40 éves nő, 18 éves aggyal

2013. április 25. 07:21 - Panni CsP

Az elvált nő lányosan kéreti magát, de Posztolónk átlát a szitán. Fura asszony, de elég jó vele az ágyban. Ha a pasija két napot pihenne, mélben zaklatja, a féltékenység szinte állandóan műsoron van, és ha végleg betelt a pohár a munkahely előtt is simán megjelenik. Ki így kompenzál, ki úgy.

 

Sziasztok!

Nem felhőtlen kapcsolat, valahogy mégis vonz ez a nő. Azt is hazugság lenne állítani, hogy tisztelném őt. Kezdetben őszinte érzelmek fűztek hozzá, de amiket az utóbbi időben csinál, megalázva magát is, az mindent felülír. Én 32 éves vagyok, ő 40. Ő kezdeményezett, amikor árut vittem ki hozzájuk. Nagyon gyorsan összejöttünk. Azzal indult, hogy folyton hívogatott, hol és kivel vagyok és miért nem vele? „Biztos másik nővel”.

Aztán: Miért nem lepem meg soha kis apróságokkal? – kérdi. Nem tudom, pl. nem vagyok olyan. A szülinapra, névnapra egyéb jelentős ünnepre odafigyelek, a hétköznapi spontán apróságoknak nem vagyok híve. Gyakran csinál olyat, hogy telefonon vitát gerjeszt, hogy utána színpadiasan ő csaphassa le előbb. Ez még 18 évesen elmegy, de 40 éves aggyal, hát, nem tudom… Nem áll jól neki. Valószínűleg ezek az epizódok maradtak ki nála korábban és most kompenzál. Nem tudom. Egyik nap nem hívtam vissza reggel. Este a melóhelyem elé jött. Sírt, hogy egész nap azon agyalt, miért nem hívom vissza… Azt mondja, eddig velem volt a leghosszabb kapcsolata a válása óta. „Mi közöm van hozzá?!” - mondaná a bunkó, de én: „és igen, én mindent megteszek, hogy boldog légy”. A nő rengeteg kávét iszik, alkoholt egyáltalán nem. Mondom, nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez egészséges lenne. Azzal én ne törődjek. Ő belém szólhat, de fordítva, azt nem szabad. Egyszer elkövettem azt a merényletet is, hogy egy egész hétvégén (2nap) nem jelentkeztem, mert pénteken egyik ismerősöm külföldre ment és azt ünnepeltük, nagyon. Írtam neki, hogy most nem tudunk talizni, mert nagyon másnapos vagyok. Erre ír 3 hosszú mélt, csak bele olvastam, nem volt türelmem hozzájuk, ugyanarról szólt mind, hogy egy párkapcsolatban ez és ez az elvárása, de ezeket 4 mondatban is összefoglalhatta volna. Drámakirálynő. Ő azt szeretné, ha a pasi ugrana neki. (Ja, ki az ablakon). Azt mondja, nem kap elég figyelmet, és én nem mutatom ki eléggé az érzelmeimet, ő pedig teljesen feltárul nekem… (ez hülyeség) Menjünk el valahova - mondom. De nincs pénze. Fél óra múlva: lenne pénze, csak kedve nincs. Kéreti magát, ezt már többször eljátszotta, várja, hogy győzködjem, de ezt direkt nem teszem meg neki. Hogy valami jót is írjak, elég jó vele az ágyban. De ha ez a sok szarság nem lenne, még ideális kapcsolatnak is nevezném. Nem tudom, miért rontja el. Amitől a legjobban fél – hogy elhagyom – azt rántja most magára, ő vágja maga alatt a fát, de nem veszi észre.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr645245786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása