Kedvenc felhasználóink: az 5 tipikus levélíró a mi szemünkben

2010. december 30. 14:00 - Panni CsP

A tegnapi történeti összefoglaló után ma kicsit bővebben írunk arról, hogy mi mit is láttunk belőletek, elsősorban arra alapozva, hogy ki, és mit írt nekünk :) Egészen fura embertípusokkal is találkoztunk, a tőlük kapott levelekből szeretnénk a kedvenceket bemutatni nektek :)

 

1.

Az anyázós, de a válaszlevél után megbékélős:

Az ilyen levelek igen gyakoriak, ami érthető is, ha nem tudtok elérni egy funkciót és utána felháborodtok. Sokan azonban rögtön tajtékozva kelnek ki magukból, még mielőtt körülnéznének, de szerencsére utólag megértik :) Elég gyakran hasonló formában öltött testet: Feladó: T. címzett!!!! Mi az isten van már az oldallal, még azt sem lehet megnézni, hogy ki randizna velem, hát hogy van ez??? Ez így nagyon nem fer, kérem ezt azonnal módosítsák! üdv: D. Válasz: Kedves D! Ha az oldalon a Kiknek tetszettem gombra kattintasz, meg is találod, hogy kik is néznének rád. A hiba nem az oldalban van. Üdv: Panni Feladó: :D:D Uh tényleg, de hülye vagyok, nagyon köszi, azt hiszem legközelebb nem a buliból hazaérve lépek majd be..... Tök jó az oldal egyébként, de még nem részegbiztos :D köszi D.

 

 

2. A meggyőzhetetlen

A panaszkodók mellett persze vannak olyan megyőzhetetlenek is, akiknek hiába próbálunk meg elmagyarázni valamit, ő bizony köti az ebet a karóhoz! Hiába a sok válaszlevél és utánajárás ő akkor is bizonygatja, hogy volt egy fiú, akinek tetszett, ez biztos, és most eltűnt a listájáról, ezt azonnal állítsuk vissza. 15 levelet kaptunk tőle, bár mindegyikre ugyan azt a választ tudtuk adni: minden bizonnyal nem tetszett a fiúnak, és az letiltotta, a lány pedig ezt nem volt hajlandó tudomásul venni. Nos, lehet az akaratosság a fiúnál sem volt célravezető :)

3. Az érthetetlen

Az érthetetlenek ritkán tűnnek fel, legfőbb ismertető jegyük, hogy nem szánnak túl sok időt a levélre, inkább csak tömören, ám nem túl velősen közlik a mondandójukat. Ilyenek voltak a következő levelek: “Nem megy” “Kérem törljék ki” “mi történt?” “Nem látom” “Hiba van az oldalon” Sajnos ezek a levelek túl sokat nem mondtak nekünk, de mindegyiken elgondolkodtunk, és visszakérdeztünk, válasz azonban nem jött :)

4. Az alapos és részletes

Az alapos és részletes felhasználók azok, akik tényleg komoly figyelmet fordítanak az oldalra: komoly kérdéseket és mindenre kiterjedő válaszokat is várnak tőlünk. Főleg az új funkciók bevezetése kapcsán fordulnak elő ilyen levelek a levelesládánkban. Így mikor bevezettük a csütörtöki ingyen prémium tagságot, egy kedves úr először 7 kérdést tett fel azzal kapcsolatban, hogy ez hogyan érinti az ő prémium előfizetését, majd további hármat arról, hogy ez tulajdonképpen segít-e majd neki a hozzá hasonló idős hölgyek megtalálásában, illetve, hogy átkérheti-e más napokra az ingyen napot, mert csütörtökönként nincs mindig otthon :) Amit lehetett megtettünk, és végül elégedetten zárta a 12. levelét!

5. A végtelenül boldog

Ilyenek is előfordulnak, különösen azok, akik meg is hívtak minket az esküvőjükre, és nagyon hálásak voltak a közbenjárásért. Persze a végtelenül boldog és szentimentális leveleknek is van egy határa :) Egy levél ugyanis, bár nagyon hálásak voltak benne, a szivárványok előtt ugráló 2 delfint, szívecskés hátteret, és további 4 plüssmackót is tartalmazott! A levelezőrendszerünk is megküzdött vele, de jó volt olvasni a kedves szavakat, amit ezúton is köszönünk nektek, nekik!

 

 
5 komment
Címkék: csajokespasik

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr862548287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mazolika 2010.12.30. 19:25:56

Magvas gondolatok, magvas poszt, és végül magvas kommentek :D Nem baj, legalább van időm másik blogok olvasására is :)

elkoltozott. 2012.01.25. 15:26:00

Miről van itt most nagyba szó? Itt lehet randizni is?:)
süti beállítások módosítása