Agykontrollal próbálom fogyasztani

2013. július 22. 07:55 - csajokespasik

"Szeretem, még mindig őt tartom a mindenemnek. De nem tudok megvakulni" - ha a pasi lassan beledagad a kapcsolatba, mert egyre csak hízik és hízik, a barátnő pedig már nem túlságosan kívánja őt, valamerre mozdulni kell. Ha nem hajlandó fogyni, ideje futni.

 

Sziasztok,

Amikor megismertem azt a férfit, akivel már a hatodik évben járok, tudtam, hogy ő az, akivel sokáig szeretnék együtt lenni, minden tekintetben megfelelt. Nem vagyunk házasok, de teljesen úgy élünk. A problémám az, hogy az utóbbi 1-2 évben ő rettenetesen elhagyta magát. Nagyon elhízott. Szeret enni, és szereti a sört, ezért elég szép sörhasat növesztett. Gyakran összevissza eszik, hizlaló kajákat, nem is én főzöm neki, mert tud ő főzni, elég jól.

Ő alapvetően is hízásra hajlamos és neki aztán tényleg oda kéne figyelnie, mit eszik. De nem számít neki. És én már nem kívánom annyira, most, ahogy kinéz. De szeretem, még mindig őt tartom a mindenemnek. De nem tudok megvakulni. Néha a szex vele olyan, mint egy muszáj-dolog, amit el kell viselnem… Próbáltam neki Agykontroll meg Testkontroll könyveket adni, meg millió alternatívára és diétára rávenni, de nem nagyon mozdult rá. Az Agykontroll bejött az egyik barátnőmnek, azért ajánlottam neki. De őt nem tudom elképzelni, hogy nem eszik, vagy csak zöldséget meg kímélő kajákat. A legrosszabb, hogy nem is próbálkozik, hogy tegyen valamit. Az is fáj, hogy nem akar már tetszeni nekem, nem vagyok már neki cél, nem ad magára. Mondom neki: „-le kéne fogynod” válasz: „- miért, mondta a szomszéd?” Elvicceli a dolgot. Azt már nem is mondom, hogy öt napja csináltatott valamelyik haverjával hülyegyerek-frizurát magának, mert ingyen volt, de csak súlyosbította az összképet. Nem vagyok belenyugvós fajta, ha nem változik a dolog, továbbra se szedi össze magát, el fogom hagyni, mert nem szeretném végignézni, ahogy tönkremegy. Egyre nehezebb ránéznem is. Ez az állapot neki sem jó.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr585418043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása