Miatta költöztem haza külföldről

2016. április 12. 07:30 - csajokespasik

Melyik kapcsolat a jobb? Az izgalmas, szenvedélyes, viszont ritka találkozásokkal, vagy egy olyan, ahol már szorosabb az együttélés, viszont nincs szenvedély? Posztolónk úgy véli, a barátnő azért nem akarja őt sűrűn látni, mert fél a megszokástól, úgy érzi, ha minden nap találkoznak, az előbb-utóbb unalmassá válik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Külföldön éltem 2 évet, majd januárban egyre többet kezdtem chat-elni azzal a lánnyal, akivel régebben elindult valami, de végül más mellett kötött ki. Azt írta, már nincsenek együtt, és valójában belém volt szerelmes, és milyen kár, hogy nem vagyok már itthon. Rá pár héttel úgy döntöttem hazaköltözöm. Amúgy is hiányzott már az itthoni környezet, családtagok, barátok. Eleinte nem is bántam meg, de én sem vallottam be magamnak, hogy csak a lány miatt tettem. Találkoztunk.

Az első 1 hónapban háromszor találkoztunk, volt olyan is, hogy csak nálam filmet néztünk, vagy ettünk, esetleg szex (ami nagyon jó vele) ennyiből állt a program. Mostanában csak hétvégente találkozunk, s hiába vagyunk együtt, nem érzem azt a nagy szerelmet, amit chat-en írt. Még így is 40 km-re vagyunk egymástól, mert munkahelyet váltott. Én meg tudtam tenni, hogy eljöttem, de ő nem tudja megtenni, hogy közelebb költözzön, vagy valami. Én 37 éves vagyok, ő 26. És azt érzem, hogy neki ez így jó, hogy mindig ő jön, amikor kedve szottyan. De én nem csak ezért költöztem haza, persze többek között ezért is. Nem tudom ezt elfogadni. Ő mindenkivel jól kijön és kedves, de ha több figyelmet szentelne a kettőnk ügyének, azt nem bánnám.

Szerintetek melyik a jobb? Az izgalmas, szenvedélyes kapcsolat, ám de ritkán látjuk egymást, vagy egy olyan, ahol már komolyabb, szorosabb együttélés van (viszont a megszokás is már bejátszik)?

Ha minden nap látjuk egymást, az lehet neki unalmas. Voltam már olyan kapcsolatban, amit csak a megszokás tartott össze, de ott alapból nem volt sok közös témánk, vele meg igen. Mindenről jól el tudunk beszélgetni. Hozzám költözni nem akar. Tudom, hogy a szoros együttélés a kimerülés miatt a kapcsolat rovására mehet, de próbaszinten még ezt is bevállalnám miatta.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr448589838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása