Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A villámkapcsolatok korát éljük

2013. szeptember 04. 07:39 - csajokespasik

„Egy barátnőm szerint sok embernek szüksége van arra az érzésre, hogy folyton új partnereket hódítsanak meg” – rövid poszt, fontos kérdés. Miért van az, hogy divat lett az egyéjszakás kapcsolat? Állandó jelenség, vagy csak posztolónkat veszik körbe jó barátok és rosszak?

 

Sziasztok Blogolvasók! Nem egy konkrét sztorival jönnék, pusztán egy megfigyeléssel. Egyre gyakrabban látom magam körül azt, hogy mindenki villámkapcsolatban éli ki magát (még akkor is, ha éppen foglalt, vagy újra összemelegedőben van az exével). Délben még nem is ismerik egymást, estére összejönnek, hajnalban pedig már szakítanak. Ezt látom. Vagy csak nekem vannak ilyen barátaim, de ahhoz túl sokszor tapasztalom ezt.

Olvasom a neten a fórumokat is, azokból tudom, hogy mik vannak és elkeserít, hogy erre a trófeagyűjtésre nagyon sokan büszkék (nem csak a fiúk, de a nők is). Még bent a munkahelyemen is megy a sztorizás, ki milyet hódított a hétvégén, vagy csak kibeszélik mások kalandját, mint én most nektek : ) Nekem nem a pletyka a célom, csak valami magyarázatot szeretnék erre, hogy ezeknek mi értelme van? És ilyenekbe a 18 éves kiscsaj ugyanúgy belemegy, mint a 42 éves házasságszédelgő pasi. Ha valakivel lefekszünk, annak egy bensőséges meghitt élménynek kéne lennie, aminek megvan a maga jelentősége. De ha valaki ennyire rá van szorulva egy egyéjszakásra, az már valamilyen szinten betegség. És nem tisztességes a másikkal szemben, mert honnan tudni előre, hogy az egyéjszakás kapcsolat mikor elvárás?

Egy barátnőm szerint sok embernek szüksége van arra az érzésre, hogy folyton új partnereket hódítsanak meg, akikkel nem akar később se semmit, majd utána gyorsan távozzon, néha még a nevét sem akarja tudni. Ez egyfajta ösztönös szükséglet. És erre a kapcsolatra bőven elég pár óra. Van, hogy ezt a szabályt mindkét fél vágja, de mi van azzal, aki azt hiszi, elindul majd valami, aztán hoppon marad? És csak annyit fog fel, hogy reggel az illető távozott és még a számát se adta meg. Hogyan érzi akkor magát? Mert 1x jártam már így, amikor a másik fél csodálkozott, hogy akarok még vele találkozni…

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr795494492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása