Nem vesz komolyan, mert nem költözöm hozzá

2013. július 09. 07:17 - csajokespasik

A pasi látványosan elhanyagolja barátnőjét, nehezen mozdul a chat-en, de füttyent, ha szüksége van rá. Levélírónk nem érzi magát fontosnak. A pasi valóban ilyen, vagy csak az érzelmeit képtelen kimutatni? Lehet, hogy nem is kell neki barátnő, csak valaki, aki néha összetakarít körülötte.

 

Sziasztok! Szerintetek egy férfi miért csinálja ezt? Én 19 éves vagyok, és ő életem második kapcsolata. Úgy 1 éve vagyunk együtt, baráti kapcsolatnak indult, találkozgattunk, ha összefutottunk, egyből beültünk valahova. Aztán minden ment a maga útján, ő kezdeményezett: azt mondta, ha éjszaka egyszer nem tudnék hol aludni, vagy nem akarok hazamenni, nyugodtan menjek fel hozzá. Ha nem is éjszaka, de felmentem. És össze is jöttünk.

Ő 27 éves. Én még a szüleimmel élek, és noha ő többször felajánlotta, hogy költözzek hozzá, nem akartam. Annyi a lényeg, hogy úgy érzem, nem számítok már neki. Egyszer azt hazudtam neki, hogy egy bulin megcsókoltam egy fiút. Reakciója: „hm, nem baj, fő, hogy több nem történt”… És leült a tévé elé. Ez milyen? Nem tekint komolynak, mert nem akarok hozzá költözni? Ez a baj? Egy rendezvényen, amire elvitt, direkt többet beszélgettem másokkal, mint vele, de ez sem érdekelte, elvolt magával. Féltékenység nulla. Tudom, hogy gyerekes tesztelés volt ez, de muszáj volt megtudnom, mit lép erre. Az, hogy valóban megcsaljam, esélytelen, pedig lenne rá alkalmam. Vasárnap felhív hirtelen, kérdi, hol vagyok. Mondom a Bosnyák téren, vásárolok, aztán mennék haza. Hát, azonnal jöjjek fel. Sietek fel. Mi történt? Semmi. Unatkozott és társaságra vágyott, ennyi történt, aztán hello. Füttyentett, mentem. Amikor megfázott és beteg volt, naponta feljártam hozzá, ápoltam. Ő ezt természetesnek vette, néhány „köszi, rendes vagy” - on kívül mást nem kaptam. Tegnapelőtt, amikor nála aludtam, azt mondta, átmegy a másik ágyra aludni, mert nagyon melegítem, majd: „de te is átmehetsz, ha akarsz”.

Az elején megkérdeztem, hogy miért csak én mondom, hogy „szeretlek”, ő miért nem? Azt felelte, ő nem olyan érzelgős fajta – és ezt el is tudtam fogadni, nem ezen múlik, és van ilyen típus. Ha chat-en beszélgetünk, 1 óra, míg reagál rám, nem kapkodja el, olyan, mintha valami mást csinálna közben, én meg nem vagyok egyáltalán fontos. Mit jelent mindez egy férfinál? Nem is kellek neki? Vagy tényleg csak az érzelmeit képtelen kimutatni? Lehet, hogy nem is kell neki barátnő, csak valaki, aki néha összetakarít körülötte. Tisztában vagyok vele, hogy ezek nem súlyos vádak, csak jelek, de nem szeretem, ha játszanak velem.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr135397046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása