A hideg kezem miatt nem lett folytatás

2017. április 25. 07:57 - csajokespasik

„Nem nézek úgy ki, mint a mai celeb férfiak. De nem is olyan nőt keresek, aki ilyenre vadászik” – amikor egy nő azt mondja, hogy nincs veled semmi baj, akkor tudhatod, hogy mégis talált valamit, ami miatt már nem lesz második randi. Levélírónk az egyenes beszédet szereti, csak ritkán részesítik benne a kiszemeltek, olyankor úgy érzi, hogy ő még ennyit sem érdemel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tiszteletem ! Érdekelne erről a véleményetek. Csak saját tapasztalatokról írok, hogy még véletlenül se általánosítsak. Ha ismerkedek valakivel, és a nő azt mondja, hogy nem szeretne újabb randit, megkérdezem, mi a baja velem ? Azt feleli, hogy nem velem van a baj, csak ő: 1. magányra vágyik. 2: igazából a napokban nem ér rá (hirtelen). 3. nem lépett túl az exén. ... stb. Most ebből hogy rakom össze az igazságot? Miért van az, hogy nem tudnak őszinték lenni? És nem csak a mai 20 évesekről van szó, akik vita nélkül szeretnének kihátrálni, de ezt csinálják a 30+osok is.

Én semmit sem titkolok, korábban átküldtem nem 1 és nem 2 képet magamról, ami nem 10 éve készült, akkor min lepődnek meg élőben? Nem nézek úgy ki, mint a mai celeb férfiak. De nem is olyan nőt keresek, aki ilyenre vadászik. És ha nem keres senkit, akkor minek megy bele egyáltalán találkozókba? Vagy még így is elképzel valaki mást, aki nem én vagyok – és az a baj.

Legutóbb volt egy nő, akivel már majdnem eljutottunk oda, hogy feljön hozzám. Volt ölelgetés és csókolózás. És mindig megjegyezte, hogy hideg a kezem. Igen, ezzel nem tudok mit tenni, alacsony a vérnyomásom. És végül írta, hogy ne találkozzunk többet, mert elfoglaltságai lesznek és nem lesz rám ideje. Túl sokat magyarázkodott, ami mindig gyanús. Aztán rövidesen látom, hogy FB-n kapcsolatban van már. Pont egy olyan típussal, akiről kijelentette, hogy nem az esete!

A tetszetős nők alapból mind el vannak szállva maguktól. Én is kritizálhattam volna párat, mert ők sem voltak mind tökéletes példányok, hogy milyen a ruhája, meg nem a legszabályosabb az arca, de nem tettem. Ha ő elfogad, én is igyekszem, kioktatás nélkül. Hogy van ez? Árulja már el valaki. Szerintem mindenki megérdemel egy valódi indokot. Ha azt mondja egy nő, hogy „jobb lenne, ha nem ilyen lennél”, akkor vágom, hogy mi van, de még ennyire se tartanak. Nem akar megbántani azzal, hogy „fotón jobban tetszettél” Vagy: „nem vagy szimpatikus, nem egymást keressük”, de még ez is egy egyenesebb válasz. Csak a terelés, kerülgetés megy. Arra nem gondol, hogy az átlátszó hazugsággal jobban megbánt. Nekem ez azt üzeni, hogy ez a valaki nem érdemel ennyit se.

Vagy azt mondja, hogy nincs velem baj ... aztán mégis lekoptat és akkor később látom, hogy még mindig keresgél. Az egyenes beszédet tudomásul vesszük, aki civilizált, nem kezdi el a sértődést, se a bunkóskodást, vagy szidni őt, vagy épp könyörögni neki. Eddig el kéne jutni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6412452303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása