3 nap után már békülne

2013. augusztus 14. 07:15 - csajokespasik

Levélírónk használati tárgynak érzi magát, ugyanis a pasija azzal a szöveggel kúszna vissza hozzá, hogy biztosat bizonytalanért nem hagyna el. Milyen lehetőségek vannak egy kulturált szakítás után?

 

Nő vagyok, húszas éveim vége felé. A volt barátom, (ő hagyott el) most újra akarná kezdeni, egy viszonylag kulturáltnak mondható szakítás után. Amikor szakítottunk, ő elmondta, hogy részéről ennyi volt, mert beleszeretett másba. Röviden. Szomorú voltam, de elfogadtam, mi mást tehettem volna? Ám három nap múlva jelentkezett, hogy hiányzom neki. Kérdeztem, mi van az új csajjal? Hát, semmi, nem úgy alakult, ahogy elképzelte, majd szó szerint azt mondta, hogy „biztosat bizonytalanért nem hagyok el”.

Lehet, hogy ezt kedvességnek szánta, de ekkor úgy éreztem magam, mint valami használati tárgy, amit ő kedvére tologathat egyik sarokból a másikba. És amíg ezt nem mondta, addig még hajlandó is lettem volna újrakezdeni vele, vagy legalább elgondolkodni a lehetőségeken, hiszen szerettem. De ez a kijelentés, még ha elszólás is volt, annyira durva, hogy képtelen voltam, még viszont látni is. Ugyanis rögtön találkozni akart. A beteges társfüggés akkor érvényes, ha nem tudsz egyedül lenni... Ő azt feltételezi, hogy rá vagyok szorulva. Azt is hallottam, hogyha igazán szeretsz valakit, mutasd meg, hogy teljesen mellette vagy, de engedd el, ha menni akar. De arról nincs szó, mit csináljon az ember ilyen helyzetben, amikor azt se tudod, komolyan vedd-e. Úgy gondolom, én is boldogabb leszek, ha ő boldogan él - mással. Ennek vége, lépjek tovább és felejtsem el őt? Ő is, meg én is jobban járok. Ha ilyen egyszerű volna. Egész jóban voltam az anyjával is, most megváltozik minden, nem tudom, ő mennyit tud ebből. Vagy majd úgy adja be neki, hogy áh, csak volt egy kis vitánk, semmi komoly.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr105457070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása