1 éve folyamatosan nem találkozunk

2017. augusztus 01. 07:38 - csajokespasik

Az első randi szervezésénél a vidéki nő még lelkes, majd 24 órán belül hirtelen lemondja az egészet. Azonban Levélírónk kitartása nem csökken, tervezi a következő talit, amiből szintén nem lesz semmi. Sok nőt elriaszt, ha a pasi már előre tervez velük, de azért egy évig húzni az első randit, valahogy soknak tűnik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv mindenkinek,

a történet valahol vicces, valahol szánalmas, főleg az én oldalamat nézve. 1 éve ismerkedtem meg egy portálon egy nővel. Elvált, egy gyereke van, 42 éves, jól néz ki a fotók alapján. Az elején egy kicsit gyanús volt, hogy így húzódik a tali... vártam, mikor nyögi be, hogy szegény és küldjek pénzt vagy legalább a telóját töltsem fel, de semmi ilyesmi nem történt. Ami megszédített, az a túl kedves levélhangnem. Elmondta, hogy ne gondoljam, hogy férjet keres, vagy egy olyan barátot, akinek a volt férjét szidhatja, túltette magát rajta. Először egy hónapnyi levélváltás után mondtam, hogy találkozzunk. Igaz, hogy ő vidéki, de mégsem olyan túl vidéki, hogy ne tudnám egyszerű eszközökkel meglátogatni.

Mondtam, hogy én megyek majd. Először azonnal rámondta, hogy jó, már a vonatokat nézegettem, ő meg javasolta a programokat, ha majd ott leszek, miket csinálunk. Ez tartott kb. 24 órát. Utána hirtelen lemondta, hogy ne, most mégsem alkalmas... Én nem tudom adni egyből a lazaságot, lassan nyílok meg elsőre, de másodjára már nem tűnök zárkózottnak, ami sok nőt riasztana, így elfogadtam, nekem marad időm felkészülni. A nőket úgyis riasztja, hogy mielőtt még bármi is történne, a férfi már tervezget. Vissza is fogtam magam. Nehogy elrontsak bármit is, már az elején. Bár alkalmam sem volt rá : D Amit mondanak, azt készpénznek veszem.

Újra egy hónap levelezés, majd úgy éreztem, ennél tovább nem bírom húzni. Vagy legyen valami, vagy ne, de így sehogy sem jó. Az is ösztönzött, hogy a levelezésünk bizalmas, forró, barátságos és néha erotikus is volt. Magába bolondított. Naponta küldött magáról kihívó fotókat.

Túlságosan belelovalom magam. És ahogy a levelezésünk dátumait nézegetem, lassan egy éve lesz annak, hogy belevágtunk az ismerkedésbe. Eddig kettőt mondott le, amit ő javasolt, és három talit, amit én javasoltam. Mondtam, ha az zavarja, hogy én megyek, jöjjön ő, amibe bele is egyezett, csak a megvalósítás maradt el. Most kéne lezárni, vagy adjak még neki egy utolsó esélyt?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3512707430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása