Újévi fogadalom: exet visszaengedni soha

2015. december 30. 07:24 - csajokespasik

„Ha felhívom, hogy ottmaradt a pulóverem, rávágja, hogy nincs ott. Legközelebb simán leveszem a fogasáról, ahol hagytam. Meg se nézte” – vigyázz a csajjal, ha az anyja zsigerből utál, vagy ha csak az édes vöröset hajlandó meginni, vagy amikor büszkén elmeséli, hogy egy diszkó vécéjében vesztette el a szüzességét. Van kölcsön kétezer forintod...?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az év vége felé rendszerint előkerülnek a fogadalmak, és az elmúlt év összegzése. És én (35 éves, férfi) – sok más mellett - azon is elgondolkodtam, mit üzennék vissza a 18-20 éves énemnek, amitől okosabb lehet. És a ballépéseimet talán elkerülhettem volna, ha ilyen előrelátó üzenetekben részesülök. Sok minden másként alakult volna. Azt üzenném vissza fiatal önmagamnak, hogy

Nagyon vigyázz:

- … amikor egy nő azt mondja, hogy neki csak a belső számít. Mert ha ezt így kimondja, azért teszi, mert ennek a közhelynek valószínűleg az ellenkezője az igaz, különben nem mondaná. Amikor azt mondja, „Nekem csak az számít, hogy meg tudjon nevettetni...” - akkor neki nem férfi kell, hanem egy bohóc, aki előbb-utóbb úgyis a friend zone- ban köt ki, ha nem azonnal...

- … amikor exet visszaengedsz: annak oka van, hogy vissza kíván jönni, (és nem a love) amikor ő hagyott el. Exet visszaengedni, csak krónikus kiéhezettség esetén. De inkább soha.

- … amikor a nő túl komolyan veszi magát, és a humorérzékét érezhetően csak megjátssza.

- … amikor az anyja zsigerből utál – az egy rossz jel.

- … amikor a csaj csak az édes vöröset hajlandó meginni – még rosszabb jel.

- … amikor büszkén elmeséli, hogy egy diszkó vécéjében vesztette el szüzességét.

- … amikor egy nő 2 oldalas levelet ír neked, ami csak a hibáidat tartalmazza (és mindez még így is csak vázlatos) majd újabb 2 oldal jön az elvárásaival.

- … amikor az első randin megemlít 3 hazai sztárt, akivel szívesen lefeküdne, ha úgy alakulna (persze, csak elméletben).

- … amikor az első randin 5 perc múlva összevesztek a politikán...

Persze, az élet úgy működik, hogy ritkán futunk bele ugyanazon szituációba, így a felkészülés csak idea marad, és csak az segítene, ha a 49 éves énem egy hasonló üzenetet küldene a mainak.

Most vakon tapogatózom a jelenben: mi a véleményetek arról a nőről, aki:

- Ha felhívom, hogy ottmaradt a pulóverem, rávágja, hogy nincs ott. Legközelebb simán leveszem a fogasáról, ahol hagytam. Meg se nézte.

- Kér kölcsön 2ezret alapvető élelmiszerre, mondja, hogy másnap rögtön megadja. De nem adja, se holnap, s e máskor. Én meg nem hozom szóba, mert piti összeg. Túlélem. Elfelejtette, van ilyen, valahogy mégis zavar valami...

Mondhatnók: ezek apróságok.

Vagy: ezek adódnak majd később össze szakító-okká.

Üdv és BUÉK:

László

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr688211508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása