Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

3 hónapig zaklatott

2015. december 03. 07:42 - csajokespasik

„A lakásom előtt a kocsijában figyelte, hogy jön-e hozzám valaki, a barátaimnak írogatott Facebook-on” - a csávónak családja van, mégis féltékeny, pedig a szerető az elején közölte, hogy semmi komolyat nem akar, szimplán csak szexet. Miért érzik becsapva magukat a pasik, amikor minden játékszabály időben le lett fektetve?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

25 éves nő vagyok, és szeretném elmesélni az én történetemet.

1,5 éve ismertem meg egy srácot a munkahelyemen, ő 32 éves. Extrém sportokat űz, innen indult el a beszélgetésünk. Minden nap egyre többet kerestük egymás társaságát, együtt ebédeltünk, de munkahelyen kívül nem találkoztunk. Mindig kedveskedett csokival, apró figyelmességekkel. Neki volt egy 5 éves párkapcsolata egy lánnyal, akinek van egy kisfia az előző kapcsolatából. Elmondása szerint az anyagiak miatt vannak együtt, nincs szíve kitenni az utcára.

Nagyjából 2 hónap után találkoztunk munkahelyen kívül először. Jó volt kicsit kéretni magam. Átláttam a szövegén, nem akartam semmi komoly kapcsolatot, csak szexet. Ezt közöltem is vele. Délutánonként meló után 1-2 órát töltöttünk együtt vad egymásnak esésekkel.

A bonyodalmak ott kezdődtek, hogy szép lassan elkezdett féltékenykedni, hogy hova megyek, mit csinálok, kivel beszélek, miközben ő minden nap hazajárt a családjához. Mondtam neki, hogy fejezzük be a viszonyunkat, nekem ez így nem jön be.

A "szakítás" nagyon mellbe vágta, holott az elején lefektettem, hogy nem akarok semmi komolyat. A lakásom előtt a kocsijában figyelte, hogy jön-e hozzám valaki, a barátaimnak írogatott Facebook-on. Közben munkahelyet is váltottam, nem miatta, hanem egy jobb ajánlatot kaptam. 3 hónapig tartott a zaklatása. A barátnőjének nem akartam szólni, nem akartam, hogy vége legyen az állítólagosan rossz kapcsolatának, nehogy még több szabad ideje legyen  utánam járkálni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr328134818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása