Valahogy mindig a barátzónába kerülök

2018. július 27. 07:43 - csajokespasik

Amikor egy pasi folyton a barátzónában találja magát, az sokat elvesz a lelkesedéséből. Posztolónk is így van ezzel, egyre kevesebb a kedve, hogy kimozduljon a komfortzónájából és újra csalódjon. Nem rég megismert egy lányt. Kétszer hívta el, ő meg kétszer mondta le.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

22 éves vagyok, sosem csaltam meg senkit, de olyanban már volt részem, hogy nők folyton vádoltak vele, végül érdekes módon mégiscsak ők léptek félre. Meglepetés. Mellesleg mostanában sok olyan nőbe botlok, akik vígan, s büszkén mesélik, hogyan csalták a volt pasijukat. Ahogy mostanában próbálkozom lányoknál, valahogy mindig barátzónába kerülök. Lassan kezd hidegen hagyni a dolog, nem akarok senkitől semmit, próbálok a saját életemre koncentrálni, elfoglalom magam.

Közös barátok révén megismertem egy lányt. Elkezdtünk beszélgetni, minden hátsó szándék nélkül, csak úgy, ...ki vagy, ...hogy vagy, ...időjárás? És azt éreztem, elég nagy az összhang köztünk, úgy éreztem kedvel. De nem tudhatom, illetve nem lehettem biztos benne, hogy barátilag vagy férfiként is. Ő kedves és okos, igényeimnek bőven megfelel, vele minden stimmel. Kétszer hívtam el valahova, és kétszer mondta le, de nem úgy, mintha le akarna rázni, hanem úgy, hogy amúgy jó lenne, de pont akkor nem volt alkalmas neki.

Valahogy kevés kedvem lett az egészhez ahhoz, hogy kimozduljak a komfortzónámból és mondjuk harmadszorra is elhívjam. Keresni keres, de gyakrabban csak chatelünk. Én meg meggyőztem magam, hogy nem akar többet, minek ugrálok, nincs kedvem még egy visszautasításhoz, vagy hogy kiderüljön, csak barátkozni akar. Akire több időt szánunk, azzal azt éreztetjük, hogy többet akarunk. Ha akarna ő is valamit, ajánlana egy másik időpontot a lemondott helyett. De ilyen nem történik. Nem tudom, van e más kiszemeltje, de egyszerre csak egy embernek tudunk megfelelni egy időben. Mindegy. Csak unok már várni. Ülök a munkahelyemen és érzem, ahogy óránként fogy az életem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9914144715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása