Van csaja, de én is kellek

2013. október 22. 07:32 - csajokespasik

A srácnak van már nője, mégis rámozdul a környék összes csajára. Önbizalmát letörni lehetetlen, beszélni sem lehet vele, még szerencse, hogy írástudatlan. Levélírónk szerint a hasonló, értetlen és levakarhatatlan legények zabolázására a kasztrálás az egyetlen gyógymód.

 

Sziasztok! Bizonyos típusú férfiak fékezhetetlen önbizalmáról írnék. Én 21 vagyok, és van egy srác, ő 28. Ő nagyon kigyúrt, nagyon jóképűnek és ellenállhatatlannak képzeli magát és folyton nyomul. Annak ellenére, hogy van csaja. Eleinte nem vettem komolyan, azt hittem, viccel csak, aztán elkezdett hívogatni is. Nem tudom, ki adta meg neki a számom. Napjában kétszer-háromszor is hív, vagy küld egy SMS-t ( inkább felhív, vagy élőben mondja el a mondandóját, ugyanis nem tud egy normális magyar mondatot leírni).

Szóval, ezt a hozzáállást nem értem ezekben a típusú férfiakban. Így születtek, tanulták, vagy beléjük nevelték? Annyi elmondható, hogy sok ilyen van, más is tudna mesélni szerintem. Ez a típus nem hiszi el, és nem is fogadja el, ha őt visszautasítják. Mert azt nem lehet. Mert teljesen biztos benne, hogy ő istenkirály. Nekem azonban nem az esetem, már-már taszít, de őt ez nem érdekli. Az addig rendben van, hogy valakinek van egy egészséges önbizalma és amikor valaki meg akar szerezni valakit, a legelőnyösebb képet festi magáról, fényezi magát, vetít, hiszen egy a célja: hogy minél hamarabb lefektesse az alanyt. Egyszerű a képlet. De ha az alany nem akar közösülni az adott alfahímmel, aki erre pedig nem kopik le, az vagy annak a jele, hogy tényleg szellemi fogyatékos, vagy annak, hogy az egója mérete a Nagybörzsönyével vetekszik. Arról szintén ne beszéljünk, hogy ott van még egy barátnő is, aki gondol, amit gondol és megtűr, amit megtűr. A pasi vagy szerencsés, hogy kifogott egy ilyen nőt, vagy ügyesen titkolja előtte a játékait. Nem értem, hogy van ehhez arca. Ha tényleg ezeké a jövő… én kasztrálnám őket.

Pár barátnőmmel is próbálkozott, de köztük is akadtak olyanok, akik azt mondták, hogy ezzel saját magát égeti. Hogyan rázzam le, hogyan értessem meg magam vele akkor, ha az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy amit mondok neki, az az egyik fülén be, a másikon ki?

(vicces kommentezőktől a „feküdj le vele” meg a „dugasd meg magad és akko’ békinhagy” szövegeket, íme, most leírtam, a folytatásban köszönöm, nem kérem). Üdv: A.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!
Címkék: sms kretén bika srác

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr625591758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása