A csajomnak nincsenek női barátai

2024. január 25. 07:41 - csajokespasik

       

               Posztolónknak feltűnt, hogy a csajának jó ideje nincsenek női barátai. Amikor elmondta, hogy miért, csak megerősödött benne az a rossz indulatú feltételezés, amit főleg pasik szoktak hangoztatni, miszerint a női barátságok általában csak addig tartanak, amíg együtt átlapoznak egy cipőkatalógust.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv,
Nem biztos, hogy idevaló ez a téma, de megpróbálkozom vele... A női barátságok. A barátnőmnek nincsenek női barátai, fiúból se sok, de legalább van. És ezzel nem a féltékenységet akarom felvezetni, mert találkoztam velük, és abszolút nincs okom rá. De érdekes, hogy nincsenek csajbarátai. Ezt kérdeztem is tőle, és először csak hárított, ebből éreztem, hogy kínos téma. És elmondta, hogy voltak neki, de mindegyikkel összekapott.        

       

               Valóban, amikor megismertem, még volt öt barátnője, ha jól emlékszem, amiből később hárommal már nem állt szóba, a másik kettő meg utána férjhez ment és úgy szakadt meg a kapcsolat. Kérdeztem, hogy miken kaptak össze, és elmondta, de olyan nevetséges dolgokon, hogy nem hittem el, és csak megerősödött bennem az a csúnya hasonlat, amit pasik szoktak mondani: hogy a női barátságok nem túl mélyek, és kb. csak addig tartanak, amíg együtt átlapoznak egy cipőkatalógust. A lényeg, hogy az irigykedés vetett véget annak a kevés barátságának is, amennyi megvolt.
Kérdeztem, hogy nem akar-e női barátokra újra szert tenni, és azt mondta, hogy egyáltalán nem. Hevesen tiltakozott. Én már úgy éreztem, az is baj volt, hogy ezt észrevettem és rákérdeztem. Nem általánosítok, mert ez is embertípus kérdése, már hogy igényel-e egy nő női barátokat, vagy ha vannak, meg akarja-e tartani őket.          

 

 

7 komment
Címkék: csaj barátság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5818310777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.01.25. 07:57:13

Nyilván tudod, hogy egy picsa a barátnőd.

VOGAben 2024.01.25. 09:38:45

Jobb ez így, hidd el!

God Harald 2024.01.25. 13:05:09

@Sztravinszka: ez a stratégia szó most az elevenembe vágott! Péntekre el kell készülnöm eggyel.:(

Lorrh 2024.01.25. 14:21:01

@God Harald: kettes villamossal a kiserdőig és ott balra...

God Harald 2024.01.25. 15:13:32

@Lorrh: jó, köszi! Csak óvatosnak kell lennem, mert tüzes téma…nehogy tarra égessem.:)))
süti beállítások módosítása