Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megcsalásban teljesen kezdő vagyok

2016. május 09. 07:46 - csajokespasik

„Tavaly nyáron elmentünk nyaralni kettesben Erdélybe, ahol mellénk csapódott egy fiatal lány a szálláson és kicsit flörtölt velem” - amikor a férfi már csak alvómacinak érzi magát a nő mellett az ágyban, az nem tesz jót a hűségnek. Levélírónk félrelépne, és mivel ez lenne az első alkalom, kissé szorong. A barátnő még mindig takaréklángon tartja vágyait, így hát marad a B-terv.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Mielőtt leírnátok és elítélő véleményt alakítanátok ki rólam, elmondanám, hogy szeretem a barátnőmet, nem akarom elveszteni, de van valami, amit közösen kéne megoldanunk, és amire egyelőre nem nyitott. Eddig ez a leghosszabb kapcsolatom (4 év) de már most felmerültek olyan dolgok, hogy heti 1 sex, ha szerencsém van. És annyi történt, hogy én meg elkezdtem ennyivel is beérni. Mit tudok mást csinálni? Annyira azért becsül, hogy nem hazugságokkal üti el, hogy nincs igénye rám: nem fáj a feje, nem kell korán kelnie, semmi ilyenkor szokásos fals kifogás. Megmondja nyíltan, hogy nem kívánja. De ha akarok, csak bújjak oda hozzá és akkor aludjunk...

Ő csak őszinte volt. Ha vágy támad bennem, de benne nem, akkor rendezzem le magam, és ehhez hozzászoktam, vagyis hozzászoktatott. És nem érzem jól magam a bőrömben. Néha azt érzem, mintha imádkozna, nehogy azt kérjem tőle, nehogy eszembe jusson megint. Régebben pedig nem volt ilyen, sőt...

Most már a munkahelyemen és az utcán is nézem a nőket, és egyre többet gondolok arra, mi lenne, ha félrelépnék? Úgysem tudná meg. De úgymond, megcsalásban teljesen kezdő vagyok.

Azt mondta egyik barátom, hogy rendesen mondjam el neki, hogyha ő nem, akkor majd mással...de én ismerem őt, kiborulna, nagyon megbántanám ezzel.

De valami lesz.

Tavaly nyáron elmentünk nyaralni kettesben Erdélybe, ahol mellénk csapódott egy fiatal lány a szálláson és kicsit flörtölt velem. Hülyén éreztem magam, amikor azt mondta, hogy azért, mert az asszonyka lefekszik este ( egész nap fáradt volt, csak vonszolta magát) attól mi még ihatunk valamit közösen ... és én jó fiú voltam, azt mondtam, nem lehet ….blabla... és nagyon bánom. De akkor így éreztem helyesnek. Ma már máshogy döntenék talán. A száma nincs meg, alkalmi és pillanatnyi lehetőség volt. De ha félrelépek, az sem lesz olyan egyszerű: egy új ember, új kapcsolat, új helyzet... és bizony buktatók is lesznek. Titkolózás - az meg a másik. Abban sem vagyok profi, azt hittem, az őszinteség elég egy átlag élethez.

De mit tegyek?

A párommal már beszéltünk erről, hogy nekem kicsit több szexre lenne igényem, de azt mondta, ne aggódjak, majd változni fog, de most még nem... (akkor mikor?). Hát nem változott semmi. Így hát marad a B-terv.

Ha ez nem, akkor mi segít?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr738697820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása