A boldogságunk akadálya egy pimasz feleség

2011. június 22. 08:05 - Panni CsP

„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám egy őrült feleség rendszeresen alájuk vág. A sértett feleség próbálja visszaédesgetni magához férjét, és még egy utazásra is sikerül rávennie, de az élmény csak egy újabb tajték a képmutatás tengerén. Most megtudhatod, milyen, amikor érett nők óvodásként viselkednek.

 

Kedves CsP! Bár én csak alkalmankénti olvasó vagyok, mégis úgy érzem, az én történetemnek is itt a helye. Már régóta tervezem, hogy leülök, megírom és beküldöm, ideáig erre csak most volt időm, és kedvem. 46 éves nő vagyok, 3 éve váltam el a férjemtől, egyedül nevelem a lányomat. A mai napig megy a kötélhúzás a férjemmel, hogy rendesen fizesse a gyerektartást, de nem ám annyit, amennyire gondol (annyira nevetséges összeget akart csak fizetni, hogy a bíróságon még a bírónő is kinevette). A pokol legsötétebb óráit voltam kénytelen eltölteni, amíg a férjem még itt lakott - csak 2 éve költözött el végleg, minden cuccával, valamelyik nőjéhez. Képzeljetek el két embert, akik gyűlölik egymást, együtt állnak a konyhában, nem szólnak egymáshoz egy szót sem, délben pedig együtt mennek a bíróságra.

Elkezdtük árulni a házat, de még nem kelt el. Ugyanis közös tulajdonban van. Azt mondta, ha kifizetem, nem látom többet. Nekem az is nagy megkönnyebbülés volt, hogy elköltözött. Amint végre rendbe jött az életem és sikerült találnom egy normális állást is, végre elkezdhettem foglalkozni egy kicsit a magánéletemmel és a társkereséssel is. Szórakozóhelyekre ritkán jutok el, így hát felpakoltam magam a netre. Hamar átláttam a játékszabályokat: az én korosztályomat főleg érdeklődő kamaszok és magukat függetlennek hazudó, nős urak keresik, akik „technikai okok miatt nem tudnak fotót feltölteni magukról” ellenben vacsorázni szívesen elvisznek. Már kezdtem feladni, amikor megjelent M. 51 éves, természetesen nős. De egy percig sem tagadta. Az elejétől fogva őszinte volt hozzám. Ő akarna válni, de az asszony nem. Ezért külön élnek. Némi levelezést követően M.-el összehoztunk egy randit. Egy kellemes, jó humorú férfit ismertem meg benne. A negyedik randi a lakásomon zajlott. Összejöttünk. Nagyon boldog voltam. Tavaly együtt szilvesztereztünk nálam. M. nagyon pedáns, látszanak a kemény markú feleség mellett eltöltött évek: vacsora után azonnal megy mosogatni, mindenben segítőkész - ha nem az én reszortom lenne, még a mosógépet is megtömné. A kocsimat magától lemossa, és elhalmoz ajándékokkal. Halálosan szeretem őt. A lányom is elfogadta. De természetesen baljós árnyak vetődtek a frigyre, ami nem más volt, mint M. intrikus neje. Ugyanis M., csakhogy cukkolja, beszámolt neki rólam. Hátha ettől azonnal válni akar majd. Ám ezzel épp az ellenkezőjét érte el. Van egy közös lányuk is, de ő az anyjához húz. M.-et nem hiszem, hogy szeretné – egyszer találkoztunk egy parkolóban, mert M. pénzt adott a kiscsajnak – gonosz arcú, fekete hajú, fiús jelenség volt, aki úgy nézett ki, mint egy transzi.

M. beszámolóiból értesültem, hogy a taktikus asszony elkezdett kedves lenni hozzá és sikerült elérni nála annyit, hogy májusban elvigye 1 hétre Amszterdamba. M. nejének első dolga volt, hogy amint hazaértek, feltolta a közös összebújós képeiket a faceboook-ra - mert tudta, hogy úgyis megnézem. Nekem csinálta a kis albumot… Majd a következő rövid üzenetet kapom tőle: „Bocs, Éva… : ) „ Á, nem kaptam agyvérzést.

Amikor ezután M-el találkoztam, elmondta, hogy nem volt köztük semmi, már évek óta nincs. Tudja, hogy az asszony közeledni próbál, de ez csak színház - érzi, hogy nem kívánja már, sőt legbelül undorodik tőle. Az egész csak egy hatalmi dráma, melynek célja, hogy M. ne akarjon elválni. Miért nem engedi el az asszony M-et? – tettem fel a kérdést. Szabad a gazda? A pénzért. Mivel az asszonynak nincs jövedelme, M pedig igen jól keres… a válasz kézenfekvő. Nemrég történt, hogy M. neje felhívott (a férje telefonjáról) és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni, és jobb ha tőle tudom, hogy hamarosan újra visszamegy hozzá, engem pedig örökre elfelejt. Amikor M.-nek beszámoltam a bizarr telefonhívásról, kinevette a nőt – azt mondta, ilyenekre készüljek föl bátran, mert fog még hasonlókat költeni. Itt tartunk most. Nagy a szerelem, de egy őrült nő árnyéka vetül ránk. Ennyi volt a történet, várom a kommenteket. Minden jót! Éva.

 

 
644 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr13005059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2011.06.22. 08:19:28

Sajnos ez a történet lehet igaz úgy, ahogy M mondja, meg úgy is, ahogy a feleség. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem, kérd meg M-et, hogy költözzetek össze, mutasson be a barátainak, családnak stb, ezzel bizonyítva hogy nem csak ágymelegítő vagy, hanem teljes értékű társa, felvállal. A gyereket hagyd ki a játékból, kamasz, a szülei válnak, az anyja az apja ellen hangolja - biztos szereti M-et, még ha nem is látszik rajta. Nem értem, mi szükség volt arra az utazásra. Ha M már semmit nem akar az asszonytól, miért vitte el? Bűzlik ez az egész.

BermudaRoby 2011.06.22. 08:28:06

@gernika: azé, hogy az asszony befogja a száját. Ismertem egy 50 körüli párt, akik legalább már 20 éve utálják egymást és mégis elmentek világkörüli útra... a pasinak szintén szeretője van, nem is egy, az asszony meg szanatóriumból szanatóriumba vándorol. Fura állat az ember.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 08:31:14

Nekem nem tűnik fakenek a sztori, a feleség próbálja biztosítani a megélhetését, a férj meg mivel gondolom vezető pozícióban van, elvárás tőle, hogy nős legyen. Ezért nem baszta ki a vérszívó picsát még. Remélhetőleg ez megtörténik hamarosan, nincs is jobb mint egy csalódott golddigger arca, mikor eljön a FAIL, és nincs több drága fodrász, manikűr, szoli meg shopping! :) Én a fickó helyében lefilmezném az arcát amikor közlöm vele, hogy pakolhat :)

dr. gernika 2011.06.22. 08:32:55

@B.M: De ha külön élnek, akkor nem kell hallgatnia az asszonyt, ha nem akarja.

tuli _ 2011.06.22. 08:43:18

ha a férj most nem lép ki a házasságából, sosem fog. és nagy esély van rá, hogy marad gyereke anyjával. nem véletlenül pakolászta fel azokat a fotókat.

@gernika: igazad van. abban is, hogy nem nyerő támadni a kamasz lányt. egy 46 éves tudhatná. "gonosz arcú, fekete hajú, fiús jelenség volt, aki úgy nézett ki, mint egy transzi."
aki így beszél a szerelme gyerekéről, úgy, hogy nem is ismeri, az bizony nagy baj. hangsúlyozza, hogy a férfit elfogadta a lánya, ő viszont eleve ellenséges a másik gyermekével. még akkor is megértőnek kell lennie, ha a gyerek ellenséges vele. mert az érthető.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 08:44:55

@tuli _:

Nekem a feleség unszimpatikus, tipikusan a parazita geci fajta. Én valszeg el sem vettem volna :D

Devil2 2011.06.22. 08:51:21

@Nard: Csakhogy a parazitság idővel jön elő. Szerintem 20-25 évvel ezelőtt királylány volt M neje, M pedig az ambíciózus hejjespasi. A többit tudjuk már..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 08:52:10

Nekem úgy tűnik te mind elhiszed, amit M. mond neked. Viszont nekem nagyon gyanús az egész. Nem tudnám pontosan megmagyarázni, aféle megérzés... de amiket írsz, abból az jön át, hogy nem igazán akar válni ez a férfi. Tipikus olyan dolgokat mond neked, amiket olyan nős pasik szoktak, akik végül is a családdal akarnak maradni, de hiányzik az életükből valami pl. a szex. "Ő akarna válni, de az asszony nem." "A kocsimat magától lemossa, és elhalmoz ajándékokkal." "M. beszámolóiból értesültem, hogy a taktikus asszony elkezdett kedves lenni hozzá és sikerült elérni nála annyit, hogy májusban elvigye 1 hétre Amszterdamba."

Lehet, hogy nem is az asszony nem engedi el, hanem ő nem tud kilépni a házasságból. Sok ilyen van!

"elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni"

Nem biztos, hogy ez nem igaz. Én a helyedben kicsit óvatos lennék vele, próbálnék infót gyűjteni róla, hogy vajon mi az igazság.

Szöszi 28 2011.06.22. 08:55:04

@tuli _: Igen, vannak esetek amikor a gyerek is tud olyan lenni, hogy agyonütnéd, de szétköltöztek a szülei és a faterjának új csaja van...Nem lesz szimpatikus neki a posztoló, főleg ha így áll hozzá...

Devil2 2011.06.22. 08:55:14

@Bundabandi: Jaja, tipikus fal duma. "Válni akarok, de az asszony nem." Az ember nem változik az idővel, csak a körülményei.

(Jobban vagy?)

dr. gernika 2011.06.22. 08:55:45

@Nard: Naná, hogy unszimpatikus, a szerető szemén keresztül látjuk, mégis milyen legyen? :) Valszeg tényleg gázos, de mégis ő nevelte olyanra az embert, hogy a posztíró beleszeressen. :)
@tuli _: Igen, ezért is mondtam, hogy a posztíró vesse fel az összeköltözést, aztán figyelje csak a reakciókat.

Devil2 2011.06.22. 08:56:56

@Nard: Korrigálnék, valóban született parazita M neje, csak M idővel szembesült ezzel.

lilaorogna 2011.06.22. 08:57:42

sajnos a külön élünk, a feleségem nem akar válni=nős férfi. nincs nagy különbség. az nyilvánvaló, hogy a feleség nem szerelemből ragaszkodik, ahhoz túl józanul viselkedik, de valahol érthető, hogy ragaszkodik, bármiért is teszi, de nem lenne esélye, ha a férfi nem lenne egy papucs. ráadásul valószínűleg a gyerekkel is zsarolja. a külföldi út egyértelműen a gyerek miatt volt, valakinek csak meg kellett csinálni az összebújós fotókat, meg mi másért bujkálnának össze. már csak azért is biztos, hogy nem ágymelegítőnek használja a fickó, mert a feleség mondta, egyértelműen bántási szándékkal. nem kell facebookot nézegetni, sőt, ha ott írogat a feleség, akkor tiltani kéne. telefonban meg egyből elköszönni, ha ő szól bele. ami a fickót illeti, semmiképp sem kéne baszogatni, meg hisztizni, meg azonnal döntéskényszerbe hozni, egyrészt mert pont az ilyesmitől menekül, másrészről nem jó két tűz közé kerülni, plusz a feleség taktikai okokból épp kenyérre kenhető. szerintem azért szólja le a kislányt a nő, mert tudja, hogy ő a kulcs, miatta nem lép a fickó és nem érti, hogy egy ilyen lányért, aki látszólag nem is ragaszkodik az apjához, miért küzd. csakhogy nem ugyan olyan a helyzetük, egy apának mindig nehezebb, a gyerek anyás, ha erős egyéniség a nő, akkor nagyon megy az apa ellen hangolás, a bíróság is anyának ítéli leginkább. inkább örülni kéne, hogy ragaszkodik a lányához, nem úgy, mint a posztoló férje. na szóval a kulcs a kiscsaj. ahogy leírta a posztoló kb. 15 éves lehet. az még pont a gyerek, aki felnőttnek képzeli magát helyzet. szerintem az apjának kéne valami közös programot szerveznie, ahol elbeszélgethetne vele az életükről, meg a kialakult helyzetről. a gyerek pontosan tudja, hogy zajlott a szülei kapcsolata, másrészt nagyon tudja értékelni egy kamasz, ha felnőttként bánnak vele. mindenesetre nem egyszerű helyzet, de nős férfival sosem egyszerű, ezért IS kerüljük.

tuli _ 2011.06.22. 08:59:55

@Nard: ahogy a posztoló leírja, valóban.
viszont ne felejtsd el, hogy a szerető szemében a feleség maga az ördög.
nem tudjuk, miért nincs jövedelme. előfordulhat, hogy a családi vállalkozásban dolgozik. és az is lehet, hogy valóban parazita.

szerintem a posztoló is rendesen hintáztatva van. sok évi házasság után naivabb lehet, mint sok mostani 16 éves.

Madpapa 2011.06.22. 09:00:27

De most komolyan. Egy ilyet benyalni, hogy sikerült elcsalnia egy hétre Amszterdamba...de legbelül undorodik tőle. Azt hittem lefordulok a székről a röhögéstől! :-)))
Mert a feleség nyilván pisztolyt tartott a pasi fejéhez, hogy menjen vele Amszterdamba, undi ide-oda.
Valószínű a pénz fontos mozgatórúgó, de mindkét nő részéről, kár ezt tagadni.
Egyébként meg ha annyira akar válni a pasi, bizonyos idejű különélés után ha jól tudom, nincs sok akadálya. De nyilvánvalóan a pasinak anyagilag ez nagyon fog fájni kedves asszonyom és hősszerelmese lehet ezért húzódozik ettől. Mindig kilyukadunk a piszkos anyagiakhoz. Meg lehet a feleség mondandójában is van néminemű igazság...
Szóval gondolkodni először és utána felkérni a kedvest hogy tisztázza a helyzetet bizonyos időn belül. A reakciókból azt hiszem sok minden ki fog derülni.

Muha 2011.06.22. 09:01:18

jóreggelt.

"vacsora után azonnal megy mosogatni,"

bazz

kérdeznék én valamit.
van olyan jogszabály ma magyarországon, hogy ha akarok sem válhatok el csak valami vitézi próba kiállása esetén?

szerintem a pasi a hunyó.

Devil2 2011.06.22. 09:01:44

@lilaorogna: alapvetően igazad van. kerülni persze lehet, de akkor meg csak a kíváncsi kisfiúk akadnak fenn a hálón.

lilaorogna 2011.06.22. 09:02:15

@lilaorogna: azt kihagytam, hogy nem örökké várni természetesen. és ezt közölni is higgadtan, tényszerűen, ez még nem zsarolás, ha megmondod, hogy szereted, te szabad vagy, vele szeretnél lenni, tudod, hogy nincs könnyű helyzetben a lánya miatt, és nem vagy türelmetlen, de érthető módon nem szeretdnéd így leélni az életed.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 09:02:24

@lilaorogna:

Vár még 3 évet és kész , nem kell gyerektartást fizetni, ha netán mégis otthagyja a lejárt szavatosságú parazitát. Egyedül is jobb mint egy ilyen szargalacsinnal.

tuli _ 2011.06.22. 09:03:57

@Kata1987: a gyerek rendszerint olyan tud lenni, hogy agyonüthető. még a saját is :D

@gernika: most jön a hisztis fázis. amikor már a lila köd mögül előbújik a követelőzős kisördög. amitől a férfi menekülni fog. ugyanis olyan otthon is akad, és ebből egy elég.

lilaorogna 2011.06.22. 09:06:36

@Devil2: elvileg ennek úgy kéne mennie, ahogy a posztolónál. nem működik a házassága és még szeretne boldog lenni, akkor válik, összeszedi magát és akkor jöhet az a boldogság. nyilván nem mindneki teheti ezt meg, akár anyagi, akár egyéb okokból. de legkésöbb a boldogság beköszöntével lépnie kéne. mégis mit gondolt, nem válik el, de azért ismerkedik neten és ha jön valaki, akkor azt szeretőnek tartja majd?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 09:07:49

@tuli _:

"amikor már a lila köd mögül előbújik a követelőzős kisördög. amitől a férfi menekülni fog. ugyanis olyan otthon is akad, és ebből egy elég. "

Ez nagy igazság! Nincs is ennél rosszabb a világon, esetleg két ilyen egyszerre :D

Devil2 2011.06.22. 09:12:30

@lilaorogna: szerintem ezt ők maguk (M és társai) sem gondolják így részletesen át. Erős a menekülési vágy, de ott van az is, hogyha menne, oda lenne a fele "királysága" is, fél Audival együtt...

Szöszi 28 2011.06.22. 09:13:28

@tuli _: Nem issss:) Csak azért mondtam, mert mi is halálos ellenségek vagyunk apám élettársával. Mert 15 évig úgy állt hozzánk, mintha valami szörnyek lennénk. Holott mi voltunk azok a tesóimmal, akik a legjobban szenvedtünk ebben a válós helyzetben. Most meg mikor már felnőttünk, és mindannyiunknak elég jól megy a sora, persze próbálna barátkozni:D De nem baj, mert törlesztünk neki kamatostól:D

Amúgy egyetértek azzal, hogy a pasi körül fura valami...Nem viszem nyaralni, ha okádok tőle. Ilyen egyszerű a képlet:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 09:13:48

@Devil2:

Há-zas-sá-gi szer-ző-dés. Olyan esetben mint a fickó, mindenképp kell írni ilyet, mert különben a picsa visz mindent. Különben meg épp annyit visz, amennyit hozott :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 09:14:29

"De természetesen baljós árnyak vetődtek a frigyre, ami nem más volt, mint M. intrikus neje. Ugyanis M., csakhogy cukkolja, beszámolt neki rólam. "

Aha... a feleség az intrikus. Ja. Nem a férj intrikált, neeeeem. Dehogy!

És milyen ügyesen csinálja a férj! Juhééé!!!
"...amint hazaértek, feltolta a közös összebújós képeiket a faceboook-ra - mert tudta, hogy úgyis megnézem."
És a célpont agyvérez. Yeah!
De persze nincs a házasok közt semmi... Csak színjáték...
:-D

Hát kedves posztoló! Lehet ám válni másként is nem csak közös megegyezéssel. Téged csúnyán szopat ez a pasi, és nem úgy ahogy esetleg szeretnéd..

michaela77 2011.06.22. 09:15:12

@Muha: nekem is pont ez jutott eszembe. Bár még sosem váltam, de nem tudom elképzelni, hogy ha el akarsz válni, beadod a papírokat, akkor a bíróság azt mondja, hogy bocs, de a feleséged olyan tündibündi és nem akar válni, úgyhogy szó sem lehet róla.

Másrészt meg milyen már, hogy a csaj simán elnézi, hogy M. a feleségével megy nyaralni? Ha igaz, hogy ő el akar válni, meg külön élnek, akkor gyakorlatilag olyan, mintha exfeleség lenne, azzal meg minek jár nyaralgatni?
Arról meg nem is beszélve, hogy milyen tutyimutyi lehet, ha hagyja, hogy az asszony facebookra ilyen fotókat pakolgasson fel...

Father Justice (törölt) 2011.06.22. 09:15:13

És ha Matyi akar válni, de az asszony nem, akkor nincs válás?
Mivel neked is van már rutinod a válásban, különös, hogy ezt ilyen simán megkajáltad. Ébresztő! :)

Valahol félúton lesz az igazság Mátyás és a neje verziója között. Bármennyire is kellemetlen, az asszonynak sajnos igaza van abban, hogy az úr - legalábbis egyelőre - olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni. (Kifinomultabb polgárok az ilyet állítólag "szeretőnek" is nevezik, dehát én a Mónika show-n cseperedtem fel). Mindazontálal a figyelmessége, a gesztusai alapján valószínűleg emberileg is bejössz neki, mert láthatóan nem pusztán ezekért cserébe várja el a vadszexet. Ez azonban még messze nem nagy szerelem, ha nem tudta felülírni a másik klasszikus tényezőt: a fele királyságot. Mert persze, hogy a nő a zseton miatt van a fickóval, de a fickót vajon mi kötheti még egy ilyen nőhöz, ha feltételezzük, hogy minden szava igaz, amit elmond vele kapcsolatban? Nem nehéz kitalálni, hogy az osztozkodástól való (mellesleges teljesen jogos) félelem. Így viszont nem nehéz kitalálni, hogy legfeljebb akkor fogtok ötről a hatra jutni, ha Szidónia elhalálozik. Félreértés ne essék, nem kívánom a hölgy halálát, csak a tényeket ismertettem.

Devil2 2011.06.22. 09:16:10

@Nard: Van egy tippem hogy M-nek nincs ilyenje.

Devil2 2011.06.22. 09:17:41

@Muha: asszem annyi, hogy mindkét félnek alá kell írni..

Muha 2011.06.22. 09:18:30

@Devil2: M és társai tudják, hogy megoldható, hogy ne legyen oda a fele királyság. :D nyenyenyeeeee :D

Devil2 2011.06.22. 09:20:48

@Muha: Szerintem M nagyobb balfasz annál, vagy már késő. De nem kell nyenyenyézni...

Madpapa 2011.06.22. 09:21:59

@lilaorogna: pontosan ezt gondolja a pasi. Ez a kényelmes neki. Az nem derült ki a posztból, hogy elköltözött már otthonról a pasi vagy sem, de azt gyanítom mintha már nem lakna otthon, legalábbis a pénzátadásból ítélve. Innentől kezdve a gyerek már nem opció, ha nem otthon lakik a pasi, hisz felvállalta már azt a gyerek előtt is, hogy nem akar az anyjával együttélni. Tehát ha elköltözött otthonról. Ha nem, akkor az megint más szituáció és akkor igaz lehet, hogy a gyerek nagy visszatartó erő. És persze a másik legfontosabb, a bankszámla, közös szerzett vagyon. Azt valószínű még nehezebben élné meg főhősünk ha ott bizony nyirbálás következne be és a ház fele is ugrana nagy hirtelen, hisz úgy tűnik az egziztenciába a pasi tolta a többet.
És komolyan ilyet leírni, hogy a boldogságotok oka a pimasz feleség....Az akadály mindig önmagunkban létezik.

Muha 2011.06.22. 09:22:19

@michaela77: lehet szerintem, hogy mazochista a pasi.
végülis annak kell lennie, ha olyannal nyaral, akitől undorodik.
lehet én vagyok egyszerű, de én pl undorodom a kígyóktól, ergó nem megyek ilyen kígyós terráriumba bámészkodni, mert nem esik jól.
nekem ezt jelenti az undor.

Muha 2011.06.22. 09:25:12

@Devil2: szerény személyemet értettem most M alatt és ne balfaszozd le mert a társai megkeresnek és megkérdezik tőled mennyi az idő és még egy cigit is kérnek tőled. nyinyinyiiii.
ezt is megtilthatod. van még pár verzióm. :D

tuli _ 2011.06.22. 09:25:37

@Kata1987: dehogynem tud. de az embernek csak a sajátját van joga agyonütni. :)
egyébként pont erről van szó. eleve ellenségesen áll egy gyerekhez. akkor, mégis mi várható tőle? tipikusan a bezzeg az én gyerekem esete forog fenn. azzal jól ki lehet jönni, a másik hogy néz ki, meg különben is... ráadásul még pénzt is adott neki apuci. skandallum.

@Nard:
ezért nincs jövő. mert a posztoló sistereg, hisztizik, felkúrja az agyát a feleségen. az meg jót röhög magában, mert ismeri a férjet, és tudja, hogy vissza fog kullogni. valószínűleg nem az első eset.

michaela77 2011.06.22. 09:26:25

@Muha: vagy mazochista, vagy csak átkúrja a csajt a palánkon.

De rám ne hallgasson senki, reggel megint felforrt a víz a kocsimban, úgyhogy agresszív vagyok.

Devil2 2011.06.22. 09:26:43

@Muha: most minek erőlködsz?

Muha 2011.06.22. 09:28:03

@Devil2: én nem tudom, bevallom, nem váltam még sosem, és nem is nagyon volt közöm ilyenekhez. Egyszer voltam egy ilyen tárgyaláson, de a kis fogalmazó csajt bámultam. :D
DE! Szerintem akkor is lehet válni, ha a másik fél megtagadja az aláírást.
Hisz, olyan nincs, hogy rám kényszerítenek valamit.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 09:28:31

@Muha: És ha össze is bújik undora tárgyával mint érezhet a szerző iránt akivel még szexel is?

Muha 2011.06.22. 09:28:34

@Devil2: ballábbal keltél? mi bajod van?

tuli _ 2011.06.22. 09:28:55

@lilaorogna: igen, ezt gondolja a pasi. amíg jó, marad. aztán lelép.
imádom ezt a dumát: nős vagyok, de már nem szeretjük egymást, blabla... igazuk van, akiknél ez a felkiáltójeles duma. annyira nem jó, hogy még Amszterdamba is elviszi. aham...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 09:29:31

@michaela77: Ehhez nem kell agresszió. A pasi átkúrja a nőt(nem a feleséget). Ennyi.

Devil2 2011.06.22. 09:29:53

@Muha: hát én se váltam, de a házasság is úgy lesz érvényes hogy mindketten aláírják. Persze lehet hogy én tudom rosszul.

Muha 2011.06.22. 09:31:37

@Nathan D'Xantine: Szerintem még a hátán is feláll a szőr.
Szerintem a posztíró szeret borzongani. Biztos borzongós adrenalinfüggő.
:D

lilaorogna 2011.06.22. 09:33:09

a feleség nagy játékos. két embert rángat damilon és úgy alakul minden, ahogy eltervezte. a fickó nem válik, sőt közelít, a szerető már nem bízik a férfiben, szavát sem hiszi, szakítósblogra ír kétségbeesésében, valószínűleg már hisztizik is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 09:33:25

@Devil2:

Akkor el kell kezdeni kimenteni a vagyont szép lassan, hogy a feleségnek ne szúrjon szemet. És amikor már csak igen kis tétel maradt, akkor bemondani az unalmast, és viheti a malacperselyt :)

Muha 2011.06.22. 09:33:40

@michaela77: Szerintem maradhatunk az egyszerűbb verziónál. Szerintem csak kamuzik.

@Devil2: Nem rossz a gondolat, de ellenpéldának felhoznám mondjuk azt, hoooooooooogy mondjuk valami szerződés. Ugye? Ketten kell aláírni ahhoz, hogy az úgy jó legyen meg ilyenek, de egyoldalúan is el lehet állni, vagy fel lehet mondani. Vagy mint a járás. Két igen kell hozzá, de a szakításhoz elég egy is.

Devil2 2011.06.22. 09:34:40

@Nard: Nem kizárt hogy éppen ez zajlik most.

Devil2 2011.06.22. 09:35:42

@Muha: Mindegy, nem akarom soha megtudni.

Muha 2011.06.22. 09:35:43

@Devil2: Most meg már röhög. Mint a nők! :D

Tomato Tomi 2011.06.22. 09:35:50

Posztoló, téged ez a kedves EMM hülyére vesz.
1. Ha akarna, elválna.
2. A feltöltött képeket a nej valószínűleg nem fotosoppolta, szóval ha úgy látszik, mintha összebújnának, akkor az úgy is van.
3. ha már annyira utálom a feleségem, hogy egy levegőt sem vagyok hajlandó szívni vele, akkor biztosan nem viszem el Amszterdamba, de még Soroksárra sem.

Véleményem szerint a lovagod kapott egy kis kimenőt otthon, de szó sincs róla hogy valaha is el akarna válni.

indapass90210 2011.06.22. 09:36:53

Szerintem szopatják a posztolót. Így is - úgy is.

Tomato Tomi 2011.06.22. 09:39:30

@Dövan:
Nagyjából mindenki aki épp arra jár.

boss888 2011.06.22. 09:39:51

Ha az egyik fél megtagadja a válást, akkor pár békítő bírósági tárgyalás után a bíró kimondhatja a válást... Összeférhetetlenség, pofa leporolva.:)

Gondolom itt inkább vagyoni történet van a dolgok hátterébe.

Puch Cavette 2011.06.22. 09:39:52

A pasi válni akar, az asszony nem, így hát külön élnek.
Mióta kell két ember egy válóperhez? Ha az egyik fél nem akar válni, akkor a másik örökre a házastársa kénytelen maradni?
Ebből a sztoriból nehéz kihámozni a tutit, de ez a mondat egy nagy maszatolás.

Muha 2011.06.22. 09:41:54

Nah megnéztem, közös megegyezéssel azonnal elrendezhetik a sorokat, ha meg nincs meg, akkor haza küldenek gondolkodni, de ha folytatni akarod a válást, - márpedig miért ne akarnád ugye? -, akkor a következőn az is elég, ha az ügyvéded van jelen. Elrendeznek ezek mindent ügyesen. :D

Muha 2011.06.22. 09:42:29

@Devil2: ennyire vicces lennék? nem is tudtam.

Devil2 2011.06.22. 09:42:45

@boss888: Amire az asszony nem megy el.. Évek kérdése..

ati2 2011.06.22. 09:45:14

Szerintem is szívatják a posztolót.
Az 1 hét Amszterdam mindent elárul, nem alszunk olyannal akit ki sem állhatunk!!! Ha kicsi a gyerekek akkor az 1 napos programok még beleférnek, de akkor sem alszunk együtt!!!
A pasi meg hazudik, mint a vízfolyás mindkét nőre hajt.

michaela77 2011.06.22. 09:46:21

@Devil2: de akkor legalább nem azt kell mondani, hogy válnék, de az asszony nem akar, hanem hogy a válóper folyamatban van. Az mégis másképp hangzik, nem?:)

Devil2 2011.06.22. 09:47:17

@ati2: De nézd, valami oka csak van hogy "nem elég" neki az asszony..

Devil2 2011.06.22. 09:48:11

@michaela77: Tökmindegy, egyiket sem tudja csekkolni a nő.

Papundekli 2011.06.22. 09:49:50

Tudok egy nagyon hasonló történetet, egyik kedves ismerősöm van ilyen helyzetben. Ott is a vagyon miatt szipolyozza anyuci apukát. A gyerekek a mutter szekerét tolják, holott nagy intrikus az anyuka. A válásból anyuka, aki sok évig csak élősködött minden vagyonnal együtt szeretne lelépni, de apuka sem hülye és mivel a vagyon közös, ezért megy a mutyi. Szerintem az ilyen szituknak sosincs vége, főleg, ha van min osztozkodni.
Van az ismeretségben két olyan értelmiségi, aki 10 év alatt mindössze a gyermekelhelyezésig jutott, a vagyon még mindig kérdőjel. Én itt mindig csak a gyereket sajnálom, mert eléggé sérülnek.

Puch Cavette 2011.06.22. 09:50:14

@Puch Cavette: Ehhez tartozik, hogy az egyik legjobb barátom ugyanebben a cipőben van. Aszondja, nem válik, míg a 18-at be nem tölti a lányuk / míg nem talál egy olyan nőt, akivel minden kafa / amíg nem engedheti meg magának, hogy albérletbe költözzön (a lakásuk eladása, és az összeg elfelezése fel sem merül, mert az asszony "nem akarja eladni a kecót") stb. Szeretem és sajnálom a srácot (egy pokol az élete az asszony miatt), de 10 éve ezeket hallgatom tőle. Képtelen elhatározásra jutni. Amikor már majdnem sikerül, mindig "közbejön" valami. A nő úgy játszik vele, mint egy bábuval. De ő az, aki ezt engedi.

michaela77 2011.06.22. 09:51:20

@Devil2: az is igaz.
Anyukámnak volt egy pasija, aki kéthetente elment az ügyvédhez a nővérével, mert valami nagy értékű telket adtak el, és már nemsokára lesz belőle pénz. Kiöltözött, hazajött, bosszankodott, hogy a vevő már megint nem vitt valami papírt.
Három hónap után derült ki, hogy sosem volt semmilyen telke.

bagolybagoly 2011.06.22. 09:52:20

Á, biztos nem ver át a csodálatos M. Biztos minden úgy van, ahogy mondja, és hatalmas a szerelem, pont ahogyan írod. Az egész történetből ez jön le.
Némely nőknek a csillagot is le lehet hazudni az égről, akkor is meg vannak győződve róla, hogy az csodálatosszerelme a világ legegyenesebb emberre.
Bezzeg egy szerencsétlen kamaszlány, akit egyszer láttál, és egyszer sem beszéltél vele ezt érdemli: "gonosz arcú, fekete hajú, fiús jelenség volt, aki úgy nézett ki, mint egy transzi."

Devil2 2011.06.22. 09:52:27

@Papundekli: Hát persze, a gyerek. De hülye szülőnek milyen gyereke legyen? Ha felnő, talán fel tudja majd dolgozni. Talán...

Devil2 2011.06.22. 09:54:27

@michaela77: És az mire volt jó? Ha még zsé se lett belőle..

ati2 2011.06.22. 09:55:51

@Devil2: Biztos van oka, de ezt csak Ő tudhatja. Lehet a sex jó vele, csak nem kap elismerést, hálát tőle.
A posztoló szempontjából úgyis bukta lesz a vége, még most zavarja el a pasit, akkor talán kevésbé fáj.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 09:56:56

@Devil2: Van egy barátnőm, már kb. 5 éve van egy nős pasival. (Ráadásul a pasi, pont abban az utcában lakik, mint én. :)) Szóval 5 éve dugnak, mert igazából munka után felugrik hozzá a pasi, kicsit összegyűrik a lepedőt, azán hazamegy. A Karácsony, a Szilveszter stb. minden ünnep a családdal zajlik. A lány meg ül otthon egymagában. Tényleg mindent megkap, amit csak kiejt a száján, kocsi, telefon, ékszerek, fodrász, kozmetikus, légkondi, számítógép stb. Viszont a pasi SOHA nem fog elválni, ezt ki is jelentette, mert ott a két gyerek, meg a jól menő vállalkozás. Párszor próbáltam beszélni a lánnyal, hogy később meg fogja bánni, hogy nem keresett egy biztos társat maga mellé, de nagyon szerelmes... még! Viszont már ő is 30 lett, szóval ha akar majd családot, akkor nem éppen jó helyen próbálkozik. Azt mondja, tudja... de neki még jó így, kell neki a pasi. Hát lelke rajta!

Caddy 2011.06.22. 09:57:28

Húhúúúúú.Menekülj kedves posztíró, én csak annyit mondok.
Szóval akkor nézzük lecsupaszítva a dolgokat. Adott egy jóképű, udvarias,anyagilag is rendben lévő pasi, aki MIÉRT IS NEM TUD ELVÁLNI?????????
Én ismerek egy ilyen nőt, aki nagyon szépen bele van ragadva egy ilyen szituba, szerintem már több mint 10 éve.

2011.06.22. 09:57:40

Azért kíváncsi lennék mennyi igazság van abban amit a férj, és mennyi abban amit a feleség állít. Tuti mind a kettő hazudik. Közös nyaralás bűzlik, és az is, hogy egy ilyen telefonhívás után miért nem küldi el az asszonyt előtted a jó büdös francba. Én arra gyanakszok, hogy asszonyka is képben van még rendesen. Bár biztos gáz van otthon és ugyebár tud rólad, de biztos altatja az asszonyt is. Ezért nem kell olyan házas emberrel kezdeni aki még nem vált el.

michaela77 2011.06.22. 09:58:32

@Devil2: hát hogy anyukám addig sem b*szogatta, hogy keressen már kicsit intenzívebben munkát és ne ő tartsa el, merhogy otthon pihengetett a pasi és ezzel vette elejét a vitáknak, hogy dehát neki nemsokára lesz sok milliója.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 10:01:07

@Bundabandi:

Csináltassa fel magát valakivel, hazudja azt, hogy a pasitól van oszt jónapot, a kismajmot is pénzelni fogja.

Devil2 2011.06.22. 10:01:58

@ati2: Hátnemtom, ha én jót szexelek, akkor nem várok hálát.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:02:43

@Caddy: ;) Sok nő van, aki beleragad ilyenbe és nem lát tovább az orránál.

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:03:33

@Nard:
Nem jó ötlet, mert a végén beleszeret abba a másikba is.
Aztán ottmarad a kölyökkel meg a nagy kérdéssel, vajon melyik legyen az apja :)

Devil2 2011.06.22. 10:04:38

@michaela77: anyud is jól belenyúlt.. nem segítettél neki? mármint tisztán látni?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 10:04:53

@bagolybagoly: Igen. Ez az oldalvágás a kiscsaj felé nekem is feltűnt.
Elég gyökér kiszólás volt a szerzőtől...

tuli _ 2011.06.22. 10:05:23

@Nard: nem lehet, hogy a feleség vitte a zsozsót a házasságba? hm?

@Bundabandi: meg is érdemli a sorsát.

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:05:36

@Bundabandi:
Tényleg szerelmes vagy csak baromi kényelmes így az élete?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 10:06:23

@Zsu0805: A legnagyobb baj hogy vélhetőleg abban van a legkevesebb igazság, amit a szerző gondol erről az egészről.

dr. gernika 2011.06.22. 10:06:27

@tuli _: A férfi kora meg kapuzárási pánikra utal.

Devil2 2011.06.22. 10:07:08

@Tomato Tomi: 5 év elteltével szerelem?

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:08:10

@Nathan D'Xantine: @bagolybagoly:
Ebből a beszólásból az jön le nekem, hogy ha M elválna, idővel posztoló elkezdeni elmarni M-et a "transzitól" is.

MonsterI. 2011.06.22. 10:09:11

@Bundabandi: Nagyon szerelmes? Megafaszt! Kitartatja magát és kész! A barátnőd egy ideje lejátszotta már magában a sztorit hidd el. Hibátlanul tudja, mit csinál.

Father Justice (törölt) 2011.06.22. 10:09:45

@Bundabandi: Kocsi? Aki a szeretőjének ilyeneket is meg tud finanszírozni, azt majd hülye lesz kukázni a hölgy egy átlagos anyagi helyzetű fickó miatt, aki még férjként sem biztosítana neki tizedannyit sem. (Arra pedig, hogy jóképű, független milliomost lasszózzon állandóra, meg tudod saccolni, mennyi esély van az ő korában. Kivéve, ha úgy néz ki, hogy a papok is fütyülnek utána és bárkit a kisujja köré tud csavarni.) Arról nem is beszélve, hogy így kötetlenül sunáztathatja magát másokkal is, és nem kell senkinek elszámolnia a tetteivel és az idejével. Ha nem él benne a családalapítás iránti vágy, a világ legjobb konstrukcióját választotta. Persze ha már 30, nagy eséllyel hamarosan le lesz cserélve egy újabb típusra, de ha okosan bánt a szeretőjétől befolyt összegekkel, nem kell sokáig búslakodnia emiatt!

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:11:42

@Devil2:
Há' Bundabandi azt mondta :)
Ilyen feltételek mellett akár még érezhet szerelmet is, hiszen nincsenek összezárva, folyamatosan ott van a vágyakozás a még több együtt töltött időre, azazhogy közös programokra a dugáson túl.

Persze lehet, hogy csak kényelmesség, akkor viszont a külön töltött ünnepek miatti nyavalygás csak póz.

Devil2 2011.06.22. 10:11:45

@gernika: Ha már pánik, akkor legyen 3x alatt..

michaela77 2011.06.22. 10:12:36

@Devil2: azon kívül, hogy mondogattam, hogy ez nagyon gyanús, nem sok mindent tudtam tenni.
Azóta is a pasival van, aki nem egyszer átvágta már.
Dehát a családtagoddal mit tudsz tenni? Mondtam neki, hogy ha visszafogadja, rám többé ne számítson, meg nem állok vele többé szóba. Nem segített. (ezt meg tudod tartani mondjuk egy hónapig, azután az anyukád bajban van, és úgysem mondod azt, hogy én meg mondtam, hogy nem segítek többé)
Mondtam, hogy gondoljuk át logikusan, miért jó ez neki, milyen jó lenne nélküle. Nem segített.
Most állítólag csak a pénz miatt van vele, egyedül nem tudna albérletet fizetni, csak ketten tudják.
Az ember ilyenkor nem sok mindent tehet.

ati2 2011.06.22. 10:14:33

@Devil2: Alkalmi csajszitól én se, pedig némelyik hálás már ezért is :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:14:33

@Tomato Tomi: Szerelmes és persze a lóvé is jól jön. Mindig az a típus volt, akinek az anyagi dolgok számítottak. Pl. soha nem vett fel nem márkás ruhát, 5-6 aranylánc lóg mindig a nyakában stb. Szóval most mindezeket megkapja és nem cseréli le egy "egyszerű, mezei" pasira. Ha évekkel később, majd ráncosan és öregen már nem kell majd a faszinak, akkor mi lesz? Mert bizony őt is le fogja cserélni egy fiatalabbra, úgy gondolom... de ne legyen igazam.

Devil2 2011.06.22. 10:18:39

@Bundabandi: igaz is, tudomisén(?!)...

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:20:38

@Bundabandi:
Valószínűleg kukázva lesz.
Talán akkor majd beérné egy mezeivel is, kérdés milyen kínálat várja majd.
Vagy ha mégsem, akkor majd szeret olyan úriembert, akinek még ő is fiatal :)

Devil2 2011.06.22. 10:23:01

@ati2: "ha már olyan jó vagyok, akkor megérdemlem hogy finomakat főzzön"... jaj.

tuli _ 2011.06.22. 10:23:55

@gernika: a nőnek sincs túl sok esélye a piacon, nyilván ezért lehet a szemellenző.
kapuzárásos pasik lépnek, ha elég nagy a szerelem. sőt. igazán szerelmes férfi az esetek 95%-ában lép, ugyanis kevésbé tud racionális lenni, ha szerelmes.
a szilvesztert együtt töltötték. a karácsonyt nem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:24:12

@"Mindenkinek! Nem? Nahátakkormeg?!": :D Látom nem gondoltam rosszul, mert te is azt írtad, amit én.

Egyébként női szemmel nem egy szép nő... ill. mostanában azért eléggé kikupálódott a srác mellett, most már azért jól néz ki. Lefogyott, a haja is normális lett (régen daueroltatta és picsaszőkére festette), a kozmetikus szépen helyrehozta a bőrét... Bár mikor mutatta, hogy tetolváltatta a szemöldökét, kicsit érdekesen néztem rá. :D Az egyik dolog, amitől a falra tudok mászni... még szerencse, hogy nem lett olyan Miki egeres. Szerintem a műmell sem várat sokáig magára, mert most kb. 70B-s lehet a mérete.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 10:24:18

@Devil2: Vagyis szexért amúgy se jár hála... ;-)

(Esetleg a "Hál'isten elment végre...")

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:25:31

@Nathan D'Xantine:
Gondolom csak velünk osztotta meg ezt a gondolatot, különben már M csak múlt időben szerepelne. Legalábbis nehezen hiszem hogy egy ilyen véleményen egyszerűen túllépne.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 10:26:33

@Tomato Tomi: Ja. De az ekézés működik úgy is, hogy nem mondom ki...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 10:26:51

@tuli _:

A feleség soha nem dolgozott, nincs munkahelye, akkor hogy lehetne pénze?

Devil2 2011.06.22. 10:27:30

@Nathan D'Xantine: Hálistennek elmentem végre.. :D

Devil2 2011.06.22. 10:28:44

@Nard: Paris Hiltonnak hogy van?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:29:01

@Devil2: Néha-néha rá kell dobni egy hasábot és akkor sokáig ég. :D

Devil2 2011.06.22. 10:31:48

@Bundabandi: a papír piszok gyorsan ég.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:32:39

@Devil2: Naponta is dobálhatod a hasábokat, de akkor elég hamar elfogy! :D

Caddy 2011.06.22. 10:33:01

@Bundabandi: akit én ismerek, annak a nőnek lett volna még esélye egy normális párkapcsolatra annak idején még! De most, már semmi. Nagyon nagy a szerelem a nő részéről. Ja és felnőtt gyerekek mindenhol, szóval itt már se gyereket nem akar senki, se semmit, csak a boldogság lenne a cél.

2011.06.22. 10:33:19

@Nathan D'Xantine:
Nah igen, mert ő két hazug ember szemszögét látja. Mindenki aszerint csűri-csavarja a dolgokat, hogy az neki jó legyen, ez alap igazság.
(Dr. House is megmondta, "mindenki hazudik, csak az a kérdés, hogy miben". :) - Meg persze hogy miért )

tuli _ 2011.06.22. 10:33:25

@Nard: család. ismerek ilyen nőt. 18 évesen a segge alá volt rakva kocsi, ház. és a szülők finanszírozták. nekik olykor besegített.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:33:45

@Devil2: Akinek csak papír van és nem feketeszén! :D

Devil2 2011.06.22. 10:33:49

@Bundabandi: előteremteni nem az én gondom.. :D

Devil2 2011.06.22. 10:34:49

@Bundabandi: most te a borsodi brikettre gondoltál? ehh.. :D

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:35:16

@Nard:
Éppen örökölhetett vagy a családja támogatja őket.
Nekem nem áll össze ez a sztori, mert gyanús hogy M sem mond igazat, a posztoló pedig olyan szinten gyűlöli M családtagjait, hogy akár a fantáziája is meglódulhatott.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:35:50

@Devil2: Szomorú! Pedig ahhoz két ember kell.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:38:07

@Caddy: Neki is lenne esélye és jelentkező is lenne. Jó, hát megértem őt is...de lelki szemeim előtt már látom a macskás nénit!

Devil2 2011.06.22. 10:40:04

@Bundabandi: Barátnődnek is mondtad?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 10:40:43

@Zsu0805: Ez nem biztos.
Egy ember tuti hazudik, ez a férj.
A nő megeszi és torz tükrön át látja a valóságot.
Iskolapélda, hogy a feleséget minősíti intrikusnak, pedig a férj lép az intrikák mezejére.
A nő ráadásul a félelmeit, kivetíti boldog-boldogtalanra.
(Feleség, gyerek.)
Amit a nő gondol tételezhetően köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Devil2 2011.06.22. 10:44:50

@Nathan D'Xantine: AZ A BAJ, hogy a posztoló cipőjében járó nők, jól ellenének a kivácsi fiúkkal is, de ciki velük mutatkozni.
Legalábbis ilyeneket hallottam...

bagolybagoly 2011.06.22. 10:46:49

@Tomato Tomi: Mondjuk, főképp azzal összehasonlításban, hogy aki láthatóan össze-vissza hazudik neki, azt nyalja-falja, ajnározza.
De hát mit tudhassuk mink aztat, biztos aranyból van a szerszáma.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:47:29

@Nathan D'Xantine: Szerintem is. Annyira látszik, abból amíit ír, meg ahogy írja, hogy nem lát tisztán.

@Devil2: Bezzeg fordítva!

A macskás nőt, vagy a két embereset?

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:50:05

@Devil2:
Vagy épp fordítva :)
A kíváncsi fiúk szívesen kíváncsiskodnak, csak nehogy meg kelljen jelenni nyilvános helyen a kiszemelttel :)

ati2 2011.06.22. 10:52:26

@Devil2: Az az alap, hogy főzzön is. Némelyik még finomat is készít :)

Devil2 2011.06.22. 10:53:13

@Bundabandi: @Tomato Tomi: Én ezt hallottam, ti meg mást..

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 10:53:28

@Tomato Tomi: Inkább.
Fordítva szerintem az a necc, hogy a fene se akar rutintalanokkal kínlódni...

Devil2 2011.06.22. 10:54:00

@ati2: Azt illik is megfelelő odaadással sunázni.. :D

Tomato Tomi 2011.06.22. 10:54:28

@bagolybagoly:
Persze, mert szerelmes. Ilyenkor a szeretett fél, ha elég vastag bőr van a pofáján, úgy veri át ahogy csak akarja. Mindemellett persze valószínűleg valami olyat tud (birtokol), amit más potenciális nem.

2011.06.22. 10:55:02

@Nathan D'Xantine:
A feleség is szerintem aszerint ferdíti a dolgokat ahogy neki jó. Milyen gáz már amúgy is ez, hogy a szeretőt zaklatja.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 10:55:59

@Devil2: Már úgy fordítva, hogy bezzeg a vén fasz nem szégyenli a fiatal husit mutogatni!

A zenét nem értem...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 10:58:37

@Zsu0805: Szerintem ő nem ferdít.
Visszavág valakinek, aki az ő értelmezésében elvenné azt ami az övé.
Nyilván ez sem szép húzás, de nekem még mindig a feleség szála a legkevésbé gázos.

Devil2 2011.06.22. 10:59:05

@Bundabandi: Ja, nem hát, sőt!

"Túl kíváncsi volt az ember és megszívta"..
Barátnőd volt kíváncsi a jólétre..

Tomato Tomi 2011.06.22. 11:00:32

@Zsu0805:
Tapasztalataim szerint ha két nő egy férfit szeret/akar megkaparintani, akkor előbb kaparják ki egymás szemét, mint a kiszemeltét.

@Bundabandi:
Szerintem ez csak a kapcsolattól függ. Aki fuckbuddynak tartja a másikat, az nem villog vele, ha viszont szereti, akkor nem szégyelli.

Tomato Tomi 2011.06.22. 11:01:46

@Tomato Tomi:
Jó, kivétel aki azért tart fiatalabb nőt, mert ha híre megy, asztalfőre ülhet a péntek esti sörözgetéseknél.

MonsterI. 2011.06.22. 11:06:10

@Tomato Tomi: Vagy a "szerető fél" csupán átveri magát. M totál szimpla jelenség, a nő mégis tökéletesnek látja. Mert annak akarja látni. És ettől ferdül a szemszöge a gyerek irányába is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 11:06:27

@Tomato Tomi: Anno mikor még 18 voltam, összejöttem a 30 éves pasival (majdnem 3 évig tartott). El volt ájulva, mert megfogtam a kezét az utcán, mert hogy az előző nője nem volt hajlandó vele kéz a kézben sétálni. Hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem volt jó pasi - így visszagondolva nem is értem mit ettem rajta :D -, de a humora az jó volt.

2011.06.22. 11:13:59

@Nathan D'Xantine:
Az-az, hogy nem tudhatjuk ki mekkorát hazudik. Tény, hogy itt a pasi a legsárosabb szerintem. De mind hülyék, mert ha én nem akarok magamnak plusz gondot, akkor nem megyek bele egy olyan viszonyba, ahol a férfi még nem vált el. Másik meg az, hogy nem égetem magam azzal, hogy felhívom a szeretőt. Tiszta az a helyzet lenne, ha leülnének 3-an, bár szerintem még ott is mindenki a saját igazát hangoztatná. Gáz a szitu, de ők választották.

Tomato Tomi 2011.06.22. 11:14:26

@Bundabandi:
Az elődöd biztosan attól félt, hogy még valami járókelő azt hiszi, a pasija a srác :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 11:16:30

@Bundabandi: Of course...
De ha örömre, esetleg élvhajhászásra vágyom, akkor nem biztos, hogy a következő generáció nevelését választom.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 11:19:21

@Zsu0805: Hm. Aki azt állítja, hogy ő válna, de a felesége nem, ezért nem tud, az tisztán hazudik.
A nő nem tudatosan hazudik, ő átveri magát/őt átverik.
A feleségnek nincs szüksége hazugságra, neki elég az igazságot a nő arcába tolni. Annál a hazugság se lenne hatékonyabb.
Ebből gondolom, hogy a feleség az egyetlen, aki nem hazudik.
(Jó. A "Bocs" nyilván hazugság volt.)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 11:19:40

@Tomato Tomi: :D Én is kaptam beszólásokat, főleg az osztálytársaktól (akkor éppen ötödéves voltam). Nem igazán érdekelt. A haverjai is húzták őt vele, hogy ha utánam esetleg lesz másik nője az hány éves lesz? Mert az elődöm is huszonx éves volt, én meg 18. Az alatt már liliomtiprás... :D

dr. gernika 2011.06.22. 11:21:25

@Tomato Tomi: Ismerünk olyat, aki nem gondolkozott, mindkét pasinak azt mondta, ő az apa. :D Mondjuk ő csak az abortuszpénzzel húzta le őket.

dr. gernika 2011.06.22. 11:26:20

@Zsu0805: Engem már hívott fel feleség, csak mert feltételezte hogy szerető vagyok, és bizonygatta nekem, hogy ők egy boldog család. Meg hogy keressek magamnak független pasit. Szürreális élmény volt egy ennyire távoli világban élő ember gondolatait hallani.

indapass90210 2011.06.22. 11:26:41

@Zsu0805: "Tiszta az a helyzet lenne, ha leülnének 3-an, "

Illetve ketten, a pasi meg alattuk feküdne.

2011.06.22. 11:27:39

@Tomato Tomi:
Igen, ez valamiért így szokott lenni. Mondjuk nem mintha pasik nem esnének egymásnak. :)

2011.06.22. 11:28:57

@Nathan D'Xantine:
Azért szerintem a feleség is simán kiszinezheti a dolgokat. Ha meg tényleg nem akarja elveszíteni a férjét simán hazudhat is. Nem állítanám 100% bizonyossággal, hogy nem hazudik.

2011.06.22. 11:31:54

@gernika:
Nincs annál gázabb, ha valaki rájön, hogy megcsalják/ azt sejti, hgoy megcsalják, erre elkezdi zaklatni a szeretőt. Magát égeti csak le. Én értem, hogy hirtelen felindulás, meg értem hogy rossz, de akkor is. Tiszta ciki.

Caddy 2011.06.22. 11:32:07

@Nathan D'Xantine: azért csak, mert két egzisztenciával és felnőtt gyerekekkel rendelkező emberekről beszélünk. Felnőtt értsd 30on felüli. Itt már csak tényleg élvezni kéne az életet.

2011.06.22. 11:32:56

@Dövan:
Vannak elképzeléseid. :)

Muha 2011.06.22. 11:32:59

@Caddy: "Felnőtt értsd 30on felüli.

Muha még ifjú kis tini, muha még ifjú kis tini.

bibiibiiiiiii
vénszatyrok!

:D

bagolybagoly 2011.06.22. 11:34:06

@Zsu0805: Egy hétig voltak együtt Amszterdamban.
Ez bármilyen színárnyalatban sem tűnik válásnak.

indapass90210 2011.06.22. 11:34:42

@Zsu0805: és az a csaj borulhat rá először, amelyik fizeti a pizzát!

MonsterI. 2011.06.22. 11:34:46

@gernika: Amúgy pedig? Tényleg az voltál? XD

dr. gernika 2011.06.22. 11:38:13

@MonsterI.: Nem. A kölcsönös vonzalom megvolt, de épp a feleségre való tekintettel nem történt semmi. Csak sajnos készültek félreérthető fotók, amiket a nő megtalált. A pasi azóta is élete legnagyobb bukásaként tart számon. :D

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.06.22. 11:39:58

"Ő akarna válni, de az asszony nem. "
Ilyen nincs, nem közös megegyezéssel is el lehet válni.

"A mai napig megy a kötélhúzás a férjemmel, hogy rendesen fizesse a gyerektartást, de nem ám annyit, amennyire gondol"

A legundorítóbb nő lehetsz a világon.

Két dolog:
Miért természetes, hogy a közös házat a férj hagyja el?
Miért természetes, hogy a gyerek a nőnél marad?

Az egyik leggusztustalanabb, hogy automatikusan a nőnek jár a gyerek. Ja, de nem bírja eltartani, mert ugye kellett a kocsi, a nagy ház, meg minden is. Nem baj, akkor majd lehúzzuk apukát! Egy olyan embert, akihez már jogilag semmi közünk...

Hát a nagy f@szt. Csatlakozzatok az elvált apák szövetségének kezdeményezéséhez, hogy az apuka kaphassa meg a gyereket, minden olyan esetben, ahol a tartásdíj fizetése szükséges, mivel ez önmagában igazolja, hogy egyedül képtelen eltartani a gyereket.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 11:40:09

@gernika:

Pedig a foglalkozása nagyobb fail mint a fotók :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 11:41:17

@Nathan D'Xantine: Passz! Annyit tudok róla, hogy férje van(volt) és egy kislánya, ja és idősebb, mint én. Meg hogy rondább, mint én, bár ezért a múltkor megkaptam a magamét, hogy minden régi nő ezt mondja az újra... de valószínűleg nem a szépsége miatt kellett neki. Szerintem úgy gondolta, mint te! Nem akart tanítgatni engem.

indapass90210 2011.06.22. 11:44:04

@Nard: mi volt? Inszeminátor vagy BKV-ellenőr?

Dökvín 2011.06.22. 11:46:30

@Bundabandi: Mikor nem? :D Az élet sója...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 11:47:10

@Zsu0805: Persze. Hazudhat, színezhet.
Csak azt mondom ninsc szüksége rá.
Elment a férfi nyaralni? El.
Bújt? Bújt.
Fénykép van róla.
Ezen nem nagyon kell színezni.
Hogy ő közben undorodott? Aha... Ja...

De elismerem hazudhat a feleség.

2011.06.22. 11:50:07

@newtehen:
"Csatlakozzatok az elvált apák szövetségének kezdeményezéséhez, hogy az apuka kaphassa meg a gyereket, minden olyan esetben, ahol a tartásdíj fizetése szükséges, mivel ez önmagában igazolja, hogy egyedül képtelen eltartani a gyereket."

Ez jó nagy hülyeség.

Tomato Tomi 2011.06.22. 11:51:12

@Bundabandi:
Nekem 18 évesen 21 éves barátnőm volt, engem is osztottak az osztálytársak :) Mondjuk én is leszartam pont.

@gernika:
Kezdő :) Igazi nagymenő akkor lett volna ha behazudja a gyereket és évekig húzza róluk a bőrt :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 11:52:05

@Caddy:
Úgy értem, hogy nem annyira "csak" az a boldogság. Az emberek ugyanis elég önsorsrontóak tudnak lenni. Ezek a "csak"-ok a legnehezebbek.

Szöszi 28 2011.06.22. 11:52:24

@gernika: Szerintem a legtöbb embernek sajnos vannak ilyen élményei...Sajnos 23 évesen engem sem kerülgetett tovább a balszerencse, aztán kifogtam egy mocskot, csak itt a poszolónak annyi előnye van a tisztánlátásra, hogy tudja, hogy nős szívszerelme. Én meg nem tudtam róla, hogy menyasszony van, csak miután szétmentünk. Akkor én is megkaptam a 20-on éves naív kurva vagy szöveget:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 11:53:48

@Bundabandi: Ha már három évet lehúztatok akkor ezen ponton rég túl voltatok... Aki nem akar tanítani, az az elsőbe szexbe se megy bele, vagy csak erősen korlátos elvárásokkal.

dr. gernika 2011.06.22. 11:55:13

@Nard: Szerinted.
@Dövan: Értelmiségi munkát végez, csak a rendőrség kötelékében, így Nard előtt nem állhat meg. :D
@Tomato Tomi: Á, az a luk tényleg csak arra jó, szaporodni nem alkalmas.

2011.06.22. 11:56:11

@Nathan D'Xantine:
Persze, a pasi is gáz. De ebben a történetben mind a 3 szereplő gáz.

Müller őrmester 2011.06.22. 11:57:06

Azokat a nőket, akik nős pasassal basznak, nagyon utálom. Önkéntes rabszolgák ők. Nem érdemelnek semmi kiméletet.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 11:57:56

@Zsu0805: Négy! Ne feledd a "rémes emost"... :-D

Tomato Tomi 2011.06.22. 11:58:29

@gernika:
Akkor meg szedhetne kapuvámot :D
Igaz, az már egy mesterség.

@newtehen:
A gyerekhez éppen van némi köze válás után is.

Devil2 2011.06.22. 11:58:55

@Zsu0805: szomszédok teleregyény fojtatása.. :D

Dökvín 2011.06.22. 12:01:08

@Bundabandi: eheh, amúgy én is mindig felhergelődök rajtuk, pedig tudom, nem kéne :P

2011.06.22. 12:01:34

@gernika:
Jajjj, mindjárt gondoltam, hogy rendőr mikor @Nard: azt mondta, hogy sokkal rosszabb, mint egy BKV ellenőr. :)

Devil2 2011.06.22. 12:02:10

@Zsu0805: Vágási Feri odabasz.. :D

2011.06.22. 12:02:20

@Nathan D'Xantine:
Még kinövi. A többiek felnőttek. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 12:02:32

@Nathan D'Xantine: Azért gondolom ezt, mert volt valami, amit nagyon szeretett volna. Én pedig többször is nemet mondtam rá. Tovább nyaggatott vele... majd gondolom megunta és ha jól tudom a neten fogta magának ezt a nőt, akit egészen biztos vagyok benne, hogy velem párhuzamosan is megkettyintett párszor. Voltak jelei.

tuli _ 2011.06.22. 12:03:13

@newtehen: ha az apa neveli, akkor a nő fizet gyerektartást. úgy gondolom, hogy nagyon sok férfi vígan otthagyja anyukának a gyereket, és kezd új életet. többségében nem ragaszkodnak a gyereknevelés nemes feladatához. az más kérdés, hogy aki ragaszkodna, és nála jobb helyen lenne a gyerekm kevesebb eséllyel indul, mint egy nő. ez baj. nem kellene evidenciának lenni, hogy nőnél maradjon a gyerek. annál kellene, hogy maradjon, ahol jobb helyen van.

2011.06.22. 12:03:21

@Devil2:
De azért látod, ma is és tegnap is bejött olyan poszt amire kommentelnek az emberek. :)

dr. gernika 2011.06.22. 12:03:38

@Zsu0805: Még csak nem is hirtelen felindulás. A férjének nem hitt, ezért elkérte a számomat, és állítólag nekem már igen (hiába mondtam, hogy még csak meg sem kérdezett, és mikor le akartam állítani, meggyőzhetetlennek tűnt). Azóta már mondta is a pasi, hogy mivel így is- úgyis leverték rajta, amit el sem követett, ennyi erővel meg is tehettük volna. Legalább lenne egy szép emléke. :D

@Kata1987: Háppersze, még te tehettél róla, jellemző. :)
Én mindig csak a közelébe kerültem az ilyen szituknak, meg tudtam állni, hogy ne váljak fizikailag is szeretővé, de mondanom sem kell, hogy egyik kant sem kellett csábítgatni, meg kényszeríteni, sőt. Általában ők kezdeményeztek, és nem rajtuk múlt, hogy az asszony nem kapott szarvakat.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 12:05:57

@Devil2: Ha megnézed a végén a panaszáradatot, kb. ugyan azokra a dolgokra panaszkodnak, mint mi most! Jókat szoktam mosolyogni rajta.

Dökvín 2011.06.22. 12:08:11

@newtehen: He? Ezt ugye te sem gondolod komolyan :)

Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy miután a nők a szülés, család miatt kiestek a hivatali mókuskerékből, igencsak gusztustalan a kedves apukától azt várni, hogy ezek után hipp-hopp tartsanak ott anyagilag, mint ők, mikor válásra kerül sor.

Amúgy meg kell jegyeznem azt is, hogy tetszik, nem tetszik, de az esetek túlnyomó többségében az apák önként és dalolva mondanak le imádott "régi" gyerekükről a válóper során. Rólam meg hugomról is lemondott anno apukám, hogy aztán relatíve szabadon (havi 10e gyerektartás) kezdhessen új életet, új családot. Osztán mégsem alapítok hülye klubokat sértettségemben. Éljen a józan ész.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 12:09:25

@kiscickány: Na igen... egy EQ 0 emberrel szemben kevés az esélyed!

Cr 2011.06.22. 12:12:13

Ezek a mocskos szemét férjek, őrület... de amikor összeházasodás van, akkor meg még nem mocskos? Meg nem szemét? Fura ez mindig nekem....

Peetee 2011.06.22. 12:13:45

Ostoba f@szkurva, nem kell vele foglalkozni, éljetek boldogan.

Én fordított helyzetben voltam, és nem házasság volt (akkor még):

Volt 1 leányzó, akinek udvaroltam. Előttem volt egy pár hetes rövid "kapcsolata" éppen nem volt még benne szex sem.
Azelőtt kb. 1 évvel( !) volt egy pár hónapos kalandja egy baromarcúval, aki utána nem zaklatta, hanem a kandúroknak ment neki, akikkel együtt járt. mert őszentül hitte, hogy a kislánynak csak időre van szüksége és meg fogja neki bocsájtani ,hogy megcsalta és lelépett 1 kurv@ szó nélkül Spanyolországba valami időszaki nyári munkára, aztán októberben visszajött, hogy: szia kicsim, miújság? mintha csak a boltba ment volna le....

Szóval az ember pásztázta az udvarlókat, így én is képbe kerültem. Először csak csúnyán nézett rám egy vendéglátóegységben, aztán mikor távoztam volna kijött és szólt, hogy hagyjam békén a menyasszonyát(!!!).
Nem lett balhé, 2mondattal otthagytam kész pont.

Kb. fél évvel később egy pizzériában dolgoztam, az előbbi szórakozóhelyre érkeztem némi melegétellel. Itt is szóváltás, ekkor már nálam lakott a hölgy, (aki most a feleségem), megpróbálta besározni, hogy éppen aznap délután randiztak és volt 1 kis etye-petye a kocsiban. Ez bukó volt, mert B. kint ült a kocsiban, akkor vettem fel a vasútállomáson: Pesten volt, dolgozni.

Ezután az ember eltűnt, mi boldogan éltünk, 2éve összeházasodtunk és közös otthon alapítottunk.
Kitartás a cikkírónak, van fény az alagút végén!!!

MonsterI. 2011.06.22. 12:13:51

@gernika: Hogy kell nemfizikailag szeretőnek lenni? Olyan én is újítanék magamnak.

Szöszi 28 2011.06.22. 12:15:27

@tuli _: Tök igaz, hogy a legtöbb apa szarik a gyerekére. Maradjon az anyánál, egy gonddal kevesebb. Nálunk a hugomra tartott volna igényt a kedves újbarátnő a válás után, de kizárólag azért, mert akkor apának kevesebb tartásdíjat kellett volna fizetnie anyának, hugomat meg gondolom a minimumon tartotta volna...

Dökvín 2011.06.22. 12:15:40

@Cr: S fordítva tán nem ugyanígy van? :) Ronda házisárkány, fúúúj, vén egzecíroztató satrafa... ismerős? :D LOL. Talán ha nem gyűlölködne adott pár, hanem megoldana, ha meg nem lehet, szépen csendben szétválna, nem tartanának itt x év után. Erről ennyit...

dr. gernika 2011.06.22. 12:16:50

@Tomato Tomi: Konkrétan ebből él. Márminthogy egy pasi kitartott nője. Mellette meg ő tart még egy fiúkát saját szórakozásra.

Caddy 2011.06.22. 12:19:15

@Muha: de te nem változol és sosem öregszel meg. :D

@Nathan D'Xantine: na akkor teljesen egy húron pendülünk, én is így gondolom. :)

Muha 2011.06.22. 12:19:30

Valaki kitartana?

Rebelde 2011.06.22. 12:20:26

@Kata1987:

sajnos nagyon sok nő is, van ilyen a családunkban:(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 12:21:14

@Zsu0805:

Te legalább megértesz.

@gernika:

Több ellentmondás is van a mondandódban.

1 Értelmiségi munka - rendőrség
2 nincs rendőrség - traffipaxkezelő és büntető hivatal van (nemi erőszak az csak grátisz)

Muha 2011.06.22. 12:21:46

@Caddy: jaja, mindig kis gyogyós tini maradok. :D

Tomato Tomi 2011.06.22. 12:22:07

@gernika:
Akkor csak ráhibáztam :)

dr. gernika 2011.06.22. 12:22:30

@MonsterI.: Amikor a szexet megelőző udvarlási periódus elnyúlik hetekig-hónapokig, mert azt hiszed, a másik kapcsolatának bármelyik pillanatban vége lehet, az utolsókat rúgják már.
Akiről beszéltem, annál nem számítottam ilyenre, de volt, akinél befürödtem vele.
Ne újíts ilyet, garantált pofára esés.

Szöszi 28 2011.06.22. 12:23:06

@Muha: Vállalom, de csak, ha találok egy pénzes faszit, aki engem tart ki:D

michaela77 2011.06.22. 12:23:12

@Muha: attól függ mennyi ideig, milyen magasról és hány kiló vagy.

2011.06.22. 12:25:31

@Nard:
Egy szóval sem mondtam, hogy megértelek. :) Nem minden rendőrt kell leírni. :)

Muha 2011.06.22. 12:26:10

@Kata1987: De akkor ő vesz nekünk fagyit! :D

@michaela77: Szerintem a magasság a kakukktojás. Bár ha az űrben lennénk? :D

Devil2 2011.06.22. 12:28:13

@Bundabandi: Hát asszed véletlenül mondtam én? :D

Devil2 2011.06.22. 12:29:49

@Zsu0805: A tegnapit csak a visszajátszásban néztem. :) (már nem is tudom mi volt a poszt)

2011.06.22. 12:30:52

@Devil2:
2x vált el a pasi, és a csaj kiakadt. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 12:31:40

@Zsu0805:

De én leírom mindet. Remélem elveszik a nyugdíjukat. Azért szimpatizálok velük, mert tüntetnek a faszfejek ellen.

Szöszi 28 2011.06.22. 12:32:26

@Muha: Jó, de lehet, hogy nézni akarja majd, ahogy megesszük:D

Muha 2011.06.22. 12:32:42

@Nathan D'Xantine: De akkor nagy legyen és szép! Nem ám holmi rám szakadékkal kiszúrod a szemem! :D

Devil2 2011.06.22. 12:33:55

@Zsu0805: ja..,tényleg, azt reggel még meg is kommenteltem.. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 12:34:40

Nagy lesz... (bólogatott Piszkos Fred)

Muha 2011.06.22. 12:35:13

@Kata1987: MAjd ledumáljuk valahogy. Megkérjük, hogy nézze meg, hogy két utcával odébb nem nyalunk-e már fagyit, mert kettő az sok lenne a torkunknak. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 12:39:02

@Devil2: Na ja. Így mondjuk könnyű...
Még jó, hogy Zsu rávezetett.

2011.06.22. 12:39:32

@Devil2:
Látod-látod. Csak nekem kell szólnod és én mondom is. :)

cccccccc 2011.06.22. 12:43:24

Szerintem ebből a sztoriból csak a pasi kerül ki nyertesen. A feleséget nem fogja elhagyni (megszokás, anyagi oldal, stb.), az új nőt meg hitegeti amíg tudja, vagy hagyja magát a nő. Lehet, hogy mazochista a pasi, de akkor meg pláne ő jár jól. Mert ha rossz neki, akkor jó, ha meg jó, akkor rossz, tehát jó. :)

Szöszi 28 2011.06.22. 12:43:55

@Muha: Akkor egy meglehetősen hülye, de gazdag faszit kell kifognom:D

indapass90210 2011.06.22. 12:44:06

@Peetee: "Itt is szóváltás, ekkor már nálam lakott a hölgy, (aki most a feleségem), megpróbálta besározni, hogy éppen aznap délután randiztak és volt 1 kis etye-petye a kocsiban. Ez bukó volt, mert B. kint ült a kocsiban, akkor vettem fel a vasútállomáson: Pesten volt, dolgozni."

Mekkora ötlet! Ezután a kúrásokat én is a vasút mellé tervezem, aztán ott is vetetem fel magam a barátnőmmel. Ungabungában megfáradva legalább nem kell hazagyalogolnom.

Muha 2011.06.22. 12:46:55

@Kata1987: Persze, persze. Olyat szokás. :D

Devil2 2011.06.22. 12:47:17

@Zsu0805: Jól van.. én is voltam fiatal.. :D

2011.06.22. 12:48:10

@Devil2:
De milyen régen volt már az, hogy Te fiatal voltál. :P

Devil2 2011.06.22. 12:49:22

@Zsu0805: muszáj eszembe juttatnod??.. :P:D

Devil2 2011.06.22. 12:51:37

@Bundabandi: Nem láttad a gyóccerem hova gurult? :D

2011.06.22. 12:52:19

@Devil2:
Muszáj, mert cavintont nem akarsz szedni. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 12:52:33

@cccccccc: Talajgyakorlat két ülőalkalmatosság közt?

2011.06.22. 12:53:00

@Bundabandi:
Ez már az öregség jele. :)

Devil2 2011.06.22. 12:53:26

@Zsu0805: Akarok én, de mindig elfelejtem bevenni.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 12:54:05

@Devil2: öööö nem emlékszem! Előbb meg kell keresni az enyémet, sajnos tegnap óta nem találom.

Devil2 2011.06.22. 12:55:34

@Nathan D'Xantine: Merevedési zavarom az van.. merevedik már a fülem bottya, nem tudom mozgatni..

dr. gernika 2011.06.22. 12:56:13

@Nard: Ezek nem tények, csak a te dogmáid, és Zsu nem megérti, csak megtanulta őket.
@Tomato Tomi: Ja. :)

pöndörödő macskafülszőr 2011.06.22. 12:56:15

Kedves Posztoló!

Téged a pasi úgy átb@sz, hogy az csak füstöl...

1. Ha valaki válni akar, az válik.
2. Akit utálok, azzal nem nyaralok.
3. Összebújós fotóhoz össze kell bújni, apuci megtette. Miért bújik azzal, akit utál???

Te a kitudja hanyadik pics@ vagy a hapsinak, akinek egyébként van családja, esze ágában sincs válni, de hiányzik a szex. Ennyi.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 12:56:43

@Bundabandi: Én ilyenkor mindig megnézem a zsebemben.

Devil2 2011.06.22. 12:56:49

@Bundabandi: ja persze, egyforma az X-ünk.. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 12:58:23

@Devil2: Feledékeny, fülbothibás, és siket...

Devil2 2011.06.22. 12:59:35

@Nathan D'Xantine: de óvasni tudok.. namegájj..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 13:02:54

Na megyek összeszedem az ikreket egy ebéd erejéig....

Devil2 2011.06.22. 13:03:01

@Bundabandi: nem véletlenül monták nekem hogy botfülű..

2011.06.22. 13:03:14

@Nathan D'Xantine:
Ez kifogás. :)
A merevedési zavarra a kis kék bogyót kell szedni. :)

@Devil2:
Akinek nincs esze, legyen cetlije. :P

Devil2 2011.06.22. 13:04:32

@Zsu0805: Notesze.. Szivem, Notesze.. ezt felírtam.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 13:05:15

@Bundabandi: valami fülbothiba lehet itt is, mert nem mozdulnak!

tuli _ 2011.06.22. 13:05:16

@Kata1987: ezeknek nem is szabad a gyereket odaítélni.

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.06.22. 13:05:19

Ez érdekes, de ez is:

A simlis, aljas orbáni fideszes politika eredményeként megállíthatatlanul fogy a magyar!!

Ezt értétek el szarjankók!

Az adatok szerint 2011 első négy hónapjában felgyorsult a születésszám csökkenése: összesen 27 560 gyermek született, 11,1 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 45 515 volt, ami 3,1 százalékos emelkedést jelent a 2010 január-áprilisi időszakához képest - derül ki a KSH szerdai jelentéséből. Ennek következtében tovább gyorsult a népesség természetes fogyása, a becsült népességszám április végén 9 millió 972 ezer fő volt.

Devil2 2011.06.22. 13:05:58

@Bundabandi: üss, az mindig érthető..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 13:07:45

@Devil2: NOT ESZE! Aha! Értem!

Jönnek már! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 13:09:16

@Zsu0805: Ja. Feledékenységre meg a sárgát... Vagy nem?

Szöszi 28 2011.06.22. 13:20:23

@Muha: Na jó lesz belehúznom, hogy találjak egy balekot, mert nyár van, mehetnénk strandolni meló helyett:D

MonsterI. 2011.06.22. 13:23:07

@gernika: Pont ez kell most nekem. Túl egy szakításon úgysem állna úgy a cerka... Mindjárt beállok itt a bogyózók közé kunyizni. XD

Szöszi 28 2011.06.22. 13:27:08

@Nathan D'Xantine: Azért kell a balek, hogy sok pénzzel támogasson és eltartson, hogy én meg Muhát tarthassam el, és meló helyett strandra járhassunk:D

summerstorm 2011.06.22. 13:30:47

1. Közepesen normál munkahely a számlára utalja a pénzt... nem a hol fizet hol nem kategória van... egyszerűen leemelik a pénzt a hapsi számlájáról. Ez általában egy konkrétabb % érték...

2. Olyan nincs, hogy nem tud elválni. Van némi nehezítés... Békéltető tárgyalás... de egy a vége. Válás kimondva, osztozkodás indul.

3. A posztíró faszija simlis.

Egyébként ki hogy van ma... :)?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 13:33:30

@Kata1987: Ezért kár...
Selyeminget nem akarsz Muhára adni? ;-)

Balek egyébként rengeteg van a vízparti zónákban(is).
Lenyomod a Svindlerek összest és már indulhattok is. :-)

tunketiko 2011.06.22. 13:37:23

Kedves posztoló, kedves Éva!

A boldogságod akadálya, nem a pimasz feleség, hanem a leszállt rózsaszín ködtől nem látsz tisztán.

Ha valaki válni akar, akkor az beadja a válópert. A másik fél hiába nem akar válni, ha egyik fél meg igen, akkor a frigyet a bíróság megszünteti. Nem fogja a férfit további házasságban maradásra kötelezni...

Ha egy férfi nem szereti a nejét, sőt, utálja, akkor biztos, hogy elválik, másrészt nem megy vele nyaralni.

Nekem a sejtésem inkább az, hogy a kedves barátodnak jó így, előad neked egy mesét, és előad egy másik mesét otthon a feleségének is. Ő meg király jól elkakaskodik két nő közt, max. a tyukok néha összekapnak...

Komolyan gondolod, hogy szeret téged az a férfi, aki külföldre megy a feleségével és összebújos fotói lesznek? Ha egy férfi utál egy nőt, akkor azzal összebújik? Na, ne... Lehet, hogy jól érzi magát veled IS, de egész biztos, hogy ragaszkodik a feleségéhez, feltehetően jobban mint hozzád, az az erősebb kötelék neki. Különben már elvált volna.

Édesanyaként meg bölcsebb lenne, ha a férfi lányát nem szapulnád, főleg nem ítélnéd meg egyetlen egy találkozás után. Mégis mit gondoljon rólad, miért lenne kedves hozzád? Valószínűleg az a "gonosz" kislány csak egy curva nőt-nénit lát csak benned És ha ez fáj is, de a kislánytól logikus gondolat lenne...

Addig lépj ki ebből a kapcsolatból, amíg még nagyobb pofára esés nem lesz belőle...

Apafarkas 2011.06.22. 13:37:46

A nő 46 éves. Érzi, hogy az utolsó dobása M, ezért kapálódzik. A feleség is ebben a helyzetben van. A faszi nem tudja eldönteni mit tegyen. Van egy lánya, akit szeret, és akinek az elhidegülése biztosan bántja, és emiatt lelkiismeret-furdalása van. Ha a posztoló megmarad a kiscsaj felé ezzel a felfogással, abból kurva világ lesz.
De amúgy is egy mocskos, szomorú történet ez 3 döntésképtelen, kétségbeesett szerencsétlentől.

Szöszi 28 2011.06.22. 13:41:14

@Nathan D'Xantine: Csak abban az esetben, ha szereti a selymet, amit amúgy kétlek:D Önként vállalta, hogy kitartott lesz, nem én kényszerítem rá ezt a státuszt:D Csak vállaltam, hogy kitartom, de ahhoz előbb nekem is találnom kell egy balekot, aki engem tart ki:D Szép kis lánc...:D

Tarkin kormányzó 2011.06.22. 13:43:14

Kedves Éva!

Hidd el, nagyon komoly rutinnal írom a következő sorokat:
M. neje az buta, de genetikailag rafkós, rosszindulató típus. Intelligens módon ez a helyzet nem fog megoldódni, mivel úgy tűnik, M valamiért nem képes beadni a válókeresetet. Talán közügyektől való eltiltás alatt áll? :) Ha meg kívánja oldani a helyzetet, akkor marad az erőszak és az agresszió. Így az is ki fog derülni, hogy M tulajdonképpen hova is húz igazán.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 13:44:11

@Kata1987: Önként vállalta? Asssztaaa! :-)

Amúgy keresem a logikát a láncban de nem annyira lelem...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 13:45:55

@Apafarkas:

Csak 1 döntésképtelen van a csapatban, és az pedig a férfi. A két nő tudja mit akar, a gyerek tudja mit akar. :) Mondjuk a pasi van a legszarabb helyzetben.

Szöszi 28 2011.06.22. 13:50:00

@Nathan D'Xantine:
gernika 2011.06.22. 12:16:50
@Tomato Tomi: Konkrétan ebből él. Márminthogy egy pasi kitartott nője. Mellette meg ő tart még egy fiúkát saját szórakozásra.

Innen jött az ötlet:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 13:53:23

@Kata1987: Zseniális... :-)

És pont Muhát lőtted magadnak? Esz a sárga irígy...

MissMarple 2011.06.22. 13:54:15

Mindenki M nem váló feleségét szidja, hogy pénzéhes. Tegyük fel, amikor fiatalon összekerültek, nem volt semmijük. Ő feláldozta a karrierjét, bármijé,t hogy M sikeres és jól menő legyen.Plusz baromi jó megnevelte M-et i, a fickó mosogat, kocsit mos, ajándékkal halmoz etc. Akkor ennyi év után ?? Egyébként tuti, hogy M nem is akar válni, mert akkor válás nélkül már összebútorozott volna Évával.

Bicikliző medve 2011.06.22. 13:54:34

Ez olyan unfair. Mire ide jovok ,mindig szetszpemelitek a blogot, nem gyozok olvasni :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 13:56:45

@Kata1987: Figyu! Júli másodikán Mobilmánia lesz Bogláron...
Nem akarnál arra az estére kitartani engem?

Szöszi 28 2011.06.22. 13:57:12

@Nathan D'Xantine: Megkérdezte jónéhány kommenttel ezelőtt, hogy nem akarja e valaki kitartani:D Én vállaltam, de csak akkor, ha engem is kitartanak:D Viszont ez nem rossz...Mert, ha Muha csúnyán viselkedik velem, akkor már tudom kire cserélem majd le...:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 13:59:09

Éva, Te biztosan 46 éves vagy?
A sztori alapján annyira naívnak látszol, mintha csak 26 lennél..

Nem tud válni....cccc...mondd,hogy valójában ezt Te sem vetted be!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 14:00:49

@Alfonzina: Hogyne vette volna be.
Mindig beveszik.

Szöszi 28 2011.06.22. 14:01:19

@Nathan D'Xantine: Hmmm...Ha addig találok balekot magamnak, akkor megteszem neked ezt az apróságot:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 14:01:50

@MissMarple: "Mindenki M nem váló feleségét szidja, hogy pénzéhes." Ez nem igaz. Falusi pletyka.

Kytia 2011.06.22. 14:01:56

Ha nincs már köztük semmi, hogy készülhettek "összebújós" képek a nyaraláson?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 14:02:34

micsoda cseles-ravasz hímpéldány
Le a kalappal előtte, két nőt is szopat: kit így, kit úgy.
Vagy mindenhogy.
Ő meg röhög a markába!

summarygloss 2011.06.22. 14:04:03

Posztoló becsületes és egyszerű, mint a faék. Naiv, mint szűzlány a szexshopban. Avagy hülyébb, mint a seggem. M. ellenben rafinált, a neje profi.
Posztoló ügye vesztett, ki kell innen lépni, megeszik reggelire. Kis nyomozással keresse meg az elődjét. Biztos van, nem is egy.

Magg. 2011.06.22. 14:06:11

Kedves Éva!

Te tipikusan az a nő vagy, aki vagy nagyon ostoba vagy szereti megjátszani az ostobát, hátha úgy megsajnálják.

Miért is a feleség az intrikus?
Mert harcol a családjáért?
Milyen alapon akarsz te szétrombolni egy családot, amikor egyértelműen a férfi NEM akarja otthagyni a feleségét!?
Inkább te vagy egy ordas ribanc, aki belelép egy házasságba és
még van pofája itt rinyálni.

Mit nem értesz azon, hogy nem hagyja ott a feleségét?
Méghogy az asszony nem akar válni! Muhahaha....
Ez mióta szempont?
Ha a pasi valóban veled akarna élni, simán el tudna válni!
De NEM akar! Vedd már észre, hogy te csak ingyenkurva vagy!

"..gonosz arcú, fekete hajú, fiús jelenség volt, aki úgy nézett ki, mint egy transzi...."

.... és így beszélni "nagy szerelmed" gyerekéről - hát ritka egy gyökér, ordas ribanc vagy te, hallod!

Muha 2011.06.22. 14:06:34

@Kata1987: Jaja. Es a strandon en kivanos leszek. Egy kis langos egy kis fagyi egy kis kukorica egy kis sor. Bizonyam. :)

Szöszi 28 2011.06.22. 14:07:42

Amúgy...Apuci miért egy 46 éves, 1 gyerekes családanyával kavarint? Nem bukik a friss husira? Én meglepődtem rajta, hogy posztoló nincs 30 alatt, olyan sztorikat hallani inkább a mai világban.

Muha 2011.06.22. 14:08:17

@Nathan D'Xantine: Nono. Ő most igazan szerencses. Kitartsalak teged kicsit? Megnyugtatna? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 14:12:46

@Kytia: Hát nem érted? Nem volt köztük semmi! :-)

Kovács Tomi 2011.06.22. 14:14:17

A posztolónak csak annyit, levetett göncként mégis mi a faszt vár?Az ilyen sztorik mindig annyira szarok. Nem független fasz válni nem akar, anya otthon frigid szar a házasság van egy szerető, és akkor megy a hatalmi harc, óvodás hülyék.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 14:14:30

@Magg.:
a hím nyakához se szorítanak jatagánt, hogy mennyé' fiam, kúrjá' míg mozogsz (bocs a durva szavakért)

Azzal lehet ilyet játszani, aki hagyja.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 14:15:15

És most megint azt látom, hogy erőlteti valaki ezt a kapcsolatosdit, csak,hogy ne legyen egyedül, még azon az áron is,hogy saját magát alázza a sárga földig.

Minek? Miért? Mi értelme van?

Addig legyen a pasival, míg jól érzi vele magát és pont. Küzdene a halál egy ilyen oldalkocsis tatáért.

Azt meg pláne nem értem,hogy egy ekkora hígfos házasság, és válás után, a tapasztalatai birtokában hogyan vágyhat új elköteleződésre, és miért megy bele egy ilyen eleve piszkos helyzetbe egy érett nő?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 14:16:25

@Nathan D'Xantine: a nők hinni akarnak...már amelyik nem annyira kiábrándult, hogy nem.:)

Kovács Tomi 2011.06.22. 14:17:58

@Alfonzina: Mert barom, mert boldog akar lenni, mert hisz abban, hogy ő még boldog lehet, nem csak egy időnként megtolt zabálni elvett középkorú ribanc.

Muha 2011.06.22. 14:18:19

Pimaszsagom akadalya egy boldog feleseg.

Kókuszmenyét 2011.06.22. 14:20:06

"Én válni akarok, de nem tudok, mert az asszony nem..." Mikor fogják már fel a nők, hogy ilyen nincs!!!! Aki el AKAR válni az elválik, aki meg nem akar az nem...

Egyébként minden szereplőnek van vaj a fején... Nős pasival kavarni, asszonyt csalni, (de azért elutazgatni vele)... hát gratula... zsák meg a foltja.

summerstorm 2011.06.22. 14:21:21

a mai kommentek alapján lehet, hogy nem jövök ide többet...
bazz depressziós leszek tőletek, pedig csak egy kicsit voltam fenn...

Muha 2011.06.22. 14:23:18

@mooon:): Akarsz nyalni? Segithetek benne. Az boldogga tesz. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 14:24:43

@Alfonzina:
mert még csak egyszer lépett az arcába az élet, azért

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 14:24:49

@Kovács Tomi: ki ne akarna boldog lenni? mindenki az akar lenni.
csak nem mindegy,hogy milyen áron.

@Nard: de csak azért, mert nem tudnád megnevelni:)))

2011.06.22. 14:26:03

@Devil2:
Jóóó, igen, notesz. :)

Kovács Tomi 2011.06.22. 14:27:41

@Alfonzina: Én! Még alulról verem a 30-at, de már pontosan tudom évek óta, hogy a boldogság nem létező dolog, és semmi szükségem sincs rá, mint a szerelemre sem. Innen kezdve akik ezen dolgokat hajszolják, számomra nevetséges az életet mímelő senkik, akik azzal töltik el az éveiket, hogy az igazit a boldogságot és az igaz szerelmet hajtják. Elpazarolva erre sok értékes évet vagy évtizedet..

summerstorm 2011.06.22. 14:28:40

@Muha:

drága, ugye tudod, hogy mi erre a válaszom :D?

@Kovács Tomi:

lehet, hogy azt kéne...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 14:30:40

@Alfonzina:

Dehogynem, meg tudnám.Az erőszak univerzális! A kutya legalább aranyos.

Kyria 2011.06.22. 14:30:42

Ma már a váláshoz egyrészt nem kell 1 perc különélés sem, másrészt teljesen mindegy, hogy az asszony akar-e válni. Ezt egészen biztosan tudom, ugyanis a jelenlegi partnerem felesége olyan szinten nem akart elválni, hogy egyetlen tárgyaláson sem volt hajlandó megjelenni, az ügyvédje képviselte. A partnerem szülei tanúsították, hogy a házasság megromlott. Igaz, eltartott pár hónapig, igaz, nem került kevésbe az ügyvédi költség, de minden további nélkül elválasztották őket, mi pedig azóta is együtt vagyunk.

Szöszi 28 2011.06.22. 14:31:00

@Kovács Tomi: Húúúha...Veled aztán szépen elbánt valaki...

Muha 2011.06.22. 14:33:16

@mooon:): Az hogy igen persze termeszetesen nanaaa? :)

Kovács Tomi 2011.06.22. 14:33:19

@Kata1987: Senki, csupán pontosan tudom, hogy miképpen szeretem élni az életem és mi a jó nekem. Az, hogy másnak mi a jó az engem rohadtul nem érdekel, nem az a fajta ember vagyok, aki feladja magát mások örömének érdekében.. Nagyon nem!

Kovács Tomi 2011.06.22. 14:35:18

@mooon:): Vagy csinálj valami szokatlant, én hamarosan azt fogok, 1 hét után megborotválkozok. Szokatlan lesz az érzés, és ismét 16 évesnek fogok kinézni.:D

MonsterI. 2011.06.22. 14:38:13

@mooon:): Uggyanmár! Hisz csámcsogunk más nyomorán. Hol ebben a depresszió? XD

bloodfeud 2011.06.22. 14:38:18

Mindent elmond a levélíróról ez a két mondat:
1. "Amint végre rendbe jött az életem és sikerült találnom egy normális állást is, végre elkezdhettem foglalkozni egy kicsit a magánéletemmel és a társkereséssel is." - Éva, a lányod nagyon nem fér bele a képbe, ugye?
2. "Van egy közös lányuk is, de ő az anyjához húz. M.-et nem hiszem, hogy szeretné – egyszer találkoztunk egy parkolóban, mert M. pénzt adott a kiscsajnak – gonosz arcú, fekete hajú, fiús jelenség volt, aki úgy nézett ki, mint egy transzi." - Ha az én gyerekemről így beszélne valaki, nagyon szájon vágnám.

Éva, önző vagy és ostoba. A fickó is önző és ostoba, ha veled kavar. Sejtvén, hogy min lehet túl a feleség, a legkevesebb, amit megérdemel, az a férje pénze.

dr. gernika 2011.06.22. 14:38:36

Nekem azért nem egyértelmű a szitu, mert a pasi elvileg külön él. Szóval a házasság már biztos megromlott, mielőtt a posztíró képbe kerül. Kérdés, hogy hősünk látta-e már a külön lakást, egy legalább egyoldalúan beadott válókeresetet és még mindig nem tiszta, hogy mire volt jó a közös utazás. Én mindenképp tisztáznám ezeket, valamint az összeköltözést, mielőtt eldöntöm, hogy a pasi csak hülyít, vagy tényleg az exnej tartja sakkban.

bloodfeud 2011.06.22. 14:41:54

Ugyan! Annyira szánalmas, hogy mindig, mindenért a megcsalt fél a felelős. Ha valaki válni akar, váljon, de ez így nagyon gennyes.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 14:43:36

@bloodfeud:

"a legkevesebb, amit megérdemel, az a férje pénze."

Csak a saját pénzét érdemli meg, a másét nem érdemli. Amiért megdolgozott. Ja, ha nem dolgozott, akkor meg húzzon a faszba :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 14:45:21

@Alfonzina:
ja
mondjuk ne sajnáljuk, például nem verte meg a volt férje, nem kergette késsel és nem rabolta el a gyereket. Mi több, nem gyújtotta rájuk a lakást kétnaponta. Látod, mekkora mákja van? Alig érte az élet szele.
:S

Kytia 2011.06.22. 14:51:23

@Nathan D'Xantine: Aha. Meg az, hogy amint kicsit kedves az exnő, rögtön megyünk együtt Hollandiába...de biztos a pasi akar válni és az exnej nem. Aha.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 14:52:42

@Alfonzina:

Hinni a templomban kell. Bízni meg csak magadban. Akkor is lehet csalódni, de arról meg csak önmaga tehet. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 14:53:06

@Kytia: Ezek a gonosz ex-nejek!
Rémes mit ki nem eszelnek!
Fúj-fúj!

bloodfeud 2011.06.22. 14:53:38

@Nard: (Ha kétszer jelenik meg, amit írok, elnézést.)
Ha a feleség évekig egyedül vitte a háztartást, a gyereknevelést, szakmailag és minden szempontból háttérbe szorítva magát, lehetővé téve ezzel, hogy az úr a karrierjét minél szabadon építgesse, igenis járna neki valami. Ha fordítva működött a dolog, akkor természetesen neked van igazad. A megaláztatásokért némi fájdalomdíj azért elképzelhető így is :P.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 14:54:10

@Kovács Tomi:
nagy elvek ezek így harmincon innen.

de ha neked jobb boldogtalanul, akkor hajrá. esetleg rögtön felvághatnád az ereidet is, nem?

MonsterI. 2011.06.22. 14:54:18

@bloodfeud: A feleség semmin nincs túl. Jelenleg is élvezi a férj pénzét, biztos egyebét is. Én érte sem tudok sírni. A másik kettőért meg pláne!

Szöszi 28 2011.06.22. 14:55:07

@Muha: Na majd meglátjuk milyen támogatót sikerül összeszednem, ha bőkezűt, akkor el is utazunk valahova hétvégére:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 14:57:27

@Zsit (nyau és rémizé): ez azért nem ennyin kéne múljon.

de valóban: a tapasztalat, ész, felelős gondolkodás nem kor függvénye, belátom.

@Nard: te ezt most biztosan nekem írtad?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 14:58:56

@Alfonzina:

Igen, a hit soha nem volt olyan dolog ami hozzám tartozott volna. Kb a Télapónál kiveszett belőlem :)

Muha 2011.06.22. 14:59:14

@Kata1987: Huhuuuu, ez nagyon csabito. Barmit megteszek. :)
Ha kell kemeny leszek, ha kell akkor pincsi :)

Kytia 2011.06.22. 14:59:23

@Kyria: Te meg változtassál nevet, mert én voltam itt előbb és folyton megakadok a kommenteden, mert azt hiszem, én írtam.:)))

keptelen kepkeret 2011.06.22. 14:59:46

Szerintem ez az a szituacio amibol surgosen ki kell maszni.ha egy asi valni akar,akkor valik,de legalabbis kulonkoltozik,es NEM megy nyaralni az utalt feleseggel.Ha a no feltolti a geszbuk fotokat,es odairja,h bocs Eva,akkor a pasi odairja valaszkent,hogy bocs(a feleseg neve)de en Evat szeretem.Vagy barmi.Ha szeretek egy not,akkor tuzon vizen keresztul megyek erte,es soha nem hagynam h valaki nevetsegesse tegye vagy bantsa.Ha akarom azt a not,akkor leszarom h a felesegem mit akar,osszekoltozom a novel.Nem mondom h ez a pasi nem szeret teged,de azt igen,hogy se nem bator,se nem jellemes,se nem donteskepes.A szerelem nem ilyen.Az en parom amikor osszejottunk egy control freak novel elt egyutt,utalta.A korulmenyek miatt,anyagilag fuggott a notol,aztan talalkoztunk.Ket het mulva elcuccolt a notol es hozzam koltozott,es decemberben hazasodunk.ha egy ferfi igazan szeret,akkor mindent felrug erted.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 15:00:28

@Kytia:

De neki legalább nem egy ronda macska az avatarja! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 15:03:26

@Kytia: Én is néztem, hogy beújítottál valakit? Aztán rájöttem, hogy nem te vagy! :D

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:04:10

@Alfonzina: Értő olvasás 1-es, leülhetsz!

Kytia 2011.06.22. 15:04:55

@Nard: Hanem neki semmilyen, az jobb. Amúgy ahogy leírtam, hogy "én voltam itt előbb" eszembe jutott a kommentje, amit írt. És az alapján asszem, ő az az ember, akit pont nem érdekel, hogy ki volt ott előbb.:)))

Dökvín 2011.06.22. 15:05:06

@bloodfeud: A 2. pontoddal egyetértek, na de ez: 1. "Amint végre rendbe jött az életem és sikerült találnom egy normális állást is, végre elkezdhettem foglalkozni egy kicsit a magánéletemmel és a társkereséssel is." - Éva, a lányod nagyon nem fér bele a képbe, ugye?

Miért ne lenne joga a válás, nehéz évek, nélkülözés után összeszedni magát? Ezentúl talán kössön fejkendőt, mondjon le saját igényeiről és áldozza fel hátramaradó éveit gyermeke oltárán - aki ráadásul felnőve szintén egyre inkább igényli az önállóságot? 46 vagy hány éves, valószínűleg a gyereke is nagykamasz már, az, hogy végre magára is odafigyel, még korántsem jelenti azt, hogy ettől a gyerek akár kicsit is háttérbe szorulna, miért gondolod, hogy ettől ő egy önző nő? Szerintem sokkal inkább jó anya és követendő minta lesz a gyereke számára valaki, aki odafigyel magára, mint aki mártírkodik és elhanyagolja magát, "mer' a gyerek..."

Kytia 2011.06.22. 15:05:44

@Bundabandi: Jahh, tegnapról mára hirtelen végignyomtam egy válási procedúrát nem megjelenő asszonnyal, ügyvédekkel, mindennel....és azóta is együtt élünk...:DDD

MonsterI. 2011.06.22. 15:06:32

@keptelen kepkeret: És azóta tőled függ anyagilag?

katoka 2011.06.22. 15:08:00

Sajnos ebből nem lesz nagy szerelem, szerintem ezt te is tudod, csak áltatod magad. Nagyon sok ilyen példát látok. Az a házasság, amiben a férfi él, lehet, hogy nem egy nagy durranás, de a megszokás, a biztonság, a közös múlt, a befektetett energia, pénz ott tartja, Tudja, hogy a felesége ki van neki szolgáltatva, így ő nem fogja elhagyni, tehát marad a biztonság, viszont te lehet hogy feldobod a napjait, kis színt viszel az életébe, még azt sem mondom, hogy nem szeret, de annyira biztosan nem, hogy csapot - papot otthagyjon érted. Viszont ilyen férfivel szóba sem állnék.
ráadásul, ahogy az előttem szóló is írja, téged nem véd meg a felesége előtt, nem áll ki érted, így nem tudom, mennyire tudod elfogadni a másodhegedűs szerepét. Egyébként ebből csak a férfi jön ki jól. Mert a feleségnek is megalázó lehet tudni azt, hogy van egy vetélytárs, viszont ebben a szennyes mai világban, ahol csak a pénz dominál, mindenki mindet képes eltűrni a jólétért. Sajnállak, remélem megoldódik az életed és egyszer az utadba kerül egy olyan, akinek te leszel az első és legfontosabb.

bloodfeud 2011.06.22. 15:09:53

@kiscickány: Persze, az nagyonis rendben van, ha valaki nem dobja be a törölközőt és elkezd újra élni. De nem tudom, egy ilyen történetet hogy élhet át a levélíró lánya. Még ha kamasz is esetleg, ez nagyon nehéz helyzet egy gyereknek. A levélíró olyan vehemenciával támadja a feleséget és annyira "halálosan" szeret, hogy nem vagyok benne biztos, hogy másra is ennyi érzelmi energiát tud fordítani, hogy finoman fogalmazzak :P.

Kytia 2011.06.22. 15:10:04

@Kovács Tomi: "...az igazit a boldogságot és az igaz szerelmet hajtják. Elpazarolva erre sok értékes évet vagy évtizedet..."

Az ettől mentes szabadidődet így végül is mire fordítod?
Érdekelne, hogy mi az, ami értékesebb időpazarlás, mint a boldogság, vagy annak keresése.:)

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:11:41

@Kytia: Az élet megélése, élvezése!

Szöszi 28 2011.06.22. 15:12:49

@Muha: Pincsi kizárva, eleget irányítok az irodában meg a családban:) A magánéletemben a férfi férfi, én meg nő vagyok:D

dr. gernika 2011.06.22. 15:13:24

@keptelen kepkeret: A Bocs, Évát privát üzenetben küldte.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:13:53

@Kovács Tomi: Meséld már el, hogy ezen mit olvastam félre, okos..?!

"már pontosan tudom évek óta, hogy a boldogság nem létező dolog, és semmi szükségem sincs rá, mint a szerelemre sem"

magyarul lebegsz a létben, mint egy egysejtű. grat!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 15:14:08

@Kytia: Gondoltam hátha te is megtaláltad a gyógyszeredet, aztán emlékezni kezdtél hirtelen! :D

Dökvín 2011.06.22. 15:14:14

@Kovács Tomi: Spleen a köbön, emo-e vagy, vagy mitől ábrándultál ki ennyire, szegénykém? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 15:19:14

@Kovács Tomi: Mégis mit élvezel benne, ha a boldogságot nem? És aki boldog szeretne lenni, az szerinted annyi energiát fecsérel el erre, hogy nem képes élvezni az életet? Aki rágörcsöl, az biztos! Egyébként meg tök jól megfér a kettő egymással.

Dökvín 2011.06.22. 15:19:44

@Kovács Tomi: De most komolyan, mit tud élvezni az, akinek "a boldogság nem létező dolog"? A közönyt? A kínlódást? Érdekelne...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:21:42

@Kovács Tomi: "Kovács Tomi 2011.06.22. 15:11:41
@Kytia: Az élet megélése, élvezése! "

Az élet megélése, élvezése nem boldogság?
Mert számomra pl. az.

Szerintem Te

1. súlyos fogalomzavarban szenvedsz
vagy
2. súlyos feltűnési viszketegségben: idejöttél, benyomtál egy kamu emós dumát és nézd meg egyből mennyi csaj reppent rád,hogy "jaj szegény, mi a bajod?", tehát a célod elérted.

Azt mondjuk nem tudtam,hogy a Nyírőből lehet netezni.

Bejgli 2011.06.22. 15:21:43

Te jó ég, hogy lehet valaki ennyire hiszékeny??? Pláne közel az ötvenhez???? Lépj már le, vedd észre, hogy szívatnak!!!

tuli _ 2011.06.22. 15:22:32

@bloodfeud: nagy igazságod van ebben. a gyerekek még akkor is fenntartással fogadják az új férfit, ha minden rendben van vele. hát, itt nincs minden rendben.

@Kovács Tomi: létező dolog a boldogság, ha csak időleges is. nem kell hajkurászni, jól teszed, ha nem teszed.
"Az, hogy másnak mi a jó az engem rohadtul nem érdekel, nem az a fajta ember vagyok, aki feladja magát mások örömének érdekében.."
Baj, ha fel kell adni magadat. Olyan emberre viszont jó rábukkanni, akinek keresed, hogy mi a jó neki, és ő is keresi, hogy mi a jó neked. no, akkor nem kompromisszumok sorozatából áll az élet. jó adni, ha megfelelő embernek adod, akkor sokszorosan visszakapod.
csakhogy ez nagyon ritka. ugyanis sokan azt hiszik, a másik áll a boldogsága útjában, (van ilyen is, azzal nem érdemes együtt élni) pedig sokszor saját maguk. mert meg akarják változtatni a másikat. ami nem megy. ráadásul minek, hiszen csak időleges változás lehetséges.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 15:23:38

@Nard:
mér?
a szopás nem munka?
rendes munkásasszonyok mindennapi feladata, te :)

@Alfonzina:
naugye :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 15:24:36

@Alfonzina:

Szerintem csak szimplán kiábrándult, fásult, fáradt. De a kamu emós duma is esélyes bőven :)

A Nyírőből lehet netezni :)

Szöszi 28 2011.06.22. 15:25:39

@Kovács Tomi: Nekem is vannak dolgok, amit 24 éves korom ellenére már most tudom, hogy nem akarok majd megtenni, de azért a szerelem belefér az életembe:D Kicsit fura, hogy elzárkózol ilyen alapvető dolgok elől, de egészségedre:D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 15:25:52

@Kytia:
nick-szédelgő :D
bezzeg más név alatt bevallod igazi valód!
:)

Dökvín 2011.06.22. 15:26:30

@Alfonzina: Nono, részemről pl. a "szegénykém" ábbszolúttte ironikus felhanggal íródott! :) Ilyen hozzáállást eddig csak kamaszoktól, frissen csalódott fiúkáktól meg nők után hiába ácsorgó nyomiktól hallottam eddig. Biztosan van kivétel is, tőlük bocsi. De általában ezek állnak a hatalmas világfájdalmas kiábrándultság mögött.

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:27:19

@Alfonzina: Ó istenem, Te nagyon okos. Ezt meg honnan veszed? Attól mert valaki úgymond nem nagy társadalmi átlagember attól még nem élvezheti az életét valamilyen formában?

@kiscickány: Semmitől, egyszerűen pontosan nem azaz ember vagyok, akit ez az agymosott társadalom, és a társadalmi elvárások meghatnak, leszarom őket, mivel saját életem így úgy élem ahogy az nekem jó, és nem úgy ahogy azt mások elvárnák tőlem, vagy éppen a normáknak vélt dolgok diktálnák. Soha nem volt olyan ember aki ebbe az egész baromságban részt kíván venni, nincs szükségem erre köszönöm.

@Bundabandi: Ismét felteszem költői kérdésem, szerinted nem lehet másképp élvezni az életet?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 15:27:33

@Zsit (nyau és rémizé):

Hát van akinek az a munkája, de mutass rá arra a passzusra ahol a házaséletet-pénz konverziója van :) A pasi biztosította neki a kaját-piát-lakhatást? Igen. Ő mit tett a családi kasszába? (klasszikus bölcsészdumát nem kérem arról, hogy a támogatás, meg a satöbbi megfizethetetlen) Semmit? Akkor amit beletett, viheti.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:28:32

@Kovács Tomi: Hm. Ha költői minek teszed fel mégegyszer?

szekertabor · provo.blog.hu 2011.06.22. 15:29:13

M még a mosógépet is megtömné - az anya és a lánya után.

Tomato Tomi 2011.06.22. 15:29:28

@Nathan D'Xantine:
Ez egy olyan nyomatékosított költői.

penelope garcia 2011.06.22. 15:29:33

Éva fiam, téged sem az eszedért szeretnek. :)

Ráadásul "gonosz arcú travi", mondod ezt egy lányra, akit nem is ismersz, sőt, állítólag halálosan szereted az apját? Röviden: pfujj. Nem vagy decens úrinő. Miért várod, hogy úgy bánjanak veled?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:29:36

@Alfonzina: Jajj! Ne légy már ilyen!
Benyomta, ráröppentek.
Kereslet és kínálat találkoztak.
Hadd menjen! :-)

indapass90210 2011.06.22. 15:29:48

@Nard: azért be kell vallani, hogy biztos jobban lógnak anyu csöcsei most, mint amikor összeházasodtak, azokat meg jó esetben csak apu húzogatta. Tehát ki kell számolni, mennyi két új csöcs, és annak az árát otthagyni a konyhaasztalon.

Dökvín 2011.06.22. 15:30:13

@Kovács Tomi: Ne haragudj, de hány éves vagy? :) Egy kamasz sértettségét, "eredeti világlátását" vélem felfedezni a kommentjeidben, ne haragudj, ha tévednék, de hidd el, ismerek eleget ahhoz, hogy tudjam, jellemzően ők működnek így.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:30:46

@Tomato Tomi: Ja értem! Olyan amire nagyon nem várok választ!
Zsír! Majd használom, ha a copyright engedi...

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:32:12

@Alfonzina: Általánosítás rulez, gratulálok! 2011-ben! Szép volt.:)

@kiscickány: Millió dolgot, hidd el.:) Tudod mennyi minden van a világban amik élvezetet okoznak, és nagyon kis dolgok, csak fel kell ismerni őket!:)

@Nard: Egyik sem, teljesen jól vagyok..:)

Nem fogjátok megérteni, mert nem ismertek, így azt sem tudjátok számomra mi a normális, és mi nem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 15:33:40

@Kovács Tomi: " társadalmi elvárások meghatnak, leszarom őket, mivel saját életem így úgy élem ahogy az nekem jó, és nem úgy ahogy azt mások elvárnák tőlem, vagy éppen a normáknak vélt dolgok diktálnák. "

Mint egy lázadó kiskamasz! Tudod mi sugárzik az írásodból? Hatalmas fásultság és megbántottság!

Tomato Tomi 2011.06.22. 15:34:26

@Bundabandi:
Meg a bölcsészkar és a magány :)

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:34:27

@kiscickány: Már elmúltam 20, de még nem vagyok 30.:) De közelebb a 30, mint a 20.:) Nem vagyok sem kamasz sem sértett,még egyszer leírom. Nem ismertek az életben, így aztán azt sem tudjátok számomra mi a normális és értéket képviselő, és mi nem.:) Különbözőek vagyunk, ettől szép a világ.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:34:49

@Kovács Tomi: élvezheti, pont ezért nem értem marketingszagú, "mentsetek meg, csajok" utóízű kijelentésedet.

a boldogság nem csak más ember viszonylatában értelmezhető fogalom. (szerelem, szex, mittomén)
boldogság lehet pl. egy szép pillanat, egy naplemente, egy gömb fagyi 30 fokban...

éppen ezért orbitális baromság, amit írtál!

"a boldogság nem létező dolog, és semmi szükségem sincs rá, mint a szerelemre sem"

Szöszi 28 2011.06.22. 15:34:59

@Nard: Ebben van igazság...Attól, mert szülök, a gyerek 3 éves korától nem lehet visszamenni dolgozni? Van ilyen ismerősöm...3 gyerek kipottyant, ezzel úgy véli befejezte a dolgozást egész életére, viszlát. De a válásnál biztos vinné a kedves férj fele vagyonát, amibe egy fillért bele nem tett...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:35:54

@Kovács Tomi: Öööö... 2011-ben már nem lehet általánosítani?
Csak azért kérdem mert tegnap én is általánosítottam egyet, és most aggódom, hogy lesz-e büntetőjogi vonzata az esetnek...

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:35:57

@Bundabandi: Csak nem agyalap szoicológus kolléga, krumpliszsákból varrt ruhákban?:)

keptelen kepkeret 2011.06.22. 15:36:29

@MonsterI.: Nem,azota jol fizeto munkaja lett:-)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:37:04

@Kovács Tomi:na jó, nekem sem időm, sem kedvem ehhez.
van itt, aki megmentsen elég. engem fárasztanak az ilyen kamuszenvelgő kamaszok.

Tomato Tomi 2011.06.22. 15:37:41

@Alfonzina:
Hát ha megmentik, én is emós leszek :D

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:38:10

@Alfonzina: Utálom a fagyit, a naplementét meg nézegesse, akinek igénye van rá, sok értelme nincs, mindennap lemegy, felkel..:)

@Nathan D'Xantine: :)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:38:41

@Nathan D'Xantine: figyu, fogadunk,hogy megsunázza valamelyik terézanyut még a hónapban?:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 15:38:44

@Nard:
hát biztos úgy értette, hogy ez a fizetség, számszerűsíteni meg a végén fogják, hogy mi mennyit ért
Tudod, a telepátia is elvárás egy kapcsolatban :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:39:40

@Kovács Tomi: rendben Tamás! jól van. éljé', ahogy jólesik.

MonsterI. 2011.06.22. 15:40:08

@Caddy: És bennem reinkarnálódik.

dr. gernika 2011.06.22. 15:40:09

@Kovács Tomi: Talán ha esetleg konkretizálnád, hogy hogyan élvezed a (szerelemtelen-boldogtalan) életedet, nem lenne annyi félreértés és téves prekoncepció.

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:40:38

@Alfonzina: Remek, úgy is untalak már.:) Remélem 2-3 hónap múlva a Te hasonló posztodat olvasom majd itt és röhögök rajtad.:) Nem akarlak megbántani, de számodra van egy elfogadott norma és világrend ami szerint éled az életed, ez nagyon szép és kurva jó, de fogadd már el azt is, hogy vannak akik másképp élnek!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:41:39

@Alfonzina: Drukkolok neki! Sunázza, ha szeretné!
Legyen néki könnyű a lepedő!

Tomato Tomi 2011.06.22. 15:42:03

@Alfonzina:
Rendben. De olyan kell, aki kedveli a " nagyon kis dolgokat" :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:42:52

@gernika: Az élvezet sem létezik. Buddha is megmondta.
Semmi nem létezik.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 15:42:53

@Nathan D'Xantine:
hülye :D

@Alfonzina:
jajjmá, ne irigyled tőle :D
(haggyátok má, mindenki úgy rontja el, ahogy tőle telik - hát nem? hát de; nem anyagyilkos, senkinek nem fáj az életvezetése, akkor meg? elfér? el)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 15:43:41

@Kovács Tomi: Amennyiben "szoicológus" szak indulni fog, ígérem jelentkezek rá. Addig nem nem kidobni a krumpliszsákokat!

Kytia 2011.06.22. 15:43:43

@Zsit (nyau és rémizé): Fú, és milyen jó másik nicket találtam ki!!! Sosem jönnétek rá, hogy én vagyok.:))))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:44:30

Egyébként sokadszor látva egyre inkább belém ég ez a költői kép:
"...újabb tajték a képmutatás tengerén."
Wow!
Segít valaki megfejteni?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:45:03

@Kovács Tomi: ha majd elmondod,hogy miképp élsz, megpróbállak megérteni.
de amíg rébuszokban beszélsz itt nekem, addig ne várj empátiát.
tipikus energiavámpír vagy, aki csak szívja le az erőmet, és az agyamat, az ilyeneket pedig mostmár alapból kukázom. túl rövid az élet ehhez.

Zámbó Jimmyn szocializálódtál már látom. Habár hozzád képest még ő is vidám vasárnap...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:45:29

@Zsit (nyau és rémizé): Tudom! Tudom! Csak úgy kiszaladt a klavim alól... Most meg rettegek...

bloodfeud 2011.06.22. 15:46:15

@Nard: Bocsánat, hogy beleszólok, de valahol én kezdtem el ezt a szálat, azt hiszem. Csak egy történetet szeretnék elmesélni, nagyon röviden, címszavakban. Fiatal építész házaspár, karrierjük kezdetén. A srác anyukája súlyos beteg lesz, a csaj marad otthon vele, ő ápolja. Nem emiatt, de anyós meghal. Addigra a feleség már tervezetten terhes (a srác nyígott a legjobban a gyerekért). Veszélyeztetett terhesség, hónapok a kórházban, stb. Közben a srác erősen félrekefél, pofátlanul, a feleséget kivéve mindenki számára nyilvánvalóan. Megszületik a gyerek, szív-rendellenességgel. A csaj gyesen. Aztán jön a második gyerek, szintén apuka kezdeményezésére és közreműködésével. Anyuka nagyon menne már vissza dolgozni, ezért a kicsi kétévesen bölcsibe megy. De csak 8-16-ig típusú munkát tud vállalni, ezért tanítani kezd egy szakmunkásképzőben. Tanári fizetésért. A srác ennek a sokszorosát hozza haza. Ha most a fickó lelépne, szerinted teljesen fair lenne a csajjal szemben, hogy annyit vigyen, amennyit beletett?

dr. gernika 2011.06.22. 15:46:31

@Nathan D'Xantine: Minden csak illúzió, aszondod? :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:46:57

@Tomato Tomi: egy sunához mindegy. mire kiderül, addigra a lényegen már túl lesznek.:) legfeljebb kontra nem lesz.:)

@Nathan D'Xantine: ámen.

indapass90210 2011.06.22. 15:47:23

@Alfonzina: szerintem nem az empátiádra van neki szüksége!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:47:45

@Alfonzina: Gúdbájmájlávgudbáááj!

(Már megen szekálod szegénytet! Bár ettől Tercsiék majd jobban pörögnek...)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:47:55

@bloodfeud: én onnantól nem értem a sztoridat,hogy megint teherbe esett...
minek?

ati2 2011.06.22. 15:48:01

@tuli _: "létező dolog a boldogság, ha csak időleges is"
Nem időleges, csak 2 emberen és a tudásukon múlik, meddig tart.
Alatta meg is válaszoltad részben, az alapjait :)

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:48:02

@gernika: Na jó egy-két olyan dolog, amit élvezek.

- imádok sétálni a belvrásoban nézegetni a kurva régi házak ódon falait az egész környéket, környezetet, órákat tudok elverni, csak ott, hogy sétálgatok és elvagyok.

- imádok zenét hallgatni, bringázni, focizni, a barátaimmal lenni, a munkámat, a hétvégéket a fesztiválokat, koncerteket, az alvást, imádok jókat enni, inni, főzni, olvasni különféle könyveket, és írni.

- néha felszállni egy bkv járatra látni az emberek arcát, rajtuk a mindennapi gondokkal, és azzal, hogy képtelenek kikapcsolni ezeket és nem felszabadulni, szörnyülködni az emberiségen és olykor a világon.

- lesétállni a duna partjára egészen a víz mellé és a távolba bambulni, felmenni egy ház tetejére és nézni a horizontot (nem naplementét) felkeresni mindenféle ütött kopott romos gyárépületet és elveszni a gigantikusságukban...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:48:27

@gernika: Én??? Dehogy!
Buddha. De persze ő is csak illúzió. Saját maga szerint.
Hopp!

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:49:38

@Alfonzina: Trent Reznor neve mond valamit? Azon szocializálódtam!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:49:42

"Nem emiatt, de anyós meghal."

Ez igazán bravúros fordulat volt! :-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:49:51

@Dövan: nem rám van szüksége, hanem egy naív libára, aki eltutujgatja egy darabig annak reményében, hogy hagyja lasszózni magát.
mer ugye biztos jóképű, csiszolatlan gyémánt, csak megcsapkodta az élet...:)

@Nathan D'Xantine: nem szekálom. ő írt rám fasságokat.

bloodfeud 2011.06.22. 15:50:39

@Alfonzina: Mert nem tudta, hogy a fickó mit művelt a háta mögött.

Tomato Tomi 2011.06.22. 15:50:50

@Kovács Tomi:
Pretty hate machine?
Mert akkor mindent értek.

indapass90210 2011.06.22. 15:52:40

@Alfonzina: annyi ideje nincs a srácnak, szerintem attól ilyen feszült, hogy a keze már nagyon elfáradt.

dr. gernika 2011.06.22. 15:54:48

@Kovács Tomi: Rendben, sok boldogságot... izé, élvezetet...
@Nathan D'Xantine: :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:56:03

@Kovács Tomi: Jó dolgok ezek.
Mondjuk a kívülálló magánya ütős feeling. És nem csak kamaszok szenvelegnek benne.

dr. gernika 2011.06.22. 15:56:24

@Dövan: Neked is feltűnt a felsorolásban a szex teljes hiánya?

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:56:47

@gernika: Dánke sehr!

@Nathan D'Xantine: Megtarthatja, hulladékra nincs szükségem.

@Dövan: temérdek időm van, és semmim sem fáj..:)))

Tomato Tomi 2011.06.22. 15:57:06

@Kovács Tomi:
Reznor azért azt a korszakát elég hamar kinőtte.

@Nathan D'Xantine:
Na hallod. Most mondd milyen művelt vagyok :D
Az a lemez egy mérhetetlenül csalódott ember vallomása.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 15:57:20

@Kovács Tomi: hu.wikipedia.org/wiki/Trent_Reznor

hallottam már, de most utána néztem. NIN-t nagyjából ismerem, bár nem az én világom.
de a lényeg még mindig nem világos számomra. minek mentén élsz?

Kovács Tomi 2011.06.22. 15:58:16

@Nathan D'Xantine: El lehet ezekben veszni csúnyán, és aztán rájössz mennyire kurva jó is az egész..:)))

@gernika: Japp van annál fontosabb dolog is az életben..:))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 15:58:37

@gernika: Ezek szerint neked igen.
De majd most! Teramuterék!

michaela77 2011.06.22. 15:58:57

@Kovács Tomi: amíg ezeket nem írtad, azt gondoltam, vannak olyan emberek, akiknek egyáltalán nem megy a szocializálódás, és azok jobb is, ha távol tartják magukat másoktól és egyéb dolgokban találják meg a boldogságot.
Általában én is utálom az embereket, a családomat és a páromat viszont határtalan szeretettel tudom körbevenni, úgyhogy még az ember utálatos részt is megérteném.
De most, hogy írtad, barátaid vannak... Nos, akkor van emberi kapcsolat az életedben, csak a mélyebb kapcsolatba nem mersz belevágni. Aztán az élet majd téged igazol... Vagy nem... De ez mindenképpen csak túl későn fog kiderülni. Szerintem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 15:59:27

@Kovács Tomi: Na most mindezt képzeld el egy emberrel együtt, akit szeretsz!

dr. gernika 2011.06.22. 16:00:40

@Kovács Tomi: Való igaz, de ha élvezetet jelentene, valahogy csak becsúszott volna a többi közé. Kezdek mindent érteni. :)
@Nathan D'Xantine: Nem biztos, hogy partnerhiányban szenved.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:00:57

@bloodfeud: boldogok a naív nők.

@Dövan: ehhe:)

@Kovács Tomi:
"- imádok sétálni a belvrásoban nézegetni a kurva régi házak ódon falait az egész környéket, környezetet, órákat tudok elverni, csak ott, hogy sétálgatok és elvagyok." = boldogság

"- imádok zenét hallgatni, bringázni, focizni, a barátaimmal lenni, a munkámat, a hétvégéket a fesztiválokat, koncerteket, az alvást, imádok jókat enni, inni, főzni, olvasni különféle könyveket, és írni."=boldogság

"- néha felszállni egy bkv járatra látni az emberek arcát, rajtuk a mindennapi gondokkal, és azzal, hogy képtelenek kikapcsolni ezeket és nem felszabadulni, szörnyülködni az emberiségen és olykor a világon." =boldogság

"- lesétállni a duna partjára egészen a víz mellé és a távolba bambulni, felmenni egy ház tetejére és nézni a horizontot (nem naplementét) felkeresni mindenféle ütött kopott romos gyárépületet és elveszni a gigantikusságukban... "=boldogság

szóval miről is beszélünk?

Dökvín 2011.06.22. 16:02:01

@Nard: Na, azoknak a fasziknak, akik ezzel a szar dumával jönnek, kívánom, hogy kapjanak a nyakukba egy olyan nőt, aki nem támogatja őket semmilyen téren/módon, nem vezeti nekik/helyettük a háztartást, nem főz nekik, nem mossa a vonalkódos gatyójukat, nem szervez programokat, nem háziasszonykodik, nem jópofizik a nekik fontos fazonokkal, nem segít semmiben, nem tol a seggük alá semmit sem, vagyis egy szalmaszálat sem tesz keresztbe a kapcsolatukért. Ha majd mindezt így megnyerték, akkor makogjanak hülyeségeket. :) Ezeket ugye természetesnek veszik, elvárják a nőtől, úgy gondolják, mindez JÁR nekik alanyi jogon, mert ők anuta elkényeztetett kiskirályfijai! :D

Mindez nem munka? Nade kérem, mások ezek részleteit teljes állásként végzik, a nőd a saját munkája mellett így gyakorlatilag a házvezetőnőd, takarítónőd, szakácsod, ha vannak gyerekeid, akkor azoknak óvónénije/tanárnénije/pesztrája is. Soroljam még? Van még kérdés?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:02:20

@Kovács Tomi: Ez roppant bájos volt.

De gondolj bele!
A szarrá lőtt házfalak a belvárosban, a szemét, ahogy szemérmesen betakarja a kutyaszaros járdát...
A Duna partján a bomlás szaga, a vízen lebegő műanyag palackok bukdácsolása a rozsdásodó kikötői sodronyok közé torlódó uszadékfa közt...
Méghogy nem kell neked hulladék! A romlás remekbe szabott virágai... Ah...

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:02:47

@Alfonzina: Bazze, fussunk össze az életben egy sörre és megérted. Ezt így hiába írom le, nem fogod megérteni. Az a lényeg, hogy bármi is jön vagy történik, jó vagy rossz megpróbálom élvezni, a jót természetesen nagyon a rossznak pedig a fájdalmas részét próbálom magamévá tenni, hogy tapasztaltabb és keményebb legyek. Attól mert rossz történik velem pl valami, van egy oldala ami a további életedben az épülésedre szolgál és majdan a javadat fogja egy nap szolgálni. Szerintem még így sem fogod érteni.

@Tomato Tomi: Jah eléggé de azért vannak ott az életműben mé alaptételek!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:03:14

@Tomato Tomi: Milyen művelt vagyok.
Kimondtam. És most? :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:04:01

@gernika: Ááááá... Simán szenved. Bármiben.
:-)

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:04:09

@Alfonzina: Neeeem... Ez nem boldogság, ez csupán élvezet, és élvezetet jelent, nem ismétlődik mindennap meg, amikor éppen ehhez van kedvem...:)

Dökvín 2011.06.22. 16:04:22

@Kovács Tomi: Hidd el, én aztán kiélvezem az élet apró dolgait is, ahogyan írod, csakhogy én ezt nevezem BOLDOGSÁGnak, amiről viszont te úgy nyilatkoztál, hogy nem létezik, és nincs is rá szükséged. Nem érzel némi ellentmondást ebben?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:05:11

@Kovács Tomi: Dehogynem ismétlődik. Állandóan. Időtlenül.

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:05:24

@Bundabandi: Van partnerem, de ő ezek nagy részét nem élvezi, de én ezt megértem és nem is csesztetem emiatt. Vannak olyan dolgok amiket közösen élvezünk!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:05:35

@Kovács Tomi: két dolog..

1. pont velem akarsz sörözni? én tuti nem vagyok suna+,úgyhogy gondold újra.

2. ha most igent mondok, Dövant megüti a guta.:)...szóval igent mondok!:D

Muha 2011.06.22. 16:05:40

@Kata1987: Rendben. Akkor ferfi leszek a javambol. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:07:24

@kiscickány: Nem azt mondta, hogy nem kéri a bölcsészdumát? :-)
Hát akkor meg minek?

michaela77 2011.06.22. 16:07:24

@Muha: állítólag ha elég sokat iszol, hajnalban sikerülni fog kihozni magadból a legtöbbet:)

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:07:26

@michaela77: :)) Kapizsgálod, van valaki akivel megosztom az életem, akit mint embert nagyon szeretek és bármire képes lennék érte.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:08:16

@Alfonzina: Ez így megy? Szintén Teréz, vagy mi?

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:09:47

@Nathan D'Xantine: A rohadó városkép, és mindaz amit látsz nagyon kétélű, Budapest egy nagyon két oldalú város, van egy vasalatlan nyugtalan mocskos élhetetlen éle, és van egy szép kellemes élhető éle. Mindkettőt imádom, mindkettőben eltudok veszni, ha a helyzet úgy hozza.:)

@Alfonzina: Jó majd egy időpont hely pontosítás, ja és, Te fizetsz.:D

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:10:32

@Kovács Tomi:
Persze, vannak, egy szóval nem mondtam hogy nincsenek.

@Nathan D'Xantine: :D

@Alfonzina:
Ha jól látom, randira lettél hívva :))

michaela77 2011.06.22. 16:10:56

@Kovács Tomi: akkor miben különböznek az érzéseid a szerelemtől? Mert ha kimaradt a lángolós rész, és rögtön mély, összetartó szeretetet éreztél, az számomra teljesen érthető és elfogadható. Viszont akkor nem stimmel az a rész, hogy nem hiszel az ilyen kapcsolatosdiban:) Akkor max. a hagyományos értelemben vett, társadalmilag elvárt szinteket és érzelmeket megélő kapcsolatokban nem hiszel, nemdebár?:)

Dökvín 2011.06.22. 16:11:08

@Kovács Tomi: Ezt valahogy mindig azok mondogatják, akiknek nem jut belőle :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:12:47

@Kovács Tomi: A rohadó városkép nem kétélű. Az rohadó.

A meghívás terén pedig igazi Grál-lovagnak tűnsz...
(Úgy hiányzott már ide egy pasi aki kitartott akar lenni.) :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:14:00

@Tomato Tomi: Ami hagyján, de el is fogadta...
Még szerencse, hogy a meghívó már meg is kezdte a kihátrálást a történetből... :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:15:20

Döbbenten veszen tudomásul, hogy senkit nem hat meg képmutatás tajtékja!

dr. gernika 2011.06.22. 16:15:20

@Nathan D'Xantine: Mondtam. :)
@Alfonzina: :D
@Kovács Tomi: Ez viszont szöges ellentétben áll egy sokkal korábbi kommenteddel, már nem tudom idézni, mert nem látszik, de a lényege, hogy nem tervezel semmit sem megtenni senkiért, amit te nem akarsz.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 16:15:22

@Kovács Tomi: Egy Müllerpopperpéter veszett el benned, te ember!

Ezt most tényleg nem rosszindulatból mondom, szóval nem megsértődni! DE!

Te komolyan azt hiszed, hogy más ember nem gondolkozik így, csak te? Hogy más nem akar és nem lép ki a normákból, hogy más nem lázad? Hogy más nem élvezi a természet szépségeit? Tényleg úgy gondolod, hogy ez valami különleges dolog, ahogy te érzel? Tényleg így gondolod? Mert akkor nagyon, de nagyon el vagy tévedve!

Kytia 2011.06.22. 16:15:29

@Kovács Tomi: Es az nem elkepzelheto szamodra, hogy az is elvezi az eletet, aki kozben mindenfele szerelmekkel bajlodik. Mert a magam reszerol ezt elvezem a legjobban, de ha valakinek a horgaszas, a triatlon, vagy az erzelmek nelkuli dugas a kedvenc hobbija, csinalja, csak nem ertem, miert kell lehulyezni azokat, akik meg igy elvezik az eletet.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:16:06

@Kovács Tomi: háppersze, csillagom.:)

@Tomato Tomi: ja, pláne, hogy van partnere, mint írta...én magamról nem nyilatkozom.:))

@Nathan D'Xantine: nyilván randi lesz..:)
ez már bisztos!:)))

és úgy egyébként nem mentek senkit. én csak leszakítom a mezőn a virágokat és megyek tovább.:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:18:17

@Alfonzina: Leszakajtott virágok... Ah... Ez már majdnem döglötthalas Dunapart...

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:19:04

@Alfonzina:
Jaj, tudjuk hogy egy Terézanya bújkál benned :P

@Nathan D'Xantine:
Na ne már, te féltékeny vagy? :D

Dökvín 2011.06.22. 16:19:32

Erről a tomiról a mondás jut eszembe: szükségből erényt kovácsolni. Nincs szerelem, hiányzik, reménytelen, valami hiányzik, így aztán kreálok köré egy fasza elméletet, hogy ez nekem nem is kell és direkt alakítom így az életemet. Az úgyis olyan menő, kilógni a sorból. (Pont mint az emók a hülyehajjal pl, mert ő így egyéni - leszámítva azt a sokezer másik ugyanolyan gyereket). El fog múlni ez is majd.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:21:19

@kiscickány:
"Mi mind egyéniségek vagyunk"
"Én nem!"

Devil2 2011.06.22. 16:21:29

and the new Messiah has come..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 16:22:21

@Kytia: Ezt te nem értheted, nem rezegsz megfelelő szinten! :D

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:22:42

@michaela77: Na a kapcsolatomat, tuti ne magyarázom meg, mert az aztán bőven bonyolult...:)))) Kettő darab ember (1 férfi 1 Nő) akik képesek együtt élni elfogadni egymás mindenféle hülyeségét, faszságát és a többi.:) De azt jól látod a hagyományos egyszerűen úgynevezetten hétköznapi kapcsolatokban nem hiszek.:)

@Bundabandi: Müller Petibá, tök jó arc, van egy fasza zenekaruk melyet igen-igen bírok. Leszarom, hogy ki miként gondolkozik mit csinál hogy csinál.:)

@Kytia: Mert én úgy gondolom, hogy hülyék.:)

@Nathan D'Xantine: Igyekszem, de Nőre nem költök pénzt.:)

@Alfonzina: Nekem mindegy, Te tudod.:)

michaela77 2011.06.22. 16:24:29

@Kovács Tomi: nekem is pont ilyenem van. Úgy hívom: párkapcsolat:)) Megspékelve azzal, hogy nem nagyon ragaszkodnánk az összeköltözéshez:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:24:43

@Kovács Tomi: Amúgy szerintem Bundácska inkább MüllerPetiNagyonBá-ra gondolt...

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:24:59

@kiscickány: You still don't know what you think of me!:)

(aki megmondja miből az idézet, vendégem egy sörre)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:25:19

@Devil2: Igen, mert kurvára meglepte a visszhang!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:26:27

@Bundabandi: Aztán kajálhatod a szintetikus taknyot...

Devil2 2011.06.22. 16:26:41

@Bundabandi: végignézted mindet, mi? én is.. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.22. 16:27:11

@kiscickány:

Most daráltad le a szar bölcsészdumát amit nem kértem. A kérdés az volt, hogy mi jogon (paragrafust is kérek az adott törvénykönyvből) nyúlná le a pasi pénzét, amiért Ő nem dolgozott meg?

Muha 2011.06.22. 16:27:57

@michaela77: Pont hajnalban? Az nem jo idopont:D

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:28:35

@michaela77: Hívd úgy, ha neked úgy jó.:) Én másképp hívom.:)

@Nathan D'Xantine: Nem, arra sem!

Devil2 2011.06.22. 16:28:43

@Nathan D'Xantine: ja igen, mert nem volt kéznél rekettyés.. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:30:05

@Nard:
Nefertiti hetedik törvénye.
3-ik bekezdés.
"Miért ne?"

sienna 2011.06.22. 16:30:12

@Magg.: Én finomabban akartam megírni, a számból vettél ki minden szót!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:30:35

@Tomato Tomi: ja, ostorral a kezében...:))

@Nathan D'Xantine: féltékeeeeeny vagy....cuki.:)
tudod mit? gyere te is serezni, hátha együtt megfejtjük Tomi gyerek bonyi kis világát.:)

@Kovács Tomi: erre most nem fogok ugrani, habár símogatná egódat, tudom.

MonsterI. 2011.06.22. 16:31:41

@Nathan D'Xantine: Mit baszogatod? Mindenáron az asszonyt akarja xidolozni, vedd észre!

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:31:50

@Alfonzina: :D
De most akkor le lesz szakajtva a virág vagy sem? :P

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:31:57

@Alfonzina: Sörözzünk... Csak ne utálnám a sört...

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:32:59

@Alfonzina: Nem ugráljál, meleg van nagyon, inkább pihenjél.:)

Na most, hogy sikerült megfejteni kovács tomi diagnózisát, amihez gratulálok, igazán kitartóak voltatok, még egy utolsó adalék az összképhez, antiszocális, egoista, öntörvényű, szabadszájú, szókimondó, igazi szemét.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:33:28

@Tomato Tomi: ha hagyja a Tamás magát és feszes segge van,meg tűrhető feje, akkor miért ne?:)

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:33:32

@Nathan D'Xantine: Tőlem bor is lehet, ha az jobban esik..:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:34:13

@Alfonzina: de utána ne koslasson utánam, mert azt utálom.

Kovács Tomi 2011.06.22. 16:36:04

@Alfonzina: Ebből így kocsmai bunyó lesz.:))

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:36:11

@Alfonzina:
Valld be hogy utálod ezt a szerelemizét meg a boldogságosdit. ;)

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:40:11

@Nathan D'Xantine:
Csak fél hogy megszerelmesedik :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:40:49

@Kovács Tomi: @Nathan D'Xantine: uraim, tehát akkor beülünk és megtartunk egy szemináriumot a "Kovács Tomi, avagy az élet másként" címmel.
Tomi sörözik, Nathan borozik, én pálinkázom, és Ti fizettek.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 16:41:45

@Kovács Tomi: "Leszarom, hogy ki miként gondolkozik mit csinál hogy csinál.:)"

WOW, WOW! Taníts mester!

Devil2 2011.06.22. 16:42:32

@Alfonzina: Fizetni? Ugyan már! Ez is csak a mai kicsinyes korcs társadalom rákfenéje. Lépj túl rajta.. ezen is..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:42:53

@Kovács Tomi: miért? nem feszes?

@Tomato Tomi: a boldogság nem egyenlő a szerelemmel. én hiszek a szerelemben, csak ő nem hisz bennem.:)

@Nathan D'Xantine: ó, dehogyis. :) ha jók lesztek, viszem a teleszkópos rudamat és táncolok is egyet.:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:43:27

@Alfonzina: Magyarán én, mert ugye hablelkű buddhistánk nem fizet.
Illetve!
Hoppá!
Nekem lehet, hogy fizet! Én nem vagyok nő!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 16:43:44

@Nathan D'Xantine: Néha visszamegyek azért a virtuális világba egy piros öööö tangás pasiért! XD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:44:05

@Devil2: igaz, majd leverjük a pultost és kész.

biztos így értette Tamás a kocsmai bunyót.:)

Devil2 2011.06.22. 16:45:00

@Kovács Tomi: Maximális riszpekt neked. Komoly emberekből szánalmas hülyéket csinálni seperc alatt..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:45:04

@Nathan D'Xantine: oké, akkor Te fizetsz nekem, Tamás fizet Neked...és magának.:)

Szerintem ez így demokratikus.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:45:34

@Devil2: te is féltékeny vagy? gyere te is.:) de csak ha feszes a hátsód.:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:45:43

@Alfonzina: És ez a modell olyan ismerős is máról...

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:45:47

@Alfonzina:
Azért majd beszámolót kérnék az estéről :P
Mondjuk engem se szeret, de leszarom. Amúgy se illene az emós világképembe.

Devil2 2011.06.22. 16:46:31

@Alfonzina: áhh, majd elmagyarázzátok a pultosnak..

Falat 2011.06.22. 16:46:47

Sziasztok!

Nem olvastam végig, úgyhogy bocs, ha bárkit ismétlek.
Egy válni nem akaró nőhöz kell egy válni nem akaró nőt elfogadó férfi is. Ha a pasi válni akarna, elvált volna.
Nem tudom, a szeretőt mire tartja, de para ez a feleséggel utazgatás. Nekem gyanús, hogy az egész egy ragaszkodó feleség, egy döntésképtelen vagy kényelmes férj és egy naiv szerető hétköznapi szappanoperája.
Kedves Posztoló!
Amiket kaptál a kedves nejtől, azt totál elhiszem, hogy rosszul esett, nekem is szarul esett volna. Az azonban, hogy a feleség mond valamit, a férj pedig valami tök mást, könnyel leellenőrizendő. Ha bírod a stresszt, akkor nincs más teendő, mint a férjet rávenni, hogy üljetek össze hármasban egy kávéra. Ha kibújik alóla, akkor egyből kiderül, hogy kamugép (gyanakodj, ha azt mondja, ez sehová nem vezet, a felesége hülye vagy depressziós vagy beteg vagy akármi, vagy nem akar balhét - a balhé már itt van, nagyobb meg nem lesz). Ha belemegy, akkor el lehet mondani mindkét nő előtt, hogy válni akar, hogy nem ingyenkurva vagy, stb.
A lányukat pedig szerintem ne fikázd. Kamaszt és kész. Akármilyen is, mindannyian gázok voltunk ennyi idősen, ha meg nem, az a legnagyobb gáz. Ráadásul a saját pasim mástól "származó" gyerekét alapból nem fikáznám, mert nem tudnék tárgyilagos lenni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:46:49

@Tomato Tomi: hágyere te is. most komolyan. simán beférsz a keretbe.:)
azt még kitalálom, kinek is fizessél..:)

Devil2 2011.06.22. 16:48:12

@Alfonzina: ó nem, egyik sem stimmel..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:48:23

@Nathan D'Xantine: igen, a szemét számító nők, és a szegény szivatott férfiak- modell

rögtön a láthatatlan kéz és a marshall-kereszt után oktatják a Corvinuson közgáz előadáson.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 16:49:19

@Alfonzina: Majd megyek én is, úgyis erőszakos állllat vagyok! Viszem a szívlapátot, oszt mindenkit hókon nyomok!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.22. 16:49:57

@Alfonzina: Corvinus? Nem. Muha nyomult ilyesmiben fentebb... :-)

Léptem pénzt számolni.

Az összlétszám azért maradjon 20 alatt...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 16:50:54

@Alfonzina: Figyu, megiszunk mindent a készletből aztán felajánljuk a fiúknak, hogy felezzünk! :D Na? Ha nem megy, még mindig ott a szívlapát! XD

indapass90210 2011.06.22. 16:51:57

Kiderült már, hogy a régi vagy az új ara fizette a pizzát?

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:52:55

@Alfonzina:
Nathan kolléga fizet, rendes ember ő :P

Az a baj, hogy a fenti kritériumok kissé elbizonytalanítottak :P

Devil2 2011.06.22. 16:53:00

@Dövan: a régi fizette, persze a pasi pénzéből..

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:53:54

@Dövan:
Még azt se tudjuk fogyott-e kecsöp.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 16:57:28

@Devil2: @Tomato Tomi: @Bundabandi: @Nathan D'Xantine: @Kovács Tomi:

Nos, akit érdekelne egy ilyen összeülés, de komolyan, (és ez másoknak is szól) az jelezzen nekem az indás címemen és egyeztetünk.

Egye fene: nem feszes seggűek is jöhetnek.:)

....de ők fizetnek.:))

Devil2 2011.06.22. 16:58:02

@Bundabandi: tomato és a majonéz??? ééérted??!!

Devil2 2011.06.22. 16:59:24

@Alfonzina: csábító az ajállat.. de nem bírná el a büDZSém.. :D

Tomato Tomi 2011.06.22. 16:59:54

@Bundabandi:
Pizzára? :S

@Alfonzina:
Én olyat nem állítottam hogy nem feszes :) Nem vagyok én szottyadt paradicsom :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:00:08

@Devil2: Egyszer sem tudtam végignézni, sorry!

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:00:34

@Devil2:
Nekem is azzal vannak most komoly problémáim leginkább.

Muha 2011.06.22. 17:02:56

@Nathan D'Xantine: Muha nem nyomult. Csak finoman rendeztem a dolgokat. :)

Devil2 2011.06.22. 17:03:26

@Tomato Tomi: De neked nem kell fizetni, mer feszes vagy.. ott lent.. :D vagy legalábbis aszontad az előbb..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:04:28

@Devil2: :D Bealudtam rajta már vagy 5x! Az üvegtigrissel is így vagyok.

Devil2 2011.06.22. 17:04:28

@Bundabandi: a "kecsÖp vs. majnéz" rész az elején van..

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:04:33

@Alfonzina: :DDD
Az a baj hogy sikerült leapasztanom a felhalmozott pénztömegeim, így most be kell érned álmodozással :D
De biztos a többieké is feszes, csak túl szerények kimondani :P
Na de hova lett a lovag?

Devil2 2011.06.22. 17:06:09

@Alfonzina: a jó humor az prájszlessz. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:06:28

@Alfonzina: Hmmmm! Van akit SOHA nem akarok látni! Nem a felsoroltak közül persze, mielőtt valaki megsértődik. :D

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:07:33

@Devil2:
De nem hagyhatom hogy Alfonzina fizessen, mert nem vagyok én olyan :)
És a többieknek sem hagyhatom, mert olyan meg végképp nem :D

@Bundabandi:
Hát éppen igaz, ami igaz.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:08:15

@Devil2: Nem vágom akkor sem, nem fogott meg a film.

Devil2 2011.06.22. 17:09:17

@Bundabandi: az nagyobb gáz mint dugás közben bealudni.. :D

Devil2 2011.06.22. 17:11:18

@Tomato Tomi: Én mondtam, meg kell magyarázni a pincérnek hogy a fizetés, mint olyan már idejétmúlt tézis, meg különben is, a pénz nem boldogít... Azér biztos ami ziher, én nem megyek... :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 17:11:49

az a baj,hogy papírkutyák vagytok mind.:)

sebaj. most akkor nem bővítjük a kört egyelőre srácok.:)
(mármint ez a meglévő bandának szólt.:))

Kovács Tomi 2011.06.22. 17:12:35

@Devil2: ;)

@Alfonzina: Mivel nyár van és kibaszott meleg, így csak szabadtér jöhet szóba, és jövőhét a héten kurva sok melóm lesz még..:(

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:12:51

@Devil2:
Persze, félsz Alfonzinától :)
Dugás közben bealudni tényleg gáz, én is mindig úgy szégyellem magam utána :DDDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:13:04

@Devil2: Hát igen az ördögök nem mutatkozhatnak csak úgy a haladók előtt, mivé lenne a világ!

Muha 2011.06.22. 17:14:53

@Alfonzina: Muha nem papirkutya. Meghivjalak egy bambinora? :)

Devil2 2011.06.22. 17:16:35

@Tomato Tomi: Alfonzinától kimondottan parázok, ő valahogy átlát rajtam.. :)

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:17:17

@Alfonzina:
Esetleg sétálhatunk többesben a belvárosban, ne adj Isten a Dunaparton, házipálinkával éppen tudok szolgálni :)
És akkor jöhet Devil is, nem esik baja a büdzséjének :))

Devil2 2011.06.22. 17:18:52

@Bundabandi: Na ezér határoztam el hogy megkegyelmezek a világnak.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:19:16

@Devil2: Hogy a ponyvaregény lehagyása a "mindenképpen látni kell" listáról nagyobb vétek, mint dugás közben elaludni? Hát nem tudtam!

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:20:42

@Devil2:
Éppen én is törpördöggé töpörödnék ha bepálinkázott.
De ne mondjuk el neki, hadd higyje, hogy jóképű, kemény fickók vagyunk :D

Devil2 2011.06.22. 17:20:55

@Bundabandi: nem.. hogy dugás közben bealudni gáz..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:21:49

@Tomato Tomi: Én most is a Dunaparton ülök! :D Igaz 6 emelet magasan, de tök szép innen a kilátás. Páleszom az nincs, de van itt egy-két kolléga, aki rejtett tartalékokkal rendelkezik.

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:21:50

@Bundabandi:
Van az a kor, amikor már nagyobb gáz :D

Devil2 2011.06.22. 17:22:11

@Tomato Tomi: már ne vedd a szivedre... "higgye" :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:23:33

@Devil2: Ja! Azt nem szoktam. Pont egy fehérmájútól kérdezel ilyeneket???

Devil2 2011.06.22. 17:24:18

@Bundabandi: rejtegetik, de te kicsalod..

Devil2 2011.06.22. 17:25:01

@Bundabandi: honnan tudnám hogy fehérmájú vagy??

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:26:18

@Devil2: Áhhh! Nem olyanok itt a kollégák!

Egyszer vagy fél napig ez volt a téma... :D

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:29:01

@Devil2:
Nem veszem :) Annál a leckénél talán egy újpesti kocsmában üldögéltem :)

@Bundabandi:
Na jó, de munkahelyen nem az igazi :)

Devil2 2011.06.22. 17:29:09

@Bundabandi: nem a kollégáknak kell "olyannak" lenni, hanem neked..

Devil2 2011.06.22. 17:30:30

@Tomato Tomi: az legalább megláccott mi? :D (esse vedd..)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 17:31:08

@Tomato Tomi: @Kovács Tomi: nos, akkor részemről oké, de előtte egyeztessünk in privát.:)
írjatok rám, és megbeszéljük.
házipálesz nálam is előfordul elvétve...:)))

@Muha: Muhetti, tutti, frutti, bambini, confetti...
tortellini, lamborghini...

na jó, több k. "i" végű olaszos kifejezés momentán nem jut eszembe.:)

Devil2 2011.06.22. 17:32:13

@Tomato Tomi: by the way, én már az utat sem tudnám megspendírozni, oda-vissza...:D

Tomato Tomi 2011.06.22. 17:33:08

@Devil2: :D
Nem, akkoriban még bírtam :)
Na jól van, nem vagyok én alkesz :))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.22. 17:33:29

@Muha: ha te meghívsz egy bambinora, én meghívlak egy kasztrációra.:)

lásd, nem vagyok annyira számító.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.22. 17:33:40

@Devil2: Ja, házinyúlra nem lövök! Isten ments! :D

Na mentem! :*

Devil2 2011.06.22. 17:33:43

@Alfonzina: irtsátok ki a bódottágot.. örökre..

Muha 2011.06.22. 17:38:47

@Kata1987: Teged iseghivjalak bambizni?

Muha 2011.06.22. 17:41:24

@Alfonzina: Hat akkor nem hivlak meg, de ha meghivsz, elmegyek. :)

indapass90210 2011.06.22. 17:43:14

@Bundabandi: én sem téged, csak a cickóidat, amit megígértél!

Joe69 2011.06.22. 17:46:15

Örültem ennek a posztnak, mert végre egy korosztályombéli nő is ír. És amit ír, az jellemző. Sok ilyen van. És itt is demonstrálható az a sokszor előadott tételem, hogy a nőspasi mindig izgalmasabb , mint a nőtlen, és itt egyáltalán nem számít a pasi kora. Egyedülállóban garantáltan nem kellett volna neki egy 51 éves, akkor egy jóval fiatalabb után nyúlt volna. És az is nagyon érdekes, hogy amíg a közhit azt tartja, hogy Gy.Ferenc testvér nyomdokain haladva az öregecske feleség lecseréléséről van szó, a valóságban az öregecske nej tartja kézben a dolgokat általában, beleértve férjeura félrekúrását is.

Merthogy ebben a korban a házasság már nagyon sokat érő (pénzben) gazdasági egység is.Másrészt sokan úgy gondolják , hogy teljesítették családi kötelmeiket, és most már joguk van jól is érezni magukat. Volt gimis osztálytársnőim egymás után rugdossák ki férjeiket ezzel az indokkal, persze korrektül letárgyalva a vagyonmegosztást. Először megpróbálnak fiaik korabeli pasikat felszedni, de amikor ezzel persze buknak, jönnek a nős korabeli jóbarátok.

Szöszi 28 2011.06.22. 17:48:29

@Muha: Aha, de én fizetek, ha már a kitartottam vagy:D

Muha 2011.06.22. 17:51:20

@Kata1987: De azert valahogy viszonoznom kell, ne feledd. :)

Szöszi 28 2011.06.22. 17:56:13

@Muha: Dehogy:D Nem felejtem el:D De te se felejtsd el, amikor majd meglátsz és szembesülsz vele, hogy kövér vagyok, ronda, fogatlan és kopaszodok:D

Muha 2011.06.22. 18:16:04

@Kata1987: Eleg hogy elvisellek? :P

Muha 2011.06.22. 18:20:31

@Kata1987: Ez mind semmi. En bandzsi vagyok, gorbe a tartasom, pattanasos az arcom, es szifon szemuvegem van.

Szöszi 28 2011.06.22. 18:23:24

@Muha: Az is több, mint a semmi:D Más meg sem jelenne így velem sehol, szóval oké:D

Szöszi 28 2011.06.22. 18:31:45

@Muha: Ejj, tökéletesen fogunk mutatni egymás mellett:D

Muha 2011.06.22. 18:44:45

@Kata1987: Persze lehet hogy valami nem olyan nyilvanos helyet valasztok, de persze nem azert mert felesegem van:)

Muha 2011.06.22. 18:46:12

@Kata1987: Farsangi hacuka versenyt siman nyerjuk majd. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.22. 18:56:39

@Muha:
ááá, már csak akkor, ha házhoz jön
vén csoroszlya vagyok, nem bírom az utazást ;)

Muha 2011.06.22. 19:26:45

@Zsit (nyau és rémizé): Minden megoldhato, ugyhogy megoldjuk. :)

Szöszi 28 2011.06.22. 21:25:54

@Muha: Khm...Tényleg:) Ha már említed...:D Ha házas vagy, nem lehetsz a kitartottam:D Ez kizáró ok:D

Muha 2011.06.22. 22:07:17

@Kata1987: En hazas? Teljesen fedel nelkuli vagyok. :)

Szöszi 28 2011.06.22. 22:27:12

@Muha: Ügyesen kitértél a válaszadás elől:D Akkor konkrétabban: van feleséged?:D

Muha 2011.06.22. 22:40:18

@Kata1987: Dehogy tértem ki. Sőt mi több. Még olyanra is válaszoltam, amit meg sem kérdeztél.
De akkor mondom: NINCS :D

tőzegmalac 2011.06.23. 01:37:22

aha... 600 komment
civakodás meg kurvák is? hümmmm :))
süti beállítások módosítása