Éjszaka is felhívott, hogy kritizáljon

2015. április 03. 07:43 - csajokespasik

„Nem volt az esetem, de ha egy kicsit megkönnyíti a dolgomat azzal, hogy nem ilyen erőszakos, lehetett volna valami” - bár Húsvét közeleg, a mai sztori Karácsony körül játszódik. A nő még a baráti státuszt is arra használta, hogy kéretlen kritikákkal bombázza posztolónkat. Mit akar egy pasitól az a nő, aki nem is akar senkit?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Tavaly novemberben megismerkedtem a neten egy nálam 8 évvel idősebb nővel. Kinézete átlagos és az első benyomásom sem volt róla túl kedvező, megállapítottam, hogy a korábban küldött fotó nem ma készült. Viszont jól elbeszélgettünk. Ha csak barátságot keresnék, ideális jelölt lenne - gondoltam. Én sürgettem a találkozót, ő vonakodott, talán félt, hogy az első találkozás után le akarom majd rázni. De végül is nyitott lettem volna, ha nem úgy indít, ahogy. 3 nap múlva írt egy hosszú levelet a csalódásairól (nem tudom, miért gondolta azt, hogy ez majd bejön) és az elvárásairól, majd a szememre vetette, hogy el se olvastam.

Persze, minden szót elolvastam. Karácsonyra azt a szemrehányást kaptam tőle, hogy nem is vetettem fel, hogy együtt töltsük az ünnepeket... de még alig ismertük egymást, amúgy is a családommal karácsonyoztam, mint mindig. Később azt is megkaptam tőle, hogy nem küldtem neki újévi sms-t, csak e-mailt. Mindent elkövetett, hogy miatta érezzem rosszul magam. Volt, hogy éjszaka felhívott telefonon és csodálkozott, miért nem vagyok lelkes, félálomban, aztán szememre veti, hogy milyen flegma vagyok. Nem szeretem, amikor valaki alap dolgokkal nincsen tisztában, főleg érett nőktől nem viselem el. Nem volt az esetem, de ha egy kicsit megkönnyíti a dolgomat azzal, hogy nem ilyen erőszakos, lehetett volna valami. Lelkifurdalást keltett bennem folyamatosan. Még három alkalommal találkoztunk, és megállapítottam, hogy élőben egész normális, csak ha magára marad a gondolataival, akkor zajlik le benne valami. Végül februárban megmondtam neki, hogy ez nem fog menni, maradjunk barátok. Azt mondta, oké, de ezt úgy értelmezte, hogy ez a státusz továbbra is feljogosítja, hogy kéretlen kritikákkal bombázzon. Eszembe jutott a L'art pour l'art-tól a „Társkereső hirdetések” c. szkeccs, amikor a nő felad egy hosszú, elvárásokkal teli hirdetést, majd azzal zárja, hogy „jobban teszi, ha nem is jelentkezik, mert én magát már most utálom”.

: D

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr717335078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása