Más is hajt a pornós múltú csajomra

2011. december 22. 07:32 - csajokespasik

„Ilyen lánnyal még nem találkoztam,… érdekelt a dolog. Miért ne adnék esélyt neki, végül is nem prostituált volt” - mit csinálnál, ha a pornós múltú csajod körül a legjobb haverod legyeskedne? Van, amikor a lány múltja másodlagos problémává válik a kanos baráttal szemben, aki már 2 éve nem nyúlt nőhöz. Mai posztolónknak, úgy tűnik jogosak az aggodalmai.

 

Hello Csajok és Pasik! 29 éves vagyok. A neten ismerkedtem meg Anitával (32). Leveleztünk, a fotócsere után pedig mindketten az első találkozó szervezésén voltunk. Ám valami miatt halogatta és az utolsó pillanatban visszamondta. Egyszer csak azt írja, hogy mielőtt bármibe is belekezdenénk, el fog mondani valamit. Amit akár el is titkolhatna. Nagyon felcsigázott. De aztán jött a hidegzuhany. Ugye, általában, ha valaki úgy kezdi a mondókáját, hogy „El kell mondanom neked valamit…” akkor a mondat nem úgy fog folytatódni, hogy „képzeld, nyertem a lottón és tiéd a fele”. : ) A következőt tudtam meg a lányról: pár évvel ezelőtt külföldön, pornófilmekben dolgozott.

Azt mondta, hogy ez részéről csak munka volt, egyébként nehéz szakma, eleget is keresett vele, de soha többet. Teljesen leszámolt vele. kb. 3 hónapig csinálta egyébként. Letaglózott a vallomás. Egy darabig nem tudtam mit felelni erre. Túl szép volt, hogy igaz legyen – gondoltam. Ilyen lánnyal még nem találkoztam,… érdekelt a dolog. Miért ne adnék esélyt neki, végül is nem prostituált volt. Ha egy nő pornózik, akkor rögtön ribi, de ha egy férfi pornózik, akkor tapsolni való bika…? Belevágtam. Az első randin meg is győződtem róla, hogy egy kedves, dekoratív és aranyos csaj. A Ferenciek teréhez közel van egy helyes kis söröző, ahol jó gyömbérsört mérnek, amit mindketten szeretünk. Itt zajlott az első randi. Hibátlan volt. Hol tartunk most? 8 hónapja járunk. Csak egy apróság: mivel bevezettem az én életembe, bemutattam a barátaimnak is. Sokat jártunk el velük és… hát a lány elvegyült. Különösen a legjobb barátommal jön ki jól. Kicsit zavar, hogy a barátnőm a legjobb barátommal gyanúsan jóban van, gyanúsan sok időt töltenek ketten és privát leveleznek, telefonon beszélgetnek. Szerintem néha együtt járnak el, mert amikor a lány elmegy valahova, (mindegy, mit mond hova, nem számít) akkor éppen véletlenül a havert sem tudom elérni... Ha a srác meleg lenne, nem zavarna, hogy körülötte legyeskedik, de tudom, hogy nem az. Így zavar. Ő nem tudja a barátnőm múltját, legalábbis tőlem nem, hacsak a lány el nem mondta neki. Egyébként teljesen mindegy, de ha elmondta, akkor a haver azt fogja hinni, könnyű préda és egy ilyen jó nőt nehogy már ne kapjon meg, kerüljön akár a barátságunkba is. Neki 2 éve nincs nemi élete… Ezért félek. Bizonyítékom nincs, hogy lenne köztük valami. Kiben bízzon meg az ember, ha már a legjobb barátjába és a barátnőjében sem? Paranoiás vagyok? Azzal, hogy elmondta a múltját, elnyerte az én maximális bizalmamat. Ha most drámaian leülünk hárman beszélgetni, az én kezdeményezésemre, azzal magamból csinálok paranoiás, féltékenykedő hülyét.

 
709 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr363485076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumerin 2011.12.22. 20:13:18

Mit meg nem tennének emberek a gyerkőcükért? :D
Első lépésnek ajánlom a fogantatást és szülést, a többi majd utána :D

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.22. 20:13:49

@( o_o ): látjátok simán izgalmassá lehet tenni ezt a kérdést ha nem egy buta pöcsibe oldaláról közelítjük meg. már olyan szépen egyet is értetek :D

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 20:16:25

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: en mar korabban se szalltam vitaba ezzel a kerdessel, csibe eseteben se, pedig tenyleg nem minden no kurva, de van az a helyzet amikor egy no kepes a testet adni valamiert... Persze vannak kivetelek

Muha 2011.12.22. 20:20:27

Brigitte Bardot - Tu veux ou tu veux pas (HD)
www.youtube.com/watch?v=F9zLqVVGmEY

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.22. 20:27:02

@( o_o ): "de van az a helyzet amikor egy no kepes a testet adni valamiert"

Van. De nem csak nők esetében. De leginkább fikció az egész. Mivel nyilván, egy szinte megfizethetetlen életmentő műtét ára se ér meg egy szopást egy faszinak.

Ha a konkrét életed/létezésed (vagy másé) függ tőle, mert pl a fejedhez tartanak egy pisztolyt, h szopj, az más. Az nem fikció. Az nemi erőszak, zsarolás. Sajnos egy kibaszott gyakori dolog.

_Ω_ 2011.12.22. 20:31:30

Látom ma is remek napot sikerül zárnia a blognak... :P

Poszthoz, a posztolónak:
"Kedves, dekoratív, aranyos" hmm... szép lista. A hűségest rá mernéd írni nyugodt szívvel? Mivel megjelent a zöld szemű szörny, úgy tippelem, nem; de ettől még lehet hűséges is, legalábbis nem esélytelen a dolog.
Már rengetegszer le volt írva, kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció! Beszéld meg a kedveseddel, hogy neked _nem_ tetszik, ami szerinted közte és a barátod között alakul. Azt sem árt tudnod, hogy kisajátítani a másikat önző dolog, de ha egymásért éltek, az már más. Ha szeret, szépen minimumra csökkenti a vele való érintkezést, DE (!) neked kell pótolni mindazt amit ezzel elvesztett és amúgy szüksége van rá (legyen ez a baráti beszélgetés lehetősége, ha eddig nem figyeltél rá oda eléggé, vagy bármi más ami hiányzott neki).
Ha nem tudtok egymással beszélni, megette a fene az egészet.

Szemcsi: +1 . Önfeláldozás és kurválkodás között nagy különbség van, jól látod; helyén van a fogalomtárad.

Picicsibe: nem ismernek, így a stílusod mögé nem képesek látni, ez van. Viszont a plusz ismeretek nélkül ne várd, hogy megértenek majd csak abból, amit ide írsz nekik. Mindenki több annál, mint amit a blogon megmutat magából, de azért nem sokan fognak szeretni, ami a blogon nem megmutatható.

Father Justice (törölt) 2011.12.22. 20:33:50

@( o_o ): Sokkal több ilyen helyzet van, mint gondolnád. Csakhogy mivel a nők igen kis hányada vadászbombázó, azért a 'valamiért', amit a többség a teste áruba bocsátásával megkaphat, nem mindegyiknek éri meg kurvulni - pláne az esetleges káros mellékhatásokkal együtt. Ezért általában huszadik opció szokott lenni.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.22. 20:34:55

@_Ω_: te meg nem írhatsz túl sokat magadról, mert utána akárhogy bántanánk csak elvonulni tudnál. de ez nem fordulhat elő, gondosan megválogatod kik döfhetnek hátba :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.22. 20:37:53

@_Ω_: Nem is kell, h szeressenek. Én se szeretem őket. Vannak. Kommentelünk.

Csak a félrebeszélést, meg az álszentkedést nem komázom.

Az, h valaki ismeretlenül ítélkezik felettem, az őt minősíti nem engem! :)

_Ω_ 2011.12.22. 20:42:18

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: Ezt nagyjából jól látod; csak olyannak engedem, hogy hátba döfjön, aki amúgy sem tenné meg. Nem hülyeség gondosan elkülöníteni az ember on-line és valódi életét...

Father Justice (törölt) 2011.12.22. 20:44:56

@_Ω_: "Már rengetegszer le volt írva, kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció! Beszéld meg a kedveseddel, hogy neked _nem_ tetszik, ami szerinted közte és a barátod között alakul."

Normális esetben ez lenne a jó megoldás, de a posztíró csak maga alatt vágná a fát vele. Mivel a rüfi és a posztíró barátja között nagy valószínűséggel alakul valami, ha elkezdi feszegetni a kérdést, azzal csak azt éri el, hogy a nő hamarabb átnyergel a másik faszira. (Vagy egyszerűen csak dobbant, mert ha tényleg jó nő, minden ujjára kap 10 másik kényelmi állandót.) Többen egyetértünk abban, hogy egy volt pornóssal nem érdemes hosszabb távú nagytutiban gondolkodni, ezért az a cél, hogy addig sunázza a nőt, ameddig csak minimális ráfordítással teheti. Ezért nem célszerű előhozakodni azzal, hogy mi minden nem tetszik neki - inkább élvezze a minőségi sunát, ameddig megkapja.

cyd 2011.12.22. 20:49:13

@fumerin: "...akik bizonytalanok saját magukban.
Különben elfogadnák a mások más világképét, de legalább elmennének mellette szótlanul."

Ezt légyszi Picicsibének is és tegyünk hozzá három vezérmotívumot:
- nem lehet normális gyereket nevelni, ha közben anyu otthon dolgozik
- nincs férfi-nő barátság
- mindenki - elméleti - kurva

_Ω_ 2011.12.22. 20:51:26

@Father Justice: Ha a poszter hosszútávú kapcsolatban gondolkodik, akkor a nő mihamarabbi önkéntes távozása nem is olyan rossz dolog. Persze van, aki a minőségi suna mellett ilyenkor nekiállna a cserepéldány keresésének, de ez az én nézeteimmel nincs összhangban, így ha tanácsot próbálok adni, az eredmény is csak olyan lehet, ami a saját értékrendem szerint is rendben van.
Ha a nő a beszélgetés után marad, akkor még az is kiderülhet, hogy az az 1%, ahol a kurvából lesz jó feleség.

kiraaaaa 2011.12.22. 20:53:32

Elméleti kurva?- vagy egy kurva elmélet?
mi a faszomról beszéltek?

fumerin 2011.12.22. 20:56:17

@cyd: Ha neki szántad, miért én közvetítsem? Tolmács kell? :D

fumerin 2011.12.22. 20:57:18

@Picicsibe a szexistennő: Neked is ment a válasz, tóóód a segged fészre :D

cyd 2011.12.22. 21:01:47

@fumerin: Mikor én mondtam falakba ütköztem, gondoltam tőled jobban elfogadja.

Virgo1975 2011.12.22. 21:03:14

elvégre nem prosti volt? hanem, mi? pénzért szexel, nem a társával. ez nálam kimeríti a prosti fogalmát. ha kamera előtt csinálja, akkor már rögtön nem lesz az? na meg, "szakma"? röhög a vakbelem. milyen iskolát kellett hozzá elvégezni?

Virgo1975 2011.12.22. 21:08:01

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ez hülyeség. szerinted pl. a szerzetesek, apácák roppant feszültek? amúgy is más mindenkinek a szexuális igénye. és senki nem fog belehalni a hiányába se.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.22. 21:10:39

@Virgo1975: azok. amelyik meg nem, az megy szülni. legutóbb romániában babázott le egy főapáca :D

fumerin 2011.12.22. 21:12:51

@cyd: Mindent meg lehet úgy fogalmazni, hogy megértsenek, de nem biztos, hogy be kéne fogadni azt, amit nem akarnak.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.22. 21:15:27

Baszki megint elszállt egy komment! Szar ez a szar!

Virgo1975 2011.12.22. 21:15:29

@Caddy: lehet, hgoy szerelmes. és a csaj meg nem viszonozza. ez történt pl. egyik jóbarátommal. és eléggé szexelős, akadt is volna jelentkező, de szerelmes volt. nagyon.

cyd 2011.12.22. 21:16:36

@fumerin: Befogadásról beszéltél volna? Én téged idéztelek.

Чапаев 2011.12.22. 21:17:18

@Virgo1975: Kérlek szépen, ahogy volt Reáltanoda is a kies Budapesten, biztos van valahol egy Reálbaszoda is, csak nem reklámozzák, vagy csak bizonyos körökben... :D

kiraaaaa 2011.12.22. 21:17:30

A kurvák nem lehetnek szerelmesek?

Αphelion 2011.12.22. 21:20:42

@Virgo1975: "szerinted pl. a szerzetesek, apácák roppant feszültek?"

A szex es a gyonas kozott biztos eleg idegesek lehetnek, de sztem hamar lezavarjak a gyonast es attol egybol lenyugszanak. ;)

(Amugy en se feltetlenul ertek egyet azzal h feszultseget okoz a szex hianya, gondolom van akinel igen, de nem mindenkinel. Vannak akikre az alkohol hianya is rossz hatassal van, de ez se mindenki...)

_Ω_ 2011.12.22. 21:20:49

@kiraaaaa: Érdekes felvetés. De, lehetnek szerelmesek; csak vagy olyan emberbe praktikus, aki elfogadja azt a tényt, hogy kurva, vagy le kell számolni a múlttal végérvényesen (de akkor már nem az a kérdés, a kurvák lehetnek-e szerelmesek, hanem az, hogy aki valaha kurva volt, lehet-e szerelmes). Utóbbi ritka, sajnos.

fumerin 2011.12.22. 21:22:01

@cyd: Valami ojjant akartam ideugatni, de nem baj, ha nem érti senki :D
Lényeg én értettem.

fumerin 2011.12.22. 21:23:22

@kiraaaaa: Nincs ijjen foglalkozású ismerősöm, nem tuok válaszolni :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.22. 21:28:13

@cyd: Őszintén kinek ártok azzal, h egy adott témában leírtam a véleményem 1x? Jó a barátosba többször, mert az gyakran van. De azt se neked írom. Te nem bírod ki, h ne mondj ellent.

Vitáztunk. Elmondtad a véleményed, én is. Ennyi.
Nem győztél meg. De nem baszkodom a fejedhez... 
Te szólsz hozzám általában, te akarsz meggyőzni. 
Én elmegyek melletted. 

Csak olyan embert küldtem el a fenébe, vagy írtam konkrétan neki csúnyát, aki már előtte megtette velem. Néha felveszem a stílust. Ez van.  Ez csak az én bajom.

Ma veled vicceltem... OK, neked nem tetszett. Akkor bocsi.

Nekem nincs bajom veled. De ha te is el kezdesz baszogatni itten, akkor téged se foglak kedvelni! :)
Na persze nem hiszem, h ez nagy veszteség neked. Csak írtam...

cyd 2011.12.22. 21:29:28

@fumerin: Ja! Hogy a kommenteid inkább "napló gyermekeimnek", mint párbeszéd? Miért nem ezzel kezdted?

fumerin 2011.12.22. 21:33:26

@cyd: Általában eltalálom a közös nevezőt, de van úgy ,hogy nem.
Nem lehet mindenki okos, arra vannak itt sokan.. :)

_Ω_ 2011.12.22. 21:36:34

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: De kétszer is, és ugyanannak a kakasnak??? Valamelyik elméletben hiba van... :P

Virgo1975 2011.12.22. 21:38:35

@Aphelion: igen, nem biztos, hogy feszült lesz tőle, egyáltalán. én pl. több, mint két éve élek nélkül, és igaz, hogy nőből vagyok, de azért vágyaim vannak..igen, hiányzik, de csak ezért nem fogok valakivel lefeküdni, akihez az égvilágon semmi közöm. mert nem lesz jó, és nem szüntetné meg a "feszültséget". ami nincs is, vágy van.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.22. 21:39:46

@_Ω_: csak annyit tudunk hogy egy férjnek és maximum két másik kakasnak :D

@fumerin: ez lehetséges! pont annyira okos mint egy amőba :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.22. 21:39:46

És ha nem is nő???? Áááá.... :DDD

Na csá! Mára ennyi volt! ;)

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.22. 21:41:03

@Virgo1975: akkor nem is masztizol? :D mert az az egyházon belül bűn :D

pretty kitty 2011.12.22. 21:42:38

www.demotivalo.net/view/64733/csokolade

Nekem cak ne kollatozza szenki jesz szemmi ja cokifodasztaszomat, imaaaadok cokitenniiiiiiiii!!!!! :)))))

fumerin 2011.12.22. 21:43:23

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: Írtam már, nem mindenki akar okos lenni.
Én egyszer akartam, de nincs hozzá se képességem se pénzem :D

_Ω_ 2011.12.22. 21:43:44

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: Á, remek, remek! Már te is látod, hogy _csak_ feltételezéseink vannak, biztosat nem állíthatsz róla. Görbe út a megvilágosodáshoz...

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 21:44:01

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: nem elnezo, en nem tudnam megtenni, de ertheto. Foleg ugy hogy a csaj ugy ertette amikor a srac elkuldte ot az xy-hoz hogy ot ajanlotta fel azzal hogy azt mondta megkapod amit kertel...
Eleg gyakran odaadjak igen es egy no minel kevesebbre ertekeli a testet annal konnyebben es kevesebb penzert dologert adja oda. Az is van,hogy a no annyira sokra tartja a testet, hogy meg akkor se adna oda ha mas eletet mentene meg...

Csibe, @Picicsibe a szexistennő: amit nekem irtal nem talalom de a valasz, hogy amikor fegyvert tertanak a fejemhez akkor en csak azert se tennem meg, mert jobb ha meghuzza mint akaratom megadva kinyissam neki a szamat. Persze eroszakolni ugy is lehet, hogy nem fenyeget es nem kell az en kikenyszeritett belegyezesem...

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.22. 21:46:23

@_Ω_: ha bele akarsz menni abba a filozófiai vitába hogy a világ megismerhetetlen ma nem vagyok partner. masztizz magadban ;-)

tudjuk, csibe titkon atomfizikus apáca.

tintamin 2011.12.22. 21:48:06

Aki a gyömbérsört szereti, és olyanokat mond, hogy "helyes kis söröző", az valószínűleg nő. Ha nem az, akkor meg meleg. A posztoló örüljön az elmúlt 8 hónapnak, és talán próbálkozzon a "másik" vonalon.

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 21:49:10

@kiraaaaa: egy gesa emlekirataiban a csaj ezert veszitette el a jovobeli statuszat :). Az egy mas vilag volt. Most mar lehet szerelmes, de szerintem egy no aki szerelmes nem kurvaskodna, hacsak nem a sricijeb szerelmes, mert szerelemert mindent nem? :D

_Ω_ 2011.12.22. 21:50:54

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: Pedig minden épeszű ember arra veri, hogy a világ megismerhetetlen!!! ;-)

Nem, ő nem atomfizikus apáca, hanem atomfizus anyáca (Kiszlanyocka biztos értékeli majd ezt a poént :P).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.22. 21:54:57

@( o_o ): És ha a kicsi gyerekeid otthon várnak?

Hagyjuk! Csak akkor tudhatjuk, ha pont ott vagyunk, abban a helyzetben.
Reméljük soha nem tudjuk meg, mit választanánk!

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 22:02:20

@Father Justice: mar megint a sotet latasmodod. A nok nem azert nem kurvulnak mert nincs meg hozza a jo testuk. Nem felvagni akarok, leszarom,hogy ki mit gondol a szepsegemrol, de volt mar ra pelda,hogy ajanlottak penzt szexert, nem is keveset es akkor pont nagyon de nagyon jol jott volna, sot olyan is volt hogy hivtak pornoforgatasra,( bar oda minek? :D) es nemet mondtam. NEm mert nem tartottam magam eleg szepnek hozza es en az ilyet nem engedhetnem meg magamnak, hanem mert nem fer bele az ertekrendembe es ez minden nore igaz fuggetlen attol,hogy szep-e vagy csunya. Azok kereskednek a testukkel, akik nem tartjak eleg fontosnak ahhoz, hogy esetleg olyan ferfinak adjak aki arra erdemes. Ez az en nezopontom. Altalaban amikor elkezdenek az ilyen lanyok ebben a szakmaban dolgozni, onbizalom hianyban szenvednek es minel elokelobb kurvakka valnak annal fontosabbnak erzik magukat, de a testuk akkor se er nekik sokat lelkileg, csak anyagilag....

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 22:03:30

@Picicsibe a szexistennő: igen ezt mar korabban irtam, elmeleteket lehet gyartani de a helyzetben lehet megtudni, hogyan reagalnank igazan...@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: ki az az omi? meg ezt mire irtad?

pretty kitty 2011.12.22. 22:05:52

@_Ω_: Engem meg lehet iszmelni, jesz ha jol megiszmelc lehet aszt fogod mondani h en a vilagot jelentem nekeeed!!! Coval a vilag megiszmelhetooooooo ;))))

A pojenodat vicont nem eltem.

Dr. Jula Watson 2011.12.22. 22:07:07

@( o_o ): Vagy csak az így megszerezhető pénz ér nekik nagyságrendekkel többet, mint a testük. És akkor itt most kizárólag a hivatásosokról beszélünk. Mert hát ugye te vetetted fel, hogy összemossuk a szlengbeli kurvákat a kisiparosokkal.

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 22:07:17

@Kiszlanyocka: :DDD. Te teljesen agyament vagy, de jol jatszod

pretty kitty 2011.12.22. 22:07:59

@( o_o ): "ki az az omi?"

Omegacka, cak kicit lovidebben ;))

Boris the Bullet dodger 2011.12.22. 22:09:10

Hű, mi volt itt.
Anita művészneve kiderült már?

pretty kitty 2011.12.22. 22:09:36

@( o_o ): Hihi, eszt moszt boknak vecem :DD

_Ω_ 2011.12.22. 22:09:50

@( o_o ): Valószínűleg én vagyok az az Omi... És erre a kommentre gondolhatott: @_Ω_:

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 22:13:12

@Dr. Jula Watson: es ezt tartom is, van kulonbseg. Az meg hogy csak az igy megszezett penzt tartjak tobbnek a testuknel. A prostik nem hiszem hogy sokra tartanak a testuket, ha a penz fontos egy nonek azt ugy is megkaphatja, hogy nem dugatja meg magat akarkikkel, marpedig egy prosti nem valogathat annyira. A nagy penzeket mas mocskos modon is meg lehet szerezni amihez nem kell 100 ismeretlennel eljatszani az elvezeteket...

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 22:14:28

@_Ω_: ja hogy mar itt tartotok? mar becezgetitek egymast? oh de aranyos :DDD latom melegszik a hangulat :D

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 22:17:40

@_Ω_: ezt eddig nem lattam, jokat irtal, de ez hogy kotodik hozzam meg a kommentemhez?

Lehet ehhez mar zokni az agyam. Megyek is aludni.

Ja meg ezt el akartam mondani a pornoval kapcs:
Lehet nekem azert nem gyere be mert mindegy hany fele fajta van, nincs benne erzelem es nincs benne vad onfeledt szenvedely igy meg nekem picit mesterkelt es unalmas, de ettol meg lehetek prud is :D

_Ω_ 2011.12.22. 22:21:27

@( o_o ): Ezt én sem igazán értem, lehet átsiklottam valamin és újra át kéne olvasnom a kommenteket.

Jó éjt!

Remélem a pornós részt már a kollektívának címezted, mi már megbeszéltük, hogy nem randizunk a blogon...

(O_O) (törölt) 2011.12.22. 22:24:42

@_Ω_: koszi, igen ezt a tomegnek irtam akik "olvasnak" :D
Ne haragudj de veled en blogon kivul se randizok :)

_Ω_ 2011.12.22. 22:26:15

@( o_o ): Ez jó! Igen, láthattam volna, hogy ez jön, rövidre kellett volna zárni még az előző kommentben :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.12.22. 23:05:12

@Virgo1975:

Mit gondolsz miért van kiemelkedően sok pedofil köztük? :)

Nutshell 2011.12.22. 23:30:38

@Frigyesur: Olvasgatva a mai beszélgetésed hirtelen aszittem, hogy szerda van :)

@fumerin: Hú, nem fogja elrontani? Vagy ahhoz már elég érett? :)

Frigyesur (törölt) 2011.12.23. 00:05:33

@Picicsibe a szexistennő: Hm, ennek a felet fumerinnek irtam. Osszeolvadt netan a szemelyisegetek?

Jah, hat valamilyen formaban muszaj volt leirni :D

Hm, mit kezdtem en? Azt hogy beszo'tal, hogy mit mennyiert tennek es hogy. Bizonyara tudatalatt kenyszeritettelek erre :))

Azt meg hogy ki degradalt teged, mar elmagyaraztak.

Frigyesur (törölt) 2011.12.23. 00:06:42

@Nutshell: Aaa, sz*r nap Nut, de a blog speciel pon' nem akasztott ki :)) Na, hogy megyen olyan idosen, amilyen vagy? :))

Frigyesur (törölt) 2011.12.23. 00:14:06

@kiraaaaa: Ooo, ha harom erett no megmondja a tutifrankot... :)))

Frigyesur (törölt) 2011.12.23. 00:19:21

@kiraaaaa: Taktika es szokas alatt a logikus ervelesre gondolsz? :))

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aggodom, Nard, ez toled tul kedves volt :D

Frigyesur (törölt) 2011.12.23. 00:38:09

Rohadt Whirpool mosogep. Mar mindenki lelepett, en meg csak varok, es varok... :@

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.23. 00:53:37

@Frigyesur:

Ezt mind nekem írtad. Nem ma, több hónap alatt. :)
Nem emlékszel, me' zsigerből jön, igaz e?!

Baszki, nem azé' de már leírtam párszor! Elméleti feltevés volt. Ezt nem érted, vagy most utólag jobb nem figyelembe venni? Pff! 

Te lekurváztál. Én csak mindezek után írtam, h mindenki kurva, amit természetesen nem szó szerint írtam, de nyilván te is tudod, csak jó ebbe kapaszkodni (más nincs). Nem a személyed ellen szólt amit írtam, nem a Frigyesur mögött levő lánynak. Nem rólad szól ez... Minden emberről az a véleményem ffi/nő, h létezne olyan összeg (este felvetődött más "ár"), amire az ember nem mond nemet. Csak a szituáció nem tud létezni, mert nincs aki megfizesse...

Te végig a személyemet támadtad. Nem ez zavar. Az nem tetszik, h másnak akarod kiadni magad, mint ami vagy.

Nemesség kötelez... Bruhahahahaaa

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.23. 01:07:51

@( o_o ):
mondjuk ez a "hívtak már pornóforgatásra" szöveg kissé elvetemült, hisz ma (tegnap) már megtudhattuk mennyiféle van belőlük; lehet, hogy pozitívnak szántad a külsőd megítélésre, de sajnos elég rosszul sült el

Чапаев 2011.12.23. 09:57:44

@Zsit (nyau és rémizé): Miért, lehet, hogy kedves ( o_o ) kommentező társunk egy tök helyes kis német juhász, és animal vonalon kapott megkeresést, a "Több nap, mint kolbász" c. lichtensteini, csak kutyák számára forgatott produkcióban! :D

Чапаев 2011.12.23. 09:59:02

@Frigyesur: Legközelebb a vízlágyító adalékot cseréld speed-re, hátha attól begyorsul! ;)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.23. 10:22:12

@Чапаев:
kutya vonalon mozogva is pozitív külső megítélést jelent :)

Nutshell 2011.12.23. 13:28:15

@Frigyesur: Khm, hát pont neked magyarázzam, hogy milyen érzés? :)
Hol mosol te fél 1-kor, hogy nem hívják rád a szomszédok a rendőrséget? :)
süti beállítások módosítása