Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A pajzsmirigy-probléma a házasság megrontója?

2018. szeptember 25. 07:55 - csajokespasik

A férj elkezdett sportolni, a feleség az egészséges életmódok megszállottja lett, a szexuális életük pedig 8 év után hervadni látszik. A nőnek előtte kevesebb férfi volt az életében, a férjnek viszont már több tapasztalata volt a nők terén. Mindkettejükben van kezdeményezőkészség, együtt szeretnék ezt megoldani, de ezek a nyitott pillanatok, amikor erről beszélnek, egyre ritkábbak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Gyors kérdés. Szerintetek mennyire javulhat meg egy nyolc éves házasságban élő pár szexuális élete? Az elején tökéletesnek volt mondható, volt szenvedély, tehát nem az a helyzet van, hogy soha nem is működött igazán és más miatt házasodtak össze. Milyen szakember, vagy módszer segíthet ezen, ha segíthet egyáltalán? A feleség libidója alacsonyabb lett, a férjé pedig szinte csak erősödött. Emiatt sok a ki nem mondott, de látható feszültség, mely kisebb konfliktusokban mutatkozik meg.

Szerető egyik oldalon sincs jelen. Ha együtt mennek társaságba, másokkal kedves a nő, mintha minden rendben lenne, a férjével is kedvesebb, közlékenyebb ilyenkor. Ezt leszámítva minden működik, már ha nem soroljuk az intimitást a kapcsolati alapvető dolgok közé. A régebben magabiztos nőnél önértékelési gondok is megjelentek. A férj elkezdett sportolni, a nő egészséges életmódok iránt érdeklődik. Tehát itt is mutatkozni látszik valamiféle levezetés és problémamegoldási hajlandóság, még ha tudattalanul is. A nőnek előtte kevesebb férfi volt az életében, a férjnek több tapasztalata volt nők terén. Mindkettejükben van kezdeményezőkészség, együtt szeretnék ezt megoldani, de ezek a nyitott pillanatok, amikor erről beszélnek, egyre ritkábbak. Mindkettő kialakított magának a lakóhelyükön egy külön teret, ahol egymaga lehet egy kicsit.

Esetleg hormonprobléma állhat a feleségnél a háttérben? Gyakran fárad el csekély fizikai mozgástól, és befordulós. Ez lehet pajzsmirigy-probléma is. Mit lehet tenni az említett dolgokon túl? A férj 37, a nő 32, gyerek nincs.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6814261633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása