A hátam mögött chat-el

2013. július 04. 07:45 - csajokespasik

Ha a csajod olyan programokat szervez az orrod előtt, amiket nélküled képzel el, levegőnek néz, a hátad mögött chat-el és irritálóan viselkedik, ideje lapozni.

 

Sziasztok,

Nekem is lenne kérdésem. 20 éves vagyok és két hónapja együtt vagyok egy lánnyal, ő 19. Ha feljön hozzánk és ott tölt, mondjuk egy egész napot, hozza a laptopját. Gyakran van olyan, hogy míg alszom, ő felkel az ágyból és chat-el. Ha tudja, vagy érzi, hogy mögötte vagyok és nézem, lerakja a böngészőt, mintha rejtegetnivalója lenne. Még ha a gép ki is van kapcsolva, akkor sem mehetek még a közelébe se.

Mi lehet az oka? Ha rejtegetnivalója van, akkor két hónapon át hazudott nekem. Amikor megkérdezem, hány pasija volt eddig, kinevet, vagy elvicceli - ez sem esik jól. Szerintem az őszinteség az első, onnan indul a felnőtt ember. Vannak vitáink, amik többnyire csak arra jók nekem, hogy utánuk elgondolkodom. Hogy van-e közös jövőnk? Olyat is csinál, hogy programokat szervez - nem is titokban, gyakran az orrom előtt telefonálva le - amikre engem el se hív. Ha rákérdezek, simán megmondja az arcomba, hogy ezt a dolgot most nélküled képzelem el. Nem tudok vele tervezni a jövőben, ha ilyen velem, később ez komoly probléma lehet. Illetve már most az. Ha utál velem lenni, miért van velem??

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr905390321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása