Mióta szétmentünk, folyton csajozik

2013. november 14. 07:37 - csajokespasik

A pasinak meredek véleménye van a nőkről, mégis a hűségről szónokol. De amint felszabadul, első dolga, hogy belevesse magát az életbe. Levélírónk szeretne jóban maradni exével, aki mindent megtesz, hogy még ez se működjön. Hogyan lehet jó viszonyt ápolni az exekkel?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Egyetlen kérdésre keresem a választ: lehet-e jóban maradni a volt párunkkal? Két és fél év után szakítottunk, közösen döntöttünk így, mert ellaposodott, elmúlt, de még sok egyéb is közrejátszott. Ő egyre inkább levegőnek nézett, már semmit, a legapróbb dolgot sem mertem kérni tőle, mert abból mindig vita lett. Ennyi volt benne, én elfogadtam. Mióta külön vagyunk, mást sem hallok róla – meg amit hirdet magáról - hogy azóta semmi mással nem foglalkozik, csak a nők után fut. Felhagyott minden mással, olyan lett, mint egy elszabadult csajozógép.

Ezzel engem is megaláz, hiszen mások azt gondolhatják róla, hogy végre felszabadult és most bepótol mindent. Mintha valaha is elnyomtam volna. És mivel a közös barátok nem változtak: ha én nem tudok rá ugyanúgy mosolyogni társaságban, akkor most egy éretlen, feleslegesen drámázó nő vagyok? Nem vagyok mérges rá, mert azzal csak magamnak ártanék, csak nem értem a viselkedését. És most eszembe jutnak azok, amiket korábban mondott, szédített a szövegével, nagy dumák a hűségről, meg egy kapcsolat tisztaságáról. Mellékesen arról is mesélt, ahogy összevissza csalta mindenkivel a volt barátnőjét anno (persze, ezt csak példaként hozta fel, és hogy ő már mennyire megváltozott, mennyire nem olyan – tette hozzá gyorsan). Képes lennék jóban maradni vele, de nem minden áron.

Nem az zavar, amiket most csinál, hanem az, hogy álszenteskedéssel félrevezetett. És másokat is félre fog. Dehogy akar ő tartós kapcsolatot. Korábban voltak olyan kifakadásai is, hogy szerinte nagyon sok nő ösztönösen k*rva – Igen? És akkor ő most mi…? A szakítás után, amit mindketten véglegesen és határozottan kimondtunk, még próbálkozott álnéven egy oldalon velem, puhatolózott, de hamar lebukott a kérdéseivel. Nem értettem, miért csinálta? Utána jött ez az ámokfutás, amivel hülyét csinál magából. Szóval én szeretnék jóban lenni vele, de azért az elfogadásnak is van egy határa…

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr845632450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása