Zavar, hogy előttem már 40 nője volt

2012. november 28. 07:23 - csajokespasik

„Ugyanúgy lehet tisztelni, szeretni a nőt sokadszorra is, és ezt első kézből mondja, ugyanis eddig már legalább 40 nővel volt dolga” – Levélírónk kicsit kiakad, amikor megtudja, hogy a 25 éves pasija egy trófea-gyűjtő, igazi vadkan, és előtte már elég sok nőt fogyasztott el. A csaj azon parázik, hogy nemsokára a 41-es szám fog virítani a homlokán.

 

Sziasztok! Pár hete ismerkedtem meg egy fiúval, legyen Miklós a neve most. Miklós 25 éves, kedves, visszafogottnak tűnő fiú. Az első benyomás mindenkinek az róla, hogy egy könyvmoly egyetemista. Én 24 éves vagyok. A sok szép dolog után hidegzuhanyként ért egy vallomása, amit csak úgy mellékesen ejtett el. Azért ért váratlanul, mert eleinte ilyesmiről szó sem volt és nem ilyen embernek ismertem meg. Rólam azt érdemes tudni, hogy nem szeretem a rohanást és a hirtelen váltást, párkapcsolatban meg pláne nem.

Szóval, arról beszélgettünk, hogy szerinte mennyire ösztönös az emberi párválasztás, mit és mennyit hoztunk át az állatvilágból – bár ez egy másik téma, de erről is lehetne hosszan vitázni. Erre azt mondja, hogy ő nem érzi ösztönösnek, mert ugyanúgy lehet tisztelni, szeretni a nőt sokadszorra is, és ezt első kézből mondja, ugyanis eddig már legalább 40 nővel volt dolga… Ez megütött és bezavart. Ezt ilyen hirtelen és lazán jelentette ki, mint egy sima mondat sima folytatása. Bár látszólag lazán fogadtam, onnantól kezdve másra sem tudtam gondolni, mint arra, hogy kapok most a homlokomra egy számot, hogy 41. aztán másvalaki majd a 42-est kapja meg… Egyszer nem bírtam magammal és megjegyeztem neki, hogy, akkor ez nem lesz egy tartós valami, ahogy így elnézem. Mert nem képes rá. Kicsit látta rajtam a megrökönyödést, azt mondta, hogy ez egy fejlődési és tanulási folyamat, minél több nővel volt, annál tapasztaltabban adhatja át magát az Igazinak. (Ez tényleg így van? vagy csak megvezetem magam és simán benyelek most egy szép kis kifogást). Az világos, hogy az első szerelem ritkán lesz örökké tartó valami, de szerintem ennyi idősen ez a teljesítmény nem természetes. Mintha sportot űzne belőle. És azért lehet ilyen zárkózott az érzelmek terén IS (lájk tegnapi post), mert úgy gondolja, majd a megfelelő nő előtt kinyilvánítja. Csakhogy amíg addig eljut, a sok kapcsolat nem a jó irányba alakítja az érzéseit. Nem beszélve arról, hogy – ahogy mesélte – gyakran őt hagyták el a lányok, tehát, igazság szerint, azt a számot, ahol nem ő szakított, ki lehetne vonni a 40-ből. Ez elég hülyén hangzik tudom, de ő mondta. Mi a véleményetek róla?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr314931044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása