Szívem, az anyukád egy idióta

2011. november 21. 07:39 - csajokespasik

„Ha nem velem esik meg, hanem egy délutáni vígjátéksorozatban, még nevetek is rajta: „nézd má’ a hülye kislánnyal hogy kibabráltak!” – egy pasinak nehéz az anyja és a párja között dönteni, hiszen (feltehetőleg) mindkettőt szereti. De ha az egyensúly felborul, mint jelen posztunkban is, az megtorpedózhatja a legharmonikusabb kapcsolatot is. Ha a barátnő lassan kifogy a hajszárítókból, a lezuhant ablakokból, és már távolsági buszra sincs jegye, meg kell húzni a határvonalat.

 

Kedves blog olvasók! Nem tudom, ki hogy van az anyósokkal és anyósjelöltekkel, de nekem lassan elég volt, amit eddig kaptam. A pasimnak van egy 50 év feletti anyukája, aki a klimax tüneteit nem gyengén hozza. Szerencsére még nem hivatalos anyós, hiszen még nem házasodtunk össze - és ha nem is fogunk az csak miatta lesz. Nyáron belevágott egy házfelújításba, és amíg használhatatlan volt a konyhája meg a hálója minket boldogított. Tudjátok, ő az a típusú tenyeres-talpas asszony, aki mindent nagyon meg tud oldani egyedül is: „Jaj, gyerekek, majd én megcsinálom, így kell ezt”. Szó nélkül mindennek nekilát.

Ahogy ágyazok, a párom meg öltözködik, egyszer csak halljuk, hogy iszonyú nagy zaj jön a konyhából, mintha leszakadt volna valami, majd a nő káromkodik. Megyünk be, és látjuk, hogy a földön ül és tolja vissza az ablakot, amit először a fejére rántott. Nem egyszer mondtuk, hogy ne piszkálja, mert rossz és ha nincs fent rögzítve, akkor kifordul és lezuhan. Mellesleg nagyon kell ráncigálni, ahhoz hogy elszabaduljon. Ő nagyon rángatta. Látjuk hogy elég komoly a sérülés a fején, visszük varratni. Cseszhettük azt a napot. Ötször kell megkérni, hogy ne önállósítsa magát, de nem hallgat ránk. Másik eset: egyik nap keresem a fürdőszobában a hajszárítót. Nincs. A párom nyugodtan megjegyzi, hogy hazavitte az anyja, mert az övé el van csomagolva valahol. Kérdés nélkül. Ja, és azt is megjegyezte, hogy kölcsön adott neki 50 ezret az én pénzemből. Ha nem velem esik meg, hanem egy délutáni vígjátéksorozatban, még nevetek is rajta „nézd má a hülye kislánnyal hogy kibabráltak, ha-ha” Á, nem kaptam agyvérzést. A másik dolog, hogyha sipítozik valamiért, a párom rögtön ugrik. Oké, ugorjon, hiszen az anyja, de ne állandóan és hülyeségekért. Pár hete egy bulira mentünk, már régóta terveztük, minden jól is ment. Mivel kocsival mentünk, és ő vezetett, ő nem ivott. Egyszer csak csörög a telefonja. 5 percen belül veszi a kabátját és elmegy. Az anyjának kell valamit segíteni. Most. 1 óra múlva felhív, hogy már az anyjánál ivott így nem tud értem jönni. Távolsági busszal mentem haza. Ez van most. Mióta a férje 2 éve meghalt, azóta a fiát rángatja és nekem ezt szörnyű néznem. Hülyíti, de nem mondhatom neki azt, hogy „Szívem, az anyukád egy birtokló idióta és ki fogja nyírni a kapcsolatunkat” mert akkor szemét sárkány vagyok és hogy képzelem? Persze, van pozitív oldala, mindig próbál segíteni, éjfélkor is fel lehet hívni, isteni befőtteket csinál - de nekem mindez nem éri meg, amit le kell nyelnem tőle. A párom meg rögtön ugrik, ha kell valami és az sem bántja, ha ehhez rajtam keresztül kell gázolnia. Így nem tudok vele közös jövőt tervezni, az anyukájával meg pláne nem. Ha valaki tud valami megoldást, köszönöm - de lehetőleg olyat, amiért nem jár börtön : DD

 
673 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr423399749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumerin 2011.11.21. 07:47:14

Nem egyszerű eldönteni a férfinek, hogy melyik sárkányt válassza :D

Muha 2011.11.21. 07:47:54

hogyha sipítozik valamiért, a párom rögtön ugrik. Oké, ugorjon, hiszen az anyja, de ne állandóan

Oke de.

Na ettol anyos helyeben falnak mennek.

Mond neki sokat.
Hatha o is agyfaszt kap toled.

BARI 2011.11.21. 07:50:23

Jó messzire el kell onnan költözni a pároddal.Mondjuk más kontinensre.Jobb távolról szeretni, mint közelről utálni. :D

dr. gernika 2011.11.21. 07:50:26

Engem a párod viselkedése jobban aggaszt, mint az anyóspajtásé. Az olyan amilyen, jószándékú, ha fárasztó is. Változni már nem fog, el kell tudni fogadni.
Viszont az, hogy a párod a te cuccaidat meg pénzedet adogatja oda neki a megkérdezésed nélkül, valamint tudja, hogy buliban vagy és várod vissza kocsival, erre képes alkoholt inni és ott hagyni téged ki tudja, hol, a pofátlanság teteje. Lehet, hogy anyóspajti rossz nevelése, esetleg manipulációja, de se nem szeret, se nem tisztel eléggé. Én ezért nem terveznék vele a helyedben, sőt a buliban szarban hagyás válóok lett volna.

fumerin 2011.11.21. 07:52:26

Egy okos férfi általában a két sárkányt összehozza és saját maga ellen fordítja.
Lehet, hogy a férfit így duplán baszogatják, de legalább egy ok, cél miatt :D

Muha 2011.11.21. 07:55:51

@gernika: Ne felejtsuk el, hogy a szopadek maradt a buliban.
Mehetett volna o is ha akar, de inkabb a picsajat razta.

Dominó 2011.11.21. 07:57:35

Részvétem. Kedves posztoló, ezt először a pasiddal kéne megbeszélni, hogy anyuka ne avatkozzon bele a ti életetekbe, ne vigye el a hajszárítót szó nélkül stb. Aztán az anyósjelölttel szemben szépen, de erényesen kellene fellépni. Viszont amennyiben ennek nincs haszna, gondolkodj el azon, érdemes-e együtt maradni egy papuccsal, akinek az anyja parancsai előbbre valóak, mint az új családja kérései, vagyis a tiéd.

dr. gernika 2011.11.21. 07:57:43

@Muha: Hát vaze ha buliba indulok, és már nagyban beszélgetek a többiekkel, rohadtul nem az anyósnaksegítést választom.
Főleg, hogy -ahogy látom- fel sem kínálták ezt az opciót.
Majd biztos megyek valahova, ahova nem hívnak.

Muha 2011.11.21. 08:05:16

@gernika: Nem kell csak mindenki azt csinal amit akar vallalva a kovetkezmenyeket.
Szerintem ez az a csaj, hogyha a csavo nekimegy egy fanak, leszakad a feje, kiesik a szeme es kifroccsen az agya, akkor is az lenne a baja hogy nem az volt amit o akart, hanem buszoznia kellett szegeny hercegnonek.

Kytia 2011.11.21. 08:09:22

Szerintem nem elsősorban az anyával van a gond, hanem a fiúkával. Mi az, hogy tud róla, hogy elvitte a hajszárítót (ezek szerint anyu nem szó nélkül kérte el, hanem a sráctól elkérte), neked viszont nem szól? Végül hogy szárítottál hajat, a kályhánál??:D
Mi az, hogy odaadja a pénzed megkérdezés nélkül? Vajon, ha te tennéd, hogy reagálna?
Ezt az ,átugrottam segíteni anyunak és véletlenül borozgatni kezdtünk sztorit végképp nem értem. Életemben nem kezdtem csak úgy iszogatni anyámmal. Oké, mások a szokások, de ha egyszer egy projekt már folyamatban volt...
Szóval nekem befőttkészítő anyuka minden hülyeségével együtt is korrektebbnek tűnik, mint a kicsifia.

Muha 2011.11.21. 08:09:29

@gernika: De amugy meg a srac is egy kis hulye csicskafasz nyomoronc.
Bena mind a ketto!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 08:10:05

Na idefigyelj poszter(ina)!
1. Variáció: legjobb anyós, amelyik PORHANYÓS!
2. Variáció: (igaz, ezt már ajánlotta valaki): a hosszú boldog párkapcsolat titka, ha az anyósodat két kontinens és egy óceán választja el tőled.
3. Variáció: ha az előző kettő kivitelezése nem lehetséges, akkor nincs mese a pároddal kell nekiülni egy komoly beszélgetésnek. Nem tudok igazán konkrét megoldási javaslatot tenni neked, hiszen soha életemben nem volt anyósom. Viszont úgy gondolom, hogy amennyiben egy "konfliktushelyzetben" a párod nem melléd, hanem az anyósod mellé áll, akkor én gernikával értek egyet, és habozás nélkül kukáznám a pasidat, mert ez nem férfi: nem tud igazán a "sarkára állni" és rendet vágni a nőrokonai között.

Kytia 2011.11.21. 08:10:59

Pontosabban: "nem szó nélkül VITTE el, hanem a sráctól elkérte"

Szöszi 28 2011.11.21. 08:13:25

@Muha: Szivi, mi a baj? Meglehetősen frusztráltnak tűnsz az utóbbi időben:)

Kytia 2011.11.21. 08:13:51

@Muha: "Egyszer csak csörög a telefonja. 5 percen belül veszi a kabátját és elmegy. Az anyjának kell valamit segíteni."

Nem úgy tűnik, mintha invitálta volna a lányt is.

Muha 2011.11.21. 08:16:03

Tipikus noi rivalizalas egy szerencsetlen kisfiu folott amiben a potolhato csirke maradt alul.
Mer ugye mama csak egy van, meg ha olyan is, amilyen, de lukat barmikor akasztasz magadnak ujat.

fumerin 2011.11.21. 08:16:11

Én szembe menek mindenkivel!
Nem az anyós a hibás, hanem a csaj. Ha esze lenne, akkor nem kérne olyant a férfitől, hogy választania keljen anya-luk között.
A hajszárító annyira kicsinyes és a kölcsön adott lóvé is. Nem hiszem, hogy ezek akkora horderejű dolgok. Egyiket sem eszik meg, így vissza is kerül oda, ahonnét el lett véve.
Ráadásul ez a csaj részéről ez a hiszti, csak hatalomfitogtatás, birtoklás a férfin. Féltékenység is, mert az anyjával jó a kapcsolat.
Általában anyós-meny között a legjobb, ha olaj van a gépben, nem pedig kavics.
A srác helyében a hisztis picsát kibasznám.

BARI 2011.11.21. 08:18:05

Az a baj, hogy itt a pasi egy önző fasz.Ő anyukájával szeretne társasjátékozni és nem a párjával.Lehet el kellene vennie anyukáját...
Ellenben jól is csinálja, hisz azt csinálja, amit akar, hisz az neki jó.De majd 10-20 év múlva meg ne nyígjon, hogy jajj senkim nincs, mert anno szartam mindenkire csak magamra nem.Mert a lényeg, hogy akkor nekem jó volt.

Muha 2011.11.21. 08:19:40

@Kata1987: Nincs baj, csak mar regen toltam a kocsog parasztot.
:)

@Kytia: Ocsem ne idegelj, mert kiugrok az ablakon. A lottoozost is elvitte valaki. Szegenynek most meg kell nosulnie.
Gyaszolok.

Amugy meg nem lehetne hogy kinyitja a szajat a rongy?
Mondjuk:
Mi van pisti, hovafaszna mesz.
Meek muternak segelni.
Gyujjek?

Nagyon nehez mi?
Neki az.
Itt vinnyog hetfo reggel a vinnyogos sipitozos hangjan, mert tuti ilyen hangja van, ahelyett hogy mosogatna, fozne a kavet, es engedelyt kerne az uratol, hogy elmondhassa _neki_ a problemait.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 08:23:00

@Muha: Sajnálom Muha, de most nincs igazad: tegyük fel a játék kedvéért, hogy nem este van, és nem buliban van a csóka, hanem délelőtt van és dolgozik. Ha én vagyok a főnöke, és jön, hogy engedjem el egy-két órára, mert az özvegy édesanyjának segítségre van szüksége, habozás nélkül megteszem. De ha piásan jön vissza, akkor azonnali hatállyal kirúgom az állásából. Vagy délelőtt meg tudja állni, hogy ne szopja teli magát anyucinál, csak este nem. Ha nekem még vezetnem kell, akkor nem iszok. És ha a barátnőmet otthagytam egy buliban, ahonnan nem tud igazán hazajönni, mert éjszaka ritkán jár a távolsági busz, meg lehet, hogy annyi pénzt sem hozott, elvégre együtt mentünk és én vittem kocsival, akkor ezt az esetet úgy tekintem, hogy még vezetnem kell, tehát nem ihatok. Akkor sem, ha anyuci kínál.
A posztolónak meg felhívnám a figyelmét, hogy örüljön, hogy ezek a dolgok most jöttek ki, nem mondjuk x év múlva, amikor már egy-két gyerek is szaladgál náluk. Elvégre egy ötvenes anyós még elélhet akár 30 évig is. És ha már jobban összekötöttétek a sorsotokat (esetleg néhány gyerekkel is), akkor ez sokkal nehezebben kezelhető, hiszen kényszerhelyzetben vagytok mindketten. Most még nekiszegezheted a párodnak a kérdést, hogy mik is a távlati elképzelései a párkapcsolaton belüli együttműködés illetve az anyós közreműködése kapcsán szükségszerűvé váló konfliktuskezelési/elkerülési technikák terén, és ha a válasza nem tetszik, akkor elhúzhatsz onnan (illetve, ha tiéd a lakás, akkor kidobhatod a "papucsot". Ez később sokkal bonyolultabb lesz/lenne.

Muha 2011.11.21. 08:23:39

@Kytia:

'@Muha: "Egyszer csak csörög a telefonja. 5 percen belül veszi a kabátját és elmegy. Az anyjának kell valamit segíteni."'

Lathatjuk, hogy beszeltek, hisz tudta hova megy a parja.
Kerdezhetett is volna.
Nem tette.
Hanyok az ilyen tipusuakt akik a sultgalambot varjak.
Akarsz valamit, elveszed, ha meg csira vagy, nem vinnyogsz!

el333t 2011.11.21. 08:23:58

Szívesen mondanám, hogy szén-tetraklorid feloldva a kedvenc mézes házipálinkájában (így nem érződik az íze), melynek kétfázisú mérgezése van, ügyelni kell arra, hogy az első fázis tüneteinek jelentkezése (kb. 20-40 perc) után ne lássa orvos, mert ez esetben még megmenekülhet és kérheti a veséteket meg májatokat az életben maradáshoz; első körben rosszul lesz, hányinger, fejfájás, fáradtság tör rá, ekkor kellő önuralommal oda lehet vetni foghegyről, hogy "Le kéne tenni az üveget, mama!", aztán lepihen aludni, jobban lesz, majd némileg később májkóma, veseelégtelenség és halál várható, ha a szeme fehérje besárgul és/vagy véreset pisil, célegyenesben vagy, 55 felett pl. csontvelő-transzplantot sem igen kaphat.

Mindezt azért nem tanácsolom, mert tény és való, hogy a faszid nem ér ennyit!

egyhazafi 2011.11.21. 08:24:48

"Kérdés nélkül. Ja, és azt is megjegyezte, hogy kölcsön adott neki 50 ezret az én pénzemből." Ez után az eset után azonnal kukáznod kellett volna a pasidat. Amennyiben az a te külön bejáratú pénzed akkor loptak tőled!
Milyen ember az olyan, aki a saját párjától lop?

Kérjen kölcsön vagy örökbe az rendben van. De megkérdezésed nélkül odaadni másnak, az durva!

Kuka és keress mást. Ez nem fog téged választani az anutája helyett!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 08:25:07

@fumerin:

Nem örülnék, ha a rokonságot látná el bárki az én pénzemből. :)

Szöszi 28 2011.11.21. 08:26:47

Tényleg és a srác miután beivott anyucinál, ott is éjszakázott nála? Vagy haza azért hazavezetett, csak a világvégén hagyott csajáért nem ment el?

fumerin 2011.11.21. 08:28:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem örülnék és büszke sem lennék, ha a férfim nem segítene az édesanyján. Én basznám pofán érte!

egyhazafi 2011.11.21. 08:28:29

@fumerin: Nem azért de ha a párom a megkérdezésem nélkül venne el a pénzemből lapátra kerülne!
Ez nem kicsinyes dolog. A hajszárító ok az mindegy, de 50.000 a pénzéből az már nem apróság...

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 08:29:30

@Muha: "Ocsem ne idegelj, mert kiugrok az ablakon" Mondd a címet, jövök nézni: lapos Muhát még úgy sem láttam!
:)

LyukasBogrács 2011.11.21. 08:30:52

Nekem is az alma és a fája jut eszembe, mintkettő nagyon gázos.
Szerintem hagyd ott a srácot, ő is otthagyott téged egyedül a buli kellős közepén, ami a legnagyobb illetlenség.

fumerin 2011.11.21. 08:31:26

@egyhazafi: Nem apróság? Igen, azoknak, akiknek a vonalkódok többet jelentenek, mint a család....

el333t 2011.11.21. 08:32:13

Annyira feltennék 3 kérdést minden ilyen posztolónak: 1. Mit vár az életétől? 2. Megkapja-e? 3. Mit tesz érte, hogy megkapja?

A pali egy tahó paraszt, eleve nemhogy nem ugrom haza, ha anyám hív, semmiképp nem hagyom ott egy partiban a barátnőmet, ezek után meg nem ülök le anyámmal kvaterkázni, és egy normális embernek hiába mondaná, hogy gyere fiam, igyál egy pohár homokpusztait, mert a csókával ellentétben felnőtt ember vagyok, és a magam szempontjait veszem figyelembe, nem a legutóbbi közvetlen parancsot. A pénz kölcsönadásáról inkább nem is mondok semmit, mert nem kissé beteges, én a jóembert elküldtem volna a brébe, és nevezzetek anyagiasnak, de én EZÉRT hagytam volna ott a picsbe, még akkor is, ha ötezer forintot ad az enyémből a megkérdezésem nélkül.

tuli _ 2011.11.21. 08:32:42

"Persze, van pozitív oldala, mindig próbál segíteni, éjfélkor is fel lehet hívni, isteni befőtteket csinál - de nekem mindez nem éri meg, amit le kell nyelnem tőle. "
Szóval elkezdtünk számolgatni. Ha mégis összeházasodnak, és lesz gyerek, majd gondolom, megéri, hogy bármikor számíthattok rá.
Az anyós olyan, amilyen, ha jóindulatú, meg kell tanulni kezelni, és nem ellenségesen hozzáállni.
Tökéletes anyós nincs, tökéletes meny se, és tökéletes vő sem. Talán, némely após az, de ő ráhagyja a konfliktusok intézését a mamára. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 08:33:02

@fumerin: Igazad van, és ennek az a módja, amennyiben nem az én pénzremről van szó, és nem vagyunk közös kasszán, hogy odamegyek hozzád, és megkérlek, hogy adj már kölcsön 50 ezret, mert nekem nincsen, és ki kellene segíteni anyámat. Ez így korrekt. Másképp nem. És ha nem nézi meg két hónapig a pénzét? Akkor nem is tudja meg addig, hogy lenyúlták? Szóval ez így nem gömbölyded megoldás.

Muha 2011.11.21. 08:33:35

@Ibrahim a tevehajcsár: De igazam van.
Mondtam hogy a csavo is egy kis csicska bena nyomadek!

Αphelion 2011.11.21. 08:33:41

Nezd meg a Mini's First Time (Mini Beindul) cimu filmet. Abban a csaj megoldja, hogy a pasi keruljon helyette bortonbe.

egyhazafi 2011.11.21. 08:34:31

"Ha valaki tud valami megoldást, köszönöm - de lehetőleg olyat, amiért nem jár börtön : DD"

Mondom a sorrendet:

1.
Elmész fodrászhoz
2.
Veszel pár új ruhát
3.
Elmész kozmetikushoz stb.
4.
Felhívod a párodat és lapátra teszed
5.
Felhívod a barátnődet és megbeszélitek hova mentek este pasivadászatra
6.
Keresel egy új hím tagot aki nem csak az anutájának él. Vannak még olyanok akik tudják hol van az egészséges határvonal anyu-luk között
7.
Az új pasival talán lesz normális jövőd
8.
Sokat nem veszíthetsz

Max pár új kuki is kerül az életedbe, ha az első pár pasi nem jobb ennél.

tuli _ 2011.11.21. 08:35:19

@fumerin: @Muha: látom, gondolkodtok...

tuli _ 2011.11.21. 08:37:15

@Muha: szerintem is de igazad van, és tényleg nyomorék.

Kytia 2011.11.21. 08:37:31

@gernika: :D

@Muha: Én nagyon rosszhiszemű és gyanakvó vagyok, azt is el tudom képzelni, hogy nem az anyjához ment. Egy anyós, aki folyton segíteni akar, még az ablakot is magára rántja, hogy letakarítsa folyton ugráltatná a fiát? Persze lehet, hogy igen, de mi van, ha a "megyek anyámhoz segíteni" szöveg az csak fedő.:) Egyszer azért csak poénból lehet, hogy utánaosonnék.:)

dr. gernika 2011.11.21. 08:38:09

@Muha: Aztán majd újragondolja a kérdést az ötvenes aggastyán, mikor a drága mama kiszenvedett, de addig azért sikeresen elmart minden valamirevaló nőt mellőle.

egyhazafi 2011.11.21. 08:38:44

@fumerin: Ebben nem értünk egyet. Mindegy, Biztos neked könnyű összeszedni plusz 50 rugót. Nekem nem így sokat nyom a latba. A családdal meg ne keverd össze. Mert a pasi nem a saját pénzéből adott az anyának hanem a barátnőjéből. Így nem jó a példa amit felhoztál. A csaj nem azt sajnálja, hogy a saját anyának adták oda a pénzt vagy a saját testvérének, hanem egy "idegennek"
Legközelebb ha egy haverjának kell pénz azt is nézze el?

Kérdezzék meg és akkor ad, de utólag bejelenteni az elég gáz. Tejre meg kenyérre meg kicsit sok.

Szöszi 28 2011.11.21. 08:39:26

@fumerin: Ha valaki az én általam megspórolt pénzhez hozzányúlna a megkérdezésem nélkül, valószínűleg szilánkosra törne a keze. Ez nem kicsinyesség. Ha kér, adok.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 08:40:05

@fumerin: Ismerek egy családot. Tipikus értelmiségi család. Az egyszem csemete szó nélkül elemelte a családi kasszából az összes megtakarítást (nem kevés pénzt) átrakta a saját számlájára, majd nekiállt drogozni belőle. Szóval a pénzügyi döntéseket, nem csak ötvenezres nagyságrendben, de bármilyen nagyságrendben illik megbeszélni, akkor is, ha teljesen közös kasszán van a párocska. Tudod: együttműködés. Nyilván nem fogjaa megtagadni a segítséget a párja anyjától. De akár tervezhetett is valamit a pénzével például 3 nap múlva, ami esetleg mindkettejüket érinti, és ami meghiúsult.

Muha 2011.11.21. 08:40:23

@Ibrahim a tevehajcsár: Sajnos nincs ingyen cirkusz, jegyet meg mar minek szedjek? Anyosnak?

:)

egyhazafi 2011.11.21. 08:40:52

@Kata1987: Akkor nem csak én látom így. Örülök, hogy nem az én értékrendemmel van gond :)))

Muha 2011.11.21. 08:41:27

@Kata1987: En nem kerek. Parancsolok.
Azonnal add ide a sporolt penzed.
Mindet!

Kytia 2011.11.21. 08:42:24

@el333t: Ugyammá. Az egész történet kurvára gyanús. Nem az anyjához ment a buliból, én mondom. Ennyire agyhalott ember nincs, aki amellett, hogy hazaugrik segíteni (az még talán belefér), rögtön be is piál. A buliban, a legjobb haverok unszolását simán hárítani tudja, mert ő ugyebár vezet, anyu tukmálását viszont nem? Ez teljesen abszurd. Szerintem a másik szeretője behisztizett, ő gondolta, megoldja úgy, hogy átugrik egy kis ajnározásra, de aztán annyira behisztizett, hogy maradnia kellett és kitalált valami faszságot, miért nem mehet vissza a buliba. Vagy tévedek és tényleg agyhalott.:)

dr. gernika 2011.11.21. 08:44:11

@Muha: Szerintem neked a távolkeletről kéne nősülni. :)

Zsebtelep (törölt) 2011.11.21. 08:45:21

Nagyon nem OK. A fickót anyuka úgy nevelte, hogy minden szavára ugorjon, és ki is használja a kis háziállatot. Ö meg nem képes felnöni (gondolom akkor 30 körül lehet), és nemet mondani az anyjának, ez komoly jellembeli hiba.
Megváltozni úgysem fognak a szereplök, tehát marad az elköltözés, a pároddal, de inkább nélküle.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 08:45:29

@Kata1987: Kivételesen igaza van a "szőkenőnek"! Biztos nem figyelt oda, és véletlen eltalálta a helyes megoldást!
:)

Muha 2011.11.21. 08:48:44

@gernika: Onnan is fogok.
Kimegyek, felmarkolok egyet, es ha kerdez, elveszem a hajszaritojat!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 08:51:27

@Muha:

Plusz adjál a pénzébő' anyádnak is! :D

Kytia 2011.11.21. 08:55:10

@Kata1987: Na ja. Én is adnék, de azért ne garázdálkodjanak a cuccaim között, meg szóljanak már előre. Kurvaszar lehet vizes hajjal venni tudomásul, hogy hajszárító nincsen, gondolom, srácnak rövid a haja, vagy kopasz.
A pénz meg aztán pláne.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 08:57:42

@gernika: Nem nyert! Távol-Keleten azóta nagyot fordult a trend: Kínában pl. 100 lányra 120 fiú jut. A csajok ki sem szállnak a kocsiból, onnan ugráltatják a pasijaikat, hogy melyik csizmát hozzák nekik a cipőboltból. Egy eredeti Luis Vuitton táska, mint "apró ajándék" megteszi, de nem megy tőle falnak a megajándékozott csaj. Én mondjuk talán a Fülöp-szigetekt és Indonéziát tudnám még esetleg javasolni, mint célterületet Muhának a nősülésre.
:)

Muha 2011.11.21. 08:58:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Muszaj lerakni a reszet, kulonben kinyirat vazze.
Ez nem jatek. Ezek komoly dolgok!

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 08:59:45

@Ibrahim a tevehajcsár:

Remek döntés volt Kína részéről a fiúgyerekek preferálása, ebből is látszik :)

Kytia 2011.11.21. 09:01:09

@Ibrahim a tevehajcsár: Émmeg a Pandorát.:DD Bár ott is elég kemény csajok vannak, ráadásul hatalmasak, de legalább muhakékek.:D

Muha 2011.11.21. 09:02:13

@Kytia: Es azok tudjak roptetni a sarkanyt. :)

Zsebtelep (törölt) 2011.11.21. 09:04:51

@gernika: Ez már legyen az ö problémájuk. Én is ismerek olyan embereket (férfit is, nöt is), akik 50-60 után szabadultak fel a szülök alól. Akkor már egy kicsit késö elkezdeni élni.

2011.11.21. 09:10:52

Ha a pénzemhez nyúlna megkérdezés nélkül, vagy a hajszárítomat odaadná a megkérdezésem nélkül irtózatosan nagy patáliát rendeznék, és az is biztos, hogy 2mp-e lenne hogy beüljön a kocsiba és visszahozza.

Szöszi 28 2011.11.21. 09:11:18

@Muha: Fejezzed be, mert leb*szok egyet!
:)

Caddy 2011.11.21. 09:11:33

Pici kis fia anyának, jajj MENEKÜLJ!!!!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:14:26

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Kiba...nagy ostobaság volt. Sajnos "tradícionális" okai voltak. Egyrészt a fiúk egy vidéki "birtokon" továbbvihetik a gazdaságot, míg a lányok nem, másrészt a fiú a szüleivel marad (általában) és öreg korukra gondoskodik róluk, míg a lány odaköltözik a párjához, ergo nem gondoskodik a szüleiről (pláne ha pár ezer km-rel arrább laknak). Csak ugye ha vesszük, hogy pl. Shanghai lakossága 17 millió, ha ebből csak két millió a 30-nál fiatalabb szingli csaj, akkor is 2 millió 400 ezer pasi jut rájuk. Azaz 400 ezer pasinak akkor sincs esélye lukra, ha minden helybéli csaj helybéli pasihoz megy felelségül. C1est la vie. Komoly demográfiai bomba lesz ebből.
:)

Szöszi 28 2011.11.21. 09:14:37

@Ibrahim a tevehajcsár: Okos vagyok, és rengetegszer van igazam:)

Esztétikus Kritikus 2011.11.21. 09:14:52

Itt nem az anyós a necces, hanem a fiú. Minden fiús anyuka bepróbálkozik, de a legtöbb fiú megtalálja az egyensúlyt a gondos gyermek és a szerető pasi között. A buliban hagyás ultragáz, pénz csapolása meganecces, hajszárító még épphogy kimagyarázható. Tényleg nincs jobb krapek a láthatáron?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:14:55

Nyomd a kezébe, h olvassa el:

Susan Forward: Mérgező szülők

Olvasd el te is. Beszéljétek meg. Ha nem érti, vesztett ügy! :/

SciNu 2011.11.21. 09:15:21

Fáradt vagyok. -_-
A pénz és a buli miatt kuka. Szülőnek segítünk, de a mértéket tudni kell.

Zsebtelep (törölt) 2011.11.21. 09:16:17

@Ibrahim a tevehajcsár: Nagy ügy, majd bevezetik a többférjüséget :)

Muha 2011.11.21. 09:16:47

@"Zsu": Tuti nem volt koleszos
Ott az ilyener belelogattak volna a slotiziba fejjel lefele!

@Kata1987: Vigyazz el ne torjon es betonporos ne legyen a kezed!
:)

Esztétikus Kritikus 2011.11.21. 09:16:56

@Kytia: posztoló helyében én is gyanakodnék a bulis történet esetében, hogy anyuka max. később tartja ezért a kiruccanásért a hátát :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:17:30

@Picicsibe: Nem mondod, hogy te ilyeneket olvasol???! Atyavilág! Hát hova süllyed így a hagyomány, ha már a MILF-ek is ilyet olvasnak!!?
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:17:37

@Esztétikus Kritikus: Az anyós a necces. Rátelepszik a gyerekre, akit egész életében úgy nevelt, h manipulálta. Fel kell nyitni a pasi szemeit. Ha nem sikerül, örökké ilyen marad.

A legtöbb szülő kurvára manipulál: érzelmekkel, pénzzel, fenyítéssel, stb...

Szöszi 28 2011.11.21. 09:18:14

@egyhazafi: Nem, nincs semmi gond az értékrendeddel:D Ebben a kérdésben legalábbis nincs:D

Muha 2011.11.21. 09:18:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Egy csaj tobb faszival kur.
Ez mindig is igy volt.
Ott is tuti sok a rongy!

Kytia 2011.11.21. 09:19:13

@Ibrahim a tevehajcsár: Jönnek majd a kínai pasik ide nőért? Kár, hogy a kutyának nem kellenek, mer kicsik.:))
Egyébként hasonló a helyzet a többnejűséges területeken. Jó nagy hányadnak esélye sincs nőre, így aztán belőlük lehet öngyilkos merénylőt nevelni.:) Talán a kínai fiúknak is kitalálnak majd valami hasznos projektet.:F

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:20:03

@Zsebtelep: Lehet változtatni. De segítséggel. Mivel a srác azt hiszi ez a természetes, ez a kötelessége... Nem látja magát kívülről.

Az ilyen anyós oltogat is rendesen a menye, leendő menye ellen.
Undorító egy faj! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:20:48

@Muha: Csak nem betonból van a fejed?
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 09:22:09

@Ibrahim a tevehajcsár:

Mondjuk gecimód leszarom, hogy pár millió sárga tetű pina nélkül marad, van épp elég belőlük amúgy is.

@Kytia:

Természetes trágya a rizsföldeken pl. :) De amúgy lehet idejönnek sunáért a sárgák, mert pénzük az van, a káejrópaji madjarmajmotskáknak meg az a legfontosabb. :)

Esztétikus Kritikus 2011.11.21. 09:23:03

@Picicsibe: Persze, de a felnőtté válás folyamata az, hogy erről a manipulációról a gyerek le tudja választani a saját életét. Ehhez nem külső szempont kell ("felnyitni rá a szemét"), hanem belső erő, meggyőződés, egészséges önbizalom. Ha mószerolná a csaj az anyut, abból csak dac lenne a pasi részéről.

2011.11.21. 09:24:56

@Muha:
Mármint ha megkérdezés nélkül hozzányúl vki a másik cuccaiért?

Zsebtelep (törölt) 2011.11.21. 09:25:29

@Picicsibe: Persze, az elméleti lehetöség mindig megvan. De ehhez elöször a probléma létezését be kellene ismerni, utána kellene hajlandóság a változtatásra, és merészség a nemet mondáshoz.
Aki 30 évig abban élt, hogy anuta elsö szavára ugrik, az nehezen megy végig ezeken a lépéseken. De leginkább sehogy szerintem.

Kytia 2011.11.21. 09:26:29

@Picicsibe: Az anyós csak a B probléma. Talán kicsit sokat van jelen, talán kicsit sokat akar segíteni, meg nem hallgat rájuk, stb, de srác az ultragáz. 18 fölött a szülőket hibáztatni a minősíthetetlen viselkedésedért meg ultragáz. Persze, okoznak a szülők mindenfélét, én is olvastam a könyvet, de attól még nem leszek paraszt a párommal. Arra nincs elfogadható magyarázat.

"Persze, van pozitív oldala, mindig próbál segíteni, éjfélkor is fel lehet hívni, isteni befőtteket csinál..."

Soha rosszabb anyóst, de komolyan!

Muha 2011.11.21. 09:26:40

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem. A fejem fabol van.

@"Zsu": Jah.
Nalunk mindig megtoroltak az ilyeneket.

Kytia 2011.11.21. 09:28:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Kínaiaknak pénze??? Honnan? Az államnak persze van, meg a komcsi párt vezetőinek, de gondolom, nem pont a honatyák szenvednek nőhiányban.:))

2011.11.21. 09:28:56

@fumerin: nyilván provolációs szándékkal írtad ezt annyira nincs igazad és annyira elferdítetted a valóságot.

2011.11.21. 09:30:58

@Muha:
Szerintem a wc semmi ahhoz képest ahogy én üvölteni tudok ha valaki hozzányúl a dolgaimhoz. :)

2011.11.21. 09:31:02

@Kytia: hajlok rá, hogy igazat adjak neked.

indapass90210 2011.11.21. 09:32:28

@Kytia: azé' Kínában valami 10-14 millió embernek van egymillió dollárnál nagyobb vagyona. Egymillió dolláros vagy nagyobb vagyonnal pedig minden nőt (na jó, nem minden, de 80%-ot biztosan) meg lehet dugni azok közül akik nem pont a sárgáktól undorodnak.

Szöszi 28 2011.11.21. 09:33:33

@Muha: Édi vagy, hogy aggódsz, de tudok ám magamra vigyázni:)

Zsebtelep (törölt) 2011.11.21. 09:34:12

@Kytia: A 18. szülinapon sajnos nem múlnak el varázsütésre a rossz beidegzödések. :)
Ha valakit következetesen függövé neveltek, az többnyire nem tud szabadulni önerejéböl, akárhány éves is lesz.

savanyúUbulka 2011.11.21. 09:34:57

@Muha:
mi van baz+, rajtad is a korai klimax tünetei jelentkeznek, vagy nincs egy ideje aki jól megbasszon? :D

A sztoriban meg a véncsaj egy szerencsétlen szenilis, a faszikám egy eszetlen puding, de a legnagyobb barom mégis a levélíró. Találsz másik faszt csak vigyorogj szépen a világra majd észrevesz valaki...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:35:07

@Esztétikus Kritikus: Egészséges önbizalom csak akkor alakulhat ki, ha egészséges anya-gyerek viszonyt alakított ki a szülő. Ha pl egész életében azt hallotta: "jaj fiam azt te nem tudod majd ÉN..."
Akkor ez nem volt meg. A posztból meg kiolvasható, h anyuka a "kihaénnem".

Szóval akit elnyomtak és elnyomnak, nem tudja a természetes felnőtté válás folyamatát produkálni! Segíteni kell neki. :)

Kytia 2011.11.21. 09:35:08

@Picicsibe: Van az a típus, akiről te beszélsz, de azért, ha megnézzük a posztot, az összes igazán gázos dolog a sráctól jött. Ő adta oda a hajszárítót és nem szólt, a pénzt is (apropó, neki nem volt gyűjtött pénze?), ő ivott "anyunál", hogy ne tudjon visszamenni bulizni. Anyósnak talán az ablakletépés volt a sztori szerinti legnagyobb bűne, de ott is igazából segíteni akart, nekem nem úgy tűnik, hogy ő az az áskálódós, menyét fúrós típus.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:36:50

@Zsebtelep: Nekem van élő példám. Anyós "gyilkos" vagyok!
Mondhatni profi! :D

Kytia 2011.11.21. 09:38:10

@Dövan: Node az ilyeneknek gyanítom, jut is nő odakint, nem?

@Zsebtelep: Szerintem az sem baj, ha valamennyire függő. Közeli viszonyban van az anyjával, talán kicsit sok is, meg kényelmetlen a dolog, ez oké. De az, hogy cserben hagyom a másikat, meg lazán osztogatom a cuccait a megkérdezése nélkül, nem ide tartozik. Azért maximálisan ő a felelős.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:39:13

@Dövan: Azért van abban valami amit Kytia mondott, mert lehet, hogy poén volt, de olvastam egy "hirdetést", ahol kínai csaj keresett párt a "18" jegyében (azaz 180nm-es lakás, 18cm-es farok és 18 ezer jüan feletti havi fizetés).
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:42:07

@Kytia: Szerintem nem jól látod. Mindennek egyetlen oka van: nem tud NEM-e mondani az anyjának, mert NEM TEHETI meg, nem tudja megtenni. Így nevelték, ezt szokta meg! Nem is tudja, h az is egy lehetőség.

Anyuka meg kurva geci. Direkt a csaj ellen dolgozik. Behhh...

A nevelés kurva nagy beidegződés. Ha valakinek a szülei pl vallásosak, elég valószínű, h a gyereke is az lesz... Ezt hozza magával. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:42:35

@Kata1987: Ja! Hát persze! És ezen kívül szuerény is vagy meg szép! Ismerős szöveg.
:)))

Zsebtelep (törölt) 2011.11.21. 09:43:22

@Kytia: Persze, hogy ö is felelös, nem kérdéses. De nem ö akart 50000-et a mamának adni, hanem a mama kérte.
- Fiacskám kéne egy kis pénz, mert megint jön a villanyszerelö
- Mama, én lenulláztam a bankszámlám, nem tudok adni
- Akkor hozzál annak a nönek a pénzéböl
- Igen, mama

Valószínüleg a nevelésénél fogva fel sem merül benne, hogy ez így nem ok. Hiszen mindig ezt látta, neki ez a természetes.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 09:47:38

@Kytia:

Ó, nem egészen olyan a helyzet. Van ott is egy gazdagabb réteg, aki kivándorol, mert otthon beszűkültek a lehetőségeik. (mit gondolsz kik vannak itt Magyarországon?).

@Picicsibe:

" Ha valakinek a szülei pl vallásosak, elég valószínű, h a gyereke is az lesz... Ezt hozza magával. :)"

Erre csomó ellenpéldát ismerek. Épp azért nem lesz az a gyereke, mert belátta ő is, milyen szar dolog is az.

indapass90210 2011.11.21. 09:48:01

@Kytia: nő jut, csak kérdés, hogy milyen. Mondjuk nem ismerem annyira a kínai helyzetet. De lehet, hogy olyan, mint pl Svájcban, ahol egy milliomos is nehezen kap jó nőt. Mert ott ahhoz milliárdosnak kell lenni :D

Szöszi 28 2011.11.21. 09:49:13

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát nem, szépnek nem mondom magam. Nem vagyok csúnya sem, meg egyébként is:) Más mondja rólam, hogy szép vagyok, úgyis csak akkor igaz:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:49:32

@Picicsibe: Ne mondj ilyet, mert kapsz egy privit a poszertől, hogy látogasd már meg az anyósjelöltjét és tedd el láb alól!
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 09:50:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ugyis tulnepesedtek. Indirekte is szabalyoztak magukat.

indapass90210 2011.11.21. 09:51:05

@Picicsibe: "Ha valakinek a szülei pl vallásosak, elég valószínű, h a gyereke is az lesz... Ezt hozza magával. :)"

A vallásosság inkább az egyén agyának felépítésén múlik. Evolúciós hagyomány. Nyilvánvaló pl., hogy nincs Isten, illetve van, de csak az emberek fejében.

Muha 2011.11.21. 09:52:40

@Kata1987: Sosem aggodom. Senkiert se. :)

@savanyúUbulka: Jah. Kozel az otvenhez ugy hogy meg sosem lattam pinat? Jah, igazad lehet!

ST83 2011.11.21. 09:54:17

Egyetertek a tobbseggel. A pasi a hibas alapvetoen, nem anyos pajtas! Egyszeruen szembesiteni kellene azzal, hogy bizonyos esetekben leszarja a fejet es ez igy nem jo. Sem rovid, sem hosszu tavon. Hogy most ez eppen anyu miatt van, szerintem mellekes. Legkozelebb a legjobb cimbi miatt lesz, mert otrragad vele vhol majd masnap kozli, hogy amugy le is varrt vmi uj not, szoval lehet menni! Beszelj a pasival, amint lehet es ha nem valtozik semmi akkor menekulj!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:54:43

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Igen olyan is van. De statisztikailag a családi "örökségeket" a gyerek/felnőtt automatikusan viszi magával (akarata ellenére).

Vannak az erős temperamentumuak, akiket az elnyomás idővel a dacra késztet. De nem minden ember ilyen. És valakit rögtön ezért kukázni... Faszság! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:55:22

@Kata1987: Akkor kénytelen leszek megkérdezni Nardot. Ő biztos tudja.
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 09:56:59

Az anyosnak elmagyarazni, hogy ha valamire azt mondom, hogy hagyja beken a lakasomban, akkor hagyja beken. Vszeg ezek utan nekem is az lenne az elso gondolatom, hogy cseszhetem a napot. Erzeketlen allat vagyok, de mi a rakert nem lehet hallgatni valakire, mer' en dafke megmutatom, hogy nemisugy.

Parodnak elmagyarazni, hogy ha megegyszer odaadja barmidet, akkor te is szabadon elajandekozod a penzet es szemelyes targyait. Lehetoleg valami olyat, amit szeret. Es minimum szazezernel kezdodjon a penzadomany. Ugyanigy kocsival is mokas lenne otthagyni a pusztaban, talalja fel magat, hisz felhivott a baratnod, hogy beszakadt a korme, veszhelyzet.

Ennyi. Bar aki ezeket magatol nem erti, az vszeg ezek utan sem fogja, de szemet-szemert.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 09:57:16

@Picicsibe: "De statisztikailag a családi "örökségeket" a gyerek/felnőtt automatikusan viszi magával " Vagy nem. Sose tudhatod. Tényleg van aki dafke csakj azért sem úgy csinálja ahogyan a szüleitől látta.

Kytia 2011.11.21. 09:57:24

@Picicsibe: Gondolom, saját tapasztalatból írod.:)) Persze lehet, de igazából mindegy. Ha valaki geci (a pasi), akkor lehet, hogy tökmindegy, hogy azért az, mert ilyennek született, vagy azért, mert bekövült családi mintái vannak, amiktől nem tud szabadulni. A srác hozzáállása ehhez a kapcsolathoz nem elégséges, mindegy, hogy miért.
Nekem is volt olyan exem, akit folyton ajnározott az anyja, de nem hiszem, hogy valaha otthagyott volna egy buliban, hogy jöjjek távolsági busszal haza, ha egyszer megbeszéltük, hogy ő a sofőr.
Azt nem tudom, miből jött le, hogy direkt a csaj ellen dolgozik. Miből jött le?:)))

leonito77 2011.11.21. 09:58:22

Kedves posztoló!

Szerintem elég nagy a probléma és persze tipikus is.

Nekem van egy jó barátom, férfi, van párja és két gyönyörű lánya, 3 és 6 évesek. A lány szüleinél laktak, kertes ház felső szintjén, tökéletesen elszeparálva. Az anyósa, apósa rettenetesen megkeserítették az életüket. Évekig, sok vita, veszekedés, mindenbe beleszóltak, még pénz is tűnt el.

Megelégelte, felvettek hitelt és elköltöztek. Én mondtam neki már akkor, hogy amíg a párja (a nő) nem lesz érzelmileg független ez nem lesz megoldás.

Képzeld, elköltöztek, hallelúja, majd nem telt el egy hónap és a párja, meg a szülei, hogyhogy nem egy helyen dolgoznak és minden befolyásukat latba vetik. És a barátom már felfogta, hogy a párja miatt van, de a párja nem akar tenni ellene, a barátom meg sajnos elég gyenge kezű. Viszont már van magas vérnyomása, amin a gyógyszer sem segít és a múltkor egy közös céges meetingen lett rosszul és kapott pánik rohamot.

Szóval ez egészen addig tart, míg a párod nem mond nemet anyucinak aki erősen érzelmi zsarolja a háttérből.

A helyzet az, hogy neked kell ezt megbeszélni a pároddal és úgy, hogy felfogja, nem kell választania közöttetek, mert hidd el, annak nincsen értelme. Anyucival eszedbe se jusson nyílt harcot vívni, mert az senkinek nem jó. A pároddal kell lerendezni, megértetni és, ha ő is akarja, akkor ő majd a kellő pillanatokban mondd nemet anyunak, ha erre nem hajlandó, akkor szerintem keress mást, mert a gond csak nőni fog és kár a boldogságra fordítható éveket kidobni az ablakon.

ui: Szerinted hogyan zajlott az, amikor a párod anyunál ivott?

"Gyere fiam, igyál egyet, te is megérdemled, igyál a mamival és beszélgessünk, ennyit te is megérdemelsz", vagy hasonló és a párod szabad akarata már a kukában is volt.

Sok sikert.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 09:58:50

@Ibrahim a tevehajcsár: Hol? Hova? Megyek!!! :DDD

Vér... Nyaminyami.

Am nem. Az enyim is él még. Csak a minden napokból írtottam ki gyökeresen. Azóta nem is vitázunk a férjemmel. ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 10:01:42

@Picicsibe: Egyébként is: statisztikával bármit és bárminek az ellenkezőjét is lehet bizonyítani. Azt hiszem Churchill mondta, hogy "csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítottam."
:)

Szöszi 28 2011.11.21. 10:01:57

@Ibrahim a tevehajcsár: Tudja, kérdezd csak meg:) Úgyis azt fogja mondani, hogy ronda vagyok:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 10:02:54

@Dövan: Igen, hagyomány. De olyan mély, kiírthatatlan... Nézz körül, még mindig több az Isten hívő, mint az, aki nem. Generációk vésik bele a jövő nemzedékébe. Ugyan így minden más alapot, értékrendet, amit az adott család képvisel.
Ahol pedig van egy anyakirálynő, ott minden ffi neki fog ugrálni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 10:03:21

@Kata1987:

Honnan tudod? :) Amúgy ja, lapos, nagyseggű szöszi vagy. :)

Kytia 2011.11.21. 10:04:16

@Zsebtelep: "Valószínüleg a nevelésénél fogva fel sem merül benne, hogy ez így nem ok. Hiszen mindig ezt látta, neki ez a természetes."

Amen. Legyen így. Nekem meg az a természetes, hogy kirúgom a faszba azt, aki kérdés nélkül hozzányúl a cuccaimhoz, holott egyébként szívesen adok bármiből, ha megbeszéljük. Továbbra is tartom, hogy mindegy nekem, mitől lesz faszparaszt a csávó, ha az, akkor az.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Magyarország: az ígéret földje.:DDD Oké, lehet. Bár én eddig csak nőt láttam idevándorolni, igaz, ő valóban kőgazdag diplomata volt, szerencsére beházasodott a családba.:))

@Dövan: Én úgy tudom, ott van egy szűk, tehetős réteg, meg egy rakás olyan, aki tizenhárom éves kora óta a gyárakban húzza az igát és varrja a mi ruháinkat.:))

@Frigyesur: "Ugyanigy kocsival is mokas lenne otthagyni a pusztaban, talalja fel magat, hisz felhivott a baratnod, hogy beszakadt a korme, veszhelyzet. " :DDDDD

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 10:04:37

@fumerin
"Oké, ugorjon, hiszen az anyja, de ne állandóan és hülyeségekért."

Ez a resz megvolt?

Szöszi 28 2011.11.21. 10:05:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Onnan tudom, mert valószínűleg, ha jót mondanál rólam, belehalnál:D Vagy még rosszabb, hogy el kéne ismerned, hogy nekem volt igazam és nem vagyok lapos sem, nagyseggű sem és ronda sem:D

indapass90210 2011.11.21. 10:07:15

@Picicsibe: hogy több a vallásos ezt csak az egyházak mondják. Különben a katolikus egyháznak sem kellett volna mindenkinek levelet küldeni, hogy vallja magát katolikusnak a népszámláláskor. Mé' ne mingyá pedofilnek? :D Milyen ember az, aki elvárná, hogy tagadjam meg dzsedi hitemet?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 10:07:39

@Kytia: Az ő pénze kellet. Az ő hajszárítója. Tudta, h ha szüksége is van a fiára, egy közös programról jött segíteni, ahogy lehet vissza kellett volna engedni. De gondolom; jaaaah igyá' meg anyucival egy pohár bort, Julcsit majd hazaviszi más...
Igenis, Mama! :DDD

Az ilyesmi nem véletlen... ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 10:09:32

@Dövan: Jajj má'! Pedig azt hittem, van itt még valaki, aki olyan hitetlen izé, mint én!

:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 10:11:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Az egész mondandomból csak a statisztika maradt meg? Pff! :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 10:14:04

@Dövan: Te is dzsedáj hitű vagy? Ejnye-bejnye!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 10:14:46

@Ibrahim a tevehajcsár: Jó vámpír lenni. Jókat sosenem bántani...

(javasolni, velem nem kötekedni!)

:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 10:18:55

@Kytia:

A kínaiaknak ez már Európának számít, de valszeg nem mi vagyunk a fő célpont, hanem az igazi európai országok, ide az ottani gazdagok alsó rétege jön, a többinek van pénze a valódi demokráciákban élni. :)

@Dövan:

Én péntekistának vallottam magam. Jobban várom a pénteket mint a messiást. :)

Αphelion 2011.11.21. 10:29:34

A csaj jelentse be hogy kolcsonadta a puncijat egy kedves ismerosenek akinek eppen kellett. Ficko majd valamikor visszakapja ... talan.

Zsebtelep (törölt) 2011.11.21. 10:32:52

@"Zsu": Szerintem a munkaidö vége, és egyben a Hétvége eljövetele ;)

ST83 2011.11.21. 10:33:45

@Aphelion: Szerintem ne is adja vissza:) Mindenkinek ugy lesz a legjobb.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.11.21. 10:34:38

Az anyós viselkedését illetően csak egy közhellyel tudnék élni:
" a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve "

Чапаев 2011.11.21. 10:37:24

Nincs időm most végigolvasni a kommenteket, PINA! volt már ma?

Fviktor76 2011.11.21. 10:38:24

Kedves Posztoló!

Nem a leendő anyósod az idióta, hanem te. És még hisztizel is, ez súlyosbító körülmény, ahelyett, hogy szépen beszélnél a pároddal, hogy neked ez meg ez meg ez nem tetszik, kéne változtatni a dolgokon.

Természetes, hogy a fiát hívja minden hasfájásra. Pont. Az viszont a párodon múlik, hogy azonnal ugrik-e, vagy "amint ráér".
Ha a párodnak nem jut eszébe az anyja "leállítása", akkor eszébe kell juttatnod. És a végén, ha ennek sincs hatása, akkor lehet a kapcsolat végén gondolkodni. De csak akkor...

Ajaj... Megint anélkül hisztizünk, hogy a problémával beszélgettünk volna a párunkkal. Ne csodálkozzunk, hogy kifizetődő dolog válóperes ügyvédnek lenni! :-/

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 10:38:33

@Zsebtelep: Akkor nem a péntek a jó, hanem a szombat. :)

Kytia 2011.11.21. 10:44:12

@Picicsibe: És ebből a párbeszédből neked nem az "Igenis, mama." a gázos rész? Mert az oké, hogy segítek anyunak, de azért a piát vissza tudom utasítani, ha kell. Ha még azt sem, akkor meg nem kell nőzni, elég a mama.:)
Amúgy nekem ez sem jött át. Miért kellett volna az ő hajszárítója és az ő pénze? Csak kért 50ezer forintot, meg egy hajszárítót, aztán srác meg azt adta, amit adott.

savanyúUbulka 2011.11.21. 10:44:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
hidd el ez a szarputtony még kínának se számít igazi európai desztinációnak, lassan földrajzilag is elhatárolódunk. A Dunától keletre amúgy is már félig ázsia.
Kurvákat meg talál a sok sárga tetű eleget máshol is, igaz hogy arányaiban annyit véletlen se mit itt, ez a kurvák mekkája, az már ismert tény mindenhol a világon lassan ha olcsóért kurvát keresel pornófilmhez akkor magyarisztánban szlotákiában, cseheknél keresd. Ebben a sorrendben.

De érdekes olasz, spanyol,(pedig az igazi egzotikus szépség ezekkel kezdődik) de német csajt is alig találsz a legnagyobb adatbázisokban se, ha igen valszeg az is bevándorló volt máshonnan. ellenben ezzel a 3 országgal hemzseg a névsor.

2011.11.21. 10:48:37

@Zsebtelep:
Áhhh, azt hittem jobb dolog. Mondjuk visszajön a nyár, és a meleg. :( Csak hétvége, pffff. :(

Αphelion 2011.11.21. 10:50:51

@Muha: "En nem kerek. Parancsolok."

Parancsolj fonok itt a kvd! :D (asztal fole lehajol, kv lerak, haj hatrasimit, dekoltazs megigazit, megfordul, csipo hatratol, miniszoknyat hatul megigazit, seggringatva kisetal)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 10:55:01

@Kytia: Korábban írtam már, h van olyan, h valaki nem tud nemet mondani.
Azt meg most írom, h van aki tudja ezt a másikról és ezzel (is) manipulál.

Nyilván nem biztos, h úgy van, ahogy gondolkozom a mamáról. De tippelgetek, ahogy más is. Csak akkor mondhatnám biztosra, ha ismerném a nőt.
Nekem ez jött le a sztoriból. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 10:57:24

@savanyúUbulka:

Hát igazából a kurvák nem érdekeltek soha, német nőt meg jóérzésű férfi nem dug meg. Én sem tettem, két évig éltem kinn, inkább a meleg tenyér. :) Olasz, spanyol annyira nem egzotikus, inkább bajszos. :D

@"Zsu":

Péntek. :) Hétvége. :)

Kytia 2011.11.21. 11:00:29

@Picicsibe: Jó, értem, csak nekem a te verziód ellentmondásos képet fest a csávóról. Mert aki olyan típus, hogy nem tud nemet mondani, az tuti nem túr bele a pénzembe és nem hagy lazán ott egy vidéki buliban, hogy jöjjek haza, ahogy tudok. Srác igen nagy vagánynak tűnik bizonyos szempontból, legalábbis ahogy a barátnőjével viselkedik. Emellett lehet, hogy anyuval szemben tutyimutyi, de ez a kisebbik baj, ráadásul a két képet nem tudom összehozni. Akiket én olyannak ismerek, hogy anyuval tutyimutyik, azok otthon, barátnővel is azok, legalábbis én eddig csak ilyet láttam, illetve a másik verziót is, amikor a csávó mindenkivel bunkó, az anyjával is és annak a cuccait/pénzét is úgy kezeli, mintha a sajátja lenne és eszébe sem jut egy buli kellős közepén lelépni anyu kedvéért.

Kytia 2011.11.21. 11:02:49

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A kelet-német pornó sokáig fogalomnak számított, amíg meg nem nyíltak a határok. Gyanítom, nem magyar szereplőkkel volt tele.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 11:05:01

@Kytia: Szerintem nem ennyire fekete vagy fehér. Nem mindenki tutyimutyi az élet minden területén. Sok féle ember van, sok féle képpen elbaszva. :)

De a tévedés jogát fenntartom! ;)
Az enyim is csak egy vélemény...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 11:05:05

@Kytia:

Nem tudom, lehetett akár magyarokkal is tele. Azt a korszakot jól ismerem, a frottírzoknis-bundesligafrizurás Hansok tömege. :D

Muha 2011.11.21. 11:08:26

@Kytia: Esetleg lehet tutyimutyi, itt a 'kerdes' csak az, hogy kivel tutyimugyibb.
Ellentetes parancsoknak nehez megfelelni.

dr. gernika 2011.11.21. 11:08:29

@el333t: Ne adja Nardnak ötleteket...
@Muha: Csak keményen. :)
@Ibrahim a tevehajcsár: Az is elég távolkelet, nem?
@Zsebtelep: A poszt az ő problémájukról szól, nem?

tőzegmalac 2011.11.21. 11:08:44

a legjobb ha besegítenek egy kapcsolatba:D az a sok jóakaró:)

Büszke_troll 2011.11.21. 11:09:01

Akik az előző posztban mindenféle impotens, anyagias fasznak elmondták a posztolót, mert nem akarta a lakás felét a luvnyára íratni, most hogy fel vannak háborodva szaros 50 ezer forint kölcsön! adásán.

Muha 2011.11.21. 11:09:07

@gernika: Nekem is csak a pofam nagy, de ez nyilvanvalo:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 11:11:20

@el333t:

Köszi :) Hol lehet ilyen cuccot venni? :)

2011.11.21. 11:14:09

@Büszke_troll:
nyugi, mindj� elmagyar�� hogy ez nem ugyanaz a helyzet. :)

Kytia 2011.11.21. 11:17:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azaz. Meg az alámondásos szinkrom.:))

@Muha: Annyira nem nehéz. Például lehetett volna, hogy hazamegy anyunak segíteni (akár hívja a csajt is, szerintem az mindegy), aztán visszamegy a buliba, ahogy meg volt beszélve. Az ivás csak nem parancsra történt. Vagány ez a srác, én mondom, nem kell félteni.

@Büszke_troll: Akkor az előző posztoló barátnőjének a megoldás: kérdés nélkül bemegy a hivatalba és a nevére íratja a lakás felét, utólag ráér megemlíteni.:DD Az lesz az igazi.:D

Muha 2011.11.21. 11:18:10

Sokat gondolkoztam es rajottem:
Ha butabbal kezdek, az mindig azt hiszi, hogy igaza van.
Ha okosabbal, az be is bizonyitja.
Szopoag!

:)

Muha 2011.11.21. 11:20:24

@Kytia: Persze, de ez mar szoba kerult, hogy lehetne.
De ezek nem tudjak jol megoldani, mert ha tudnak, nem lenne poszt es mi nem tudnank veszekedni!

Szöszi 28 2011.11.21. 11:20:39

@Muha: Na és melyiket bírod nehezebben elviselni?:)

Muha 2011.11.21. 11:23:03

@Kata1987: Semmit sem birok elviselni.
:)

Muha 2011.11.21. 11:24:22

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nekem semmit sem lehet bebizonyitani mert senkinek semmit sem hiszek el ugyse!

Kytia 2011.11.21. 11:24:44

@Muha: De szar lenne. Végül is a srácnak tartozunk hálával. Meg az összas mpg-nek és mnk-nak.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 11:28:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát azt jobb is. Legalább magadat ne verd át! :))

Kytia 2011.11.21. 11:32:00

Én amúgy azt csinálnám, hogy a legközelebbi ilyen buliból ellógós, vagy hirtelen segítős helyzet után fél nappal felhívnám anyut, hogy "megoldódott a probléma, kedves mama?". Ha értetlenül makog mondjuk 3 esetből minimum kettőben, akkor a srác nem hozzá jár "segíteni".:)

Muha 2011.11.21. 11:33:06

@Kytia: Csak kihoztuk kompromisszumosra! :)

Muha 2011.11.21. 11:34:45

@Kytia: Emmeg azt csinalnam, hogy tesztelgetes helyett csak ugy siman elkuldenem a gecibe, aztan szopjon vele aki akar.

Kytia 2011.11.21. 11:35:33

@Muha: Így mutatunk jó példát a pároknak.:D

SciNu 2011.11.21. 11:35:55

@"Zsu": Vennék egy magánhangzót 1000-ért. Mondjuk az á-t :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 11:36:00

@Muha:

Persze, de szarabbul esik, ha belül rádöbbensz, hogy igaza van, onnantól kezdve csak színjáték, hogy nem hiszed el :D Pont ettől leszel ideges :) A butánál rá lehet fogni, hogy "retardbazmeg, azt hisz amit akar" :D

Kytia 2011.11.21. 11:37:28

@Muha: Hé, de eddig te a sráccal voltál.:)) Átálltál? Azért remélem, az Utáljuk Kytiát klubnak még tagja vagy.:D Mondjuk nálatok a tagság lehet, hogy kapásból öröklődik Fricitől.:D

Szöszi 28 2011.11.21. 11:39:38

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Imádom azt a pillanatot, amikor bebizonyítom, hogy nekem van igazam:) Hmmm...:)

Kytia 2011.11.21. 11:39:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: No, de amikor egy buta bizonygatja az igazát, az egy más univerzum.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 11:39:57

@Kytia:

Nem tudom, hogyan lehet nem utálni a bakokat? :)

Muha 2011.11.21. 11:42:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Oh dehogy, egyszeruen ignoralom, ami nem illik a kepbe. :)

@Kytia: Tulzasba ne vigyuk mert kinyirjuk a cspt.
:)

Kytia 2011.11.21. 11:42:46

@Kata1987: Ez csak az álmaidban lehet.:) Általában már csak becsületből is folytatják az ellenkezést a zemberek.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 11:42:50

@Kytia: Miért? Te azt szereted, ha utálnak? Szóljak a kollégáimnak, hogy ők is utáljanak?
:)

Kytia 2011.11.21. 11:44:22

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Talán az agykontroll segíthet. Erős önszuggeszció, meg ilyenek.:))

Muha 2011.11.21. 11:44:28

@Kytia: Dehogy voltam a sraccal.
Utottem en mindenkit. :)
Vadaskodsz valotlant allitasz?
Mindjart osszeveszunk!
:)

Jaes nem vagyok hajlando semmilyen klubnak a tagja lenni.
En egyedul nyomom.
Nem kozoskodok, nem vegyulok!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 11:44:50

@Kytia:

A szorgalommal vegyes ostobaság a legdurvább mindközött. Láthatod nap mint nap, a magyar gazdaságban és a politikában :)

Kytia 2011.11.21. 11:45:39

@Ibrahim a tevehajcsár: Tudod, mindegy, hogy szeretnek, vagy utálnak, csak közömbösek ne legyenek.:)) Kiszámoltam az esélyeit annak, hogy szeressenek, és úgy döntöttem, inkább az utálattal próbálok operálni.:DD

Szöszi 28 2011.11.21. 11:47:06

@Kytia: Nem, azért sokszor előfordul, hogy elismerik:)

Hurri Kán 2011.11.21. 11:48:38

Az élet harc. Ez van.

Muha 2011.11.21. 11:49:18

@gyvy: A harc eltet. Ez van.

ST83 2011.11.21. 11:49:29

@Muha: Aggasztoan agresszivnak talallak ma:) Tevedek?

Kytia 2011.11.21. 11:50:50

@Muha: Ujjuj, nem akartam, bocsánat.:)) Csak félreértés volt, aszittem, a csaj hülyézése automatikusan felmenti a srácot, de most látom, korrekt vagy, azonos mértékben hülyézel mindenkit.:) Sajnos, én még nem jutottam el idáig, mindig csak az egyiket tudom hibáztatni, a másik ártatlan áldozat, amilyen én lennék az ő helyében.:)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mondjuk az szerintem a szorgalmat csak nyomokban tartalmazza, de sajnos az is elég.:)

Muha 2011.11.21. 11:51:10

@ST83: Tevedsz. Engem nem aggaszt.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 11:51:13

@Kata1987: Höhö! Azok nem mi vagyunk!
:)
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ja, ezeket én is "géppisztollyal szaporítanám".
:)

Kytia 2011.11.21. 11:52:46

@Kata1987: Közvetlen szex előtt? Akkor ne higgy nekik.:DD

@gyvy: Úristen, micsoda coelho-i magasságokba emelkedtél ma! Nem gondoltál még nemzetközi írói karrierre? Esetleg lehetnél spirituális vezető.:DD

@Picicsibe: Nemtóm, Frici biztosan, mert ő az alapító.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 11:53:35

@Kytia: Á, sajnos a saját zsebeik tömködésében baromi szorgalmasok!

Muha 2011.11.21. 11:54:56

@Kytia: Psszt. Nem szabad belatnod es bocsanatot kerned.
Az tul normalis es nem veszet dramahoz es veszekedeshez.
:)

Szöszi 28 2011.11.21. 11:56:29

@ST83: Én is ezért kérdeztem rá reggel, Muhára, hogy mitől ilyen frusztrált?:D

Hurri Kán 2011.11.21. 11:57:57

@Muha:
Aki nem harcol, nincs életben. Ez is van.

@Kytia:
Jó, nem egy eget verő teljesítmény, ennyire tellett így hétfő hajnalban. :D

Szöszi 28 2011.11.21. 11:58:16

@Kytia: Meg szex után is:D Afenébemár! Jó, hogy figyelmeztettél:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 11:59:36

@Kytia: Ő a Frigyesur!
Ne bassz? Neki minden csajjal baja van? :D

Hú, ez most picit csalódás. Ellenem nem alapított klubot... Vagy nem tudok róla!
De az biztos, h ő volt az első, aki szót emelt ellenem. Aztán jött a többi... :DDD

Tényleg írtam ma már valami csúnyát? Jaj, nehogy kimaradjon...

Kytia 2011.11.21. 12:00:01

@Ibrahim a tevehajcsár: Na ja, arra van kellő motiváció. A legnagyobbatmondjuk azon röhögtem, hogy az ország nagy birka tömege lelkesen ujjongott, amikor elküldték a picsába ezt az IMF izét, most meg, hogy megyünk vissza kuncsorogni, nem az van, hogy "ú, de beégtek ezek a faszok", hanem az, hogy 71% támogatja a döntést. Támogatja bazmeg!! Közben a nyugdíjpénzt ezzel a dumával csaklizták el, aztán most meg de ügyesek, hogy mennek vissza barátkozni. Komolyan, hogy egyeseknek semmi nem elég!
Na, mindegy, ennyit a politikáról, Nard a hibás, Nard kezdte.:DD

@Muha: Á, nem baj, majd összeveszünk másokkal. Father még meg se jött, tartalékolni kell rá az erőt.:DD

Muha 2011.11.21. 12:03:32

@Kata1987: Csak a jo szivemnek koszonheted hogy nem teptelek szet amiert kerdezgetsz :)

@gyvy:

Sot, aki nagyon el, leharcolt lesz.

Kytia 2011.11.21. 12:03:44

@gyvy: Semmi baj, tolj egy kávét.:D

@Kata1987: Taktikai egyetértés nem egyetértés.:DD

@Picicsibe: Ő az, a szemét!!:D A lányok közül csak Muhát szereti, mert ő a lánya!!:D Féltékeny, hogy mi biztosan jobb fejek vagyunk, mint a Muha, aztán ezért ekéz!:DD
Káromkoggyá valami ízesset.:D

Kytia 2011.11.21. 12:04:37

@Kata1987: Dejszen ő mindig ilyen. Én nem láttam változást.:))

Muha 2011.11.21. 12:04:46

@Kytia: Okes. Jo otlet. De ha nem tartod be az igereted, veled is osszeveszek.
:)

Hurri Kán 2011.11.21. 12:04:50

@Muha:
Én harcolok a leharcoltság ellen.

@Kytia:
Már megtörtént. Sajnos lassabban hat a vártnál. :D

Szöszi 28 2011.11.21. 12:06:14

@Muha: Muhahahahahaha, jót röhögtem, köszönöm:D Nincs is szíved, miről beszélsz?:)

Muha 2011.11.21. 12:07:02

@Kytia: Mer mindenki mas olyan, hogy nem lehet ugy szeretni mint engem.
Irigy kutya bujj a lukba!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 12:08:30

@Kytia: Lehet azért szereti Muhát, mert Muha kétnemű. :DDD

Inkább most egy vicc:

A férj este fáradtan hazaér: 
-Drágám, ma olyan fáradt vagyok, ma ne dugjunk, csak szopjál le.
Mire a feleség: 
-Életem, én is nagyon fáradt vagyok, inkább verd ki egy pohárba, majd reggel megiszom.

Muha 2011.11.21. 12:11:50

@Picicsibe: :)

Na, de ne viccelodjetek.
Hogy izomkodjak igy?

Muha 2011.11.21. 12:12:27

@Kata1987: Meg arrol is amit el sem mondtam!
)

Hurri Kán 2011.11.21. 12:12:55

@Picicsibe:
Ez még viccnek is rossz. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 12:15:03

@gyvy: Mi? Az, h kétnemű? Vagy az, h ezé' szereti? Vagy az, h reggel issza meg, pohárból? :D

Hurri Kán 2011.11.21. 12:15:58

@Picicsibe:
Hogy reggel issza meg, pohárból. :D

Szöszi 28 2011.11.21. 12:17:38

@Muha: Akkor az is hazugság volt, mikor azt mondtad szeretni fogsz és feleségül veszel és, hogy gyerekeket akarsz tőlem, cserébe azért, ha mindig elmosogatok? Rohadtszemét...
:)

Muha 2011.11.21. 12:19:36

@Kata1987: Az is.
Szerinted elkora arat fizetek egy mosogatasert?
Hisztis!
:)

dr. gernika 2011.11.21. 12:22:41

@fumerin: Segítsen, saját erőből. A posztoló hogy segítse a saját anyját, ha a pasija ellopkodja a pénzét?
@Muha: ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 12:23:13

@Kytia: Igen, szerintem se menjünk bele ennél jobban a politikába, mert még kiderülne, hogy egyetértünk, és akkor már helyből kizárnak a Kytia utálók klubjából (vagy lehet, hogy még fel sem vettek? Te osztod a jelentkezési lapokat?)
:)
@Picicsibe: Csak ennyi kérdésed van egyszerre bazmeg? Több nem jutott eszedbe? Nagyon gyengén teljesítesz ma! Téged nem fognak előléptetni, ha nem igyekszel!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 12:23:53

@gyvy: Igazad van! Kár bekoszolni a poharat. Lenyalhatja reggel a csempéről is! :DDD

Szöszi 28 2011.11.21. 12:23:57

@Muha: Hát nem csak a mosogatásról van szó, csak nem akartam itt ecsetelni a többi is amit megtettem neked...És hányszor...Húúú, ezért 2 rohadt nagy pofon *csitt-csatt*
:)

2011.11.21. 12:27:45

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Szöszi 28 2011.11.21. 12:28:38

@"Zsu": Dövan átvette az uralmat a tested felett?:)

Muha 2011.11.21. 12:30:27

@Kata1987: Ne mondd hogy tudod hogy hogy szeretem a kvt?!?!?!??

Hurri Kán 2011.11.21. 12:31:11

@Picicsibe:
Áhhh, addigra rászárad. :D

ST83 2011.11.21. 12:31:34

@Kata1987: Ez szemetseg! Es mi van ha a csaj mond szepet szex utan. Engem minosit vagy engem minosit? :) Mert ugye az koztudott, hogy mi inkabb akcio elott hazudunk:):):)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 12:32:51

@Kytia: Muha minden klubnak tagja, ahol jofejek vannak. At Utaljuk Kytiat, nagyon utaljuk klub pedig ab ovo ilyen. Egyelore nem tudom, hogy rajtam kivul ki van benne.

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 12:33:51

@Kytia: Ne szerenykedj, operalnod se kell. Jon az magatol, ha kicsit megismernek.

Muha 2011.11.21. 12:35:22

@ST83: Te foglalkozol azzal hogy mit mond a csaj?
Ejjjejjjejjjjj
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 12:37:32

@Ibrahim a tevehajcsár:
Mi a kedvenc:
Színed?
Ételed?
Italod?
Együttesed?
Énekesed?
Színészed (nő is)?
Filmed?
Könyved?
Dalod?
Számod?
Országod?
Városod?
Neved?
Ruhád?
Állatod?

Melyik az, amit nagyon nem szeretsz:
Szín?
Étel?
Ital?
Együttes?
Énekes?
Színész (nő is)?
Film?
Könyv?
Dal?
Szám?
Ország?
Város?
Név?
Ruha?
Állat?

Most már süthetek sültkrumplit is? :D

ST83 2011.11.21. 12:38:49

@Muha: Dehogy, olyankor mar alszom. Csak kerdeztem :) Tanitsatok! :)

Szöszi 28 2011.11.21. 12:38:54

@Muha: Mi az, hogy hogy szereted a kávét?? Természetesen cigi kíséretében! Felháborító, még tesztelget is, nem igaz, pffff....

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 12:40:26

@gyvy: Igaz, le kell előbb kapargatni... Mehet a müzli mellé, majd a tej feloldja.

Bár ki tudja, milyen nyála van az asszonyak. Lehet rögtön feloldja... ;)

2011.11.21. 12:44:02

@Kata1987:
És a lelkem felett. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 12:44:06

@Picicsibe: "Állatod?"
Erre az egyre válaszolok: a csirke (főleg, ha pici).
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 12:44:10

@Picicsibe: Ugyankerlek. Birok csajokat Muhan kivul is. Ott van Nard, gernika, tuli az iszakos pl. cydet is irnam, de ha nincs itt, akkor nem poen.

Nem, teged utalo klubot nem alapitottam.

@Kytia: Huha. Te valami komoly fejserulest szerezhettel a hetvegen. Paci baleset?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 12:58:46

@Frigyesur: "Birok csajokat Muhan kivul is. Ott van Nard, gernika, tuli az iszakos pl. cydet is irnam, de ha nincs itt, akkor nem poen."
Nana! Kis alfahím! Te mindenkit csajnak nézel?
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 13:00:20

@Picicsibe: Azt nem írtam, hogy ezt szeretem, vagy ezt nem szeretem! Vagy te mindkettőnek egyformán örülsz?
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 13:00:31

@Frigyesur: Szerintem nem jól értelmezed a "csajok" szó jelentését, csak mondom... ;)

Hmm. Hogy nincs klubom, az azé' van, mert nem utálsz, vagy azé' mert még arra sem vagyok érdemes?
(jahajj, nagyon izgul, mi lesz a válasz!) :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 13:02:47

@Ibrahim a tevehajcsár: Akkor bazdmeg! :DDD

De am ha tőlem idéztél, akkor a kedvenc. ;))

Muha 2011.11.21. 13:03:51

@ST83: En direkt mar kozben elalszom.
Heheee eselye sincs!

@Kata1987: Ujjuj. Ez gyenge kiserlet! Fogalmad sincs, hogy szeretem a kvt!
Valld be nember!
:)

Muha 2011.11.21. 13:07:45

Ennyire felelmetes vagyok?
Elmenekultetek csirket.
Had utok meg valakit!
Azonnal!
:)

ST83 2011.11.21. 13:08:25

@Muha: Kozben? Ennyiure szar? :):) Kicsit kemeny kritika barki legyen a szerencsetlen:):)

ST83 2011.11.21. 13:11:40

@Muha: En ma eppen osztasra vagyom, Te agressziv vagy, szoval hajra!! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 13:13:35

@Picicsibe: Nem nyertél, mert meggondolatlanul beraktad a kérdést ode is, hogy melyiket szeretem, és oda is, hogy melyiket nem szeretem.
"Akkor bazdmeg" Namijaz? Békülünk, békülünk?
:)

Muha 2011.11.21. 13:13:59

Picicsibekent voltam bejelentkezve es ezert ez a ribanc blog nem kuldte el a kommentem.
Bazzzzzz

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 13:17:08

@Picicsibe: "Melyik az, amit nagyon nem szeretsz:
Szín?
Étel?
Ital?
Együttes?
Énekes?
Színész (nő is)?
Film?
Könyv?
Dal?
Szám?
Ország?
Város?
Név?
Ruha?
Állat?"
Ezt írtad! Mostmár mehetsz krumplit sütni!
:)

Muha 2011.11.21. 13:17:51

@ST83: Akkor teged szorozni foglak!
Nem teljesithetem ma senki kivansagat.
Ez egy ilyen nap, es meg csak nem is menstrualok!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 13:19:13

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem vagy elég figyelmes. Mert így szóltak a kérdések:

"Mi a kedvenc: Állatod?"

Vagy:

"Melyik az, amit nagyon nem szeretsz: Állat?"

Te ezt idézted: "Állatod?"

De ok, értem én!
(emelt csőrrel elvonul, vissza se néz...) :))

Hurri Kán 2011.11.21. 13:20:12

@Muha:
De holnapra megjön, nem? Vagy az a baj, h nem jött meg? :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 13:21:55

@Muha: Nem elég, h kétnemű vagy? Még személyiségeket is lopkodsz? :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.21. 13:22:00

@Muha: Így jár aki idegen (csibe)tollakkal ékeskedik!
:)

indapass90210 2011.11.21. 13:23:35

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Szöszi 28 2011.11.21. 13:24:09

@Muha: Te meg tudd meg, hogy halvány fogalmad nincs arról, hogy én akármilyen téren mit szeretek! Bár azt nem tudnád csak, hogy a kávét, hogy szeretem...
:)

dr. gernika 2011.11.21. 13:26:03

@egyhazafi: Nem a tiéddel van a gond, fumerinével. :)

Szöszi 28 2011.11.21. 13:26:09

@Dövan: Lemaradtál, kishaver:D Olvass vissza néhány kommentet, 12:47-ig:D

fumerin 2011.11.21. 13:28:55

@gernika: Szép szavak egy kapcsolatban:) *lopkodás*
Bravó.

dr. gernika 2011.11.21. 13:30:48

@fumerin: Én nem tudom, mi történt az agyaddal az utóbbi hónapokban, mert régen lehetett veled értelmes mondatokat is váltani, de igen, a lopás az egy kapcsolatban is lopás.
Sőt, ha a gyerek kiüríti a szülei pénztárcáját anélkül hogy szólna, az is lopás.

fumerin 2011.11.21. 13:31:03

@gernika: És nem hiszem, hogy velem gond lenne, akár a véleményemmel. Ha eddig nem tűnt fel, akkor írom: más vagyok, mint Te, de nem roszabb:P

Szöszi 28 2011.11.21. 13:31:35

@fumerin: De most komolyan, akkor te minek neveznéd azt, ha valaki szó nélkül elemel 50.000Ft-ot a pénzedből?

fumerin 2011.11.21. 13:33:42

@Kata1987: Szó nélkül...én ehhez nem értek. Amikor közösen éltem a férfivel, közös volt a lóvé. Akkor és arra vette ki, amire akarta. Ennyi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 13:33:58

@fumerin: Mindenki rosszabb, aki nem olyan mint ő, vagy nem ért vele egyet. Nem tűnt fel eddig? :D

Érezd magad megtisztelve, h szóba állt veled egyáltalán! Akárkivelnemteszi! ;))

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 13:36:36

@Kata1987: Bizonytalan határidejű kölcsönvétel, amely a felebarátainkkal történő földi javak megosztásának igényén alapszik. Csak ti nagyoljátok el a lopás szóval.

fumerin 2011.11.21. 13:36:52

@Picicsibe: Nem. Nem tűnt fel, hogy nálam jobb, több lenne.
Valahogy nem:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 13:37:19

A nők azért élnek tovább, mert nekik nincs feleségük.

dr. gernika 2011.11.21. 13:38:58

@fumerin: Azt mindig is tudtam, hogy más, de a mostani megnyilvánulásaidra egész más szavakat használnék.
@Picicsibe: Ő nem akárki, régebben semmi bajunk nem volt egymással, tudtunk beszélgetni, még viccelődni is.

Muha 2011.11.21. 13:40:30

@gyvy: Meg nem tudom hogy mi a baj es mi nem.
:)@Picicsibe: Multiskizofremias vagyok:)
@Ibrahim a tevehajcsár: :)
@Kata1987: De en ferfi vagyok. Nekem nem kell tudnom ilyeneket.
:)

fumerin 2011.11.21. 13:41:11

Karácsonyra kérek egy anyóst!
:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 13:41:26

@fumerin: Perszehogynem! Mert ez csak az ő szemszöge.
Linkelj be egy diétás receptet, azzal eltereled a figyelmét! ;))

Muha 2011.11.21. 13:41:31

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Bezzeg a terry black gyerekenek a felesegenek ket anyosa is lesz.

fumerin 2011.11.21. 13:43:38

@gernika: Nézd...én sem vagyok kíváncsi pl. arra, hogy milyen WC ülőkétek van, átugrom.
Tudod, én most boldog vagyok, sajnálom, ha elfelejtetted milyen szerelmesnek lenni. Nem én vagyok savanyúúúú.

fumerin 2011.11.21. 13:44:38

@Picicsibe: Nézd, ő tökéletes én meg simán boldog. Kinek jobb? :D

Szöszi 28 2011.11.21. 13:45:41

@Muha: Jaaaa, hát ez aztán magyarázat mindenre...Át ne merj ma jönni hozzám, mert ha megteszed, egyesével töröm össze a tányérkészletet a fejeden! Az olcsóbbat persze...
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 13:46:01

@fumerin: Most őszintén, mi történt veled? Ez ekkora hülyeség volt, hogy csak pislogok.

fumerin 2011.11.21. 13:48:37

@Frigyesur: Szerinted.
Ez is egy vélemény.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 13:49:22

@gernika: Értem...

(bejegyzem a rózsaszín naplócskámba: "Ma gernika megszólított. A mellkasom tájékán melegség öntött el, és úgy kalapált a szívem, azt hittem kiugrik a helyéről. De nem. Szerencsére nem. Viszont olyan zavarba jöttem, csak annyit tudtam hebegni: -értem-. De egy pillanatra úgy érezhettem, én is érek annyit, mint a többiek.)

:P

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 13:53:34

@fumerin: Löhöt, de legalább személyeskedés nélküli. Nem vágom, hogy mi köze lenne annak a szerelemhez, hogy nem adjuk oda más pénzét kérés nélkül. Akkor se, ha együtt élünk vele. És ha szeretjük. És ha boldogok vagyunk. Akkor se. Még egy nyamvadt hajszárítót se.

Αphelion 2011.11.21. 13:54:09

@fumerin: "Szó nélkül...én ehhez nem értek. Amikor közösen éltem a férfivel, közös volt a lóvé. Akkor és arra vette ki, amire akarta. Ennyi."

Akkor nem kozos volt, hanem az OVE. :P

Muha 2011.11.21. 13:54:27

@Kata1987: Sajnos ma ha akarnek sem tudnek menni, mert anyukamnak kell ma segitenem, es reszegen nem vezetek.
:)

fumerin 2011.11.21. 13:55:39

@Picicsibe: Számomra fontosak a barátok is. Ha őket lenézik, azzal engem is. :D

fumerin 2011.11.21. 13:58:49

@Frigyesur: Az én életem egyszerűbb. Általában mindent megosztok, pláne a családommal, akár kérés nélkül is.
Számomra nem katasztrófa és sosenem volt, ha azt mondta a férfi: te, pina, elvettem 50 ezret, mert kellett anyámnak, mert tudtam, hogy jó helyre megy és azt is, ha nekem kell az 50 ezer, akkor lesz, aki ad.
Ennyi.

ST83 2011.11.21. 13:59:55

@Kata1987: Most azon agyalok, hogy nekunk is van egy dobozunk amibe szoktunk lovet rakni, hogy legyen otthon kp. Leginkabb persze en teszek bele, az asszony mindig szol ha kivesz, az esetek 90%ban elotte, es nem utana. Most akkor ez igy helyes vagy nem?

Szöszi 28 2011.11.21. 14:00:00

@Frigyesur: Bocs Nagyúr! Teeeeljesen igazad van:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 14:01:32

@fumerin:

Általában az ember nem bizonygatja, hogy ő márpedig boldog. Én sem szoktam. Ha az ember az, úgyis látszik, ha nem, az is. Most hogy így kijelented, hogy márpedig te boldog vagy, (amellett hogy nem érdekel), inkább az ellenkező hatást éri el. :) Olyan mint a Matolcsy és a gazdaság. Mindenkinek azt mondja, hogy fasza, meg ilyen-olyan jó, ha egyszer nem igaz akkor nem igaz. :)

Muha 2011.11.21. 14:01:40

@ST83: Ilyenkor ugy kell mondani, hogy

Utolagos engedelmeddel mert te olyan nacceru vagy hogy ugyis megengedted volna, elvettem egy kis let,

Szöszi 28 2011.11.21. 14:03:36

@ST83: Én nem vennék ki abból a pénzből, amit az esetek nagy többségében a párom pakolgat össze. De ez én vagyok. Nyilván úgy rendben van, ha előtte szól, meg gondolom nem 50.000Ft-okat emel el szó nélkül? :)

fumerin 2011.11.21. 14:04:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Kurva jó, és tökéletesen igazad van, hogy kiállsz a semmi mellett!
Pofám égne le, ha nem tudnám magam megvédeni és most sírva írnék a faszimnak...jujujjjj, Nard bántott, brühhhü.
Kész...

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 14:04:18

@fumerin: Ennek mi köze van ahhoz, hogy 'állítólag' te boldog vagy, és gernika nem szerelmes?

JOKKA21 2011.11.21. 14:05:36

Hülye kis picsoá vagy kicsim az a helyzet, ha kell a szépfiú, akkor kelljen anyós nénivel is!Kis plázapina a kuki kell csak, az anyós nem?Nekem lázadna valami ribanc anyám miatt, akkor úgy tenném lapátra a sznob sunát, mint Jancsi és Juli a vasorrú boszorkányt!

fumerin 2011.11.21. 14:05:56

@Picicsibe: Hagggyad, mióta félek egy faszitól?
Még a végén assszt hiszik, hogy Te vagy az ügyvédem:D

Muha 2011.11.21. 14:06:35

@Kata1987: En otvenezerer be se nyulnek a dobozba.
Ket kilo?
Esetleg.

Szöszi 28 2011.11.21. 14:06:41

@Muha: Bázzeg, ne buktass már le, hogy én írtam a posztot, és te vagy az a nyomi akiről mesélek benne...

JOKKA21 2011.11.21. 14:06:48

Fumerin látom csatázol.:D Ilyen hülye picsák, mint a posztoló keressenek árva faszit, vagy olyat, akinek már nem él az anyja.Idióta kurvák.

fumerin 2011.11.21. 14:07:48

@Frigyesur: Nézd...nem hiszem, hogy ebbe bele kéne mennünk.

Muha 2011.11.21. 14:08:08

@Kata1987: Ugyis tuttak kar hogy ezer akattam ki ennyire es alltam magam melle :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:08:14

@fumerin: Á, nem hiszem, h ez van. Magától csinálja. Most fizet a szexért. Me' h mindenért fizetni köll! :D

tőzegmalac 2011.11.21. 14:08:31

következő poszt meg anyuka Oscar-díjas alakítása:DD

JOKKA21 2011.11.21. 14:10:04

@Picicsibe: Így van fizetni kell a szexért, mert sajnos minden nő drágán adja a lukát.

ST83 2011.11.21. 14:10:48

@Kata1987: Nem ez volt a kerdes. Neked amugy nem is adok :):):) Osszegekrol uriember nem beszel:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:10:52

@fumerin: Ja, nem. Én csak szeretnék olyan klubot Frigyesurtól... :D
Arra gyúrok! ;))

fumerin 2011.11.21. 14:11:42

@Frigyesur: Nem fogok személyeskedni, akkor sem, ha itt látványosan akarnál kikezdeni.
Én is tudok mit leütni, amivel megbánthatlak, de nem teszem.

fumerin 2011.11.21. 14:13:17

@Picicsibe: Nézd Csibe, ne akarj Te is modoros lenni, mert elveszem a kedvenc párnádat! :D

Αphelion 2011.11.21. 14:13:44

@JOKKA21: Egy prolinak minden draga

Muha 2011.11.21. 14:15:43

@Aphelion: Ennekem meg ingyer adjak magukat.
Mondjuk a tarsasagom megfizethetetlen, ez is teny. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 14:15:53

@fumerin: He? Az elmúlt 10 hsz.-od merő személyeskedés.
Próbálkozz meg vele, ha úgy gondolod. Sejtelmem sincs mivel bánthatnál meg, amiről tudsz.

Nem akartam én senkit bántani, de ezek a nívón aluli hsz.-ok zavarták a szemem.

JOKKA21 2011.11.21. 14:16:51

@Aphelion: Majd te leszel drága, ha megveszlek.:) Inkább legyek proli, mint sznob.Az ilyen sznob nőket legszívesebben leböfögném hagymaszagú lehelettel, vagy 5ft-osokall dobálnám, vagy elvinném lángosozni.:D

Picicsibe előző posztnál válaszoltam.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:17:28

@JOKKA21: Anyuci pici hálórázó fiacskája... :P

JOKKA21 2011.11.21. 14:18:09

Fumerin én lájkollak.:D Aphelion egyél egy lángost, hidd el jobb, mint a kaviár.Te is ilyen apuka kedvence lehetsz, mint tahó világban a Kinga.:)

fumerin 2011.11.21. 14:19:05

@Frigyesur: Nem gondolod, hogy ez most nem Neked szólt?
Miért kell beleavatkoznod?
Érdekes, pl. Csibe és Bundi mellé miért nem álltál?
Naugye...
Én a seggnyalást sem szeretem, inkább utáljanak!

Αphelion 2011.11.21. 14:20:36

@JOKKA21: Egy prolinak mindenki sznob

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:21:10

@fumerin: Jajj, de szívemből szóltál ezzel a seggnyalós dumával! :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 14:22:19

@fumerin:

Milyen semmi mellett? Agyadra ment valami?

Αphelion 2011.11.21. 14:23:18

@JOKKA21: "Aphelion egyél egy lángost, hidd el jobb, mint a kaviár"

En a langost is szeretem meg a kaviart is. Te is mindkettot szeretned ... ha nem csak az egyikre lenne penzed!

"Te is ilyen apuka kedvence lehetsz"

Nem, en a hejjespasheek kedvence vagyok.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:23:56

@JOKKA21: Simán. De inkább combfix. Az praktikusabb! :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 14:24:22

@fumerin: A s*ggnyalással gondoltad, hogy megbántasz, csak, hogy tisztázzuk? :) Hááát... legalább nem az a teória, hogy így fizetek neki a szexért. :D

Amúgy lehet, hogy azért is szóltam bele, mert most magadat járatod le, de nagyon csúnyán.

Szöszi 28 2011.11.21. 14:25:13

@Muha: Jellemző:) De legalább kiderült, hogy NEKEM VAN IGAZAM a többség szerint:):):)

JOKKA21 2011.11.21. 14:25:55

@Aphelion: A hejjespaseek csak a pénzed szeretik, illetve apukádét és ha jól nézel ki, csak villognak veled.:D Inkább lennék szegény, mint ilyen felszínes sznob suna paseeja.:D
Nem mindenki, csak te.
Az ilyen sznob sunákat kapálni küldeném a földünkre.:D

fumerin 2011.11.21. 14:27:58

@Frigyesur: Előtted?
Váááhháááá...
És szerinted ismersz?
Szerinted Ti vagytok a mérce?
Ugyan.....

Αphelion 2011.11.21. 14:28:51

@JOKKA21: "A hejjespaseek csak a pénzed szeretik"

Felreertesz, en szeretem az o penzuket.

Szöszi 28 2011.11.21. 14:29:06

@fumerin: Ne haragudj, de tényleg vicc amit csinálsz. Csak épp rossz vicc. Most mi ütött beléd?

JOKKA21 2011.11.21. 14:30:00

@Picicsibe: combod közé teszem.:)

@Aphelion: Mennyiért lennél a nőm egy napra?:D Ezer forint elég?

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 14:30:26

@fumerin: Semmi ilyet nem írtam.

Eccer már láttam hasonlót. Az illető gyógyszert kezdett el szedni, és totál bekattant. Jobb ötletem nincs.

JOKKA21 2011.11.21. 14:30:41

Ne bántsátok Fumerint.Aranyos csaj.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:31:42

@JOKKA21: Minek, h arra rázd? Eccer már mondtam, se korom, se képem. Vámpír vagyok.

Miért jobb a combfix? Most csak szivatsz, ugye? :D

JOKKA21 2011.11.21. 14:33:13

@Picicsibe: Komolyan kérdeztem.:) Ha rázni akarom van gugle és csomó oldal.:D Azért, mert kíváncsi vagyok rád.:)

Αphelion 2011.11.21. 14:33:43

@JOKKA21: Az elozo posztnal mar megirtam, engem egyfele aron lehet megkapni: fel kell bennem kelteni a vagyat.

fumerin 2011.11.21. 14:34:06

@Frigyesur: Nézd, nem mindenki szereti azt sem, ha lenézik. Én eltűröm, mert ismerem a viccet, meg ha kell hülyét is csinálok magamból, mert tudom mennyit érek.
Ha most a lelkednek jobb, akkor elgurult a gyógyszerem vagy túladagoltam, vagy merészeltem máshogy látni, mint az alapbeállítás.

JOKKA21 2011.11.21. 14:34:33

@Aphelion: Azért ajánlottam ezer forintot.A pénz kelti fel a nőkben a vágyat.:)

fumerin 2011.11.21. 14:35:38

@JOKKA21: Nem kell nyalni nekem, undorító szokás!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 14:35:43

@fumerin:

Eleve arra írtam, így aztán érdemben nem is foglalkozom vele.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:37:45

@fumerin: Jaj, milyen vagy. Legalább így hagyd nyalni... :D

Αphelion 2011.11.21. 14:38:21

@JOKKA21: A siker es a ferfiassag kelti fel a nokben a vagyat. Az angol kiralynonek pl. rengeteg penze van, de megse gerjedek ra.

JOKKA21 2011.11.21. 14:38:40

@fumerin: Nem nyalok.Jó majd legközelebb nem védelek meg, csak akkor ne legyen baj, hogy nem állnak ki melletted(érted).:D
Harisnyát könnyebb levenni a nőkről nem?

fumerin 2011.11.21. 14:39:54

@JOKKA21: Dehhh:D
És kösz, de nem szorulok védelemre :D

JOKKA21 2011.11.21. 14:40:13

@Aphelion: De a Harry hercegre gerjednél a pénze miatt.
Férfiasság az, ha kap a nő pár sallert, hogy tudja, hol a helye.:D De utálom az olyan nőket, akiket csak a siker(pénz, hírnév és csillogás) vonz.

JOKKA21 2011.11.21. 14:41:04

@fumerin: Jól van.:)

@Picicsibe: Mutasd a képet.:) Neked is nyalnék, csak szó szerint.:D

fumerin 2011.11.21. 14:44:08

@Picicsibe: A másikra is lehet csinálni lukat :D Max. felfut :)

JOKKA21 2011.11.21. 14:44:10

@Picicsibe: Nekem mindegy miben vagy, csak szexi legyél, ha dominám akarsz lenni.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 14:44:26

@JOKKA21: :))
Majd, talán...

De fájdalom, most kicsit el kell hagyjam a terepet.

Αphelion 2011.11.21. 14:46:09

@Aphelion: "A siker es a ferfiassag kelti fel a nokben a vagyat."

A teljesszeg kedvejelt hadd tedem hozza h az ien locckiszlanyokban mint en a nojiesszeg isz fel tudda kelteni a vadat. Hihihihi...!

JOKKA21 2011.11.21. 14:53:36

@Aphelion: Legyél leszbi, legalább nem teszel tönkre pasit.:D

@Picicsibe: Nekem is.:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 14:54:21

@fumerin: Az én lelkemnek aztán édesmindegy, de a mintát egy az egyben hoztad. Véleményed lehet más, de hülyeségnek tartani is lehet. Csak épp nem igazán a véleményed volt gáz, amihez hozzászóltam.

tőzegmalac 2011.11.21. 14:56:56

valaki vigye már el Jokkát:D

fumerin 2011.11.21. 14:56:59

@Frigyesur: Most max. annyi történt, hogy kiderült, nem leszünk barátok.
Több nem.
Egyikünk sem vesztett semmit, így kár ragozni tovább.

Αphelion 2011.11.21. 14:59:02

@JOKKA21: Az eddik kezeckemben ed felfijasszag, a maszikban ed nojiesszeg. Do beszt av boc volc ahod Miley enekli!

www.youtube.com/watch?v=uVjRe8QXFHY&ob=av3n

ST83 2011.11.21. 15:03:24

@Aphelion: Ez anagy utalat, egyertelmu szimpatiara utal. :)

tőzegmalac 2011.11.21. 15:04:31

@Aphelion: úgyis selypítesz, veled jól járna:D

tőzegmalac 2011.11.21. 15:05:26

@Kata1987: ehehe:D mert másra fáj a fogam:P

Szöszi 28 2011.11.21. 15:07:29

@kabátnyúl: Súgd meg kire:)Légyszi, légyszi!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 15:10:25

@JOKKA21:

Kár utálni őket, nyilvánvalóan az ilyen nők téged elkerülnek, mivel egyikkel sem rendelkezel. :) Hiába meg ne utálkozz!

Αphelion 2011.11.21. 15:10:47

@ST83:

Alanyosz vad Jokka.

Naon alanyosz vad.

Naon alanyosz vad de nem mukodne.

;)

Szöszi 28 2011.11.21. 15:10:58

@Muha: Hát jó lesz nagyon gyorsan bepakolnom a kis pénzemet a bankba, mielőtt lenyúlod az összeset...
:)

tőzegmalac 2011.11.21. 15:13:26

@Kata1987: nem sugdolózok csak úgy:)

Kytia 2011.11.21. 15:13:31

Húha, összecsaptak az indulatok? Ezt már szeretem.:D

ST83 2011.11.21. 15:14:54

@Aphelion: Ketlem, hogy jarni akarna Veled.

fumerin 2011.11.21. 15:15:10

@Kytia: Van ropi, kóla, kukorica...kérsz? :D

Αphelion 2011.11.21. 15:17:14

@ST83: A szunazasz sze mukodne.

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 15:20:46

@Kytia: Ne aggódj, még mindig téged utálunk a legjobban.

2011.11.21. 15:26:50

@kabátnyúl:
Jokka mindig megcsinálja valakivel a cirkuszt. :) De kellenek ilyenek is. :)

Szöszi 28 2011.11.21. 15:27:23

@kabátnyúl: Csak úgy nem? Hát hogy?:)

Kytia 2011.11.21. 15:28:52

@Frigyesur: Helyes. Mert megérdemlem.:)))

Muha 2011.11.21. 15:35:53

Teazom.
Csak hogy tudjatok!
:)

Kytia 2011.11.21. 15:37:35

@"Zsu": mostanában nagyon písz vagy.:))

Kytia 2011.11.21. 15:38:12

@Muha: Én nem. Csak, hogy tudd.:)

Kytia 2011.11.21. 15:41:29

@Kata1987: Bakker, ha most Muha ír, akkor tökjó vegyes sormintánk lett volna. Elrontottaaaaaaaad. >:o

:)

Szöszi 28 2011.11.21. 15:43:09

@Kytia: Nem véletlen...Muha már nem tud írni, eltörtem a kezét, mer lenyúlta a pénzem. Szóval ne is reménykedj!
:)

Muha 2011.11.21. 15:51:56

@Kytia: Mindent elront.
Bebizonyosodott, hogy o a hibas mindenert es csodalkozik hogy hazajarok anyam foztjet enni.
:)

Kytia 2011.11.21. 15:54:14

@Kata1987: Helyes. Így megbocsátok, jól tetted.:D

@Muha: Úgyse haza jársz, csak hazudol, mint a posztpasi.:))

@kabátnyúl: Azmilyenaz?:)

cyd 2011.11.21. 15:57:31

@"Zsu": Azóta ott van? Ez ám a vadszex :D

dr. gernika 2011.11.21. 15:58:01

@fumerin: Meséltem már arról, milyen wc ülőkénk van? :)

Ja, hogy te így vagy szerelmes??? Hát ne haragudj, bocs. :D (igazából fogalmam sincs, hogy jön ide ez a téma, de szerintem jobban teszem ha nem firtatom)

Muha 2011.11.21. 16:04:29

@Kytia: Mijaz hogy jol tette?
Nem lacc hogy irok?
O hazudik.
:)

dr. gernika 2011.11.21. 16:05:57

@Frigyesur: Én is ezt kérdeztem tökjó indulattal, azóta csak szapulnak. Nem ismerjük a zigazi boldogságot, azabaj. :D

Kytia 2011.11.21. 16:10:41

@kabátnyúl: Jaértem.:) Az jóó.:))

@Muha: Biztos a titkárnőddel íratod a kommenteket.:))

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 16:11:04

@gernika: Majd ha Nard jól lenyúlja a pénzed és a hajszárítód, akkor megismered :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 16:14:46

@Frigyesur:

Tényleg tök jó hajszárítója van...hmmm! :)

Αphelion 2011.11.21. 16:16:16

@Kytia: A titkarnojet mar eloleptette.

dr. gernika 2011.11.21. 16:19:02

@fumerin: Ja, mert szerinted ez történt? :) Azóta én most kerültem gép elé kb 20 perce. Persze mindenki magából indul ki, rajzolódik szépen a skorpinyó jellem. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 16:19:27

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szinte látom magam előtt, ahogy egész nap csak a körmét hegyezi, a haját az ujja köré csavargatja, felteszi a körömcipős lábát az íróasztalra és közben rágógumizik.

dr. gernika 2011.11.21. 16:20:00

@Frigyesur: Can't wait. :)))
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Honnan tudod, használtad valamikor? :D

dr. gernika 2011.11.21. 16:25:44

@Frigyesur: "legalább nem az a teória, hogy így fizetek neki a szexért. :D " :DDDDDDDDDDDDDDD Basszus sose fogok elindulni futni, nem tudom abbahagyni a visszaolvasást! :D

tőzegmalac 2011.11.21. 16:29:38

@Kytia: csak tippeltem, de úgyse köti az orrunkra :D
@"Zsu": tényleg miért is?:)

dr. gernika 2011.11.21. 16:30:07

@JOKKA21: Ja, mert írt neked privit. Másokat meg előzmények nélkül hívogat. Mert olyan boldog.

tőzegmalac 2011.11.21. 16:31:51

mi van a fogyókúrával? ki nyert?:)

Muha 2011.11.21. 16:34:02

@Kytia: A titkarnom epp teat foz nekem most.
Finom tea kis sutikevel.

cyd 2011.11.21. 16:34:39

@kabátnyúl: "...and the winner is: Miss Tiny Anorexia!"

Frigyesur (törölt) 2011.11.21. 16:35:36

@gernika: :)))
Én a helyedben egyáltalán nem tenném ki a lábam, amíg Nard a hajszárítódra feni a fogát. Már dörzsöli a kis mancsát össze, hogy rövidesen megszerzi és tökéletesíti a frizuráját, hogy passzentos legyen a WoW-karakteréhez.
(Lehet még az is kiderülne, hogy te fizetsz neki a szexért hajszárítóval.

Bár azért belegondoltam: Nard azzal fizet neked, hogy beszól. Van akinek tényleg a munkája a hobbija is! :))

dr. gernika 2011.11.21. 16:40:51

@cyd: Tényleg, te is fogyóztál! Meddig jutottál?
@Frigyesur: Basszus, zeng a lakás. :D
Nem baj, nem sajnálom Nardtól a hajszárítót, csak ne vigye el Cinkotára, mert akkor lehelgetheti ő a séróm. :D
Szerencsére még sosem mentem haza ilyen látványra,
www.youtube.com/watch?v=pPZWqhr-Nj8
addig meg szemet hunyok a metroszexualizmusa felett. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 16:43:12

@gernika:

Arr! :) Nincs annyi rucid a gardróbban! :D

@Frigyesur:

Mint neked! :)

fumerin 2011.11.21. 16:43:48

@gernika: Jellem:)
Igen, van, akinek van, van akinek nincs.
Az enyém olyan, amilyen, de legalább saját.

Rebelde 2011.11.21. 16:45:54

ehhe, a fiúk 80- 90%a anyucihoz hasonló nőt választ magának, annyiban más az újasszon', hogy nekik már 14 fejük van

a poszt írója nézzen magába, oszt'szégyenkezve egye a befőttet

cyd 2011.11.21. 16:47:49

@gernika: A Stardustban ezután jön a legjobb jelenet :)

"Meddig jutottál?"
Hazáig :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 16:51:20

@fumerin:

Gondolod bement a jellemboltba, és vett magának? Miért ne lehetne mindenkinek saját jelleme? Ott van JOKKA, nem túl agyas, nem túl körmönfont, mégis van jelleme.

Neked van saját jellemed, gratulálok. Olyan mintha arra lennél büszke, hogy van ánuszod, oszt nem esel át rajta :)

Muha 2011.11.21. 16:51:41

@Rebelde: Az jo.
Minden nap mas szaj.
Hmmmm
:)

JOKKA21 2011.11.21. 16:52:19

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Örülök, hogy kerülnek, jobban is teszik, mert velem szarul járnának.:)

@Aphelion: Szexi vagy, amikor pöse vad.:D

@Kata1987: Kata téged vinnélek táncba kicsim.:D

@kabátnyúl: Ne mással végeztesd el a melót, vigyél el te.:D

@gernika: Miért baj, ha boldog?Nem értem az egész vitát.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 16:52:52

@JOKKA21:

Igen, a szükségből kovácsolsz erényt. :)

dr. gernika 2011.11.21. 16:54:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akarod mondani, nincsenek ILYEN jók, pedig lehetnének, mi? ;)
@fumerin: Ja, én meg lopom...
@cyd: :)
@JOKKA21: Hát azt látom, hogy nem érted. :)

Rebelde 2011.11.21. 16:56:03

@Muha:

ehh, a lényeglátó:P :)

tőzegmalac 2011.11.21. 16:58:04

@Rebelde: lehet, hogy örökbe fogadtak? =(

fumerin 2011.11.21. 16:58:32

@gernika: Nézd, ha leszállnál rólam, megköszönném. Hívogatok, írogatok, dugok, azt teszek, amit karok.
És vedd tudomásul, kedvessss, hogy nem vagyunk egy súlycsoport.
Törődj pl. az elbaszott futásoddal, én is futok 20 éve, de nem írom ki minden nap.
És lehet, hogy én meg azokkal beszélek, akik tőled hánynak! :D
Nem tudni, kit, miért utálnak :D

tőzegmalac 2011.11.21. 16:58:38

@JOKKA21: ezt apáddal beszéld meg... :D

cyd 2011.11.21. 16:59:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "Gondolod bement a jellemboltba..."
Bázzek kurva jó idejárni! Most már aszt is tudom, hogy jellembót is van? De ugye közel a gerincbolthoz (ott legalább egy korábbi poszterrel is össze lehet futni), ne kelljen sokat sétálni.

@gernika: "Ja, én meg lopom..."
Éreztem én egész hétvégén, hogy hiányzik valamim. Megyek is a szigetre és jellemtelenül leütlek, bevonszollak a bokorba és visszaveszem a jellemem. Aztán így, hogy már lesz, azért hívom a mentőket.

JOKKA21 2011.11.21. 17:00:41

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Inkább sírjak, hogy jajj nem kellek a sznob plázapicsáknak?:)

@gernika: Holnap már nem emlékeztek a mai napra.:D

Rebelde 2011.11.21. 17:03:18

@kabátnyúl:

vagy a maradék százalékba tartozol:)

tőzegmalac 2011.11.21. 17:05:13

@Rebelde: "futottak még"?
remek kilátások:D

tőzegmalac 2011.11.21. 17:06:08

@Picicsibe:
elkelne egy Hamlet idézet a végére;)

JOKKA21 2011.11.21. 17:07:32

@kabátnyúl: nem kell megbeszélnem, ha hozni akarok csajt dugásra.:D

Rebelde 2011.11.21. 17:08:09

@kabátnyúl:

nem, nem, abba a körbe akik tudnak választani

egyébként semmi vész, jokkának is jut majd nő olyan, amilyet érdemel:))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.21. 17:08:22

Hűűű micsoda vitáról maradtam le! :D És én nem voltam benne?! Ez is ritkaság. Remélem megbocsájt mindenki, egész nap update muffint sütöttem. XD

Rebelde 2011.11.21. 17:09:00

illetve hát jut is:)

dr. gernika 2011.11.21. 17:09:02

@fumerin: Nézd, a személyeskedést nem én kezdtem, én csak a posztról akartam véleményt mondani. Aztán visszaolvasás közben láttam, hogy milyen ügyesen próbálsz egyesekbe fullánkot döfni vélt vagy valós infók alapján. Gondoltam, olyan (mmint valós) nekem is van. Első kézből. Lehetséges, hogy hánytak tőlem, de legalább nem szántak... (szerencsére a mellettem ülve eltöltött este végig sikerült leküzdeniük a hányingert)

A futásról természetesen azért írok, mert újdonság és sikerélményt ad, a napi jógáról és egyéb aerobic edzésekről nem számolok be lelkendezve. De vicces, hogy miket találsz irritálónak, amikor már bántani próbálsz. :)
A súlycsoport kérdésben viszont tényleg egyetértünk. :D
@cyd: Tökjó fej vagy. :D
Na tényleg indulok.

fumerin 2011.11.21. 17:09:47

@Bundabandi: Jajj BUndi!
A "barátnőd" ma nem bírt elmenni mellettem :D
Hüppp-hüppp :D :D :D

fumerin 2011.11.21. 17:11:23

@gernika: Engem aki ismer nem szán.
Az ilyen üres életű, kisebbségi komplexusos, örök megerősítésre vágyó frusztrált nők akarnak ezen a síkon kikezdeni.
Bazzzz, nem fog menni:D

JOKKA21 2011.11.21. 17:12:29

@Rebelde: Kedves, rendes és szép nőt érdemlek, aki nem ribi, de ilyen nincs.

Father Justice (törölt) 2011.11.21. 17:12:51

"Hát mi folyik itt, Gyöngyösön?! Odafigyeljetek már! Emberek!"

Még közös kasszán, házasságban sem magától értetődő, hogy abból előzetes egyeztetés nélkül bármelyik fél felmenője kap kölcsön, de így, külön kasszás összecuccolás esetén nincs is miről beszélgetni. Nem az a lényeg, hogy 50.000 vagy 5.000.000 Ft-ról van szó, hiszen azt sem tudhatjuk, milyen körülmények között élnek a szereplők, vagyis kinek milyen összeg számít soknak. Egyébként ha Rozi néni a hajszárítóval együtt mintegy mellékesen elvitt egy ötvenest is, bele sem merek gondolni, mi lesz, amikor a hűtőszekrénye hibásodik meg véletlenül.

Durván mamakedvence típusnak tűnik a fickó, ami a posztíró számára nem sok jót ígér. Igaz ugyan, hogy a faszi viselkedése jelenleg sokkal gázosabb, mint az őt teljes kontroll alatt tartó mamáé, de később simán megváltozhatnak az arányok. Jópár példát láttam erre a forgatókönyvre szerte a világban. Aki jelenleg Gerzsonka egyetlen virágszála, néhány év múlva már a gátlástalan szivola, aki tönkretette a kisfia életét. Na, onnantól át lehet értékelni a most még pozitívumnak tűnő segítségnyújtásait is, mert kb. csak hivatkozási alapot adnak majd a mártírkodásához. ("Annyi mindent megtettem értük, és ez a hála..") Gondolom, ezek után már részleteznem sem kell, hányas fokozatú agyfaszt fog kapni a posztíró mindannyiszor, amikor a hölgy nemtetszésének ad hangot például a gyereknevelési módszereit illetően. Szegény kisunokák!

Az igazság kedvéért még hozzá kell tennünk, hogy kimaradt egy fontos részlet a sztoriból: ki lakik kinél? Mivel a férfi ilyen szinten tojik a nő fejére és a véleményére egyaránt, komolyabb érzelmeket elég nehéz lenne ideképzelni. Márpedig ha azok hiányoznak, és a nő ráadásul még idegenben is játszik, máris tökéletesen értjük Gerzson álláspontját: a suna csak örüljön az ingyenalbinak, és ne szóljon bele a Mamával kapcsolatos dolgokba, még akkor se, ha néha nyúlkál valaki a pénztárcájában.

Ez a konstrukció hosszabb távon szinte borítékolható bukta.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 17:13:48

@Bundabandi: Becsszó, hiányoltalak! :))
De megértem. Az update muffin nagyon fontos! ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 17:14:12

@gernika:

Tetszik a boája! :D

@fumerin:

Aha. A projektálásról mi a véleményed? :D

fumerin 2011.11.21. 17:15:13

@Bundabandi: Próbált, mert azt hiszi, hogy meg tud sérteni :D

Rebelde 2011.11.21. 17:15:25

@JOKKA21: hát vannak, csak azoknál, akik megérdemlik, szóval valami hiba van az elméletedben:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.21. 17:15:36

@Picicsibe: Tudom, tudom. Fontos dolgok ezek, na! Futni is voltam a szmogban, mer' az trendi. :D

cyd 2011.11.21. 17:18:33

@Father Justice: "...a suna csak örüljön az ingyenalbinak..."
A picsába! El nem tudtam képzelni, hogy fogod erre a posztra ráhúzni AZ elmélet valamelyik szeletét, de látom sikerült.
Még mindig nem elég nagy a képzelőerőm :(

JOKKA21 2011.11.21. 17:20:31

@Picicsibe: Igen.:) Vagy holdjáróval.:D

fumerin 2011.11.21. 17:21:17

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nézd, megértem, hogy véded a nődet, ez így jól is van.
De elég szánalmas, hogy ezzel a szóval dobálózol, maradj inkább az informatikánál és ne akarj engem alázni.
Nem bántottalak. Tudtommal.
Ha meg a nőd ennyire erős, akkor elvárható, hogy nem szólunk bele női csevegésbe férfiként:)

JOKKA21 2011.11.21. 17:22:29

"Gerzson álláspontját: a suna csak örüljön az ingyenalbinak, és ne szóljon bele a Mamával kapcsolatos dolgokba, még akkor se, ha néha nyúlkál valaki a pénztárcájában. "
Igaza van a formának, örüljön a plázapina, hogy a tagnál lakhat, a faszi sem kéri a ribizlit, hogy ne találkozzon az anyjával.

JOKKA21 2011.11.21. 17:26:49

@Picicsibe: Milyen tűsarkúd van Csibém?:)

2011.11.21. 17:30:33

@Kytia:
"mostanában nagyon písz vagy.:)) " Az mi?

@cyd:
"Azóta ott van? Ez ám a vadszex :D " Ki van hol?

@kabátnyúl:
Mert Jokka a blog másik Father Justicea, akik ugrasztják az embereket. :)

@Father Justice:
NYUGI!!!! :) :) :)

JOKKA21 2011.11.21. 17:32:03

F@Picicsibe: Fekete jó lesz.Van róla képed?:)

@"Zsu": Nem csináltam semmit, ártatlan vagyok.:D

JOKKA21 2011.11.21. 17:33:15

@Picicsibe: Szexit szeretnék.:) Ami jól áll neked az jó lesz.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 17:34:01

@fumerin:

Az hogy picsaként viselkedsz és próbálod leugatni, az nem női csevegés. Ez a nyöfögés falun elmegy. Nem tekintelek egyenrangúnak, ezért mondhatod azt, hogy lenézlek, de görcsölj még egy kicsit, vergődjél a saját szarodban, nem leszel se meggyőző, se nagyobb, max szánalmasabb.

@JOKKA21:

Neked minden nő plázapina, vagy felvágós, vagy kurva, amelyik nem fekszik le veled. Remélem te is tudod, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

cyd 2011.11.21. 17:34:42

@"Zsu": Dövan. Nálad. Hiszen a Te loginoddal (szép magyar szó) írt kommentet (gumi) :)
Örülök, hogy elmagyarázhattam egy poént. Gyilkos! Poéngyilkos! Fogják meg! :P

JOKKA21 2011.11.21. 17:35:38

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akik pénzre mennek és haszonleső felszínes libák azok igen.

fumerin 2011.11.21. 17:37:15

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: OK!
Bár nem én olvasok bele más életébe :D
Általában nem erre, ezen élvezek, mint egyesek.
A picsák nem nálam kezdődnek, hidd el. Ha meg így gondolod, akkor sem fogsz engem megsérteni:D
Ahhoz Te nem vagy elég férfi! :D

2011.11.21. 17:39:32

@JOKKA21:
Mint a ma született fekete bárány. :)

@cyd:
Csak bejött a melóhelyemre egy kávéra, és ezt nem hagyhattuk ki. :) Máskor fényképezünk és feltöltjük. :P

2011.11.21. 17:40:38

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
"Neked minden nő plázapina, vagy felvágós, vagy kurva, amelyik nem fekszik le veled."

ááááá, @JOKKA21: ilyet nem mondana rólam. :) Ugye Jokka? :)

cyd 2011.11.21. 17:42:41

@"Zsu": "Máskor fényképezünk és feltöltjük."
Kurvára kihagynám :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 17:45:02

@fumerin:

Én sem olvasok bele más életébe, csak nem értem, hogy milyen alapon ugatsz bele, vagy szólsz be gernikának. Ha neki szólsz be, nekem is beszólsz. Kapcsolt áru. Leszarom, hogy szerinted mennyire vagyok férfi vagy sem, egy lerobbant, elhasznált nő se engem se mást ne minősítsen. Értem amúgy, hogy a pasid miért lépett le, ő sem volt eléggé férfi, hogy elviselje az ilyen kifakadásaidat :) Megértem őt.

JOKKA21 2011.11.21. 17:45:12

@"Zsu": Rólad nem mondom, mert jó csaj vagy.:D

tőzegmalac 2011.11.21. 17:46:34

@Picicsibe: I.3-ra gondoltam, de mindegy is:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 17:47:15

@JOKKA21:

Hiába nyalsz, nem lesz sikered. Ahhoz némi agyat is kéne növesztened, maradj meg a hálórázásnál :D

fumerin 2011.11.21. 17:49:40

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D
LOL

Kapcsolt áru...ugye nem baj, ha ezt nem minősítem? :D

2011.11.21. 17:50:56

@cyd:
Ááá, csak a kávézásról. :P

@JOKKA21:
:)

@kabátnyúl:
????

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 17:51:15

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tudod, most te vagy szánalmas, de nagyon, h ilyen eszközökhöz nyúlsz.
Komolyan azt gondoltam, ennél intelligensebb vagy. De tévedtem. E' van.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 17:53:03

@fumerin: Mielőtt nekem esnél nem védelek. Csak van egy határ, amikor a vicc, a vita undorító fordulatot vesz. És el kellett mondjam a véleményem!

2011.11.21. 17:53:19

Na ne veszekedjetek már.

tőzegmalac 2011.11.21. 17:53:31

na és az kiderült-e már, hogy kinek mekkora van?:D

cyd 2011.11.21. 17:53:45

@Picicsibe: "Komolyan azt gondoltam, ennél intelligensebb vagy"
Egy troll? Mégis mire számítottál?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 17:54:01

@Picicsibe:

A másik lepukkant is megszólalt, köszi. Hordjad inkább a barinődnek a zsepit. :) Az ilyen gyenge "magadat minősíted" "intelligensebbnek hittelek" dumák általában kiverik a modoros-veszélyt nálam.

fumerin 2011.11.21. 17:54:51

@Picicsibe: Kösz Csibe, de engem azért nem tud ezzel megbántani, mert tudom, hogy nem érint:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 17:56:15

@fumerin:

Ja igen, ha netán valahogy megtudnád a telefonszámom, kérlek, ne hívj fel. Tudom, hogy szokásod, de engem ebből jobb ha kihagysz, nem akarok megbeszélni semmit.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 17:57:33

@cyd: Ez nekem most nem egy trollkodás volt.
De mint ma már írtam, tévedhetek is...

fumerin 2011.11.21. 17:59:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Kockákat? ÉÉÉÉÉÉN?
:D
Nem akarom ezt a csodás párt szétszedni:D
Jó neked gernika...:D

2011.11.21. 17:59:23

@cyd:
Elmegyek fürdeni és öszepakolom holnapra a dolgaim, utána előkeresem azt amiért már hetek óta könyörögsz. :P De csak az egyiket. :P

fumerin 2011.11.21. 18:00:14

@Picicsibe: Lepukkant Csibe, szerinted most sírjunk együtt vagy röhögjünk a vergődésen közösen? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 18:03:00

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Lepukkant? Ez kb olyan, mintha azt írnád: a legszebb. Kb annyi valóságtartalma van! :D
Mivel semmi háttér információd nincs rólam.

Vagy a lepukkant nálad az, h elmúltam 30, és van gyerekem? Mert ha igen, akkor tényleg lepukkant vagyok! ;)

JOKKA21 2011.11.21. 18:03:23

@Picicsibe: Jó lesz.Ebben tutajos lennél.:) Mindjárt mutatok szexi cipőket.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 18:05:03

@fumerin: Én röhögök már, nincs választásom... :D

JOKKA21 2011.11.21. 18:06:43

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jó majd képzem magam infóból, hogy bejöjjek a nőknek.:D Taníts mester mi kell a nőknek?

fumerin 2011.11.21. 18:07:23

@Picicsibe: Szerencséd, mert nincs zsepim, telesírtam mindet:D

JOKKA21 2011.11.21. 18:12:00

@Picicsibe: www.kryonikdesign.com/images/1247676726416-1876720048.jpeg ebben nagyon szexi lennél Csibém.:)

@"Zsu": Nem veszekszem, jól szórakozom itt.:D

JOKKA21 2011.11.21. 18:12:38

@Picicsibe: Meg a pénz, babaarc és jó autó.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 18:15:41

@JOKKA21: OK. Legyen ez. Combfixem van ilyen, csak a cipőt kell megvenni. Hogy ne te legyél a következő posztoló, javaslom felesbe vegyük. :D

JOKKA21 2011.11.21. 18:18:41

@Picicsibe: Rendben.:) És megtaposol cserébe?

2011.11.21. 18:19:11

@Picicsibe: @JOKKA21:
Jajjj, ne fájdítsátok a szivem a tipegőkkel, az enyémet el kell tennem télire. :(

cyd 2011.11.21. 18:21:50

@"Zsu": Az első két info miért is releváns számomra? :)
A többiért mit kell tennem? :)

JOKKA21 2011.11.21. 18:22:37

@"Zsu": Miért kell eltenned?

fumerin 2011.11.21. 18:23:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na, most körbetelefonáltam mindenkit:D
Nem tudom, ki nehezményezte, hogy hívtam.
Bár biztos, hogy Te ezt is tudod :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 18:23:17

@JOKKA21: Meg. :)

Csak attól félek, ha te az ilyesmit szereted, nem vagy képes arra, ami meg nekem kell. (sóhajt)
:D

JOKKA21 2011.11.21. 18:26:35

@Picicsibe: Előtte képes vagyok.:)

tőzegmalac 2011.11.21. 18:31:44

@Picicsibe: @JOKKA21: ezt melyikőtök fogja hordani?:P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 18:34:59

@kabátnyúl: Fú, azt hittem én. De most elbizonytalanítottál! :D

JOKKA21 2011.11.21. 18:36:40

@Picicsibe: Te fogod.:)

@kabátnyúl: Picicsibe fogja, azzal fog megtaposni.:)

JOKKA21 2011.11.21. 18:42:21

@Picicsibe: Megmutatod a tűsarkúid és a combod?:)

indapass90210 2011.11.21. 18:42:41

Azt, hogy pina, irta mar valaki?

2011.11.21. 18:52:52

@cyd:
Hát ez jó kérdés. Csak gondoltam közlöm, hogy keresem, csak még dolgom van. :)
Azt kell tenned, hogy nem adhatod tovább 3. félnek az infot. :)

2011.11.21. 18:53:40

@JOKKA21:
Mert jön a hideg és a jég, és lefagy benne a kicsi lábam és kitöröm a nyakam, ha mégis felveszem és megcsúszok a jégen.

Szöszi 28 2011.11.21. 18:54:04

@Father Justice: Hát most megint nem értek egyet veled:D Csoda lett volna, mi?:) Ne nyúlkáljon a csávó a pénztárcájába. Soha! De azért vannak részek amiben igazad volt! Örülsz?:)

2011.11.21. 18:55:07

@Dövan:
Ma mindenről lemaradsz úgy érzem. :P

JOKKA21 2011.11.21. 18:56:30

@"Zsu": Majd én felmelegítem a lábad, tedd a boxerembe ott jó meleg van.:DDD

Szöszi 28 2011.11.21. 18:56:34

@"Zsu": Elveszitek a játékát! Nem szégyellitek magatokat? :D

JOKKA21 2011.11.21. 19:01:41

@Kata1987: Majd hagyni fogod én édes Katinkám.:)

Αphelion 2011.11.21. 19:01:43

@JOKKA21: Tejisz naon sztlamm legeny lehecc ha ed picicibe megtaposz :P

2011.11.21. 19:04:12

@JOKKA21:
Jokkaaaa hééééjjjj, velem beszélsz. :) Vegyél vissza, mert még a végén mérges leszek rád. :P

2011.11.21. 19:05:01

@Kata1987:
Épp ez benne a jó. :)

Szöszi 28 2011.11.21. 19:06:24

@JOKKA21: Öööö, kezdek aggódni. Feltűnt, hogy nő vagyok és velem kedvesen viselkedsz, és normálisan beszélsz?:D

JOKKA21 2011.11.21. 19:06:29

@Aphelion: Kösönöm sépen!

@"Zsu": Csak segíteni akartam, hogy ne fázzon a lábad.:)

JOKKA21 2011.11.21. 19:07:33

@Kata1987: Fel.:) Vagy beteg vagyok vagy kanos vagy mindkettő.:) Néha elfelejtem, hogy milyenek a nők.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 19:08:34

@Picicsibe:

"Vagy a lepukkant nálad az, h elmúltam 30, és van gyerekem? "

Ja, 25 éve múltál 30 :)

@fumerin:

Ó, nem csak én. :)

@JOKKA21:

Egy biztos, nem te. :)

Αphelion 2011.11.21. 19:09:11

@Dövan: Cirill mar 10:37-kor megirta. Le vagy maradva kedves Dovan. :P

2011.11.21. 19:11:14

@Aphelion:
Megkérdezhetem hány éves vagy?

Szöszi 28 2011.11.21. 19:11:17

@"Zsu": Helyes, hajrá, csak így tovább!:D

JOKKA21 2011.11.21. 19:11:18

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D Nem baj, legalább nekem nem lesz válásom és nem tesznek tönkre.

2011.11.21. 19:11:44

@JOKKA21:
Megoldom lábmelegítővel. :)

JOKKA21 2011.11.21. 19:13:52

@"Zsu": Ha megmasszíroznám a lábad nem fázna.:)

Szöszi 28 2011.11.21. 19:14:39

@JOKKA21: Mert mondjuk nem mindegyik olyan, amilyennek te gondolod:) Márpedig nem fogok lefeküdni veled, de attól még normális csaj vagyok:)

2011.11.21. 19:15:12

@JOKKA21:
Ahogy neked előítéleteid vannak a nőkkel szembe, úgy nekem is előítéleteim vannak a férfiakkal szemben. :) = megoldom magam. :)

JOKKA21 2011.11.21. 19:17:38

@Kata1987: Elég, ha főzöl nekem bablevest.:)

Αphelion 2011.11.21. 19:18:54

@"Zsu": Attol fugg meik cemeiszegemet keldezed. Az aki eszt a valaszt ilja neked az moszt toltotte be a 14et. :)

JOKKA21 2011.11.21. 19:19:00

@"Zsu": Rendben, de szívesen segítettem volna.:)

2011.11.21. 19:21:55

@Aphelion:
Akkor már értem, hogy ez a személyiséged miért selypít...

2011.11.21. 19:23:18

@JOKKA21:
Köszönöm.
Amúgy írtam levelet. :P

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.21. 19:24:35

óhogyaza!
nyilván, közös a kassza
Nadebakker - hát mennyi jövedelem lehet ebben a közösködésben, ha azt az 50est csak úgy oda lehet rittyenteni (nyilván ez egy kis észrevehetetlen összegecske, fel se tűnik az se ha van, meg az se, ha nincs)?
Tessék a kedves mamával beszélni, drága posztolókám, tisztázandó a szabályokat. Aztán a saját kandúrral. Aztán dönteni is kéne, és ez a legszarabb - sok sikert!

Belengte a szakítós bája a CSP-t is? Ehhhehe, a dolgok nem változnak :)

JOKKA21 2011.11.21. 19:26:53

@"Zsu": Ha a mail címemre elolvasom mindjárt, indamélem nincs.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 19:27:26

@JOKKA21:

lol! Tönkre már biztos nem tesznek, megoldottad magadnak :) Elképzeltem a zokogó nőkből álló hordát, akik siratják a veszteséget, a tátongó űrt, amit személyed hiánya okoz :)

JOKKA21 2011.11.21. 19:29:05

jokka.df@freemail.hu ide írj Zsu azt megkapom.

Αphelion 2011.11.21. 19:29:12

@"Zsu": Nem cejpitek cak kicit meg delekesz a hangom. De mal cak ido keldesze esz felcepeledek am! Bion bion, ectendole vad kettole nadlany lecek eeeeeeeeeen!!!! :))))

2011.11.21. 19:33:31

@JOKKA21:
Ezen keresztül írtam, amivel itt regisztráltál.

Father Justice (törölt) 2011.11.21. 19:35:09

@cyd: @Kata1987: Nem azt mondtam, hogy Gerzson álláspontja szimpatikus számomra, csak azt, hogy sejtem, miért viszonyul így a posztolóhoz. Nagy különbség ez!

@"Zsu": Nem vagyok izgatott, csak egy klasszikust idéztem:
www.youtube.com/watch?v=y_fXENhyPec
Az ötvenezer forintos rész bosszantott fel ennyire. :)

JOKKA21 2011.11.21. 19:37:38

@"Zsu": Az már nem él, arra írj, amit beírtam.:)

2011.11.21. 19:38:27

@Aphelion:
Ahhaaa, nem értelek, de rád hagyom.

2011.11.21. 19:39:04

@Father Justice:
A NYUGI-t tudod miért írtam. :)

cyd 2011.11.21. 19:40:22

@Father Justice: Nem azt mondtam, hogy Gerzson álláspontja szimpatikus számodra, csak azt, hogy meghaladta a képzelőerőmet, hogy hogyan kötöd át a sztorit AZ elméletbe. Nagy különbség ez!
Igazából elismerés akart lenni, de fogadjunk, hogy direkt provokálsz, hogy ezt le kelljen írnom :)

Father Justice (törölt) 2011.11.21. 19:40:45

@Zsit (nyau és rémizé): "Ja, és azt is megjegyezte, hogy kölcsön adott neki 50 ezret az én pénzemből."

Ha a közös kasszára hivatkozik úgy a posztíró, mint az _Ő_ pénzére, akkor neki is kijár egy méretes vascső.

2011.11.21. 19:41:36

@"Zsu":
A majdnem 14-edet szorzd be majdnem 2-vel. :)

2011.11.21. 19:42:09

@Aphelion:
A majdnem 14-edet szorzd be majdnem 2-vel. :)

2011.11.21. 19:43:57

@cyd:
Jó úgy, hogy csak a történetet küldöm át? Amíg olvasol megkeresem.

Αphelion 2011.11.21. 19:45:30

@"Zsu": Akkor meg igazan erthetned a kiscsajszit ;)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.21. 19:48:11

@Father Justice:
na pont ez a bajom!
Hogy mindkettő gondol valamit (lásd: közös kassza), aztán kiderül hogy a két gondolat kicsit sincs pariban!
Lehet, hogy megérdemlik egymást kedves mamástul, buszostul?

Szöszi 28 2011.11.21. 19:50:09

@Father Justice: Azért az se piskóta, hogy cyd-del ugyanazt a mondatot kaptuk meg:D Mi ketten se nagyon szoktunk egyetérteni:D
Mi van velem? Kezdek aggódni:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 19:52:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Pihenj le egy kicsit. Ma már nem megy neked ez olyan jól! :)

cyd 2011.11.21. 19:53:54

@"Zsu": Bőven, hiszen ez épp elég az eredeti fellelési helyhez :)
Bővebbet máshol.

JOKKA21 2011.11.21. 19:54:25

@Picicsibe: Csibém hányas a lábad?:)

@"Zsu": Ha nem kaptad meg elküldöm megint.

2011.11.21. 19:56:05

@cyd:
Már elküldtem.

Father Justice (törölt) 2011.11.21. 19:56:17

@"Zsu": Fogalmam sincs, NYUGI. :)

@cyd: Őszintén szólva, nem. A posztot másodjára elolvasva is arra jutottam, a szerzőt nem sok érzelem fűzheti a "pasijához". (A végén is mindössze azon bánkódik, hogy valószínűleg nem tud majd domináns pozícióba kerülni a kapcsolatban anyóspajtás miatt.) Ezért próbáltam megtalálni a legvalószínűbb megfejtést arra, miért is van egyáltalán együtt egy olyan férf.. kölyökkel, akinek a személyes prioritásai egy élettársi közösségben is: 1. Mama, 2. Mama, 3. Mama .... 123. Jolán.

- Mert a posztíró ronda, mint a bűn, és nem jut jobb kényelmi állandó (2,5%)
- Mert Gerzson úgy nyal, mint Lassie (1,5%)
- Mert ingyen lakhat a lakásában (96%)

Ezúttal, mint mindig, a legvalószínűbb megfejtést domborítottam ki.

cyd 2011.11.21. 19:59:52

@"Zsu": Tudom, már a véleményeknél tartok :)

kiraaaaa 2011.11.21. 20:01:51

A nézd meg az anyját, vedd a lányát alapeset pasik esetében is működik.
Menekülj posztoló.:)))

2011.11.21. 20:02:03

@cyd:
Azt hittem előbb nekem véleményezed. :P

cyd 2011.11.21. 20:04:26

@"Zsu": Azt mondod szűzen kell(lett volna)? Remélem tartasz annyira nagykisfiúnak, hogy saját véleményt alkotok, másokétól függetlenül.
Lesz ilyen nem ígérem, hogy most azonnal, de mindenképp lesz ilyen. Megígérem.

2011.11.21. 20:09:45

@Father Justice:
Ismerem. :P

@cyd:
De láttad hogy milyen kis cseles voltam?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 20:14:08

@JOKKA21: Fú, most nagyon nevetek. Te bolond vagy! :)))

Cipőtől függ, 38-39.
De egyébként szép lábfejem és bokám van. Aztat mondják. :P

JOKKA21 2011.11.21. 20:14:55

@Picicsibe: mutasd meg.:) Miért vagyok bolond?

JOKKA21 2011.11.21. 20:31:30

@Picicsibe: köszi.:) Jó lábaid vannak.:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.21. 20:32:33

@Father Justice:
loooool
ez a százalékos felosztás immmmádnivaló! :)

@Picicsibe:
de lepukkant vagy! mostnemazé, de nem mutogatnám ám itt magam

;)

fumerin 2011.11.21. 20:33:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na akkor legyél már gerinces állat és írd le bazzz kit hívogatok, mert kibaszottul nem értem és kíváncsi vagyok.
Ha meg a szart kevered, akkor vállald!

kiraaaaa 2011.11.21. 20:38:05

@Zsit (nyau és rémizé): szerinted, tényleg felteszi ide magát, csak nem!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.21. 20:39:18

@JOKKA21:
naná, még jó hogy, szerintem a kifúrt deszkát is :) (ne vedd magadra kispelyhes :D)

@kiraaaaa:
hát most mér ne? nem láccik a feje, nem?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 20:43:15

@Zsit (nyau és rémizé): Ááá, ez már vagy 25 éve készült... Most, h megszületett az első unokám, már nem így öltözködöm.
Pl csakis túrkálóból, onnan is csak a kopottabb darabokat...
A hajamat sosenem mosom, a fogamat se, mert nincs. Viszont nem fogazok... (minden kornak meg van a maga szépsége)
:DDD

fumerin 2011.11.21. 20:43:49

@Picicsibe: Hol a bugyid Csibe? :D
Csak a sarud van meg:D

Hurri Kán 2011.11.21. 20:44:21

@Picicsibe:
Öööö... lehet egy indiszkrét kérdésem? A parókádat hogyan tartod tisztán? :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 20:45:43

@fumerin: Ezek szerint azon 10-15 itt kommentelő szerencsétlen hímnemű közül, akiket felhívtál már bizonygatva, hogy milyen fasza életed van, valóban nem tudod, hogy ki köpött? LOL én meg nem buktatom le.

JOKKA21 2011.11.21. 20:45:57

@Picicsibe: A lábaid jók.:)

@Zsit (nyau és rémizé): Deszka helyett téged.:)

fumerin 2011.11.21. 20:48:09

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem, tényleg nem.
És 10-15 férfivel minimum beszéltem, de bebuktad sucker, levelezésben :D
AZt hiszem ezzel el is mondtad magadról, hogy egy hazug pöcs vagy :D
Nem baj, menny, foglalkozz a nőddel, mielőtt lelép :D

JOKKA21 2011.11.21. 20:48:12

@Picicsibe: Teniszezel?Sapkád miatt kérdezem.

Hurri Kán 2011.11.21. 20:50:08

@Picicsibe:
Hát abból, hogy azt írtad, éjszakára már a fogaidat is kiveszed. :DDD

fumerin 2011.11.21. 20:51:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jajjj, nem lép le a nőd, nem karrier a falun :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 20:51:21

@JOKKA21: Nem. Csak kurvára sütött a nap.
Am próbáltam már, de nem igen találtam el a labdát. :D

fumerin 2011.11.21. 20:52:26

@Picicsibe: Nekem?
Én nem hordok, csak azért, hogy Nard megszólhasson :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 20:53:34

@gyvy: Ezt írtam volna? Hol?
Nincs pénzem se protkóra, se parókára. Hajj, kemény ez a kor... :D

Hurri Kán 2011.11.21. 20:54:53

@Picicsibe:
"A hajamat sosenem mosom, a fogamat se, mert nincs."
Hát itt. De igazán nem akartalak megsérteni, hogy ezt a témát feszegettem. :DDD

JOKKA21 2011.11.21. 20:57:11

@Picicsibe: Jó csaj vagy.:) Az én labdáim eltalálod?:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 20:57:24

@gyvy: De az, h nincs hajam, fogam, az nem jelenti azt, h van parókám és protkóm.

Á, már mindegy! Ma lelepleződtem... Nem sértettél meg. :))

Hurri Kán 2011.11.21. 21:00:31

@Picicsibe:
Jó, hát nem tudtam, hogy nem telik rá, tényleg ne haragudj. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 21:04:45

@JOKKA21: Most, h szoptatok (már a gyerekemet, mielőtt nemtom mire gondolsz), nem pont így... De ez az alapanyag, és szoptatás után újra ilyen is lesz. ;))
Csak azé' ezt kaptad, mert 1. Nem láccik a fejem. 2. Látszik a lábam. Neked az úgy is fontosabb! :D

A labdáidat? Ütővel? Te aztán szereted a fájdalmat! :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 21:06:45

@gyvy: Semmi baj!
Még jó, h a szomszédtól tudok internetet lopni. Ami még hátra van... Hajj, majd csak elvegetálok. :))

JOKKA21 2011.11.21. 21:06:53

@Picicsibe: Olyan képed nincs, amiben tűsarkúban vagy?:) A lábaiddal.:D

Αphelion 2011.11.21. 21:09:37

@Picicsibe: "A labdáidat? Ütővel? Te aztán szereted a fájdalmat! :DDD"

Hihihiiiiii ... tapszikolva lohogoook! :))))))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 21:15:10

@JOKKA21: Sajnálom. Azon a képen nincs rajtam sapi. :))

LyukasBogrács 2011.11.21. 21:26:55

@fumerin:
"A hajszárító annyira kicsinyes és a kölcsön adott lóvé is. Nem hiszem, hogy ezek akkora horderejű dolgok. Egyiket sem eszik meg, így vissza is kerül oda, ahonnét el lett véve."

Erre ne vegyél mérget.

fumerin 2011.11.21. 21:31:47

@LyukasBogrács: Én megbízom a családomban, tehát nekem ilyen problémám nincs.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 21:36:18

@fumerin: A 10-15 csak költői túlzás volt, ezek szerint beletrafáltam. Leszarom, hány fickónak toltad magad írásban, egy konkrét telefonhívásról tudok, de nyilván nem fogom itt azzal égetni, hogy elárulom, megadta neked a számát. Ha tudod, kiről van szó, hiába provokálsz, ha annyian voltak, hogy nem tudod, annál szánalmasabb. :)

Már mér lépne a nőm? Nem akarok 5 kismajmot a nyakába varrni. :)

fumerin 2011.11.21. 21:39:38

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ááá, túloztam, vagy 30 is megvan :D

Meg aztán ha most is nekem írogatsz, akkor talán érdekellek...talán? :D
Aztán a kismajmok nekem legalább már megvannak, Te meg lehet lombikba verheted majd a farkad, hogy legyen valami eredménye.

Szöszi 28 2011.11.21. 21:47:07

@fumerin: Pffff...Azért ezzel már nálam is kiverted a biztosítékot...

fumerin 2011.11.21. 21:47:17

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nézd, kicsi pöcsre nem is való más.

Αphelion 2011.11.21. 21:49:29

@fumerin: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: Uuuuuliszten latom ti naonnyol megvagytok egymasszal. Mindegy en mentem aludni ... de jelotte ed kisz unga-bunga. ;D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.21. 21:51:26

@fumerin:

Kiszámítható vagy, tudtam, hogy ezt fogod írni :) Ne várjad, hogy meggyőzzelek, azt hiszel, amit akarsz :) De nem én vagyok az, akit minden női démonsága és tökéletes anya létére, lapátra kúrtak, majmotskástul. gg thx bye

dr. gernika 2011.11.21. 22:22:47

@fumerin: Visszaolvastam és kibírtam, hogy ne reagáljak semmilyen trágárságra. Nézd meg, hova jutottál onnan, hogy szóvá tettem, megváltoztál mostanában.
Nem haragszom, nem akarlak bántani, csak sajnállak. Számomra elképzelhetetlen mértékű kétségbe esettség kellhet ahhoz, hogy egy nő ilyen szinten kivetkőzzön a méltóságából.
Részemről lezártam veled az ismeretséget, élj ahogy akarsz, nem kommentálom.

U.i.: este komolyan nem tűnt fel, hogy egy trollal vitázol? Neki ez ujjgyakorlat volt, neked az életed...

nademiért??? 2011.11.21. 22:32:49

Anyósokról, anyósjelöltekről jót, vagy semmit :) Akkor: semmit :) Főleg, ha attól félnek, hogy a kicsi pici fiukat egy másik nő - alias te, el akarod venni, ki akarod sajátítani, pedig az az övéké, érted? Nah. Nekem is ment tönkre kapcsolatom azért, mert az ún. "anyós" folyamatosan traktálta az akkori páromat, nem bírt leszakadni róla és kb. még randik alatt is hívogatta, mikor tudta, hogy velem van... Más tészta, hogy a párom sem tudott leválni az anyukájáról - kb. ugyanaz volt a szitu, mint ami nálad, csak neki élt az apukája is. Megjegyzem az "apósjelöltem" sokkal lazább és jobb fej volt, vele jól kijöttem és őt bírtam is... De általában nem is az apósokkal van a gond :) Ha lehetne kérni két apóst inkább, köszi :)

nademiért??? 2011.11.21. 22:38:34

@Ibrahim a tevehajcsár: lájkolom a hozzászólásodat! ennyi :)

indapass90210 2011.11.21. 22:40:06

@Aphelion: baszki.... úgy, hogy második vagyok, nem kell! Majd holnap, egy nap kibírom nélküle :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 23:07:37

@gernika: Tudod a troll mögött is csak egy ember van. Tudom leszarod és a pasid is... De én ma csalódtam Nardban. Egy ideje már csak uazt csűrte, csavarta (5 gyereket egyedül nevelsz, nyilván magadnak köszönheted), mert másba nem tudott belekötni.
A saját szabályait rúgta fel (ugye beszólt savanyu ubinak a stílus miatt, na azt ő most túl is szárnyalta). Ha szerintetek ő egy megkeseredett, szerencsétlen nő (nem hinném, h az lenne!!!), akkor szükség volt most erre?

Van trollkodás, és van trollkodásnak álcázott (megjegyzem elég szarul) személyeskedés. Valahonnan tudtatok az életéről egy szösszenetet, és azt baszkodtátok a fejéhez. Azt meg gondolom észre se veszed, h ha kedved tartja, elég undorító stílusban nyomod...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.21. 23:09:28

@fumerin: Nem, nem téged védelek! Nem ez a cél.
Csak vannak dolgok, amiktől behányok. Ez most olyan volt. Le kellett írnom!

_Ω_ 2011.11.21. 23:39:24

@Picicsibe: Bocsi, hogy épp téged szúrlak ki a kérdéssel, de ... kaphatnék egy személyre szabott update-t, hogy mégis mi történt itt ma?

Tettem ugyan kísérletet rá, hogy így a nap végén végigolvassam a kommenteket, de egyrészt nem igazán tudtam megérteni, hogy kinek mi baja van a másikkal, másrészt hiányoztam a CS&P Blog történelemórájáról (bár pl. azt már kikövetkeztettem, ki lehet Nard - no nem a való életben, csak úgy tűnik másik nick mögött van manapság).

Viszont úgy vagyok vele, ha már elhatároztam, hogy időnként megpróbálok értelmesen írni ide (időnként meg kevésbé értelmesen), tennék egy kísérletet arra is, hogy megértsem, mi a csuda zajlik körülöttem... Persze lehet jobban járnék, ha felhagynék az utóbbival, de ez mégiscsak valamiféle közösség, és ugyan a poszthoz szerintem vajmi kevéssé kötődött a mai kommentek 90%-a, a blog címével nagyon is egybecsengett, hát ezért érdekel.

_Ω_ 2011.11.21. 23:48:20

@Picicsibe: Köszi!
Mehet privátban is, Jokkával ellentétben nálam él az itteni accomhoz tartozó e-mail.
Így legalább ha egy magyarázattal valakiről véleményt is mondasz, nem tudnak belekötni, mert nem nyilvánosan történt. Ha jobban belegondolok, a fenti kommentem is praktikusabb lett volna privátban, vérkommentelők között még a kérdés is halálos kimenetelű lehet...

_Ω_ 2011.11.21. 23:53:30

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

fumerin 2011.11.22. 07:40:53

@gernika: Nézd, Gernika, én sem haragszom. :)
Szeretek vitázni, konfrontálódni és azt hiszem, hogy általában csak olyanokkal élvezetes, akiket nem szeretek vagy észt érzek a másik oldalon.:)
Az én életem nem rosszabb, mint a Tiéd, mondtam, más.
Kétségbe nem hiszem, hogy én lennék esve kettőnk közül.
Tudod, akár milyen vagyok, de helytállok, ahol kell. :)
Aztán ha az bántja a szemed, hogy elvileg "lepukkanva" életvidáman tudok a sok tré után is élni, akkor nem bennem van a hiba. Meg pláne, ha esti téma is még én vagyok a családodban :D
Ha tényleg ismertél volna, nem tennél ilyen megjegyzéseket, mert tudnád, engem csak az bánt, ami érint.
Ja, és tényleg sok boldogságot!

JOKKA21 2011.11.22. 07:49:08

@Picicsibe: Muti a képet, takard ki az arcod.:)

JOKKA21 2011.11.22. 19:51:58

@Picicsibe: Tűsarkús kép kell rólad.:)
süti beállítások módosítása