A majdnem-csajom lebuktatta magát

2013. szeptember 25. 07:16 - csajokespasik

Ha a csajnak annyira megtetszik a lovag barátja, hogy muszáj kipróbálnia, érdemes egyeztetni vele, hogy mindez lehetőleg maradjon kettejük titka. Ha nem így tesz, akkor egy olyan röhejes önbuktatás következik be, mint ez.

 

Megismertem egy lányt, aki nagyon bejött, és azt hittem én is tetszem neki. Persze, az egyik nem zárja ki a másikat, mert egyszerre tetszhetek neki én is, meg más is. Ahogy alakult… Felvettem msn-re és sokat beszélgettünk, találkoztunk párszor, csókolóztunk párszor. Volt egy barátom, akit rajtam keresztül ismert meg. Elmentünk páran egy helyre. Ő nem tudta, hogy terveim vannak a lánnyal, és hogy rajta vagyunk a témán. Amikor én leléptem aznap, ők a hátam mögött összejöttek.

A srác nem tudta, hogy mi van, a csaj meg nem mondta neki. Ez úgy derült ki, hogy napokkal később a srác felhívott valamivel, és csakúgy mellékesen elmesélte, hogy amúgy megvolt az a csaj. Nagyon letaglózott a hír. Msn-en elkaptam a lányt. Én tudtam, hogy megcsalt, de ő nem tudta, hogy én tudom. Azt írtam neki, hogy az a srác, akivel a múltkor találkoztunk, hát… mekkora szutyok lehet az a nő, aki vele elmegy. És ugyanezt a témát jártam körül sok felől. Kicsit élveztem a szurkálást. Egy darabig a csaj játszotta a szerepét, majd kitört, hogy bezzeg ha egy férfi megteszi ugyanezt, akkor az rendben van, vállveregetést kap, az dicsőség, de ha egy nő akarja jól érezni magát, akkor rögtön k*rva. Erre azt mondtam, nem, az ugyanolyan szemét ügy – de te most miért keresel felmentést, miért védekezel, ha csupán egy kitalált, elméleti helyzetről beszélünk?? Miért háborodsz fel? Ki vádol? És itt megtört. Ekkor már elmondtam neki, hogy tudok mindent. Köszönés nélkül eltűnt. Napokkal később írt.. Kezdjük újra.. Megbánta. És? Elnézzem neki ezt? El kéne? Csak úgy?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125532441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása