvezmények járnak.
Pl. kedvezményes kötélvásárlási utalvány a Praktikerben, ha mély bánatodban felakasztanád magad.
vagy NYOMIJEGY a MÁV-nál poteciális vonat elé ugró jelöltek számára. A jegy felmutatásával a mozdonyvezető nemhogy lassít, még jól be is gyorsít és garantáltan nem fog megállni utána.

Továbbá részt vehetsz a NYOMI REHAB rendezvényeken. Ezek amolyan szinglihorda dzsemborik. A város frekventált pontjain halálra isszuk magunkat majd kisgyerekes párok lakhelyei közelében hőzöngünk,hogy azután jól elhordjanak minket minden selejtnek és éreztessék szellemi és erkölcsi fölényüket.

A törzsgárda nyomik ingyen MAZOBÉRLETET kapnak a tékákban kapható igazán nyálas és romcsi filmek kölcsönzése esetén.
Valamint részt vehetnek a DEPI NYOMI bulikon, ahol büntetésből Celine Dion és Michael Bolton számokat kell hallgatniuk órákon át, végtelenített változatban.

Hurri Kán 2010.11.18. 17:22:34

@Barry Kent:
Ha egyáltalán e téren a németet alul lehet múlni, rosszabb... De az angol csajok amilyen randák, legalább olyan sokat isznak...

tuli _ 2010.11.18. 17:25:16

www.borsonline.hu/news.php?hid=35857
na, ez a nő is azt hitte, hogy majd ő lesz a kivétel

@Barry Kent: @Frigyesur: naja :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:26:04

@tuli _: Megnezed te is a fiatal kis husimusikat, mi? :D

Rebelde 2010.11.18. 17:28:30

@Frigyesur:

elbeszélünk egymás mellett

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:29:09

@gyvy: Megoldas: neked kell sokat inni. Nem is mexikoi szobalany kene néked, hanem egy Brünhilda. Felhetne is a zasszony!

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:30:22

@gyvy: Nem tetszesnek neveznem a kivaltott hatast, de leirhatatlan. :x

Hurri Kán 2010.11.18. 17:31:57

@Frigyesur:

Annyit nem tudnék inni. Különben is, azért vannak a németeknél is szép nők:

www.youtube.com/watch?v=WCUfkMkVbwo&feature=related

Barry Kent 2010.11.18. 17:37:06

Viszont ha már szépség, picit szálljunk mi is magunkba. Azért a német RTL nézői számára a 90-es évek elején sikerült megmutatnunk az igazi magyar szépséget K. Tünde személyében :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:38:40

@Barry Kent: Meg is mutattuk: Kiszel Tunci igazi hungarikum! Ette is oket a sarga irigyseg, hogy naluk ilyen nem terem!

Nutshell 2010.11.18. 17:42:11

@gyvy: Köszönöm az őszinteséged :D

@kabátnyúl: Na azért! Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát és az öregasszony tépje szét a pitbullt :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.18. 17:43:06

@Barry Kent: perszehogy.
vonulunk majd minyomiktarcsunkössze feliratú pólókban..:)

Hurri Kán 2010.11.18. 17:43:07

@Nutshell: Hát nem sokkal jobb tisztán látni ;) ?

Barry Kent 2010.11.18. 17:46:19

@Frigyesur:
Biztosan sokat lendített az idegenforgalmunkon :)
Nem is értem miért nem szállták meg a német háziasszonyok a balatonparti kozmetikai szalonokat :D

Nutshell 2010.11.18. 17:46:37

@gyvy: De, semmi sem rosszabb a bizonytalanságnál :D

tőzegmalac 2010.11.18. 17:47:18

@Nutshell: vadászol?:) nem vagyok ám gyáva nyúl:D

Nutshell 2010.11.18. 17:48:47

@kabátnyúl: Nem szeretem a nyúlhúst. Bár még sosem kóstoltam. Mégiscsak egy nyuszi volt mielőtt megfőzték.

Nutshell 2010.11.18. 17:49:37

@gyvy: Ne bizonytalaníts el :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:50:52

@Barry Kent: Hat azert csak nem veletlen, hogy annyi nemetet latni a Balatonnal. Mit gondolsz miert?! Nalatod. ha Kiszel Tunci velunk, ki ellenunk?!

Nutshell 2010.11.18. 17:51:20

@gyvy: Biztosítékot kérek :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:56:14

@Nutshell: Nem eleg az adott szava? Senkiben sem bizol, te lyany?

Barry Kent 2010.11.18. 17:56:19

@Frigyesur:
Persze, gondolták hátha felbukkan a habokból :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 17:58:58

@Barry Kent: Most elkepzeltem vele Botticelli kepet. Ez mar nekem is durva volt. Akarcsak a kolbaszos.

Nutshell 2010.11.18. 17:59:02

@Frigyesur: Mindenbe bele kő' szólnod, asszony? :D

Barry Kent 2010.11.18. 18:00:01

@Frigyesur:
Ne tedd, még vele álmodsz, állítólag rosszat jelent :)

Barry Kent 2010.11.18. 18:01:22

@alfonzina: :)
Hát, ha megigéred hogy nem hozol semmiféle férfiriasztó segédeszközt, akkor a tüntetésre az alapítvány is kivonul :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 18:14:23

@Nutshell: Nanahogy. Bar ur, tudod, a nevemben is benne van, erteeeed? :D

@Barry Kent: Most mar biztos nem verem ki a fejembol.
www.youtube.com/watch?v=mpffLPQDXSs

Na, megvan a dal, amit kerestel.

Barry Kent 2010.11.18. 18:21:38

Kiszel Tünde feat. Valami Hülye :))))

Itt pedig részletek az "országimázs"-filmből:
www.youtube.com/watch?v=cU77E9SVLG0

Hurri Kán 2010.11.18. 18:24:29

@Barry Kent: Ilyenkor kezdem érteni hogy egyes kultúrákban miért kötelezik a nőket csador viselésére :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 18:26:28

@gyvy: Persze. Itt is kene, mert ti, ferfiembörök, nem birtok magatokkal, ha lattok egy ilyen gyonyoru not. :x

Barry Kent 2010.11.18. 18:27:00

@gyvy:
Felőlem hordhat csadort, csak a szemöldökét nem engedem eltakarni :)

Barry Kent 2010.11.18. 18:30:06

@gyvy: @Frigyesur:
Viszont csadorra húzva nem mutat bután a tanga?

Hurri Kán 2010.11.18. 18:33:37

@Barry Kent: Kizárólag azon múlik hogy ki az aki magára húzza :DD

Barry Kent 2010.11.18. 18:43:38

@gyvy: @Frigyesur: :))
Csak félek, nem becsüljük meg eléggé :)

Hurri Kán 2010.11.18. 18:45:53

@Barry Kent:

Én nem félek ettől... Meg van nekünk egy Lendvai Ildikónk is. Hiába, női fronton erősek vagyunk :)))

Barry Kent 2010.11.18. 18:51:20

@gyvy:
Igen, milfben kifejezetten erősek vagyunk. Ugyan még tudnék egyet említeni, de attól tartok azt már a sokat látott billentyűzetem sem bírná el :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 18:51:49

@Barry Kent: Hat nem. Meselte egyszer, hogy valami hajoskapitannyal keveredett szerelmi viszonyba. Aszem Rodolfo Sziciliaban, de mar nem remlenek a reszletek. Na most kepzeld, mi lenne velunk, ha a szive elszolitana tolunk... :x

@gyvy: Ferfi fronton is. Lakodalmas Lajos. A masiknak nem jut eszembe a neve. :@

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 18:52:58

@Barry Kent: Kivele.

@gyvy: Megvan. Sebeok Janos. Zambo Arpy is kihagyhatatlan. Szoval nemzetunk fiaival sem maradunk szegyenben.

Barry Kent 2010.11.18. 18:55:35

@Frigyesur: Geronazzo Mari? Ő azt hiszem mindent visz.

Frigyesur (törölt) 2010.11.18. 19:03:03

@Barry Kent: Az a baj, hogy plasztikazott szepsegek mindenhol vannak. De Kiszel Tuncinek termeszetesek az adottsagai.

Barry Kent 2010.11.18. 19:05:46

@Frigyesur: Igaz.
A férfiakhoz még hozzátenném Benkő Dánielt is, hiszen minden valamirevaló férfi titokban ő szeretne lenni.

2010.11.18. 19:12:31

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Velem iwiw-en próbálnak ismerkedni. :) msn-emet sehova sem rakom ki. :) szkájpom nincs. :)
Törökök? Legalább tudnak főzni? :)

Barry Kent 2010.11.18. 19:17:46

@Zsu0805:
Úrilányok iwiwen nem ismerkednek :P

2010.11.18. 19:25:16

@Barry Kent:
Én nem is ismerkedek. Ők probálnak, és ellenállok. :P

Hurri Kán 2010.11.18. 19:26:20

@Barry Kent:
Szerencsére nagy részük jól titkolja :))

Dr. Jula Watson 2010.11.18. 19:27:50

@gyvy: a titkokkal mindig csak a baj van :)

Barry Kent 2010.11.18. 19:31:07

@Zsu0805:
Ne is :)
Mondjuk egy-két ismerkedős szöveget bedobhatnál ide, kiváncsi lennék iwiwen hogy megy ez :D

@gyvy:
Azt hogy úrilányok? :))

2010.11.18. 19:36:04

@Barry Kent:
Majd ha legközelebb írnak szólok. Nem szoktam megtartani őket. :)
De kb ugyanaz mint egy társkeresőn. Jól nézel ki, szép a szemed, tetszik amit irsz magadról, ismerkedünk? kb. ilyenek.

Barry Kent 2010.11.18. 19:42:04

@Zsu0805:
Nem valami fantáziadús, de nagyjából erre számítottam :)

2010.11.18. 19:43:36

@Barry Kent:
Én se látok bennük fantáziát. :)

Barry Kent 2010.11.18. 19:48:10

@Zsu0805:
Bevallom, nem tudom mennyire kéne nekikeserednie az embernek, hogy iwiwen írogasson vadidegeneknek :D Társkereső még hagyján, ott azért vannak fent az emberek, na de iwiwen, facebookon?

2010.11.18. 19:50:16

@Barry Kent:
Hát igen. Bár ha ismerős ismerőse és már látott az még azt mondom ok. Mert legalább nem mással szerveztet... :)

Barry Kent 2010.11.18. 20:51:49

@Zsu0805:
Na igen, persze annak is megvan a szépsége :))

kiraaaaa 2010.11.18. 21:54:56

hm, ahogy én látom ma 18 évesen nagyon kevesen teszik le az érettségit:))
a) mindenki nyomi
b) megváltozott a világ
c) lehet képességek szerint haladni
d) lehet rész érettségit tenni
e) lehet javító , szintemelő, sima érettségit enni, bármikor, még 30 évesen is
:)))

Nyomi-e vagy? érdekes kérdés:)

dr. gernika 2010.11.19. 07:29:08

@Frigyesur: A legutóbbi részbe House is ezt csinálta és röhögtem. :) Kezdek hozzá érteni? :D

Répus666 2010.11.19. 18:09:49

Megértelek én is mindig deffektesekbe ütközök,és ha tényleg komolya akarom a sráccal valahogy mindig máshogy alakul

joemann 2010.11.19. 18:40:21

hát ez a 2 hónap msn és találkozás nélküli muffin sütés elég erős. eléggé mindent odaadok csak legalább nézz már rám frusztráltság szagot érzek...

joemann 2010.11.19. 18:42:26

talán ha ezt a elolvasta volna a csóka nem veszít el néhány hónapot az életéből:

www.puafestival.com/forum/onfejlesztes-bels-jatek/a-frusztraltsagod-(one-itis)-begyogyitasa-eleg-a-bels-jatek-fejlesztese/

de ahogy a Csernus is megmondta lúzerekre szükség van hogy tudjuk mihez viszonyítani magunkat

hopp-hopp 2010.11.22. 20:49:42

hmmm - hülyéből nem lehet hülyét csinálni.
nahh ennyit mára erről.

valami jobb sztori van???
süti beállítások módosítása