Bujkálnunk kell a pasim haverja elől

2014. március 07. 07:59 - Panni CsP

Azért áll a balhé, mert amikor Posztolónk összejött a sráccal, akkor derült ki, hogy annak haverja is igényt tartott volna rá. Most hidegháború van. A békés együttélésre egyelőre nem sok esély van, kerülni tudják csak a letört szarvú bikát. És a pasik ne feledjék: holnap Nőnap.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

21 éves vagyok és Győrben élek. A párommal, akivel jelenleg együtt vagyok, nem kevés zűrön vagyunk túl. Nem velünk van a gond, hanem a párom haverjával, pontosabban ex haverjával. Amikor összejöttünk, akkor vesztek össze. Ugyanis nem tudtam, hogy neki is tetszettem. Ezzel a párom sem volt tisztában. Kialakult egy elég kényes helyzet. Azóta kerülni kell őt, mert ha társaságban összefutunk, és ő esetleg sokat ivott, akkor mindkettőnk megkapja. Csak miért? Mert oka igazán nincs rá.

Olyankor odajön, és látszik rajta, hogy csak azért nem üvölt, és beszél csendben, mert nagyon uralkodik magán. Ez ijesztő látvány. És úgy kell szenvednünk miatta, mintha tényleg bűnt követtünk volna el. Amúgy ha próbálkozott volna is, akkor is visszautasítom, mert nem az esetem. Egyébként a párom is feltette nekem ugyanezt a kérdést: hogy lett-e volna esélye, és neki is ugyanezt mondtam. A párom jó barátja volt és ő sem érti, miért kéne olyasmi miatt szégyellni magunkat, amiről egyikünknek sem volt tudomása, nevezetesen, hogy ő is kinézett magának. Nem adta jelét, nem csinált semmit, tehát nekünk most mit kéne tenni? Elkezdett vádló üzenetekkel bombázni a Facebook-on… Azóta már letiltottam. De akkor is sajnálom őt. Olyanokat írt, hogy nem igaz, hogy nem vettem észre, és hogy hónapokon át hülyítettem (én, őt). Most erre hiába írok vissza bármit, (főleg azt, hogy akkor sem lett volna esélye) mert az csak olaj a tűzre. Ő nem enged, és vagy megpróbálunk békésen egymás mellett élni, vagy nem tudom, mit kéne.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr675847062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása