Megcsalt, de megmagyarázta

2012. augusztus 21. 07:26 - Panni CsP

A srác megismer egy lányt, és a közös sportoláson túl hamarosan egyéb testmozgást is végeznek. Ő azt hiszi, innentől nyeregben van és ezt a lányt már csak ő dédelgetheti. A csaj azonban keresztül húzza számításait és egy olyan pasit szemel ki, aki korábban hisztérikának tartotta őt. Minden félrelépésre van magyarázat?

 

Csúnyán jártam egy fiatal csajjal nem rég… Közös baráti társaságban ismerkedtünk meg és hamar meg is találtuk a közös témákat is, az egyik a sport volt: megbeszéltük, hogy majd együtt futunk, azt is, hogy melyik parkban, meg beiratkozunk teniszre. Utóbbiból nem lett semmi. Egyre többet találkoztunk, futottunk együtt, összejöttünk és pár napra rá le is feküdtünk egymással. Azt hittem, innentől kezdve járunk és neki csak én, nekem csak ő… De ő ezt nem így gondolta. Van egy ismerősöm, szintén abból a társaságból és korábban beszélgettünk erről a lányról. Szerinte a csaj túl naiv és néha hisztis, azt mondta, nem az esete.

Pár napra rá, pont, amikor azt terveztem, hogy felhívom és találkozom újra ezzel a lánnyal… olyan hangon vette fel, mint aki most ébredt és nem sok érdeklődést véltem felfedezni a hangjában. Röviden: azt mondta, most nincs rám ideje. Ilyen hirtelen és lazán… Azt mondtam, jó, ha így akarja, de szeretnék némi magyarázatot, mert ehhez nem vagyok hozzászokva és ennyivel tartozik, úgy érzem. Szerintem tovább haladtunk már, hogy visszamenjünk barátba. Gondoltam én. Azt mondja, később majd mindent elmond, most nincs formában. 2 nap múlva ír egy mélt, tele elütéssel és hibával, (az érdektelenség jelei) hogy van egy másik pasi, de én is fontos vagyok neki, és ő ezt nem tekinti megcsalásnak, hiszen még nem feküdtek le (szerintem, de), csak találkozgattak, ne vegyem olyan komolyan, mert ez egy természetes folyamat, és amíg fiatalok vagyunk, még megtehetjük. (?!) És ő sem haragudna rám, ha én más lányokkal is tartanám a kapcsolatot… Ez egy kapcsolat? És a lényeg: kiderítettem, kivel lóg mostanában… És azzal a sráccal, aki őt korábban lenaivozta és kijelentette, hogy nem az esete! MI TÖRTÉNT? Mégis az esete? A lány rábeszélte, meggyőzte, vagy mi?? Ja, egyébként a srác nem tudta, hogy a lány velem van… ő meg nem szólt neki. Egyébként a csaj indoklása baromság és nem fogadom el. Csodálom a nyugalmát, hogy ezt ilyen higgadtan előadta, és a maga rendszerén belül ezt el tudja helyezni… és magamon is csodálkozom, hogy majdnem elhittem neki. Hallottam egy érdekes elméletet másoktól: ha egy nő kurvoid hajlamú, ott az apa személye körül van valami gebasz, mert mindenhol az apa-figurát keresi, és ehhez nagyon sok emberen végig kell mennie, míg rátalál. Javítsatok ki, ha nem így van. A másik dolog vele kapcsolatban, hogy amíg együtt voltunk sose volt nála pénz, otthon hagyta, vagy nem tudom, ilyenkor úriember voltam vele. És valahogy ezt is elvárta.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr144722522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása