Azt hiszem, van okom aggódni

2012. január 27. 07:32 - Panni CsP

Egy három napos eltűnést követő szerelmi vallomás-roham gyanakvást ébreszt mai posztolónkban. A pasija Németországban él, és havonta egyszer látogatja meg őt. De hiába van belógatva non-stop az msn, ha nincs rajta hűségradar. A távkapcsolatok egy két és fél éves időtartamú rekordja következik.

 

Sziasztok! A távkapcsolatokról már volt pár poszt, így nem dobok be idegen témát. Én 24 éves vagyok, lány, a párom 29, két és fél éve vagyunk együtt… (ez az „együtt” szó pontatlan, merthogy külön országban vagyunk) ő már a megismerkedésünkkor is külföldön élt és csak nyaralni járt haza, Magyarországra. Németországban él már 7 éve. Szóval az egyik ilyen hazajárós nyaralásán ismerkedtünk össze. Két hétig elválaszthatatlanok voltunk, ahogy mondani szokták, izzott körülöttünk a levegő. Minden érintésében éreztem, hogy imád. Én is így voltam ezzel. De aztán mennie kellett. Azóta havonta 1x látjuk egymást egy-egy hétvégére, esetleg egy kicsivel több időre.

A távolságot szavakkal hidaltuk át. Egész nap megy a levelezés, msn, stb. Néha apróbb ajándékokat küld németből, tipikus német dolgokat. Ezekből már szép kis gyűjteményt halmoztam fel. Ha az msn beszélgetésünk közben 1 órára eltűnök, rögtön azt kérdi, hol voltam, mit csináltam, meséljem el. Még a kapcsolatunk elején kérte, hogy menjek ki vele én is. De nekem itt van a munkám, a barátaim, a szüleim, minden – nem mehetek. Azért ebben a kapcsolatban van jó is, mert minden újbóli találkozásunk olyan, mintha először történne meg. Ez a kapcsolat közel sem nevezhető szokványosnak, valaki képes ebbe beleőrülni, vagy szakítani a másikkal. Én még csak az első opciónál tartok, egyelőre. Ez sem új dolog. Ugyanis pár hete megváltozott valami. Legalábbis, én így érzem. Sms-t küldött, hogy menjek gyorsan skype-ra. 1 órát várok rá, de ő nem érkezik meg. Később sem kérdezek rá, miért, el is felejtem. Aztán 3 napig nem látom őt bekapcsolva. Nem reagál semmire sem. Amikor elkapom, szűkszavú - kérdem, mi a baj? Azt mondja, semmi, csak kicsit beteg volt. Aztán jön egy 2 oldalas szerelmi vallomás, ami kb. arról szól, hogy mennyire szerencsés pasi is ő, hogy vagyok neki én. Ez nem úgy hangzik, mintha egy futó kaland után mosakodna?? Feltettem magamnak a kérdést: vajon itt az idő, amikor észre kéne vennem, hogy lassan le leszek építve? Lehet, hogy van valakije? Egyik barátnőm szerint, ha tényleg szeretném utána mennék. És szerinte azért jó nekem ez a távkapcsolat, mert így adagolva van a pasi, nem mászik rám, korlátlan szabadság, nem ellenőriz… és igazából el sem tud laposodni a kapcsolat, hiszen még ki sem alakult igazán a dolog - nem volt alkalom, sem idő a kifutására. Említett barátnőm azt is kétségbe vonja, hogy a barátomnak ez így sokáig megfelelne. Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék a Ti véleményetekre. Köszönöm.

 
649 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr923895829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2012.01.27. 07:34:53

Do you love me?

(Golde)
Do I what?

(Tevye)
Do you love me?

(Golde)
Do I love you?
With our daughters getting married
And this trouble in the town
You're upset, you're worn out
Go inside, go lie down!
Maybe it's indigestion

(Tevye)
"Golde I'm asking you a question..."

Do you love me?

(Golde)
You're a fool

(Tevye)
"I know..."

But do you love me?

(Golde)
Do I love you? 
For twenty-five years I've washed your clothes
Cooked your meals, cleaned your house
Given you children, milked the cow
After twenty-five years, why talk about love right now?

(Tevye)
Golde, The first time I met you 
Was on our wedding day
I was scared

(Golde)
I was shy

(Tevye)
I was nervous

(Golde)
So was I

(Tevye)
But my father and my mother
Said we'd learn to love each other
And now I'm asking, Golde
Do you love me?

(Golde)
I'm your wife

(Tevye)
"I know..."
But do you love me?

(Golde)
Do I love him?
For twenty-five years I've lived with him
Fought him, starved with him
Twenty-five years my bed is his
If that's not love, what is?

(Tevye)
Then you love me?

(Golde)
I suppose I do

(Tevye)
And I suppose I love you too

(Both)
It doesn't change a thing
But even so
After twenty-five years
It's nice to know

Muha 2012.01.27. 07:39:07

Ismet kivalo a blog

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 07:42:32

"Említett barátnőm azt is kétségbe vonja, hogy a barátomnak ez így sokáig megfelelne."

A barátnőd nem buta lány. Eleve azt is nehéz elhinni, hogy szexből elég neki havonta egy alkalom a 29 éves fiatalembernek. Ha sötét látnám a világot, azt mondanám, szerintem az elmúlt két és fél év során is csak azért felelt meg neki ez a konstrukció, mert odakint sem unatkozott - ha érted mire gondolok. Azaz gondolnék, ha sötéten látnám a világot!

mütyür 2012.01.27. 07:44:30

2 és fél évig havonta egyszer?
azt hittem, vmi nehezet fogok ki, de védeni a poszterinát nem lesz nehéz, nincs is nagyon mitől:)

tedd fel a kérdést magadnak, hogy látsz-e ebben a kapcsolatban jövőt? 24 évesen jó lenne "igazi" kapcsolatban élni, így semmi tapasztalatod nem lesz. abban a barátnődnek igaza van, hogy így azért nagyon kényelmes neked.

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 07:45:10

Azt a kutyafáját. Tehát: "Eleve azt is nehéz elhinni, hogy szexből elég havonta egy alkalom a 29 éves fiatalembernek.", "Ha sötéten látnám a világot..", meg ilyenek.

2012.01.27. 07:57:06

Passzolom a dolgot.

eMJe 2012.01.27. 08:14:08

top10?

barátnődnek igaza van, így nem tud ellaposodni a... mi is? jaaaa, elvileg ez egy kapcsolat. na majd a fejlesztők kitalálnak a netes kapcsolatokra is dolgokat, jobban működjenek ezek a dolgok a virtuális térben

viszont nincs (is) igaza, mert más sokkal közelebb kerülhet az általatad áhított személyhez

tanács kell? hús-vér férfi, ne UTP kábel

dr. gernika 2012.01.27. 08:17:25

Szerintem is megcsalt, a barátnődnek pedig igaza van.
Nem mondom, hogy ne kezdjen az ember távkapcsolatba, nekem is volt pár, de ha egy idő után nem jön automatikusan a közel(együtt)élési vágy, a közös tervek, akkor elsikkad. Barátodnál megtörtént a dolog 2 év után lanyhult a láng, szabadultak fel vegyértékei és valaki megérintette odakint, akivel rendszeresen találkozik. Az látszik, hogy hozzád még kötődik érzelmileg, de hosszútávon veszíthetsz, ha nem változtattok a felálláson. Mondjuk ezután én már nem mennék ki utána.

dr. gernika 2012.01.27. 08:18:35

Ja, és becsüld meg ezt a barátnődet, mert láthatóan bevállalja, hogy megbánt az őszinteségével, de legalább felnyitja a szemed és nem csak azt szajkózza, amit hallani akarsz.

JOKKA21 2012.01.27. 08:19:44

Hülye picsa vagy Te is, mint a többi csaj.

HankyMoody 2012.01.27. 08:20:17

Poszterkém, tudod hányan kapnának a lehtőségen, ha így kimehetnének külföldre dolgozni / élni?

Megsúgom: Sokan.

A háromnapos kihagyás alatt fikken volt, az hót ziher.

JOKKA21 2012.01.27. 08:21:40

Mondd a faszinak, hogy jöjjön haza ő.Keress olyan kant, akivel egy országban(vagy egy városban) élsz.

2012.01.27. 08:25:21

@HankyMoody:
Igen, Németország nem rossz hely.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 08:30:22

Nem olvastam, de tuti félrekúr. Faszé' erőltetik emberek a távkapcsolatot?! Kinek jó az bazdmeg? Ha csak egymással szexelnek, akkor szex havi 1-2 napon át egyfolytába? Másra meg még ennyi idő se jut? Mi az értelme?

Ép eszű ember ilyet nem csinál. Ép eszű nő nem veri át magát, h ez így éveken át jól működhet.

Na majd később elolvasom...

Boris the Bullet dodger 2012.01.27. 08:32:32

Két és fél éve havi egy találkozás? Msn, skype? Ez kapcsolat?
A barátnődnek igaza van, azon csodálkozom, hogy ez eddig neked nem jutott eszedbe.

Blogmoci meg bekaphatja.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 08:52:48

@Father Justice:

Ismerek olyat, akinek elég ennyi, vagy ennyi sem.

A postban szereplő fiatalember, megkérte a posztolót, hogy menjen ki hozzá, ő nem ment ergo saját maga rázta meg a pofonfát. Mondjuk jobban járna, ha kimenne, ebből az országból úgysem lesz semmi. Én mentem volna. :)

Németországban én is hűséges tudtam maradni 2 évig, olyan bűnundorító gány nőknél jobb volt a meleg tenyér.

leonito77 2012.01.27. 08:56:51

Kedves poszter!

Szerintem jól csinálod ezt a kapcsolatot, ne változtass semmit, a fent említett hozzászólók csak irigykednek és rosszindulatúak veled.

Ezt abból is láthatod, hogy az együttélés mennyi macerával jár és mennyi poszt született már róla. Bizonyára a te ismerőseid körében is van olyan, aki már 20 éve él stabil távkapcsolatban és ez annyira összekovácsolta őket, főleg mostanában, az internet korában, mikor lassan a szex is menni fog online, nem , hogy a levél, meg a videocset.

Szóval ne törődj velük, mert szerintem ez így a legjobb. Ha túl lesztek azon a bizonyos 7 éven, akkor utána már biztosan örökre IP társak maradtok.

Bár szerintem, ha jobban odafigyelsz, rájössz, hogy az a havi egy alkalom azért picit sok, mert... még megunnátok egymást.

Ne hallgass a csúnya bácsikra és nénikre, szerintem jól csináljátok és a szerelmes levelet is azért kaptad, mert a barátod nagyon szeret és biztos lehetsz benne, hogy nincsen lelki vívódása. Ez a levél a legjobb bizonyítéka a kapcsolatotok teljes rügyében pompázásának.

Ne hagyd, hogy holmi esti együtt alvások, horkolás, wécé és fürdőhasználaton való vita közétek álljon...

Én drukkolok neked, hogy ez továbbra is ilyen szép maradjon, mint most.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 08:59:44

Panni picit figyelmetlenke voltál...Ez a poszt kamu az elején még hímnemű a végére meg átvált nőbe:
"szerinte azért jó nekem ez a távkapcsolat, mert így adagolva van a pasi, nem mászik rám, korlátlan szabadság, nem ellenőriz"
"Említett barátnőm azt is kétségbe vonja, hogy a barátomnak ez így sokáig megfelelne."
azért jó poszt elemzést mindenkinek :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 09:08:30

1.  Hülye picsa vagy, ha szereted és nem mentél utána!
2. Jól tetted, ő se akarta! Már akkor felesége és gyerekei voltak, amikor megismert téged. Gyakrabban jár haza, csak olyankor a családdal...
3. Folytasd! Most már ne hagyd cserben ezt a derék ffit! ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 09:12:48

@( o_o ): Nagyon figyelmetlen lehetek, de mi van? :)
Mi a gond?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 09:13:04

@JOKKA21:

Ilyet ne mondj, hogy jöjjön haza, miért kúrna ki a csókával? Ebbe a fostalicska országba? Örül hogy elhúzott innét.

@HankyMoody:

Kötve hiszem, hogy volt fikken.

@eMJe:

Azért egy cat6-os kábel nem olyan rossz! :)

indapass90210 2012.01.27. 09:13:46

Egészen pontosan az történt, hogy végre, először az életben sikerült neki beújítani egy helyi pinát. Hogy ez szőrös volt, tág, büdös vagy egyszerűen csak a keret a szokásos német női minőség (zsírsegg), azt sajnos nem fogjuk megtudni. Mindenesetre feltehetőleg rájött, hogy a posztoló magasan veri brünhildát, ezért jött ez a hirtelen emócionális kitörés.

Szerintem a srác ezt komolyan úgy gondolja, hogy szereti a posztolót, és most bűntudata is van.

De! Emberünk rá fog jönni, hogy a bűntudat egyrészt nem tart örökké, másrészt megint elnyomja majd az agyat elöntő sperma/kangörcs, és eljön majd a pillanat, amikor már mindenféle gátlás nélkül húz meg csajokat úgy, hogy a poszter otthon várja. És ebben még igaza is lesz. Azért, mert ha megmossa, utána olyan, mintha új lenne. Meg azért is, mert így nem lehet kapcsolatot fenntartani.

Kytia 2012.01.27. 09:14:42

Jaja, a jelek aggasztóak, lehet, hogy a srác finisbe érkezett a dologgal. Mondjuk nem nehéz. Egy hónapban 28 napot egyedül, utána két nap nővel, aztán megint egyedül. Azt sem értem, te hogy bírod.
A barátnődnek lehet, hogy igaza van, de azért érdekes, hogy ő mondja meg, hogy te mit érzel, te meg megkérdezel minket, hogy szerintünk igaza van-e abban, hogy te mit érzel... Talán inkább te mondd meg, hogy te mit érzel.:)
A helyedben leépíteném ezt a dolgot, nem úgy tűnik a posztból, hogy ez a srác az igazi, akkor meg minek pazarolni rá az időt.

Szöszi 28 2012.01.27. 09:16:37

@( o_o ): Ne legyél szőke, olvasd el még egyszer inkább! :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 09:16:45

@( o_o ): ja bocs Panni, nem tudom mit olvastam, biztos nem ezt a történetet, mert ebben az elején is lány :). Attól még lehet kamu a történet, de nincs nemváltás :D

Cserébe egy kis zene:

www.youtube.com/watch?v=eHuebHTD-lY

Sam Sparro - Black and Gold

indapass90210 2012.01.27. 09:16:54

@( o_o ): szerintem igyál egy kávét!

Kytia 2012.01.27. 09:17:29

Ja és a hirtelen érzelmi kitörés lehet megcsalás utáni bűntudat, de az is lehet, hogy elhagyta a másik nője, ezért volt a pár napos megzuhanás/eltűnés és most kapaszkodik abba, amije még maradt. Igazából tökátlagos CsP-s szenvelgésnek tűnik a leírás alapján, mindenféle extraérzelem nélkül, hagyd a francba.

cyd 2012.01.27. 09:17:59

@leonito77: És itt nem gumit kell venni, hanem tűzfalat.

@( o_o ): Olvasd el mégegyszer.

kiraaaaa 2012.01.27. 09:18:53

@Dövan: ezt az igaz netto gonoszság a német nők felé, ejha.

Muha 2012.01.27. 09:20:57

Jo matrozt minden kikotoben varja egy puna.

JOKKA21 2012.01.27. 09:21:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szar az tény, de ide születtünk.
Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de nekem honvágyam volt külföldön, ha külföldön voltam sporton(egy-két hetet vagy pár napokat).

JOKKA21 2012.01.27. 09:21:47

@Kytia: Kítia nyalnám a combod kicsim.

indapass90210 2012.01.27. 09:24:31

@kiraaaaa: "ezt az igaz netto gonoszság a német nők felé, ejha."

Ez valami játék? Össze kell rakni a szavakból egy értelmes mondatot?

2012.01.27. 09:24:52

tutimondás:
A távkapcsolat a legnagyobb idiótaság a világon. Simán csak időt lehet elbaszni vele, semmi jövője nincsen.
Ha a posztoló ennyire rajong a szüleiért hogy nem elég ha havonta/félévente látja őket, inkább a szerelmét adja fel és nem megy ki vele, akkor nincs miről beszélni. Dönteni és választani kell. De ez a meccs már valószínű lefutott.
Máskor okosabb legyen a posztoló.

indapass90210 2012.01.27. 09:25:07

@JOKKA21: szerintem Kytia pont azt szeretné, hogy nyald a combját :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 09:25:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nemtom melyik részén éltél No-nak, de úgy általában egész No-ban mindenféle nemzet női egyedei megtalálhatóak szép számmal.
Szóval... :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 09:26:38

@JOKKA21:

Vidd magaddal Orbán képét külföldre, és ha honvágyad van, ránézel, és elmúlik. Én nem ide születtem és nem nagyon szokott honvágyam lenni, max a barátnőm, szüleim meg a kutyáim hiányoznak. Ennyi. Az országot szarom le magasról.

@Picicsibe a szexistennő:

Hannover. Ott nemigen láttam mást.

kiraaaaa 2012.01.27. 09:26:44

@Dövan: válaszoltam, de megette a kommentet.
Szerintem gonosz voltál.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 09:33:49

@kiraaaaa:

Az igazság fájó. A német nők olyan finomak mint az angol ételek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 09:36:00

@JOKKA21: Honvágy van. Család, barátok, megszokott környezet hiányzik. De élni kell! Ha nem megy ott, ahol születtél, mész máshova. Magyar vagyok, ahogy európai is! ;)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 09:36:49

@Kata1987: @cyd: @Dövan: há bocs :D, mentségemre legyen hogy nem aludtam egy percet se az éjjel, és nem azért ;-)

Viszont akkor már poszterkém:

Sajnálom, hogy a te pasid is átvert, van ez így, de ne add fel, biztos vannak még hűséges gerinces nem kamukirály férfiak a világban, csak türelmesnek kell lenni.
Viszont hibáztál, amikor nem mentél utána. Kisiskolásként még elfogadható gondolkodás, hogy nem akarod a barátokat magad mögött hagyni, de munkát találnál jobbat és az sokkal életszerűbb, hogy az ember a szüleit látogatja havonta mint az, hogy a párját.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 09:37:13

Ennyire hosszú ideig nem lehet és felesleges is fenntartani egy távkapcsolatot. Egy idő után éreznetek kell, hogy menne-e együtt vagy sem és akkor az egyiknek költöznie kell. Lehet, hogy neki is ebből lett elege, hiszen havi egy alkalom az semmi. Ha szereted akkor elég nehezen kellene viselned ezt a helyzetet, de láthatóan nem nagyon visel meg. Olyan mintha lenne egy nagyon jó barátod, akivel beszélgetsz és néha szexeltek...ez igazából ennyi idő után már nem kapcsolat, legalábbis nem olyan, aminek lesz folytatása. Szerintem nem kellene erőltetnetek ezt a dolgot, nem hiszem, hogy ne lenne kint valaki, akivel összejárogat. Főleg, hogy tudja, ebből a kapcsolatból köztetek nem lesz túl sok minden.

Flaffy 2012.01.27. 09:37:49

Tutira megcsal, de nem az email miatt.100hogy van kinn valakije melletted.Csak azér tart hogy ha hazajön legyen kit sunáznia.Sok boldogságot!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 09:38:19

@Dövan: Inkább pálinkát, az hamarabb meglátszik!
:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 09:39:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
"Vidd magaddal Orbán képét külföldre, és ha honvágyad van, ránézel, és elmúlik."
:DDDD Ebben az a tragikomikus, hogy igaz. :S

Szöszi 28 2012.01.27. 09:43:57

@Ibrahim a tevehajcsár: A pálinka jóóó, holnap iszom is egy kevéskét:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 09:44:36

Poszterina! Tévedtél: nincs okod aggódni, mindent jól csinálsz! sose fogjátok megunni egymást!
:)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 09:44:55

@Ibrahim a tevehajcsár: itatnál mi? ;-)
szerinted mitől vagyok ilyen hülye? :D Még nem látszik? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 09:45:02

@Picicsibe a szexistennő:

Nem próbáltam ki egy német csajt sem, nem vitt rá a lélek, sem pedig a kangörcs, pedig eléggé ki voltam éhezve. Az angol kaját viszont igen, elég szar. Gondolom a német nők is hasonlóak, csak más kontextusban.

@Frigyesur:

:)

@kiraaaaa:

Nem hagytál ki semmit.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 09:46:09

@Kata1987: miért kevéskét? Igyál sokat! Abból nem lehet baj! Mondtam már, hogy imádlak, mikor részegen dűlöngélve hangosan danolászva próbálod kitalálni, hogy hol is laksz?
:)

JOKKA21 2012.01.27. 09:46:35

@Picicsibe a szexistennő: Nekem jó itt.:D Más országokban is van sok szarság.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én szeretem az országot.Vinném Orbán képét, dartsozni.

Чапаев 2012.01.27. 09:47:20

Naná, hogy van okod aggódni, továris poszterina, a maják december 21.-én új naptárciklust kezdenek, abból még bármi lehet! A baljós jelek mindenesetre szaporodnak, én például megvágtam magam borotválkozás közben, ma reggel.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 09:47:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D
Az angol kajáról azt hallottam mind ecetes ízű. Hmm. Lehet a német csajok puncileve is? :))

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 09:51:33

@Чапаев: Ne higgy a szélhámosoknak! Nem lesz semmi, csak világvége! Én már tartós tejet sem veszek!
:)

JOKKA21 2012.01.27. 09:52:55

@Picicsibe a szexistennő: Van bizony.Máshol sem fenékig tejfel.

cyd 2012.01.27. 09:56:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Igazad van, minek is vennél, mikor ott a friss tevetej, ha meg nem friss, akkor kumisz.

Muha 2012.01.27. 10:02:53

Szerintem a posztert is kurja mas

cyd 2012.01.27. 10:03:32

@Muha: Ez most felszólítás vagy kijelentés?

Szöszi 28 2012.01.27. 10:03:40

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez maximum a fantáziádban létezhet, mert velem ilyen még nem fordult elő:D
Egyébként is, táncolni szoktam, azt tudok. Énekelni nem:D

Muha 2012.01.27. 10:04:42

@cyd: Mindketto a helyzet rendezese erdekeben

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:09:04

Ennek a kapcsolatnak a jövője és lehetőségei akkor el döntettek amikor a lány nem ment ki a pasival, de még csak el sem gondolkodott rajta.

Posztíró, te az itthoni nagy szabadságodban közben hány pasival flörtöltél, vagy egyéb?

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 10:10:15

@Muha: szerintem meg nem kéne mindenkinek lesüllyednie a te szintedre.

Чапаев 2012.01.27. 10:11:16

@Ibrahim a tevehajcsár: Szóval akkor ezért van létszám-fejlesztés az Apokalipszis lovasainál?! Éreztem, hogy valami lehet a dolog hátterében! ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 10:12:42

@Kata1987: Na persze, mert még nem vittelek el egyszer sem erjesztett tevetejet inni! Attól bezzeg úgy berúgnál, hogy négykézláb mennél hazafelé! Nem is tudod milyen jó!
:)

Чапаев 2012.01.27. 10:12:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Egyébként meg minek neked dobozos tej, ott vannak a tevéid! :D

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:13:33

@mütyür: van ami sosem változik :)
Viszont ahogy olvasom, muha megelőzött engem ugyanezzel a felvetéssel. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 10:13:48

@Dr. Jula Watson: ??? Miért is? Csak nem németnek tetszik lenni?
:)

cyd 2012.01.27. 10:14:21

@Muha: Hm... 24? Átengedem Neked, öreg vagyok én már ehhez.

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:15:52

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát, úgy fogalmaznék, ha rámnéznek, akkor nagyon idegen vagyok nekik, ha bemutatkozom, egyből a keblükre ölelnek :)

Muha 2012.01.27. 10:18:46

@( o_o ): Szerintem meg egy rendes szluttybeontes jot tenne neki hogy lezarja a szar nem letezo fosadek kapcsolatat es kezdjen egy normalisat jovobutatost valaki massal

Baszni valakivel nem lesullyedes z en szintemre

Mindenki kur

mütyür 2012.01.27. 10:19:49

@Dr. Jula Watson: naja, nem is csodálkozom, a Watson echte német név:))

Muha 2012.01.27. 10:20:42

@cyd: Kosz.
En birom a kis ropika mopika tinisuncikat.

:)

cyd 2012.01.27. 10:20:43

@Чапаев: Feltétel a saját ló és a lovaglás ismerete? Dobd már át a hirdetést elftárs.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 10:20:57

@JOKKA21: Azért nem mindegy, h a problémák hogy hatnak a hétköznapi emberek életére!

mütyür 2012.01.27. 10:22:07

@Dr. Jula Watson: áh, sztem nem csalt poszterina. de valszeg nem lehet egy szépség, ha 2 és fél év alatt egy pasi sem próbálkozott nála:)

Чапаев 2012.01.27. 10:22:29

@Dr. Jula Watson: Elsőre egy boldog tevecsorda képe jelent meg előttem, amint "Jááááháj, hát mér nem mondtad, hogy te is Kétpúpú vagy!?" felkiáltásokkal ölelgetnek, aztán néztem, hogy (csak) a németekről van szó! :D

Szöszi 28 2012.01.27. 10:23:23

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem is akarom! Fúj! Velem ilyet meg nem itatnál:D És még sose voltam olyan részeg, hogy négykézláb másszak haza, nem 24 évesen fogom elkezdeni:D

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:24:22

@mütyür: ha csalni nem is, de abban biztos vagyok, hogy flörtölgetett, bele-beleücsörgött mások ölébe. Árulkodó a barátnője jellemzése, hogy szerinte neki pont ezért jó a távkapcsolat, merthogy ha olyan van, lehet mondani, hogy de hát kérem én kapcsolatban vagyok, viszont tulajdonképpen meg viselkedhet úgy, mint akinek nincs senkije. Haverok, buli fanta.

Чапаев 2012.01.27. 10:24:24

@cyd: Asszem csak izzó, démoni tekintet, meg a szálegyenes EKG a kritérium, a többit elsajátíthatod a belső tréningen is! ;)

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:25:24

@Чапаев: de a 2 púpot nem kell mondani, az látszik :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 10:25:51

@Muha: csak egyesek nem félre. De hát te biztos jobban tudod mint én, én még naív vagyok és mindig a legjobbat feltételezem mindekiről amíg át nem "kúrnak" :).

Sadist 2012.01.27. 10:25:56

Bukásra ítélt kapcsolat. Kb. az elejétől fogva.

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:26:37

@Kata1987: mindig van egy első alkalom. Na meg ahogy öregszik az ember, egyre kevésbé bírja a strapát :D

mütyür 2012.01.27. 10:28:29

@Dr. Jula Watson: :) na igen, a bnője nem mond butaságokat, ez tény. pl. hogy ő sem érti, miért nem ment ki pasihoz. nagyon fail duma, hogy "jajjjajj de hát itt van a családom":S jó lenne, ha szakítanának és a pasi végre ismerkedhetne hús-vér nőkkel is.

Muha 2012.01.27. 10:29:53

@( o_o ): Ki mondta hogy felrebasszon, mert en nem!

Szoval leszel kedves abba a par szoba amit leirok nem belelatni amit akarsz!

mütyür 2012.01.27. 10:30:12

@Ibrahim a tevehajcsár: természetesen! az angolsága csak álca:)

@( o_o ): nekünk most úgyis védeni kell a poszterinát, hajrá!:)

cyd 2012.01.27. 10:30:13

@Kata1987: 2012-1987=25 csak gondoltam szólok...

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:32:57

@Чапаев: bizonyos adottságoknál csadorban is :D

@mütyür: egyébként nekem úgy tűnik, a csaj konkrétan szarba sem veszi a srácot, csak úgy jó, hogy van a pasifelhőjében.

@Ibrahim a tevehajcsár: 80 évesen azért már vicces :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 10:33:03

@mütyür: Az, hogy te véded az rendben: megpróbálsz rávetődni a lepattanóra. De Szemcsinek miért is kellene védeni? Neki nem pálya!
:)

mütyür 2012.01.27. 10:34:51

@Dr. Jula Watson: hát kb... például már azon fennakad, hogy miért kérdezősködik pasi, amikor beszélgetés közepette otthagyja lógni a gyereket 1 órára.

@Ibrahim a tevehajcsár: miféle lepattanóra vetődök én?

Szöszi 28 2012.01.27. 10:35:16

@Muha: Akkor CSATTT, 2 kurva nagy pofon Muhának jobbról-balról! Te akartad:D

cyd 2012.01.27. 10:36:16

@Чапаев: Az első még csak-csak egy kontaklencsével, de az EKG... Nem elég, hogy az EEG-m már sima? Annyit dolgoztam rajta, most essek neki a másiknak is?

Szöszi 28 2012.01.27. 10:36:47

@cyd: Majd márciusban töltöm be a 25-öt, tehát még 24 vagyok. Ne legyél ennyire egyszerű, Édesem:)

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:37:29

@mütyür: Na ez is furcsa. Hogy csak úgy szó nélkül otthagyja.

mütyür 2012.01.27. 10:39:49

@Dr. Jula Watson: normális embernek nem elég havi 2 nap kapcsolatnak. ez még szimpla dugipajtiknak is kevés:))

cyd 2012.01.27. 10:40:16

@Kata1987: A 25. életévedben jársz, de már csak alig 2 hónapig utána már a 26-ba lépsz. A tények kemények.
Édeseeeem? Mondja ezt az eljegyzésfelbontó. Jut eszembe, mikor kapom vissza a gyűrűt?

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:41:34

@mütyür: Na ja, még a heti 2 sem a túlzásba vitt kapcsolat. :)

Чапаев 2012.01.27. 10:41:35

@cyd: Ne is fáradj, a HR-diviziójuk brutálisan alapos! Ott helyben nekiesnének egy nagy csavarhúzóval, és rögtön kibukna, hogy csak kalapáccsal meg némi gittel tetted olyanná! :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 10:41:40

@Muha: igen mindenki, csak egyesek nem félre, azért van különbség. De te biztos jobban tudod, mert én még naív vagyok és mindig benyelem ezeket a szeretlek és nem csalnálak meg szövegeket.

Muha 2012.01.27. 10:42:14

@Kata1987: Nem akartam. De ha ez van, ez van.
Abbol fozunk ami van.

Чапаев 2012.01.27. 10:43:04

@Dr. Jula Watson: Való igaz, ha te is a hátadon hordod, mint ők, akkor még egészen kis méreteknél is! xD

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 10:44:21

@Чапаев: azt mondod, úgy jövök, mintha mennék?

Füstleee 2012.01.27. 10:45:15

@JOKKA21: Ismerek ilyen idióta picsákat akik kizárólag külföldiekkel jönnek össze, legyen az akár arab, görög, izraelita, német stb, nem válogatnak csak az legyen.
@Muha: A posztert a barátnőja strap on-ozgatja. :)
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az angol kaja tényleg fos, a német nők finnyás hülye picsák 1től 1ig. Viszont ezt a két dolgot simán megfejelik az angol nők. Botrányosan ocsmányak és idióták.!

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 10:45:31

@Flaffy: Szerintem is az a valószínűbb, hogy a fickó a posztíróval csalja Rozamundát a rokonlátogatások alkalmával.

Чапаев 2012.01.27. 10:45:34

Na jó, akkor haladjunk a lényegi dolgokkal is! A gumi honnan van, német benzinkutakról? Gondolom a posztert inkább az Lidl-be viszik vásárolni, mintsem teszkózni?!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 10:45:48

@Dr. Jula Watson:

Ott voltál? :) Nem. Akkor ne kérjed ki magadnak! :) Különben is, amíg nem mondod el AZT, addig genya leszek! :)

@cyd:

Azt baszhatod. Ezért kell egy gyenge hamisítványt adni ameddig ki nem érdemli az igazit :) A pléhgyűrűt megtarthatja! :)

cyd 2012.01.27. 10:47:20

@Чапаев: Csavarhúzó? Régi szép idők, mikor még stresszteszt volt, meg "beszéljen magáról" és "milyen állat lenne" típusú kérdések. Elpuhultak ezek is. Már az állásinterjúk sem a régiek.

indapass90210 2012.01.27. 10:47:38

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 10:48:24

@Muha: szakitottak? Nem! akkor miert ajanlgatod neki, hogy o is szexeljen massal, ahogy a parja ott kint? ez nem megcsalas???????????? Adok kapok? Ez gyerekes es kicsinyes! Ha azt irod, szakitson a parjaval es aztan menjen keressen masikat, az mas. De nem ezt irtad, es te is tisztaban ezzel.

@mütyür: ez a poszt pont jó erre, mert gyűlölöm a csaló hazug kamugépeket, szóval a srác nem biztos de eléggé úgy fest félrement és akkor a poszterinának nem kell sírnia lépjen tovább a csalóknak nem kell új esélyt adni. És ezért a nyaomoroncért meg nem is kell feladnia családot, barátokat akármit, hisz ha németben csalta itthon is csalná. Legalább nem veszített semmit azzal, hogy itthon maradt.

Muha 2012.01.27. 10:51:14

@( o_o ): Senki se allitotta az ellenkezojet fogd mar fel. Vagy ne beszelgess velem mert agyfadzt kapok a kepzelgesektol

cyd 2012.01.27. 10:51:14

@Dövan: Nincs gumi. Tűzfal, adblock, vírusírtó. Ezeket használták.

mütyür 2012.01.27. 10:51:16

@( o_o ): egyáltalán nem biztos, hogy a pasi csalt. a csaj már menne komolyabban nézelődni a húspiacra, ezért gyorsan mindenbe mindent belemagyaráz, hogy koptathassa a gyereket.

Muha 2012.01.27. 10:53:05

@( o_o ): Nem irtam bazmeg hogy ne szakitson es ugy basszon massal mar faszombazmeg!

Szovegettelmezesbol egyes!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 10:54:12

@cyd:

A cookiekat a csaj használta csak. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 10:55:29

@mütyür: szerinted ha 3 napig nem jelentkezik a csaj hiába hívja/keresi, akkor tényleg nem csalt?! az is lehet nem csalt de szerintem csalt, főleg, hogy a konkrét kérdésekre nem válaszolt amikor a csaj rákérdezetett. Ettől még a csaj se nomrális hisz x éven keresztül megelégedett a havi egy hétvégével pedig a srác többet is ígért neki anno.
@Muha: ühüm, képzelgek :).

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 10:56:32

@mütyür:
"Aztán 3 napig nem látom őt bekapcsolva. Nem reagál semmire sem."
Ez egy parkapcsolatba nem fer bele. Ha nem tudok kommunikalni, akkor telefonalok vagy dobok egy smst, emailt, skype uzenetet. Vannak ra elfogadhato magyarazatok, pl. baleset miatti magatehetetlenseg, lakatlanra szigetre vetodes, emberrablas, de lassuk be, ezek eleg valoszinutlenek, ugyhogy igen, ez gaz. Megcsalasra en nem gondolnek, hanem kozonyre. Ez viszont 100%-ban be szokott jonni.

Kytia 2012.01.27. 10:58:26

@Dövan: Psssszt, ne mondd el neki, még elbízza magát.:DD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 10:59:06

Félrekúrt vagy nem, ez a kapcsolat szar.
Am szerintem félrekúrt. Vagyis nem is félre... Mert félre a poszterinnel szokott. Hihihiiii...

dr. gernika 2012.01.27. 10:59:21

@( o_o ): Olvasd el még egyszer, Szemcsi. :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 11:00:02

@Frigyesur: de miért a közöny ha előtte ő mondta a csajnak hoyg menjen azonnal skypra? Utána meg nem jelenik meg skypon és 3 napig nem elérhető? Egyszer egyik haverom hívta fel úgy részegen barátnőjét, hogy azonnal gyere el a buliba mert ha nem, megcsallak. És komolyan gondolta, tudta csak a csaj jelenléte tudja megakadályozni. A csaj meg ment. Az már más kérdés, hogy a kapcsolat nem volt működőképes mert a srác nem bírt a vérével utána se...

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 11:00:10

@Frigyesur: Van az a helyzet, hogy az ember lakatlanra vetődi a szigetet? :DDD

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 11:00:43

@( o_o ): Lehet tévedek, de most nagyon az jön le a szavaidből, hogy neked a közelmúltban volt valami rossz tapasztalatod. Nagyon elfogultan nézed a dolgot.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ki tudja, lehet ott votam ;)
na most genyasági versenyt hirdetünk? :D

Kytia 2012.01.27. 11:01:02

@Muha: Még szakítani sem kell, csak kilogolni msn-ről.:))

mütyür 2012.01.27. 11:01:48

@( o_o ): @Frigyesur: nem azt mondtam, hogy biztosan nem csalt, csak nem igazán tudom én ezt komolyan venni, mert ez nem kapcsolat. és nem is szerelem, mert két hét alatt ilyen egyszerűen nem alakulhat ki.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 11:03:27

@Picicsibe a szexistennő: Na igen. Ez inkább hihető. Ursula meg tárt karokkal várja vissza.

mütyür 2012.01.27. 11:03:31

@( o_o ): LOL, gyere ide, mert áll a cerkám a buliban egy csajra?? hahahaha, és a lány még képes is volt odamenni?? jaaaaaajjjjjj:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 11:04:54

@Frigyesur:

Én is el tudok tűnni, ha sok meló van. Nem egy nagy mutatvány.

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 11:05:17

@mütyür: hehe, de legalább őszinte volt:)

Muha 2012.01.27. 11:06:12

@( o_o ): Mutasd meg hol a kurvaanyamban irtam hugy kurjon felre.
Ha megmutatod es a tobbiek is azt allitjak ezt irtam, leszopom a jokkat.
Ketszer.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 11:09:28

@Dr. Jula Watson: az biztos, hogy tudnék arról mesélni milyen is az amikor mindent feladsz valakiért és az átver és más csajokkal randizgat, de ebben nincs elfogultság, nem mondom 100%osra, hogy csalt,de a srác 3 napos eltünése nem normális. Az ember van hogy nem tudja felvenni a telefonját nem tud smselgetni de akkor dob 1 smsmt hogy most dolgozom vagy haverokkal sörözök vagy ilyesmi és akkor tudja a lány hogy mi van. De az gáz ha 3 napig valaki keres és te nem válaszolsz. Az meg már az én hülyeségem, hogy nem hiszek a "ha te megcsaltál én is megcsallak és kvittek vagyunk-ban". Ha valaki megcsal akkor semmibe veszi a te érzéseidet/téged, akkor kár az ilyenre bármit is alapozni és a körbecsalás nem megoldás, szerintem gyerekes.

Kytia 2012.01.27. 11:10:08

@( o_o ): Nem, nem. Nem a pasi, meg a vére volt a hibás. A csaj nem tudott mindig ott lenni, amikor szükség lett volna rá. Ő tehet az egészről.:DD Fontos, hogy a férfiember mindig számíthasson asszonyára.:D

Kytia 2012.01.27. 11:12:41

@( o_o ): "mindent feladsz valakiért" Itt az első pont, ahol elrontja az ember. Most az más kérdés, hogy a posztban a németbe utazást én nem mindent feladásnak, hanem óriási lehetőségnek éltem volna meg a posztoló helyében.:)

Caddy 2012.01.27. 11:13:02

Barátnőnek van igaza, ha valóban szeretnéd mennél utána.
Elmesélek egy történetet. (nyilván folyamatosan íródik és nem tudjuk mi lesz a vége)
Van egy lány, találkozik egy fiúval. A fiú Németországban él és dolgozik. Összejönnek nyáron. Decemberben a lány kiköltözik. Minden dizni. Egy évre rá decemberben összeházasodnak. Most pedig ott tartunk, hogy bármelyik pillanatban jöhet a baba.

Hm.Tulajdonképpen lehet itthon ülni a gép előtt,és lehet valakivel élni is. Választani tudni kell. óóóó jajj de melyiket is? :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:13:05

@( o_o ): Mer' ha nemtudok kommunikalni, akkor elotte odaszolok, hogy miapalya.
A sztoridra: jaj. :(

@Köldökszösz (csodalampa): Persze: kuldd Kiszel Tüncit egy szigetre. Fogadjunk, hogy az összes bennszülött menekülőre fogja :D

@mütyür: Marmijer nem kapcsolat? Pontosan havi hany talalkoztol lesz valami kapcsolat? 25? 20?

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: gernika ugy verne fejbe, ha 3 napra eltunnel szo nelkul, hogy csak nyekkennel. Legalabb a reagalas alap lenne. Belemerulni en is tudok dolgokba, a napi talalkozott se igenylem oszinten szolva, de Kittyvel pölö eccer volt, hogy 1 napig nem kommunikaltunk.

mütyür 2012.01.27. 11:14:04

@Kytia: naja, és Németo. még csak nem is az a világvége.

cyd 2012.01.27. 11:14:29

@Köldökszösz (csodalampa): A szokásos perverzitásod. Eljegyzési.

@Kytia: Ugyan, elég a státszt láthatatlanná tenni.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: 0 életjel? Egy "élek" sms se?

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 11:14:45

@Kytia: Nem is tudom, melyik a viccesebb: ha a lány azzal a szándékkal rohan a buli helyszínére, hogy gyorsan lepippantsa a fickót, mielőtt a másik nő teszi meg.. vagy 3 kg jéggel. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 11:16:38

"Muha 2012.01.27. 10:02:53
Szerintem a posztert is kurja mas
cyd 2012.01.27. 10:03:32
@Muha: Ez most felszólítás vagy kijelentés?
Muha 2012.01.27. 10:04:42
@cyd: Mindketto a helyzet rendezese erdekeben"

itt írod, hogy szakítson és aztán keressen jobbat? NEM, Azt írod a csaj is csalta ha meg nem akkor tegye meg ő is.

Kytia 2012.01.27. 11:17:09

@mütyür: Ja. És ha még egy párkapcsolatot is fenn tud tartani skype-on, akkor vajon a barátai és a családja miért indok a maradásra?

@cyd: :))

@Father Justice: esetleg egy életnagyságú Zámbó Árpy poszterrel.:) Amúgy a jégre szavazok.:D

cyd 2012.01.27. 11:17:55

@Frigyesur: "... de Kittyvel pölö eccer volt, hogy 1 napig nem kommunikaltunk."

Jaja. Fel is jegyezte a naplójába, mint "A legszebb nap az életemben"

mütyür 2012.01.27. 11:18:06

@Frigyesur: két és fél év alatt találkoztak hányszor? igény nincs rá, hogy továbbfejlődjön, érlelődjön a dolog, kiköltözés szóba sem jöhet, tervek nuku. ez nem kapcsolat. itt semmi komoly érzelem nincs, a csaj részéről legalábbis biztos.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:18:57

@Kytia: Reszemrol akarna a rak Nemetorszagba menni.

Szöszi 28 2012.01.27. 11:19:42

@cyd: A tények nem kemények, egyszerűen csak tények:D 24 éves vagyok, márciusban pedig 25 leszek:) Ez így van és kész, ne küzdjél:D
Azt a gyűrűt akarod visszakapni, amit ide se adtál??

cyd 2012.01.27. 11:20:07

@Kytia: "És ha még egy párkapcsolatot is fenn tud tartani skype-on, akkor vajon a barátai és a családja miért indok a maradásra?"
Mert anyu nem tudja a drótón átküldeni a vasárnapi húslevest, krumplipürével, rántotthússal.

mütyür 2012.01.27. 11:20:26

@Kytia: meg a munkája... elképzelem, 24 évesen micsoda menő állása lehet, amit nem akar itthagyni:)

Szöszi 28 2012.01.27. 11:21:35

@Muha: Ezért cserébe még, ha nem is úgy van, azt fogom vallani eskü alatt, hogy márpedig Szemcsinek van igaza:D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 11:21:58

@Kytia: hát igen, ha a pasi félrelép a csaj a hibás, ha a csaj lép félre akkor is a csaj a hibás :)

de azért adsz fel mindent, mert úgy reméled vele jobb lesz,a nagy semmire az amber nem ad fel csak úgy dolgokat azt akkor teszi meg ha tudja valami jobbért cserébe. szóval a feladás az ugyanaz amit te írsz, lehetőség egy jobbra.

Muha 2012.01.27. 11:22:15

@( o_o ): Meg mindig nem ertem, hogyha aszondom, bassszon felre, akkor ebben hol van az hogy csaljon is?

Te bizos csillagos otos voltal gondolatolvasasbol!

cyd 2012.01.27. 11:22:41

@Kata1987: Állítottam az ellenkezőjét? Eljegyzés volt, ergo gyűrű is. Hoci ide vele.

Muha 2012.01.27. 11:24:05

@Kata1987: Hazugsagert a pokolra kerulsz es az idok vegezeteig egy szoke ven harmincas leszel!

Szöszi 28 2012.01.27. 11:24:10

@cyd: Tudod bizonyítani, hogy az ujjamra húztad? Neeem? De kááár, saaaajnálom!
:D

Szöszi 28 2012.01.27. 11:24:48

@Muha: Hmm...Ez egész jól hangzik:D Bevállalom;)

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 11:24:52

Akik ott akadtak le, hogy miért nem költözött ki a csaj a fickóhoz Németországba, keressék meg azt a mondatot a posztban, amelyben a fickó felajánlja neki, hogy odakint korlátlan ideig el is fogja tartani. Ja, hogy nincs benne ilyen? A nő viszont nyelvtudás, elit szakma, ismeretségek, kapcsolatok híján ilyen ígéret nélkül nem akarna belevágni? Én kérek elnézést.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:24:57

@mütyür: Ujra kerdem: havi tany talalkatol lesz valami kapcsolat?

@cyd: Nem jegyezte fel, mert ugy gondolta, hogy soha tobbet nem lesz ilyen nap, es nem fajditja vele a szivet. Mar igy is 'a legszebb éveit pazarolta rám' :DDD

Kytia 2012.01.27. 11:25:14

@Frigyesur: Én akarok!

@cyd: Jaaaaaaa, így már értem.:)))

@( o_o ): Na jó, de ha pasiról van szó, akkor a "minden" feladása kb az előző kapcsolatod befejezését jelenti, nem? Esetleg a posztolónál még az állás feladását, ami valóban nem kis dolog, de azért 24 évesen talál az ember munkát. Te mit adtál fel azért, aki átvert?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 11:25:45

@( o_o ): "azonnal gyere el a buliba mert ha nem, megcsallak. És komolyan gondolta, tudta csak a csaj jelenléte tudja megakadályozni. A csaj meg ment."

Szakadok a röhögéstől. Hogy kell elképzelni? Csaj taxiba vágta magát, leszopta a csávót, oszt ment vissza a dolgára?

Mekkora baromság ez már. Ha van annyi önkontroll, h felhívja, annyinak is kell lenni, h otthagyja a bulit.

Ez tuti valami fogadás volt a buliban a srácok között... ;)

cyd 2012.01.27. 11:26:34

@Kata1987: Az eljegyzés gyűrűvel történik. mivel megtörtént volt gyűrű is. Megszavaztathatjuk a múltkori asztaltársaságot is ha gondolod.

Kytia 2012.01.27. 11:27:21

@Muha: Azért a félrebaszás és csalás nálam szinonímaként szerepelnek, de lehet, hogy én tudtam eddig rosszul.:)

@Father Justice: Azért gondolom, az evidens volt, hogy az elején eltartja. Utána meg lehet próbálkozni, sok angolul beszélő cég is van és ha végképp semmi nem jön össze, lehet hazajönni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 11:27:42

@cyd:

Se.

@Frigyesur:

A mai napig boldog emlékként őrzi szívében a napot mi? :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:29:13

@Father Justice: Hat jah, mi lett volna a 80-20%-os (ami szigoruan 80, nem 79.8%, nem, nem, nem huncutkodunk a szamokkal :)) rezsiszovetseggel. *szemeket egre szegez, es csodalkozik a tobbiek badar felvetesen*
:D

tőzegmalac 2012.01.27. 11:29:47

Van még pár szabad hétvégéd, kezdhetnél vele valamit. :P

Mooon 2012.01.27. 11:30:46

Kedves Posztoló
Már rég utána kellett volna menj utána, ha olyan nagyon szereted...
Miért is nem költözöl ki hozzá?
Ugyan már, ez az itt van mindenki, ez kifogás.
Ha szereted. Nyilván vannak dolgok, amiket el kéne rendezni/intézni ha ki akarnál menni, de azért valljuk be menne az, ha akarnád.
Németország nem a világ másik vége, lehet jönni látogatni.
Családot is, barátokat is.
Meg most mondjam, hogy a Skype a barátokkal való beszélgetésben is tudna segíteni?

Caddy 2012.01.27. 11:31:24

@Father Justice: én ismerek ilyet, akinek ez nem volt beígérve, és a nyelvet sem ismerte mégis ment.
Semmire nincs garancia, és ne általánosíts!

Szöszi 28 2012.01.27. 11:32:14

@cyd: Nekik aztán mi közük hozzá? Arról nem beszélve, hogy szóban is történhet és, ha adtál volna gyűrűt minden további nélkül a fejedhez vágnám, de mivel ez nem történt meg, nem tudom visszaadni.
:D

Caddy 2012.01.27. 11:32:36

@tőzegmalac: most felajánlottad a szolgálataid?

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:34:37

@Kytia: Tamogatom! :))))

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Gondolkodott, hogy a szive fole tetovaltassa, de vegul elvetette a cydnek irtak miatt.

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 11:35:32

Garantálom, hogy mindig általánosítok. :)

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 11:35:51

@( o_o ): Nem normális, de én még nem tekinteném ezt olyan egetverő nagy problémának. Főleg annak a függvényében, hogy a lány otthagyja szó nélkül 1 órára a gép elött a srácot, aki meg vár rá. Könyörgöm, 2 és fél éve havonta 2 napra látják egymást! Úgy, hogy elötte nem éltek együtt, és nincs kilátás arra, hogy a helyzet változni fog.

Muha 2012.01.27. 11:36:17

@Kytia: Igaz. Rosszul irtam.
Szoval aszondom bassszon masssal.
Csak mar nem latok az idegzol bazmeg.

El is megyek ingabb a gecibe.

Cso

Mooon 2012.01.27. 11:36:53

@Kytia:

Meg a nyelvoktatást is kitalálták már.
Ha egy cseppnyi hajlandóság van benne, még akár ez is segíthet.

cyd 2012.01.27. 11:36:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Napokig? Mikor már van tőle 25 nem fogadott hívás, meg 13 sms és 8 e-mail? Akkor le akarod pattintani.

Kham 2012.01.27. 11:37:15

"Néha apróbb ajándékokat küld németből, tipikus német dolgokat." Szegény lány miket kaphat vajon? Savanyúkáposztát, savanyúkáposztát bőrgatyátban, óriás schnauzert Düsseldorfból, sörhabot, bajor sramlivisszhangot, focistahajat, focistahajat bajusszal, rejtett anitszemitizmust Bonnból, nyílt anitszemitizmust Lipcséből, egy-egy würscten füzért tartományokként, műbőrszandált belevarrt zoknival Drezdából, reszeltrépafőzeléket, stüszivadász kalapot a svájci határtól, kitömött rókát stüszivadászkalapban ugyanonnan, török taxist Berlinből, sörpuncsot Münchenből, nájnundnójcig luftbalont és Vettel "vedd el" akciós babát?

tőzegmalac 2012.01.27. 11:40:40

@Kytia: Sok olyan van aki mástól várja, hogy megmondja mit érez. Végül is mindegy, hogy mit mond; ahhoz fog ragaszkodni... úgy fog érezni.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:41:54

@Köldökszösz (csodalampa): Jaja. Hatha elzarandokol cyd Mordorba, aztan vissza se jon.

cyd 2012.01.27. 11:44:04

@Frigyesur: Minek mennék hozzád? Nem vagyok biciGlisfutár baszod.

KovA 2012.01.27. 11:45:21

Korai messzemenő következtetéseket levonni egy ilyen két napos adásszünetből - lehet nagyon idióta oka is akár - pl odahívott a skype-hoz, de összedőlt a winfo$ oszt ciki és nem eri bevallani, hogy nem tudta újratelepíteni vagy valami hasonló - mit t'om én.

Szóval korai ugyan messzemenő következtetni viszont két év után nagyon ideje tisztázni mi legyen veletek - mi a szándéka, hogyan tovább és tovább-e.
Az idő ugyanis drága és fogyó erőforrás.
A kockázat itt feladni mindent és hozzáköltözni - kiszolgáltatni magad neki - némi kapcsolati egyensúlyborulás és kockázat - és amíg/ha a saját indíttatásából nem kezd felvázolni valamiféle számodra vonzó tervet közös jövőre és küldetésre vonatkozólag - nincs is alapja és ciki tolakodni...

A fiúkákat ilyen helyzetekben a lányok nagyon ügyesen és sokszor talán ösztönösen - azzal szokták ösztökélni idevonatkozólag nyilatkozni és önmagukkal is tisztábajönni, hogy meggyújtanak egy szakításkanócot... ha végigég - akkor jobb is hogy vége - ha a pasika némi pánikbaesés utáni önmagával megharcolás eredményeképp rádöbben mit is akar és eltapossa a kanócot, akkor méltányolható és hasznavehető döntésre jut amivel maga is szembesül és amire lehet valamit alapozni.
Lehet, hogy e kapcsolati légköri zavar után érdemes várni és szemlélődni kicsit - mi hogy alakul tisztul le magától - de 1-2 hónap múlva mindenképp érdemes ráhajtani, hogy dűlőre vidd a dolgot - mert egy pasi számára kielégítő egyensúlyi helyzet, hogy van kényelmes távolságban egy kényelmes csinos szeretőm akinek magam helyett elég időnként egypár üveggolyót ajándékozni - no meg szép szavakat virágot meg effélét - közben kiderülhet akár, hogy odahaza családkája van mit sem sejtő feleséggel gyerekkel mindennel ahogy illik és kis falujában, hol mindenki mindenkit ismer ő számít mintaapukának.
Messziről jött ember azt mond amit akar - mondják...

Nem bogarat akarok ültetni a füledbe - viszont jó ha kijelölsz magadnak egy életmenetrendet - és azon belül egy menetrendet minden bimbózó kapcsolat fejlődésének is... a túl nagy eltéréseket be kell hozni - nehogy lekésd ami fontosabb egy mindennél fontosabb pasinál is :-)
Ráadásul közben elveszel egy pasika számára aki pedig megérdemelt volna és nélküled szomorú élete lesz...
Tehát feladat adva - meg kell mentened valakit - Úgyhogy hajrá !

Kytia 2012.01.27. 11:45:22

@Frigyesur: Kommentelni onnan is tudok, ne örüjjé.:DDD

@Muha: Jajj, ne húzd fel magad, így már érthető.:))) Basszon mással, ezt a szarjankót meg felejtse el. Oszt jónapot.

@Witchwithabroomstick: Na ja, mx 1 év és ha nem sajnálja az energiát, folyékonyan beszéli a nyelvet.

@tőzegmalac: :))

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:46:11

@cyd: Mer' pölö rajottel, hogy nincs ertelme az eletednek?
En, mint Szauron? Hat ki az itt meg nem nevezett N betus hozzaszolo, aki folyton a szemet emelgeti kell, mint legfobb eket? Gondolkodj az eg aldjon meg!

el333t 2012.01.27. 11:47:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: VAN csinos német nő.

media.photobucket.com/image/recent/ameliavega001/Miss%2520Germany%25202011/hamburg.jpg

www.flickriver.com/photos/armaganorki/3661699953/#large

www.merkur-online.de/bilder/2009/11/24/538586/1644403594-miss-germany-doris-schmidts.9.jpg

Szerintem csak arról van szó, hogy náluk a csajok kb. 95%-a nagyon nem szép, a maradék 5% meg rohadt jó, magyaroknál meg sokkal több a közepes, ennyi.

Különben Németországban annyi külföldi van, mint a nyű. Berlin, Hamburg, München, Köln, Frankfurt, Bréma és a Ruhr is tele van idegenekkel. Mondjuk erről nem téged foglak kioktatni, aki többet élt ott, mint én, nem vágom, hogy Hannoverben mi a helyzet. Én egyetemen és kint is voltam német/osztrák lányokkal, szerintem semmi baj velük, meg lehet találni a jót.

Most is ott élnék egy német nővel, ha nem ismerem meg a magyar kedvesemet.

@HankyMoody: Igen, ám ha választani lehetne, szerintem a külföldre menők 95%-a maradna otthon, beleértve engem is, de mit csináljon az ember, ha elege van a szopásból? Szerintem egy országnak nagyjából 100-200%-nyi visszatartó ereje van a fizetés tekintetében, ám ha mondjuk egy hónap alatt megkeresed egy évi jövedelmed kevesebb munkával minőségi környezetben, akkor szerintem a legtöbb ember azért elcsábul, hacsak nincsen otthon a segge a tutiban vagy nem tartja vissza valami elv.

Hurri Kán 2012.01.27. 11:47:21

Nem akarásnak beszarás vége. Ennyi.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:48:47

@Kytia: Jo, de a tavolsag ugy megszepitene!

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 11:49:39

@Dr. Jula Watson: azért az 1 óra meg a 3 nap között van különbség :). De a csajt kéne védenem, nem tudom, szerintem jó volt neki ez a havi 1 hétvége felállás nem kellett elköteleznie magát csak most zavarja, hogy a srác mással is kavar. Engem is zavarna, még akkor is ha csak havi szex lenne, mert akkor mondja azt, hogy nyílt kapcsolat vagy, hogy nem működik és menjen ki ki amerre akar, csak ne verje át a csajt olyan szöveggel,hogy ja tényleg nem vettem fel a telefont 3 napig? bocsi csak beteg voltam. Meg szerintem senki se verjen át senkit.

Muha 2012.01.27. 11:49:40

@Kytia: De nem mondtam hogy csalja meg!

Geciideges leszek mikor szamba adnak olyat amit nem mondok asztan azon vitatkoznak velem amit nem is mondtam.

Esetleg majd ide se jovok kommentelni adztan kitalaljatok hogy mit mondtam volna es abba kottok bele!

Firekte altalanositok es nem cimezem senkinek bar tuggyukkire gondolok.

el333t 2012.01.27. 11:50:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez fullra így van, nem is értem, a többiek nem szeretik a munkájukat? :D

Karácsony és szilveszter közt ügyeletes voltam, 27 reggeltől 31 délutánig. Kétszer jött be a párom kaját hozni.

Kytia 2012.01.27. 11:50:21

@el333t: "ameliavega001" ... biztosan őshonos német.:DDD

2012.01.27. 11:50:51

@Bundabandi:
"Olyan mintha lenne egy nagyon jó barátod, akivel beszélgetsz és néha szexeltek...ez igazából ennyi idő után már nem kapcsolat, legalábbis nem olyan, aminek lesz folytatása. "

Igen, csak az a probléma, hogy a nők hajlamosak egy pasira koncentrálni, és mellette nem keresgélni.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:54:52

@Kytia: Telleg, benned nincs egy kis nemet ver? :))))

Muha 2012.01.27. 11:54:54

@"Zsu": Majd elhiszem ha ezt jokka is alatamasztja

:)

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 11:55:06

@Kytia: Lehet, hogy a fickónak nem volt evidens, és pont itt lesz a bökkenő. Nade ha így van, a posztíró ezt nyilván nem fogja az orrunkra kötni. :) Nyelvtudásról beszélek (nemcsak németről), szóval ilyen szempontból még mindig ugyanolyan hangja van.

Igazából mindenki érzi, hogy az "itt van a család meg a barátok" elég harmatos kifogás a költözés ellen, csak nehéz eldönteni, hogy mi az igazi ok: egyszerűen nem érdekli annyira a nőt a fickó, hogy lemondjon miatta a családról és a barátokról, vagy csak nem kapott megnyugtató garanciákat a korlátlan idejű eltartására odakint. Persze a kettő nem zárja ki egymást.

"Egyik barátnőm szerint, ha tényleg szeretném utána mennék." Szerintem is. Sanszos, hogy az ő részéről ez amolyan talonban tartás lényegében. (Ha itthon borulnak a dolgok, vagy ínséges idők jönnek, még mindig ki lehet cuccolni Gerzsonhoz. Akkor már azzal együtt is bevállalható a dolog, hogy dolgozni kell, nyelvet tanulni, és megszokni az új közeget, mert nem lesz vesztenivalója.)

Kytia 2012.01.27. 11:55:12

@Muha: Jóóóó, mer félreérthető volt az első hozzászólás, hogy "a nő is kúrjon mással". Mivel feltételezzük, hogy a pasi félrekúrt, az "is" szó utalhatott volna arra, hogy csinálja a nő IS azt, amit a pasija, tehát csaljon és kamuzzon. Nem volt egyértelmű, de hát azóta tisztázódott, nem?

A polcfúró 2012.01.27. 11:55:28

Most oké, igazatok van a távkapcsolatok (nem)működésével kapcsolatban, de azért fölmerült bennem valami. Ugye a csávó az elején kérte h költözzünk ki hozzá, na de ismerték akkor egymást annyira, h ebbe belevágjanak? Sőt, továbbmegyek, ismerik most egymást annyira, h ezt el tudják dönteni? Mert azért 2 hetet voltak együtt nyaraláskor amikor összejöttek, onnantól havi 1 találka (dugásbuli) és rengeteg chat. No de, a chat-en nem jönnek ám ki úgy a problémák, különbözőségek, idegesítő dolgok, stb., mintha itthon heti többszöri alkalommal taliznak, együtt csinálnak dolgokat... Fogalmuk sincsen róla, h ki a másik!!!

Na? Hmmm? Hmmm??????

A polcfúró 2012.01.27. 11:56:28

@A polcfúró: :D :D :D Mármint nem "költözzünk", hanem költözzön ki! :D :D :D

mütyür 2012.01.27. 11:56:54

@Frigyesur: most miért trollkodsz? nem azon van a hangsúly, hogy hányszor találkoznak pontosan, hanem arról, hogy ez nem fejlődik sehova, csak úgy van havonta egyszer. ha szted ez nem gáz, akkor hajrá, te is csináld így.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 11:57:02

@Frigyesur: Ha Cyd elmegy Mordorba, akkor Sauron (vagy ki a rosseb) fog elköltözni! :DDD

Muha 2012.01.27. 11:57:29

@Kytia: Ok
Azt mondod nem volt egyertelmu.
Tehat nem nem azt allitottam egyertelmuen, hogy csaljon.

el333t 2012.01.27. 11:57:35

@Kytia: Tényleg ezt bebakiztam, google első találataiból dobtam be pár linket. Katia Bondarenko is Miss Germany volt, oszt mégse igazán német. Doris Schmidt meg romániai születésű német, ha már itt tartunk. Nem is arról volt szó, hogy milyen a németek etnográfiája, hanem hogy találsz-e jó nőt dojcséknál, és szerintem igen. Az én exem neve is lengyel volt.

cyd 2012.01.27. 11:57:38

@Frigyesur: Ja, hogy őt tetted Szarumánná? Gondolhattam volna.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 11:57:55

@A polcfúró: Felmerulesed jogos.

Amugy meg miert evidens, hogy a csajnak kell feladnia, es kimenni? Oke, ertem en, hogy OV meg minden, de en se mennek No.-ba csak ugy. A Bahamakat persze megfontolnam! :)))

Rebelde 2012.01.27. 12:00:01

@Kham:

:DDDDDDD
lefogadom, hogy angela merkel babája is van már 2db, olyan ami felhúzható kulccsal,az egyik irodista sztájl, a másik meg fürdőruhás

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 12:00:11

@Kata1987: Ne hagyd magad! A tények azok makacs dolgok! Ezt megmondta már Horn Gyula is, mikor észrevette, hogy a kezében lévő üvegből kifogyott a vodka!
:)

Kytia 2012.01.27. 12:00:16

@Frigyesur: De, van. Nem is kicsi.:)

@Father Justice: Azért meglepődnék, ha egy külföldön dolgozó, tehát feltételezem, nem teljesen tapasztalatlan ember azt képzelné, hogy az asszony nyelvtudás nélkül majd kiköltözik hozzá és hipp-hopp talál állást.
Az oké, hogy itthon van biztosabb megélhetés, de ha kint nem jön össze, egy fapados repülőjegyet csak meg tud már venni.

@A polcfúró: Ez is igaz.

cyd 2012.01.27. 12:01:02

@Köldökszösz (csodalampa): Kuss! Útközben megállhatok ám arrafelé is oszt szemtől szembe is meglássuk lesz-e ilyen bátor.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 12:01:25

@Muha: lehet félreértettem amit közölni akartál, ha így van bocsánat. köthetném az ebet a karóhoz, de nem ér ennyit az egész, meg te soha nem ismernéd be ha hibáztál és akkor most én engedek.
Bocsánat, hogy azt gondoltam megcsalásra buzdítod a posztert, hiszen te ilyet soha nem tennél!

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 12:02:56

@( o_o ): Ja hogy most trollkodsz a lány védelmében?
Amúgy meg igen, senki se verje át a másikat, ez alap. Na de nem látsz többet bele a sztoriba, mint amennyi le van írva? Nincs ott benne sehol sem, hogy valóban történt megcsalás, semmit sem tudunk, tények nincsenek a miértre.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 12:02:56

@Kham: Az NDK-s uszonoket kihagytad. Sukar german viragszalat mindenkinek!

@Köldökszösz (csodalampa): :DDD Koldokszoszi, oszinte elismeressel adozom. Ennel szebbet nem tudott volna senki. *egy konnycseppet elmorzsol*

@cyd: Belatod ugye, hogy ennek semmi ertelme nem volt.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 12:03:25

@Frigyesur: Két eset van:
1. Nem megyek ki bizonytalanra, mert itt a biztos állásom, amit ha elveszítek bottal üthetem a nyomát amennyiben odakinn nem tudok "megkapaszkodni" (akár a PASIVAL, AKÁR ANÉLKÜL).

2. Kimegyek, mert ha nem jön össze a dolog a pasival, akkor is, közben keresek odakinn állást és majdcsak elleszek valahogy.

Ez csak attól függ, kiben mennyi és milyen vállalkozó szellem/ambíció van.

mütyür 2012.01.27. 12:03:51

@A polcfúró: na igen. de érdekes, hogy a poszter nem azt hozza indoknak, hogy nem szívesen menne egy "idegenhez" külföldre, hanem hogy nem hagyja itt a munkáját/családját fittyfenéjét.

Muha 2012.01.27. 12:03:53

@( o_o ): Nem mondtam hogy nem tennek ilyet.
Azt mondtam hogy nem ezt mondtam.

Amugy meg mi van ha felrekur es megcsalja a faszit?
Kurvara semmi.
Lehet ez kell hogy jo legyen neki.

Kytia 2012.01.27. 12:05:17

@Muha: Persze, ezt így nem mondtad, ez stimmel. Csak be lehetett nézni és Murpy óta tudjuk, hogy amit be lehet nézni, az be is nézetik.:)

@el333t: Szerintem is vannak ott jó nők. Az, hogy dagadtak, ma már nem áll, szerintem. Még az 50 körüliek is nagyon jól tartják magukat, igaz, néha tökegyformának tűnnek, mert mindnek rövid, szőke haja van és nagyon sportosak. Sokan minden nap biciklivel járnak munkába is. Az egyetlen gond velük tényleg ez a sportosság. Nem szexisek, nem riszálnak, nagyon kockák.

Szöszi 28 2012.01.27. 12:05:36

@Muha: Muhácska, mondd begolyóztál? Elég agresszív kismalac vagy...

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 12:07:06

@mütyür: Ki mondta, hogy en csinalnam? Nem trollkodom, csak nem hiszem, hogy ennyibol kijelentheto, hogy nem volt kapcsolat. Nalam per definitionem fontosabb a kommunikacio mennyisege, intimitas satöbbi. 2 hetente hetvege mar eleg lenne?

mütyür 2012.01.27. 12:08:52

@Frigyesur: ühm, nagyon lehet ám intimkedni msn-en, én kérek elnézést.

Hurri Kán 2012.01.27. 12:09:53

@Kytia:
Nahát. Ma is tanultam valamit. Nem tudtam, hogy a két összefordított piramisnak megfelelő alkatú nőket sportosnak hívják. :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 12:10:04

@A polcfúró: Ok, de hogyan ismerjék meg egymást jobban, ha havi 1-szer találkoznak? Ördögi kör.

@"Zsu": Két és fél évig??? Ne mondja nekem, hogy soha nem érezte, hogy több kell ennél. Biztosra veszem, hogy a srácnak van kint valakije... esetleg több is volt már a 2 és fél év alatt. A csajnak nem kellene ezt a "nemkapcsolatot" csinálnia, mert ennek jövője aztán nincs, csak azt éri el, hogy ő addig nem ismerkedik. Majd talán most!

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 12:10:23

@Kytia: Mijer nem lep meg :)

@Ibrahim a tevehajcsár: Igazabol hulye kerdes: de Nemeto.-ban biztos tobb perspektiva van? Mer' jopar orszagot tudnek mondani, ahol nem szeretnek letelepedni.

Muha 2012.01.27. 12:11:17

@Kytia: Jo.
De ha valaki benezi, es azt mondom nem ezt mondtam, akkor faszer nem lehet megerteni?

@Kata1987: Mer felbasztok.
De ez az en hibam igazabol.

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 12:12:38

@Kytia: Éppen ezért beszélek _korlátlan idejű_ eltartásról. Ha a nő csak abban az esetben menne ki, ha nem kellene különösebben megerőltetnie magát, és még így is jutna neki a jóból bőven (tehát nemcsak etetné-itatná a faszi, hanem az extrák mellett folyamatosan félre is tudna tenni az apanázsából), de erre nem kapott megfelelő garanciákat, akkor érthető az ódzkodása. Ha figyelembe vesszük azt is, hogy attól, hogy a fickó Németországban él, még nem feltétlenül kőgazdag, körvonalazódni kezdhet egy lehetséges megfejtés a valós indok kapcsán.

A polcfúró 2012.01.27. 12:12:42

@Kham: :D :D :D Ezt köszönöm neked!!! :D :D :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 12:13:12

@A polcfúró: Elmegyek szabira, betegácsira, kimegyek még együtt vagyunk 2-3 hetet... Ha jó, belevágok, mert lehet egy életre megvan akit szeretek. Mit veszíthetek? Munkát? Pff. Azt igen. Am semmi mást. Kint ha találok melót, kint is maradok, ha nem jön össze a faszival. Vagy visszajövök. Tökmindegy.

Vagy ha nem csinálom ezt, az egészet hagyom a faszba, mert am semmit nem ér. Távkapcsolat nem köztes megoldás. Párkapcsolatban nincs köztes megoldás. Vagy vele, vagy sehogy.

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 12:13:12

@mütyür: jaja. Mi ma megint egyetértünk?

phaszfej 2012.01.27. 12:15:00

Vajon melyik páholyhoz tartozik ez a béna blog?

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 12:15:02

@Muha: én befejeztem, nem kell egymással beszélgetnünk. Elnézést, hogy most átmegyek személyesbe,de te az a típus vagy aki elvárja,hogy mindig neki legyen igaza és mindig (te=) ő jöjjön ki nyertsen minden vitából helyzetből kapcsolatból stb. Én meg inkább nem szeretnék nap mint nap ilyen vitákba bonyolódni és a te mérgelődéseidet olvasni/okozni. Mégegyszer bocsánat midnenért innentől kezdve én ezt lezártnak tekintem.

2012.01.27. 12:15:37

@Muha:
Jokka az Jokka. :)

Hurri Kán 2012.01.27. 12:16:20

@Bundabandi:
Úgy ismerjék meg egymást, hogy Németország azért nem a világ másik vége. Szabadsága vélhetően mindkettőnek van, ha kölcsönösen fontosak egymásnak meg lehet oldani, hogy egyszerre vegyék ki, akkor a leányzó szépen kiballag egy hétre, vagy kettőre emberéhez. Ha ennyi időt eltöltenek együtt, ott azért már elég sok minden kiderül.

2012.01.27. 12:16:58

@A polcfúró:
"Most oké, igazatok van a távkapcsolatok (nem)működésével kapcsolatban, de azért fölmerült bennem valami. Ugye a csávó az elején kérte h költözzünk ki hozzá, na de ismerték akkor egymást annyira, h ebbe belevágjanak? Sőt, továbbmegyek, ismerik most egymást annyira, h ezt el tudják dönteni? Mert azért 2 hetet voltak együtt nyaraláskor amikor összejöttek, onnantól havi 1 találka (dugásbuli) és rengeteg chat. No de, a chat-en nem jönnek ám ki úgy a problémák, különbözőségek, idegesítő dolgok, stb., mintha itthon heti többszöri alkalommal taliznak, együtt csinálnak dolgokat... Fogalmuk sincsen róla, h ki a másik!!!"

Egyetértek! :)

mütyür 2012.01.27. 12:17:03

@Dr. Jula Watson: megint keveset aludtunk az éjjel biztos:)

@( o_o ): ne vedd már ezt az egészet komolyan!:)

mütyür 2012.01.27. 12:18:40

@gyvy: na igen, ez jó ötlet. lenne. de poszterina úgy tűnik még sosem ment ki a pasihoz, mindig ő jön ide...

2012.01.27. 12:19:41

@Frigyesur:
Nem értem mi bajotok van Németországgal. Inkább Németország mint Románia, Szlokávia, Olaszország, Franciaország... és még sorolhatnám.

A polcfúró 2012.01.27. 12:19:52

@Frigyesur: Mert Ő lett hívva! :) Neki lehet eszébe sem jutott hívni a pasit, amúgy ja, jöhetne az is, ha annyira nagy a love you!
Láttad amit tegnap írtam neked omega infogyűjtése kapcsán?

@mütyür: Mert lehet, hogy Ő nem annyira van felvilágosulva a tényről, mint én! Csak érzi valahol. Egyébként jah, a biblia is azt írja, hogy "és akkor elhagyja a férfiú az Ő apját és anyját és ragaszkodik a feleségéhez" ugyan ez fordítva is, vagyis, ha van egy társam, akit igazán szeretek, akkor nem fontosabb nála semmi...

@Bundabandi: Aki akar, az talál alkalmat arra, hogy a másikkal legyen. Itt elve az akarással van baj sztem...

Muha 2012.01.27. 12:20:28

@( o_o ): Szerinted hol nem szarom le a velemenykulonbseget?
Itt nincs olyan hogy kinek van igaza.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 12:22:03

@A polcfúró: Nekem egyértelmű, h a csaj megy... "Oda megyünk lakni, ahol tejet kapni..." ;))

2012.01.27. 12:22:23

@mütyür:
Nem tudhatjuk milyen munkája van, vagy milyen a családja. Lehet nem minimálbérért dolgozik, hanem azért jó állása van. Kint meg ki tudja milyen munkát talál, és ki tudja működne-e a dolog. Ha nem működik visszajön és keres valami új munkát? Olyan jó a helyzet, hogy simán bevállalható ez?

Hurri Kán 2012.01.27. 12:23:49

@mütyür:
Ja, kérem. Van erre egy mondás ugye, aki nincs itt, annak nem lehet igaza.
Na most mielőtt megint nekem esnének páran, most nem állítok, csak FELTÉTELEZEK: elején a fickó hívta a csajt, hogy menjen ki hozzá. Nem ment. Az nem derül ki, hogy azóta hívta volna, hogy menjen ki, ahogy az sem, hogy nem hívta. NA most ha hívta, és ennek ellenére a csaj nem ment ki, akkor ne nyüsszögjön.
Végül is lényegesen könnyebb otthon ülni és picsogni és elméleteket gyártani a másikról, mint megpróbálni tenni valamit annak érdekében, hogy kiderüljön, működne -e a dolog, avagy nem.

2012.01.27. 12:25:26

@Bundabandi:
Igen, ezt a 2,5 évet én se értem. Ez azért nagyon sok idő. Mert 1-2 hónap még ok, de azért ha reálisan próbálja szemlélni a dolgokat, akkor hamar kilép ebből a dologból. Nagyon nehéz, de attól még néha ésszel kell élni nem szívvel.

Hurri Kán 2012.01.27. 12:26:42

@"Zsu":
Senki nem mondta, hogy a csaj dobjon el azonnal és visszavonhatatlanul itthon mindent. Egy munkahelyen általában van olyan, hogy az ember elmegy szabadságra. Innentől miért is nem oldható meg, h kimenjen? A többit lásd előző kommentemben.

Muha 2012.01.27. 12:26:48

@gyvy: Aki tudja csinalja, aki nem, az meg fejben jaszik es picsog.
Egyet ertek

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 12:27:01

@mütyür: te figyi ma a posztert kell védenünk, nem emlékszel? :D

2012.01.27. 12:27:32

@gyvy:
"@Bundabandi:
Úgy ismerjék meg egymást, hogy Németország azért nem a világ másik vége. Szabadsága vélhetően mindkettőnek van, ha kölcsönösen fontosak egymásnak meg lehet oldani, hogy egyszerre vegyék ki, akkor a leányzó szépen kiballag egy hétre, vagy kettőre emberéhez. Ha ennyi időt eltöltenek együtt, ott azért már elég sok minden kiderül. "

Vagy 2-2 hetet kivesz mind a kettő. 2 hetet Németországban eltöltenek együtt, aztán 2 hetet itthon, és az már 4 hét.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 12:27:58

@Frigyesur: Nem, nem biztos. Nem mondtam, hogy telepedjen le (tudom, hogy savanyú a szőlő, de speciel Németországba én sem vágyom igazán, még ideiglenesen sem). Csak arra céloztam, hogy van az a motiváció, aminek a megléte esetén talán elgondolkodhatna a poszterina a kiköltözésen (nem örökre, de legalább 1-2 évre. Ha a kapcsi nem jön be, akkor dolgozik kinn két évet, keres egy kis pénzt aztán hazajön, mint külföldi gyakorlattal és jó nyelvtudással rendelkező szagember - szagasszony - oszt jónapot. Él mint hal a szatyorban).

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.01.27. 12:28:14

Én max ellennék a pasival, amíg nem találok itthon jobbat és lapát.
Ne legyenek illúziók: a pasi kint ugyanezt csinálja.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 12:28:41

@"Zsu": Amit lattam a nemetekbol, az alapjan egyszeruen nem szimpatikusak. Egyetlen dolgot ertekelek bennuk: a fegyelmezettseg. Bar mar ezt is forditottak a multban igen-igen rosszra...

@A polcfúró: Nem, megneztem. Hehe. Gyorsan valts nevet mondjuk Nem a polcfurora, hogy ne talaljanak meg! :)))

Vszeg azert is, mert az emberek evidensnek veszik, hogy a no adja fel az eletet. Statisztikailag szerintem joval ritkabb, ha a pasi koltozik. (Persze tudom, hogy foleg azert, mert No. messze jobban all, mint Mo.)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.27. 12:30:07

@"Zsu": Mer ojan finnyás vagy! Akkor lehet, hogy te már Arábiába sem jönnél, pedig ez igazán jó hely (csak néha folyik a teveszar az utca közepén, ahol az ebédet sütik az itteni "kifőzdék"!)
:)

Hurri Kán 2012.01.27. 12:30:28

@Muha:
Ennyi. :)

@"Zsu":
Ez is egy lehetséges megoldás. De ha meg sem próbálják a megoldást keresni, akkor biztos meg sem találják.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 12:30:48

@gyvy: :D Nekem mondod?! Itt a táska az asztal alatt, 6-kor indul a vonaton. :) Igaz nem egy hétre megyek, de lesz majd olyan is.

@A polcfúró: Szerintem is. Az első hozzászólásomban írtam is.

mütyür 2012.01.27. 12:31:53

@"Zsu": persze, nem egyszerű az élet, de zavar, hogy nem is történik semmi. sztem tartható, amit gyvy mond, ki kell menni, ott szabizni, aztán meglátják.

@gyvy: kényelmi állandó

mütyür 2012.01.27. 12:32:27

@( o_o ): ühm, de nem bírok magammal:D

Hurri Kán 2012.01.27. 12:32:39

@Bundabandi:
Ha az asztalon lenne, hamarabb indulna a vonat? :D
Egyébként hajrá ;-)

Hurri Kán 2012.01.27. 12:34:30

@mütyür:
Akkor meg, ha a poszternek ez így nem jó, lépjen. Vagy menjen ki, vagy itthon haladjon tovább. Persze ehhez megint döntést kéne hozni, kockáztatni, stb. Amit valamiért nagyon úgy érzek, hogy nem akar. Csak nekem innentől kezdve kurvára szánalmas a picsogása.

2012.01.27. 12:36:17

Pedig nem akartam kommentelni:
Kedves posztíró:
2 járható út van.
1. Amit az imént már megírtunk. Vegyél ki annyi szabit amennyit csak egybe ki tudsz venni (cég engedi - remélhetőleg rugalmas a főnököd), ő is vegyen ki annyit amennyit kitud. Egyeztessétek össze. Töltsetek el annyi időt együtt amennyit tudtok. Ha működik a dolog akkor tipli van ki Németországba. Családdal-barátokkal ne törődj. Hazajártok majd hozzájuk.

2. Felpattansz az első vonatra, repülőre (mittomén mivel jársz ki), vagy közlöd vele, hogy mostazonnal jöjjön haza. Dugtok még egyet (búcsúszex), utána meg eltűnsz az életéből. Se sms, se skype, se mail, se msn, se találkozás, se semmi.

A mostani helyzet hülyeség és nem tartható fenn örökre.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 12:37:03

Egyszer olvastam vmi lávsztori cikket, hogy miért magam se tudom :S, de abban a srác azt ecsetelte, hogy a távkapcs működhet mert mielőtt elvette kedvesét 4 évig 400 km-t utazgattak egymáshoz aztán most házason is egy éve csinálja ezt mert a munkája még mindig jobban fizet mintha itthon dolgozna. Na de ott a férfi minden hétvégén utazik haza+szabik, meg ez szerintem kivétel. Ha az ember komoly kapcsolatot szeretne, nem csak alkalmi sunázást, hosszútávon a távkapcs nem normális dolog. Egyiknek lépnie kell a másik felé,de ezt lehet fokozatosan is. Pl a csaj ahogy többen írták az évi 2 hetét simán tölthetné németben és akkor kereshetne ott munkát is, ha hétköznap el el utazgat 1-1 napra állásinterjúkra akkor se hal bele a cége. Barátokat is szerezhet a "vakáció" alatt. németül meg itthon is elkezdhet tanulni. Több éve járnak, ez alatt ennek a folyamatnak el kellett volna indulnia.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 12:37:43

@A polcfúró:

"jöhetne az is, ha annyira nagy a love you!"

Ez esetben a pasi csődbe kerülne. Miért kúrna ki magával így az ember? Ide nem költözik senki, akinek esze van.

mütyür 2012.01.27. 12:40:15

@gyvy: úgy értem, a csajnak kényelmes ez így. elvan a maga kis életével, senki ne próbáljon változtatni ezen.
sztem ő még most éli ki magát, buli, haverok, elkötelezett/felelős nem akar lenni.

poszterina meg azonnal jöjjön ide kommentelni, lenne vele 1-2 megbeszélnivalóm:)

Hurri Kán 2012.01.27. 12:40:55

@"Zsu":
Ezt ugye te se gondolod komolyan, hogy egy olyan nő miatt, aki (feltételezhetően bár hívták, de nem ment ki) hazajöjjön, kb. negyedannyi pénzért dolgozni, mint amit kint keresett?

Kham 2012.01.27. 12:40:55

@Frigyesur: Na ja, pedig nekem is van egy olyan felhúzhatós fürdőkádban körbeúszó Heidi-m, nagyon praktikus a bajszával fogat lehet mosni.

@Rebelde: :D Sőt, ha mázlista akkor az a fürdőruhás Transformers Merkelje van, amiből Leopard IV-es tankot lehet hajtogatni.

mütyür 2012.01.27. 12:42:56

@( o_o ): sőt, sztem a nyelvtudás meg is van, legalábbis fel kellett volna hoznia a csajnak érvként, hogy nem tud. de igazad van, ha meg nem tud, 2 év alatt középfok megvan, ráadásul azzal csak több az ember, ha megtanul még egy nyelvet.

Hurri Kán 2012.01.27. 12:43:28

@mütyür:
Ez mondjuk szintén csak feltételezés, hogy így van. De ha így van, akkor megint csak ne picsogjon.

A polcfúró 2012.01.27. 12:45:25

@Picicsibe a szexistennő: Figyukám! Én is ezt ugatom! Nem ismerték egymást, de lett volna rá lehetőségük, pl. ahogy Te írod! ;-)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez azért így hülyeség! Ha jo szakmája van itt is meg lehet élni, nyilván kevesebbet kapna, mint No-ba, de kevesebből is élne, főleg ha az utazgatás költsége is elmarad.
Másfelől bármennyire szar itt, azért van aki szeret itt lenni... És ha szted ide nem költözik senki akinek esze van, akkor had kérdezzem meg, hogy Te miért is jöttél vissza? :D

mütyür 2012.01.27. 12:46:46

@gyvy: hát ha a saját barátnője is ezt mondja, akkor azért az talán jelent vmit:)

Dr. Jula Watson 2012.01.27. 12:47:21

@gyvy: szerintem ezek lényegtelenek, elvégre nem ezt említi indoknak. Vagyis semmi "racionálisat" nem tud felhozni a költözés ellen. Csak annyit, hogy nem akar :)

2012.01.27. 12:47:36

@Frigyesur:
Én szeretem a fegyelmezettségüket, meg azért ahogy kollégám mondta, gazdaságilat x éve teljesít. Én voltam ott párszor, nekem nem volt gondom velük. Bár azért én simán elvegyülök a sváb felmenőimnek hála. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 12:47:44

@mütyür: akkor bírjak veled én? De az fájdalmas lesz :D

Hurri Kán 2012.01.27. 12:49:37

@Dr. Jula Watson:
Ez esetben végképp ne picsogjon. :D

mütyür 2012.01.27. 12:50:06

@"Zsu": én nagyon szerettem kinn dolgozni, de hát 18 évesen az ember lánya még nem gondolkodik azon, hogy kinn kellene maradni. most meg már minek kimennem arra a pár évre, amim még hátravan:)

@( o_o ): megint bántani akarsz:o

Rézfánfütyülő fűzangyal 2012.01.27. 12:51:26

Az alapprobléma: egy 24 éves nő azt hiszi, hogy havi egy napi szex elegendő egy 29 éves pasinak.
Hát nem, legalábbis nem 2 és fél évig! Pár hónapig ki lehet húzni, de az is nehéz. Már régen kellet volna közösen keresni valami megoldást. Ez így nem párkapcsolat, ahol a szexuális életük a Skyőpe-on megy.
Hmm..., bár valahol már láttam néhány érdekes japán hardvert ez ügyben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 12:52:03

@A polcfúró:

Én csak kinn dolgoztam, amúgy azért, mert az a cég ahol dolgoztam az orosz válság miatt ment tönkre. Csak ezért.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 12:53:14

@A polcfúró:

A jó szakma alatt fidesz-bérencséget vagy politikust értesz? Mert bármennyire is jól fizet, én nem tenném meg. :)

2012.01.27. 12:53:39

@Ibrahim a tevehajcsár:
Nemigazán mennék. Túl sok tevét érek, így féltenék. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 12:53:40

@mütyür: na nézd meg kizökkentettél! a csajnak igaza van! ki a halál akarna megtanulni németül?! csak feleslegesen foglalná az agykapacitását :D. Na meg lehet fél, hogy a srác eladja szexrabszolgának :D végül is alig ismeri :).

(neked nagyon rosszul megy ez a trollkodás :D)

A polcfúró 2012.01.27. 12:54:12

Bassza meg eltűnt a litániám!!!!

@Picicsibe a szexistennő: Figyu máááá! Én is eszondom, hogy ha akarnák megtalálnák a lehetőséget a megismerésre! Ennek kellene követnie az általam vázolt felismerést!

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Van aki szeret itt élni, tudom meglepő és elképzelhetetlen. No, de, ha akinek esze van nem költözik ide, megkérdezném: miért is jöttél vissza?

@gyvy: Ezt a kérdést akkor kellett volna feszegetni, amikor fölmerült az összebútorozás, most már valóban ne adjon fel semmit...

A polcfúró 2012.01.27. 12:55:22

@A polcfúró: na basszus, mégis meglett!!!! de gáááááááááááázzzzzzzzzz

2012.01.27. 12:55:29

@gyvy:
"Ezt ugye te se gondolod komolyan, hogy egy olyan nő miatt, aki (feltételezhetően bár hívták, de nem ment ki) hazajöjjön, kb. negyedannyi pénzért dolgozni, mint amit kint keresett? "

Melyik kommentemre gondolsz?

mütyür 2012.01.27. 12:55:36

@( o_o ): a német nagyon szép nyelv, senki se merje bántani!:)

2012.01.27. 12:56:22

@mütyür:
Miért, olyan öreg vagy?

2012.01.27. 12:57:10

@Frigyesur:
Ja, svábok. :)
Apai anyai ágon is erőteljes sváb vonal. :)

A polcfúró 2012.01.27. 12:57:38

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: És nem éltél kint? Azt hogy csináltad?

Inkább valami mást, mert a kormányok jönnek, mennek. Brokerek, IT guruk, szálloda tulajok, olaj sahok maradnak :D :D :D

2012.01.27. 12:58:11

@gyvy:
Főleg, hogy egy szóval se írtam, hogy a srác költözzön haza. Hülye lenne hazaköltözni. Nehogy hazajöjjön. Németország az Németország.

mütyür 2012.01.27. 12:58:13

@( o_o ): najó. totál megértem ám a poszterinát. királylányok nem futkorásznak külföldre holmi jöttment idegenekhez:)

mütyür 2012.01.27. 12:59:10

@"Zsu": eléggé ráncosodom már:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:00:58

@"Zsu": Eletem ertelme svab. Es kiderult be vagyok oltva sramli ellen. Szted mukodhet? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 13:02:09

@A polcfúró: :D

Ja, a csajon múlt. A faszinak meg jó így is. Szereti valaki kint is, meg itthon is... Hihihiiii ;))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.27. 13:03:05

@A polcfúró:

2 évig kinn éltem és kinn dolgoztam. De nem kitelepedtem. Így érthető?

@Frigyesur:

Én is be vagyok oltva ellene. :) És még a sört sem szeretem.

Dorian 2012.01.27. 13:04:10

Aki ilyen kapcsolatba belemegy az hülye.
Olvasok tovább...

Hurri Kán 2012.01.27. 13:04:18

@"Zsu":
Amelyikben azt írod, mondja meg a srácnak, most azonnal jöjjön haza.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 13:04:59

@cyd: Ha Kata is csak egy hónapot bírt ki, akkor Sauron aznap összecsomizik, mikor belépsz Mordorba!

mütyür 2012.01.27. 13:05:01

@( o_o ): hűűű, most jut eszembe nekem is volt német távkapcsim:D mekkora seggfej vagyok, hogy nem maradtam vele. most mereszthetném a sejhajam Németo-ban. óbaccameg.:S

Hurri Kán 2012.01.27. 13:05:55

@"Zsu":
"2. Felpattansz az első vonatra, repülőre (mittomén mivel jársz ki), vagy közlöd vele, hogy mostazonnal jöjjön haza."
Akkor ezt a manók írták? Jéééé... :DDD

Kytia 2012.01.27. 13:05:55

@Muha: Há, ezt nem tudhatom.:)

@Father Justice: Nos, ha nekem azt mondanák, hagyjam ott az állásomat, menjek ki szerencsét próbálni és közben BÁRMEDDIG eltartanak, amíg nem jön be valami, én is könnyebben mennék. De igazából ezt így nem lehet oknak venni akkor sem. Ez olyan, mintha azt mondanák, menjek ki Németországba, adjam fel az állásom, cserébe a német állam vállalja, hogy havi 400e forintnak megfelelő összeggel támogat amíg csak akarom. Úgy én is kimennék, tehát kijelenthetjük, hogy jelenleg azért nem adom fel az állásom és megyek ki, mert a német állam ezt nem ajánlotta fel. Hát...tulajdonképpen igen.:D

Szöszi 28 2012.01.27. 13:08:58

@Köldökszösz (csodalampa): Ja, ebből a közönyből és érzelem mentességből sok is volt ez az 1 hónap...Tapasztalatlan és érzékeny kis lelkemet nagyon megviselte a dolog:( *pityereg*

cyd 2012.01.27. 13:09:19

@Köldökszösz (csodalampa): A Kata-gate-et lelepleztem abban nem volt érzelem csak érdekek (csokiszökőkút stb.)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:09:51

@mütyür: olyan bulldogosan? :D

"hűűű, most jut eszembe nekem is volt német távkapcsim:D mekkora seggfej vagyok, hogy nem maradtam vele. most mereszthetném a sejhajam Németo-ban. óbaccameg.:S "

Na és az ilyenek oszthatják itt az észt? :S Szerintem mára már szép nagy lenne a sejhajod a sok wursttól :). Kár hogy nem maradtál kint :(. Így nekünk is élhetőbb lenne ez az élet :D (mármint nem úgy, hogy nélküled szebb lenne, bár ez se lenne hazugság :P :D, hanem akkor most mehetnénk ki téged látogatni és csaphatnánk olyan svábos bulikat :).)

indapass90210 2012.01.27. 13:10:10

@mütyür: "a német nagyon szép nyelv, senki se merje bántani!:)"

Az kurvaisten! Nincs még egy olyan nyelv a világon, amelyik "schmetterling"-hez hasonló hangzású szóval tisztelné meg a pillangót!

cyd 2012.01.27. 13:12:20

@Dövan: Mer' a 'vajlégy' mennyivel szebb?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 13:12:22

@Kata1987: A te hibád, hogy nem tudsz megbecsülni egy ilyen rendes embert! :)))

@cyd: Érzelmek, cö. Nem vagyunk már kamaszok, csak érdekek vannak! :D
(Az a durva, hogy a csokiszökőkútról is valami egészen más jutott most eszembe, de az nagyon gusztustalan!)

A polcfúró 2012.01.27. 13:12:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Érthető csak nem tudom mi a különbség közted és a posztíró pasija közözz, már ebben az értelemben. Vagy megint béndzsó vagyok és írja valahol h ki van telepedve? És miért nem telepedtél le kint, ha hazajönni esztelenség??? :) Vagy amikor a céged megszűnt miért nem kerestél ott munkát, ha az annyira jó?

@Picicsibe a szexistennő: Jaja, a büdös hapsijánakneki! :D

Írtam este (csak eltűnt), hogy nem banános (???????????????????, ezt magyarázd meg hogyan vetődött fel) bemutatót küldök, de nekem akkor is, csak a kezem lesz rajta... :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 13:13:48

@Picicsibe a szexistennő: Sőt! Lehet Londonban él a faszi bácsikája, akit évente látogat... Ott is van egy "szerelme"...

Hajj, ki ne szeretné viszint ezt a nagy szívű fiú! :D

Father Justice (törölt) 2012.01.27. 13:13:52

@Kytia: Nem olyan, mert a német állam semmit nem fog vállalni a szivolának a suna használati jogáért cserébe, viszont némely fickó igen. Csak ez konkrétan nem. De értem, mire akarsz kilyukadni: igazam van, esetleg igazam van. :)

mütyür 2012.01.27. 13:14:21

@( o_o ): de a nyálam még nem folyik:D

á, mai eszemmel két hét után elvetettem volna magam vele, egy kis zsírpárna úgyis mindig rámfért volna:D kár, hogy nem emlékszem a vezetéknevére, rákereshetnék...még a cejelmeslevelezésünket is kidobáltam már:(

@Dövan: LOL ... egyéni szocprobléma, tudom, de én akkor is szeretem:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:14:32

@mütyür: Te valami nagyon durva anyagot szivsz, ha komolyan gondolod! :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:16:27

@cyd: meg a kata még fiatal maga se tudja mit akar, az érzelmei dobálják ide oda, na meg a pofonok a tudjuk kitől ;-)

KovA 2012.01.27. 13:16:46

@( o_o ): "De a csajt kéne védenem, nem tudom, szerintem jó volt neki ez a havi 1 hétvége felállás"

Ez pasis gondolkozás - az ilyen felállás "csajnak" csak ritka mint a fehér holló kivételes esetben jó - nem is érdemes feltételezni.
Pasinak sokkal jellemzőbben megfelel - azért tudja tévesen elképzelni ugyanezt csajokról...

Szöszi 28 2012.01.27. 13:17:52

@Köldökszösz (csodalampa): Nem! Az ő hibája, hogy nem becsült meg engem:(

@cyd: Az Nard érdeke volt, nem az enyém, te érzéketlen tuskó!

:D

A polcfúró 2012.01.27. 13:20:53

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: jaaa, kifogás hegyek! :) Csak férfi szolidaritásból írtad az egészet, már értem...

@Frigyesur: Hűűű, az izgi! :D

Bárcsak nekem mondanának ilyet... ;-)

indapass90210 2012.01.27. 13:21:10

@cyd: irreleváns, mert azt pillangónak fordítják :D De angolul dallamosan hangzik.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:21:38

@mütyür: ej TE! Hát hogy lehettél ilyen szertelen? :S
Mai eszed? szerintem az tegnapi és már rég lejárt a szavatossága. Valld be újracimkézted! :D
@Frigyesur: valami német cuccot:D, azok meg nem cicóznak, ha valamit csinálnak akkor azt rendesen csinálják :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 13:21:46

@( o_o ): Nekem van egy nagyon jó barátnőm, aki tavaly ment férjhez. A srác kint dolgozik Németországban két hetente jön haza, akkor együtt vannak asszem 1 hetet. Most jön az első baba és egyenlőre úgy néz ki működik nekik a dolog. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 13:23:01

@( o_o ): Nekem van egy nagyon jó barátnőm, aki tavaly ment férjhez. A srác kint dolgozik Németországban két hetente jön haza, akkor együtt vannak asszem 1 hetet. Most jön az első baba és egyenlőre úgy néz ki működik nekik a dolog. :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:24:47

@mütyür: ej TE! Hát hogy lehettél ilyen szertelen? :S
Mai eszed? szerintem az tegnapi és már rég lejárt a szavatossága. Valld be újracimkézted! :D
@Frigyesur: valami német cuccot:D, azok meg nem cicóznak, ha valamit csinálnak akkor azt rendesen csinálják :)

Rebelde 2012.01.27. 13:25:46

nos, azért mert 80%-tok nem tud és nem is akar távkapcsolatban élni, azért még nem biztos, hogy ez "tutira nem normális" van akinek meg jó, és a helyzetek változnak, és arra is jó, hogy rájöjjön az ember mit is akar valójában az életben

még mindig normálisabb megoldásnak tartom, mint azt, hogy valakit ver a férje/barátja vagy terrorizálja a felesége/macája és sanszos, hogy több van ilyen, mint klasszik távkapcsolat

a poszttól teljesen függetlenül, innen nézve teljesen relatív, hogy mi a normális

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:26:32

@mütyür: Meg dalt is koltottem ra, hogy mennyire utalom. :D Tegnap sikere is volt a zuhany alatt. :)) Te is nemet vagy, vagy ilyesmi? Azok szeretik egyedul, meg Nard. Sztem ez eleg arulkodo, mütyür!

@A polcfúró: Ehh. Hidd el, sokat kell inni hozza ;(

A polcfúró 2012.01.27. 13:27:38

@Dövan: Hülyeségeken vitáztok, azért van nem egynéhány szavunk, ami kívülről furán hangozhat, tény, hogy nem olyan "kemények" a szavaink, mint a német (az tiszta spriccelős, hmmmm) de a sok gy, ty, ny, e, külföldieknek furcsa...

A polcfúró 2012.01.27. 13:29:45

@Bundabandi: És miért nem költöznek össze? Babával azért elég cink...

@Frigyesur: Úgy még jobb lenne! :D De hát az nekem eleve tabu kategória

2012.01.27. 13:30:31

@Frigyesur:
Nyugi, én se tudok sramlira táncolni. Ha a pasi tud az jó, majd ő vezet. :)

Luzercica 2012.01.27. 13:31:48

Van oka aggódni a posztolónak. Nem is kicsit. Csomagoljon és szaladjon gyorsan, hátha még meg tudja fogni azt a netlovagot.
Van msn, skype és nincs telefon? Egy gyenge mondat erejéig, miszerint: beteg vagyok drágám....
A távkapcsolatokban a telefonszex a legklasszabb dolog. Életem 4,5 órás telefonálása erre az élő példa. Olyan bugyicsusszanós.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:31:53

@KovA: jé te olvasol engem? :D. Ő lehet pasi felfogás, nem tudom. azért jó lenne ha kifejtenéd mire gondolsz, mert picit nem értem :S. Én azt írtam lehet a lánynak a havi egy szex elég volt,férfi részről nem hiszem, hogy valaha elég lenne. Vagy tévedek?

2012.01.27. 13:32:20

@gyvy:
Ezt úgy gondoltam, hogy mostazonnal jöjjön haza búcsúszexelni. :) Tudod a bekezdés összfügg. :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:32:58

@( o_o ): :DDDD Hogy te milyen okos vagy :D

Szöszi 28 2012.01.27. 13:34:03

@( o_o ): Ezt cáfolnám, szerintem fiatal korom ellenére (amúgy köszi a bókot) meglehetősen tudatosan élem az életemet:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:36:44

@A polcfúró: Nalam is tabu tema a sramli, de kenyszeritenek ra :((

@"Zsu": Aaa, probaltak. Egynek sikerult. Meg azt is meglepte tehetsegtelensegem, aki versenytancolt :D Nem ertem. Jartam 1 evig tarsastancra, 1 ev neptanc, fel ev hip hop, de egy masik tancnal nem volt ez tapasztalhato. :S
Nalad viszont erosen ciki, a veredben kene lennie!

Muha 2012.01.27. 13:38:47

En mindennek ellen tudok allni, kiveve a kisertesnek.

indapass90210 2012.01.27. 13:38:49

@Luzercica: "A távkapcsolatokban a telefonszex a legklasszabb dolog. Életem 4,5 órás telefonálása erre az élő példa. Olyan bugyicsusszanós."

Jó szarul dughat a pasid, ha telefonon keresztül volt a legklasszabb!

Hurri Kán 2012.01.27. 13:39:58

@"Zsu":
Akkor meg kéne tanulni az írásjelek helyes alkalmazását.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 13:40:11

@Bundabandi: Ennek megint mi értelme? A csaj miért nem megy utána? Milyen házasság ez?

Gyereknek is fasza lesz... Mire kezdi megszokni aput, az megint eltűnik.
Am milyen meló ez? 2 hét munka, 1 hét szünet. Gondolom jól keres, me' nem lehet olcsó az ingázás.

Tuti van kint is felesége! :D

Kytia 2012.01.27. 13:41:17

@Father Justice: Nem, nem erre akartam. Hanem, hogy nem lehet irreális lehetőségekhez hasonlítani a valós lehetőségeket és aztán számon kérni a másikon, hogy ha az irreális feltételek adottak lennének, akkor bezzeg vállalná a dolgot.
Pl ha a barátom kőgazdag lenne, szülnék neki gyereket már holnap. Akkor azért nem szülök, mert nem kőgazdag? Nem azért. Hanem mert ÉN nem vagyok kőgazdag. Ha ő kőgazdag lenne és ezt megosztaná velem, akkor én is kőgazdag lennék, így valóban igaz, hogy ha ő az lenne, akkor talán szülnék. De az is igaz, hogy ha én nyernék a lottón és válnék kőgazdaggá, akkor is szülnék. Szóval több úton megoldható lenne a dolog, a léneyg, hogy nincs megoldva, ezért nem megy.
A csajjal is ez lehet. Ha lenne elég pénze, hogy németben eltartsa magát, menne. Ha pénze nem, de jó állás lehetősége lenne, menne. Ha egyik sem, de a pasi ezeket megoldaná a saját jövedelméből, akkor is menne. Egy lófasszal a kezében, meg némi szárazkenyérrel a tarisznyájában nem akar kimenni, ez a lényeg. Az más kérdés, hogy ezt a problémát többféleképpen is meg lehetne oldani.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:41:45

@Bundabandi: működhet, azt írtam korábban is, de az a ritkább eset. Az élet összehozott emberekkel akik távkapcsban éltek, (sőt én is éltem, de én alapból úgy terveztem, hogy ez csak addig távkapcs amíg el nem döntjük ki költözik a másikhoz.) és elég sok szomorú történetet halottam, hogy a lány hogy jött rá arra, hogy az Angliában élő párja hogyan csalja, vagy a fiú hogyan koppant amikor 2 évig várta haza a kedvesét jeggyűrűvel, stb. Aztán ismerek egy olyan párt akinél a lány kint volt 1 évig külföldön és a srác megcsalta, de elmondta a lánynak. A lány akkor úgy döntött, inkább hazajön mert neki fontosabb a srác. Azt mondta megértette, hogy a srácnak nem elég a 2-3 havi szex és ezért nem is hibáztatja a félrelépésért. Azóta már házasok.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 13:42:02

@A polcfúró: A srác kint jól keres, de a lány nem akar kimenni, mert nincs kint senkije a srácon kívül. Nincs aki segítsen a babával kint. Itt meg vannak a nagyszülők. Azt mondja megy nekik így. Mondjuk a lány nem egy túlságosan ragaszkodó típus (legalábbis hozzám képest). Én biztosan nem bírnám, hogy a párom egy másik országban van az év nagy részében, én meg otthon a gyerekkel.

mütyür 2012.01.27. 13:42:23

@Frigyesur: nem, bennem szláv vér folyik, németről nincs tudomásom:)
persze hogy árulkodó, nekünk van csak jó ízlésünk:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:42:37

@A polcfúró: Na de a nemetnel az összes szo ilyen :D Hübsch. Ennel kifejezobbet nem talaltak??? :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 13:44:20

@Muha: egyelőre :P Na csak üssél el egy szót, mit kapsz tőlem!

el333t 2012.01.27. 13:44:32

Sosem hittem volna, hogy ilyen indulatok tobzódnak egyesekben a németekkel kapcsolatban.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:45:40

@mütyür: Na jo, a szlavok is eleg furak. Milyen szlav? Akiknel nincs maganhangzo, vagy akik darabosan beszelnek? :)))

KovA 2012.01.27. 13:46:49

"Én azt írtam lehet a lánynak a havi egy szex elég volt"

Ja én "havi 1 hétvége felállás" felállást olvastam nálad oszt nem gondoltam, hogy nálad ez a "felállás" szexet jelent, pedig gondolhattam volna az igaz :-) csak nem elég fejlett a fantáziám...

Hát ha így értetted, akkó' bizony nem sok - bárha a hétvégére mint időtartamra gondoltál akkor azért figyelemreméltó...

No de viccet félre - az 1 hétvégés találkozásokat mint indokolt átmeneti szükségállapotnak el lehet fogadni egy ideig - még pasinak is - ha viszont megreked itt a kapcsolat és valamelyiknek megfelel így - akkor arra kell gyanakodni, hogy van más is a mákostésztán kívül a többi hétvégén... vagy hétközben - szóval havi egy hétvégétől a következő havi egy hétvégéig...

Namármost ha azon elgondolkozom a lányok és fiúk természetéből kiindulva ki a ludas - arra kell gondolnom, hogy a fiúk attitűdjével az ilyesmi jobban összeegyeztethető.
Ha meg elgondolkodom a gyakorlati kivitelezésen, akkor azt kell feltételeznem, hogy annak felel meg az ilyesmi jobban aki a másikhoz jár... mert ha mondjuk a fiú jár a csajhoz (nem tudom jól figyeltem-e) elég bajos lenne a csajnak addig félretenni a mindennapi zwiebackot arra a hétvégére amit mákonyos tésztával koronáz meg... viszont annak aki elmegy látogatóba, az egyben eltűnik mindenki szeme elől aki veszélyt jelenthet a pásztorórás hétvégére.
No e kettőből kifolyólag úgy gondolom, hogy inkább a fiú körül lehet valami - ha van - mint a leány körül.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 13:48:54

@A polcfúró: Mennyi kérdőjel. Há' csak úgy.

Ok, fasz akkor lesz benne. De legyen már legalább a szád/nyelved is. Úgy jobban teccene. ;)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:49:07

@Frigyesur: ha nem lenne ott az a kettőspontnagydé, még tök jól is esne, hogy azt írod okos vagyok :D,
Amúgy a Jula is valami svábféle meg a Zsu is. Lehet a blog német megszállás alatt van csak nem vettük észre? :D (a történelem során nem ez lenne az egyetlen ilyen eset :).)

@Kata1987: Akkor te is csak a pénre mész? :D

mütyür 2012.01.27. 13:49:35

@Frigyesur: darabosan? az melyik?:D amúgy lengyel:)

mütyür 2012.01.27. 13:50:29

@( o_o ): örülj, hogy még meghagyták nektek az életteret:D

cyd 2012.01.27. 13:53:37

@Köldökszösz (csodalampa): Csak ismételni tudom önmagam: Te perverz állat.

@Dövan: Akkor már inkább a franciák papillon-ja.

@Frigyesur: "Eletem ertelme svab."
Ne bassz! Amidala sváb??!

@Kata1987: Ott volt még az "stb." Csak azért nem fejtettem ki, mert a nőket - a Te ügyed ellenére - még mindig tisztelem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 13:54:10

@Bundabandi: Ha olyan jól keres a srác, akkor tudnának egy bébiszittert, vagy házvezetőnőt alkalmazni, aki segeít a gyereknél, vagy a háztartásba...

Ez egy szar kifogás. Inkább olyan, h a csaj akart gyereket, így az is lett, meg van lóvé is, me' apa küld. Még se egy együttélés egy ffivel... Hihetetlen milyen emberek vannak... :S

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:54:32

@( o_o ): Olyan gyanakvo vagy :D
"Lehet a blog német megszállás alatt van csak nem vettük észre?"
:DDDD Kytia is aszondta van benne nemet. Tegye fel a kezet, akiben egy darab sincs! Fritz egy mancs, egy nemet se vo't.

@mütyür: A keletiek. :) A lengyel rendben van, olyan nalam is van. A lengyeleket szeressuk. A szlovakokkal is kivetelt teszunk, mert anyai agon voltak.

Muha 2012.01.27. 13:55:43

@Dövan: Hat, nem is tom.
Felesegul nem vennem szerintem.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:56:31

@cyd: Jah. Keveri a colat es a fantat *10 kormot vegighuz az arcan* Mondjuk most belegondoltam: a kis Muha felsvab ezek szerint.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 13:58:47

@Frigyesur: bennem nincs :). De ez magas labda csak valaki le ne csapja ;)

cyd 2012.01.27. 13:59:19

@Frigyesur: +1 kéz, mondjuk sok más egyéb van, de germán az pont nincs.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 13:59:59

@( o_o ): Na akkor mar szervezhetjuk is az ellenallast. :))

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:00:04

@Frigyesur: Az fini, én is szeretem. Mentségemre szól, hogy perverz vagyok.

Kytia 2012.01.27. 14:00:34

@Frigyesur: Te is gyanús vagy, Fritzy.:))

Szöszi 28 2012.01.27. 14:02:17

@( o_o ): Már miért mennék a pénzre, amikor van sajátom?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:02:54

@Frigyesur: Köldökßöß. Most erre mit mondjak.

ST83 2012.01.27. 14:03:45

Poszterina!

A huseg nem tavolsag fuggo! Ha meg akar csalni meg is fog.

Ha szereted akkor utana mennel. Van ebben valami. Azt irod Neked jo ez igy, aztan meg feltekenykedsz. Akkor most jo ez igy, vagy nem?

Ha igazan szeretne, hazajonne. Lehet, vagy mindenaron meggyozne, hogy menjel vissza vele. Germania egyebirant nem a vilag vege am! Te a komoly elet helyett inkabb otthon varsz a csalad baratok kombo szoknyajan ulve, immar 2.5 fel eve.

Kell ez a kapcsolat Neked? Kielegito szamodra? Szerintem nem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 14:04:43

@Picicsibe a szexistennő: Mondom a lány soha nem volt egy túl érzelmes típus. Viszont láthatóan nagyon boldogok így (azt nem tudom meddig).

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:05:30

@Frigyesur: nem jó, nem akarok cyddel egy oldalon állni! Inkább átállok az oroszokhoz! :D
@Kytia: szerintem álcázza magát a kis huncut ;-)

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:06:15

@cyd: Oke, te felelsz azert, hogy sose fogyjon ki az allanas krem es kozmetika keszlete :)))

@Köldökszösz (csodalampa): Neked elnezem, mert cydnek te irod a leszebb beszolasokat.

@Kytia: Az direkt volt :D Ne is probalj befeketiteni, nyugatrol egy felmenom se jott. Mondjuk nyugatrol nemigen jottek ide rejtelyes okokbol :D

@Muha: Bar a gyerekem vagy, de nem tudom ertelmezni.

Muha 2012.01.27. 14:06:30

@Dövan: Szarok a husegre.

Dogos legyen!

:)

Muha 2012.01.27. 14:07:27

@Frigyesur: Adzontad felig svab.

Neger vagyoke?

mütyür 2012.01.27. 14:07:36

@Frigyesur: lányod félig sváb. mi a másik fele?:)

Luzercica 2012.01.27. 14:08:07

@Dövan:
Hát...ja.
Már ha feltételezzük és/vagy lenne pasim.
Csak netlovagok vannak. Azoknak meg ez a dolguk.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:08:20

@Köldökszösz (csodalampa): Nos, akkor sajnalom. A specit vagy hogy irjak meg elneztem volna, de a sarfeszesz megbocsathatatlan.

@( o_o ): Akkor mehetsz a spajzba Narddal :P

cyd 2012.01.27. 14:09:25

@mütyür: Kopik a vén jedi/sith elméje.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:09:42

@Muha: Haaat, a Facebook szerint igen :D

@mütyür: Magyarolaszlengyelszlovak.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:10:25

@cyd: Nem, csak a beutott enter megkavart. Aszittem kulon mondatok.

Muha 2012.01.27. 14:11:19

@Frigyesur: Ojeeeeeee

Nigger vok niggger voook.

:)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:11:45

@Frigyesur: a spájz még tetszik (bár most lebuktál te németajkú! :D), de nem Narddal :S. Ő menjen csak ki az erkélyre :)

mütyür 2012.01.27. 14:11:51

na mindenkinek finom kis hétvégét kívánok:)

cyd 2012.01.27. 14:12:00

@Frigyesur: Szerintem ehhez a rózsás rohamosztagosnak is lenne egykét szava.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 14:14:03

@Dövan: Ezek a photoshop cicák.... LOL minek kellenek csillagocskák, meg lepkék egy képre? Miből gondolják, hogy a pasik erre gerjednek? Soha nem értettem.

Muha 2012.01.27. 14:14:08

@Dövan: Vele meg en se mennek el

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:14:12

@( o_o ): @cyd: Ehh, milyen kis ovisok vagytok, hogy nem tudjatok ez honnan van.

Muha 2012.01.27. 14:15:40

@Bundabandi: En erre gerjedek.
Minel geilebb annal jobb.
Hu mar fel is izgultam.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 14:15:56

@Muha: Nemrég múlt ki a néger szexrabszolgám. Pályázol a megüresedett helyére? :D

cyd 2012.01.27. 14:16:05

@Frigyesur: Na elmész a 'csába huszonéveském!
"Az eszeteket meg itt hagynátok?!"

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:17:26

@Frigyesur: Ne haragudj, nem akartam csalódást okozni!

Muha 2012.01.27. 14:17:59

@Bundabandi: Igen, de csak ha ugy bansz velem, ahogy egy igazi rabszolgaval kell!

Luzercica 2012.01.27. 14:18:24

@Bundabandi: Én is pályázhatok?
Majd alálicitálok, hogy biztosan nyerjek.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:18:37

@Bundabandi: Szerintem keresd meg a boltot, ahol vetted. Nekünk adtak helyette másikat. Még a garanciapapírt sem kérték.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:18:38

@cyd: Ne kuldozgess, te se mentel Mordorba :P
:)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 14:19:16

@Muha: Mondjuk volt egy kollégám, aki ezekre a rózsaszín szőrös ízékre (táska, kiegészítő, cipő, felső stb. ) volt rágerjedve.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:20:40

@Köldökszösz (csodalampa): Hat, picit szomorkodtam, de most mar tul vagyok rajta. Kar, hogy ellenkezo odalon allunk.

el333t 2012.01.27. 14:21:04

Különben meg mondják itt páran, hogy Magyarországon is meg lehet élni.

LOL.

Bizonyos szakmákban egyszerűen nem lehet.

Általában véve, Budapesten és néhány nagyvárosban igen, de egyébként? Elköltözni ezekre a helyekre falusi vagy kisvárosi emberként nem sokkal jobb, mint elköltözni egy normálisan szervezett európai országba.

Az is hülyeség, hogy Magyarországon ugyanazt kapod a (nemlétező) középosztálybeli státuszodért, amit pl. Berlinben.

Magyarországon Budapesten kívül 1-2 nagy egyetemi városban lehet elmenni szórakozni - tanévközben. Ezekben a városokban is max. 3-5 szórakozóhely van, a fő különbség a belépő és nem a zenei vagy italválaszték.

Az emberek meló után hazamennek és ledöglenek. A terek, utcák gyakran üresek - ez akkor is így van, amikor magyar szemmel nézve normális forgalom van.

Színház szerencsére elég jól van, de komolyzene, normális festménykiállítások, impozáns szobrok alig. A múzeumok többsége teljesen érdektelen vagy gagyi. Egy műveltebb ember simán végigmegy Magyarország múzeumainak 95%-án úgy, hogy "ezt már tudtam" - nem véletlenül nem is számít menő dolognak múzeumba járni. A váraink állapota meg kihasználtsága tragikus. Nem tudom, ki járt pl. az egri várban a nyáron. A természeti szépségek nem látszanak, el vannak dugva, vagy egyszerűen életveszélyes megközelíteni őket (Borsod, Ormánság, stb.). Vidéken kis túlzással csak barokk van. A múzeumokhoz hasonlóan a templomok 95%-át sem érdemes megnézni. A sportesemények közül talán kézit, pólót és hokit lehetne nézni, de ez csak néhány városban van. Horgászni egész jól lehet, de mivel sehol nincsen tipikusan horgászok igényeit kielégítő hálózat, ezért néha parás. Mindig arról álmodtam, hogy ha lesz pénzem, körbehorgászom az országot. Gyakorlatilag nem lehet, bizonyos helyeken ez is veszélyes a közbiztonság miatt.

A hazai minőségi élelmiszerre vadászni kell. Italokban már nem annyira, de akinek nem ízlik a kegyetlenül savas, "minőségi" magyar bor vagy az émelyítően édes aszú, annak marad a pálinka, amiből meg nem lehet annyit inni. A magyar éttermek 95%-a is a betérő vendégek jóllakatására koncentrál, nem a helyi specialitásokra (ennek is persze az az oka, hogy az emberek jóllakni mennek étterembe, nem azért, mert kíváncsiak új ízekre).

Ha Magyarországon keresném az itteni fizetésemet, nem tudnám elkölteni. Nem lenne mire. Vegyek belőle +1 lakást? Egy jobb autót? Több élelmiszert?

Röviden mondva, egy magyarországi tuti középosztálybeli élet sem versenyképes egy normális európai ország átlag bevándorlói lehetőségeivel.

Muha 2012.01.27. 14:21:19

@Luzercica: Ne rontsd az uzletem mert megy a fekete auto erted mindjart!

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:21:21

@Bundabandi: És a tulajoknak nem tűnt fel, hogy elkezdett rasztásodni a táska, felső, stb.? :DDD

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:22:07

@Frigyesur: de tudom ez honnan van :), csak a poén csak így jön ki :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 14:22:55

@Muha: A macskanő jelmezt is előszedem a kedvedért! :D Tudod ahhoz karmok és ostor is van.

@Köldökszösz (csodalampa): Van benne valami! Méretet lehet választani?

Luzercica 2012.01.27. 14:23:59

@Muha: Úgy látszik, a nemzetközi helyzet változatlan ennyi év után is...

C220 CDI kigyúrt, kopasz pasival. Ilyen jöjjön, és már be is fogtam a számat.

Kytia 2012.01.27. 14:24:42

@el333t: Francba, ne szivass már.:( Állandóan dilemmázom, hogy húzzak-e a picsába, vagy sem.

cyd 2012.01.27. 14:25:19

@Frigyesur: Még nem mehetek haza, munkaidő van.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:25:46

@Dövan: mi az a kerek folt a hasán? O_O

Muha 2012.01.27. 14:26:25

@Bundabandi: Juuujdejoooo.

Ezt mar szeretem.

:)

@Luzercica: Ez egy fekete jeeep grandcherokee lesz moszados ugynokokkel.

Hurri Kán 2012.01.27. 14:27:24

@el333t:
Ez, amit leírtál, jórészt félinformációkból, innen-onnan összeszedett szemellenzős általánosítás.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 14:27:27

@Bundabandi: Nagy szerelem nem lehet. Talán abba a korba léptek, ahol úgy gondolták itt az idő házasság, gyerek...

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:28:24

@Bundabandi: Döntsd már el, hogy rabszolga, vagy felemáskorlát kell! :)

cyd 2012.01.27. 14:28:25

@Frigyesur: De mert szeretjük, elsőként és gyorsan végzünk vele.

indapass90210 2012.01.27. 14:29:09

@( o_o ): szerintem nem akarod tudni!

Luzercica 2012.01.27. 14:29:16

@Muha: Moszados nem kell, plána ha többen vannak. Nem bírom a strapát.
Tiéd a rabszolgasors.
Hiába, szépeké a szerencse...

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:30:24

@cyd: Igazán köszönöm! Szép nap ez a halálra!

Muha 2012.01.27. 14:32:34

@Luzercica: Azert majd valami vigaszdijat kaphatsz tolem.

Kytia 2012.01.27. 14:33:23

@ST83: Ezzel? Néhány zsíros zöldhasú nagyobb segítség lett volna.:D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:34:00

@Dövan: Műszempilla. Tudod: péntek, buli, ilyenek. Hátha lesz, aki megkívánja.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:34:36

@Köldökszösz (csodalampa): ki mondta hogy ma végeznek veled? szerintem jó lesz hétfőn is, az legalább feldobja a hétfőt nem kedvelőket is :)

Madpapa 2012.01.27. 14:34:42

Szokásos, semmi extra nincs a történetben. Hasonlatosan a víg matrózhoz, akinek minden kikötőben van egy asszonya, vélhetően.
"Azért ebben a kapcsolatban van jó is," - ugye-ugye tehát alapvetően ez a szituáció téged nem elégít ki. A kapcsolat halálát az fogja okozni, hogy nincs meg az egy újabb szintre történő továbblépés esélye vagy ezért, vagy azért. Belátható időn belül szakítani fogtok, amennyiben a részedről nem történik változás, mert úgy tűnik a pasi abszolút nem akar váltani. Ennek oka is több lehet, nevezetesen lehet van azért valakije ott az üveg hegyeken túl, vagy egzisztenciálisan már erősen kötődik oda ahol van.
"Ha az msn beszélgetésünk közben 1 órára eltűnök, rögtön azt kérdi, hol voltam, mit csináltam, meséljem el." - nyilván tudni szeretné, hogy rend van a tyúkudvarban és ő az egyetlen kakas és csak ő búbol meg alkalmanként. Kár ebbe többet belegondolni.
"Aztán jön egy 2 oldalas szerelmi vallomás" - ugyan, ezen sem kell sokat agyalnod, jól érzed azt amit. Valami volt és bűntudata van. Elmondani úgy sem fogja, hisz csak megérzés a részedről, bizonyítani nem tudod.

A barátnőd meg szimplán egy buta tyúk.

Ez a 'kapcsolat' nem más mint időhúzás a részedről. Az időhúzást pedig tizenegyessel büntetik.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 14:35:51

@Köldökszösz (csodalampa): Mármint az olyan nőkre volt rágerjedve, akik ilyet hordtak. :D Nem a szőrt pöndörgette a táskájukon.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:36:20

@(Ő_Ő): A hétfő nem jó, nincs egy szabad percem sem! :)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:36:20

@Dövan: csak feltettem szempillaspirált :). Már csak valami haj kellene és tiszta csini lennék :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:37:14

@Bundabandi: Ja! Bár én nem a pöndörgetésre gondoltam, de legyen! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.27. 14:37:24

@Luzercica: eddig csak Muha bizonyította, hogy néger. :D Neked milyen bizonyítékod van?

Luzercica 2012.01.27. 14:39:19

@Bundabandi: Neked bizonyíték kell, nem ígéret?
Előbb végig kell néznem elejétől Muha beszólásait, mert nem tudom, ő mivel bizonyított.
De néger vagyok, elhiheted. A nevem a jelem.

indapass90210 2012.01.27. 14:39:23

@Madpapa: "A kapcsolat halálát az fogja okozni, hogy nincs meg az egy újabb szintre történő továbblépés esélye"

Dehogy nincs. Legközelebb amikor jön a csávó, vegye a csaj a gumit, majd gondosan szúrja ki.

Frigyesur (törölt) 2012.01.27. 14:39:59

@cyd: Mivel így szeretné, beleegyezek.

@Köldökszösz (csodalampa): Nincs mit, Köldökszöszi, nagyon szívesen.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:40:34

@Dövan: te amúgy most, hogy én vagyok a kasszás már nem lesz több buli? :D (nekem így nagyon jó :)))).)

cyd 2012.01.27. 14:42:06

@el333t: "de akinek nem ízlik a kegyetlenül savas, "minőségi" magyar bor vagy az émelyítően édes aszú, annak marad a pálinka"
Te is kurva rég ihattál már itthoni borokat.

ST83 2012.01.27. 14:42:43

@Kytia: En csak dillemat probaltam kezelni. Ezek szerint USA a cel?

indapass90210 2012.01.27. 14:43:35

@(Ő_Ő): hirtelen úgy olvastam, hogy te vagy a kaszás. De így, hogy még egyszer elolvastam már az ugrott be, hogy unga-bunga partyt még nem rendeztünk!

indapass90210 2012.01.27. 14:44:48

@cyd: tény és való, hogy kicsit sarkít @el333t: kolléga, de nagyjából igazsága van.

A polcfúró 2012.01.27. 14:46:53

@Frigyesur: Én a piára írtam bakker! :D Ja, de ki tudja milyen a magyar kívülről? Biztos nem szép hallani...mondjuk a "pánszláv" :) is idiotikus, igazad van!

@Bundabandi: Hát nem tom, nekem itthon sem segített senki... az sokkal nehezebb, ha a párod nélkül vagy, babázol. Mond már meg neki, h írjon egy posztot! :D

@Picicsibe a szexistennő: Fasz! :D :D :D Nem terveztem nyelvelni, csak kézimunkáról volt szó! :D

@Dövan: Ma is csodás a felhozatal! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.27. 14:48:26

@cyd: Még utoljára egyetértek veled!

cyd 2012.01.27. 14:48:46

@Frigyesur: és Kytia legyen a második, mert ha utoljára hagynánk még azt hiszi, hogy ő valami fontos hatalmasság, de a második áldozatra senki sem emlékszik az első az igazán hősi, az utolsó meg epikus. Így a black duck szépen a feledés homályába merül muhahahaha.

ST83 2012.01.27. 14:49:21

@Madpapa: "Az időhúzást pedig tizenegyessel büntetik."

He?

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:49:43

@Dövan: Ő_Ő?
Én közös evés-iszogatás partira gondoltam. :)

A polcfúró 2012.01.27. 14:50:44

@cyd: Jaaa, én mondom ismét: Takler Cabernet Franc A világ egyik legjobb bora, de hát ő biztosan valami kannásra gondol, egyetemista bulik stb, nem hiszem, h több ezer forintos borokat vesznek....

@Dövan: Mondtam, mondtam, fúrjunk polcot! ;-) :D

Kytia 2012.01.27. 14:52:15

@cyd: Rólam nem a halálom miatt fog hősként megemlékezni az utókor. Az csak a béna messiásoknak való.:D

cyd 2012.01.27. 14:53:52

@A polcfúró: vagy könnyű kis ebéd utánira 2009-es Apátsági Savignon Blanc

Rebelde 2012.01.27. 14:53:52

@el333t:

már ne is haragudj, csak barokk van, meg el vannak dugva a természeti szépségek?? mégis mit csináljak hozzá vízszintes páternosztert?

tény, hogy lehetne gondozottabb egy kettő, de vannak szép helyek bőven az ország méretéhez képest és vannak jó kiállítások meg koncertek vidéken is, borokról nem is szólva:)

cyd 2012.01.27. 14:56:20

@Kytia: Az első mondatod pontsan így szól: "Rólam nem fog hősként megemlékezni az utókor."
Imádkoztál Kytimona?

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 14:57:47

@Köldökszösz (csodalampa): ez jó :))
@Kytia: hát hogy?
Én mint a jelen kor tagja se emlékszem már rád? ki is vagy? :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 14:59:21

@A polcfúró: Csak nem te is vega vagy? :D

Na ne alkudozz itten! Ha minőségi videót akarsz, több kell, mint a kézimunka. (remélem am nem valami hímező szakkörös videóra gondolsz...) :P

Kytia 2012.01.27. 14:59:32

Na jó, de te arra sem emlékszel, hogy Muha hűtlenségre buzdítja az embereket, vagy sem.:D Feledékeny emberek nem számítanak. Egyébként is az utókornak kell emlékeznie, te meg a jelenkor vagy. Még...wohhhahhhahhaaa.

Muha 2012.01.27. 15:04:08

@Kytia: Most en mar hutlensegre buzditok mindenkit.

Gyiteeeeee
Csaljatok lopjatok hazudjatok!!!!

Muha 2012.01.27. 15:06:51

@cyd: Repetitio mater studiorum vagy mi!

Muha 2012.01.27. 15:09:44

Sot.
Tartsatok felhot.
Sok taggal, s igy mindig akad valaki egy kis huncutkodasra.

Egy nap akar tobb is.

cyd 2012.01.27. 15:09:50

@Muha: Neanyázz! Ne anyázz!

Muha 2012.01.27. 15:10:52

@cyd: Marpedig a rendesferfi megdugja valaki anyjat.
Sot.
Sokat.
Sok not kell testi oromokben reszesiteni.
Minel tobbet annal jobb.

A polcfúró 2012.01.27. 15:12:08

@cyd: A fehéret nem szeretem, bocsika...:( de lehet nem ittam még jót! Igazából csak száraz, vörös (esetleg rosé), nagyon jó minőségű, mást nem iszom meg borból.

indapass90210 2012.01.27. 15:13:45

@A polcfúró: fontos lesz azért majd az elején tisztázni, hogy ki is lesz a polc! Nehogy valakit meglepetés érjen :D

indapass90210 2012.01.27. 15:14:20

@(Ő_Ő): mindig úgy kezdődik az unga-bunga party is!

Muha 2012.01.27. 15:15:00

Tovabba mindenkivel ki kell kezdeni es flortolni kell.
Sose lehet tudni.
Lehet egy sokkal jobbal bovul a felho es egy vacakabbat ki lehet rugni.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:15:37

@Kytia: mivel ezt nem nekem címezted, nem veszem magamra :P.

A polcfúró 2012.01.27. 15:16:54

@Picicsibe a szexistennő: Há, először is, ugye gyerekzár kinyitásáról volt szó, de annyira belelovaltad magad, hogy kénytelen leszek valami előjátékosat is küldeni, ha nem akarok szégyenbe maradni! :)

Muha 2012.01.27. 15:17:20

@Dövan: Befizesselek titeket is egy otcsillagos wellnessz ungabunga partira?

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:20:52

@Dövan: te az unga bunga parti alatt mit is értesz pontosan?
szerintem én még ilyenben nem vettem részt :)

A polcfúró 2012.01.27. 15:22:11

@Dövan: Hmmm, a polc az polc, nem pedig valaki! ;-) Bár gumibaba helyett használhatod...őőő...izé....fababában, ha akarod. Én fúrom a falra a polcot, ti meg közben csináljátok, ami jól esik! Hmmm? :) De ez már régi story, kezdtem elfelejteni, kiábrándulni belőle...

Muha 2012.01.27. 15:22:42

@(Ő_Ő): Probald ki! Jot fog tenni!
Ugye Dovan?

A polcfúró 2012.01.27. 15:23:33

@(Ő_Ő): Hogy lettél Te Ő_Ő????? :D :D :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:24:30

@A polcfúró: növesztettem szempillát :D baj-e? :) Hajat is akarok csak arra még nem jöttem rá. Azt hiszem ma nagyon pihentagyu vagyok :D

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:25:29

@(Ő_Ő): sőt dús ajkakat is akarok :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:28:20

@A polcfúró: Meg azért még jópáran esélyesek...
Vylyan Ördög. Pl.
Vagy Bock Ermitage. Esetleg Malatinszky...
Az Ördög még csak nem is drága.

A polcfúró 2012.01.27. 15:29:32

@(Ő_Ő): Okés, csak azt nem értem, akkor miért csodálkoztál rajta tenmagad? :D

@Muha: @Dövan: Csakhogy azt ne tessék elfeledni, hogy az igazi unga-bunga partykon a lányoknak fizetni szoktak, de busásan ám! És megkapnak minden egyebet is az ungab-ungán kívül, mi szem szájnak ingere...

Muha 2012.01.27. 15:31:12

@Nathan D'Xantine: Ezek jo borok.
Siman le lehet itatni a lanyokat, szerelmet hazudni nekik es lefekudni veluk ugy hogy a baratnod azt hiszi hogy egyedul vagy otthon.
De nem baj mert jol kell hazudni es nem buksz le.

Muha 2012.01.27. 15:32:16

@A polcfúró: Siman behazudjuk nekik, de persze ugyis becsapjuk oket.

Hihihiiiiii

Muha 2012.01.27. 15:34:07

@A polcfúró: Ja es szeretnelek arra buzditani hogy csald meg a parod. Sokszor!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:34:46

@Muha: És tudsz valami újat is mondani?
:-)

@(Ő_Ő): Tudom.
Megjegyzem a borfeszten ittunk Bodriéktól egy olyan finom 2007-es vöröset, hogy jajjj... Azóta se láttam olyat sehol. A bolti Bodri meg szar. (pardon! Nem olyan finom.)

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:35:04

@A polcfúró: nem magamon csodálkoztam el? :D
ez a nagy tágranyílt szemek, és rácsodálkoztam arra amit Dövan írt. :)

A polcfúró 2012.01.27. 15:35:07

@Nathan D'Xantine: Vylyant nem iszom meg, Bocknak van talán 1-2 jó bora, ami lecsúszna nagy ritkán... Malatinszkyt nem ittam még. Kiazmiaz???

Muha 2012.01.27. 15:37:41

@Nathan D'Xantine: Nem tudok.
Igazabol en csalni szeretek es nem beszelni rola.

A polcfúró 2012.01.27. 15:39:03

@(Ő_Ő): Jaaaa, de miért volt kérdőjel mögötte? :D

@Muha: Úgy sajnállak, h azt hiszed minden nőnek szerelemet kell hazudni meg leitatni egy kis dugás miatt... :(

Mindkettőt csalom! Ez így elég meredek neked? :D :D :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:39:26

@A polcfúró: Magaddal szúrsz ki...
Malatinszky? Ha írok róla beljebb vagy?
Igyál egyet... ;-)

A Bock:Ermitage nagyon finom. Jobb -az egyébként megbízhatóan jó- Takinál...
Tőle múltkor Triót ittunk. Jó volt.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:40:04

@Nathan D'Xantine: mi a neve annak amit kóstoltatok? A boltiak tényleg nem annyira finomak. Mondjuk ha 2007es akkor valszeg száraz, nem?

A polcfúró 2012.01.27. 15:40:16

@Nathan D'Xantine: Megnéztem... érdekes, lehet megkostatálom! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:40:29

@Muha: Hát akkor? Itt hogy csalsz?
(Gondolom nagyon....)

Muha 2012.01.27. 15:40:48

@A polcfúró: Nem hiszem en ezt, ez csak eszkoz a gatlasosabbakhoz szendebbekhez.

Mindkettot?

Nah, ez egy jo kiindulopont.
Gratulalok.
Csak igy tovabb.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:41:24

@A polcfúró: hát mert nem vagyok észnél :)

Muha 2012.01.27. 15:42:02

@Nathan D'Xantine: Jol gondolod.
Megdicserlek.

De aztan te is lepj am felre egyszer ketszer!

Luzercica 2012.01.27. 15:43:51

@A polcfúró: Dehogy kell!
Nekem elég a leitatás is. A szerelmet vallást hozzáképzelem.
Már ha van elég pia.

Muha 2012.01.27. 15:44:44

@Luzercica: Jo csaj vagy?
Akarsz lenni az otos szamum?

Igy kell, pofatlanul.

A polcfúró 2012.01.27. 15:45:17

@(Ő_Ő): Hűha, vagy zseni vagy, vagy nem tom, de miért lenne azért száraz mert 2007-es? Abban az évben nem csináltak édeset-félédeset? (ámuldozo smiley)

@Nathan D'Xantine: Miért szúrok ki magammal?

Igen, fontosak az infók, ez persze az ízen mit sem változtat! :D
Nem iszom meg a Triot sem és nem vagyok borszakértő, alapban a Cabernet Franc-okat szeretem, ha jo, esetleg egy két Sovignon befigyel... de szinte semmi más nem ízlik, akkor sem ha száraz...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:47:06

@(Ő_Ő): Mindig száraz... Öregkoromra megsznobosodtam... ;)

Sajna nem tudom. Valamilyen cuvée volt. Az öreg szétáradozta magát, hogy milyen finom az illata.
Hát. Igaza volt. Az íze is isteni volt, de az illatától behaltál.
Tudod állandóan vernyákolnak a "hozzáértők" gyümölcsös illatról meg minden... De ez... Olyan volt mintha bezuhantál volna egy kád málnába... (Plusz szeder, eper, ribizke, meg társaik...)

@A polcfúró: Hajrá!
Ha esetleg pesti vagy tudom ajánlani a Doblo nevezetű helyet. Klassz borokat lehet kóstolni elfogadható árakon. Olyanokat amilyenekról egyébként soha a büsös életben nem hallasz.

Luzercica 2012.01.27. 15:47:09

@Muha: Jézusom, szöszike!
Már majdnem azt hittem, te ezt most tőlem kérdezed.
Már kezdtem elgondolkodni, hogy mennyire vagyok jó csaj.

Muha 2012.01.27. 15:48:30

@Luzercica: Toled. Mindenkitol meg kell kerdezni, mert itt nem lehet ugy bamulni mint a diszkoban.
:)

Hurri Kán 2012.01.27. 15:49:41

@Muha:
Butuska vagy. Ha azt mondja, igen, ő Merilinmonróbaoltottszofialoren, elhiszed? Bizonyíték kell. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:50:23

@A polcfúró: Márkahűség jeles? ;)
Te tudod. Az Ördög spec jó... a többi Vylyan már nem annyira jött be...

Nyalván az említett kettő A bor, dehát azért némi kalandozást érdemes tenni. Szerintem.
Csak Egertől meneküljön meg az ember... De ez meg az én dilim.

Muha 2012.01.27. 15:51:24

@gyvy: Es te jo csaj vagy?
Villants valamit.

Te kulonleges lehetsz. Erzem. Miattad elhagynam a felesegem es elvinnelek a vilag vegere!

Luzercica 2012.01.27. 15:51:48

@Muha: Iszonyú rosszul nézek ki. Ha jó csaj lennék, nem a netlovagokkal beszélgetnék, hanem egy szuperpasi karjaiban alélgatnék.
Pont discoba való csajszi vagyok. Tavaly a Mikulás vitt el utoljára, de lehet, hogy véletlenül feloltották a villanyt mert azóta sem ajánlotta még senki a jótékony sötétséget.

Muha 2012.01.27. 15:53:16

@Nathan D'Xantine: Nekem a pillango jott be.
De leet csak azert mert aznap megcsaltam a felesegem es egy harmadikkal is megismerkedtem es azota sem buktam le.

:)

Muha 2012.01.27. 15:55:32

@Luzercica: Nem baj. Viszonyitasi pontnak jo leszel. Meg ugyis, amit adnak fogadd el.
Randizhatunk, de mar most mondom, nos vagyok!

:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:56:21

@Muha: Nem mondd el neki! Mert akkor őt is meg tudod csalni a nejeddel!

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 15:56:38

@A polcfúró: nem zseni, csak érdekelnek a borok...A 2007es év nyagyon száraz meleg nyaras év volt és a szárazboroknak az kedvez. azt má nem tudom miért :D. De a 2007es évet istenítették a szárazborosok főleg a vörösek, de a fehér borosok nem jósoltak neki túl sokat. Az aszúsodás viszont nem volt jó abban az évben, azt meg onnan tudom, hogy szeretem az aszúkat és 2007est nem szabad venni! Legalább is anno ezt mondták.Ez így megmaradt bennem.

@Nathan D'Xantine: imádom a "gyümölcsös" borokat :), na majd kikutatom mi is volt az :)

Luzercica 2012.01.27. 15:57:33

@Muha: Szöszi!
Ne zavard meg a nemi indentitásomat.
Elég, hogy a hormonjaim tombolnak.

A polcfúró 2012.01.27. 15:59:42

@Muha: :D Ennél hova tovább?

@(Ő_Ő): Akkor már a 2007-es kifejtésedet is értem, ne is kezd el magyarázni... :D

@Nathan D'Xantine: Fúúú, de ismerős....
Nem tudom, úgy vagyok vele, mint a pasikkal, ha kipróbálom és isteni, akkor minek próbálkozzak mással? Csak költöm a pénzt és esetleg csalódás lesz a vége (boroknál igen sokszor). Viszont ha megunom, akkor elkezdek kísérletezni, de a TCF már évek ota nem tudtam megunni...mondjuk nagyon ritkán iszom. Szal passzol a mai távkapcsolatos poszthoz! :D :D :D
Nem kóstoltam az Ördögöt, miből van? csak egyik vylyan sem jött be amit eddig ittam...
Mi a bajod Egerrel? Kistermelők ott is eget verően jó borokat csinálnak!

@Luzercica: Há ez az...de még az sem szükséges! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 15:59:44

@(Ő_Ő): :D
Ha sikerül, vegyél nekem is! Köszi! ;)

Hurri Kán 2012.01.27. 16:00:22

@Muha:
Ez kevés. Csak akkor, ha megígéred, vissza is hozol.

Muha 2012.01.27. 16:02:03

@Nathan D'Xantine: Barki az lehet, csak sokat kell csalni es hazudni.

Kezdok olyanokon gyakoroljanak, akik egyaltalan semmit nem jelentenek nekik, mert ha bukik egyaltalan nem baj.

A polcfúró 2012.01.27. 16:02:43

@(Ő_Ő): Jaa, ezt én is olvastam! :D De attól, h szuperek lettek a szárazak, nem evidens, hogy szarok lettek az édesek, félédesek és azért területfüggő is! Aszu? Pfejjjj..... :P

A polcfúró 2012.01.27. 16:04:58

@(Ő_Ő): Szinta szo szerint idézted a cikket: webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:3f1l6tTFuTgJ:www.deluxe.hu/cikk/20071011/szureti_korkep_2007/+bor+2007&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

:D :D :D :P :P :P

Jaaa, meg eleve a gyümölcs borok, narancs bor, akác bor, ezek csúcsok, bár kissé édes, de ennél nem bánom!!!! hmmmm

Muha 2012.01.27. 16:05:11

@Luzercica: Najo. Ha meno vagy gyere velem nozni, csalni.

Muha 2012.01.27. 16:06:55

@A polcfúró: Merj nagyot almodni!
Nagyon nagyot!

@gyvy: Barmit megigerek! Barmit.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 16:07:07

@A polcfúró: :)))). azért volt evidens mert a nyár nagyon jó volt de az ősz nem és nem jött össze az édeseknek annyira mint a szárazoknak. Az aszú meg tényleg nem lett jó és hát abból kiindulva...az is édes bor, de attól még lehet jó édes meg félédes hiszen tényleg terület (meg pince függő) és persze hogy nem mindenhol esett oly nagyon az eső és ezért egyes talán alkottak valami finit :)

Na ma borozni kelll!!!!!!

A polcfúró 2012.01.27. 16:07:19

@cyd: Na cuvé az még az igazán szar...össze pepecselik a fajtákat, én betiltanám! :D :D :D BORRASSZIZMUS, YEAHHH!!!!

Twoshed 2012.01.27. 16:08:38

Esélytelen. A pasid már rég más(ok)kal dug.

cyd 2012.01.27. 16:09:35

@A polcfúró: Egy Tricolis-t a hölgynek lesszíves.

(O_O) (törölt) 2012.01.27. 16:10:11

@A polcfúró: hehe ezt még nem olvastam, de akkor nagyon nem lőttem mellé azzal amit mondtam :). Én máshonnan tudom, akkoriban tényleg érdekelt ez a téma és a 2007es év nekem emlékezetes bor szempontjából is :).

Hurri Kán 2012.01.27. 16:10:24

@cyd:
Bodri pincészet borait szeressük. ;-)

Luzercica 2012.01.27. 16:10:50

@Muha: Mennék én, de még mennyire!
Jól mutatnánk együtt. Én pont az ellentéted vagyok.
Két pici bibim van: pasizni akarnék és csalás nélkül.
Tudom, hogy gáz mostanság heterónak lenni. Ezért vagyok lúzer.

Muha 2012.01.27. 16:11:15

@Twoshed: Mer joarc es csalja a not ahogy azt rendes ferfi teszi.

:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 16:11:44

@cyd: Gondolhatod, hogy ott én is megnéztem de szerintem nincs ezek közt..
Fel kéne hívnom őket, de eddig lusta voltam.

@A polcfúró: Tudja Ördög! Ezek ált. mixek...
Aha... Itt is van...
"E házasítást a magyar fajtákra hegyeztük ki, lendületét, húsos gyümölcsösségét a Kékfrankos, a Kadarka és a Zweigelt adja, amihez a Merlot szolgál alapul."

Egerbe jár a nőm suliba. Mikor lementünk nyitottan beültünk jópár helyre kóstolni. (Az talán hiba volt, hogy a borfeszt után mentünk, mert kissé magasra csúszott a léc...)
Namost rengeteg borzalom után egy, azaz egy bort találtunk ami elfogadható volt. Tény, nem a pincéknél voltunk "csak" a városban.
Vélhetőleg nekem a borvidék nem jön be mint olyan.

A polcfúró 2012.01.27. 16:12:03

@Muha: Fúúú, ez most azért felizgatott és elgondolkoztatott!!! Mennyire nagyot? (centiket akarok hallani) :D :D :D

@(Ő_Ő): :D :D :D hagyjuk szerintem az okfejtést... :)

Muha 2012.01.27. 16:13:03

@Luzercica: Nah most aztan mar tenyleg nem tom mi vagy.

Akkor is mehetunk egyutt.
Ha nem jon ossze egyikunknek se, akkor osszejovunk mi.
Persze csak a sikerelmeny miatt, de a felesegemnek sose mondjuk el.
Ugyis azt hazudom majd, hogy tuloraznom kellett.

Muha 2012.01.27. 16:14:25

@A polcfúró: Amekkorat csak akarsz. Addig kell keresni es lefekudni mindenkivel, meg csalni hazudni, amig meg nem talalod az igazan nagyot!
:)

Luzercica 2012.01.27. 16:15:31

@Muha: Na de 3 napig egyfolytában?
Imádnám a hiszékeny asszonykádat (is).

A polcfúró 2012.01.27. 16:18:53

@cyd: tudod mi a baj vele? én a CF-ot várom tőle, de hááát nem az... a merlot mindent elront benne, a PN-t még eltűrném . :(
Na majd, ha te fizeted megkóstolom! :)

@Nathan D'Xantine: Kizárólag a pincékbe kell menni!

Pfúúúj, nem kóstolom meg! A kékfrankos egy köpedék az én értékrendemben, egész életemben egyszer ittam olyat, amire azt mondtam h na jo...kadarka, merlo, hasonlo, zweigeltet magába még nem ittam, nem is nagyon láttam.

Muha 2012.01.27. 16:20:50

@Luzercica: Naiv a kicsike. Ezert is tartottam meg.
Mellette sok huncutsagot meg lehet csinalni.

:)

A polcfúró 2012.01.27. 16:20:59

@Muha: Jajj mááá, az megvan... csak jó lett volna hallani, mint a trágár szavakat szex közben! :D :D :D Érted a problééémááát! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 16:21:12

@A polcfúró: Hehe! Barátnőm is így reagál a kékfrankosra.
Az Ördögöt meg szereti... ;)

A polcfúró 2012.01.27. 16:22:20

@Muha: Az külön jó pont ha hazudhatsz is? Mer én azt nem csinálom, így lehet leértékelődöm...

A polcfúró 2012.01.27. 16:23:28

@Nathan D'Xantine: Mert nem következetes! :D Én az vagyok, váltig! :D

Muha 2012.01.27. 16:23:49

@A polcfúró: Akkora hogy nem ered at, es nem tudod melytorkozni se! Siman ket egymas ala fole helyezett marokkal tudod ugy fogni hogy meg akkor is kilog egy pofanyo resz a vegebol amit szivhatsz eszmeletlenul beborozva ugy, hogy a parod azt hiszi a baratnokkel shoppingolsz.
Hatalmas bre!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 16:25:02

@A polcfúró: Ha már szó van a CF-ról...
Nem tudod mit műveltek 2008-ban Csányiék a vonatkozó nedűvel?
Korábban a Telki Franc amolyan alapbor volt nálunk, de a 2008-as valami bűnrossz lett...

Muha 2012.01.27. 16:26:06

@A polcfúró: Nezd a csalas akkor jo ha csinalod. Hazudni meg azert jo utana, mert folyamatosan emlekeztet egy kivalo megcsalasra. Ha nem kene hazudni, feledesbe merulne.

A polcfúró 2012.01.27. 16:26:23

@Nathan D'Xantine: :D :D :D ez hosszúság lenne, vagy átmérő? :D Utóbbi a lényegesebb, előbbihez (is) egy kicsit nagy lenne...nem baj, nem csak fúrom van, lecsippentenék egy kicsit a végéből! :D Csak aztán ki tudja lehetne-e használni...
Vagy te a borosüveg méretét írtad le? :D

2012.01.27. 16:27:39

@Frigyesur:
Ellépegetek rá meg minden, csak a profizmust ne várják tőlem. :)
Nah majd ha bál lesz mifelénk hívlak és megtanulunk táncolni. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 16:29:23

@A polcfúró: Ááááá... Muha közben átméterezte...

2012.01.27. 16:33:55

@gyvy:
Inkább nem reagálok semmit. Megint kezded belopni magad a szívembe.

A polcfúró 2012.01.27. 16:35:11

@Muha: Mi az a pofanyo????

Én így nem csalok, mégsem merül feledésbe... ;-)

@Nathan D'Xantine: Honnan veszed, h én ilyeneket tudok? :D Kérdezd meg tőlük, bizti van valami kontaktjuk! Egyébként én is találkoztam már a jelenséggel, nem biztos, h gyártási hiba v újítás, ilyenek, egyszerűen lehet az időjárás stb nem kedvezett neki. A Takler CF-bol is érzem a különbséget a különböző évjáratok között és van amelyiket szívesebben megveszek.

2012.01.27. 16:35:18

@(Ő_Ő):
Mi ez a névváltoztatás szemcsi?

Muha 2012.01.27. 16:35:25

@Nathan D'Xantine: Tudod.
Aki a kicsit nem becsuli, annak nagy van.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 16:36:31

@A polcfúró: Nem elvárás volt az egzakt válasz. Csak gondoltam megkérdem.

Muha 2012.01.27. 16:38:19

@A polcfúró: Pedig csalni jo.
Ha nem igy, akkor mashogy. Csak megcsalas legyen.

:)

Hurri Kán 2012.01.27. 16:39:16

@"Zsu":
Ugye nem baj, ha nem lesznek álmatlan éjszakáim abban az esetben, ha ez mégsem sikerülne?

A polcfúró 2012.01.27. 16:40:02

@Nathan D'Xantine: átméterezte??????????????????????

@Muha: Ez vonatkozik a férfiakra is? XD

Muha 2012.01.27. 16:41:42

@A polcfúró: Persze. Muhanal nincs nemi megkulonboztetes.
:)

A polcfúró 2012.01.27. 16:42:33

@Nathan D'Xantine: jól tetted, de semmi újat nem mondhattam! :)

@Muha: egyből van értelmeeee
hát én is eszontam!

A polcfúró 2012.01.27. 16:43:31

@Muha: Akkor akinek nagy a farka az nem becsüli a kicsit, ezért lett neki nagy? :D

Muha 2012.01.27. 16:43:44

@A polcfúró: Mert jo vagy te is. Nagyon jo!
:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.27. 16:44:52

@A polcfúró: Nem olvastad? Az biz' nagyon sok lenne centiben!

2012.01.27. 16:52:37

@gyvy:
Az max akkor lesz ha megátkozlak. :)

A polcfúró 2012.01.27. 16:53:01

@Nathan D'Xantine: Jaa, dehogy nem, izgi volt! Csak az "átméretezte" szó értelmét nem leltem magamban! :D Mert az átméretezést is ismerem, meg az átmérőt, de a méterezést nem, de Te is nagy Kazinczy vagy ezek szerint! :D

@Muha:

Ezzel a jó érzéssel köszönök akkor most el, h jó vagyok! :)
Este viszlát, annak aki lesz...

Többieknek A'Dieu!

tőzegmalac 2012.01.27. 16:57:34

@"Zsu": felvétel is legyen ám :DD

Muha 2012.01.27. 16:59:53

Nah.
Megcsalasban hazudozasban gazdag, boldog hetveget kivanok mindenkinek.

Hurri Kán 2012.01.27. 17:03:08

@"Zsu":
Most elkezdett remegni a lábam a félelemtől.

Luzercica 2012.01.27. 17:49:31

@Muha: Itt hagysz szöszi?
Így hogyan huncutkodunk, pláne asszonykáddal hármasban?

JOKKA21 2012.01.27. 17:50:58

@Füstleee: Jól beszélsz.Aztán meg sírnak, ha lelép a néger vagy arab faszi a gyerekkel, buta ribanc mind.

Чапаев 2012.01.27. 17:52:10

@A polcfúró: Na igen, az ember például szívesebben vesz olyan évjáratot, ami mocskosul jó, és mindamellett még szemérmetlenül be is akciózzák! ;)

Amúgy meg a magyar borok előnye - ár/érték arányt nézve - a 3, de még inkább az 5 ezer forint feletti kategóriában jelentős, a csóróknak maradnak a 2-3k közötti malbec-ek, még csóróbbaknak meg ott vannak a Tesco's Finest spanyolok meg portugálok 1k HUF környékén.

Чапаев 2012.01.27. 17:58:08

@Nathan D'Xantine: Kötnek rokoni szálak Egerhez, azok révén kicsit beleláttam a helyi borász-folklórba. Utána olyan 15 évig tartott, míg egyáltalán hajlandó voltam újra megkóstolni bármilyen egri bort... xD

Чапаев 2012.01.27. 18:01:58

@Nathan D'Xantine: Bodriéknál ezt az anomáliát én is észleltem, és nem hiszem, hogy a boltok, mondjuk szakszerűtlen tárolással elő tudjak idézni ilyen minőségromlást. Ez valami setét titok, lehet, tán nem inni kéne az Ördögöt, hanem cimborálni vele, hogy erre fényt lehessen deríteni! >o)

el333t 2012.01.27. 18:09:31

@gyvy: Nem, egyszerűen ilyen életre volt lehetőségem 3 éve.

@cyd: Én nem mondom, hogy nincs jó magyar bor. Sok összehasonlításban szerintem elég jók vagyunk. Tény viszont, hogy a "minőségi"nek árult boraink nagy része vagy savas vagy émelyítően édes. Persze biztos ez is ízlik valakinek. Különben meg arról, hogy milyen bor ízlik nekem és milyen nem, had döntsek én.

@Rebelde:
Ja, nagyon jó koncertek vannak vidéken :)

30Y

40W

50 cent (nemsokára fellép Kazincbarcikán)

De most komolyan, vidéki építészetben az egész Magyarország-térképen hány nem barokk templomot látsz? (Vidék alatt most nem Debrecent és Győrt értem, hanem a falvakat és kisvárosokat.) Ják, Nagyvázsony, Tata, és? Nem sokkal több. Amúgy az ország nagy része érthetően a török kiűzése meg II. József türelmi rendelete után lett tele a mai falusi templomokkal, java részük népi barokk, ahol meg pl. a reformátusok alkottak volna egyedit, nem szívesen megy turista, lásd Ormánság.

A természeti szépségek kiaknázására meg sztem az egyetlen jó példa a balatoni bringakörút. De befejezem, mert kezdek tényleg úgy tűnni, mintha csak fikázni tudnám szeretett kis hazánkat, pedig nem erről van szó :)

Csak mondom, hogy egész mást jelent 500 euró vidéken mint Berlinben.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 18:16:38

@tőzegmalac: Ez igaz! De azé' szeressem!:D
(Bár már baromi rég nem láttam...:/)

A polcfúró 2012.01.27. 21:22:59

@Чапаев: Meglepő, de olcsónak számító borból is ittam már jót s fordítva... Amit venni szoktam az olyan 3-4 rúgó körül van, de tényleg bele lehet futni akciókba. Viszont van 2 bor, amit nagyon szeretnék megkóstolni, de jóval 5ezer fölött vannak. Majd valami ünnepi alkalmon egyszer beújítom! :)

@Picicsibe a szexistennő: Látod, látod! Csak jót lehet rólam mondani! :)

JOKKA21 2012.01.28. 05:42:18

@Picicsibe a szexistennő: Kényeztetnélek.:)

@A polcfúró: Hány éves vagy?Jó csaj vagy?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.28. 09:21:45

@JOKKA21: Kedves vagy! Köszönöm! :)))

Azon kívül, h simogatnád a combomat, még mi mindent tennél velem? ;)

KoK 2012.01.28. 11:17:31

Te valójában nem tudod, hogy mit akarsz. Ha ezt a pasit el tudod képzelni hosszútávon, akkor mire vársz? Menj ki, szerezz tapasztalatot, nyelvtudást, dolgozz kint sok pénzért, szabadulj meg a csőd felé tartó hazádtól. S eközben az is kiderül, hogy tudtok-e együtt élni. Ha igen, nagyszerű, a kinti lehetőségekkel és egymással élni tudni - egy viszonylag jó és stabil jövőkép. Ha nem, akkor váltasz. Pasit vagy országot. Ha hazajössz a kint megszerzett nyelvtudással és pénzzel, sokkal több lehetőséged van, mint jelenleg.
Mert így valóban semmi értelme ennek, csak időhúzás. Szóval végsősoron nincs veszítenivalód.

{*} (törölt) 2012.01.28. 13:46:26

Vesztes bulának sír a szája miközben anyucinál akar otthon lenni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.28. 16:27:53

@Köldökszösz (csodalampa): Jóóó! ;)

Chuck Norris elszámolt végtelenig. Kétszer. :))

JOKKA21 2012.01.29. 07:32:48

@Picicsibe a szexistennő: Nyalnám a talpad és a lábujjaid.:D

Muha 2012.01.29. 09:46:22

Mark Zuckerberg, a facebook alapítója kórházban van.
Chuck Norris visszabökte.

Nah, további szép hétvégét.

Most hazamegyek a csajomtól a feleségemhez, aki azt hiszi, anyukámnál vagyok.

:D

Muha 2012.01.29. 10:12:54

Te blogmotor!

MEGTILTOM, hogy az avataromat halotti keretbe tedd!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.29. 11:25:45

@JOKKA21: Hátőizéhúha... :D
Na ilyenben még nem volt részem (márhogy a csízmámra).

Furcsa módja a kielégülésnek, de te tudod... :))

Muha 2012.01.29. 13:28:33

Annyiraszar hogy már jó.

www.youtube.com/watch?v=xFZYJIwfUbo&feature=related

sáffölin

www.youtube.com/watch?v=eZJxPcR6E8o

csak a feleségem meg ne tudja hogy mit csinálok.

:D

Bohumil Stejskal 2012.01.29. 13:53:44

És elmész vidékre a szőlősgazdához, és olyan bort iszol 500 ft-ért, amiben se glicerin, se más adalékanyag. ÉS nem eladó, hiába is szeretnéd.

Чапаев 2012.01.29. 18:51:45

@Bohumil Stejskal: Ha egyszer nem eladó, akkor mi a francért fizessek 500 forintot, dear továris? Akkor a gazda vagy adja ajándékba, vagy tartsa meg magának, de rút anyagi javaknak helye ebben a képletben nincs! >o)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.29. 19:32:14

@Чапаев: Egyetértek! De lehet, hogy a távolsági busz került összáz forintba! :DDD

Bohumil Stejskal 2012.01.29. 22:02:46

@Чапаев: Zsóti, zsóti a kóstoló ingyér' van, a szomszédjának+ neked, mert unta már a könyörgésed, öccázé' elad egy-egy liter egy évben.

A polcfúró 2012.01.31. 10:16:57

@JOKKA21: Erre a kommentre jut eszedbe ezt megkérdezni?:D

A polcfúró 2012.01.31. 10:41:24

@JOKKA21: És te rinyálsz a pénz miatt...no jovan...

JOKKA21 2012.01.31. 10:46:36

@A polcfúró: Én.Nem az anyagi helyzeted érdekelt, hanem, hogy jó nő vagy-e.:)

A polcfúró 2012.01.31. 10:51:55

@JOKKA21: Épp ezért kérdeztem, h miért azon komment kapcsán... :P
süti beállítások módosítása