A Csajok és Pasik társkereső
400.000 ember találkahelye
www.csajokespasik.hu Ez itt a párkapcsolati blogunk.

Ők is nálunk ismerkednek

Rajongók

Címkefelhő

álompár (93) anyuka (124) árulás (130) bácsi (17) balaton (16) barátság (200) betegség (67) bika (86) birtoklás (34) biszex (6) bor (34) búcsúszex (15) bujkálás (71) bukta (132) buli (137) bunkó (103) bunyó (19) csaj (232) csajok (57) csajokespasik (6) család (95) csalódás (317) csók (69) disco (27) drog (16) duma (71) ego (64) elhanyagolva (147) eljegyzés (15) emlék (51) értetlen (122) és (1) es (1) esküvő (31) expara (125) facebook (100) feleség (24) felszarvazott (14) féltékeny (194) fenyegetés (75) férj (28) feromon (11) fiú (47) fotó (74) frigider (19) gyanakvás (126) gyerek (144) gyűrű (24) halál (9) happyend (15) hárem (20) hármasban (97) házas (34) hazugság (152) hiba (151) hirdetés (5) hülye (94) idegroncs (39) idill (36) iskola (6) ital (116) iwiw (19) izgalom (42) játék (14) kaland (44) karácsony (31) kavarás (204) kocsma (23) költözés (112) könny (54) korkülönbség (33) kosár (21) kövér (26) követelés (101) kretén (72) külföld (88) leánykérés (11) lopás (10) lúzer (61) magazin (51) médiaajánlat (1) megbánás (108) megcsalás (286) megmondás (278) meleg (18) meló (33) melóhely (44) menekülés (56) merevedés (42) mobil (26) móka (40) msn (37) negyvenfelé (58) nimfó (8) nők (111) nős (9) nyár (81) nyito (10) nyitó (1) nyitottkapcsi (32) ostrom (45) panasz (259) pánik (105) papucs (3) párbaj (10) pasi (211) pasik (67) pénz (150) pillantás (28) plátói (22) pofon (32) pólónyertesek (4) póráz (22) pszicho (94) pucér (7) ragaszkodás (178) randi (306) reklám (2) remény (299) revans (44) ribanc (155) rohadék (56) rókavadászat (8) romantikus (67) rómeó (75) rómeó&júlia (23) sárkány (8) schweppes (1) show (21) sms (85) sorozat (8) srác (52) szabadság (55) szakítás (120) szappanopera (10) szemét (66) szemezés (27) szerelem (140) szerető (38) szétválás (76) szex (157) szexi (3) szextárs (41) szilveszter (26) szivola (18) szőke (26) szomszéd (8) szünet (27) szüzesség (15) tanulság (168) távkapcs (50) távszerelem (23) tél (16) tévedés (95) tiniszerelem (26) titokban (102) tragédia (7) türelem (87) újrakezdés (63) ünnep (29) utazás (86) vadregény (12) vágy (129) válás (43) választás (230) vallomás (132) vámpír (3) várakozás (228) vita (164) zaklat (18) zaklatás (52) zűrzavar (48)

„Mert amíg csak őt "zaklattam" addig nem érdekelte, de most már a családját meg a barátait is "zaklatom" ami már sok” – a kiszemelt lány eleinte mérsékelten érdeklődik, így a srác cselhez folyamodik. Az álnéven való bejelentkezés jó taktikának bizonyult, mert álcája mögül legalább valóban megismerhette a kiszemeltet. Lovagias keringő, érzelmi maraton következik. A pasi olyan hosszú köröket vállal be, amiket csak kevesen tennének. A mai menü: egy őrülten szerelmes pasi és egy még őrütebb csaj kálváriája.

 

Üdv, Gábor vagyok és gondoltam elmesélek én is egy történetet. Remélem, megfér a többi között, ami az oldalon eddig napvilágot látott. Pár éve az egyetemen ismertem meg őt, közös órák és közös ismerősök által keveredtünk egymás mellé. Gyönyörű volt, nekem akkor a világon a legszebb, nem tartott soká és ő lett nekem a lány a meséből, akit reggelente madarak és mókusok öltöztetnek fel. Ahogy egyre többet tudtam meg róla, egyre jobban beleszerettem. Alig vártam, hogy újra láthassam, mikor a közelemben volt a szívem úgy vert, hogy majd kiugrott a helyéről. Volt valakije, úgyhogy nem tettem semmit, csak örültem, hogy néha mellette lehetek.

Egy közösségi portálon megtaláltam, hát bejelöltem. Nem sokkal ez után itt tudtam meg, hogy már nincs párja. Ekkor az egyetemen már nem találkoztam vele annyit, hát felvettem msn-re, gondoltam hátha néha tudunk beszélgetni. Így is lett. Beszélgettünk, bár nem mindig válaszolt, de gondoltam dolga van. Így történt ez egyik hétvégén is, majd másnap egy barátom, aki közös ismerősünk, újságolja, milyen jót beszélgetett ezzel a lánnyal a neten. Tudom hülyeség, de mintha kirántották volna alólam a talajt. Ért már azelőtt csalódás, elutasítás, de ez a kis apróság jobban tudott fájni, mint egész addig bármi. Rájöttem arra, hogy túlságosan beleszerettem és ez csak rosszabb lesz. Legközelebb mikor láttam, ráírtam, válaszolt, én megkértem, tiltson le. Nem nagyon értette, azt mondtam neki, hogy úgysem beszélgetünk sokat, én meg állandóan irkálok, jobb lesz így. Nem kellett sokat győzködni.

Egy darabig nem hallottam felőle, de sokat gondoltam rá. Aztán egy szilveszter reggelen ismét látom msn-en. Nem értettem, mikor rákérdeztem azt írta "karácsony van", el is felejtettem miért tiltattam le magam, egyszerűen csak örültem, hogy ismét beszélgetünk. Boldog voltam. Továbbra is lelkesen írtam neki, egyik alkalommal mosolyogva fogadta, hogy alig lépett be és már fejbe vágtam egy "szia"-val. Rákérdezett, miért írok neki ennyit. Nem gondoltam volna, hogy interneten keresztül is lehet zavarban az ember, de csak úgy kalapált a szívem. Elég bénán, de azért csak színt vallottam egy valóban rövidke "vers" keretén belül, ami így szólt: "Eszter tetszel". Mosolyogva kérdezte, hogy ez egy vers? Én írtam neki, hogy bár rövid, de rímel és a lényeg benne van úgyhogy igen ez egy vers. Választ nem kaptam úgyhogy én kérdeztem rá, hogy ezek után akkor kevesebbet beszélgetünk? Az volt a válasza, hogy "nem feltétlenül", tekintve, hogy mennyit írtam rá ez a válasz több is volt, mint amit vártam.

Ami ezután jött, illetve kezdődött, már nem volt ilyen biztató. Ugyanis ezután a beszélgetésünk után szó nélkül letiltott. Ráírtam hát a fentebb említett közösségi portálon, hogy megtudjam az okát. A válasz érdekes volt, ami pár szóban összefoglalva: idegesítő vagyok, hagyjam békén. Nem nagyon tudtam mit tenni, békén hagytam.

Eltelt vagy fél év, nem láttam, még csak nem is hallottam róla semmit, mégsem tudtam kiverni a fejemből. Állandóan rá gondoltam, de elég egyértelműen a tudtomra adta, nem akar velem többé beszélni. Aztán egyik nap verset kezdtem írni, egy igazit, ami több mint két szó. Mikor kész lett, nem tudtam, mit kezdjek vele, talán egy hónap is eltelhetett amikor csináltam egy e-mail címet, amit nem köthet hozzám és elküldtem neki. Nem tudom, mit akartam ezzel elérni, csak valamit tennem kellett, noha úgy tudtam, akkor épp megint van valakije.

Egy ideig nem jött válasz, majd egy nap írt. Tudni akarja, ki vagyok. Elég nyilvánvaló válasz, mégsem számítottam rá. Először versben válaszoltam, aztán levelezni kezdtünk. Attól féltem, hogy ha megtudja, hogy én írok neki megint eltűnik, hát azt ajánlottam neki, hogy levelezzünk egy darabig és meg fogja tudni, ki vagyok. Meséljen magáról és én is mesélek, így előbb-utóbb rá fog jönni. Hihetetlenül jó volt megint vele levelezni, nagyon őszintén írt és rengeteg dolgot megtudtam róla. Még azok a levelei is minimum kétoldalasak voltak, amit úgy kezdett "most nincs sok ideje írni". Nagyon őszinte volt, legalábbis annak tűnt. Őszintén megvallotta a hibáit, azt mondta magáról, hogy nagyon önző és a korábbi kapcsolataiban is ez volt vele a legnagyobb baj: ez elég fura volt, ilyet az ember nem mond magáról, még akkor sem, ha igaz. Azt gondoltam, túl szigorú magához. Mesélte, hogy őt még sosem szerette igazán senki. Ez nekem elég hihetetlen volt.

Minél többet leveleztünk annál nagyobb volt az esélye, hogy megtudja én írok. Mindig kérdezett valamit ami közelebb vitte a megoldáshoz és én mindig válaszoltam. Egy napon, mikor már eleget tudott nem jött több levél. Úgy egy hónap múlva írtam rá hát én, hogy megtudjam mi ennek az oka. A válasz az volt, hogy mivel nem tudja ki vagyok ezért ezt nem akarja folytatni. Én elhittem, hát írtam neki a már sokat emlegetett közösségi portálon. Megtudta, hogy én vagyok az és többé nem írt, semmit nem írt. Ettől féltem a legjobban ... bármit írtam semmi válasz. Teljesen magamba zuhantam és minden csak egyre rosszabb lett. Rengeteg verset írtam ez idő alatt.

Csináltam új msn címet, hogy beszéljek vele, és nagy nehezen kinyögte, ha a verseim tetszenek is neki, én nem. Ez a válasz elég sokat váratott magára, ekkor már több mint egy éve vallottam be neki, hogy tetszik nekem. Fura mód nem tiltott le azonnal msn-en, bár ritkán léptem be, de néha tudtunk beszélgetni ... volt, hogy azt hittem végre minden lehet úgy, mint rég, mint amikor még nem mondtam meg neki, hogy érzek iránta valamit. De ez nem tartott sokáig. Sosem erőszakoskodtam vele, nem akartam ráerőltetni magam, boldog lettem volna azzal, ha csak barátok lehetünk. Erre a válasza az volt, hogy nem menne és ezzel a részéről le is volt tudva a dolog. Tehetetlen voltam, egyszer azt írtam neki, hogy ha nem erőltetné annyira, hogy utáljon, talán még meg is kedvelne – erre a válasza az volt, hogy nem kell ezt erőltetnie. Aztán egy idő után ennyi volt csak a kommunikációnk, szenvedtem, mint egy kutya... mikor megkérdeztem tőle, hogy ez egyáltalán nem is érdekli? ... a válasza az volt, hogy "nem érdekel, mit vergődsz", ezt sosem felejtem el.

Más épeszű ember már rég lekopott volna, de nekem ez sem volt elég. Megkerestem hát, hogy beszéljek vele. Először csak látni akartam, de fura volt... egyáltalán nem látszott rajta, hogy elege lenne belőlem. Akkor nem beszéltünk, de volt egy pillanat amikor hátrafordult és egyenesen a szemembe nézett, nem láttam rajta, hogy baja lenne velem. Akkor nem beszéltünk, ő órára ment, én kétségekkel a szívemben, haza.

A következő alkalommal már egy hangyányit bátrabb voltam, bár igyekezett levegőnek nézni és ahogy elment mellettem, hiába köszöntem rá, és ő is rám, egy szellemnek éreztem magam, rám sem nézett. Már majdnem leléptem megint, amikor végre összeszedtem magam és a másik irányba vettem az utam. Az egyetem parkolójában pont előtte kötöttem ki. Mielőtt észrevett volna fura volt, szomorúnak tűnt kicsit, majd megpillantott és mintha enyhén mosolygott volna. Megkérdeztem, hogy elkísérhetem-e egy darabon, igent mondott. Nem tűnt úgy, mint aki haragszik, bár megkérdezte, hogy nem unom-e még, azt válaszoltam, hogy nem. Azt mondta, más normális ember már lekopott volna, én azt válaszoltam, hogy nem vagyok normális. Vissza is kérdeztem, hogy miért nem ráz le, mert más normális ember ezt tenné - a válasza az volt, hogy ő sem normális. Furcsán viselkedett, kifejezetten boldognak tűnt, ahogy sétáltunk... egyensúlyozott a járda szélén, mint egy boldog óvodás, nem nagyon tudtam ezt hova tenni. Arra számítottam, hogy majd jól leordítja a fejem, közben meg csak mosolyogva annyit kérdezett, hogy „te kémkedsz utánam?” Jó volt vele beszélgetni, látszott rajtam, hogy megőrülök érte, de nem is akartam leplezni. Aztán elváltunk egymástól, én még viccesen megjegyeztem, hogy majd írok... te meg nem válaszolsz. Nem hittem volna, hogy tényleg így lesz, de ment tovább minden, ahogy eddig.

Egyre rosszabbul voltam, rengeteg hülyeséget csináltam. Írtam a húgának, hogy megtudjam a telefonszámát, a barátnőinek is ... szinte könyörögtem, hogy segítsenek ... csak annyit akartam, hogy megint szóba álljon velem. Szerettem volna visszaforgatni az időt még az "Eszter tetszel" előttre. Senki nem segített, ahonnan jött válasz, annyi volt, hogy hagyjak mindenkit békén... ha nem áll velem szóba, annak biztos oka van. Aztán jött egy levél tőle, amiben azt írta, hogy azért nem rázott le, mert amíg csak őt "zaklattam" addig nem érdekelte, de most már a családját meg a barátait is "zaklatom" ami már sok. Sosem ártottam senkinek, nem voltam erőszakos ... még amikor úgy éreztem, mintha a szívem tépnék ki a helyéről, akkor sem.

Egy közös ismerősünktől megkaptam a számát, nem akartam felhívni, majd átélni azt, hogy mikor megtudja, én vagyok, csak úgy lecsapja. Írtam sms-t, verset ... kaptam is választ, amiben csak annyi volt, hogy megkérdezte, kitől van meg a száma. A szám után a cím is megvolt, küldtem neki virágot ... még csak azt sem tudom, megkapta-e. Néha jött egy válasz: "ne zaklassam". Csak beszélni szerettem volna vele, szar érzés volt, hogy még ennyit sem érek neki, hogy bármit is mondjon azon kívül, hogy "ne zaklass".

Már odáig merészkedtem, hogy elmentem a házukhoz, hátha tudok vele beszélni. Ilyenkor néha válaszolt, "hagyjam békén", arra, hogy csak beszélni szeretnék vele a válasza az volt, hogy neki nincs mit mondania. Nem is akartam zaklatni, azért mentem oda, ahol lakik, hogy hátha végre megunja és mond valamit, nem tudom mit ... bármit, bármit amitől úgy érzem emberszámba vesz.

Egyszer azt írta sms-ben, hogy ne várjam meg, mert a barátjával megy haza és nincs "ideje rám". Ekkor már hazafele tartottam, válaszoltam neki. Gondoltam, ha végre van valakije, az majd beszél a fejemmel és ha ér annyit neki a barátnője akkor lekoptat. Fel is ajánlottam, hogy még a hívást sem kell fizetnie, én hívom fel és csak adja neki oda. Nem adta. Egy barátom erre azt mondta, hogy kitalálhatnék én is magamnak egy csajt, hátha összejön az ő képzeletbeli barátjával.

Életem legnehezebb időszaka volt ez, alig éltem. Nem láttam értelmét semminek, minden értelmetlen volt, minden. A barátaim tartották bennem a lelket amennyire csak lehetett. Egy telefonbeszélgetésünk volt Eszterrel, végre felvette, először és utoljára. Már nem is emlékszem pontosan mit mondott, de a hagyjam végre békén tuti benne volt. Ez után vagy két hétig, mint egy szellem, jártam a világban.

Egészen addig, míg egy másik lány mosolya vissza nem rántott a valóságba. Tudom, most sokan elítélnek és talán igazuk is van, de sosem vártam többet az őszinteségnél és mindent megadtam volna azért, ha barátok lehettünk volna. Köszönöm a türelmét annak, aki elolvasta, szép teljesítmény! Minden jót! Gábor

 

 

281 komment hozzászólás
Címkék: msn csaj zaklatás

Ismerj meg új embereket!

Kipróbálom

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr112664531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 08:08:04

"Sosem ártottam senkinek, nem voltam erőszakos ... "

Az hogy basztatod folyton neten, irogatod a faszom mailjeidet, meg a pökverseidet, meg még a házukhoz is elmégy, nem erőszakos nyomulás? Mégis mi a rongybatekert lófaszt képzelt a postíró, hogy majd a csaj ettől meghatódik? Ha kicsit is érdekelted volna, akkor már rég ott lenne az ágyadban. De a postíró túl ronda és túl szegény továbbá túl nyomi és a pszichopata. Eszter barátnői is tudnak rólad, hogy te vagy a zaklató kisköcsög. Szánalom és nevetés.

fumerin 2011.02.16. 08:17:11

Kedves poszt toló!
Nekem első olvasatra egy állat (több is) jutott eszembe.
Azt hiszem a pióca lesz a megfelelő!

Szerencséd van, hogy higgadtan tudta a hölgy kezelni a zaklatásaidat, én a monitorodat húztam volna a fejedbe, miközben a virágodat eszed.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2011.02.16. 08:22:25

én úgy vettem ki, hogy a csaj időnként biztatta őt - ez pedig szemét megtévesztés.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 08:26:29

@Panni CsP:

Nem biztatta, csak a pasi vélte annak. Amúgy meg ilyenkor még egy egyértelmű mondatot is biztatásnak vél. A pszichoboyok már csak ilyenek.

Hamu 2011.02.16. 08:28:05

Nem akartad zaklatni? Azt tetted. Nem ő volt neked a fontos (ha az lett volna, tudomásul veszed, és tiszteletben tartod, hogy hagyd békén), hanem saját magad meg a beteges rögeszméd.

tuli _ 2011.02.16. 08:28:40

@Panni CsP: nem, nem biztatta. emberszámba vette, sosem lebegtette meg, hogy lehet belőle valami. a srác viszont mindent biztatásnak vett.

na, Gábor, végre leakadtál róla, neked annak idején hiába mondott bárki bármit, te csak róttad a köreidet.

fumerin 2011.02.16. 08:30:06

@Panni CsP: Ez nem biztatás volt, inkább szánalom.
Ekkora idióta emberben ritka!

Barry Kent 2011.02.16. 08:33:17

Reggelt.
Hát, posztolókám, az emberek sok hülyeséget képesek csinálni, de te minden képzeletet felülmúlsz. Örülj, hogy ilyen olcsón megúsztad, mert amikor elkezdtél a barátainál nyomozni, vagy épp a házukhoz vonultál, azért jobb helyeken már élezni kezdték volna a kaszát.

Viszont a csajt sem értem, látja hogy kettyós, nem is kell neki, de azért leáll vele jópofizni.

2011.02.16. 08:34:09

Jujjj, ez nagyon hosszú! :(

Szöszi 28 2011.02.16. 08:35:06

Te egy beteg f*sz vagy, aki nem érti mit jelent az, hogy hagyj békén. Ez a nagy büdös helyzet:)

2011.02.16. 08:37:12

" Legközelebb mikor láttam, ráírtam, válaszolt, én megkértem, tiltson le. "
Ez teljesen beteg és szánalmas. A srác egy balfék.
Olvasom tovább.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 08:39:44

@Barry Kent:

Gondolta, csak le tudja valahogy szerelni. Hát nem lehet. Az ilyen zaklató gennyzoknikat, csak úgy lehet hogy megmondják nekik, hogy "Öcsi, húzzálmáranyádba bazmeg, kurvára senki nem kíváncsi rád, anyádat basztassad!" Általában működik.

Nutshell 2011.02.16. 08:40:59

Najó, a felénél nem bírtam tovább, abbahagytam az ovlasást. Nekem már ott (a 3. letilt/nem tilt le után) túl sok volt a zaklatás.

2011.02.16. 08:41:13

"Aztán egyik nap verset kezdtem írni, egy igazit, ami több mint két szó. Mikor kész lett, nem tudtam, mit kezdjek vele, talán egy hónap is eltelhetett amikor csináltam egy e-mail címet, amit nem köthet hozzám és elküldtem neki. "
Ha rájött mégbetegebbnek tartott mint ezelőtt.
Olvasom tovább.

Barry Kent 2011.02.16. 08:44:25

@Kedves Nard:
Pontosan, ezt kellett volna tennie már az elején. Igazából már az is gyanús lehetett volna neki, hogy nem is ismerik egymást, de a srác már ennyire tapad.
Azért kiváncsi lennék a barátnőjére, úgy látszik annak bejött ez a stílus.

2011.02.16. 08:44:52

"Sosem erőszakoskodtam vele, nem akartam ráerőltetni magam, boldog lettem volna azzal, ha csak barátok lehetünk."
Ohhh, dehogyisnem.
Olvasom tovább.

Nutshell 2011.02.16. 08:45:48

@Barry Kent: Szerintem nem jópofizott vele, max az elején, amikor még nem tudta, hogy kettyós. Egyszerűen nem volt bunkó, azt gondolta, hogy a "ne zaklass" és a "hagyjál békén" elég világos üzenet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 08:47:06

@Barry Kent:

Szerintem a barátnője neve .avi .mpg esetleg .jpg -re végződhet.

fumerin 2011.02.16. 08:48:36

MSN-és a vers összefüggésében, lehet, hogy a két szavas megoldást tovább bővítette, valahogy így:
Loser vagyok Kedves,
Hogyan leszel nedves?
Írtam neked verset,
Lehet, kicsit nyers lett!
Nem sokára rászoksz,
És a végén leszopsz!

Barry Kent 2011.02.16. 08:50:34

@Nutshell:
Nem, a vége felé van egy parkolós jelenet, amikor a posztoló odavánszorgott hozzá, a csaj pedig megengedte hogy hazakísérje és beszélgettek, erre gondoltam. Azt nagyon nem kellett volna, csak olaj volt a tűzre.
Persze ettől még a posztoló a dilinyós, csak a csaj is résen lehetett volna.

Hamu 2011.02.16. 08:51:16

@Barry Kent: Nem írja, hogy a barátnője, gyanítom, csak a következő áldozat.

Barry Kent 2011.02.16. 08:53:08

@Kedves Nard: :DDD
Igaz, nem írja hogy összejött valakivel, csak valami csaj egy mosollyal elvarázsolta. Lehet hogy most őt kergeti öngyilkosságba.

@fumerin:
Juj.

2011.02.16. 08:53:38

"Egészen addig, míg egy másik lány mosolya vissza nem rántott a valóságba. "

Azóta meg őt zaklatod...

"Tudom, most sokan elítélnek és talán igazuk is van, de sosem vártam többet az őszinteségnél és mindent megadtam volna azért, ha barátok lehettünk volna. "

Őszinte volt, mondta hogy ne zaklasd. Ennél őszintébb nem lehetett volna. Az meg hogy barátja akartál lenni, te egy bolond vagy, és sosem akartál a barátja lenni.

Barry Kent 2011.02.16. 08:53:55

@Hamu:
ja, közben írtam én is.

Nutshell 2011.02.16. 08:55:27

@Barry Kent: Ja, hát a végéig nem olvastam :)
Persze, csajszi csak lehet éppen negatív hangulatban volt és jól esett neki, hogy valai elkíséri/udvarolgat neki. Bel e sem gondolt, hogy ennél az illetőnél ezt nem kéne.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 08:57:22

Volt régebben egy eset, ahol a pszichoboy ott várta a lányt a házuknál a sarkon, és meglátta hogy lány, mással, LÁNGOST majszolva ment haza! Kezében a pszichoraffaelloval ott állt lárvaarccal.

Barry Kent 2011.02.16. 09:08:12

@Kedves Nard:
Nem adta oda nekik, desszertnek? :D

Devil2 2011.02.16. 09:25:31

Nem baj. Mindent beletettél amit beletehettél, így nem kattogsz azon, hogy "mi lett volna ha". Mondjuk tény hogy nehezen esett le nálad a "NEM". Ilyen pedig van, még ha a fejed tetejére állsz, akkor is. És ne akarj ilyen helyzetben "barát" lenni vagy maradni. Ezzel hazudsz neki is és magadnak is, mert jól tudod hogy nem ez az amit tényleg akarsz.

2011.02.16. 09:27:58

@Devil2:
Nem hiszek a szememnek. Olyan kis gyengéden fogalmaztad meg a mondadódat...

Devil2 2011.02.16. 09:30:59

@Zsu0805: Nocsak, talán szokatlan ez tőlem? :) Legalább hígítom a savat amit már eddig kapott a srác. :)

2011.02.16. 09:32:05

@Devil2:
Elég szokatlan. :) Ezt nem kell higítani. Ez a pasi egy bolond.

Devil2 2011.02.16. 09:37:37

@Zsu0805: Ne mondd már hogy te soha nem voltál a "szerelem bolondja"?! Egyébként bennem hihetetlen empátia tud lenni ilyen és hasonló esetekben, többek közt azért mert magam is megjártam egy hasonló zsákutcát, bár nem ilyen durván mint ez a srác, másrészt nem azért ír ide az a szerencsétlen hogy még jól meg is hurcoljuk. :)

Devil2 2011.02.16. 09:42:06

@Zsu0805: Ha a tegnapi posztot nézzük, na ott nem tudtam empatikus lenni.. :)

2011.02.16. 09:42:16

@Devil2:
De persze, én is voltam a szerelem bolondja, volt hogy én is hülyeséget csináltam (vagyis inkább a szerevezetem), de ez, hogy "tílts le", meg hogy másmailcímet csinálok és onnan zargatom a versekkel, meg hogy telefonszámát próbálom meg kinyomozni a haverjai/családtagjai által, és ő már vagy 20x elküldött a jó búsba. Bár a csaj se százas, inkább túl joindulatú, de a csávó totál kattant.

2011.02.16. 09:45:35

@Devil2:
A tegnapi is egy totál kattant szajha volt, de az legalább nem zaklatta a csávókat. Meg azért ez veszélyes is lehet, ki tudja ez az állat mennyire kattant. Rám tuti a frászt hozná a kissrác és paprikasprayel + ködkürttel közlekednék közlekednék.

Devil2 2011.02.16. 09:46:23

@Zsu0805: Persze, hideg fejjel belegondolva nehezen értehető az ilyesmi, de én nem ezt nézem, hanem ami mögötte van, ami pedig az hogy a srácra mekkora hatással volt a csaj.

Father Justice (törölt) 2011.02.16. 09:46:49

@Hamu: Így van, az ilyennek csak saját maga számít, és az a kép, ami kettejükről kizárólag az ő fejében létezik. Ha Eszter a szó igazi értelmében érdekelte volna, legkésőbb akkor végleg lelép a színről, amikor olyan dolgokat árult el egy "idegennek" e-mailben, amiket neki sosem mondott el. Nem csoda, hogy nem hitte el, hogy a nő önzőnek tartja magát: ahhoz az kellene, hogy ő is eljusson az önismeretnek legalább erre a szintjére. Akkor eleve nem nyomulna gőzmozdonyként, a másik érdekeit, döntéseit totálisan ignorálva, hiszen belátná, hogy őt is az önzése vezérli.

Valóban az lehetett a fő probléma, hogy megzavarták azok az időszakok, amelyekben a csaj egyáltalán szóba állt vele. Az ilyen pszichók ezt tényleg bátorításként fogják fel. Többször elhangzik, ő beérte volna a csakbarátsággal is. Végül is.. amikor már végképp nem lehet elviselni a lány párját, még mindig ott egy machete. Kíváncsi lennék, az ilyen emberek mit tekintenek nyomulásnak meg zaklatásnak, ha nem pont azt, amit ők maguk művelnek.

Arra is lenne tippem, a lány szemszögéből hogyan festett ez a történet. Joe69 rendszerében a fickót a bohóc + lelkiszemetes + ego-boostoló hősszerelmes kombinált szerepkörében tudom elképzelni. Ez hosszabb távon is működhetett volna, ha nem egészül ki a kullancs funkcióval is egy idő után. Azzal együtt már annyira zavaró volt a jelenléte, hogy végül kivergődte magát a felhőből. :)

Leginkább azt a másik, mosolygós lányt sajnálom.. hell on earth.

2011.02.16. 09:48:33

@Devil2:
Akkora hatással, hogy pszichopata üldözővé vált.
Ez nemnormális, és kitudja még hány emberrel megcsinálja. Lehet hogy ott nem ilyen drasztikusan, de akkor is.

Devil2 2011.02.16. 09:50:46

@Zsu0805: Igen, a tegnapi csaj egy kis kattogó pitscha volt, aki azért el is érte ami a vágya(i) volt(ak), ő csak dönteni nem tudott. De ez srácot meg totál "meghülyítették" a hormonjai, és ez alapvetően jó dolog ha belegondolsz, persze a zaklatás már valóban túlzásnak tűnik, de ez csak fokozza a drámai hatást.

2011.02.16. 09:55:34

@Devil2:
Persze jó ha meghülyülnek a hormonok, de ha a hormonjai meghülyülése nem találnak viszonzásra akkor hűtse le magát, és ne zaklassa a szerencsétlen csajt, mert arra a frászt hozza.

2011.02.16. 09:56:10

@Father Justice ♋:
Szólj Bazdmegnek, ő átírja a nő szemszögére. :)

Devil2 2011.02.16. 09:58:28

@Zsu0805: Ehhez meg kellett neki tanulnia a leckét, most már levonta a konzekvenciákat, a jövőben biztos hogy nem követi el azokat a hibákat amiket itt. Jó esetben.. Senki nem úgy jön a világra hogy tud beszélni..

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.16. 10:00:24

Posztíró telemarketingesre szerelmesedte magát.:-)

2011.02.16. 10:01:25

@Devil2:
Merem remélni hogy megtanulta a leckét.

Devil2 2011.02.16. 10:02:59

@Zsu0805: Meg hogy nem szemel ki téged, mi? :D

2011.02.16. 10:08:10

@Devil2:
Elhiheted, hogy ha az én mosolyomra gerjedne rá és engem zaklatna rövídúton a korházban kötne ki.

Devil2 2011.02.16. 10:08:46

@Zsu0805: Afelől semmi kétségem. :D

Devil2 2011.02.16. 10:14:53

@Zsu0805: Látom, ma volt elég cukros kifli a péknél. :D

2011.02.16. 10:18:44

@Devil2:
Nem. :( ;( Már 2 napja nem csinálnak. :( ;( Tiszta depi vagyok. :(
Ma muszáj volt somlóit reggeliznem. :(

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.16. 10:19:38

@Panni CsP: pedig a létező összes jólnevelt formában közölte, hogy nem. Mikor a srác elkísérte, akkor valójában kimosolyogta, attól tűnt olyan boldognak.:-) Majd megtanulja, hogy keményen kell közölni az ilyenekkel az álláspontodat, akkor kiábrándulnak, hiszen mekkora tapló vagy, elhíresztelik, utána békén hagynak.:-) Tuti így van, mondta a Nagy Tanítómester.:D

dr. gernika 2011.02.16. 10:19:43

Hülye pszichoboy... oké a lány is hülye volt, mert amikor maga alatt volt épp, veled tuningoltatta az önbizalmát, de egy ponton túl nagyon is egyértelművé tette, hogy szakadj le róla, de te tovább zaklattad minden fronton. Mit nem lehet azon megérteni, hogy bár beszélgetni jó veled, nem jössz be neki, mint pasi? Az ilyenekre nem is lehet férfiként nézni, mint te. Hálistennek az a másik lány nem tudta, milyen beteg vagy, és rád mosolygott. Mi lett azóta, összejöttetek, vagy azóta őt zaklatod?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 10:25:46

@Drága IV gernika:

Lehet várja a sarkon a szemeteskonténer mellett lárvaarccal, raffaelloval.

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 10:31:09

Jó reggelt!

Hát ez a posztíró tényleg nem semmi. Az a baj, az ilyeneknek hiába mondja meg az ember, vagy bunkó vele, akkor is követi a saját kis álmát. Én még nagyon fiatal voltam, amikor egyszer hazáig követett egy srác egy koncertről, és végig állította, hogy ő tudja, én kedves vagyok, hiába bizonygattam neki, hogy nem, nem vagyok az. Sőt...

Ráadásul ezt a rajongását milyen hosszan tudta leírni, látszik, még mindig nagyon átéli, és nem is érti mi történt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 10:35:39

@Dr. Jula Watson:

Pedig mindenki tudja, hogy milyen kegyetlen perszóna vagy! Nekem se mondod el AZT :( Például.

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 10:37:30

@Kedves Nard: Hát ez az. Süt rólam, mégis ő szentül elhatározta, hogy én igenis kedves vagyok! :D Pedig még a nyakába sem ültem fel. :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.16. 10:41:40

@Dr. Jula Watson: meg kell velük egyezni, ha megvan a telefonszáma, az nem hátrány, felajánlanám, hogy vagy békén hagy, vagy 10 percen belül megjelenik egy fantáziadús szexhirdetésben az összes elérhetősége, csak abban hazudok majd, hogy dúskeblű szőkét írok bele.:D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.16. 10:42:28

@Dr. Jula Watson: nem minden esetben működik, van aki épp erre gerjed.:-)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.16. 10:42:54

Úristen, le a kalappal a lány birkatürelme előtt - ekkora egy bolondot!

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 10:44:08

@tarquin - védőháló nélkül: Hihi. Ez csak futó szerelem volt a részéről, és egészen addig tartott, amíg haza nem értem. És hát még nagyon csikó voltam akkoriban. Még csak tanulgattam a pasi lélek működését:)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 10:47:11

@tarquin - védőháló nélkül: Hát igen, nem könnyű kifigyelni, az illetővel melyik taktika a hatásos. :)

Devil2 2011.02.16. 10:50:31

@Dr. Jula Watson:

"Még csak tanulgattam a pasi lélek működését"

Nem volt egy hosszú anyag, jól sejtem? :D

dr. gernika 2011.02.16. 10:50:57

@Barry Kent: A durva nem ez volt, hanem az, hogy a srác csak hazakísérte a lányt, de a pszichoboy ezután próbált kavarni a srác barátnőjénél, hogy ej miket csinál...

Devil2 2011.02.16. 10:52:52

@Zsu0805: Hűha, akkor durvulnak az elvonási tünetek. :D

Father Justice (törölt) 2011.02.16. 10:52:54

A Szakítós mai posztjában olvashatók a hiányzó részletek. Eszternek hiányzott a törődés és a figyelem, amit a folyton pénzt hajhászó bróker barátjától morzsákban sem kapott meg. Ezért viselte el a pszichopata tolakodó udvarlását, ami később nyomulásba csapott át. Gábor helyében kicsit kitartóbb lettem volna, főleg ha már úgyis ezt írja: "Gondoltam, ha végre van valakije, az majd beszél a fejemmel és ha ér annyit neki a barátnője akkor lekoptat." Szerintem öt millát is megért volna neki, hogy lekopj! Így viszont tiszta deficit lett ez a biznisz. :)

Devil2 2011.02.16. 10:59:57

@Father Justice ♋: Hát akkor Eszterke is megérdemel egy virtuális seggberúgást. Első az anyagi biztonság, aztán majd lesz valahogy...

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 11:00:02

@Devil2: azért vannak közöttetek nehezebb esetek is :D

Devil2 2011.02.16. 11:02:03

@Dr. Jula Watson: Mármint akit leépíteni nehezebb? :D

Kham 2011.02.16. 11:04:54

GáborGábor, meg kellett volna elsőre írni azt a verset rendesen, már rég a karjaidba alélt volna a lány:

Eszter tetszel, Eszter tetszel,
főleg mikor visszintbe fekszel.
Megőrjített totál az epekedés,
álnevemen jól megy a levelezés.

Nagyon szerelmes vagy pszichopata
esküszöm a barátokat más zaklatja.
Nem érdekel az se, nézzél levegőnek,
nagyon örülök az új infranézőkének.

Azért vettem, hogy sötétben is lássalak
ha nem szeretsz, akkor el kell ássalak,
kerül kebledre föld, arcodra kohósalak.

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 11:05:39

@Devil2: akinek a lelkét megérteni :P Onnantól meg már minden más megy a maga útján :)

Devil2 2011.02.16. 11:11:59

@Dr. Jula Watson: Legfeljebb segíteni kell hogy menjen. :)

Devil2 2011.02.16. 11:15:28

@Dr. Jula Watson: Ha erre akar menni a dolog erre segíted, ha arra akar menni akkor arra segíted.

Hurri Kán 2011.02.16. 11:19:41

Valaki leírná röviden és tömören ennek a nyáltengernek a lényegét? Köszönöm. :)

csillag× 2011.02.16. 11:21:54

Aztafene :-/ Megéheztem, mire elolvastam.
A srác szótárában akkor mi lehet a zaklatás címszó alatt, ha ezt nem tekinti annak

@Zsu0805: ez jó alapanyag lenne neki :D

2011.02.16. 11:22:04

@Devil2:
Durvulnak hát. :) Lassan már hajam tépem a cukorhiány miatt. :)

Devil2 2011.02.16. 11:22:45

@gyvy: Nem, nem, szenvedd csak végig. :D

Devil2 2011.02.16. 11:23:51

@Zsu0805: Hát nem gondoltam volna hogy a cukorhiánynak is lehet káros hatása. :)

Devil2 2011.02.16. 11:25:13

@csillag×: Felvesszül olimpiai sportágnak a hosszútávú olvasást. Sok kalóriát eléget a szemmozgás is. :D

2011.02.16. 11:25:47

@csillag×:
Szólj neki, hogy költse át. :) Leközöltetjük Pannival, úgyis kevés mostanság a poszt. :)

2011.02.16. 11:26:49

@Devil2:
Káros hatás? Nálam nincs káros hatás. :) Azóta is tündi-bündi lányka vagyok. :) :P

Devil2 2011.02.16. 11:28:42

@Zsu0805: Kihullik tőle a hajad.. főleg ha téped. :))

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 11:28:52

@Devil2: Nem biztos. Ha a dolog erre akar menni, de én másfelé akarom, akkor a saját elhatározásom irányába segítem :P

Devil2 2011.02.16. 11:29:45

@Zsu0805: Jah, tündi-bündi vagy.. míg fel nem bukkan egy zaklató. :D

Devil2 2011.02.16. 11:31:05

@Dr. Jula Watson: Akkor már nem a maga útján megy a dolog, hacsak nem kezdek magázódásba.. :P :)

nosce 2011.02.16. 11:31:51

Kedves posztoló,

Lehet h lett volna esélyed a csajnál (1:1000000) , mert vannak helyzetek amikor a kitartás bejön a nőknél. A kitartást meg csak kevés választja el a pszichopata viselkedéstől. De amikor kérlelted a csajt h ttiltson le mert te nem birod megállni h ne írj, az óriási hiba volt, mert magad árultad el h pszichopata vagy. Kitartónak csak kedvesen és csak picit tolakodóan szabad lenni, ha egyáltalán.
Neked pedig meg tanulnod elengedni az álmaidat, úgynevezett stop losst alkalmazni amikor előre eldöntött szitu bekövetkezésekor (pl. nem válaszol a harmadik leveledre, de lehet ez az ötödik is ha nagy esélyt akarsz neki adni ) hagyod a faaszba az egészet, mert eredmémnyt nem érhetsz el, viszont xarrá alázod magad, és mindenki egy "úristN de beteg" faasznak tart majd és az is vagy, ha ezt képtelen vagy megtenni..

csillag× 2011.02.16. 11:33:16

@Devil2: :P

@Zsu0805: uh, nagyon elfoglalt, már jópár hete nem láttam skypon sem....vagy lehet szó nélkül letiltott, mert zaklattam?? Lehet írnom kéne a húgának és elkérni a címét :))

Amúgy nekem az tetszett, h másik címről kapott verset :))) Én is akaroook ^^ (természetesen, nem egy zaklatótól)

Devil2 2011.02.16. 11:33:34

@Dr. Jula Watson: vagy magázásba?? amelyik jó értsd azt. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 11:33:38

@Devil2: :P
Van aki szerint a magázódás tud szexi lenni. :)

Devil2 2011.02.16. 11:34:42

@csillag×: Ne nyalogassál, azt nem mindenkinek engedem.. :D

Devil2 2011.02.16. 11:36:12

@Dr. Jula Watson: Ez így van! Én külön élvezem idegen, fiatal csajokkal. Perverz e vagyok? :)

Devil2 2011.02.16. 11:42:04

@nosce: Ha nem esel extra túlzásokba, akkor értékelik ám a kitartást meg az elszántságot, na nem azt mondom hogy ennek gyümölcse is lesz, de már megéri látni, hogy megütötted az érzelmi ingerküszöbét.

csillag× 2011.02.16. 11:43:05

@Devil2: pedig éhes vagyok... :(

Devil2 2011.02.16. 11:45:57

@csillag×: szegényke.., mit adjak neked enni? :)

nosce 2011.02.16. 11:47:33

@Devil2:
én is ezt mondom de az h letiltatta magát az msn-ről, az olyan volt minta valakinek élőben azt mondja, te figyumár pestisem van de szeretnék adni egy csókot, mert nagyon tetszel. Ki az aki ettől nem fut világgá ?

dr. gernika 2011.02.16. 11:49:17

@Kham: Hühühühühühülyeeeee :D

nosce 2011.02.16. 11:53:17

@tarquin - védőháló nélkül:
"pl. szerintem.:D"
Azért vigyázni kell a páros magázódással, mert pl kínos amikor a pasi mondja a kocsiban, a jobbról meredeken beelőző bömösre h kapja be a faaszom, és a csaj meg rákezd :)

Hurri Kán 2011.02.16. 11:53:56

@Devil2:
Ááááá, kizárt:) Még a végén én is pszihopatikus leszek még a jelenleginél is sokkal jobban azt pedig nem szeretném :DDD

Devil2 2011.02.16. 11:54:02

@nosce: Vagy inkább olyan hogy "figyu, ne adj nekem csókot mert büdös a szám".

nosce 2011.02.16. 11:54:07

@tarquin - védőháló nélkül:
"pl. szerintem.:D"
Azért vigyázni kell a páros magázódással, mert pl kínos amikor a pasi mondja a kocsiban, a jobbról meredeken beelőző bömösre h kapja be a faaszom, és a csaj meg rákezd :)

Hurri Kán 2011.02.16. 11:55:19

@nosce:
Nincs ezzel baj, attól függ ki ül a jobb egyen :DDD

csillag× 2011.02.16. 11:56:09

@Devil2: tudom, h nem szabad ebéd előtt csokit enni (már a mama is megmondta) :) , de egy málnás fekete csokiért sok mindent megtennék

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 11:56:11

@nosce: a bömöst ritkán magázzák :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 11:57:19

@nosce: A terézanyu kórban szenvedők. :)

Devil2 2011.02.16. 11:58:40

@csillag×: Ejnye-bejnye te kis telhetetlen, nálam csak fehér csoki van, málna viszont abban is van. :)

Devil2 2011.02.16. 12:00:07

@Dr. Jula Watson: Persze hogy nem elég, de ekkorra már azért meg vagy reccsenve szépen.

nosce 2011.02.16. 12:02:55

@Dr. Jula Watson:
de azok meg nem a farkánál kezdik el az ápolást :)

nosce 2011.02.16. 12:07:04

@gyvy:
még ha jó is az ülésrend, akkor is gáz lehet, ha a lámpára szerelt kamera nagy totálban veszi :)

nosce 2011.02.16. 12:08:06

@gyvy:
"Hová lett a védőhálód? :)"
egy pasit hálózott be vele :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:09:03

@Devil2: Ezért szoktam én még idejében kiszállni.

@nosce: Dehogynem. Ott kezdik, hogy letépik a golyóit :D

Hurri Kán 2011.02.16. 12:09:31

@nosce:
Le kell hajtani a napellenzőt :DDD

Devil2 2011.02.16. 12:10:27

@Dr. Jula Watson: Áh, így kiszállsz olyanból is amiből pedig nem kéne.

Devil2 2011.02.16. 12:14:07

@nosce: És akkor mi van? Legfeljebb Big Brother is szórakozik egy kicsit. :)

nosce 2011.02.16. 12:16:47

@Dr. Jula Watson:
mondjuk pestisnél lehet leesik magától is :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:17:36

@Devil2: Már miért ne kéne? Ha nem kellek elsőre, akkor már ne gondolja meg magát :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:18:41

@nosce: lecsatólhatóssá válik :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.16. 12:19:23

@gyvy: kidobtam. Nem kell.:D

@nosce: semmi ilyesmiről nem tudok.:-)

nosce 2011.02.16. 12:19:45

@Devil2:
"És akkor mi van? "
például kibaasznak fullra egy büntetést, ez sért valami szabályt tutira sztem, legalább közszemérem sértő vagy mi :)

Hurri Kán 2011.02.16. 12:21:05

@tarquin - védőháló nélkül:
Úgy érzed, most már anélkül is boldogulsz ? ;-)

nosce 2011.02.16. 12:21:39

@Dr. Jula Watson:
inkább visszavarrhatóvá :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:21:54

@Dr. Jula Watson: rövid o :)

@nosce: Ennyire szabálykövető lennél? :)

nosce 2011.02.16. 12:22:47

@tarquin - védőháló nélkül:
és hány naponként nézed meg a kivetett hálód h akadt-e bele valaki ? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:23:32

@nosce: A lecsatolhatós akkor már praktikusabb. Ha akarom fenn van, ha akarom, nem ott :)

dr. gernika 2011.02.16. 12:24:55

@nosce: Az ilyeneket tegezni szoktuk. :)

nosce 2011.02.16. 12:26:15

@Dr. Jula Watson:
sztem azt a nők szeretik ha nekik lecsatolható, a pasiknak ez annyira nem jön be :)

Hurri Kán 2011.02.16. 12:28:28

@nosce:
Így van. Kiskoromtól hozzám nőtt, az az enyém :DDD

nosce 2011.02.16. 12:29:46

@Dr. Jula Watson: @Drága IV gernika:
pl. na ez/ő is kapja be a faaszom (a havernak vagy valakinek mondva) :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.16. 12:29:56

@gyvy: tudom.

@nosce: nem tudom értelmezni a kérdést, mert nincs mit nézegetnem.:-)

nosce 2011.02.16. 12:32:13

@Dr. Jula Watson:
azért erről szó sincs :)

nosce 2011.02.16. 12:43:49

@Dr. Jula Watson:
Neked meg boldog névnapot ? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:45:15

@nosce: Ki mondta hogy érdekes az, a pasik mit szeretnek? :DD

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:46:41

@nosce: Na de ez már ugye nem félreérthető. :P

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 12:47:28

@nosce: Akkor csak a büntetési tétel miatt lehet gond? :D

Devil2 2011.02.16. 12:55:29

@nosce: Az autó magánterület ergo szexelhetsz benne fényes nappal a főtéren is, már ha egyéb gondod nincs ezzel a szituációval.

Devil2 2011.02.16. 12:57:17

@Dr. Jula Watson: Azért női szempontból kicsit más ez a dolog, de egyébként azt mondom, a tiéd is egy vélemény.

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:00:43

@Devil2: Természetesen. Én is elfogadom, hogy van más, akinél máshogy működik. Mindenki ugye magából indul ki, és ha őt meg lehet hódítani kitartással, akkor elhiszi ezt másról is.

Hurri Kán 2011.02.16. 13:03:12

@Devil2:
Simán. Ha hűvösebb idő van, csak rá kell kapcsolni a belső levegő keringetését és be se látnak kintről. MAx. az a gyanús ha nagyon imbolyog a kocsi :D

Devil2 2011.02.16. 13:06:03

@gyvy: Nem tilos imbolygatni az autót, meg benézni sem kötelező, tehát nem vagy támadható jogilag (sem).

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:06:06

@gyvy: Csak a lengéscsillapítókat tesztelik :D

Devil2 2011.02.16. 13:08:58

@gyvy: Csak vigyázz hogy ne parkolj tilosban. :D

Hurri Kán 2011.02.16. 13:11:52

@Dr. Jula Watson:
Ez jó, majd legközelebb ezt mondom :DDD

@Devil2: Ha a kocsiban vagyunk, az nem parkolás (várakozás), csak megállás :D

Devil2 2011.02.16. 13:12:52

@gyvy: Na jah, öt percig, az lássuk be nem sok idő.. :D

Devil2 2011.02.16. 13:13:58

@gyvy: De tényleg ne tedd próbára a közteresek türelmét. :D

nosce 2011.02.16. 13:15:58

@Devil2:
"tehát nem vagy támadható jogilag (sem)."

Hát nemtom, de amikor Hugh Grantet leszopta a zautojában egy prosti és egy rendőr ezt kiszúrta, az sokba fájt neki :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:16:58

@gyvy: @Devil2: És azzal mi a helyzet, ha a parkolóőr épp a büntetést bizonyító fényképet készít? Tiltott pornográf felvétel? :D

Devil2 2011.02.16. 13:17:37

@nosce: Írígy volt a rendőr. Ennyi. :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:17:38

@nosce: De a prosti miatt szerintem :D

Devil2 2011.02.16. 13:18:23

@Dr. Jula Watson: Kiskorúval azért tényleg ne.. :D

Devil2 2011.02.16. 13:19:07

@Dr. Jula Watson: De egyébként az meg a személyiségi jogok megsértése. :D

nosce 2011.02.16. 13:20:10

@Dr. Jula Watson:
gondolod Grant kirakta a cetlit az ablakra, h ne zavarj prostival vagyok ? :)

Devil2 2011.02.16. 13:20:36

@Dr. Jula Watson: Lehet hogy pont fizetett Grant és még nyugtát sem adott a csaj. :D

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.16. 13:20:37

Ez kicsit betegesnek tűnik nekem.

Visszaolvasva én a helyében az erőlködve haladó msn-ezések után koptam volna le. Ha valami nem megy, nem lehet erőltetni.

Más: a kamu email cím jó trükk és tetszik, adott esetben alkalmazható, de itt ezt már eleve nem kellett volna meglépni. Vagy utána, amikor kilétének felfedésekor nemleges választ kapott, el kellett volna fogadja. Ha jól értem, elég bizalmas levelezés folyt a felek között.

ui: ha a "tetszel"-beszélgetés után letilt, az elég egyértelmű. Én vagy az erőltetett msn után, vagy pedig a letiltás után adtam volna fel, mondván kitartó vagyok, de nem hülye.

nosce 2011.02.16. 13:20:50

@Devil2:
"Írígy volt a rendőr. Ennyi. :D"

kire ? a prostira vagy Grantra ? :)

Hurri Kán 2011.02.16. 13:21:32

@Dr. Jula Watson:
Ha nem kiskorúval fiatalkorúval vagyok, akkor nem tiltott. Persze a jogdíjról nem mondok le, nem tehetem, nem vagyok abban a helyzetben :D

Devil2 2011.02.16. 13:22:40

@nosce: Apropó, kint büntettek itt egyébként? Merthogy a szopáshoz azért normál esetben kell két ember.

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:23:23

@nosce: :D Nem, nem. :) De jó, hogy szólsz, a nagymamámnak névnapja van :)
Olvass mélt. :)

Devil2 2011.02.16. 13:23:31

@nosce: Nem ismerem a rendőrt.. :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:24:13

@Devil2: Így viszont meg lehet úszni a büntetést :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:25:20

@nosce: Tőle még az is kitelik :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:26:25

@gyvy: Mármint nem tiltott, hogy ő lefényképezzen téged akció közben amit a saját magánterületeden végzel? :)

Devil2 2011.02.16. 13:27:44

@Dr. Jula Watson: Hát a parkolást azt nem biztos, legfeljebb a belteret ábrázoló képeket nem adják be a bíróságra. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:29:22

@Devil2: Akkor viszont nem tudják bizonyítani, hogy nem volt látható helyen parkolócédula :)

Devil2 2011.02.16. 13:30:52

@Dr. Jula Watson: Hát akkor ez a megoldás, ha bliccelni akarsz viszel magaddal egy párocskát és megkéred őket, szexeljenek a kocsiban amíg te ügy intézel. :D

Hurri Kán 2011.02.16. 13:33:24

@Dr. Jula Watson:
Ha fizet érte :DDD

Egyébként úgy tudom, az autó -legalábbis ebből a szempontból- jogilag nem magánterület.

Devil2 2011.02.16. 13:38:22

@gyvy: Nem ismerem a törvény betűjét de fura lenne olyan kitétel hogy autóban tilos egyébként (autó nélkül) közszeméremsértő cselekvést folytatni. Pláne ha még le is van sötétítve az autó, mert oda még véletlenül sem lehet belátni, itt meg a megalapozott gyanú (heves imbolygás) kevés lenne a tisztelt bíróság előtt.

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:39:54

@Devil2: Az én autómban csak én szexelhetek :P

@gyvy: Ebben nem vagyok szakértő. Jogász sem nem lennék. :)

Devil2 2011.02.16. 13:41:21

@Dr. Jula Watson: Akkor válsztanod kell, vagy szexelsz vagy ügyet intézel. :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:42:22

@Devil2: Azt hiszem a választás nem nehéz :D

Devil2 2011.02.16. 13:43:52

@Dr. Jula Watson: Hát igen, ügyet intézni ugye muszáj. :D

Hurri Kán 2011.02.16. 13:48:02

@Devil2:
Eddig még szerencsére sose kaptak rajta :DDD

@Dr. Jula Watson: :DDD

Devil2 2011.02.16. 13:48:51

@gyvy: Rajta kapni a bűnelkövetőt szokták. :D

Hurri Kán 2011.02.16. 13:51:28

@Devil2:
Vagy ha más feleségével ügyködsz :D :D :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 13:51:44

@gyvy: Jó helyen kell tudni leállítani a kocsit, és nincs gond. :D Nem úgy, mint mi, mikor arra ébredtünk hajnalban, hogy a felkelő nap ezerrel tűz a szemünkbe :D

Hurri Kán 2011.02.16. 13:53:43

@Devil2:
Vagy ha más feleségével ügyködsz :D :D :D

Hurri Kán 2011.02.16. 13:55:22

@Devil2:
Vagy ha más feleségével ügyködsz :D :D :D

Devil2 2011.02.16. 13:56:24

Valaki hekkelje már meg azt a ku*** blogmotort!

Devil2 2011.02.16. 13:57:46

@Dr. Jula Watson: Nyugat felé kell megállni este. :D

Rebelde 2011.02.16. 13:58:26

" Köszönöm a türelmét annak, aki elolvasta, szép teljesítmény! Minden jót!"

gábor, szenvedtem miközben olvastam, pénzt követelek a szenvedéseimért!!!

nard,

a pszcihoraffaellóért külön köszönet:DDD

Rebelde 2011.02.16. 13:59:28

nem irigylem az új mosolygós csajt, szép menet lesz

Devil2 2011.02.16. 13:59:36

@gyvy: Miért, csak az a bűn ha a te feleségeddel csinálják? :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 14:00:01

@Devil2: Éjjel a sötétben a mező közepén nem az égtájakkal voltunk elfoglalva. :D Azóta tanultam az esetből :D

Hurri Kán 2011.02.16. 14:00:19

@Dr. Jula Watson:
Ezért kell ilyenkor felnézni a csillagokra és betájolni merre van észak és annak megfelelően parkolni ;-)

Devil2 2011.02.16. 14:00:23

@Rebelde: Ha hagyja magát akkor nem és még hamarabb is szabadul. :D

Devil2 2011.02.16. 14:01:59

@Dr. Jula Watson: Ökölszabály: Előttem van észak, hátam mögött dél, balra a nap nyugszik, jobbra pedig kél. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.16. 14:02:18

@Rebelde:

Akarod hogy téged is üldözzön a szerelmével? :D Lárvaarc és pszichoraffaello garantált! :)

Rebelde 2011.02.16. 14:04:12

@Devil2:

lehet megbátorodott azóta gábor, és ezt a lányt már leütötte a pszcihoraffaellóval:))

Devil2 2011.02.16. 14:04:34

@Dr. Jula Watson: A vadnyulak meg ott bámultak befelé, mi? :D

Rebelde 2011.02.16. 14:05:37

@Kedves Nard:

nagyon jó ez a szó, pszichoraffalló, pszichocsoki, pszichorózsaszál...beteg e vagyok?:DDD

Devil2 2011.02.16. 14:06:22

@Rebelde: Nem lennék meglepve ha most megcsappanna a rafaello forgalma. :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 14:07:17

@gyvy: aztán még kifogok egy ilyen csillagnézegetős pasit, mint a múltkori szakítós posztban :)

@Devil2: Tanulhatnak tőlünk :D

Devil2 2011.02.16. 14:10:09

@Dr. Jula Watson: Kérdés, bírják e a tempót.. :D

Hurri Kán 2011.02.16. 14:11:00

@Dr. Jula Watson:
Nem úgy, te! Csak te nézel fel a parkolást betájolandó, utána lehet másra koncentrálni :)

Devil2 2011.02.16. 14:13:50

@Dr. Jula Watson: Azok a csillagok amiket te látsz közben, nem az égtájakat mutatják. :D

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 14:15:22

@Devil2: Nem is, mert nekem tüzijátékom van :D

Devil2 2011.02.16. 14:17:17

@Dr. Jula Watson: Mikor kitör akkor már jó nem? :D

blah 2011.02.16. 15:50:21

azt a kurva... ezt szenvedés volt végigolvasni is.. el sem tudom képzelni miért zárkózott el ennyire a lány ... :)

blah 2011.02.16. 15:50:49

azt a kurva... ezt szenvedés volt végigolvasni is.. el sem tudom képzelni miért zárkózott el ennyire a lány... :)

Büszke_troll 2011.02.16. 16:11:48

Ez jutott eszembe erről a bejegyzésről:

Egy pad a parkban, egy úr ül rajta és olvas. Egyszercsak megjelenik egy másik úr és leül mellé.

* Mondja! Maga tudta, hogy egy 4 mérföld hosszú csőrendszer van a hasában?
* Tessék?
* Tudta, hogy egy 4 mérföldes csőrendszer van a hasában?
* Nem, ezt nem tudtam.
* Még szerencse, hogy itt vagyok. Szóval, 4 mérföldnyi cső van a hasában szorosra összegöngyölve. Muszáj, hogy szorosra legyen göngyölve, különben nem férne be. Persze nem akármilyen anyagból van ám a cső, hanem egy speciális anyagból, amit bélnek hívnak. A beleket nagyon szorosra össze lehet göngyölni, ezért fér bele olyan sok a hasába. Magát nem érdeklik a belei?
* Nem különösebben.
* Ez hiba! Nagy hiba! Mert a belei nélkül nem tudna emészteni. És akkor elég hülyén nézne ki! Akar látni egy képet a beleiről? Van itt egy kép a beleiről. Persze nem a maga beleiről, hacsak nem maga volt a fotómodell. De maga nem lehetett a fotómodell, mer' ahhoz előbb meg kell halni.
* Igazán?
* Igen, úgyhogy ez nem valami jó állás. Mármint a bélfotómodellé. Nincs nagy tülekedés iránta. Látja, milyen nagy utat tesz meg, amit megeszik? 4 mérföldet 1 mérföld per óra sebességgel. Ebből következik az az érdekes adat, hogy az étel sohasem kerül igazán frissen a hasába.
* Nagyszerű!
* Nem, uram, ez egyáltalán nem nagyszerű. Nem nagyszerű, a legkevésbé sem. Még egy kicsit sem nagyszerű. Mondok magának egy másik érdekes adatot. Tudta, hogy a bálna nem hal, hanem rovar, és hogy banánnal táplálkozik?
* A bálna rovar? Ekkora badarságot még életemben nem hallottam.
* Tudom! Csak viccből mondtam. A bálna nem rovar, dehogyis. A bálna az úgynevezett veszélyeztetett állatfajok közé tartozik. Engem nem érdekelnek a veszélyeztetett állatfajok. Szeretném, ha minden veszélyeztetett állatfaj eltűnne a Föld színéről. Hát én nekem ne jöjjenek azzal, hogy a bálna intelligensebb, mint az ember. Ugyanis a bálna iszonyatosan ostoba. Hát mondja: tud említeni egyetlen bálnát, amelyiknek a lemeze felkerült volna a slágerlistára? Semmilyen művészi értéket nem produkálnak, csak egyvalamit produkálnak folyamatosan: egy csomó másik bálnát. És nem esznek semmi mást, csak planktont. Na, ezt nevezik egyesek intelligensnek. Mondja, el tudja képzelni, hogy tegyük fel ön úszik odalent az óceán mélyén tátott szájjal, és a plankton meg csak áramlik befelé?
* Igen, ezt el tudom képzelni.
* Igen? És ez tetszene magának? Szeretne sodródni odalent úgy, hogy még lélegezni sem tud a víz alatt? Hát annyira hülye a bálna, hogy mindig föl kell jönnie a felszínre, hogy kilövellje a vizet. Ah... Mondok magának egy érdekes adatot a szöcskéről. A szöcske erős lábai segítségével a testéhez képest aránytalanul nagyot tud ugrani. És tudja miért érdekes a zsiráf? Mert, hogy ha ugyanakkorát tudna ugrani arányban a testéhez képest, mint a szöcske, sok problémája megoldódna. A fenyőfával kapcsolatban meg az az érdekes adat, hogy másodpercenként háromszázezer kilométert tesz meg.
* A fenyőfa? Másodpercenként háromszázezer kilométert?
* Nem! Ezeket mindig összekeverem, mer' egymás után vannak a lexikonban.
* Micsodák?
* Hát a fenyő, meg a fény.
* Érdekli a véleményem? Maga az egyik legunalmasabb, legszürkébb, legsótlanabb, legérdektelenebb, legelviselhetetlenebb fárasztó barom, akivel valaha is találkoztam.
* Ez tény?
* Igen.
* Egy újabb érdekes adat!

Barry Kent 2011.02.16. 16:11:50

@Drága IV gernika:
Ez azért elég kemény, azt hiszem kiérdemelte a pszichoboy jelzőt.

Tuck barát 2011.02.16. 16:13:06

"...a lány a meséből, akit reggelente madarak és mókusok öltöztetnek fel."

... és este meg a farkasok vetkőztetnek le....

chaser 2011.02.16. 16:33:07

omg

ismét elszabadult egy állat

ketrecet neki

Fviktor76 2011.02.16. 17:00:24

Uhhh! Gondoltam van egy kis időm, olvasok egy könnyű történetet, aztán nem is kommentelek. De ez gáááz!!!

Oké, van olyan hogy a pasi biztatásnak veszi, hogy a csaj szóba áll vele, azt meg pláne, hogy belsőbb dolgokat is megbeszélnek. Rendben van...
...de több mint egy év és kismilló eltűnés után azt hinni, hogy ebből lesz valami, azért már kiverte a biztosítékot.
És kedves posztíró, hogy a fenébe alakulhatna ki akár barátság is, ha ezalatt az idő alatt nem is találkoztatok, csak valamikor nagyon a múltban!

Szóval ez szánalmas. Legalább jártál volna nyitott szemmel az utcán, programokon! Ehelyett, mint egy kiskutya, lógó nyelvvel, ott csaholtál a számítógép előtt. Na ne!

Ha még egy közös baráti társaságban vagytok, azt mondom oké. Én ilyen helyzetben hagytam magam felültetni. De akkor sem egy évig! Pedig mi heti 1-2 alkalommal találkoztunk is.
És amikor kiderült, hogy erre a kapcsolatra nem lehet építeni, elkezdtem ismét nyitott szemmel járni.

Szóval, jó hogy leírtad, olvasd vissza magadnak, és gondold el, hogy ne csináld máskor!
Ezt a csajt meg felejtsd el, egyszerűen!

Na szép estét!

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2011.02.16. 17:23:50

Ismerős érzés. Nagyon nehéz egy olyan lánynak a szívébe férkőzni, aki feléd nem táplál mély érzelmeket. Azért meg kell próbálni mindenképp! :)

phaszfej 2011.02.16. 17:29:25

Csak az első bekezdést olvastam. De már abból látszik, hogy buzi a csávó és egy nő megbaszásához minimum egy hegeli fejtegetésre van szüksége. Szegény csajok, mit el nem tűrnek a valójában nem homokos, de mégis buzisan viselkedő csávóktól. Ha jókat basztak volna, ma is együtt lennének.

Janeakkoris 2011.02.16. 17:32:00

hát ez a sztori elég gáz.. szánalmasan viselkedtél (nem bántásból mondom.. őszintén). egy igazi barát kellett volna neked, aki nem hagyja h ezt csináld..

phaszfej 2011.02.16. 17:32:02

Mi az, hogy "Volt valakije, úgyhogy nem tettem semmit" ?? Öreg, neked nem volt apád, aki megtanítson rá, hogy ami kell, azt megszerzed?

phaszfej 2011.02.16. 17:33:11

Tökéletes bejárónő lenne a fiúcska.

szepi79 2011.02.16. 17:41:45

szerintem ezt nem is Gábor írta, hanem VV Alekosz, és a végén a mosolygó lány az Lilu volt, amikor beszavazták.

Joe69 2011.02.16. 19:29:38

Az internet egy szemét dolog. Mindenkiből kihozhatja tudatosan a tudatalattiját. Másrészt hasonló sztorik azért internet nélkül is megeshetnek..fétisizálni anélkül is lehet. Asszem, a "Halál Velencében" Thomas Manntól egy hasonló sztori például, bár buziverzióban. Sőt, azok között elég gyakori állítólag.

Másrészt azért kevés pasi van, aki fiatal korában ne baszott volna el így több-kevesebb időt ilyen reménytelen misszpicsákra, engem is beleértve. És még verseket is írtak, sőt világszép költemények is születtek ilyenekből, sőt ezt szép tiszta szerelmi vágynak hívták valamikor. És még olyan is volt, hogy megöngyilkolta magát a szegény vágyódó fél, és ebből hű de nagy romantic regényeket, filmeket csináltak.

És most durván kigúnyoljuk ezt, én is röhögök magamon, mennyi időt csesztem el ezzel..és közben valahol a szekrényem mélyén ma is megvannak tán a régi verseim..

Valahol azt olvastam, hogy a nők tudnak valamit, amit a férfiak nem: úgy tudnak elutasítani, hogy közben fenntartják az érdeklődést maguk iránt. Ebből fakad a "női NEM tulajdonképpen IGEN" c.pasilegenda, amit nagyon sok fiatal tapasztalatlan srác bevesz. Mert azért Eszterke riszálta magát a személyes taliknál, ahogy kell. Mint ahogy csinálta ezt még egy rakás ismerősével, akik viszont nem adták ki magukat.Igenis hízlalta az egóját az ügy, kategorikusabban is lezárhatta volna és hamarabb. Például azzal, hogy nem kommunikál vele a neten, és valamelyik ismerősével megüzenteti, hogy NEM, meg hogy egy szuper pasija van. (Ez utóbbival lehet a legjobban lerázni egy nyomuló pasit, de a mai csajok még ezért sem vállalnak be egy akár virtuális csődört..)

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 19:35:55

@Joe69: El kell keserítselek, a pasim van, férjnél vagyok dumával a legkevésbé sem lehet lerázni a nyomuló hímet :)

Joe69 2011.02.16. 19:41:45

@phaszfej:
Ha a csávó buzi, akkor pont megvalósult volna az, amit szeretett volna: hogy barátok legyenek. Egy nő számára a buzi pasi a világ legjobb barátnője, én úgy tapasztaltam, imádják őket. Miért ? Úgy néz ki, mint egy pasi, sőt miután sok "szépfiú" van köztük és igényesen öltözködnek, még inkább. Nagyszerűen lehet velük vásárolni - türelmesen végigvárják, amíg önaccsága végigpróbálja a butik összes cuccát, egy normál pasi már régen a plafonon szambázna. Kitűnően lehet vele beszélgetni, lelkizni, hiszen nem nyomasztják gátlások. Szingliismerőseim baráti körének fénypontjai.

Joe69 2011.02.16. 19:45:20

@Dr. Jula Watson:
Az ilyeneket igen. Főleg, ha a pasid-férjed is bedobja magát - nem feltétlenül bunyóra gondolok, csak te nyilvánosan felvállalod..Persze, ha tényleg pszichopata, az más, de a posztíró szerintem teljesen normális, csak kiírta magát..vagy valaki helyette.

Dr. Jula Watson 2011.02.16. 20:08:25

@Joe69: Egy vadidegennek szemben nincs mit, vagy kit felvállalni. Ott csak a nő állítása van, és a tény, hogy a nyomulóst ez a legkevésbé sem érdekli :)

Joe69 2011.02.16. 20:18:53

A csajoknál jobban csak a számítástechnika tud feldühíteni..már megint nem tudok a megszokott Operával bejönni ide, megint firefoxra kell áttérni..ja azért szerintem nem voltak vadidegenek, csak inkompatibilisek ugyanarra, mint most ez a két böngésző az indára..

nem nemsiker_s 2011.02.16. 20:20:13

Próbáltátok már ?
Elolvastam a posztot, És annak tükrében a kommenteket. :)))))
Beszarás :D

nem nemsiker_s 2011.02.16. 20:21:56

Mintha lóval kártyáznék :)

S0und 2011.02.16. 20:57:19

Bevallom, a lelkem mélyén azért én egy erző szívű srác vagyok, aki úgy szereti a világot ahogy azt a jau' Isten megteremtette...

DE..

..sajna, gyakorlatilag a fentiekből semmi nem jön át. Helyette marad a rideg, bunkó, arogáns fasz, aki így még storyba nem várta azt a részt, hogy: "... jajj össze törte a szívem, ezért felmászom a Szabadság hídra, és a jeges Dunába vetem magam..."

Jójó, szép dolog a szerelem, vakít meg minden, de amikor a szerzemény egyértelműen kijelenti, hogy hát sajna őt a jau' isten önzőnek teremtette, és véleménye szerint az eddigi kapcsolatai részben erre mentek rá, háát ez sok jót nem ígér. Ha nem vagy elég jó az igényeinek, fel is út le is út. Az ilyenen a "Mindfuck a versekkel" című műsor se segít. Segítene, persze, ha mindennapjaid egyik mindig visszatérő problémája az lenne, hogy: -...stenfaszát, ez is Cristiano Ronaldonak néz!! Gondolom, neked sincsenek ilyen gondjaid.
Minden nő attention whore. Van aki inná, van aki úszik benne. Eszter akire jelenleg nem igaz, hogy soha nem ereszt el, bőven lubickolt benne. Ebben az esetben ha valaki nem üti meg a lécet, hát....

Végezetül, még ha "beteg állatként" is végezted néhány ember szemében, azért elmondhatod, hogy mindent megtettél, mégha kicsit lassan is, de a jövőben nincs sok okod magadat hibáztatni.

2011.02.16. 21:08:02

Te egy igazi idióta vagy, örülj, hogy élve megúsztad! A poszt végén szereplő lány remélem, gyorsan lekoptatott :-)

2011.02.16. 21:17:51

@Devil2: Hígítsd is, mert még feloldja a vascsövet, amivel kezelni kellene ezt az idiótát. :-)

2011.02.16. 21:25:32

@Kham: 'sztakurva, de költői itt valaki! :-D

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.16. 21:27:46

Üdv mindenki,

Gábor vagyok és hogy a nevem egyezik a posztíróéval, nos az nem véletlen :) Kíváncsi voltam mit kapok az itteni kommentekben, hát nem finomkodtatok velem az tény. Azért azoknak köszönöm akiknek volt pár kedves szavuk ... kár hogy kevesen voltak :)

Azért szeretnék pár félreértést eloszlatni. Szerelmes voltam, de annyira, hogy el sem tudtam azelőtt képzelni, hogy ilyen egyáltalán van. Tudom, hogy sok baromságot csináltam én is tisztában vagyok vele, de azért még nem kell engem diliházba zárni és még a lehulló falevelet is félteni tőlem, mert biztos zaklatni fogom még azt is :D

A lány viselkedésére azért nem csak az lett volna az egyetlen magyarázat, hogy nem tetszem neki. A nők néha akkor is menekülnek, ha valaki nem közömbös nekik. Volt már ilyen velem is, hogy megismertem egy lányt aztán ugyanígy viselkedett és később derült ki róla, hogy csak zavarban volt.
Esztivel is volt pár érdekes eset, egyszer mikor meglátott majdnem orra esett ... bár lehet csak ennyire félt tőlem végül is az itt leírtak alapján közveszélyes elmeeeebeteeeeg vagyok :D

Igaz reménykedni igazán sosem reménykedtem és nem hittem, hogy viszonozza az érzéseimet ... nem értem miért írták egy csomóan, hogy gyenge a felfogásom. Nem a kezét kértem meg miután azt írta nem tetszem neki, csak azt kértem legyünk akkor barátok :P

Van olyan lány akivel ezt normálisan meg tudtuk beszélni, én kezdeményeztem nála ő nemet mondott és azóta barátként elvagyunk. Néha levelezünk és ennyi.

Ja és a mosolygós lányt ne féltse senki, bár igaz ő is kapott három verset :D ... diliházba velem, még a végén agyonverek valakit egy verslábbal :) ... mekkora jó horrorfilm ötlet már :D

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.16. 22:43:09

@SShadow: Érdekes történet és részben átérzem a helyzeted, de én máshogy oldom meg. Hasonló a helyzetem, vagyis megismertem egy lányt aki rendkívül nagy hatással van rám, de úgy érzem esélyem nincs nála.
Rendkívül sok a közös bennünk és nagyon jó minden együtt töltött pillanat, de el kell fogadnom, hogy valószínűleg csak barátként tekint rám.
Mikor megismertem is volt pasija azóta is rövid idő alatt szerzett újat szóval esély kevés. Mielőtt még teljesen hülyét csinálnék magamból és felemésztene az egész más megoldást kell találnom. Valószínű teljesen meg kell szakítanom vele minden kapcsolatot mert csak így működik. Csak barátként nem működne a dolog legalábbis részemről nem.
Van olyan lány akivel ez összejött és most csak barát sőt az egyik legjobb, de vele nem. Ez szomorú történet és most se tudom hogy zárom le, de meg kell oldanom. Csak remélni tudom, hogy összehoz a sors még egy ilyen személyiséggel. Azt nem szeretném, hogy elkövessem azt amit te és zaklatások vagy kínos beszélgetések következzenek be. Mivel nem ostoba a lány tudni fogja miért tűnök el.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.16. 23:22:04

@SShadow: mindenki elkezdi megtapasztalni a szerelem érzését, viszont azt kell mondjam, nekem azért jóval kevesebb időbe telt felismerni azt, hogy a másik még csak haverként sem érdeklődik.

Azért írtam, hogy ma már a nyögvenyelős msn-ből és még pár másból is el tudom dönteni, hogy érdemes-e próbálkoznom az érdeklődése felkeltésével vagy nem.

Ha más nem, a névtelen levelek felfedése után kellett volna rájönnöd, ha azokból nem szeretett meg, hát így sem fog.

Mindenesetre drága tanulópénz, egy élettapasztalat volt, így ma már hamarabb megy a "szűrés".

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.16. 23:24:39

@BRandom: Én sem így terveztem, egyszerűen egyik dolog követte a másikat. Amúgy ha az elején adott volna egy normális kosarat és nem ezt a "nem beszélek veled, mer' csak" dolgot játsza nem lett volna ez. De tudom, hogy nagyon hülye voltam :)

Azt hiszem én jobb ha nem adok tanácsot, gondolom nem is azért írtál ide :) Próbáld magad túltenni a dolgon, ha úgy érzed jobb ha nem is látod és nem tudsz csak egy barát lenni akkor lehet tényleg jobb ha elkerülöd. Sajnálom a dolgot, de ez sajnos így megy.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.16. 23:24:46

@BRandom: ha a barátként rád tekintő csajnak feltűnne, hogy eltűnsz, lehet, hogy érdemes neki valahogyan értésére adni, hogy adott esetben nem csak barátként jöhetbne szóba nálad. Ha elutasít, még megírhatod neki, hogy el fogsz tűnni, de nem haragból, hanem azért mert ő neked többet is jelent(ene). Ha értelmes és empatikus, meg fogja érteni.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.16. 23:37:13

@Névtelen betelefonáló: Hát tényleg drága tanulópénz volt. Azt azért a mai napig nem értem miért így kellett intéznie a dolgot. Én is adtam már kosarat, normálisan is meg lehet ezt beszélni. Bár az is tény, hogy azt nem tudtam sosem felfogni miért ne lehettünk volna barátok ... mielőtt bevallottam neki, hogy mit érzek iránta egész jól el lehetett vele beszélgetni.

Megértettem volna, hogy így viselkedik, ha azzal nyaggatom, hogy márpedig mindenképp össze akarok vele jönni, de erről szó sem volt. Ahogy látom itt is sokaknak az jött le a sztoriból, hogy én nem fogtam fel, hogy nem akar engem és ezt én nem fogtam fel :)

MunkáSör 2011.02.17. 00:30:11

azt irja a csoka h egyetem.
hát nagyon remélem nem sebésznek készül, ha már pszichopata.félelmetes.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 00:45:42

@MunkáSör: Nem leszek sebész nem kell aggódni :)

Amúgy ez elég gyenge volt, de lehet már késő van és csak fáradt vagy ;)

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.17. 07:28:03

@SShadow: Nehéz elhinni számomra is, hogy a csak barátok felállás tartható lett volna a post olvasatán.

Pontosan ezért én meg se próbálom a barátként vergődést mert mindig lenne valami amit félreértenék. Amit többnek tekintenék apró baráti gesztusnál. Ismerem magam ennyire és ekkor elkezdenék agyalni és hülyeségeket csinálni.

Az a probléma, hogy olykor fél szavakból is megértjük egymást és mindkettőnknek olyan elborult a humorérzéke ami ritka. :) Ezért fáj a dolog nagyon. Ezért inkább válaszom az eltűnést és remélem, hogy egyszer újra összehoz a sors vele vagy egy olyannak aki feledteti.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.17. 09:30:21

@Névtelen betelefonáló: Azt a pontot nehéz szerintem megtalálni, hogy hol a határ. Egyes lányok adnak megfelelő jól értelmezhető jeleket ha érdeklődsz irántuk. Erre nem egy példám volt életben. Mások meg szeretik a játszadozást és, hogy kicsit jobban küzdjél. Az a baj ha te elveszted a lelkesedésed jelzések hiányában holott tényleg bejönnél a csajnak. Lehet a csaj meg úgy gondolja ha nem vagy ennyire kitartó akkor minek is foglalkozzon veled komolyan. Lehet én is ebbe a hibába estem bele és már elszalasztottam a lehetőségem ami egyszeri volt.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 09:33:07

@BRandom: Hát eltűnés előtt talán mondd el neki hogy érzel! Talán akkor nem jársz úgy mint én. Ha meg nincs más megoldás akkor remélem találsz valaki mást.

Ha a kommenteket nézem én a legtöbbjük szerint egy elmebeteg vagyok akit jobb ha minden lány elkerül és magányosan éli le az életét :) Nem tudom miért ez jött le a legtöbb embernek (szinte majdnem mindenkinek) a történetből. Pedig csak azt szerettem volna, hogy akit szeretek ezt ne úgy kezelje mintha valami átok lenne és ne a lábát törölje belém ha épp úgy tartja kedve.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.17. 09:45:36

@SShadow: Sajnos nekem is hasonló a következtetésem mint a tömegnek. Feltételezésem szerintem az élő találkozások alkalmával mutatott kedvesség és jó hangulat nem személyesen neked szólt csak egy állapot volt. Ő attól félt szerintem, hogy a csak legyünk barátok szint nem lenne tarható ezért nem volt kedve ahhoz se. Főleg az előzmények után, hogy mennyire kimutattad rajongásod.
Sőt igazából én se értem, hogy tudtál volna csak barátként rá tekinteni. Én képtelen lennék ilyenre és szerintem neked se ment volna.
Szerintem nagyon megijedt tőled és ezért nem akart veled bartákozni se. Egyébként szerintem a chatelősdi se túl jó út. El kell hívni randizni már az elején. Ha szeretne megismerni elmegy ha nem akkor nem. Azután a továbbiak majd alakulnak, de az msn-en való társalgás semmi jóra nem vezet.

Fviktor76 2011.02.17. 09:57:26

@SShadow: "Szerelmes voltam, de annyira, hogy el sem tudtam azelőtt képzelni, hogy ilyen egyáltalán van. Tudom, hogy sok baromságot csináltam én is tisztában vagyok vele, de azért még nem kell engem diliházba zárni "

Te írtad: "Egy darabig nem hallottam felőle, de sokat gondoltam rá."

Majd később: "A válasz érdekes volt, ami pár szóban összefoglalva: idegesítő vagyok, hagyjam békén. Nem nagyon tudtam mit tenni, békén hagytam.

Eltelt vagy fél év, nem láttam, még csak nem is hallottam róla semmit, mégsem tudtam kiverni a fejemből. Állandóan rá gondoltam, de elég egyértelműen a tudtomra adta, nem akar velem többé beszélni. "

Megint később: "Más épeszű ember már rég lekopott volna, de nekem ez sem volt elég."

Na akkor most mi van???

Nekem volt egy hasonló(?) helyzetem. Ott a lány kicsit más távolságot engedett meg barátság címén, amit egy normális gondolkodású pasi többnek hisz. Volt közben egy akármilyen, legfőképpen sz@r kapcsolata, ami az 5-6 szakítást is beleszámolva 3-4 hónapig tartott. Én voltam mindig az első, akit felhívott, ha összevesztek. És még hónappal azután, hogy teljesen vége lett, mivel a srác 8 hónapra kiment Németországba, vesztünk majdnem össze teljesen, annak a kapcsolatnak eredményeként. Aztán felnőttként megbékéltünk egymással. Utána megint közeledett, és a munkahelyi stressz miatt szüksége volt a lelki támogatásra, amit a társaságból ketten nyújtottunk neki, de egyikünkkel se akart közelebbit. Csakhogy én közben megismerkedtem a mostani párommal, mert nyitott szemmel jártam, és eltávolodtam tőle. Mellékesen az eredménye, hogy fél évvel később összejött a másik sráccal, akivel azóta is együtt van.

De a lényeg, abban az időben, fent voltam internetes társkeresőkön. Volt egy próbálkozásom, csak és az ismerkedés-d*gás sorrend konzervatívabb változatát vallom, ezért a pesti táncházmozgalom egyik csődöre volt a befutó. Igaz csak 3 hónapig, aztán próbálkozott közeledni a csaj, csak valamiért nem érdekelt már... megszívta. :-)
És még volt egy pár próbálkozás, ez kb. 1 évig tarott. Mindvégig benne volt a pakliban, hogy az eredeti kiválasztott lánnyal összejövünk, de nem vártam rá kétségbeesetten...
És mint írtam korábban, egy társaság voltunk, hetente volt, hogy többször is találkoztunk, személyesen...

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 10:05:32

@BRandom: Én már voltam olyan helyzetben, hogy beleszerettem egy lányba, de csak barátok voltunk és egész jól működött. Nem azt mondom, hogy könnyű volt, de a sztoriban leírt helyzetnél ezerszer jobb.

Amiket műveltem azokat, hát nem kellett volna ez tény, de ez nem egy hét leforgása alatt zajlott, hanem évekbe telt eljutni idáig ... mindig csak egy kis lépés volt és állandóan azt éreztem, hogy ha most feladom talán akkor hibázok a legnagyobbat. Van olyan barátom akinél a kitartás meghozta a gyümölcsét és évek óta együtt él azzal a lánnyal akivel a története ugyanúgy kezdődött mint az enyém. Szerelmes volt a lány elküldte nem is egyszer, de kitartó volt és végül összejött.

Nem vagyok egy elmeroggyant akit el kell zárni mert veszélyes. Én inkább azokat az embereket sajnálom akik ha szeretnek valakit inkább elfutnak mert félnek. Sosem mondják el mit éreznek és igaz, hogy a csalódástól és fájdalomtól így megóvják magukat, de néha megéri kockáztatni.

Így a történet végére kiderült, hogy nekem nagyon nem érte meg :D Az a baj, hogy ez csak a végén derül ki mindig. Főleg ha azt sem tudod a másik mit miért csinál vagy épp nem csinál.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 10:14:04

@Fviktor76: Azért az "idegesítő vagy hagyj békén" és "nem állok szóba veled" között lezajlott valami ami már több volt mint az "Eszter tetszel" :)

Amúgy egy csomó dolgot nem értek, ha idegesítő voltam miért nem írta azt mikor rákérdeztem, hogy "akkor ez után kevesebbet beszélgetünk?", hogy "igen talán egy kicsit kevesebbet" ... mert akkoriban tényleg sokat írtam rá, de ő nem ezt válaszolta. Előtte meg miért vette le a tiltást, mikor még el tudtam engedni akkor ő jött vissza. Azóta sem tudom miért.

Azt hiszem a lány viselkedése mást is összezavart volna. Engem meg aztán pláne, hisz megbolondított a szerelem.

Fviktor76 2011.02.17. 10:23:06

@SShadow: Én is ismerek olyat, hogy a csaj visszautasított egy srácot, csak azért, mert volt egy kanadai magyar pasija, kivel fél évenként 2-3 hetet együtt volt, aztán semmi. Srác felismerte, hogy ez nem sokáig működik, és kitartóan várt. Azóta összeházasodtak, és már egy éves a kislányuk. :-)
Hallottam olyanról, hogy egy baráti társaságban voltak, mindketten szakítottak, és engedték, hogy kialakuljon valami.

Nekem egyik se jött be. pedig voltak ilyen szituációim.

Van olyan haverom, aki az interneten ismerte meg a feleségét, gyerekei anyját, nekem az internetes társkeresés 6 év alatt nem jött be, menyasszonyommal is tánciskolában, véletlen találkozás folyamán ismerkedtem meg.

De ha érzed, hogy nem megy, akkor miért ostorozod magad, hülyeséggel? Egyértelmű, hogy párra vágysz, akkor tenni kell érte! Új lehetőségek után kell kutatni.

Na szép napot!

Fviktor76 2011.02.17. 10:35:25

@SShadow: "Azt hiszem a lány viselkedése mást is összezavart volna. Engem meg aztán pláne, hisz megbolondított a szerelem. "

Ez természetes, de kellett volna legyen olyan helyzet, ami észhez térített volna! Persze, nem volt, mert nem akartad beengedni.
Egy párkapcsolat nem az ismerkedésnél, beszélgetésnél kezdődik! Egy kézfogás, az már valami. Addig nyitva kell hagyni más számára is a kaput, mert nem lehetsz benne biztos, hogy lesz is valami. De te bezártad, ami még önmagában nem is baj, de az első elutasítás után se nyitottad ki újból. (nem lett volna ez poszt)

Mindegy, most ez így alakult. Vond le a követeztetést, amit később kamatoztatni tudsz!
Amíg nem vagy párkapcsolatban egy lánnyal, ne bízz benne, mert ők sem bíznak benned. Majd, ha megfogtátok egymás kezét, akkor beszélhetünk valamiről, ott már be lehet zárni a lehőséget más lány elől, de még mindig nem teljes, ha csók is van, akkor az már oké.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 10:44:01

@Fviktor76: Kézfogás volt, de nem úgy ahogy te gondolod. Egyszer poénból kezet ráztunk :) Egyszer a válunk is összeért, igaz csak azért mert órán voltunk és kérdezni szeretett volna valamit :D ... persze megbökhetett volna a ceruzájával is aminek a mögöttes jelentése lehetett volna az, hogy "csak bottal nyúlnék hozzád" :D
Tudom te nem ilyenekre gondoltál :P

Hát én mindenesetre sokat tanultam a történetből, azért sajnálom, hogy ilyen szar vége lett :( De ez is egy tapasztalat volt.

fernanda 2011.02.17. 10:47:10

Eszter azért nem küldött el egyből a halálba, mert az nem az ő stílusa! Gondolom normális érzelemvilággal rendelkező lány, akinek az nem fér bele, hogy valakinek így a lelkébe taposson, még ha meg is érdemelné. És kedves Gábor, TE nagyon is megérdemelted volna! Miért nem lehet elfogadni, hogy nem kellesz neki? Ez igenis zaklatás! Normálisan megmondta, h nem tetszel, ne hívd! Ez azt jelenti, hogy kopj le rólam! Amúgy meg ha FTF megmondja, hogy most már elég, takarodj az életemből, akkor még Te lettél volna felháborodva, hogy hogy lehet Veled ilyet tenni. De az ilyen stílusú kisfiúkkal máshogy nem megy sajnos. Telefonszámot, címet kideríteni? Hívogatni, a SAJÁT HÁZÁHOZ menni???? Normális vagy? Kezeltesd magad! Az én apám tuti, hogy a puskájával üldözött volna el onnan! Olvasgass személyiség zavaros emberekről, szerintem még Te is rájössz, melyik csoportba tartozol...

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 11:04:47

@fernanda: Ne haragudj, hogy ezt írom, de ennyi hülyeséget is csak egy nő írhat :)
Normális érzelemvilággal rendelkező lány aki nem akart megbántani? :D Ha az lett volna nem vágott volna a fejemhez olyanokat amitől élni sem volt kedvem. Arról nem is beszélve, hogy karácsonykor csak azért újra feltűnt az életemben, hogy kiszedje belőlem érzek iránta valamit aztán szó nélkül eltűnjön ... Ha normális érzelemvilággal rendelkezett volna itt adott volna egy olyan választ, mondjuk, hogy "Sajnálom, de én nem érzek úgy irántad ahogy te irántam és a legtöbb amit adhatok az a barátság."

Vagy ha már annyira rühellt akkor hagyott volna inkább békén az ünnepek alatt, ahelyett, hogy ilyen karácsonyi ajándékkal örvendeztetett meg ezzel örökre megutáltatva velem azt az ünnepet!

fernanda 2011.02.17. 12:17:32

@SShadow: Ok, a karácsonyos jogos. Hogy miket vágott a fejedhez, az nekem kimaradt, lehet régi kommentekben volt, nem olvasom vissza mindet! De akkor sem értem, hogy ha letilt msn-en, megkéri az ismerőseit, hogy ne adják meg a számát Neked, miért erőlködsz? Miért akarsz egy ilyen lánnyal barátkozni? Mellesleg ilyen helyzetben nem hiszem, hogy lehet barátkozni, amikor tudod, hogy a másik fél nem éppen ezt akarja tőlem. Nagyon kibaszta nálam a biztosítékot, hogy elmentél a házához... Bocs, de ez már rég nem normális dolog. Miért kell Neked annyira a barátsága? Szarjál rá, és keress mást! Nekem is volt egy ilyen pasi az életemben, aki éjszakánként a házunk előtt hagyott leveleket, ajándékokat, majd jött az sms, h nézzem meg. Na akkor mondtam neki, hogy ha most azonnal nem takarodik a házam környékéről, hívom a zsarukat. Azóta nem hallottam róla.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.17. 12:31:55

@fernanda: Teljesen egyetértek. Ha esetleg még összejött volna bármi is a lánnyal ilyen áron és ilyen előzményekkel biztos nem lett volna már az igazi.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 13:07:09

@fernanda: Ő nekem nem csak külsőleg tetszett meg, hanem ahogy szépen megismertem nagyon megkedveltem. Van sok jó tulajdonsága is. Miért ne lehetne barátság akkor ha az egyik fél kicsit jobban kedveli a másikat? Tény, hogy nem ismertem őt eléggé.
De most tényleg arra a válasz, hogy beleszeretsz valakibe csak az lehet, hogy "ok én is dugjunk! :)" vagy az, hogy "én nem ... ja és amúgy dögölj meg! :)". A kettő között nincs semmi?

Olvasom itt is és máshol is a történeteket és csak nézek nagyokat miket írnak, bár lehet a fele kamu. Pl azt sosem értem meg amiket csajok szoktak itt néha sztorizni: elmondják mindennek a volt kedvesüket, hogy már régen milyen szemét volt velük ezt csinált meg azt csinál ... és utána jön, hogy mikor mindezeket művelte a lovag még együtt voltak két évig :D ... hát ez sem túl logikus.

Amúgy meg, minden embernek vannak értékei és eddig bárkit ismertem meg soha nem bántam meg ... attól, hogy valakivel nem lehetsz együtt mint egy pár még nem kell a földbe döngölni.

fernanda 2011.02.17. 13:25:11

@SShadow: Ne haragudj, nem értelek, és hiába magyarázod.. Ha valakin érzem, hogy nem kellek (elég, ha ezt egyetlen egyszer is kimondja), hát van bennem annyi büszkeség, hogy hagyom. És hidd el, ha ezt tetted volna, talán úgy maradtál volna meg a lány emlékeiben, hogy "hú, volt az a srác, aki nagyon oda volt értem, de megmondtam neki, hogy nekem nem kell, és azóta nem hallottam felőle". A fiatalabb lányoknál szokott ilyenkor az jönni, hogy "úristen, mégis kell, mert mi az, hogy ennyiben hagyja a dolgot?! Mekkora marha voltam, hogy itt volt ez a srác, aki bármit megtett volna értem, én meg eldobtam!" (Amúgy nem tudom, hány évesek vagytok, azt nem írtad, csak saccolni tudok a körülményeknek köszönhetően.) Nekem a véleményen továbbra is áll, a legrosszabbat tetted, amit tehettél, és hihetetlen, hogy még most sem látod be, csak mondogatod a magad igazát, ahelyett, hogy elgondolkoznál. És ha ez a lány annyira megbántott, hogy élni sem volt kedved, akkor miről is beszélünk???? Miért is akarsz Te ilyen emberrel barátkozni? Hogy még több fájdalmat okozzon? De azt azért el kéne ismerned, hogy amit tettél bőven kimeríti a zaklatás fogalmát (bizony, nem kell hozzá fenyegetés, hogy zaklatássá minősüljenek a nem kívánt felkeresések).

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 13:54:56

@fernanda: Látom, hogy nem értesz :) Meg is untam, hogy megpróbáljam elmagyarázni. Lehet nem voltál még szerelmes, vagy ennyire nem voltál még.

Amúgy neked nem volt még sosem olyan, hogy megismerkedtél valakivel aztán kezdeményezett valamelyikőtök, de nem jött össze és maradt a barátság?

Nekem van pár ilyen barátném, van akivel annyira jóban vagyunk, hogy kb én vagyok a legjobb barátnője :D ... lehet ez egyeseknek ciki, de én nem bánom, mert nem akarok tőle semmit és ő se tőlem, csak barátok vagyunk és ezzel így nincs is baj.

Amúgy ha érdekel most vagyok 27, pár éve történt a sztori.

Többször is elismerem, de akkor megteszem újra: amit tettem az tényleg túlzás volt és már tényleg zaklatásnak számít, de szerelmes voltam és amit kaptam emiatt azt nem érdemeltem meg.

.. vagy ha így érthetőbb: "De Maunika ... idegállapotba vótam!" :)

Na most lehet elvesztettem azt a 2-3 embert is akik eddig nem akartak diliházba zárni :D

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.02.17. 14:03:52

Egy leendő sorozatgyilkos levelét olvashattuk, kedves barátaim.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 14:27:29

@Imiface: Tök jó már sorozatgyilkos is vagyok ... illetve leszek :)

fernanda 2011.02.17. 18:22:13

@SShadow: 1. De voltam szerelmes, sőt most is az vagyok (hajjaj). 2. Nincs ilyen barátom, mert ilyen egyszerűen nálam szóba sem jöhet. 3. Elismerted, hogy túlzásba estél. Amit leírtál nem "szerelem-kategória", hanem rögeszme. 4. Az idegállapot nem mentség! (Maunikának sem!)

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.17. 19:09:13

@fernanda: Hát ezek szerint te még akkor reménytelenül szerelmes nem voltál soha. Szerencsés vagy.
Akkor gondolom mondjuk egy szakítás után a volt szerelmeddel szóba sem állsz. Ugyan minek is állnál. Áh .. inkább hagyjuk.

Hát köszönöm szépem mindenkinek a hozzászólásokat, tanulságos volt.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.17. 21:02:29

@SShadow: Pedig fernanda-nak teljesen igaza van szerintem. :) Az egész csontot már többször lerágtuk.

Egy bizonyos határ van amit nem illik átlépni. Számomra ez már a kamu e-mail volt a történetben.

Az mondjuk nagyon érdekelne, hogy a barátaid, családod mit szólt a történésekhez. Ők biztattak vagy ellenezték az egészet? Támogattak volt akitől tanácsokat kaptál?

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2011.02.18. 11:01:22

@BRandom: Már többször elismertem, hogy amiket műveltem az tényleg sok volt, túl messzire mentem. Marha unalmas, hogy még mindig erről akartok meggyőzni :)

A barátaim ismernek, tudják milyen ember vagyok és látták mennyire szenvedek. Sajnáltak, de nem tudtak mit tenni. Szerintük sem volt jó ötlet amiket csináltam, bár az a barátom aki hasonló helyzetben volt mint én adott tanácsokat ... mint utóbb kiderült rossz tanácsokat, nem is tudom neki hogy jöhetett össze, szerencséje volt.

Amiket műveltem többnyire már akkor tudtam, hogy rossz ötlet, de úgy éreztem nincs más választásom. Mindent bevállaltam csak hogy újra lássam őt, hogy ne tűnjön el örökre az életemből. Érdekes, hogy ezt milyen kevesen értik meg.

2011.02.18. 21:08:20

@BRandom:
Pontosan, a kamu e-mail címről való versírással már átlépett egy határt, és amit utána csinált...

2011.02.18. 21:17:05

@SShadow:
Mi nem arról akarunk meggyőzni, hogy őrült vagy, ezt tudjuk. De ha nem akarod ezeket a kommenteket olvasni (márpedig a kommentek 95% erről szól), akkor nem kellett volna beküldeni. Számíthattál rá, hogy cafatokra szedjük.
A lány se volt normális, bár a posztból az derül ki, hogy nem egyszer megmondta, hogy hagyd békén. Ráadásul ahogy pár kommenttel feljebb valaki leírta, hogy míg ha az első nemnél abbahagyod a nyomulást megmaradtál volna az "odáig volt értem a srác, de nekem nem jött be a külseje", míg most már a kattant pasi vagy aki zaklatta.
Ráadásul összeteheted a két kezed, hogy a lánynak birka türelme volt, mert lehet más csaj nem így reagálta volna le.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.18. 21:32:42

@Zsu0805: A kamu e-mail már egy aljas eszköz amivel az ember elássa magát elég mélyre. Kódolva volt már akkor a kudarc.
Egy józan értékrendű lány ilyen esetben azonnal elfordul az adott személytől még ha addig a pontig esetleg szimpatikus volt neki.

Tanulságos az eset bár egyedi is. Általában azért az emberek józanabbul gondolkoznak még ha életük szerelmével is találkoznak! :D

2011.02.19. 12:21:45

@BRandom:
Nem a kamu e-mail volt a gond, hanem az, hogy előtte a lány már elküldte és még mindig, még mindig eröltette és még ezt is bedobta.
Meg a második nem után azért illik felfogni. :)

JOKKA21 2011.02.20. 00:51:21

Gábor!Csak azt jegyezd meg, hogy minden nő hazug és aljas, ezt tartsd szem előtt!

G_P 2011.02.22. 16:06:04

Borzalmasan hosszú és idegesítő sztori, de átverekedtem rajta magam. Tényleg ritka nagy balfék a posztoló, viszont néhány érdekes problémát felvet maga a történet - mikortól számít zaklatásnak? Mert én egyébként a ló túlsó oldala vagyok. Én alig telefonálok, sőt, pár éve oda se megyek senkihez, nehogy beégjek. De tényleg, inkább, mint ez a seggarc.

G_P 2011.02.22. 16:08:04

@JOKKA21:

ott a pont. és a pasik is azok.

Magamura 2011.03.08. 01:17:03

Gábor

Amit te éreztél, az nem szerelem, hanem Plátói szerelem. Az annyit jelent, hogy bár te szerelemként élted meg, Eszter koránt sem. Amit te biztatásnak véltél, (mosolygott rád)azt csak a remény láttatta veled. Próbáltál belekapaszkodni a reménybe, mert nem akartad őt elengedni. Fogadjunk, hogy őbelé voltál életedben a legjobban beleesve! Nem akartad elfogadni a nyilvánvaló tényt, hogy nem akar tőled semmit. Ez a legnehezebb: belátni, hogy hiába. A zaklatásod is érthető. Csak annyit szerettél volna, hogy észrevegye, te mennyire odavagy érte. Egy hozzászóló ezt szépen ki is fejtette. Ha szépen hagyod az elején az egészet, talán később meggondolhatta volna magát, de annyira meggyűlöltetted magad, hogy ez mostanra esélytelen. Tanulság a történetedből: férfiaknak nem szabad álltatni magukat, felismerni, ha nincs remény. Nőknek egy tanács: Ha nem annyit mond, hogy ne zaklassa, hanem megindokolja, hogy miért, pl. Úgy érzem, nem te vagy számomra az igazi. Kedves vagy, de nem több. Ezzel őszinte volt a fiúval. A fiú nem hitegetheti magát többet, és tovább tud lépni a történteken. Nincs harag. Sőt később mosolyogva gondolt volna mindkettőjük a történtekre.
süti beállítások módosítása