Ezektől lesz forró az estéd !

2016. szeptember 14. 14:00 - csajokespasik

A szexualitás kiemelkedő szerepet játszott az emberek életében évezredekkel ezelőtt is. Az ember mindig fokozottabb vágyat, hosszabb pajzán éjszakákat szeretett volna elérni. Végül rájött, hogy bizonyos ételek, fűszerek és növények hozzájárulnak a libidó emelkedéséhez.

 

A nemi hormonok serkentésére már az ókori Egyiptomban is megtalálták a megoldást. Az afrodiziákumok jelentős szerepet töltöttek be az emberek életében, amikor még kémiailag semmit sem állítottak elő, mindent a természet adta lehetőségekből merítettek.

Kagyló

Afrodité istennő a tenger habjából kiemelkedve egy kagyló belsejében született, léptei nyomán virágok fakadtak, többek között mirtusz, gránátalma, lótusz, menta. Az istennő mítoszából ered az elképzelés, mely szerint a szerelem tüzének felélesztésére a rák, kagyló, csiga, osztriga húsának fogyasztása mágikusan hat. Emlékezzünk Casanovára, a nők bálványára, aki naponta negyven kagylót evett meg, hogy sikeresen kielégítse a nők vágyait!

Méz

Egyiptomban a férfi erekció kiteljesedésére alkalmazták kúraszerűen, a görögök pedig mézzel kevert italt vitettek a kiszemelt személynek, jelezvén udvarlási szándékukat. A méz száznyolcvanféle természetes hatóanyagot tartalmaz, például krómot, amely a vércukorszintet stabilizálja, emellett immunrendszer erősítő vegyületeket, fertőtlenítő hatású alkotórészeket találunk benne.

Tojás, rizs, rák és hagymafélék

A kínai orvoslás az impotencia legfőbb okát a veseműködés zavarában látja. A szexhez nagy energia kell, ezért előírásokat ad arra nézve, hogy mikor ne éljünk szexuális életet: hajnali három és négy óra között nem szabad, mivel akkor vált az éjszakai energia nappalira, emellett hosszú utazást, nagy mennyiségű alkoholfogyasztást követően, félelem és stressz-állapotban, megfeszített munka után nem tesz jót a szex. Étrendjük szerint az édes rizs nagyon jó hatást fejt ki a szexuális energiák pótlására, de potencianövelésre előszeretettel szolgálnak fel galamb-, vagy rigóhúst, teknősbékát vagy kígyót, rákot, melyek hatékonyságát a hagymafélék emelik.

Fűszerek

Indiában a fűszerekre esküdnek: a koriander, fahéj, szerecsendió, gyömbér fokozza a nemi vágyat. A gesztenyés vagy vörösboros rákot ajánlják a szerelmes éjszakák előtti vacsorára.

Ginzeng és borbálafű

A keleti orvoslás legismertebb két vágyfokozója a ginzeng és a borbálafű.

Ki ne ismerné a Magyarországon is egyre népszerűbb ginzeng gyökeret, amelyet az ősi Kína életgyökérnek nevezett varázslatos, jótékony és fiatalító hatásai miatt. A férfi nemi hormonemelő hatása folytán került leginkább a figyelem központjába. A virágzó borbálafű rendszeres fogyasztása serkenti a szexuális aktivitást, jó hatással van a hímivarsejt termelődésére. Ez a növény igazi férfi elixír, a népgyógyászat szerint a szexuális aktivitás serkentésén túl a legkülönbözőbb betegségek és tünetek kezelésére alkalmas, ajánlják vitaminhiány ellen, szív és érrendszeri betegségek, a stroke utókezelésére, vízhajtásra, prosztataproblémák kezelésére, de még epilepszia esetén is. A legkiemelkedőbb hatása, hogy növeli a férfilibidót.

A bejegyzést az Édes Éjjel étrend-kiegészítő támogatta.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5411704845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása