Nem tudok élesben csajozni

2016. szeptember 14. 07:41 - csajokespasik

„Azt a tanácsot kaptam, hogy igyak előtte, de nem tudom, mennyire vonzó egy részeg pasi a nőknek” - Levélírónk életéből eddig kimaradtak az őrült éjszakai bulik, mert túl introvertált hozzá és az a meggyőződése, hogy az alkohol alapú viszonyok alkalmiak. Most mégis belevetné magát abba, amit eddig nem próbált.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

28 éves vagyok, és eddig kimaradt az életemből az éjszakázás meg az önfeledt bulizás. És mostanában kezdem érezni a fontosságát, már az ismerkedési platformok tekintetében. Mert amíg ez a tapasztalat nincs meg, valós véleményem sem lehet róla. Mindenesetre többre tartok egy csendes helyen zajló beszélgetést, de ez a legtöbb mai nőnek unalmas. Szórakozni akarnak. Így, közeledve a 30-hoz, én is érzem az igényét a változtatásnak, de azt kétlem, hogy komoly viszony alakulhat ki egy koncerten vagy egy hangos kocsmában, ahol mindenki ittas.

És miként vághatnék neki a bulis csajozásnak, ha kevés tapasztalatom van a témában? Voltam korábban bulikban, szülinapon, lakásavatón, legénybúcsún, lagziban, de nem tudtam ismerkedni. Nem is ezért mentem. Lehet, hogy introvertált vagyok hozzá, bár meggyőződésem, hogy az alkohol alapú viszonyok alkalmiak.

(Egy negyvenes ismerősömnek az a stratégiája, hogy elmegy férfi-kozmetikushoz, aki – állítása szerint – eltüntet róla 6-8 évet, és sikere is van a nőknél. Csakhogy ő nagy dumás - ahogy az általam hányinger kifejezéssel illetni szokták: „party arc” - így előnyben van, de én nem vagyok ilyen).

A másik meg, hogy a kevés helyen, ahol megfordultam, sok megközelíthetetlen nőbe botlottam, akikkel még szemkontaktust sem lehet felvenni, és ez sem lelkesített. Az sem, amikor a pultnál egy hangos, ötvenes nőtől elég szaftos bókot kaptam (jól esett, nem mondom, csak ne tőle érkezett volna).

Ki szeretném csajozni magam, de nem tudom, hogyan induljak neki. Kevés barátaim nagy része olyan, mint én, tehát velük sem tudok elindulni közösen. Egyedül meg nem mennék, bár ha kifejezetten nőzni akar az ember, előnyösebb egyedül menni? Vannak olyanok, akik egyedül mennek, és könnyen hozzá tudnak csapódni másokhoz – na, ez nem én vagyok. A bulihelyzettel jelenleg nem tudok azonosulni, kívül esik az érdeklődésemen, nem tudok feloldódni. Beszélgetni nem lehet, mindenki valakivel érkezett és azokkal trécsel. Én meg csak egyedül, céltalanul lődörgök ott, mint egy idióta, és lerí rólam, miért is vagyok ott. Van, aki egyszerűen odatáncol a lányokhoz egy olyan helyen és simán működik, de én se táncolni, se erre vetemedni nem tudok.

Azt a tanácsot kaptam, hogy igyak előtte, de nem tudom, mennyire vonzó egy részeg pasi a nőknek. Tudom, nem vagyok könnyű eset, de mégis megkérdezem: hogyan vágjak neki a dolognak? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

 
Szólj hozzá!
Címkék: buli ital csajok

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8811703929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása