Mit akar egy szűz fiú?

2013. június 12. 07:19 - csajokespasik

Érdemes egy szűz fiúval foglalkozni? Manapság nehéz elhinni, hogy egy helyesnek mondott pasi 21 évesen még szűz, Levélírónk most mégis nyitna a beavató szerepe felé. Bár nem szeretné tanítgatni, mégis vonzódik hozzá.

 

Sziasztok! 23 éves vagyok és megismertem egy 21 éves fiút, aki állítólag, saját elmondása szerint, még nem volt nővel. Hát ezt vagy elhiszi az ember vagy nem, vagy annak tudja be, hogy biztos azért találta ki, mert hátha buknak rá az olyan csajok, akiknek kihívás felavatni egy szűz fiút. Nekem mindenesetre tetszik, vonzó, érzékeny, de felmerül néhány dolog, ami zavar.

A hétvégén a buszon ülök, amikor felszáll, de mintha nem venne észre. Én nem köszöntem rá, nem is integettem, mert volt köztünk pár ember és én nem szeretem felhívni magamra a figyelmet. Gondoltam, mindjárt észrevesz úgyis. De nem vett, 4 megálló múlva leszállt. Később írt, hogy látott engem, de nem mert odajönni, nehogy tolakodásnak véljem (?!). Volt olyan is, hogy megkérdezte, milyen ajándéknak örülnék, mert a következő találkozónkra meglepne vele. Nehéz kérdés, mert nem jelölt meg semmit, hogy csokira vagy csokorra vagy egyébre gondol, tehát az ’ajándék’ elég tág fogalom, és azt írtam vissza, hogy köszönöm a figyelmességét, de semmit. Innen sejtem, hogy valóban szűz lehet, mert ilyen téren is tapasztalatlan.

Ha lesz valami, nem számíthatok vele hosszú kapcsolatra, hiszen ha megízlelte, milyen, érdekelni fogja, hogy milyen más lánnyal, és így tovább. Ezzel kapcsolatban nincsenek is illúzióim. Így 23 évesen (nem sok, de azért néhány kapcsolaton túl) annyira nem vonz, hogy tanítgassak valakit, túl vagyok rajta, viszont tetszik a fiú annyira, hogy bevállaljam. Azért mert nem tapasztalt, még nem nézem őt kevésbé férfinak. 

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!
Címkék: szüzesség

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr475356795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása