A férjes asszony elfordult tőlem

2014. január 28. 07:50 - csajokespasik

„Azóta V.-vel nehezen boldogulok. Kerül. „Családi programokra” hivatkozik. Nem hiszem, hogy véletlen egybeesés” - egy intrikus barátnő beletúr a kapcsolatba, és azóta V. tartózkodó. Adott egy 32 éves lovag, egy negyvenes hölgy, plusz egy férj. Minden készen áll a konfliktushoz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Történet egy nőről, aki rendkívül befolyásolható. 32 éves férfi vagyok. V. tapasztalt 40es nő, ellaposodott, megszokott házasságban él, gyerek nincs. Nem romlott meg a kapcsolatuk, csak megszokottá vált (Ő mondta), ő pedig egy tüzes nő. Már többször mondtam neki, hogy abba kéne hagyni, de egy gyenge pillanatomban elárultam neki, hogy nem tudom őt kitörölni a fejemből. Erre V. azt mondta, ugyanígy érez. V. férjének sem szeretnék rosszat (ugyanis rajta keresztül ismertem meg V.-t egy közös programon, tavaly nyáron).

Szeretem őt, ő engem. Ezen a téren nincs kérdés. Nekem egyelőre jó, így ahogy van – már ha lehet és tudjuk ezt így folytatni. Mert azóta történtek dolgok. Van egy közös barátnőnk, akiről egyikünk sincs nagy véleménnyel, de valamiért mindig velünk lóg. Ő igazi kis sz*rkavaró, 9-10 évvel fiatalabb nálam. Állandóan azzal izélget, hogy úgysem leszünk boldogok, meg korkülönbség, meg férj, meg effélék, de nem tudunk rá haragudni, mert úgy adja elő, mintha poénkodna. Arról panaszkodik folyton, hogy neki nem jut egy normális pasi sem. Ez igaz, mert mindig újakkal látom, aztán pár nap múlva megint mással. Amikor legutóbb a pasikról nyafogott, hogy milyenek és miért nem talál rendeset, begurultam és azt mondtam neki: „Azonnal rendbe jönne az életed, mihelyst megszűnsz minden kóbor fa**ba beleülni” – és megbántódott, úgy látszik, nagyon betalálhattam. Azóta mosolyszünet. Irigységből, vagy mert ezt mondtam, valamit elpofázhatott V.-nek. Azóta V.-vel nehezen boldogulok. Kerül. „Családi programokra” hivatkozik. Nem hiszem, hogy véletlen egybeesés. Most ha egy primitív valakinek állított be V. előtt, azért mert egyszer eldurrant az agyam és olyat, és úgy mondtam, ami igaz és helyénvaló, akkor… Nem tudom, mit mondott neki. Azóta V. mindent lemond és egyetlen találkáért sokat kell fűznöm. A másik dolog, hogy én folytatnám, még így is. (lehet, most kéne abbahagyni és kiszállni, és ez az alkalom).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr645785943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása