Forduljak örömlányhoz?

2017. augusztus 31. 07:40 - csajokespasik

Levélírónk összeismerkedett egy aranyos, értelmes lánnyal és hamarosan a személyes találkozásra is sor kerül. De mivel még nem volt nővel, attól fél, hogyha felhozza a szűz hátterét, elijeszti. A csajnak már volt négy hosszabb kapcsolata előtte, így vélhetően visszaesés lenne neki a dolog. Ezekkel a paraméterekkel mire számíthat egy fiatal férfi?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

25 éves, tapasztalatlan, szűz srác vagyok. Megismerkedtem egy velem egyidős lánnyal, aki tapasztaltabb és nem tudom hogyan kezeljem a szituációt.

Fiatalabb koromban gátlásos, otthon ülős srác voltam. Próbáltam randizgatni, de pár csalódás után félbemaradt nálam ez a folyamat és sosem jutottam el odáig egy lánnyal.

Teltek az évek, hogyha nagyon éreztem a szexuális ingert, szimpla önkielégítéssel oldottam meg. Kapcsolatra nem vágytam, most viszont úgy érzem felnőttem és megértem egy kapcsolatra.

Összeismerkedtem egy aranyos és értelmes lánnyal netes társkeresővel és valahol ott járunk, hogy a személyes találkozás következik. Viszont félek, hogyha felhozom a szűz hátteremet, elijesztem. Neki már volt 4 hosszabb kapcsolata előttem, így vélhetően visszaesés lennék. Azt sem szeretném, hogy annyira visszatartson a félelem, hogy ne lépjem meg az esetleges általa igényelt intimitást és "eltöketlenkedjem" az esélyem.

Javasolták, hogy menjek el egy örömlányhoz, hogy essek túl a dolgon, lássam amit kell, mielőtt találkozok vele, hátha akkor nem lenne bennem szorongás. Számomra ez nem egy vonzó opció. Azt is javasolták, hogy ne valljam be neki egyáltalán és „majd alakul” - jelleggel improvizálok. A nyilvánvaló válasz a nyílt beszéd lenne, viszont nem tudom, hogy lehet egy ilyet időzíteni, hogy ne érje azért túl korán.

Mennyire reális a félelmem ? Mire számíthatok ?

 
Szólj hozzá!
Címkék: szüzesség

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3012792022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása