Nem voltam elég sikeres neki

2012. augusztus 15. 07:06 - Panni CsP

„Szóvá tette, hogy nem vagyok elég férfias és sikeres, nincsenek ambícióim” – eleinte minden szépen indul, majd a lánynak két hónap kell ahhoz, hogy belássa, neki mégis fontos, hogy a férfi legalább annyira rámenős, sikeres és határozott legyen, amennyire ő.

 

Elmesélem az én sztorimat. Netes társkeresőn ismertem meg egy lányt. Nem vagyok egy macsó, alfahím típus, elég zárkózott, szótlan, visszahúzódó vagyok. De mivel tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb nőnek nem éppen ez az ideális férfi típus, ezt rögtön az első levélben közöltem, hogy akit zavar, azzal már eleve ne is bonyolódjunk bele semmibe. Nem vagyok karrierista sem, nem túl jól fizetett közalkalmazott vagyok, de ezt is rögtön az elején leírtam. A lány viszont cégvezető, sikeres, határozott, jól keres már nagyon fiatal kora óta. Ennek ellenére azt írta, őt nem zavarja, hogy én ilyen vagyok. Majdnem egy hónapig leveleztünk, elég jól megismertük, megkedveltük egymást.

Aztán végre találkoztunk, pár nap múlva össze is jöttünk. Amikor személyesen is láttam, hogy mennyivel jobb körülmények között él mint én, mennyivel sikeresebb nálam, bennem volt a para, hogy kevés leszek neki. De ahogy rám nézett, abból úgy nézett ki, mint aki halálosan szerelmes. Egyszer mesélt az előző barátjáról is, hogy úgy érezte kisebbségi komplexszusa volt vele szemben, de nem érti miért. Ez megnyugtatott, hogy akkor nekem sem kell, hogy kisebbségi komplexusom legyen. Neki is elég, ha jól érezzük magunkat együtt, nem várja el tőlem, hogy olyan karrierem legyen, mint neki. Engem igazából nem érdekelt a karrierje, a sikerei, a pénze. Persze büszke voltam rá, de nem ezért szerettem, ha kukás lett volna, akkor is ugyanezt éreztem volna iránta. Két hónapig úgy éreztem nagyon jól megvagyunk együtt, én jól éreztem magam vele, és úgy tűnt ő is velem. Az ő életmódjához másfajta habitus is kellett, mint az enyémhez, de ez nem tűnt számomra zavarónak. Nagyon jó közös programjaink voltak, úgy látszott, mindketten szerelmesek vagyunk. Aztán egyik pillanatról a másikra megváltozott. Szóvá tette, hogy nem vagyok elég férfias és sikeres, nincsenek ambícióim, majd három nap múlva szakított is velem. Én megértem, hogy ha egy nő sikeres, akkor elvárja, hogy a pasija is az legyen. De ezt már a legelején lehetett tudni, hogy én nem vagyok az. Azt is megértem, hogy olyan pasit keres, aki az életben hasonlóan rámenős, határozott, sikeres mint amilyen ő, vagy amihez korábban hozzászokott. Csak azt nem értem akkor miért jött velem össze? Én semmi jelét nem mutattam annak, hogy ilyen lennék. Sőt rögtön az elején közöltem, hogy nem ilyen vagyok. Nem hiszem, hogy egy intelligens nőnek egy hónapnyi levelezés és 2 hónapnyi együtt járás kellett hozzá, hogy erre rájöjjön.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr904711410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása