10 év után vallott szerelmet

2024. július 11. 07:54 - csajokespasik

       

               A pasi foglalt, mégse látja egyéb akadályát annak, hogy elárulja érzéseit az egyik barátnőjének, akit ezzel meglehetősen kellemetlen helyzetbe is hozott, mert ő eddig csak barátként tekintett rá. Ilyen vallomások után maradhatnak még barátok?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem rég olvasom a blogot, nem tudom, mik a szokások, az se biztos, hogy jó helyre küldöm ezt. De belevágok: 34 éves nő vagyok. Van egy férfi, akit kb. 10 éve ismerek. Sok a közös érdeklődés, stb.. Én nem tudtam, hogy a barátságnál többet is akarna. Semmivel nem jelezte. És nem rég elmondta, hogy mik az érzései felém. DE: neki barátnője van, négy éves kapcsolat. Elmondta, tárgyilagos stílusban, hogy nekik az elején nagyon intenzív volt a szexuális életük, talán túlságosan is. És ez már nem így van, megritkultak az alkalmak.        

       

               Rengeteget beszélünk azóta erről, főleg, mert engem ezzel kellemetlen helyzetbe hozott. Mert eddig csak barátként néztem rá. És a vallomása után már nem tudok. Arra a következtetésre jutottam, hogy végül is a vallomása nem olyan nagy tragédia. Szerinte rajtam múlna a többi, de csalódtam benne, abból a szempontból, hogy egy még tartó kapcsolatból mondta mindezt.
Abban bízom, ez csak egy hullám nála, mert mondja, hogy ha az együttléteik közé beiktatnak egy hét szünetet, akkor ugyanolyan jó, mint régen. Változnak a dolgok, változik minden, velünk együtt, úgyhogy még rendbe hozhatják. És mi? Mert amit kimondott, az már visszavonhatatlan. Mindenesetre én úgy látom, ha később váltani akarna, a párja már magasra tette azt a mércét, ami a szexualitást illeti, és ez az ő dolgát sem könnyíti meg.          

 

 

3 komment
Címkék: barátság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1918444561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.07.11. 09:58:20

Szóval a barátod néha megdugna. Hát ez gáz, na. Beáldozta a barátságot. Te meg költeményt írsz egy rém kínos fasziról és helyzetről.

Andy73 2024.07.11. 16:52:35

Keress mást, ha komoly kapcsolatra vágysz, nemcsak szexpartnerre. Ha pedig esetleg családra is, gyerekekre, akkor igyekezned kell, mert kezdesz kifutni az időből.
süti beállítások módosítása