Elköltözött, mert nem törődtem vele

2012. június 05. 07:35 - Panni CsP

„Azóta kétszer hívtam, nem vette fel, azt hiszem harmadik hívás után számít zaklatásnak” – mai posztunk egyfajta beismerő vallomás, amely műfaj igen ritka egy pasinál. Levélírónk addig hanyagolta barátnőjét, mígnem lelépett, és már a telefont sem veszi fel… A pasi most azon gondolkodik, hogy egyenesen beállít hozzá.

 

Sziasztok! Igazából ez az egész, amit írni fogok, amolyan beismerő vallomás. Nem hibáztatok senkit, magamon kívül, ugyanis az egész történetben én vagyok a vétkes. Négy évig voltam együtt a barátnőmmel (27). Ő komolyan gondolta az együttélést, ahogy én is - és mint ahogy én sem, ő sem hisz a házasságban. Ugyanúgy kialakult az életünk az együttélésünk során, amiben viszont mindketten hittünk, így terveink elég komolyak voltak egymással – házasság nélkül is. Ahogy telt az idő, körülöttem sok minden megváltozott, nem rég elvesztettem egy régi barátom és a munkámból kifolyólag sokat nem voltam otthon, és amikor mégis, és barátaim hívtak valahova, ritkán mondtam nemet.

Egyik nap a barátnőm azt mondta, sajnálja, de ezt nem tolerálja tovább. Rám nem lehet építeni, számítani és most el fog menni. Így is tett. Két hónapja egyedül vagyok és volt időm gondolkodni. Ő sem szent, mégsem érdemel egy elmászkálós és figyelmetlen embert maga mellé. Azóta kétszer hívtam, nem vette fel, azt hiszem harmadik hívás után számít zaklatásnak : ) és az is erősen dolgozott bennem, hogy igaza van és én vagyok a bűnös. Mert ki lenne más? Visszaéltem a bizalmával és a türelmével… A helyében én sem venném fel… és ha húszadszorra is hívom és nem veszi fel, nem hív vissza, az egy üzenet a hívó félnek. Írhatnék neki a Face-n, de ahogy láttam, mióta elment, nem tett közzé semmit, úgy tűnt, mintha be sem lépett volna, de sosem volt nagy használója az oldalnak. Egyébként én sem nagyon. És ami még az ablakban van: Nem tudom, hogy van-e már valakije. Nem tudom, hogy végleg le vagyok-e zárva, vagy csak így büntet és még van esélyem. Elment, mert nem törődtem vele és ezért nem tudom hibáztatni, de ha adna még egy esélyt… vissza akarom kapni, hogy bizonyítsak. Úgy érzem, sok mindenen változtatni tudnék és minden olyan lehetne, mint régen. Szerintem hazaköltözött és ha beállítanék hozzá, csak úgy, az is egy lehetőség.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr324566160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása