„40 vagy? És még feláll?”

2015. február 04. 07:55 - csajokespasik

„Egy fiatal csaj elém esett a járdán egy bár előtt, biztosan a sok gond miatt itta le magát. Nem tudom, mi miatt, talán megcsalta az eheti nagyŐ" - a mai fiatalok felszínesek, elvadultak és főleg a testiségre alapoznak egy kapcsolatot. Nem szexet keresnek, nem is szerelmet, hanem valamit a kettő között.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod. A tegnapi belejegyzésben szereplő, hasonló jellemzőket én is észrevettem a fiatalokkal kapcsolatban.

 

A tegnapi bejegyzésben szereplő, hasonló jellemzőket én is észrevettem a fiatalokkal kapcsolatban. A 40 feletti korosztállyal tapintatlanok, nagyképűek és valóban neveletlenek (tisztelet a kivételnek), bármit kimondhatnak. Az egyik csaj azt írta: „40 vagy? És föláll még??” - és jogos a kérdés, miért ismerkedem akkor velük? Ebben az esetben ő keresett engem, lehet, hogy csak röhögni rajtam. Vagy vicces akart lenni. Nekik már mindent szabad. Nem is a szülői elhanyagolás lehet a válasz, hanem pont az ellentéte: az elkényeztetés. Mindent megadtak nekik, ők meg elhitték, hogy nagy emberek és nekik minden jár.

Általában felismerni őket, ha a levelezésben túl sok a "sajni, száni, lécci, szal, benéztem” és a többi. Nekik a társkeresés egy vicc, egy időtöltés, ami kéne nekik, az egy pszichológus, aki kemény fába vágná a fejszéjét esetükben, mert védekezni és tagadni fognak, ahhoz nagyon értenek, hogy ők nem is olyanok. Se arányérzék, se ízlés. Az egyik nő, nem tudom, milyen okból, átküldött egy fotót, amin egy rettenet ijesztőre kigyúrt férfi mellett áll. Mit akart ezzel? Ilyennek kéne lennem? Vagy csak ő ilyet szeretne? Vagy lássam, hogy ő mennyit ér? Azért küldte át, hogy elhitesse magával, neki ilyen jár. Azt írtam neki, bocs, de ilyen gusztustalanul nem tudok kinézni...

Felszínesek. Elvadultak. Nagyon. Szomorú, hogy teljesen a testiségre alapozták a párkeresést, hiszen a szerelem elmúlik, már a szex sem lesz olyan izgalmas művelet. És akkor mi marad? Ellenben a magukat sajnáltató férfiakat sem tudom sajnálni, akik elhagyták magukat és inkább isznak, meg sopánkodnak. Egy idő után már rá kell venni magunkat a rendszeres mozgásra, ez nagyon fontos: nagyon nehéz is, tudom, ha otthon csinálod, annak az a veszélye, hogy mindig találsz fontosabb tennivalót.

Igenis vannak, akik szeretnének normális kapcsolatot, esetleg családot, de főleg egy olyan kapcsolatot, ami kölcsönös szereteten alapszik, nem az idegbeteg divathajszoláson.

Sokat isznak, egyik péntek este egy fiatal csaj elém esett a járdán egy bár előtt..., biztosan a sok gond miatt itta le magát. Nem tudom, mi miatt, talán megcsalta az eheti nagyŐ.

Olyanokat bolondítanak magukba, akiket nem érdemelnek meg. Megértem, hogy a fiatalság arra való, hogy az ember felelőtlen legyen, hibázzon, mert abból tanul, még megteheti, az más kérdés, hogy ezzel másokat megbánt. Tanulság: egy 40-50 éves ember felejtse el a 25 éven aluliakat, mert utána jön a sírás. Odamész hozzá leszólítani, persze, hogy kiröhög és szórakozik veled. Ha elhiszed őt, magadat vezeted félre, mert nem szexet keresnek, sem szerelmet, hanem valamit a kettő között. Ami nem tudom, mi.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr787139411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pitaa 2015.02.04. 15:26:09

ezen a nyavogason csak rohogni tudok. ismerkedj korodbeliekkel.
süti beállítások módosítása