Én udvaroljak egy pasinak?

2014. január 29. 07:48 - csajokespasik

Bíztató, ha a pasi téged visz a kerti partira a barátnője helyett. Levélírónk nem érti, a kiszemelt pasi miért egy olyan nővel van, akinek látszólag cseppet sem élvezi a társaságát. Ki volt már ilyen helyzetben?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Elég rólam annyi, hogy fiatal vagyok és Budapesten élek. A plátói szerelemnek megvannak a negatív és pozitív velejárói: a pozitív az, hogy nincs csalódás, se visszautasítás (se nemi betegség). A negatív viszont az, hogy nincs fizikai kapcsolat. De a viccet félretéve: van egy fiú, aki bejön. A gond az, hogy foglalt, viszont szívesen tölti el velem az időt. A nőjéről alig mesél, nem tudom, hogy vannak, jól meg vannak-e, és ha igen, akkor miért van velem?

Nagyon sok olyan jelet látok – vagy vélek látni - ami arra enged következtetni, hogy akar tőlem valamit. Érdeklődő, gondoskodó, persze ez még belefér a barátság kategóriába. Ő elég nagy családdal rendelkezik, gyakran összejön a sűrűje, sütögetnek, iszogatnak és ilyenre már engem is többször meghívott nyáron. Nem a nőjét. Engem. Nem tudom, miért nem őt. Lehet, hogy hívta, csak lemondta, nem tudom, én meg nyilván nem kérdezhetek rá erre. Rámentem a nője adatlapjára, és elég cicababás típus, nekem kicsit önteltnek is tűnt a bejegyzései, meg a fotói alapján… Úgy van beállítva, hogy nincs kapcsolatban. Pedig már másfél éve együtt vannak. Ha nekem ilyen pasim lenne, büszke lennék rá. Nem tudom, mik a tervei velem. És érdemes-e várnom. Alapjában véve mindig is szégyenlős voltam, nem fogok kezdeményezni. De a lelkesedés valahol még bennem van. Most a saját érzéseimmel sem tudom, mi a helyzet. Összekavart. Aki esetleg volt hasonló helyzetben, örülnék a tanácsának! Köszönöm: R. A.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr575787590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása