A top 5 esemény, ami titeket is megmozgatott idén

2010. december 28. 09:18 - Panni CsP

Sziasztok! Az év végére megpróbálunk nektek összeállítani néhányat a kedvenc felhasználói levelekből, amiket kaptunk, és így az év végéhez közeledve - részben kicsit össze is foglalva, milyen sok mindent éltünk át veletek ebben az évben - kategorizáltuk és rangsoroltuk nektek a kedvenc felhasználóinkat és történeteinket. Mutatunk nektek néhány vicces statisztikát is :) CsP-s aranyköpések 2010-ből. Sok tanulságos és sok szórakoztató is van közöttük, néha jókat mulattunk, néha pedig igen fontos hibákra, vagy hiányosságra mutattatok rá. Így hát következzen a kedvenc 5 eseményünk az idei évből, melyekkel kapcsolatban a legérdekesebb kommenteket kaptuk tőletek!

 

5. Elindul a csajokespasik.hu - az iwiw után ekkor startolt el az új szolgáltatásunk, amire nagy örömünkre rögtön sokan regisztráltatok. Bár nem mindig értett meg belőle mindent mindenki: egy kedves felhasználónk 14 levélben fejtette ki problémáit a regisztrációval kapcsolatban, amiből nyolcra volt az a válasz, hogy nyomd meg a “kész” gombot :) Ettől függetlenül nagyon hálásak vagyunk, hiszen hip-hop nagyon sokan regisztráltatok!

4. Elindul a fizetős rendszer

Augusztus elején vezettük be a prémium rendszert, aminek köszönhetően bizonyos funkciók nem érhetők el csak fizetés ellenében. Nos ahogyan vártuk is, ez nagyon sok embernél vágta ki a biztosítékot, soha annyi felkiáltójelet nem kaptunk, mint augusztus 3 és 15 között, csak az e-mail címekben összesen 724-et számoltunk össze! :) De mindegyik közül talán az a srác volt a leginkább felháborodva, aki, mint kiderült, összesen 27 (!) lánnyal levelezett, és tartotta őket “talonban” akikkel így nem tud már levelezni. Ugyan megpróbáltuk még arról meggyőzni, hogy 1 hónapig tud velük levelezni, de elég kérlelhetetlen volt a nagyipari csajozó. A váltást azért a legtöbben jól vettétek, és sikerült nekünk is emelni a színvonalat.

3. Túl a félmillión!

Nagyon izgultunk, hogy idén mikor érkezik meg hozzánk az 500.000-dik felhasználó az iWiW alkalmazásba. Sokat nem is kellett várni, hiszen már januárban itt volt! Szükség is volt rá, hiszen a sok sztori amit a blogon olvashattok, tőlük / tőletek jött, no meg például attól a felhasználótól, aki szerint hiába keres az oldalon, nincs olyan, aki az ő szűrési feltételeinek megfelel, így aztán neki hiába a nagy tömeg :)

2. Elindulnak a hírlevelek

A hírlevelek októberben kezdtek el először kimenni, hogy mindig mindenki képben legyen a legújabb csajokról és pasikról az oldalon. Ez sem jött persze mindenkinek jól, volt aki annyira azért nem örült neki, s ennek is többen hangot adtatok. Egy srác azonban nem cifrázta sokat és erősen félreérthetően csak annyit küldött nekünk: “töröljék ki”. Gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogy van-e papírja, de inkább végül kitöröltük a rendszerből. :)

1. Tudomást szerzünk az első esküvőről!

Az év legjobb híre volt - ráadásul már az év elején! Egy nagyon kedves 26 éves lány és egy 28 éves srác talált egymásra. Még tavaly ismerkedtek meg az iWiW-en, és hamar kiderült a vonzalom, ami pár hónap alatt vezetett egészen az esküvőig! Sok-sok boldogságot nekik!

Nektek mi volt a legjobb élményetek idén?

 

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr122543341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ki ez a lány? · http://kiezalany.blog.hu 2010.12.28. 23:15:12

Gratulálok a 2010-es évetekhez, és remélem, 2011 top sztorija az lesz, hogy megtaláltuk itt azt a lányt, akit a blogomban keresek... Blog? Túlzás. Egyetlen bejegyzés, egyetlen valaki, akit keresek, de reménytelenül. Év végére talán lehetek ilyen öncélúan spammelő, hiszen voltaképpen én is a szerelmet keresem... Köszönöm a figyelmet! :)

System failure. :) 2010.12.29. 17:07:20

Én csak annyit fűznék hozzá az iwiwes gadget-hez, ami piszkosul nem tetszik:
Az iwiwen nem lehet keresni fiatalkorúakra. Nagyon helyesen.
Hopp, most néztem hogy az újabb nagy rakás dijáznos k*ki iwiw felületen lehet. Szól a keresésnél hogy min 14, de beadja. :S:S:S Elcseszték azt is.
Ellenben ezen a kisalkalmazáson keresztül bead egy csomó elszállt agyú, tükörben pózolok kiskorút már elnézést. Oké, tudok szűrni. DE! Nem lehetne, hogy kiskorúakat CSAK kiskorúak lássanak alapból?

Másik:
Miért nincs olyan szűrő, hogy kiszűrje az önbizalom hiányos (és) vagy kapcsolatban lévő csajékat? Na jó, pasikat is.
Komolyan mondom, akinek párja van maradjon meg nála, ne reklámozza magát, ne nézegessen másokat.
Lehet bennem van a hiba és ódivatú vagyok, de ha van párom ÉN nem nézegetek másokat. Fel tud mérgelni, mikor az 50. csajét nézem és látom hogy kapcsolatban van.
Vajon a pasija tudja hogy ott van???
Jelen formájában kiválóan alkalmas bohóckodásra. Komolytalannak tartom. 1/2 millió felhasználó ide-oda...
Szépen hangzik, de csak marketingfogás.
Ezt az iwiwes kisalkalmazásra értettem, amit írtam.

System failure. :) 2010.12.29. 17:13:35

Egyébként tele vagyok lóvéval, piszok jóképű vagyok, vállalkozásom van több misi a számlámon és 42 fokos lázam, szóval csúcsnyeremény lennék...
Viccet félretéve:
Se lóvém, se kocsim, házam, kutyám macskám azért van, de most nem keresek senkit. Jelenleg. Bár gyűlik a mosatlan így lassan be kellene újítani valami csajét. :) Na szétfényeztem magam, ezt nyugodtan kitörölhetitek. Az előző hsz-em viszont ne merjétek. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.30. 10:48:54

Panni, bocs, nem baszogatásként, de szerintem ezekkel a statisztikás dolgokkal igen mellényúltatok. A kommentszámot elnézve nem igazán érdekel ez senkit. Mondjuk engem sem.:)

Valami vidám, pezsgős,szerpentines, exszel kavarós, féltékenykedős, kiábrándulós, csókcsattanós sztorira vágynék is az év végén.

Boldogabbat, szebbet, jobbat, szerelmeset mindenkinek a következő évre!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.30. 10:49:55

"vágynék is az év végén.."

vágynék ÍGY az év végén...

basszus, pedig még nem is ittam.:)
süti beállítások módosítása