Mi lenne, ha megpróbálnám megcsókolni?

2017. június 08. 07:52 - csajokespasik

„Állítólag szeret emberek közt lenni, de amikor együtt megyünk az utcán, gyakran húzódik a fal mellé, hogy nehogy véletlenül is nekimenjenek” - a lány nem mindennapi eset, ráadásul elég megközelíthetetlen is. Posztolónk nem tudja, érdemes-e húzni vele az idejét, mint ahogy azt sem, hogy mennyire sikerül majd jó irányba inspirálni őt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Elég sikertelen vagyok a társkeresésben, egyáltalán nincs szerencsém a nőkkel, ami kezd egyre jobban megviselni. Főleg azért, mert március óta komoly erőfeszítéseket teszek. Tehát igyekszem. Három nővel volt találkozóm, de egyik sem lett sikeres. Utoljára 2 éve volt barátnőm és bizonyos dolgok nagyon hiányoznak. Ez engem nagyon is zavar. Jelenleg van egy lány, akivel eljutottunk a többedszeri találkozókig. Eleinte azt éreztem, hogy nem vesz emberszámba, amikor mindig sietett és a találkozókat csak lezavartuk. Engem két program közé rakott, hogy ez is meglegyen, beszorított,.. volt, hogy 15 percet beszélgettünk csak, és már ment is tovább.

Tudom, hogy megértőnek kell lennem, de mindeközben azt is észrevettem, hogy ritkán néz a szemembe, kerüli a szemkontaktust. Belegondoltam, mi lenne, ha megpróbálnám megcsókolni? Vagy megölelni? Elhúzódna? Mert akárhányszor találkozunk, nem úgy tűnik, hogy engedné a közeledést. Viszont ha nem vagyok az esete, miért találkozik velem? Intim dolgokról egyáltalán nem beszélünk, szerintem nincs sok barátja, és velem is csak ezt a kört igyekezne bővíteni. Néha olyan, mint aki nem szereti az életet, bár elég jól néz ki, legalábbis nekem bejön.

Elmondása szerint nem volt még rendes munkája, csak ilyen alkalmi. És nincsenek is tervei. Mint aki nem akar fejlődni. Neki nem fekszik a 8 órás, bejelentett munkahely, nem is akarna dolgozni, úgy tűnik. Otthonról sem akar elszakadni (erről egy barátom azt mondta, dehogynem, épp az új helyét keresi... és készüljek fel, hogy nem lesz olcsó nekem).

Állítólag szeret emberek közt lenni, de amikor együtt megyünk az utcán, gyakran húzódik a fal mellé, hogy nehogy véletlenül is nekimenjenek ... ahol 6-8 embernél több van, az neki már tömeg, oda nem megyünk be. Pedig az abszolút nem tömeg. Miben reménykedhetek vele kapcsolatban? Abban bízom, hogy kivezethetem ebből, és esetleg erőre kap mellettem. Csak az zavar, illetve egyre inkább ez a meggyőződésem, hogy nem párkapcsolatot akar. Az a baj, hogy nem tudom előtte hány kapcsolata volt, és mire jutottak vele. Erről nem beszéltünk. Őszintén szólva, azt sem tudom, volt e egyáltalán valaha is valakije.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr212576035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása