Ő csak tesztel és semmibe vesz

2014. szeptember 11. 07:42 - csajokespasik

„Egyre többet találkozunk kettesben. Ha a külsőm nem jönne be neki, eleve nem találkozna velem” - a pasi lassan ráébred, hogy a kezdeti lelkesedéből barátság lett, és az a nő, akire fél éve hajt, semmit nem akar tőle. Most kétségek közt van és azon töpreng, hol szúrta el, és van-e még esély az újrajátszásra?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Ezt a témát már régóta tervezem, de nem volt meg az a lökés, ami gép elé kényszerített volna. De most megkaptam. Úgy fél éve próbálkozom egy nőnél, 7 év van köztünk, az ő javára. Folyamatosan azt érzem, mintha tesztelne. Egy tüneményes nőről van szó, aki állandóan, valahányszor találkozunk, azt érezteti velem, hogy tetszem neki, van remény, csak… és a mondatot nem tudom befejezni. Azt mondta egyszer, hogy ő 33 éves koráig gyereket akar és ha nem talál addig megfelelő hímet, akkor belenyugszik és hagyja a dolgot.

Erre mit mondjak? És ő miért mondta ezt? Poénkodtam, hogyha nem talál tenyészbikát, akkor tudok egyet, nem kell messzire mennie. Nevetett és annyiban hagytuk. Fiatalon, amikor még kezdő voltam a csajozás terén, még nem tudtam, hogy játszmák zajlanak és hogyan kell dekódolni egy nő szavait, mert nem mindig azt mond, amit gondol, vagy nem úgy érti stb.. Igazából ma sem tudom, hogy megy ez. Hittem abban, hogy ha közösek az érdekek és a szimpátia is meg van, minden megy magától, görcsök és fölös akarás nélkül. Még azt se mondanám, hogy az említett hölgy a pénzre hajt, mert tudja, hogy nem vagyok szegény, mégse hívatta meg magát soha, ha valahol hozták a számlát, rögtön vette elő a tárcáját és fizette a maga részét, hiába mondtam, hogy hagyja csak. Egyre többet találkozunk kettesben.

Ha a külsőm nem jönne be neki, eleve nem találkozna velem. Nem tudom, mi van, mit akar. Miért nem jövünk össze? Azt észrevettem, hogy vonzódik a népszerű és nagydumás pasikhoz, inkább hozzájuk húz, én meg nem vagyok az, de ha vele vagyok, akkor kihozza belőlem, de az nem én vagyok. Van ez a megfoghatatlan dolog, talán nem vagyok elég bölcs és tapasztalt, vagy egyszerűen gyáva ahhoz, hogy a lényegre térjek, miközben ezt várja. Ő kicsit szétszórt. Ezért nehéz kiismerni. Latolgattam az esélyeim és most úgy 40%-ra taksálom a kezdeti lelkes 80-ból engedve. Ő nem annyira szép nő, inkább a kisugárzása, meg a fellépése, ami bejön nekem. Sosem volt a szép lányoknál esélyem, nem is próbálkoztam náluk, mert csak nekem lett volna rossz. Szép nők…? vagyis azoknál, akik az én szememben szépek voltak. Nagyon igényes sem vagyok, simán lemegyek a közértbe papucsban meg egy szál mackóban, fésületlenül. De ha randi van, tudom, hogyan nézzek ki. Azt értem, hogy semmibe vesz, de nekem nincs mit követelnem. Én úgy szeretném őt, ahogy van. Csak úgy látszik, ez oda-vissza nem működik.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr786687805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása