Néhány lánynak 1 Zombie az ára

2015. június 22. 07:47 - csajokespasik

„Amikor egy nő nem igényli a férfitársaságot, de még magának sem látta be, hogy valójában csak hülyít mindenkit, maradjon otthon a kis elemes barátjával” - mennyit ér egy nő, aki pár koktéllal elvihető? Posztolónk korábban úgy vélte, hogy egy nő 25-től felfelé vehető komolyan, de amikor már egy 30-as nőre sem lehet számítani, elkeseredik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik teszik a szépet, ígérnek mindent, majd szó nélkül lelépnek? Utána már nem lehet elérni őket, az sem kizárt, hogy erre a célra külön telefont tartanak, ha nagyüzemben csinálják, és ha valamikor mégis elérem, akkor felháborodnak, hogy ne zaklassam őket. Egyesek nem igazán vannak tisztában a zaklatás fogalmával. Az nem zaklatás, ha találkozunk, minden jelet jónak érzek, majd napokig semmi, utána fel merem hívni, vagy írok neki, akár SMS-t, akár mélt, és kikéri magának. Új szabály alakult ki: lényegében hazudik, amikor teszi neked a szépet, és ha nem jelentkezik, az azt jelenti, meggondolta magát, nem akar tőled semmit. Ezt tudomásul kell venni, el kell fogadnod, az tök mindegy, te mit érzel.

Eddig úgy volt, hogy a férfinak kell előbb jelentkeznie és vezetni, elöl járni a kapcsolatban. Akkor ennek vége? Addig vagyok jó, amíg elhívom őket, mire ők szemrebbenés nélkül elfogadják a meghívást, és bármit, de utána semmi (és amikor azt mondja egy férfi, hogy válassz bármit, nem valószínű, hogy a kétezer forintos koktél különlegességekre gondolt).

Van egy elméletem: a szinglinek nevezett nők vagy azért vannak egyedül, mert csalódtak a férfiakban, vagy azért, mert elhitték, hogy ez egy modern életforma és az egy éjszakás kapcsolat, vagy akár a pasikoptatás egy új női sportág. Aztán beleragadnak ebbe az állapotba. Csak későn kapnak észbe. Vagy akkor sem.

Nagyon tudok nevetni, amikor azt látom, hogy a megközelíthetetlen, büszke lány 1 Zombie után megenyhül és már-már ribancos közvetlenséget mutat felém. De amikor egy nő nem igényli a férfitársaságot, de még magának sem látta be, hogy valójában csak hülyít mindenkit, maradjon otthon a kis elemes barátjával. Persze, hogy jobb színben tűnjön fel, mindig esélyt ad (pontosabban magának), hátha ezúttal valaki elindít benne valamit – és definiálja végre, hogy végül is akkor most mi is ő. Korábban azt hittem, hogy egy nő 25-től felfelé vehető komolyan, akkor már kábé tudja, mit akar. De amikor még egy 30as nőre sem lehet számítani. Tudom, hogy a személyiség számít, és ezek a kategóriák csak általánosítások, de a nők többsége tényleg szeszélyes, ahogy az meg van írva, akár közhely, akár nem - azt hiszik, bármit megtehetnek, és a férfinak az a kötelessége, hogy mindennel elhalmozza őket. Ahhoz, hogy később megkomolyodjon, szüksége van csalódásokra, mert ezek nélkül képtelen lesz értékelni egy normál kapcsolatot. De sokan rosszul kezelik a csalódásokat és nem tapasztalásként fogják fel, hanem mindössze ennyit vonnak le az ügyes női agyukkal: A FÉRFI MIND MOCSOK. És nincs bennük semmi tisztelni való, amúgyis minden kapcsolatban a nő a főszereplő.

Én küzdenék a nőkért, de taktikázás nélkül, mert minden nő egy külön taktikát igényel, és ebbe, őszintén szólva, belefáradtam. És itt már nem arról van szó, hogy ha egy nő elérhetetlennek mutatja magát, akkor ezzel felizgatja a férfit – felizgatja, valóban, csak nem ezzel, hanem a szeszélyes hülyeségeivel. Jelenleg egy 30as nővel próbálkozom. Engem 0-24-ig lehet hívni, őt valamiért csak dél és du. négy között... (és nem egy elfoglalt szívsebész). Szóval, ezt így kiadta nekem. Lassan olyannyira betartom a kis szabályát, hogy egyáltalán nem fogom keresni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr787563290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása