A pasim haverja mintha nyomulna rám...

2024. augusztus 09. 07:56 - csajokespasik

       

               „Egyszer megnézte a gyűrűmet, úgy volt alkalma fogni a kezem, kínosan sokáig. Amúgy ő nem az a típus, akit a gyűrűk olyan nagyon érdekelnének...” - Sok bizalmaskodásnak még Posztolónk párja is szemtanúja volt, mégse zavarta. Olykor a pasik tényleg nem érzik, ha egy megszokott, régi barátjuk szimpatizál a csajukkal?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Neki van egy régi barátja. Azt mondta, szinte testvérének tekinti. Én is jóban vagyok vele. Ő olykor tartózkodó, de amikor a párom magunkra hagy minket, elkezd intim dolgokat kérdezni, és amikor látja rajtam, hogy zavarba jövök, felnevet, hogy csak hülyül... Nem hülyül, látom ezt arról, ahogy stíröl. Ezekről még nem beszéltem a barátomnak. És ez itt a kérdés. Hogy egyáltalán szóba hozzam-e? Mert egyértelmű bizonyítékom nincs, nem készítettem felvételt, ő meg mondhatja, hogy ez különben sem egy nagy probléma.        

       

               Nem kedvelem különösebben, és nem csak emiatt, hanem azért sem, mert a legtöbb téma, amiről beszél, nem érdekel. Meghallgatom, bólogatok, hogy lássa, figyelek. Most ha elmondom a barátomnak ezt, abból az lesz, hogy sz*rkavaró vagyok. Vagy félreértettem valamit. Vagy csak azért találtam ki, mert le akarom választani róla. És ha el is mondom neki, ő meg visszamondja a haverjának, abból semmi jó nem lehet.

Arra lennék kíváncsi, hogyan reagálna, ha egyszer csak azt látná, hogy a haverja a combomat markolássza? Lehet, hogy semmit nem tenne. Voltak kisebb érintései eddig is, amik csak azért tűntek fel, mert valahol ki voltam már élezve ilyesmikre, számítottam rá, hogy na mindjárt jön ez a szakasz. Nem nagy dolgokról van szó, például amikor bementünk egy szobába, és én mentem előtte, ő lazán a hátamra tette a kezét, mintha viccesen tolni akarna. Meg egyszer megnézte a gyűrűmet, úgy volt alkalma fogni a kezem, kínosan sokáig. Amúgy ő nem az a típus, akit a gyűrűk olyan nagyon érdekelnének... Ezeket még a párom is látta, de nem izgatta. A pasik tényleg ennyire nem érzik, ha egy általuk megszokott haverjuk szimpatizál a barátnőjükkel?          

 

 

3 komment
Címkék: barátság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr318463209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2024.08.09. 10:37:20

Itt a manus ezt inkább megnyugtató igazolásnak veszi. Mert ha a cimborának is (másnak is) kellene a csaj, akkor olyan rossz nem lehet!! Egyébként meg semmibe sem kerülne közölni a fószerrel; Pl. hogy ha még egyszer tapizni próbálsz, akkor tökön leszel rugdalva... Ennyi. Elképesztő, hogy az egyenes kommunikáció mennyire nem megy zömüknél. Ellenben, ha titkolózni vagy hazudgálni kell, na az ösztönből/reflexből érkezik.

Lorrh 2024.08.09. 14:51:38

Miért kell a barát háta mögött a pasidnak elmondani? Mondd el mindkettejük előtt. Mindig az a kinos ha nem mersz szembe mondani valamit hanem a másik háta mögött.
Miért nem lehet őszintén kimondani mit érzel, mit tapasztalsz?
Pont a nők mániája az "őszinteség"

fkv.119 2024.08.12. 22:53:29

Szerintem meg kéne engedned neki az anált.
süti beállítások módosítása