Kocsival vágott elém a szerelem

2015. október 19. 07:43 - csajokespasik

„Terveim, hogy olyan embert találjak magam mellé, aki megbecsül, aki figyel rám, aki mellett nőnek érezhetem magam" – Levélírónk már teljesen kiábrándult a társkeresésből, amikor egy nem sokat ígérő, döcögős levelezés váratlan fordulatot vett. Azóta a kapcsolat házasságig komolyodott, és Posztolónk gyerekei is elfogadták új apjuknak az úriembert.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Szerelmem története:

Egy nyári napon kezdődött, 2014.06.19.- én. Pár hete már regisztrálva voltam itt, a Csajok és Pasik oldalon és volt pár randim is, amitől még kiábrándítóbb lett a helyzet, és megerősödött bennem a gondolat, hogy milyen nehéz párt találni. Az én helyzetem ráadásul azért sem volt olyan egyszerű, mert két kisfiú anyukája vagyok, és 26 évesen lettem özvegy. Azon a napon sem volt más semmi. Június 19.- én kaptam egy üzenetet: "szemeznék veled a buszon" Ez állt benne.

Hmmm - gondoltam magamban. Ez egy újabb komolytalan fazon, még csak levelet sem tud írni, hiszen nincs regisztrálva, ezért dobálja az ingyenes üzeneteket. „- Meginnék veled egy kávét... Főznék neked reggelit... Szemeznék veled a buszon ...” stb. Megelégelve az ilyen és ehhez hasonló megkeresést, ezt válaszoltam: „Mit szólnál, ha ezek helyett az előre kreált üzenetek helyett inkább valami személyes dolgot írnál nekem?” Pár perc múlva jött is a válasz: „Mivel nem vagyok előfizető, csak ezt tudtam küldeni, viszont most, hogy válaszoltál, már levelezhetünk....írsz magadról ?”

Persze - gondoltam. Van egy bemutatkozó levelem, amit nem kis energiával fogalmaztam magamról. Ha szeretnéd, azt átküldöm neked. Átküldtem...

Ez volt az:

„Akkor szépen sorban: terveim, hogy olyan embert találjak magam mellé, aki megbecsül, aki figyel rám, aki mellett nőnek érezhetem magam, aki tud meglepetést okozni, akinek én vagyok az első és az egyetlen!!! Aki elfogadja a gyermekeimet és esetleg vállal velem közös gyermeket, aki biztosítja az anyagi dolgokat, mint családfő! Mert félreértés ne essék, én a lehetőségeimhez képest mindent megadok a gyermekeimnek, sokat dolgozom... El tudom tartani magunkat, nem is rosszul!! NEM egy üresfejű pénztárcát keresek!!!

Kedvenceim: Tulipán, Tenger gyümölcse-bonbon, parfümből most Armani Sí  (ez új szerelem... szeretem az édes illatokat, a parfüm testápolókat...)

A színházat imádom... rég voltam, mert nincs kivel menni. Sajnos.

Az aranyékszert nem szeretem, inkább Swarovski rajongó vagyok, ( van pár kedvenc... mindegy csak csillogjon :-)

Mint a nők általában szeretem a cipőket és a szép táskákat... Sosem gondolkodom, sajna, ha megtetszik valami megveszem.

Zene: latin, retro, Abba, Boney M., Edda, NOX, mai slágerek...

Szinem: nos, nincs kedvenc, aktuális hangulat függő, van, hogy merész piros, van, hogy fekete-fehér... Vagy épp nagyon színes. Nem szeretem a farmert, inkább csini ruha, mint sportos, de ha sportról van szó, akkor természetesen ott is fontos az összhang...

Futok, bicózok, néha lovagolni is kijárok, de arra sajnos már nem mindig jut időm. A hobbim a munkám.. A munkám a hobbim ... Műkörömépítő és Lábápoló oktató vagyok. Dolgozom benne, oktatom és emellett van egy Szoláriumom is...

Szeretek utazni, szeretem a vidám, mókás dolgokat, nem jó mindig komolynak lenni!!!

Me to you mackó a kedvencem...

Örök gyerek vagyok.

Imádok főzni, befőzni, sütni.... Szeretem a kertet!!!

Fontosak az emberi kapcsolataim, figyelmes, kedves, odaadó vagyok. Nem tudok haragudni, max pár pillanatig... Nagyjából ilyen vagyok.

Egyet tudok viszont! Megalkuvó nem leszek soha többé!!!

Szerelmes szeretnék lenni.”

Természetesen erre aztán érkezett válasz. Elég bugyuta, elég ovis... de válasz. Aki nem ír, annak nem válaszolok. Pfff - gondoltam. Na, mindegy. Végül is nincs baj, csak félreértés volt. Ő azt hitte, hogy mással levelezek, én pedig azt hittem, hogy ő is más lányok után hajt.

4 nap kihagyás és csend után újra itt volt, újra írt, és újra jó érzéssel töltött el. Nemsokára meglepett. És megtörtént az első találkozás. A szokásos reggeli bicikli utamra indultam, ő pedig útközben kivárt egy helyen és megelőzve elém vágott, leállt. Megálltam, ő is kiszállt a kocsiból és váltottunk pár szót.

Bár én a meglepődöttségtől meg sem tudtam szólalni, csak néztem a sisakom alól, hogy úristen, ez meg ki ? De szimpatikus volt, nagyon is.

Ezután aztán egyre többször találkoztunk, beszélgettünk, s rengeteget sétáltunk. Teltek múltak a hónapok, eljött a december. Karácsony másnapján is szép idő volt, igazán nem volt hideg. Sétálni hívott, még az ebéd előtt. Nem értettem, miért akar pont most sétálni, hiszen nem volt tervben. Elvitt engem egy közeli várhoz, ahonnan gyönyörű a kilátás. Felmentünk teljesen a legfelső vároromhoz, ahol Ákos letérdelt és az ujjamra húzott egy gyűrűt. Aztaaaaaa... Menyasszony lettem!!!! Fel sem fogtam...

Innentől felgyorsultak az események, januárban elkezdtük szervezni az esküvőnket, és mára már férj és feleség vagyunk. A gyermekeim is elfogadták, és apjukként szeretik a férjemet!! Kérlek téged, aki végigolvastad a történetemet, hogy NE add fel a párkeresést!! Te is meg fogod találni azt, aki rád vár! Én augusztus 22.- én hozzámentem ahhoz az emberhez, aki itt talált rám. Mindennél fontosabb lett nekem.

Maja és Ákos

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr777989205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása