2 hónap után örök hűséget követel

2014. június 18. 07:51 - csajokespasik

„Nem tudok neki megígérni semmit, hogy 2 év múlva milyen lesz, mi lesz és hogyan gondolok rá” – a csaj kódolt használati utasítást közvetít a pasinak, aki egyre inkább unja a tesztelést. Talán megbecsülést akar kiharcolni, de az is lehet, hogy valójában nem akar senkit. Fegyvere a vallatás és kifakadás. Miért próbálja egy nő a lehető legszánalmasabb fényben feltüntetni magát?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem jó kedvemből írok, ahogyan az itt publikálók többsége sem, inkább azért, hátha valaki nálam okosabb és meg tudja fejteni ezt a nőt. Úgy 2 hónapja ismerem. Az elején még tök normális volt, aztán elkezdett bombázni kéretlen infókkal, ahol csak tudott, hogy neki milyen nehéz családi élete volt, hogy az anyja meg az apja hogyan használta fel őt egymás ellen. Jó, jó, ez szomorú, de mondjuk ki: átlagos helyzet. Gyakori eset. Tegye fel a kezét, akinek felhőtlen gyerekkora volt! Én felteszem.

Legutóbb azzal húzott fel, amikor azt mondta, hogy saját magához legalább őszinte, és tőlem is elvárja azt, hogy legalább saját magamhoz legyek őszinte, mert szerinte álarcot hordok. (2 hónap utáni diagnózis). És olyanokat kér rajtam számon, amiket nem tudok megígérni. Meg a volt barátnőimről meséljek. Minek? Nem mesélek. Megint sértődés. Amíg ezekkel nem hozakodott elő, két méterre lebegtem a talajtól, egyfolytában ő járt a fejemben és alig vártam, hogy találkozzunk. De most nevetséges az egész. Nem tudok neki megígérni semmit, hogy 2 év múlva milyen lesz, mi lesz és hogyan gondolok rá. Nem tudok még örök hűséget ígérni... Azzal kéne leállnia, hogy felcímkézzen dolgokat. Nem akarom, hogy leragadjon ezen a szinten. Elmondta, hogy Őt egyszer már megcsalták. De újra el kell mondani, hogy ez megint átlaghelyzet. Kíváncsi nem voltam, meglepett a bizalma, bár nem kérdeztem. Ő pedig beszélt, őszintén, mindenről. Ezeket szerintem azért mondja, hogy becsüljem meg Őt, és tudjam magam mihez tartani. Próbálja magát a lehető legszánalmasabb fényben feltüntetni, hogy elérje célját. Szeretném szeretni, de ezekkel a kifakadásokkal maga ellen dolgozik. Lehet, hogy nem is akar kapcsolatot, nem csak velem, de senkivel sem. Másra nem tudok gondolni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr226327137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása